NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Idén ahányszor látom az offense-t, mindig azt láttam, hogy túlságosan Bell+AB-ra épül, és ha az nem megy, akkor jönnek a gondok. (A nem megy-ben az is benne van, hogy ők ketten csinálnak 300 yardot, de aztán ennyi az offense.)
peterk2005
Azt ne felejtsük el, hogy idén a WR2, Martavis Bryant eltiltva, Coates és Wheaton folyamatos sérülésekkel küzdenek, így maradtak a keveset bizonyított fiatalok.
Dodó
- wheaton mar ir, 2nd wr lenne
- coates kettos ujjtoresbol labadozik kevesbe sikeresen 4 wr lenne
- bryant nem jatszhat egesz evben. 3 rd wr lenne
- dhb ir ha jol tudom de a lenyeg hogy nincs 4/5 th wr lenne
- volt 4 osszesen negy aktiv wr unk ha jol tudom, ebbol coates csak azert jatszik nehogy csak 3 wr legyen kb ez siralmas allapot.
több mint 8 éve
Idén ahányszor látom az offense-t, mindig azt láttam, hogy túlságosan Bell+AB-ra épül, és ha az nem megy, akkor jönnek a gondok. (A nem megy-ben az is benne van, hogy ők ketten csinálnak 300 yardot, de aztán ennyi az offense.)
peterk2005
Azt ne felejtsük el, hogy idén a WR2, Martavis Bryant eltiltva, Coates és Wheaton folyamatos sérülésekkel küzdenek, így maradtak a keveset bizonyított fiatalok.
Dodó
Igen, erre gondoltam. Viszont. Egy Bradynek odarakhatsz akárkit, nem fogja így limitálni - amíg Gronk játszik. Vagy pl. Luck / a Colts offense / se esett markánsan vissza, amikor idén Hilton mögül kiesett több meccsre is Moncrief és/vagy Dorsett, plusz Dwayne Allen (TE) is. Volt 2 meccs amikor mindhárom. Nyilván nem ugyanaz a hatékonyság amikor az összes kedző rendelkezésre áll, de Chester Rodgers-el is (who?), stb. is működött a dolog, nem lehetett leszerelni az offense-t Hilton duplázásával és Gore/futás megfogásával.

Nem akarom kitalálni, hogy vajon Pittsburghben Big Ben, Haley, vagy mi egyéb miatt jelent ez a szükségesnél nagyobb gondot, de látványosan ez van.
peterk2005
Igaz, de nalunk se masodik szamu wr wheaton, se 3. szamu wr bryant, sem 4. szamu wr nincs dhb. Ezek utan aki maradt az mind ujjonc, es tapasztalat nelkuli. Coates jo volt dhb vel egyutt. De utana coates kettos ujtoressel jatszik es mondtak is hogy csak ket kezel tudja elkapni a labdat. Utana dhb dolt ki. Ezek utan meg mar 6. 7. szamu emberekrol beszelunk, szoval nem lehet ezt egy ket ember kiesesevel osszehasonlitani, amikor meg is mondtak, hogy most a masodik szamur wr unk bell az rb. Nem tudom igy tisztabb e a kep.

Nincs all around te mint volt miller, jott helyette uj te aki fel szezont serulten toltotte. O lett volna a kezdo te rotalva jj vel. Green. Hol is tart most par elkapasnal. Plusz komplett wr sor kidolt, te kidolt, ez maga a fel off. Jo lenne bennek egy gronk hidd el brown melle, de nekunk nincs. Igy nekunk van kompletten ketto jatekosunk, megbizhato fegyverunk aki ossze van szokva big bennel ab es bell. Es kesz. Ennyi. Na most ha ezt a ket jatekost kiveszed a jatekbol vegunk. Ha nem akkor talan osszevarazsolnak valamit. Mert a futojatek is turheto. De passz nelkul nincs futojatek. Mert siman felallnak a boxba futas ellen, avagy forditva. Es ha valaki levedekezi brownt elkapasoknal, akkor konnyebb bellt is megallitani. Es igy ez a ketto altalaban egyutt mukodik, vagy dol be.

De ertem mit mondasz, nem jo az o, mert nem konstans. De monjd egy embert brownon kivul wr aki nem volt serult. Nincs ilyen. Meg az uj te nk is csak most kezd osszeszokni bennel, aki rutinos es azt mondtak tokeletes elkapo tipusu te. akkor mit varunk egy hamilton, rogers, coates stb wrektol hogy biztos kezuek legyenek rookie kent? Majd talan egy ket ev mulva ha beleszoknanak stb, talan akkor.

De 1 felido normalis, masodik felido idohuzas oles volt. Be is jott. De igaz hogy siman egy luck kal, vagy ha viccelni akarok egy ket luck-szerencsevel siman dontetlen korul lett volna a meccs. a 3 and outok es a nem tudunk haladni a masodik felidoben miatt. De akkor kettoztek abt. Ez van. Nincs meg meg az erett megbizhato wr sor. Ez vissza is jon, es a neha hajtepo 3. es rovidre hosszu passz hivasok. Tudom hogy nyerni akarunk es tudom hogy ugy allnak hozza hogy hogy run def lesz fent ezzel lesz passz de minek mindig deep passz. Foleg coatesnak. pl. De a masik veglet hivas is gaz, amikor 2. vagy 3. es hosszu es erre jon egy futas kozepre 3 yardert. Aha itt is ertem, hogy biztos nem szamitanak majd arra hogy 15 yard kell nekunk erre mi futunk, mert passz def lesz fent. De altalaban siman megfogjak ezeket. Szoval nekem ezek az idegesitoek, foleg akkor amikor megint vegre befelyezhettuk volna egy fg vel a meccset a drive ban erre jon a harmadik es rovidre a feleslege deep passz, es 3. out. Es az ellenfel visszaengedese meccsbe. Kovetkezo drivenel meg a buntetes utan nem is probalunk meg passzolni hanem run run es passz talan deep megint. Na ez az idegesito. Mert az idot porgettuk, de egy normalis driveval fgvel a vegen vege a meccsenek erre balfaszoskodasok tomkelege lett. Szoval ezzel egyetertunk.

Ha meg akarod nezni milyen az o ben nelkul ajanlom azt a meccset amikor nem jatszott talan tavaly es a tokeletes oval a masodik szamu semmit sem tudott kezdeni. Szoval ha olyan jo az o akkor egy pl brady kiesese utan cassel is majdnem rajatszasig vitte a patriotsot. Avagy iden brady nelkul is jok voltak. Nezd meg nalunk mi van ha nem ben kezd. Meg volt olyan meccs is ahol asszem abnek alig jott ossze egy vagy ket elkapas. Addig meg bennel meccsenkent volt egy ket elkapott td. Szoval nem ben hibaja hogy a 6. 7. 8. szamu kezdo wr ek meg nem teljesitenek. De ahogy az is igaz, hogy bryant/coates egeszseges deep threat tel es egy ab vel es egy 2. szamu wheatonnal es millerrel szinte megallithatatlanok voltak. Nem hiaba hivtak killer beez nek oket. Most kiveszed a deep threadet, coates urul ha elkap egy rovid labdat, bryant nincs. Miller az orokos veszmegoldas nincs. Ha duplazzak abt. Es jo a dline, akkor meghal a jatek. Mert ha nem kell bellre figyelniuk akkor siman dupla ab es most nincs aki fellepne biztos masodik elkaponak, vagy akar harmadiknak is. Meg egyszer, ben mondta, hogy a masodik szamu elkapuja az rb bell. Es varja hogy valaki vegre felnojon hozza. Ez elmond mindent.

Valamint azt is mondtak itt, hogy nincs harmonia haley es ben kozott. Es hogy nagyon nem tetszett bennek amikor arianst elkuldtek akiert odaig volt nagyon. Ot is ismerjuk. Run run aztan ben csinalj csodat harmadikra volt. AMi eletveszelyes volt. Ezert hoztak haleyt hogy ben ne tartsa a labdat, valamint hogy a legtobbet sackelt iranyitot, es a sokat serult iranyitot megvedjek. Megtanitsak arra hogy kidobja oldalra ha kell. Es hamar szabaduljon a labdatol. Es csak ha tenyleg nagyon fontos akkor adjon elo eletveszelyes 7 8 mp ig labdat tartogato hosszu passzt. Es ezt meg is csinalta haley. Szoval amiert jott meglett. O fejlodott igen. Munchak ol linet korai korosekbol persze de jol megtanitotta igen. SZoval a sok erolkodes neha lehet a d miatt is van, hogy tudjak, marmint az o reszerol hogy nekik kell teljesen meccset nyerni 30 pontot feltenni, mert a def nem mindig eredmenyes. Lehet ez a nyomas miatt erolkodnek ilyen hosszu passzokkal a torott ujju srac fele, de ehhez kepest, meg a d volt az aki a meccset nezve donto helyzetben helytallt. Pedig sokkal gyengebbek minden mutato alapjan.

Mas hargrave jateka nekem nagyon tetszett, mondtak is hogy vagy 30 sackje volt college ban, amikor pass rusholni engedtek. Most is csinalt egyket jo megmozdulast. Es jo volt latni hogy duplazva is odaert a qb hez. Ez nagy dolog, amikor heyward kiesett. Mert kell valaki a helyere, es ugy nez ki meg futas ellen, meg passz ellen is jo volt a 2 dl es felallasoknal. Es pl screen passzhoz is odaert az nt. az vicces volt.

Masik jo hir, hogy robin ugy latszik kezd felnoni batman melle. Marmint ahogy a meccsen mondtak, tuitnak kell atvenni heyward szerepet. Es szerintem, ez is jol sikerult. Mert lehetett latni a tuzet a szemeben, jatekaban. Szoval ez persze nem ujdonsag, mert szerintem tuit ugyanolyan kulcs ember mint heyward a def felallas miatt. Es o is bizonyitotta ezt. Ok gyengebb fal ellen, de akkor is.

Masik a futas helyett az eddig is gyengebb sec esett vissza jobban. Meg a 2. szamu qb is siman dobalt amikor agyon blitzeltek. Ez eleg gaz, foleg hogy nem volt meg eletunkben ennyi int vagy talan sackunk mostanaban. Szoval volt is nyomas, de meg is jott a passz sikeres. Azt hittem a futas elleni vedelem fog jobban visszaesni. De meg nem ugy tunik. Inkabb a passz. De majd hosszutavon meglatjuk. De en orulok, hogy igy ha mar heyward nincs hargrave jol jatszott a helyen. Megnyugtato jatekot mutatva. Persze nem olyan gyorsan es jol mint heyward a passzoknal, de azert csak o is odaert a qb hez. Szoval talan po eselyesek koze visszatertek, de sb gyoztes az tuti nem. Mert max ket kor utan, egy jo def kicsinalja ezt a gyenge wr sort. Es igy ev kozben mar nem nagyon johet wr erosites. Szoval orulhetunk minden egyes gyozelemnek. Neha sikeres passznak is ami nem ab vagy bell. Ez a gaz.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk2005
Dodó
Igen, erre gondoltam. Viszont. Egy Bradynek odarakhatsz akárkit, nem fogja így limitálni - amíg Gronk játszik. Vagy pl. Luck / a Colts offense / se esett markánsan vissza, amikor idén Hilton mögül kiesett több meccsre is Moncrief és/vagy Dorsett, plusz Dwayne Allen (TE) is. Volt 2 meccs amikor mindhárom. Nyilván nem ugyanaz a hatékonyság amikor az összes kedző rendelkezésre áll, de Chester Rodgers-el is (who?), stb. is működött a dolog, nem lehetett leszerelni az offense-t Hilton duplázásával és Gore/futás megfogásával.

Nem akarom kitalálni, hogy vajon Pittsburghben Big Ben, Haley, vagy mi egyéb miatt jelent ez a szükségesnél nagyobb gondot, de látványosan ez van.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
peterk2005
több mint 8 éve
gedam 5 914
Felhozó meccsnek jó volt, de sok következtetést nem lehet belőle levonni.

Ma a D tetszett kevésbé (nagyon gyenge napot fogott ki a sec, sokszor volt szerencséje), kivéve a szokásosan jó RZ D-t leszámítva. Az O-nál a 2. félidő eleje nem tetszett, megint majdnem megengedtük az első két pontmentes drive-val, hogy meccs legyen. A Colts túlzott agressziója ismét megmutatta, mennyivel hatékonyabb a konzervatív gondolkodás a túlzott agressziónál (TD-erőltetés helyett a 2 FG-vel 1 drive-on lettek volna). Röviden ennyi.

Én úgy számolok, ha a 3 divmeccset hozzuk, akkor a 9-7 is elég. Hétvégén hajrá Cicákok. 😊
Soldados
Ez kerem serto hogy a cicaknak szurkolsz... legyen gerinced es mond azt hogy hajra ravens es majd a Globusfielden eldöl ki a csoppielsö. 😀
malkav
nyilván ellenünk már behúzta L-re
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem láttam végig a meccset, de amennyit láttam annyi elég is volt belőle 😊 Preseason meccs hangulata volt, nem szakadtatok meg, és így is teljesen kényelmesen meglett, a sokkal jobb csapat nyert.

Viszont. És ez Steelers téma. Idén ahányszor látom az offense-t, mindig azt láttam, hogy túlságosan Bell+AB-ra épül, és ha az nem megy, akkor jönnek a gondok. (A nem megy-ben az is benne van, hogy ők ketten csinálnak 300 yardot, de aztán ennyi az offense.) Pagano amúgy se jó az ellen amit a ti offense-etek játszik, és tegnap még hátra is volt kötve a keze. AB ellen nem lehet man on man védekezni, kell a safety besegítés. A Colts nem tudta duplázni, illetve csak tesséklássék, mert Butler kezdett safetyben, aki amúgy a slot CB, a kezdő safety inaktív volt, és emellé olyan subpar az idei LB sor, hogy se TE ellen nem lehet rájuk számítani, se a futás ellen, így ha nincs felhozva legalább az egyik safety a box körzelébe, akkor vagy a TE csinál 200 yardot, vagy a futó. Bell-t pedig emögött a Steelers fal mögött képtelenek voltunk megállítani. A Colts defense akkor képes elfogadhatót teljesíteni idén, ha a két kezdő CB képes limitálni 1-1-ben a két szélső elkapót. Akkor fel tud úgy állni, hogy passz ill futás ellen is képes valamire. (Lásd Titans, Green Bay, stb. nincs sok satöbbi 😊 )

Szóval, a lényeg. Az olyan csapatok ellen, mint a Colts def, ez az offense lakomázik (Dallas secondary se sokkal jobb, lásd a tegnapi meccset a Redskins ellen), de ha Brown-t tudják duplázni, és van mellé egy potens front7, abból azonnal jöhetnek a gondok, mert lényegében ez a 2 ember az offense. Még a tegnapi meccsen is volt pár olyan passza Big Ben-nek, ami egy jobban védekező, potensebb defense ellen jó eséllyel INT. Azért, mert még így is erőlteti AB felé a labdát időnként. Hát még akkor, ha tényleg nincs más alternatívája.

Ha pedig nem megy az offense, akkor jön a dogfight, ami a klasszikus Steelers féle defense-nek hazai pálya lenne, de ez a mostani defense ehhez gyengus lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egy újabb meccs, amit meg kellett nyerni. Ez általában nem szokott sikerülni, de őszintén szólva szerencsétlen Colts szörnyen gyenge volt. Ez a sok sérülés jobb csapatokat is megvisel, így Luck nélkül azonban eléggé egyoldalúra sikeredett. De mindegy, mert nekünk azt kell megverni, akivel éppen játszunk és ez sikerült most. Az O# most azért hozta magát, viszonylag kényelmesen, ugyanakkor komolyabb csapatok ellen nagyon fog hiányozni továbbra is a WR. De azt legalább jó volt látni hogy Greennel nyert a csapat egy jó TE-et és azért messze nem használtuk még ki a benne rejlő potenciált. Azt viszont nem jó, hogy a Brown felé dobott labdák 80-90%-a jó, akár rövid akár hosszú, viszont a Coates felé menő labdák rendre el vannak méretezve. Nem tudom mennyire játszik még az az ujjtörés, de ez megbosszulja magát a későbbiekben az biztos.
A védelem. Hát ők olyanok amilyenek. Nyomás ritkán van a QB-n, igaz az látszott, hogy most teljesen a futások megállítása volt a cél, de az OLB-k súlytalanok, kivéve persze a nyugger Harrisont, aki nem fog egész meccseket lehozni. Timmons passzok ellen elég hatástalan, mondjuk nem is gondolnám, hogy őt kellene egy Hilton mellé rakni. Mivel volt ideje passzolni általában a QB-nek, így sokat a sec-től sem lehetett várni. Mondjuk Cockrell megint a két véglet között mozgott, hol gyönyörű szerelés, hol pedig nagy homály. Ami tetszett végre az a két safety. Ebből a Davis gyerekből még lehet valami egészen jó focista. Mitchell pedig szépen összeszedte magát az utóbbi két meccsre.
Sajnos volt 3 sérülés, Foster, Hargrave és Mitchell. De szerencsére egyik se súlyos, így azért ebben az időszakban már ezért nem fognak meccset kihagyni. Jön a NYG amelyik most vasárnap Cleveand-ben játszik, nekünk meg van + egy fél hetünk készülni. Két hazai vereség után már épp itt az ideje nyerni egy meccset.
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Én úgy számolok, ha a 3 divmeccset hozzuk, akkor a 9-7 is elég. Hétvégén hajrá Cicákok. 😊
Soldados
Csak akkor tietek a tiebreaker, ha a Bengals legalább egy meccset fog a Ravens ellen (Ti pedig veritek a Browns Bengals duót a Ravens mellett), ellenkező esetben az övék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468

Ma a D tetszett kevésbé (nagyon gyenge napot fogott ki a sec, sokszor volt szerencséje), kivéve a szokásosan jó RZ D-t leszámítva. Az O-nál a 2. félidő eleje nem tetszett, megint majdnem megengedtük az első két pontmentes drive-val, hogy meccs legyen. A Colts túlzott agressziója ismét megmutatta, mennyivel hatékonyabb a konzervatív gondolkodás a túlzott agressziónál (TD-erőltetés helyett a 2 FG-vel 1 drive-on lettek volna). Röviden ennyi.

Soldados
Ez kerem serto hogy a cicaknak szurkolsz... legyen gerinced es mond azt hogy hajra ravens es majd a Globusfielden eldöl ki a csoppielsö. 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
mi ujsag sracok? Nagy a csend a mostani meccs elott. Tul nagy lol. Megy otthon is a halaadasi vacsi? Happy Thanksgiving.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ha Indy-be megyünk ez mindig eszembe jut:
 www.youtube.com/watch?v=FUcDGLHCOi4
Klaci79
Mekkora meccs volt. Sosem felejtem el.
Tibi76
Senkisenem😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Igen, 12. hét kezdete előtt ilyet kapni, mondjuk szerintem akkor is cut lenne ha az 1 héten kapja.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Karlos Williams RB-t 10 meccsre eltiltotta a liga tiltott szer használatáért. Gondolom, hamarosan kirakjuk PS-ből.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Klaci79
Mekkora meccs volt. Sosem felejtem el.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Luck hivatalosan out

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
IR:
WR Darrius Heyward-Bey, RB DeAngelo Williams, S Shamarko Thomas, TE Xavier Grimble: Out
S Jordan Dangerfield: Questionable

A Neked Csak Dezső! nyitva lesz, a Colts elleni meccsünket ott megtekintheti minden érdeklődő. steelers.hu eseményt lásd a Fácsén.
AlterEgó
Egy pillanatra megijedtem, mert ez az IR megzavart. Ők nem játszanak a Colts ellen, de azért szerencsére nem IR.

Dreamius Smith RB jött próbajátékra. Úgy látszik RB-ből nem lehet elég. Bár közben mérkőzésen csak Bell kap labdát...érdekes...
Klaci79
IR aka Injury Report
több mint 8 éve
IR:
WR Darrius Heyward-Bey, RB DeAngelo Williams, S Shamarko Thomas, TE Xavier Grimble: Out

A Neked Csak Dezső! nyitva lesz, a Colts elleni meccsünket ott megtekintheti minden érdeklődő. steelers.hu eseményt lásd a Fácsén.
AlterEgó
Egy pillanatra megijedtem, mert ez az IR megzavart. Ők nem játszanak a Colts ellen, de azért szerencsére nem IR.

Dreamius Smith RB jött próbajátékra. Úgy látszik RB-ből nem lehet elég. Bár közben mérkőzésen csak Bell kap labdát...érdekes...
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
IR:

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Így van, az egész mérkőzésen megtekinthető a videómegosztó portálon. Mondanám, hogy kötelező és nem csak ezen jelenet miatt. Azt hiszem minden Steelers szurkolónak melegség járja át a szívét, ha ezt a meccset nézi. Szenzációs volt.
Klaci79
meg nekem is ( szerencsere senki nem latja, hogy belepirultam a vallomasba)
több mint 8 éve
Így van, az egész mérkőzésen megtekinthető a videómegosztó portálon. Mondanám, hogy kötelező és nem csak ezen jelenet miatt. Azt hiszem minden Steelers szurkolónak melegség járja át a szívét, ha ezt a meccset nézi. Szenzációs volt.
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79
Megnyertük?
steelwolf
Szerintem nézd meg az egész meccset, mert elképesztö végjáték volt... elvileg fent van youtubeon.

" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79
Megnyertük?
steelwolf
Nézd végig, érdemes. 😉

több mint 8 éve
Tuitt lett az AFC-ben a hét védője.

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Megnyertük?