NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ez a 8 sack még akkor is tiszteletre méltó ha folyamatosan 5-6 ember ment a QB után. Különösen Timmons tetszett nagyon, ez Butler változtatása volt egyértelműen...szépen az OLB-k visszaléptek és ő ment rushra.....ez a bull rush végre olyan, amilyennek lennie kell....hozzá képest JJ tragédia volt megint.

Újra a csoport élén vagyunk 5-5 mérleggel....vicces...nem hittem volna, hogy ebben a csoportban ezzel a mérleggel élen lehet lenni... 😊
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Istenem de rohadt jó volt ma a védelmet nézni. Régi szép idők idéződtek fel bennem 😊

" class="embed">
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Kár, hogy nem nevezett be erre a meccsre a csapat, szerintem nekem is lett volna sack-kem.

Külön tetszett, hogy Tomlin lesz*rta a múltkori kritikákat, és akkor is ráment az elején a TD-re is, és a 2 pontosra is, mert így jön ki a matek, ennyire egyszerű.
(Bár Soldi biztos mindjárt jön és megmagyarázza, hogy ez játékelméletileg mennyire nagy hiba volt.)

Annyit beszéltetek itt a régi nagy defense-ről, hogy összeszedték magukat (Browns ellen) a srácok.
Király volt hallani, és nézni az ütéseket, a negatív yardos futásokat, turnover, sack...stb. volt itt minden amit nem sűrűn látunk manapság. 😊

Milyen jó lenne minden héten a Browns-szal játszani... 😊

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Steelers Inactive Players: QB Zach Mettenberger, T Brian Mihalik, S Shamarko Thomas, WR Darrius Heyward-Bey, RB DeAngelo Williams, TE Xavier Grimble, S Jordan Dangerfield

Browns Inactive Players: QB Kevin Hogan, CB Tramon Williams, LB Corey Lemonier, OL Gabe Ikard, G Jonathan Cooper, WR Jordan Payton, QB Joe Callahan

Várható kezdősor:
Offense: B. Roethlisberger, L. Bell, A. Brown, E. Rogers, S. Coates, J. James, L. Green, A. Villanueva, R. Foster, M. Pouncey, D. DeCastro, M. Gilbert
Defense: R. Mathews, J. Hargrave, S. Tuitt, B. Dupree, R. Shazier, L. Timmons, J. Harrison, R. Cockrell, A. Burns, M. Mitchell, S. Davis

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Hála istennek ezek a meddő viták a steelers topicka mennek, nem a ravensbe.... Úrsiten ezt a trasht...
malkav
Es a közös meccsnezesek alatt, amikor mar tuti az eredmény, felolvasásokat tartunk Soldi hozzászólásaiból! Mondjuk ha szív valamit az ember közben, egesz korrekt dolgok kijönnek belőle! 😊😉
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hála istennek ezek a meddő viták a steelers topicka mennek, nem a ravensbe.... Úrsiten ezt a trasht...
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 305
elnezest, mentem a sarokba 😊
több mint 8 éve
Wheaton bukta sajnálatos...így ugye egyből lehet pótolni no2-no3 WR-t, na nem mintha ez újdonság lenne az idényben. Rogers előreléphet (megérdemli) és Cobi Hamilton szerepe se kétséges idén. Remélem ő is tud élni a lehetőséggel, mint a WR-ink szoktak. Viszont nincs még helyettes DE poszton: Mathews és Walton maradt a két csere DE, RB poszton pedig nyilván megint kiteszünk majd valakit aki felesleges ha DeWill tud újra játszani.
Klaci79
Markus Wheaton mostantól kvázi UFA, WR2 => Cobi Hamilton/Sammie Coates (jövőre => Martavis Bryant), slot receiver => Eli Rogers (DHB sérülése külön sztori, ő inkább spec teamer)
Cam Heyward out => Ricardo Mathews és Javon Hargrave rotációban, Daniel McCullers többet lesz NT-ben
DeAngelo Williams out => PS-ből Daryl Richardson, aztán ha rájönnek, hogy Fitzgerald Toussaint ergya akkor Karlos Williams is jöhet a PS-ből...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Wheaton bukta sajnálatos...így ugye egyből lehet pótolni no2-no3 WR-t, na nem mintha ez újdonság lenne az idényben. Rogers előreléphet (megérdemli) és Cobi Hamilton szerepe se kétséges idén. Remélem ő is tud élni a lehetőséggel, mint a WR-ink szoktak. Viszont nincs még helyettes DE poszton: Mathews és Walton maradt a két csere DE, RB poszton pedig nyilván megint kiteszünk majd valakit aki felesleges ha DeWill tud újra játszani.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
offseason erzesem van ezt a sok parttalan vitat olvasva.
ha estere kikapunk a barnaktol, akkor nagyon hosszu lesz a szeptemberig tarto idoszak! 😊
xtaki
😊 Ennyit már régen scrolloztam, de legalább az egerem működik! Nevezzük át a topicot: "Soldi vs. bárki"
AlterEgó
Idén ez az első. 😊 Egész jó - a topik többi lakójára nézve. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
ha estere kikapunk a barnaktol, akkor nagyon hosszu lesz a szeptemberig tarto idoszak! 😊
xtaki
😊 Ennyit már régen scrolloztam, de legalább az egerem működik! Nevezzük át a topicot: "Soldi vs. bárki"
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
...no
...
Soldados

több mint 8 éve
Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.

Wheaton (is) IR-en, ami azt is jelenti minden bizonnyal hogy többet steelers mezben nem látjuk. Kár érte, sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mire képes.
Klemó
Tudjuk. 😊 Ertem en, hogy mit nem ert azon, hogy nem ertem: ott van feketen-feheren. En meg nem ertem, mit nem ert azon, hogy egy sokvaltozos egyenletben par dolog azonos attol meg nem lehet azonos feltetelekrol beszelni. 😊 Termeszetesen mindket D# bitang jo volt, "erzesre" is, iden statba jok vagyunk, de "erzesre" puding ( eddig, remeljuk csak jobb lesz).

Wheaton-on ne bankodj, majd huztok az 5.kor vegen egy jobbat. 😊
no
Amit Te mondasz, az alapján semmit nem lehetne összehasonlítani. Ami nem így van. Egy egész idény statisztikái nagyon szépen leképezik a történteket. Ez tavaly is így volt (SEA vs DEN) és 2008-ban sem volt másként.
Soldados
Hat sokkal nehezebb es en nem is fogom, a statisztikak alapbol eldontik ki jo, ki nem de arnyalni nem tud, bar szerinted nem is kell.

Amit en elkezdtem az idei meccsunknel ( nem azert mert kedves, hanem mert kellokeppen szelsoseges) is csak a felszint kapargattam. Jatekrol jatekra vegigmenni, idojarast, ellenfelek motivacioja, kulcsjatekosok hianyzasa, adott hetek formaja alapjan osszehasonlitani, ezek jelentosege, meccsen belul a GT megtalalasa, utana mennyi pontot csinalnanak. Stb, stb. A "vita" csak innen indulhatna.

Persze jojjon akarki, mondja meg a legfontosabb statokat, sulyozza es utana kimutathato egy szammal.
Ideny vegen a futostatotokrol egy H elotti-utani es majd meglatjuk mit jelent nektek es mennyire lesz valoszeru

Szerkesztette: no
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.

Wheaton (is) IR-en, ami azt is jelenti minden bizonnyal hogy többet steelers mezben nem látjuk. Kár érte, sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mire képes.
Klemó
Tudjuk. 😊 Ertem en, hogy mit nem ert azon, hogy nem ertem: ott van feketen-feheren. En meg nem ertem, mit nem ert azon, hogy egy sokvaltozos egyenletben par dolog azonos attol meg nem lehet azonos feltetelekrol beszelni. 😊 Termeszetesen mindket D# bitang jo volt, "erzesre" is, iden statba jok vagyunk, de "erzesre" puding ( eddig, remeljuk csak jobb lesz).

no
Amit Te mondasz, az alapján semmit nem lehetne összehasonlítani. Ami nem így van. Egy egész idény statisztikái nagyon szépen leképezik a történteket. Ez tavaly is így volt (SEA vs DEN) és 2008-ban sem volt másként.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Klemó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

több mint 8 éve
hagyd daraboljalak szet

Egyszerűen nem értelek. Valóban elbeszélünk egymás mellett. Egy idény teljesítményét úgy vizsgálod, hogy az egész idény teljesítményét veszed. Ennyi. Nem úgy, hogy a nem kedves részeket kivágod. Azt mutatja meg, hogy oldottad meg a 16 feladatot. Megjegyzem, nem kötelező a garbage time-ban TD-t és yardokat engedni. És elmondom, hogy az olyan kimagasló statisztikákhoz, mint amit 2008-ban mutatott mindkét csapat, ott hiába volt garbage time, akkor sem tudott mit csinálni az ellenfél. Pontosabban elenyésző alkalommal.

Teljesen egyet ertunk

A Steelers-nek egy ilyen meccse volt 2008-ban, méghozzá az első fordulóban, amikor HOU ellen 35-3-ra vezetett a 4. negyed elején és a vége 38-17 lett. És?

semmi.

Egyszerűen nem ez a lényeg, egy idényt úgy értékelsz, hogy 16x60 percet veszel. Ennyire egyszerű ez. Nem vágsz ki belőle részeket, ugyanis más meccsünk is eldőlt korábban és akkor mégsem engedtünk még 1 TD-t sem az ellenfélnek. Ennyire egyszerű ez. Ha elég jó vagy, megállítod prevent D-vel is. Pontosan ezt tette 2008-ban a Steelers. Megállított mindenkit. Máskülönben nem is jöhettek volna ki ezek a számok. Szóval hagyjuk a garbage time-ot. Én is tudom hogy működik ilyenkor a def play call, de ha igazán jó a D, akkor megálljt parancsol, nem enged TD-t, nem ad esélyt, hogy utána esetleges onside kickkel mégis meccs legyen.

teljesen egyetertunk, a Ravens is kulonben a mi statunk sem jonne ki

Éppen ezért az idei példád sem állja meg a helyét, ugyanis a Ravens Def a végén nem dolgozott jól és ez nyomot hagyott az ellenünk lévő statisztikáján. Ha sikeres az onside kick, akkor nem is tarthatnád garbage time-nak ezt a szakaszt. 😉

Sajnos az teny hogy rosszul dolgoztunk, mert az akkori es a mostani csapat eg es fold preventiv def-ben (is), + ok (is) leszartak a statokat, gyozni kellett (attol fuggetlenul a vege nem volt a fogamra valo)

Szóval ez nem torzítás, hanem a valóság letükrözése, ez látszik a statisztikában is majd év végén. Az idény statisztikájának része az is, amikor garbage-ben kienged a csapat és az is, amikor 60 percen át nulláz. És ez így van rendjén.

Persze a statban igy van rendjen es a statban nyertetek az fekete-feher. De nem a valosag letukrozese, mert senki nem fullba nyomja. Folytatodhatott volna ugy is tovabb, de Pees nem olyan ( a fene vinne el, persze nem a stat miatt). En nem a nekem kedveset vettem ki, de peldanak jo volt a 2008-as pdef befejezte volna ugy es kb 10 y/g jelentett volna egy csunya kilenges az ev vegi osszesiteben (ami kb 3%). Ha tamadasban kozel azonos atlagotok koruli erteket hozzol, def fuggoen de megkozelitoen azonost es teszi mindenki ezt akkor kiderul te fasza vagy mert mindenkit az atlaga alatt tartottal. Persze 1-1 kilenges van mindenkinel a labda mindket oldalan. Csak 1 csapat sem igy nyomja, nem tudsz optimalis lenni ( itt en most az ellen Off-rol beszelek). Nezd meg mit vitatkoztok miert van hogy nem tudtok a kerethez melto jatekot produkalni, mennyi marad benne 10-20% , tobb? Valaki ellen kijon es elvered nagyon a def kepest, majd uazt a csapatot a rosszabbik napodon az atlagosodnal is rosszabbat produkalsz Jets-MD pelda, akar mit csinalnak csak a ti meccsetek 8.6 y/g kulonbseg egesz evre nezve, de lehet meg rosszabb lenne a szam ha forditva csodoltok be. Teszem azt mindenkepp hianyzik egy kulcsember nalatok, akkor nekunk AB a jobb hianyzo mert a futast jobban van eselyunk fogni, egy masik csapatnak Bell lenne jobb. A NE ellen nem mindegy Brady, a 2.vagy a 3. Qb ellen jatszik valaki, az ellenfelek def statjai kulonbozoek lesznek, foleg ha kb egyforma erosek. Nektek lehet majd egy H-al es nelkule futostatot csinalni, de a 16 meccs atlaga lesz a statban, a tietekben rendben is van ez, de a most kovetkezo ellenfelek masfelszer annyit tudnak majd futni "ugyanazon" csapat ellen. Remelhetoleg ezt nem a stat javitasara, hanem a win megszerzesere hasznaljak. Persze forditva is lehet, DW jobb volt mint Bell utana. Ezeket, hogy irod be a statba. A stat mindent elbir es kiegyenlitodik, de a sporik tevedesei is, de szeretned ha azonos sulyu hiba azonos szituban lehetoleg uazon a meccsen tortenjen, de ez is ritka.
Dallas elleni meccs facemask nem volt sulyos amit befujtak, de megadhato volt, de uazon driveban volt egy lecsavart feju Dallasi amit nem fujtak be, igy kiegyenlitodott? Vagy jart volna nekik meg 15 yard? Mindegy a Def ugyesen mentett 15 yardot a statban. 😊no
Soldados
több mint 8 éve
miert ne tudna torzitani, Delfinek,Jet,DC, mi. 2-2 egymast kovetoen jottek, voltak ennel jobb meccseitek. first down:15-30-30-15, 3down eff:27%,50%,40%,25%, net yard:297, 436, 448, 277, y/g 5.6, 6.1, 6.8, 4.3, TD: 2, 4, 4, 2, RZeff: 0%, 75%, 80%, 50%. A off atlaga szepen ki fog jonni, de a def statok mocskosul elternek es ez nem csak a def-ek erdeme.
Az egy meccsen belul meg ellenunk futott a vasas 16 yardot (terdelest nem szamolva 3, 2, 3, 4, 1, 1, 3, 1, -4, 2), dobott BB 31yardot ( 15, 1, 6, 5, 4, 0 )+ 30 yardot ami bunteteseitek utan volt ( 1-25, 2-15,stb, ezek 6, 10, 7, 7 ), ebben is benne van, hogy csak a 1.downt veded leszarod a statot es engedsz egy picit tobbet. Ez osszesen 77 yard, 0 td, 2 fdown a blockolt punt-ig, de a vegen 277 yardot, 2 td irtak be a statisztak. Valamennyit meg haladtatok volna.
Ez a 13perc GT, 200 yard a statunkban 20 yard/g osszmeccsre vetitve 7% kulonbseget eredmenyezne.
no
Egyszerűen nem értelek. Valóban elbeszélünk egymás mellett. Egy idény teljesítményét úgy vizsgálod, hogy az egész idény teljesítményét veszed. Ennyi. Nem úgy, hogy a nem kedves részeket kivágod. Azt mutatja meg, hogy oldottad meg a 16 feladatot. Megjegyzem, nem kötelező a garbage time-ban TD-t és yardokat engedni. És elmondom, hogy az olyan kimagasló statisztikákhoz, mint amit 2008-ban mutatott mindkét csapat, ott hiába volt garbage time, akkor sem tudott mit csinálni az ellenfél. Pontosabban elenyésző alkalommal. A Steelers-nek egy ilyen meccse volt 2008-ban, méghozzá az első fordulóban, amikor HOU ellen 35-3-ra vezetett a 4. negyed elején és a vége 38-17 lett. És?

Egyszerűen nem ez a lényeg, egy idényt úgy értékelsz, hogy 16x60 percet veszel. Ennyire egyszerű ez. Nem vágsz ki belőle részeket, ugyanis más meccsünk is eldőlt korábban és akkor mégsem engedtünk még 1 TD-t sem az ellenfélnek. Ennyire egyszerű ez. Ha elég jó vagy, megállítod prevent D-vel is. Pontosan ezt tette 2008-ban a Steelers. Megállított mindenkit. Máskülönben nem is jöhettek volna ki ezek a számok. Szóval hagyjuk a garbage time-ot. Én is tudom hogy működik ilyenkor a def play call, de ha igazán jó a D, akkor megálljt parancsol, nem enged TD-t, nem ad esélyt, hogy utána esetleges onside kickkel mégis meccs legyen. Éppen ezért az idei példád sem állja meg a helyét, ugyanis a Ravens Def a végén nem dolgozott jól és ez nyomot hagyott az ellenünk lévő statisztikáján. Ha sikeres az onside kick, akkor nem is tarthatnád garbage time-nak ezt a szakaszt. 😉

Szóval ez nem torzítás, hanem a valóság letükrözése, ez látszik a statisztikában is majd év végén. Az idény statisztikájának része az is, amikor garbage-ben kienged a csapat és az is, amikor 60 percen át nulláz. És ez így van rendjén.

Szóval az EGÉSZ IDÉNY statisztikája egyértelmű dolgokat mutat 2008-ban: A Steelers D jobb számokat hozott nehezebb schedule és rosszabb O-támogatással.

több mint 8 éve
Orommel fogom olvasni, lehet meg is nezek parat utana, de egy kicsit elbeszelunk egymas mellett, qva jo def. volt nem ez a kerdes, latszik a statokbol is. A kerdes hogy a 10%-on beluli masik qva jo def kozott az ellenfelek pillanatnyi allapota, motivacioja, idojaras, serulesek, Gtime mennyisege el tudja-e torzitani ezt? Sztem igen, ha szerinted nem akkor nincs mirol beszelnunk.

Ui: Kulon orom, hogy a rookie Flacco-t ilyen nagyra tartod. Irtam, mekkora kulonbseg volt BB es Flacco kozott, erre leirtad a Qb csak 1, erre Qb-kat hozzol fel peldanak ( talan veluk jatszottunk mi is ) 😊

Seattle-Denver def?
no
Egy-egy meccsen tud torzítani a garbage time, vagy egy sérülés, de egy 16 meccses szezonban viszont nem tud ennyit torzítani. A PIT Defnek is volt garbage time-os meccse (pl első forduló HOU ellen), a PIT is játszott esőben, hóban, sárban, ahogy nyilván a Ravens is. 16 meccsen ennyit nem torzít.

A példáimat épp arra hoztam, hogy valamennyit torzíthatna egy-egy sérülés (annyit nem, amennyi a különbség), de abban az évben a Steelers sok csapatot kapott el a csúcson, vagy épp a one year wondereknek adott leckét (Cassel, Campbell). Amúgy a Ravens-nek a Cassel-féle Pats helyett a Pennington-féle Miami, illetve Rivers (SD) helyett a JaMarcus Russell-vezette 😊 Oakland volt.

SEA vs DEN tavalyról? Nem kérdés: Denver. De nem is rosszabbak a statjai. A SEA ugyan 1,2-vel kevesebb pontot engedett és egyetlen százalékkal jobb volt 3rd downban, de minden másban a Denver volt jobb, méghozzá markánsan: yd/play, yd/attempt, yd/carry, de bármilyen totál yard mutatóban is, ahogy jelentősen több turnovere volt és 15-tel több sackje.
Soldados
miert ne tudna torzitani, Delfinek,Jet,DC, mi. 2-2 egymast kovetoen jottek, voltak ennel jobb meccseitek. first down:15-30-30-15, 3down eff:27%,50%,40%,25%, net yard:297, 436, 448, 277, y/g 5.6, 6.1, 6.8, 4.3, TD: 2, 4, 4, 2, RZeff: 0%, 75%, 80%, 50%. A off atlaga szepen ki fog jonni, de a def statok mocskosul elternek es ez nem csak a def-ek erdeme.
Az egy meccsen belul meg ellenunk futott a vasas 16 yardot (terdelest nem szamolva 3, 2, 3, 4, 1, 1, 3, 1, -4, 2), dobott BB 31yardot ( 15, 1, 6, 5, 4, 0 )+ 30 yardot ami bunteteseitek utan volt ( 1-25, 2-15,stb, ezek 6, 10, 7, 7 ), ebben is benne van, hogy csak a 1.downt veded leszarod a statot es engedsz egy picit tobbet. Ez osszesen 77 yard, 0 td, 2 fdown a blockolt punt-ig, de a vegen 277 yardot, 2 td irtak be a statisztak. Valamennyit meg haladtatok volna.
Ez a 13perc GT, 200 yard a statunkban 20 yard/g osszmeccsre vetitve 7% kulonbseget eredmenyezne.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.youtube.com/watch?v=XbiAtzS5OEY

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Orommel fogom olvasni, lehet meg is nezek parat utana, de egy kicsit elbeszelunk egymas mellett, qva jo def. volt nem ez a kerdes, latszik a statokbol is. A kerdes hogy a 10%-on beluli masik qva jo def kozott az ellenfelek pillanatnyi allapota, motivacioja, idojaras, serulesek, Gtime mennyisege el tudja-e torzitani ezt? Sztem igen, ha szerinted nem akkor nincs mirol beszelnunk.

Ui: Kulon orom, hogy a rookie Flacco-t ilyen nagyra tartod. Irtam, mekkora kulonbseg volt BB es Flacco kozott, erre leirtad a Qb csak 1, erre Qb-kat hozzol fel peldanak ( talan veluk jatszottunk mi is ) 😊

Seattle-Denver def?
no
Egy-egy meccsen tud torzítani a garbage time, vagy egy sérülés, de egy 16 meccses szezonban viszont nem tud ennyit torzítani. A PIT Defnek is volt garbage time-os meccse (pl első forduló HOU ellen), a PIT is játszott esőben, hóban, sárban, ahogy nyilván a Ravens is. 16 meccsen ennyit nem torzít.

A példáimat épp arra hoztam, hogy valamennyit torzíthatna egy-egy sérülés (annyit nem, amennyi a különbség), de abban az évben a Steelers sok csapatot kapott el a csúcson, vagy épp a one year wondereknek adott leckét (Cassel, Campbell). Amúgy a Ravens-nek a Cassel-féle Pats helyett a Pennington-féle Miami, illetve Rivers (SD) helyett a JaMarcus Russell-vezette 😊 Oakland volt.

SEA vs DEN tavalyról? Nem kérdés: Denver. De nem is rosszabbak a statjai. A SEA ugyan 1,2-vel kevesebb pontot engedett és egyetlen százalékkal jobb volt 3rd downban, de minden másban a Denver volt jobb, méghozzá markánsan: yd/play, yd/attempt, yd/carry, de bármilyen totál yard mutatóban is, ahogy jelentősen több turnovere volt és 15-tel több sackje.

több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
 twitter.com/steelers/status/800047450601889793
több mint 8 éve
Tom Cruise legalabb otszor megcsinalta. 😊
Akkor egyszeruen, ha szerinted uaz a 14 ellenfel akkor minden feltetel uaz? Erre hoztam egy par peldat. BB az ellenunk mutatott jateka az elso 3/4 jatek utan "0" volt, az uccso negyedben fasza, a GT-ban. Amig szamitott a def megolte az off-teket, de a GT megolte a statisztikankat. A vasas, mint csapat szarnyal vagy szop, mindkettot extran. A Jetsnek es a Delfineknek is 14 csapat azonos, de csak ti (egy heten belul) jelentos kulonbseget tudtatok okozni a def statjaikban. Ezert mondom a stat nem minden, olyan sok mindentol fugg. Ha csak a szamokat nezem 10 %-ot lehet soknak is mondani, hogy jon ki az egyszeru matekon tul az a fo kerdes. kinek mennyi GT-ban elert "eredmenye" volt, ki-mikor-mennyire volt serult az ellenfelnel, kinek volt meg fontos a meccs es a tobbi a vegtelensegig.

es akkor visszaterek Peter kerdesehez, mint elfogulatlan a 2 csapat irant, tavalyi Seattle-Denver def. Bar sejtem a valaszt.
no
A Fins megoldotta, a Jets nem. Ennyi. A szezonátlagot az adja ki, hogy a 16-ból ki hány feladatot oldott meg a lehető legjobban. Pont ezért nézünk egész szezont, mert 1-1 meccsen lehet eltérés, de 16-on már nem. Nem azt állítjuk pellengérre, hogy a Colts ellen ki milyen volt, hanem azt, hogy az egész szezonban. Olyan nincs, hogy mindig jó vagy rossz passzban érkeztek a csapatok. De volt 3 egymás elleni meccs is, def szempontból egyértelmű eredményekkel. Game is on the line és a Ravens def kevésnek találtatott egy nem túl erős O ellen, benyalt big playek, benyalt 92 yardos drive. Fordított esetben a Steelers picksixet csinált a konfdöntőn, ahol amúgy egy big play TD-t is benyalt korábban a Ravens.

Ráadásul nem az számít, hogy ki mennyire volt sérült az ellenfeleknél (az mindig van), hanem az, hogy az ellenfél milyen minőséget képvisel. A Steelers a legnehezebb schedule mellett érte el ezeket a számokat. De amúgy olyan irányítókkal találkozott, mint Romo, Rivers, Eli Manning, McNabb, Peyton Manning, Flacco 2x. De beszéljünk még 2 irányítóról, akinek csak a nevét említve nem kéne a listán szerepelnie, de... A 11-5-ös Patsből hiányzott Brady, de Cassellel is nagyszerű támadójáték jellemezte a Patset. És ez pont jó példa. Cassel úgy várta a Steelers-meccset, hogy két meccsen át 400 yardot passzolt és irányításával legalább 30 pontot szerzett a Pats. Aztán jött a Steelers 2-2 pick és fumble, összesen 10 szerzett pont. De vegyük Jason Campbellt, mert a NE idén éppen annak a Washingtonnak az INT-mentes rekordját döntötte meg. Campbell az első 8 meccsén nem dobott picket és 6-2-vel állt a csapata. Majd jött a Steelers 7 sack, 2 pick, 6 engedett pont. De volt még Garrard és az élete szezonját produkáló a Titanst AFC-elsőségre vezető Kerry Collins is.

Ahogy írtam (sajna ma már nem, de holnap megcsinálom) végigmegyek a Steelers 2008-as schedule-jén, mert a puszta számokon túl elképesztő, hogy aki szembejött, azt agyondominálták. És mint a fenti példák mutatják, bizony one year wonderek nagyon is csúcson találkoztak a Steelers-szel, de csúnyán megbuktak.
Soldados

Seattle-Denver def?
több mint 8 éve
Tom Cruise legalabb otszor megcsinalta. 😊
Akkor egyszeruen, ha szerinted uaz a 14 ellenfel akkor minden feltetel uaz? Erre hoztam egy par peldat. BB az ellenunk mutatott jateka az elso 3/4 jatek utan "0" volt, az uccso negyedben fasza, a GT-ban. Amig szamitott a def megolte az off-teket, de a GT megolte a statisztikankat. A vasas, mint csapat szarnyal vagy szop, mindkettot extran. A Jetsnek es a Delfineknek is 14 csapat azonos, de csak ti (egy heten belul) jelentos kulonbseget tudtatok okozni a def statjaikban. Ezert mondom a stat nem minden, olyan sok mindentol fugg. Ha csak a szamokat nezem 10 %-ot lehet soknak is mondani, hogy jon ki az egyszeru matekon tul az a fo kerdes. kinek mennyi GT-ban elert "eredmenye" volt, ki-mikor-mennyire volt serult az ellenfelnel, kinek volt meg fontos a meccs es a tobbi a vegtelensegig.

es akkor visszaterek Peter kerdesehez, mint elfogulatlan a 2 csapat irant, tavalyi Seattle-Denver def. Bar sejtem a valaszt.
no
A Fins megoldotta, a Jets nem. Ennyi. A szezonátlagot az adja ki, hogy a 16-ból ki hány feladatot oldott meg a lehető legjobban. Pont ezért nézünk egész szezont, mert 1-1 meccsen lehet eltérés, de 16-on már nem. Nem azt állítjuk pellengérre, hogy a Colts ellen ki milyen volt, hanem azt, hogy az egész szezonban. Olyan nincs, hogy mindig jó vagy rossz passzban érkeztek a csapatok. De volt 3 egymás elleni meccs is, def szempontból egyértelmű eredményekkel. Game is on the line és a Ravens def kevésnek találtatott egy nem túl erős O ellen, benyalt big playek, benyalt 92 yardos drive. Fordított esetben a Steelers picksixet csinált a konfdöntőn, ahol amúgy egy big play TD-t is benyalt korábban a Ravens.

Ráadásul nem az számít, hogy ki mennyire volt sérült az ellenfeleknél (az mindig van), hanem az, hogy az ellenfél milyen minőséget képvisel. A Steelers a legnehezebb schedule mellett érte el ezeket a számokat. De amúgy olyan irányítókkal találkozott, mint Romo, Rivers, Eli Manning, McNabb, Peyton Manning, Flacco 2x. De beszéljünk még 2 irányítóról, akinek csak a nevét említve nem kéne a listán szerepelnie, de... A 11-5-ös Patsből hiányzott Brady, de Cassellel is nagyszerű támadójáték jellemezte a Patset. És ez pont jó példa. Cassel úgy várta a Steelers-meccset, hogy két meccsen át 400 yardot passzolt és irányításával legalább 30 pontot szerzett a Pats. Aztán jött a Steelers 2-2 pick és fumble, összesen 10 szerzett pont. De vegyük Jason Campbellt, mert a NE idén éppen annak a Washingtonnak az INT-mentes rekordját döntötte meg. Campbell az első 8 meccsén nem dobott picket és 6-2-vel állt a csapata. Majd jött a Steelers 7 sack, 2 pick, 6 engedett pont. De volt még Garrard és az élete szezonját produkáló a Titanst AFC-elsőségre vezető Kerry Collins is.

Ahogy írtam (sajna ma már nem, de holnap megcsinálom) végigmegyek a Steelers 2008-as schedule-jén, mert a puszta számokon túl elképesztő, hogy aki szembejött, azt agyondominálták. És mint a fenti példák mutatják, bizony one year wonderek nagyon is csúcson találkoztak a Steelers-szel, de csúnyán megbuktak.