NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Green első 100+ yardos meccse 😀 sok-sok ilyet még neki
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Fun fact: a Steelers kapta a 7. legkevesebb pontot. (Pats, Ravens, Broncos, Cowboys, Vikes, Seahawks után)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Thx!

több mint 7 éve
Thomas nagyon szerencsétlen...éppen visszatérne sérülésből, erre vakoldalról olyat kap, hogy újabb agyrázkódás néz ki. Hargrave is megy vele végigcsinálni az eljárást. Vasárnap 19:00 a következő meccs, úgyhogy addig felépülhetnek mindketten. Mondani se kell, de Hargrave baromira hiányozna a fal közepéről.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy valamit most vissza kell vonnom. Nem gondoltam hogy a d nem esik nagyot vissza heyward kiesese utan futas megfogasa, vagy pass rush teren.

Szoval Ha d igy kepes jatszani, es hargrave igy meg tudja majd oldani a pass rusht (college ban 30 sack) es a futas megfogasat is stb ebben a rendszerben,

es ha vegre lesz egy egeszseges coates unk, es meg egy wr unk dhb, akkor az off mint ahogy soldi irja barkit elverhet.

Es ezzel lehet keresnivalonk. Tobb mint elotte gondoltam. Bar azt azert meg kell hagyni, hogy egy jo off szetszedheti a vedelmunket, foleg sec teren. Heyward pass rush gyorsasag hianya miatt.

De ha osszeallna igy a csapat akkor most azt mondom tovabb mehetnenk mint egy ket meccs. Persze az is nehez lesz, hogy po legyen. De ha megoldjak, es wr sor meggyogyul akkor visszaterhet a retegett steelers. Foleg o teren. Es normalis def reven.

De ez csak a mai napi eredmeny alapjan mondom, ahol ha jol tudom az ellen offja gyengebb volt, mint a vedelmuk. Szoval a defnek bizonyitani kell meg jo off ellen. De ha az off ellensulyozna ezt akkor jok lehetunk megint. Persze ehhez kell a stabilitas off reszerol. Ami eddig nem nagyon ment. Tobbszor lattunk def villanast , mint akar a mai meccsen is ami meccsbe hozta az offenset.

Es lathattuk hogy onaluk is boven volt serules a meccs kozben, ami mindig sorsdonto lehet. Es nem egy jatekosuk dolt ki.
gabistar
Én pont nem a sec-et féltem, az sokkal jobb, mint bármikor az elmúlt években. Én a rush D-t féltem Heyward hiányában. Egy OAK sztem keresztbe lenyelné a DL-ünket Heyward nélkül és szanaszét futna minket. Amúgy pont ezért lesz jó teszt jövő héten a Bills. Nagyon kíváncsian várom, hogy mit tudunk Shady (McCoy) ellen, meg tudjuk-e állítani.

Ennek ellenére a D-t egyáltalán nem féltem a PO-tól, hozni fogja magát. 1,5 éve ez a D nem okozott csalódást. Az, hogy egy OAK (vagy NE) pl megszórja, az benne van, mindenkit megszórnak. A magam részéről az O-ban vagyok bizonytalan, hogy tudja-e hozni magát 4 meccsen át. Nekem eddig csak az O okozott csalódást egyes meccseken. Az O nem elég konzisztens. De szerencsére a fejlődés látszik, Green kezd hasznos lenni, DHB-val még sokat nyerhetünk, kezdünk felhagyni az AB-függőséggel, egyre jobb a futójáték. Jók a screenek (persze megfelelő játékszituációkban 😊) Szóval látni a fényt. Még dolgozni kell, de van keresnivalónk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
A 2 pontos most siman ult 11 vagy 12 pont mindegy, de a 13 jo lett volna.
A lenyeg ezek mar PO meccsek mindketto gardanak es nalatok eldol ki jut be (varhatoan).
no
Pont fordítva. A 12-13 tök mindegy, mert 2 TD-s távolság, míg a 11 az csak 1-1 TD és FG, emiatt totális hülyeség volt megint az, hogy nekimentünk.
Soldados
persze attol fugg honnan nezed, bizott a d#-ben hogy 1 td +2 fg-on kepes a Giants-et tartani, ha 2 td ban gondolkozott, amit bekaptok, akkor meg 21-nel egyenlitett volna egy ujabb 2 pontossal, a rosszabb verzional is csak 10 pont a kulonbseg nem 9 (mindenkepp 2 labdabirtoklas). Sztem az 1.-ben bizott es ekkor mindegy 11 v 12.
Persze az Uranusz gazorvenyleseinek a torvenyszerusegeit konnyebb megfejteni egy colostokkal, mint a gondolatokat kitalalni Tomlin fejeben egy-egy 6 pontosotok utan.
no
lol ez a tomlin jo volt. big like.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Egy valamit most vissza kell vonnom. Nem gondoltam hogy a d nem esik nagyot vissza heyward kiesese utan futas megfogasa, vagy pass rush teren.

Szoval Ha d igy kepes jatszani, es hargrave igy meg tudja majd oldani a pass rusht (college ban 30 sack) es a futas megfogasat is stb ebben a rendszerben,

es ha vegre lesz egy egeszseges coates unk, es meg egy wr unk dhb, akkor az off mint ahogy soldi irja barkit elverhet.

Es ezzel lehet keresnivalonk. Tobb mint elotte gondoltam. Bar azt azert meg kell hagyni, hogy egy jo off szetszedheti a vedelmunket, foleg sec teren. Heyward pass rush gyorsasag hianya miatt.

De ha osszeallna igy a csapat akkor most azt mondom tovabb mehetnenk mint egy ket meccs. Persze az is nehez lesz, hogy po legyen. De ha megoldjak, es wr sor meggyogyul akkor visszaterhet a retegett steelers. Foleg o teren. Es normalis def reven.

De ez csak a mai napi eredmeny alapjan mondom, ahol ha jol tudom az ellen offja gyengebb volt, mint a vedelmuk. Szoval a defnek bizonyitani kell meg jo off ellen. De ha az off ellensulyozna ezt akkor jok lehetunk megint. Persze ehhez kell a stabilitas off reszerol. Ami eddig nem nagyon ment. Tobbszor lattunk def villanast , mint akar a mai meccsen is ami meccsbe hozta az offenset.

Es lathattuk hogy onaluk is boven volt serules a meccs kozben, ami mindig sorsdonto lehet. Es nem egy jatekosuk dolt ki.

Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
A lenyeg ezek mar PO meccsek mindketto gardanak es nalatok eldol ki jut be (varhatoan).
no
Pont fordítva. A 12-13 tök mindegy, mert 2 TD-s távolság, míg a 11 az csak 1-1 TD és FG, emiatt totális hülyeség volt megint az, hogy nekimentünk.
Soldados
persze attol fugg honnan nezed, bizott a d#-ben hogy 1 td +2 fg-on kepes a Giants-et tartani, ha 2 td ban gondolkozott, amit bekaptok, akkor meg 21-nel egyenlitett volna egy ujabb 2 pontossal, a rosszabb verzional is csak 10 pont a kulonbseg nem 9 (mindenkepp 2 labdabirtoklas). Sztem az 1.-ben bizott es ekkor mindegy 11 v 12.
Persze az Uranusz gazorvenyleseinek a torvenyszerusegeit konnyebb megfejteni egy colostokkal, mint a gondolatokat kitalalni Tomlin fejeben egy-egy 6 pontosotok utan.
több mint 7 éve
no
Soldados
td 6, 2 extra ha jo es egy 3 fg azaz 11 ahogy irja soldi. Igaz en is merges voltam ez miatt, de mondtak hogy ezt fogjak csinalni az uj kicker miatt. De Kiprobaltak, nem jott be es vegre visszavaltottak a konzervativba.
gabistar
Az a baj, ha Boswell játszik, akkor is ezt szoktuk. Sajnos...
Soldados
Hat ez az. Ezt ki is veseztuk mar. Hogy szerintem tulkapas, foleg jo csapatok ellen. Mig masok tokossegnek itelik meg. Mert tavaly jok voltunk. De idenre ez a mutato nagyon vissza esett es nem reagaltuk le. Es ez nagy gaz. Plussz az egesz liganak van egy hete most arra hogy tudva hogy tobbszor megyunk neki mint nem, keszulhetnek erre. Tavaly ev elejen meglepetes volt. Es mukodott jo wr, te sorral. Most serulten viszont nem ugyanaz a helyzet. Ugyhogy tokeletesen tulkapasnak latom en. Es ha jol tudom te is. Hanyszor is volt mar hogy rohantunk azok az elvesztegetett pontok utan. Sokszor. Megis a kovetkezo meccsen tomlin mit csinal nekimegy mar csak azert is es ha jol emlekszem nem is jott be. Csak hogy megmutassa nem hat ra a media stb.
több mint 7 éve
Amúgy nekem egyre jobban bejön a Green igazolás...egyrészt nagyon komoly anyag van a srácban (1-2 droppot ki kell javítani). Életveszély, RZ célpont és blokkolni is tud. Jobb játékos mint Jesse James, ez tuti. De ami rohadt pozitívum, hogy 2TE-es felállásokkal is veszélyesek tudunk lenni. És ez egy újabb fegyver ami jól használható.
Klaci79
Megint szinten igy gondolom. Ev elejen azert szivrohamot kaptam amikor azt mondtak lehet egesz evben nem fog tudni jatszani, es hogy nem mondta el hogy milyen baja van az igazolasa soran. Es hogy ilyen fura betegsege kezdett lenni. De vegre kezd beepulni es hozni amiert ide lett hozva. Haley luja.
több mint 7 éve
no
Soldados
td 6, 2 extra ha jo es egy 3 fg azaz 11 ahogy irja soldi. Igaz en is merges voltam ez miatt, de mondtak hogy ezt fogjak csinalni az uj kicker miatt. De Kiprobaltak, nem jott be es vegre visszavaltottak a konzervativba.
gabistar
Az a baj, ha Boswell játszik, akkor is ezt szoktuk. Sajnos...

több mint 7 éve
no
Soldados
több mint 7 éve
Jah egyébként Wheaton.
Előrebocsájtom, én mindig szerettem őt és tőlem aztán nyugodtan maradhatna. Viszont. AB84 és Bryant egyértelmű szituban van. (Persze ha ez a hülye nem dzsangázik megint, ami azért nem könnyű, mert Pittsburgh-ben gyerekek egy rakás helyen fűszagot érezni egyfolytában)
Mögöttük ott van szerződéssel Coates, DHB és Rogers, illetve nagyon jókat mondanak Ayers-ről is.
Coates egészségesen láttuk milyen meccset tud hozni, és DHB valamint Rogers is mutatott szépeket. Rogers előtt még szép jövő is áll, így ezen a poszton részint elég szépen vagyunk, másrészt viszont még mindig ott van ugye Hamilton is és eléggé szeretjük a TE passzokat.
Szerintem Wheaton amúgy egészségesen jobb mint DHB, Rogers vagy Hamilton, de erről felesleges is vitázni, mert ez eléggé szubjektív.
De Wheaton nyilván nem fog annyiért itt maradni, amennyit mi adnánk neki, hiszen egy jó WR liga szerte keresett lesz, nekünk pedig most Bell, Villanueva és a többiek akiknek le se jár még feltétlenül szerződésével kell foglalkozni. Úgyhogy nem hiszem, hogy maradna, de azért én nem bánnám.
Klaci79
Nyilván szubjektív, de sztem nincs olyan WR, akinél előrébb tenném Wheatont. Konkrétan nekem Hamilton jobban tetszik ezen a pár meccsen, mint Wheaton bármikor. 4 év alatt a tavalyi szezon második fele volt jó tőle. Ez nagyon kevés 4 év alatt. Valszeg a stáb is hasonlóképpen gondolkozik, nem véletlenül jött a leléptetés a DC-n, aztán az IR, hogy inkább DHB-ra várunk és nem rá.

több mint 7 éve
no

több mint 7 éve
Jah egyébként Wheaton.
Előrebocsájtom, én mindig szerettem őt és tőlem aztán nyugodtan maradhatna. Viszont. AB84 és Bryant egyértelmű szituban van. (Persze ha ez a hülye nem dzsangázik megint, ami azért nem könnyű, mert Pittsburgh-ben gyerekek egy rakás helyen fűszagot érezni egyfolytában)
Mögöttük ott van szerződéssel Coates, DHB és Rogers, illetve nagyon jókat mondanak Ayers-ről is.
Coates egészségesen láttuk milyen meccset tud hozni, és DHB valamint Rogers is mutatott szépeket. Rogers előtt még szép jövő is áll, így ezen a poszton részint elég szépen vagyunk, másrészt viszont még mindig ott van ugye Hamilton is és eléggé szeretjük a TE passzokat.
Szerintem Wheaton amúgy egészségesen jobb mint DHB, Rogers vagy Hamilton, de erről felesleges is vitázni, mert ez eléggé szubjektív.
De Wheaton nyilván nem fog annyiért itt maradni, amennyit mi adnánk neki, hiszen egy jó WR liga szerte keresett lesz, nekünk pedig most Bell, Villanueva és a többiek akiknek le se jár még feltétlenül szerződésével kell foglalkozni. Úgyhogy nem hiszem, hogy maradna, de azért én nem bánnám.
Klaci79
Szebben irtad le mint en gondoltam, de en is ezt akartam kihozni belole. Es a fu dolgot aki nincs itt nem igazan tudja milyen.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Ez volt az eddigi legjobb, legkomplettebb meccsünk. Jó volt az O és kiváló volt a D is egyszerre. Bár az elmúlt 3 meccsen nem éppen elit vagy jó O-kal találkoztunk, de a Def már decemberi, azaz PO-közeli formát mutat. Most nem is statisztikákra gondolok, hanem a mentalitásra, ahogy játszanak. Az erényeket megtartották (red zone D), de közben éledezik a passrush, javul a sec (köszönhetően a 2 rookie-nak), ütnek, fejlődnek, nagy motorral és elánnal játszanak. A D lassan készen áll a PO-ra. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy Heyward hiánya egyelőre nem érzékelhető annyira.

Az Offense is jó első félidőt tolt egy jó védelem ellen. A második már gyenge volt, ezen javítani kell. Amikor nagyon kellett, akkor viszont sikerült az egyetlen normális drive-ot (és TD-t) feltenni. Ez viszont tetszett. De összességében O-szempontból gyenge volt a 2. félidő, ott a Def tartotta a meccset. De itt is látszik javulás, és ez jó, ez nagyon jó. DHB-t nagyon várom vissza, ő sokat dobhat a vertikális játékunkon, ami újra megnyitná nekünk a pályát, mert az OL b.szott jó pass prot-ban.

A 2 negatívum már szinte szóra sem érdemes, csak a szokásos: f.sznak megyünk kétpontosra és 3. és sokra ne hívjunk már screent. Előbbinél 2 TD-s drive-ra tettük volna a Giantset XP-vel, a kimaradt kétpontos miatt viszont maradt a TD+FG távolság. A hosszú és screen ma egyszer sikerült, de ehhez mindig az ellenfél hibája kell, én nem szeretem ha erre játszunk.

A lényeg, hogy ma decemberi futballt toltunk, és ez nagyon-nagyon bíztató.

Amúgy ma először hibátlan volt a North, sőt mindenki gálázott. 😊 Ehhez persze kellett, hogy a Browns végre ne játsszon. 😀
Soldados
Le a kalappal a d# altal gerjesztett nyomason, egybol pofas kepet mutatott a garda. Off-ben meg az OL a legjobb jatekosotok, ennyi idovel amivel BB rendelkezik nem is kell WR 2-3, csak akarkik.

több mint 7 éve
Amúgy nekem egyre jobban bejön a Green igazolás...egyrészt nagyon komoly anyag van a srácban (1-2 droppot ki kell javítani). Életveszély, RZ célpont és blokkolni is tud. Jobb játékos mint Jesse James, ez tuti. De ami rohadt pozitívum, hogy 2TE-es felállásokkal is veszélyesek tudunk lenni. És ez egy újabb fegyver ami jól használható.
Klaci79
Sztem teljesen jó Jesse James. Green azért jobb (és ez egy fontos adalék a játékunkhoz), mert gyorsabb, így vele lehet mélyebb TE-játékokat is játszani. De nagyon örülök, hogy mindkettőt rendszeresen használjuk, sok 2 TE-s játék is van, Jesse James-t butaság lenne hanyagolni, mert nagyon is hasznos a biztos rövid játékoknál és a RZ-ben. Plusz jól blokkol, sokszor másodperceken át tud tartani. Tényleg jó, hogy Green megjelenése ellenére játékban tartjuk.
Soldados
Hat ha mar van egy jo blokkolo, atlagos elkapo te nk david johnson, egy kozepes elkapo (dropok miatt), kozepes fole blokkolo jj. Es egy jo elkapo te akkor nem art ha hasznaljuk oket foleg mivel nincs jo passz jatekunk brown es bellen kivul. Orulok en is hogy vegre visszajott az abn kivuli passz jatek. Green el. Es vegre valtoztatott haley es arra epitett amire kell, az erossegunkre. Nem a gyengesegunkre csak wr sor.
több mint 7 éve
Jah egyébként Wheaton.
több mint 7 éve
Sean Davisről mi a vélemény
steelwolf
Nekem egyre jobban tetszik. Ahogy amúgy Burns is egyre jobb sztem.
Soldados
tomlin azt mondta rola hogy ev kozben at fogja venni valoszinuleg a szerepet elodjetol. Igy is tortent, mivel elodje sokszor volt homaly akar futas ellen is es gyenge parost alkottak mitchellel. Davis mind coverban, mind tackle szempontbol jobbat mutat nala. Persze ez ertheto. Mert az elod gyenge 3szamu lenne egy jo csapatban.
gabistar
Klaci is ezt mondta. 😊 De Davis nem Goldenhez képest jó, hanem önmagában a teljesítménye jó. Pár meccs alatt megmutatta, hogy lehet használni blitz-re, jó coverben, vannak nagy ütései, megvan a playmaker ability és van fejlődési potenciál. Benne látni azt, hogy a legjobb safetyk közé emelkedhet.

De mondom, Burns is egyre bíztatóbb.
Soldados
Na es akkor most az altalam leirt melyik sor nem igy van? Vagy nem ertelek. Irtam hogy jobb egyertelmu, draftolt jatekos vs noname kb.
több mint 7 éve
Klaci79
Sztem teljesen jó Jesse James. Green azért jobb (és ez egy fontos adalék a játékunkhoz), mert gyorsabb, így vele lehet mélyebb TE-játékokat is játszani. De nagyon örülök, hogy mindkettőt rendszeresen használjuk, sok 2 TE-s játék is van, Jesse James-t butaság lenne hanyagolni, mert nagyon is hasznos a biztos rövid játékoknál és a RZ-ben. Plusz jól blokkol, sokszor másodperceken át tud tartani. Tényleg jó, hogy Green megjelenése ellenére játékban tartjuk.

több mint 7 éve
ezt elszoltad. int drop rogers es td a te tol. Szoval meg mindig nincs masodik wr. Es a te green jott fel ahogy az varhato is volt. Vagy irtam meccs elott hogy te szinten meg kellene lennunk wr szinten nem vagyunk meg. Green sokkal jobb mint amit eddig mutatott osszeszokas miatt.

Es miert nem hiszed hogy serult volt, amikor visszajott wheaton? epp ugy serulten volt active mint coates kettos ujjtoressel. De mivel nincs wr depth ezert volt active, ezert eloztek be. Es ha nem hiszed hogy lenyilatkozta mindezt es az espn lehozta, akkor mar nem tudok mit csinalni. Ez nem szappanopera hogy kamuzik csak hogy ir ra keruljon?

Amugy az offense a meccs elejen siman lemondhatot volna. Def hozza a pontokat. Vagy vegre jo az arany erre dropok, int, fumble. D megint tobbet hozott mint gondolni lehetne roluk. Aztan persze amikor mar meglettek az elso pontok es def stopok. Az o szarnyal. Majd megint visszaesik. Ez eleg fura. De hat hal istennek a te green vegre lehozott egy tole vart jatekot. Es o lett ab bell mellett a szukseges elkapo.

Es most lehet latni hogy eli jol mozog, de meg nincs kesz. Hamilton semmit nem mutat.

A def megint nagyot alkotott, ezzel jottunk jatekba. Tuitt vegre ahogy varni lehetett atvette a def line vezere szerepet. Es o es hargrave jo parost alkotnak. Mintha kevesebb is lenne a futas mint akar heywarddal volt. Szoval le a kalappal hargrave elott. Persze pass rushban heywarddal tuit jobb de sokkal nagyobb osszeomlast vartunk heyward kiesese utan ebben a rendszerben. Szerencsenk volt hogy mikor o leserult hargrave mar sokkal mentunk. Igy kevesebb futas volt.

Szoval a meccsben volt amikor azt gondoltam az offense megint mondjon le, a timmons holding mondjon le. Aztan ab bell es green vegre megoldottak. A defnek is koszonhetoen persze.
gabistar
Aki játszik, nem sérült. Gondolom egy tök sérült embert nem keresünk 10 labdával a meccsen. Wheaton egy rakás sz.r volt, eldobott 4 labdát egy meccsen. Egy-egy hiba belefér, ennyi nem. Ezért került a DC-n hátra, ezért DHB-t várjuk, hogy felépüljön és nem Wheatont.

Mellesleg Rogersé most nem drop volt, hanem Apple jókor és erősen ugrott közbe. Szép játék volt az újonc cornertől.

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Ez volt az eddigi legjobb, legkomplettebb meccsünk. Jó volt az O és kiváló volt a D is egyszerre. Bár az elmúlt 3 meccsen nem éppen elit vagy jó O-kal találkoztunk, de a Def már decemberi, azaz PO-közeli formát mutat. Most nem is statisztikákra gondolok, hanem a mentalitásra, ahogy játszanak. Az erényeket megtartották (red zone D), de közben éledezik a passrush, javul a sec (köszönhetően a 2 rookie-nak), ütnek, fejlődnek, nagy motorral és elánnal játszanak. A D lassan készen áll a PO-ra. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy Heyward hiánya egyelőre nem érzékelhető annyira.

Az Offense is jó első félidőt tolt egy jó védelem ellen. A második már gyenge volt, ezen javítani kell. Amikor nagyon kellett, akkor viszont sikerült az egyetlen normális drive-ot (és TD-t) feltenni. Ez viszont tetszett. De összességében O-szempontból gyenge volt a 2. félidő, ott a Def tartotta a meccset. De itt is látszik javulás, és ez jó, ez nagyon jó. DHB-t nagyon várom vissza, ő sokat dobhat a vertikális játékunkon, ami újra megnyitná nekünk a pályát, mert az OL b.szott jó pass prot-ban.

A 2 negatívum már szinte szóra sem érdemes, csak a szokásos: f.sznak megyünk kétpontosra és 3. és sokra ne hívjunk már screent. Előbbinél 2 TD-s drive-ra tettük volna a Giantset XP-vel, a kimaradt kétpontos miatt viszont maradt a TD+FG távolság. A hosszú és screen ma egyszer sikerült, de ehhez mindig az ellenfél hibája kell, én nem szeretem ha erre játszunk.

A lényeg, hogy ma decemberi futballt toltunk, és ez nagyon-nagyon bíztató.

Amúgy ma először hibátlan volt a North, sőt mindenki gálázott. 😊 Ehhez persze kellett, hogy a Browns végre ne játsszon. 😀

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Tükörsima meccs, egy kicsit szembefújt a szél hólyagürítésnél, de ha erős meg vastag a sugár... végülis seckojedno

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Sean Davisről mi a vélemény
steelwolf
Nekem egyre jobban tetszik. Ahogy amúgy Burns is egyre jobb sztem.
Soldados
tomlin azt mondta rola hogy ev kozben at fogja venni valoszinuleg a szerepet elodjetol. Igy is tortent, mivel elodje sokszor volt homaly akar futas ellen is es gyenge parost alkottak mitchellel. Davis mind coverban, mind tackle szempontbol jobbat mutat nala. Persze ez ertheto. Mert az elod gyenge 3szamu lenne egy jo csapatban.
gabistar
Klaci is ezt mondta. 😊 De Davis nem Goldenhez képest jó, hanem önmagában a teljesítménye jó. Pár meccs alatt megmutatta, hogy lehet használni blitz-re, jó coverben, vannak nagy ütései, megvan a playmaker ability és van fejlődési potenciál. Benne látni azt, hogy a legjobb safetyk közé emelkedhet.

De mondom, Burns is egyre bíztatóbb.
Soldados
Értjük mi igen és igazad van, csak azért mondogatom ezt az összehasonlítást, mert ha Golden egy fasza S lett volna, akkor szépen tanulgat a specben Davis, azt nem látjuk csak szökőévente a D#-ben...úgyhogy ahhoz hogy pályára lépjen, kellett bizony Golden gyengesége...és így meg remek látni, hogy szinte meccsről meccsre fejlődik....és ahogy mondod, bizony Burns is
Egyébként J Gilbertről is jókat nyilatkoztak, nem tudom, hogy vele mi lehet...mondjuk most ez a Burns-Cockrell páros egészen jól elvan és Gay is jól elvan ott középen