NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Dobbs kapcsán csak annyi a mondás, hogy nincs igazán pozitív meglepetés egy-két momentumon kívül. Az első meccs jó íve után ugyanis kaptam/kaptunk egy átlagos teljesítményt. Jobban mozog a zsebben már most, mint LJ, de ugye nem LJ a szint, és azt sem szabad elfelejteni, hogy egyedi, hogy mennyi lehetőséget kapott kezdőként.
Klemó
Hát pont ez az, hogy egyből mély vízbe lett dobva, és azt azért nem oldotta meg annyira szarul... míg ha minden a forgatókönyv szerint alakul, alapból (Ben), LJ kezdett volna preseason meccseken, ő pedig 3-4 negyedben kapott volna snappeket 2-3. védelmekkel szemben. De majd most szombaton lesz hasonlítási alap LJ-vel, kíváncsi leszek 😊

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 784
Dobbs kapcsán csak annyi a mondás, hogy nincs igazán pozitív meglepetés egy-két momentumon kívül. Az első meccs jó íve után ugyanis kaptam/kaptunk egy átlagos teljesítményt. Jobban mozog a zsebben már most, mint LJ, de ugye nem LJ a szint, és azt sem szabad elfelejteni, hogy egyedi, hogy mennyi lehetőséget kapott kezdőként.
több mint 8 éve
Sajnos csak most volt időm visszanézni a meccsünket. Nem tudom, hogy mi bajotok Dobbs játékával.
Nem vártok túl sokat tőle egyből?
Egy újonc, aki alapból sem egy első körös prospect, így nyilván nem fog tökéletesen játszani.
Nekem kifejezetten tetszik a játéka, sokkal több tökösség, és elképzelés van benne, mint Jones-ba valaha, akitől amúgy is a hideg ráz annyira nulla a játéka. Nyilván tele van még rookie hibákkal, ahogy a legtöbb újonc (főleg a hátsóbb körökből), túlerőltet dolgokat, de ebben az a jó, hogy javítható és ezt kinevelik belőle. Az ösztönei, meg a stílusa nekem kifejezetten tetszik. Ez alatt nem azt értem, hogy megvan BB utódja, de hogy Jones szerepét majd átveheti lassan, az ellen nincs kifogásom az eddig látottak alapján.
laby
Én is furcsáltam az itteni reakciókat, ezek szerint bennem is élénkebben él LJ labda és magabiztos, clutch játéka. ja nem. Én is már most többet látok benne, mint LJ-be valaha is. A fejlődésétől függ, hogy valaha kezdő lesz-e, de backupnak jobb lesz, mint LJ, az tuti.

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Sajnos csak most volt időm visszanézni a meccsünket. Nem tudom, hogy mi bajotok Dobbs játékával.
Nem vártok túl sokat tőle egyből?
Egy újonc, aki alapból sem egy első körös prospect, így nyilván nem fog tökéletesen játszani.
Nekem kifejezetten tetszik a játéka, sokkal több tökösség, és elképzelés van benne, mint Jones-ba valaha, akitől amúgy is a hideg ráz annyira nulla a játéka. Nyilván tele van még rookie hibákkal, ahogy a legtöbb újonc (főleg a hátsóbb körökből), túlerőltet dolgokat, de ebben az a jó, hogy javítható és ezt kinevelik belőle. Az ösztönei, meg a stílusa nekem kifejezetten tetszik. Ez alatt nem azt értem, hogy megvan BB utódja, de hogy Jones szerepét majd átveheti lassan, az ellen nincs kifogásom az eddig látottak alapján.

több mint 8 éve
Nem az elégedettségről, hanem a rendelkezésre állásról van szó (sajnos). Sem Sutton, sem Golson, vagyis a két nickel corner kanditátus sem edzett még szinte semmit és pont azt láttuk az elmúlt meccsen is, hogy egyelőre középen (és persze safety problémák miatt is) nagyon sebezhetőek vagyunk. No és hogy ha már elérhetőség, Crawford is megsérült. Hozzáteszem viszont rögtön, hogy mivel 3. éves már nem PS eliglible és azt, hogy azért itt van Sutton és Golson is nagyot kell domborítson, hogy ha csak Hiltont ki akarja szorítani.
több mint 8 éve
Az éjjel egy trade kereteben megszereztük CB Dashaun Phillips -et a Redskinstől. Egy center Lucas Crowley ment a fővárosba
polamalu
Hát igen... látszik, hogy nem vagyunk elégedettek a CB sorral... tegnap előtt hoztuk Antonio Crawford-ot, ma ezzel a trade-el Phillips-et, és Cockrell helyett Sensabaugh edzett az első csapattal.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 238 — 毎日何かを学ぶ
Az éjjel egy trade kereteben megszereztük CB Dashaun Phillips -et a Redskinstől. Egy center Lucas Crowley ment a fővárosba

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 762
mondjuk előbb lássuk a 30-ast bizonyítani élesben...mindene megvan hozzá, kérdés hogy ez kijön e majd, amikor kell...egyelőre én jobban bízom abban, hogy elég sok komoly játékos volt már aki holdout után all pro szezont tolt
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 708 — capitaine du château de Vienne 1487
Jah, Connert Ben kérte, tehát a ki nevet a végénbe asszem egyértelmű a 30aska mögé bandwagonolók névlistája.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
A csapat moralitása szempontjából nem túl jó ez a távolmaradás, viszont kíváncsi leszek, ha az első 3-4 meccsen hozza a szintet (100+ yard a földön, 30+ a levegőben), akkor hogy fogunk visszagondolni erre a hold outra..
Dodó
Szerintem ez a kérdés irreleváns. Az áhított 15 millát (amiről ez szól) CSAKIS egy egészséges playoff run alapozhatja meg, amelynek ő tevékeny részese. Ha ezt a hold out ellenére hozza, akkor jó esélye van erre, ha meg nem, akkor még arra is jó esélye van, hogy az a 12 is lejjebb megy. Ebben meg a hold out őt akadályozza, de legalábbis nem segíti (Ben elmondta, hogy van néhány új play, ami miatt jó lett volna, ha Bell ott van)
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 254
A csapat moralitása szempontjából nem túl jó ez a távolmaradás, viszont kíváncsi leszek, ha az első 3-4 meccsen hozza a szintet (100+ yard a földön, 30+ a levegőben), akkor hogy fogunk visszagondolni erre a hold outra..
több mint 8 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Belső infók szerint az utolsó pre meccs után megy vissza Bell a csapathoz
polamalu
...és ez igen aranyos dolog tőle 😊
Vaspor
Nem aranyos, kötelező megjelennie a szerződés szerint, ott majd megcsapja az új szerelem szaga, Tomlin azt mondta kedvence a 3-0, vagyis a harmincas...
sutianap
...remélem megcsapja annyira, hogy ne legyen annyira "kihaénnem"
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 708 — capitaine du château de Vienne 1487
polamalu
Vaspor
Nem aranyos, kötelező megjelennie a szerződés szerint, ott majd megcsapja az új szerelem szaga, Tomlin azt mondta kedvence a 3-0, vagyis a harmincas...

több mint 8 éve
Ippeg írni akartam, hogy milyen hálásak lehetünk, hogy azért a tizenix milkáért már így egy-kettő edzést letol a csapattal az első meccs előtt és persze még az is lehet játékra jelentkezik...persze ha a rap lemeze nem készül el, lehet majd csak később jön, várjuk ki a végét... 😊

No majd amikor az első edzésen a Punci-Foster páros nem blokkol olyan határozottan és a Heyward, Tuitt párostól kap egy-egy lángost, no akkor majd gondolkodik a lelkem kicsikét.....rap lemez ide, vagy oda....merthát ugye ez egy csapatjáték zsenialitás ide, vagy oda.

Csak azért örülök neki, mert a rotációra rá leszünk így kényszerítve mindenképpen
több mint 8 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
polamalu
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 238 — 毎日何かを学ぶ
több mint 8 éve
Orndoff Sérült Hullámon, sajnálom, szurkoltam neki...jöhet Inaki Újfalusi
Spy
Ugymondanám inkább eldugtuk sérültlistára. Grimbli-Johanzon párossal veretjük le az évet, nagy meccs volt a spotért.
sutianap
Nálunk kötött ki Orndoff.
A 9. TE lett a rosteren. 😀
Bazzani
Mik vannak

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 041 — Axel Foley
Orndoff Sérült Hullámon, sajnálom, szurkoltam neki...jöhet Inaki Újfalusi
Spy
Ugymondanám inkább eldugtuk sérültlistára. Grimbli-Johanzon párossal veretjük le az évet, nagy meccs volt a spotért.
sutianap
Nálunk kötött ki Orndoff.
A 9. TE lett a rosteren. 😀

több mint 8 éve
Viszont evtársak pöpec specteamnek nézünk elejbe.

több mint 8 éve
Érdekes statisztikát találtam az edzőtáborból:
AB vs Burns: 18/38 (47,4%) 2TD
AB vs bárkimás 19/27 (70,4%) 7TD
több mint 8 éve
Azért volt egy-két olyan droppja, ami hatalmas hiba volt és nem lehet a játékhívásra fogni. Pl amikor Dobbs kiszabadult és 2m-rel előtte futott Conner. De nem baj, most kell ilyesmivel próbálkozni, ezért vannak ezek a meccsek.
Amúgy most visszanézve a meccset, nagyon nem tetszik Dobbs játéka, még Houston mozgása is meggyőzőbb. Persze a pontosságon neki is kellene javítani bőven. Nekem a spec team munkája tetszett még egyébként.
több mint 8 éve
Volt benne nagy futás a fáradó védelem ellen inkább, de igazán nem is ezt emelném ki. Borzasztóan izgult a srác és nem futással kezdették, hanem passzokkal, amiből volt két kritikus droppja. Mivel ez gyengéje ezért a play calling kapcsán dühöngtem is egy sort...miért kell ilyen helyzetbe hozni ezt a srácot. Ezek után azt láttam, hogy nagyon akar javítani, túlerőltetett minden futást. Aztán szépen lassan megnyugodott és szépen a stabil 4-5 yardok mellett jöttek a hosszabb futások is. Az utolsó TD-nk kapcsán ő érdemelte volna meg, hogy megfussa, de a 4. számú QB-nk az egy yardos vonalon nem figyelte az órát és 5 yarddal hátrébb kellett menni emiatt. (más kérdés, hogy aztán szépen megoldotta Hunterrel)

Ő volt az egyik üde színfolt, Chikillo mellett azt gondolom. (persze a backup playákkal Hiltonnal, Dangerfielddel, Galambossal együtt)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nézem a statokat, Conner 20 futásból elég jó átlagot hozott. Volt benne kiemelkedően nagy játék, ami felhúzta az átlagot, vagy szép, konzisztens teljesítményt nyújtott?
Szokol
Volt kb négy +10-es futása, közte egy 19-es és egy 17-es.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 366 — Steelers fan
Nézem a statokat, Conner 20 futásból elég jó átlagot hozott. Volt benne kiemelkedően nagy játék, ami felhúzta az átlagot, vagy szép, konzisztens teljesítményt nyújtott?
több mint 8 éve
Az O teljesítménye nem volt valóban mérvadó. Talán csak a TE poszton játszottak a kezdők és a fal 3/5-e. Dobbs-nál jelenleg még LJ is sokkal előrébb tart, de Pouncey és Foster hiányát (főleg utóbbi helyén, ahol játszott Feiler a kezdőben) azonnal megéreztük. Tényleg inkább a D volt bosszantó, amit megint simán átjátszottak és hiába tudom, hogy nem ennyire szar a secondary, de ez a zónázás, teljesen hatástalan még egy 3. számú QB ellen is. Kivétel Golden, na ő pontosan olyan szar, mint eddig.
Galambos amúgy Conner csapattársa volt. Ha rostert fog, az is kész csoda, de amilyen az ILB sor, tulajdonképpen nem is lenne olyan nagy meglepetés.