NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Igen ez az pont. Bryant lutri, wheaton meg azt mondta szivesen maradna. Ez nem azt mondatja hogy tul sokat kerne. De kell nekunk megbizhato elkapo es most. Szoval ha jo penzert maradna. En tuti megtartanam, mint hogy varjak azokra akik meg nem bizonyitottak. Vagy bizzak abban hogy aki mar bizonyitotta bryant hirtelen megvaltozik. Tul szep volna. De coates jo lesz. Eli is. Ab tudjuk. De elferne nalunk hogy legyen jo wr depth. Dhb is azert volt itt. Aztan 2nd wr is lett. Serulesek miatt is, de akkor is. Wheaton jo lenne. Ugyis o heavy a foci mostmar. Akkor miert ne lehetne Ab mellett meg egy biztosabb kezu jatekos, akinel nincs ott a nagybetus ha. Persze penz beszel kutya ugat. De ha nem talalunk ben helyett nemsokara ben 2.t akkor evekig csak vegetalhatunk ahogy mar korabban is irta soldi. Szoval ezert irom hogy most kell a jo wr sor meg ben egyben van. Es nem kene huzni az idot. Es varni mi lesz ha...Azért eleinte ott se evett sok sót és inkább Julius Thomas + D Thomas vitte a prímet. De tény, hogy Sanders remekül feldolgozta magát és nagyszerű elkapó lett.Wheaton:Azt azert nem tudjuk miert ment el sanders. Azert lehet sejtett valamit, plusz manning mellett lehetett wr. Az meg azert jo. Itt meg mar csak masodhegedus lett volna ab mellett. Es nem hiszem hogy rosszul dontott. Bar en szerettem volna ha the young money crew marad.
“I want to stay here. That would be my first choice. Obviously, it’s business. We’ll see how it goes.”
Egy jó formában lévő Wheaton jól jönne a csapatban, de anno szemrebbenés nélkül elengedtük Sanders-t, pedig nem is kapott sokat aztán Denverben és hozzá lépest Wheaton azért keveset bizonyított.
Klaci79
gabistar
Wheaton nem bizonyította, hogy hosszútávon számolni lehet vele, mondjuk mint WR2. Oda egyelőre Bryant-et szánjuk, aki helyére meg Coates-ot, ha tényleg nem tud lejönni a fűről. Slot-ba meg Eli Rogers egyelőre korrekt teljesítményt nyújt, ide pláne nem hiszem, hogy "nagy" pénzért marasztalnánk valakit.
Arra az eshetőségre, hogy mi lesz sérülések esetén szintén nem fogunk tartani milliókért valakit. Inkább megint próbálunk 6-7. körben embert hozni, aki mehet a PS-be. Egyébként ott van még Ayers és Tucker, akik fiatalok és bizonyíthatnak még. Ettől függetlenül én csípem Wheaton-t, tehát tőlem maradhat, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne, feltéve ha nem intézi el magát megint korán Bryant.
Klaci79
több mint 8 éve
malkav
2 468
Martyval még nincs bajom, persze nem szarnyal az offense de vele kicsit türelmesebb vagyok...Ive just meet you and this is crazy , so heres my number and FiRE HALEYEs kit hozzunk helyere, toletek az oct hogy ti is jol jarjatok? Gondolom csak ezert mondod. 😀 Meg akarsz szabadulni tole es kene egy csere hogy tietek legyen haley. Jo trukk. 😀
malkav
gabistar
Ha lehetne választani, akkor Kubiakot kérném vissza, vagy Gruden, Shannahan jöhetne...
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Konyebb egy playbook valtoztatas, vagy raszolas, hogy na ezt nem kene tobbet koszi. Nem? Lol.Big Ben passzolt a legtöbbször mélyen ha 3&5 vagy kevesebb volt a fd-ig. Ezen mondjuk elég sokat szoktunk bosszankodni. 17 ilyen alkalom volt.Fire Haley! 😊
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ive just meet you and this is crazy , so heres my number and FiRE HALEYEs kit hozzunk helyere, toletek az oct hogy ti is jol jarjatok? Gondolom csak ezert mondod. 😀 Meg akarsz szabadulni tole es kene egy csere hogy tietek legyen haley. Jo trukk. 😀
malkav
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Csak kerdes, miert nem volt troy igazi steelers neked? Ha o nem volt az igazi kemeny, hard hitter, elet veszelyes a labdara stb jatekos akkor ki? En pl pont azert szerettem es szeretem legjobban troyt mert nem olyan mint a tobbi jatekos. Kemeny a palyan, zsenialis jatekos. SS de a labdat az oldalara nem akartak passzolni. Tokeletes megmozdulasai es jatekolvasasa sebessege tette ot az egyik legjobb steelers jatekossa.Én is. 😉 AB kora legjobb elkapója, Ward pedig elsősorban kiváló futballjátékos volt és csak másodsorban volt kiváló elkapó. 😊 Ergó AB, mint elkapó jobb, de mint futballjátékos, Ward a jobb. Legalábbis sztem.ettől függetlenül még AB király.... csak ez a gondolat ott motoszkált bennem.. Mondjuk ha választani kellene Ward és AB közül Wardot vinném 😀Megláttam, hogy Ravens-fan írt a topikba, és egyből az ugrott be, hogy tuti AB-re reagál Tuckerrel. 😊Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):Sokadszorra trollkodom ide de Tucker talán jobb a posztján, mint AB elkapóként 😀
When Antonio Brown is right -- and the Steelers' offense is right -- that dude is the best player in pro football. He's been more productive than any wideout in the NFL over the last three seasons (yes, even Julio Jones, sweetheart). Moreover, find someone who is better at his position than Brown is at wide receiver. J.J. Watt? Hurt. Rob Gronkowski? Hurt too often. Tom Brady? That's about the only other player to consider. I'm not a GIF guy, but if you haven't seen the one of Brown burning Vontae Davis on Thursday, it looked like the massive tornado from "The Day After Tomorrow" blew Davis over. Jake Gyllenhaal crushes hard on a girl in that movie and tries to save Manhattan in the process. The world ends, but it doesn't. Better than "San Andreas," though. OK, we're done.
😊
Soldados
malkav
Amúgy maximálisan egyetértek veled, őt nem hagytam volna ki Harrison helyében a felsorolásból, sőt, ő lett volna az első helyen. 😉
Soldados
malkav
Vannak játékosok, akik tökéletesen jelképeznek egy franchise-t. Akiket mi is láthattunk, azok közül számomra Bettis, Ward és Harrison fejezi ki leginkább, hogy mit is jelent Steelernek lenni. Nyilván ők voltak a legnagyobb kedvenceim a 2000-es évek aranycsapatából. Troy pl zseni volt, de nekem nem testesítette meg azt, ami a Steelers.
Soldados
Egyeduli dolog amit nem mondhatunk ra talan, ismetlem talan, mint a csapat vezeregyenisege hianyzott belole. Mert allat a palyan, barany a palyan kivul. Es ket labbal a foldon allo, vallasos ember. Szoval nekem pont ezert o a legnagyobb. De nekem o maga volt a steelers. Kemeny es jo jatekos. Veszelyes minden megmozdulasaval. Persze izlesek es pofonok. Kinek a pap kinek a papne. Lol..
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Ezt a cikket azt hiszem Peter osztotta meg a Baltimore topicba hátha itt is érdeklődtök az ilyenek iránt...Ezt már akkor is öröm volt olvasni és most is. 😊 Alig 5 év telt el, és már most is micsoda nosztalgiával tekintünk vissza ezekre a gyönyörű időkre. Szurkolóként is imádtam minden percét a Steelers-Ravens rangadóknak. 13-9. Ez volt az AFC North Football. Igazi kőkemény darálós slugfestek. Big hitek, Smashmouth Football. WOW. A hideg kiráz annyira élveztem.
www.theplayerstribune.com/ed-reed-hines-ward-ravens-steelers-rivalry-afc-north/
malkav
Ngata, Suggs, Ray Lewis, Ed Reed az egyik oldalon, a másikon Hampton, Harrison, Farrior, Troy. Korszakos védelmek, korszakos egyéniség és a rivalizálás intenzitása. Az utálat, de kölcsönös tisztelettel. A támadó oldalon se voltak primadonnák: Ogden, Heap, Mason, Flacco/McNair, illetve Bettis, Faneca, BigBen, Miller, Ward. Csendes gyilkosok, igazi harcosok. Mit meg nem adnék, hogy újra azt lássam ehelyett a (nem is annyira) csilivili Offense helyett. Néha 1-2 Shazier és Heyward megmozdulásnál érzem azt, hogy még maradt valami. 😊
Sokat gondolkodtam, hogy mi emelte ki ezt a rivalizálást, mondjuk a Pats-szel folytatotthoz képest. És azon túl, hogy csoportrivalizálás, azt hiszem nem az utálat, hanem pontosan a tisztelet. Ugyanis ahogy én láttam kívülről, a Pats-et se a Ravens, se a Steelers nem tudta annyira tisztelni, mint a csoportriválist. Amit nem is csodálok, én se tudom. 😊
Két franchise, egy divízió, azonos értékrend és csapatfelépítés. Ha ti értetek csúcsra, akkor valahol a mi futballfilozófiánk is győzött. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én is. 😉 AB kora legjobb elkapója, Ward pedig elsősorban kiváló futballjátékos volt és csak másodsorban volt kiváló elkapó. 😊 Ergó AB, mint elkapó jobb, de mint futballjátékos, Ward a jobb. Legalábbis sztem.ettől függetlenül még AB király.... csak ez a gondolat ott motoszkált bennem.. Mondjuk ha választani kellene Ward és AB közül Wardot vinném 😀Megláttam, hogy Ravens-fan írt a topikba, és egyből az ugrott be, hogy tuti AB-re reagál Tuckerrel. 😊Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):Sokadszorra trollkodom ide de Tucker talán jobb a posztján, mint AB elkapóként 😀
When Antonio Brown is right -- and the Steelers' offense is right -- that dude is the best player in pro football. He's been more productive than any wideout in the NFL over the last three seasons (yes, even Julio Jones, sweetheart). Moreover, find someone who is better at his position than Brown is at wide receiver. J.J. Watt? Hurt. Rob Gronkowski? Hurt too often. Tom Brady? That's about the only other player to consider. I'm not a GIF guy, but if you haven't seen the one of Brown burning Vontae Davis on Thursday, it looked like the massive tornado from "The Day After Tomorrow" blew Davis over. Jake Gyllenhaal crushes hard on a girl in that movie and tries to save Manhattan in the process. The world ends, but it doesn't. Better than "San Andreas," though. OK, we're done.
😊
Soldados
malkav
Amúgy maximálisan egyetértek veled, őt nem hagytam volna ki Harrison helyében a felsorolásból, sőt, ő lett volna az első helyen. 😉
Soldados
malkav
Vannak játékosok, akik tökéletesen jelképeznek egy franchise-t. Akiket mi is láthattunk, azok közül számomra Bettis, Ward és Harrison fejezi ki leginkább, hogy mit is jelent Steelernek lenni. Nyilván ők voltak a legnagyobb kedvenceim a 2000-es évek aranycsapatából. Troy pl zseni volt, de nekem nem testesítette meg azt, ami a Steelers.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
malkav
2 468
Ezt a cikket azt hiszem Peter osztotta meg a Baltimore topicba hátha itt is érdeklődtök az ilyenek iránt...www.theplayerstribune.com/ed-reed-hines-ward-ravens-steelers-rivalry-afc-north/
több mint 8 éve
malkav
2 468
ettől függetlenül még AB király.... csak ez a gondolat ott motoszkált bennem.. Mondjuk ha választani kellene Ward és AB közül Wardot vinném 😀Megláttam, hogy Ravens-fan írt a topikba, és egyből az ugrott be, hogy tuti AB-re reagál Tuckerrel. 😊Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):Sokadszorra trollkodom ide de Tucker talán jobb a posztján, mint AB elkapóként 😀
😊
Soldados
malkav
Soldados
több mint 8 éve
Megláttam, hogy Ravens-fan írt a topikba, és egyből az ugrott be, hogy tuti AB-re reagál Tuckerrel. 😊Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):Sokadszorra trollkodom ide de Tucker talán jobb a posztján, mint AB elkapóként 😀
😊
Soldados
malkav
több mint 8 éve
malkav
2 468
Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):Sokadszorra trollkodom ide de Tucker talán jobb a posztján, mint AB elkapóként 😀
😊
Soldados
több mint 8 éve
Elliot Harrison igen tetszetőset írt az eheti PR-jébe (AB-imádóknak kötelező 😊 ):When Antonio Brown is right -- and the Steelers' offense is right -- that dude is the best player in pro football. He's been more productive than any wideout in the NFL over the last three seasons (yes, even Julio Jones, sweetheart). Moreover, find someone who is better at his position than Brown is at wide receiver. J.J. Watt? Hurt. Rob Gronkowski? Hurt too often. Tom Brady? That's about the only other player to consider. I'm not a GIF guy, but if you haven't seen the one of Brown burning Vontae Davis on Thursday, it looked like the massive tornado from "The Day After Tomorrow" blew Davis over. Jake Gyllenhaal crushes hard on a girl in that movie and tries to save Manhattan in the process. The world ends, but it doesn't. Better than "San Andreas," though. OK, we're done.
😊
több mint 8 éve
no
7 305
egesz jo a vedelem, remelem ezen 3 meccsen is jo lesz, akar az O is segithetne neha nekik, de ha valami csoda folytan 1. lennenk se hinnem el.Azért (és most nem megbántva az eddigi ellenfeleket) jól beárazza a védelmeteket most a Dolphins, Pecc, Steelers (egészséges Bennel) hármas. Mert egyébként idén a védelem tényleg rendben van, bármennyire meglepő is ez.Jelenleg azt a bunyot hazon belul kellene lerendezni, mar masodszor teszik fel a kerdest, hogy az idei-e a minden idok legjobb Ravens D#. Mert eddig csak a 2006-os vegzett az elso helyen, meg ez eselyes. JH valasza: meg sok van hatra, de jo uton haladunk.Meg a vegen kiderül en vok a közellenseg, pedig vagy 40 mp-ig kerestem egy jo bulicsekes kepet... 😀így van olyan kabátot húztál ami nem tied, a nyasgem Haribóra vonatkozik, tekintve a nyúinglendi viselkedést kontra puntakármi - nem tudom hogy hívjamNa álljunk meg egy szóra...nem is neked szólt...úgyhogy nem inged, dobd le gyorsan 😀Nem gondolom hogy serto hangnemben irtam volna, vagy bantottam barkit is ( talan Xtaki erezhettne ha nem ertette a viccet, amit tolem telhetoen probaltam jelezni, hogy az jon. De szerintem ertette), nem szemelyeskedtem. Igy nem latom a rossz modorom lebukasanak okat. Erre orommel varom az epito jellegu kritikakat, mert lehet igazad van es akkor tanulok belole, mert barmivel huztam ki a gyufat nem szandekos volt. Ha a trollkodas lett volna a szandek, akkor Alterego-nak valaszoltam volna.én nem vagyok olyan vérmérsékletű, hogy idejön trollkodni a faszi, aztán elkezdjek neki okoskodni...ha a szülei nem tanították meg a jó modorra én nem fogom...Igen, én értem hogy a fake játékok és a tegnapi között erős különbség, hogy az egyikkel semmi szabályt nem sértesz (max íratlant, hogy nem indul meg a DL) a másikkal meg többet is. Mivel azonban tényleg nincs szankció (és amúgy semmi nem múlt rajta) nem zavart különösebben. Majd tessék rá szabályt hozni...tévedtek, nem a fake spike-kal kell összehasonlítani
Klaci79
ugyanez a manus/Haribó - a Nyúlinglendmeccsen habzó szájjal kétszer is átrohant a pályán mikor Belicsek megetette az eligible receiverrel
erre ezt csinálja
szóva nyasgem kategori
sutianap
Klaci79
Erre mar ne is valaszoljatok, maradjon csak a velemenyem, elfogadom nektek mas.
A mondanivalom pedig nem a fake-s-td es a mi s-nk parhuzamba allitasa, osszehasonlitasa volt. Arra, hogy a foci nem errol szol. Itt parhuzamba vettem a terdelest. A kulonbseg az egyikre van szabaly, a masikra nincs, legalabbis nem ebben a formaban. A jatek szelleme nem ez, de a win fontosabb. Nekem se ez volt a kedvenc play-em a meccsen. Es itt irtam, hogy a focinak arrol se kellene szolnia, hogy mestersegesen eltolom a tamadas iranyaba. A fake-spike td-nel te egy iratlan szabalyt sertesz meg ( de ki ne vegyek a jatekbol, mert kar lenne erte), ami ellen a d# nagyon nehez helyzetbe kerul, mert nem is merik megutni a falakat ( igazi spike-nal sportszerutlen is lenne ) egy 5-15 yardos buntetessel rosszabb helyzetbe kerul, az meg konnyen jon. Persze ez ritka es jol kell kivitelezni, de a d# extra hatranyban van, ha megutik a falat, wr-ket szabalyosan akkor sportszerutlen, ha nem, akkor az a 1.5 lepes BB-AB parosnak eleg. Mivel ritka nem is fogjak a d# valtoztatni csak a CB-nek kell merlegelni ha a wr elindul, akkor meguti 5 yardon belul. De ez csak egy pelda volt. A futasnal kialakult tolongasnal, ha az O eltolja a D#-t akkor megnyerted a yardokat, ha a D# tolja vissza akkor elerte hogy ne bukjon tobbet ( de gyorsan engedjenek el mindent-mindenkit, mert jon a URoughness). A labbal elorecsuszo QB ( ertem, hogy vedeni kell oket, de a szabalyok igy extra elonyhoz juttatak oket, kiveve Flacco-t akinek a bal terdre erkezo tavolba furodas a specialitasa). A vonal melletti Wr visszavag vagy kilep, ha a vedo vacilal (regen rossz) a wr bunteti meg, ha megcsinalja a tackle-t bizhat benne, hogy ama magasztos pillanatban a wr egyik laba nincs kint mert 15 yard a biro merlegelesen mulik ( ugy altalaban jol ). Az nekem rossz magyarazat, hogy a wr mar nem is tudott volna visszavagni, mert ezen az ertekezleten JJones, AB, Green es sokan masok nem vettek reszt es el sem mondtak nekik hogy ti azt nem tudjatok megcsinalni. Nem is sorolom, mert csak hergelem magam es ez nem fog valtozni.
Ezekhez kepest a fake-spike semmiseg es ezt nem is valtoztatnam meg. A ket kiemelt reszt figyelembe vetelevel az onsafety-re hoznak egy szabalyt, ahogy a fake-spike-ra is ha gyakori lesz a serules belole. Az eltolt sztori csak rosszabb lesz a pesszimista enem szerint, de szeretem amikor nincs igaza.
no
Klaci79
sutianap
Amugyis a 2006-os Ravens vedelem jobb volt mint a steelerse..
Azt hiszem Igy kell kocsmaibunyot generalni, illetve felkellteni Soldit a melyalombol 😀
malkav
Hat olyan hosszu izeset karomkodtam, hogy a gyerekkel el kellett hiteteni, hogy ez csak egy uj olasz pasta recept.
no
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
DHB sérülése hétről hétre javul, DeWill (ha jól értem) elkezdheti az edzéseketGrimble és Thomas visszatér a héten
Tomlin elégedett a védelemmel, főképp a goal-line szituációkban, illetve elégedett Green játékával is, további fejlődést vár tőle
Dupree-vel is elégedett Tomlin, ő is egyre több lehetőséget kap majd akárcsak Green, akinek köszönhetően kiegyensúlyozottabb lehet az offense
A sajtótájékoztatón megfutotta a kötelező köröket. Dicsérte Collins-t, a védőfalat és kiemelte, hogy ritkán sack-elik Eli-t.
Nem fogunk 5 emberes rotációt alkalmazni, így valamelyik OLB kimarad majd.
Úgy gondolja, hogy Harrison és Dupree kap majd folyamatosan lehetőséget, a többieknek meg kell dolgozniuk a 2 maradék helyért. (ez mondjuk elég szégyen JJ-re nézve)
több mint 8 éve
malkav
2 468
Ive just meet you and this is crazy , so heres my number and FiRE HALEY
több mint 8 éve
Big Ben passzolt a legtöbbször mélyen ha 3&5 vagy kevesebb volt a fd-ig. Ezen mondjuk elég sokat szoktunk bosszankodni. 17 ilyen alkalom volt.Fire Haley! 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Big Ben passzolt a legtöbbször mélyen ha 3&5 vagy kevesebb volt a fd-ig. Ezen mondjuk elég sokat szoktunk bosszankodni. 17 ilyen alkalom volt.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azért kérdeztem mert úgy látom csikló előrébb van a DCharton ...Chickillo egy 6. körös draft volt, tehát ahhoz képest nem olyan vészes. Dupree csak a barnák ellen tért vissza, de egyelőre epizódszerepeket kapott. Még Chickillo kezd amúgy, de ő se egy Miller, tehát Dupree ha visszanyeri a formáját, lehet a kezdő posztot is megkapja
malkav
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Azért kérdeztem mert úgy látom csikló előrébb van a DCharton ...Dupree két meccset játszott, amióta visszatért az IR-ről. Ebből az elsőn konkrétan egyetlen snapet volt a pályán. Az előzőn már komolyan részt vett a rotációban huszonvalahány snappel. Még kell néhány meccs, hogy meglássuk, milyen, amikor formába van. Egylőre én nem mondanék róla véleményt.
malkav
több mint 8 éve
malkav
2 468
Azért kérdeztem mert úgy látom csikló előrébb van a DCharton ...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Akartam kérdezni hogy nálatok mi a helyzet Düprível... hasít már vagy még várat magára? Mert OLB posztra nem igazán jöttek be az utóbbi években a draftok ... Nem megbántva senkit mert nálunk is az öregek hozzák a passrusht...Nem igazán jöttek be?? Nagyon finoman fogalmazol. 😊
malkav
Dupree nem játszik túl sokat, gondolom majd fokozatosan növelik a terhelést. Nem sok említésre méltó mozdulata volt, mióta visszatért, de ennyiből még nem szabad következtetni. Vasárnap Eli-t megkergeti majd.
több mint 8 éve
malkav
2 468
Akartam kérdezni hogy nálatok mi a helyzet Düprível... hasít már vagy még várat magára? Mert OLB posztra nem igazán jöttek be az utóbbi években a draftok ... Nem megbántva senkit mert nálunk is az öregek hozzák a passrusht...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azért (és most nem megbántva az eddigi ellenfeleket) jól beárazza a védelmeteket most a Dolphins, Pecc, Steelers (egészséges Bennel) hármas. Mert egyébként idén a védelem tényleg rendben van, bármennyire meglepő is ez.Jelenleg azt a bunyot hazon belul kellene lerendezni, mar masodszor teszik fel a kerdest, hogy az idei-e a minden idok legjobb Ravens D#. Mert eddig csak a 2006-os vegzett az elso helyen, meg ez eselyes. JH valasza: meg sok van hatra, de jo uton haladunk.Meg a vegen kiderül en vok a közellenseg, pedig vagy 40 mp-ig kerestem egy jo bulicsekes kepet... 😀így van olyan kabátot húztál ami nem tied, a nyasgem Haribóra vonatkozik, tekintve a nyúinglendi viselkedést kontra puntakármi - nem tudom hogy hívjamNa álljunk meg egy szóra...nem is neked szólt...úgyhogy nem inged, dobd le gyorsan 😀Nem gondolom hogy serto hangnemben irtam volna, vagy bantottam barkit is ( talan Xtaki erezhettne ha nem ertette a viccet, amit tolem telhetoen probaltam jelezni, hogy az jon. De szerintem ertette), nem szemelyeskedtem. Igy nem latom a rossz modorom lebukasanak okat. Erre orommel varom az epito jellegu kritikakat, mert lehet igazad van es akkor tanulok belole, mert barmivel huztam ki a gyufat nem szandekos volt. Ha a trollkodas lett volna a szandek, akkor Alterego-nak valaszoltam volna.én nem vagyok olyan vérmérsékletű, hogy idejön trollkodni a faszi, aztán elkezdjek neki okoskodni...ha a szülei nem tanították meg a jó modorra én nem fogom...Igen, én értem hogy a fake játékok és a tegnapi között erős különbség, hogy az egyikkel semmi szabályt nem sértesz (max íratlant, hogy nem indul meg a DL) a másikkal meg többet is. Mivel azonban tényleg nincs szankció (és amúgy semmi nem múlt rajta) nem zavart különösebben. Majd tessék rá szabályt hozni...tévedtek, nem a fake spike-kal kell összehasonlítani
Klaci79
ugyanez a manus/Haribó - a Nyúlinglendmeccsen habzó szájjal kétszer is átrohant a pályán mikor Belicsek megetette az eligible receiverrel
erre ezt csinálja
szóva nyasgem kategori
sutianap
Klaci79
A mondanivalom pedig nem a fake-s-td es a mi s-nk parhuzamba allitasa, osszehasonlitasa volt. Arra, hogy a foci nem errol szol. Itt parhuzamba vettem a terdelest. A kulonbseg az egyikre van szabaly, a masikra nincs, legalabbis nem ebben a formaban. A jatek szelleme nem ez, de a win fontosabb. Nekem se ez volt a kedvenc play-em a meccsen. Es itt irtam, hogy a focinak arrol se kellene szolnia, hogy mestersegesen eltolom a tamadas iranyaba. A fake-spike td-nel te egy iratlan szabalyt sertesz meg ( de ki ne vegyek a jatekbol, mert kar lenne erte), ami ellen a d# nagyon nehez helyzetbe kerul, mert nem is merik megutni a falakat ( igazi spike-nal sportszerutlen is lenne ) egy 5-15 yardos buntetessel rosszabb helyzetbe kerul, az meg konnyen jon. Persze ez ritka es jol kell kivitelezni, de a d# extra hatranyban van, ha megutik a falat, wr-ket szabalyosan akkor sportszerutlen, ha nem, akkor az a 1.5 lepes BB-AB parosnak eleg. Mivel ritka nem is fogjak a d# valtoztatni csak a CB-nek kell merlegelni ha a wr elindul, akkor meguti 5 yardon belul. De ez csak egy pelda volt. A futasnal kialakult tolongasnal, ha az O eltolja a D#-t akkor megnyerted a yardokat, ha a D# tolja vissza akkor elerte hogy ne bukjon tobbet ( de gyorsan engedjenek el mindent-mindenkit, mert jon a URoughness). A labbal elorecsuszo QB ( ertem, hogy vedeni kell oket, de a szabalyok igy extra elonyhoz juttatak oket, kiveve Flacco-t akinek a bal terdre erkezo tavolba furodas a specialitasa). A vonal melletti Wr visszavag vagy kilep, ha a vedo vacilal (regen rossz) a wr bunteti meg, ha megcsinalja a tackle-t bizhat benne, hogy ama magasztos pillanatban a wr egyik laba nincs kint mert 15 yard a biro merlegelesen mulik ( ugy altalaban jol ). Az nekem rossz magyarazat, hogy a wr mar nem is tudott volna visszavagni, mert ezen az ertekezleten JJones, AB, Green es sokan masok nem vettek reszt es el sem mondtak nekik hogy ti azt nem tudjatok megcsinalni. Nem is sorolom, mert csak hergelem magam es ez nem fog valtozni.
Ezekhez kepest a fake-spike semmiseg es ezt nem is valtoztatnam meg. A ket kiemelt reszt figyelembe vetelevel az onsafety-re hoznak egy szabalyt, ahogy a fake-spike-ra is ha gyakori lesz a serules belole. Az eltolt sztori csak rosszabb lesz a pesszimista enem szerint, de szeretem amikor nincs igaza.
no
Klaci79
sutianap
Azt hiszem Igy kell kocsmaibunyot generalni, illetve felkellteni Soldit a melyalombol 😀
malkav
Hat olyan hosszu izeset karomkodtam, hogy a gyerekkel el kellett hiteteni, hogy ez csak egy uj olasz pasta recept.
no
több mint 8 éve
no
7 305
Jelenleg azt a bunyot hazon belul kellene lerendezni, mar masodszor teszik fel a kerdest, hogy az idei-e a minden idok legjobb Ravens D#. Mert eddig csak a 2006-os vegzett az elso helyen, meg ez eselyes. JH valasza: meg sok van hatra, de jo uton haladunk.Meg a vegen kiderül en vok a közellenseg, pedig vagy 40 mp-ig kerestem egy jo bulicsekes kepet... 😀így van olyan kabátot húztál ami nem tied, a nyasgem Haribóra vonatkozik, tekintve a nyúinglendi viselkedést kontra puntakármi - nem tudom hogy hívjamNa álljunk meg egy szóra...nem is neked szólt...úgyhogy nem inged, dobd le gyorsan 😀Nem gondolom hogy serto hangnemben irtam volna, vagy bantottam barkit is ( talan Xtaki erezhettne ha nem ertette a viccet, amit tolem telhetoen probaltam jelezni, hogy az jon. De szerintem ertette), nem szemelyeskedtem. Igy nem latom a rossz modorom lebukasanak okat. Erre orommel varom az epito jellegu kritikakat, mert lehet igazad van es akkor tanulok belole, mert barmivel huztam ki a gyufat nem szandekos volt. Ha a trollkodas lett volna a szandek, akkor Alterego-nak valaszoltam volna.én nem vagyok olyan vérmérsékletű, hogy idejön trollkodni a faszi, aztán elkezdjek neki okoskodni...ha a szülei nem tanították meg a jó modorra én nem fogom...Igen, én értem hogy a fake játékok és a tegnapi között erős különbség, hogy az egyikkel semmi szabályt nem sértesz (max íratlant, hogy nem indul meg a DL) a másikkal meg többet is. Mivel azonban tényleg nincs szankció (és amúgy semmi nem múlt rajta) nem zavart különösebben. Majd tessék rá szabályt hozni...tévedtek, nem a fake spike-kal kell összehasonlítani
Klaci79
erre ezt csinálja
szóva nyasgem kategori
sutianap
Klaci79
no
Klaci79
sutianap
malkav
több mint 8 éve
malkav
2 468
Tartottam tőle hogy nem marad el a beszámoló.....Meg a vegen kiderül en vok a közellenseg, pedig vagy 40 mp-ig kerestem egy jo bulicsekes kepet... 😀A cicaharc nem érdekel. 😊
malkav
Amúgy tudom, hogy lógok ezzel. De mivel ott két külön év vizsgálatáról van szó, sokkal több adatot, infót igényel, aminek feldolgozása így időigényesebb.
De nem felejtettem el, mindenképpen pótlom. 😉
Soldados