NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.
Es dontsd el hogy a 2000-es evekrol beszelsz (ami egyertelmuen a Ravense), vagy 2004-2011 kozotti idoszakrol (ami vitathato)

Mert pl. a '06 Ravens minimum egy szinten van a '08 Steelers-szel, de eleg sokan vannak akik magasabban rangsoroljak.. (es a '08 Ravens D is ugyanaz a kaliber), szoval a 2004-2011 kozotti resz is vitathato (amugy klasszikus cherry picking az evekkel 😛)

Es most akkor a tobbi nudli csapatot, akik persze nem Ravens/Steelers szinvonal, figyelembe se vettem, mert egy-egy kiszaladt evuk neha nekik is volt 😊
Igor
A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.

A 00-es évek talán vitatható az eleje miatt. De 04-től a Steelers dominált.
Soldados
Szerintem elnezted az evet. A 2006-es D nagyon kozel volt a 2000-es Ravens D-hez.. es szinte minden mutatoban (yardokat kiveve) jobb mint a 2008-as Steelers D.

Szoval hasonlitsd nyugodtan.. de elore szolok, ne gyere a yardokkal. Vagy felolem johetsz, de legalabb ne csak a yardokkal gyere, irj mast is.. mert a Y/G az egyik legrosszabb merce, ami a gyozelmi mutatoval korrelal.

www.numberfire.com/nfl/lists/9412/the-10-best-nfl-defenses-over-the-last-decade/3-2008-pittsburgh-steelers-8
Igor
Na ez a lista kb ott hitelét vesztette, amikor a 08-as Ravens D előrébb lett sorolva, miközben kb minden mutatóban a Steelers D a jobb 2008-ban. Ezen konkrétan felröhögtem.

A többit majd otthonról szombaton. 😉
Soldados
Oke, hajra. 😊

Gondoltam provokallak picit 😊 sok sikert a megfelelo adatok kiturkalasahoz, ami nem lesz konnyu... amugy ha megnyugtat, en is ugy rangsorolnam oket, hogy '06 Ravens, '08 Steelers, '08 Ravens - de a kulonbseg a ket '08-as D kozott eleg pici, es joval kisebb, mint a '06 Ravens es '08 Steelers kozotti. 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.
Es dontsd el hogy a 2000-es evekrol beszelsz (ami egyertelmuen a Ravense), vagy 2004-2011 kozotti idoszakrol (ami vitathato)

Mert pl. a '06 Ravens minimum egy szinten van a '08 Steelers-szel, de eleg sokan vannak akik magasabban rangsoroljak.. (es a '08 Ravens D is ugyanaz a kaliber), szoval a 2004-2011 kozotti resz is vitathato (amugy klasszikus cherry picking az evekkel 😛)

Es most akkor a tobbi nudli csapatot, akik persze nem Ravens/Steelers szinvonal, figyelembe se vettem, mert egy-egy kiszaladt evuk neha nekik is volt 😊
Igor
A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.

Soldados
Szerintem elnezted az evet. A 2006-es D nagyon kozel volt a 2000-es Ravens D-hez.. es szinte minden mutatoban (yardokat kiveve) jobb mint a 2008-as Steelers D.

Szoval hasonlitsd nyugodtan.. de elore szolok, ne gyere a yardokkal. Vagy felolem johetsz, de legalabb ne csak a yardokkal gyere, irj mast is.. mert a Y/G az egyik legrosszabb merce, ami a gyozelmi mutatoval korrelal.

www.numberfire.com/nfl/lists/9412/the-10-best-nfl-defenses-over-the-last-decade/3-2008-pittsburgh-steelers-8
Igor
Na ez a lista kb ott hitelét vesztette, amikor a 08-as Ravens D előrébb lett sorolva, miközben kb minden mutatóban a Steelers D a jobb 2008-ban. Ezen konkrétan felröhögtem.

A többit majd otthonról szombaton. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Igor

Soldados

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Elgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta?
peterk2005
2011 - egy fantasztikus csapat utolsó éve - méltatlan búcsúval (Tebow meccs - Ike Taylor egész évben 16 meccs alatt 450 yardot engedett, ezen az egy meccsen több mint 200-at).
2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkül
2014 - az új csapat első villanása, de komoly gyomrossal a PO-ban (Ravens-zakó)
2015 - tavaly megnyertük a Bengals elleni derbit ezer sebből vérezve is. A vége crazy volt, de 60 perc alapján megérdemeltük. A Denver meccs fantasztikus volt, hogy Bell, AB, DeWill nélkül és sérült BB-vel mit játszottunk. Arra visszagondolva csakis büszkeséget érzek. A későbbi bajnok majdnem kiesett a legjobbjait nélkülöző Steelers-től.

Tomlin levezényelt egy rebuildet két év alatt. Azóta most nem teljesítünk először megfelelően.
Soldados
2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkül

Ezt a kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je gondolom arra erted hogy 2012 SB utan visszavonult Lewis es nyugdijas jatekra valtott Reed : D
malkav
Nem, ezt arra értem, hogy a 00-es évek legnagyobb D-je a Steelersé volt. 😉 A Ravens jó rivális volt ebben, de 2004 és 2011 között a Steelers D volt a legjobb és a legnagyobb csúcspont is az övék a 2008-as esztendővel. 😊
Soldados

Szerkesztette: Igor

több mint 8 éve
Elgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta?
peterk2005
2011 - egy fantasztikus csapat utolsó éve - méltatlan búcsúval (Tebow meccs - Ike Taylor egész évben 16 meccs alatt 450 yardot engedett, ezen az egy meccsen több mint 200-at).
2015 - tavaly megnyertük a Bengals elleni derbit ezer sebből vérezve is. A vége crazy volt, de 60 perc alapján megérdemeltük. A Denver meccs fantasztikus volt, hogy Bell, AB, DeWill nélkül és sérült BB-vel mit játszottunk. Arra visszagondolva csakis büszkeséget érzek. A későbbi bajnok majdnem kiesett a legjobbjait nélkülöző Steelers-től.

Tomlin levezényelt egy rebuildet két év alatt. Azóta most nem teljesítünk először megfelelően.
Soldados

Ezt a kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je gondolom arra erted hogy 2012 SB utan visszavonult Lewis es nyugdijas jatekra valtott Reed : D
malkav
Nem, ezt arra értem, hogy a 00-es évek legnagyobb D-je a Steelersé volt. 😉 A Ravens jó rivális volt ebben, de 2004 és 2011 között a Steelers D volt a legjobb és a legnagyobb csúcspont is az övék a 2008-as esztendővel. 😊

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Pract Rept: DWilliams, Heyward-Bey, Shamarko, Wheaton don't practice; Dangerfield limited; Coates, Ladarius, Grimble, Pouncey practiced

Szerencsére Green és Coates is full edzést nyomott, a többiek már-már a szokásosak
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
peterk2005

Soldados

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Jah és a 38 éves Harrison kezd (lévén Bud LOLB várhatóan a hátralévő 7 meccsen) és ennek minden percét élvezni fogom -valószínűleg idén utoljára

Kíváncsi leszek, ki kezd jövőre ROLB-ben Harrison és Jones híján
Spy
Mondjuk ő:
 www.youtube.com/watch?v=6zybapWALio
Klaci79
Őt már néztem...de rookie évében még nem lesz kezdő...bár szükség törvényt bont, és jövőre elég soványnak néz ki a poszt, hacsak Feeney nem robban be +20font súllyal, aminek kicsi az esélye
több mint 8 éve
Jah és a 38 éves Harrison kezd (lévén Bud LOLB várhatóan a hátralévő 7 meccsen) és ennek minden percét élvezni fogom -valószínűleg idén utoljára

Spy
Mondjuk ő:
 www.youtube.com/watch?v=6zybapWALio
több mint 8 éve
Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.
Klaci79
Browns elleni vereség után éri temetni?
laby
Éljen az optimista Steelers szurkoló 😉
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.
Klaci79
Browns elleni vereség után éri temetni?

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Ezek nem sérülések. Depth-et képzünk. Tavaly Center és RB depth-et erősítettük, idén az OLB, DL, WR és Center újra. Épül a harcedzett rutinos depth chart-unk, ennyi. Tüszi pl. egyedül ellátja már a 2-3. sz. futó szerepét, Wallace egyedül elment IR-re, jövőre Hargraves egyedül ellátja az egész DL rotációt, Rodgers meg a 3-4sz. WR posztot. Jövőre 30fős kerettel elálljuk, a többi csak töltelék lesz
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Remelem ennyi belefer itt az oldalon. Egy oldal ajanlo, amcsi focis jatek. A leirasom regi, de meg hasznos lehet. Sok sikert annak, akit erdekel.

glb.warriorgeneral.com/

www.goallineblitz.works.hu/

Goal Line Blitz Classic is a web-based American Football MMORPG. We've written a custom football simulation engine to provide you with the ultimate football experience on the web.

Do you love fantasy football? Ever wished you could play with the pros? Join other football fans from around the world in building the player and team of your dreams, right here.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!
AlterEgó
1. A PFF-ről mindenki tudja a véleményem: egy rakás szar. A szerelés szám pedig semmit nem mutat egy játékos hasznosságáról.
2. A futás elleni védekezés legfőbb egysége a DL.
3. passrush szar, ezt tudjuk. egyetértünk
4. H a Heyward nélküli két meccset kiveszed, tökéletesen kiderül, mint jelent Heyward a rush D-nek. Azt amit Aaron Smith a Steel Curtain 2.0-ban. Ne tegyünk úgy, mintha akkor másként lett volna. Amikor Aaron kidőlt, összeomlott a rush D akkor is.
5. A DB-k ettől nem lesznek szarabbak, a rush D fog összeomlonani, ahogy eddig is így törént ha nem volt. A csoportot még nyerhetjük, de innentől nem bízom benne, mert ahhoz kellene rush D és az nem sok lesz. De ennyi lehet a legvérmesebb reményünk.
Soldados
Ez csak vicc lesz. Ja de csak azert tud osszedolni a futas elleni vedelem, mert ami nincs az nem is tud osszedolni. Tehat a passz elleni vedelem nem tud osszedolni. lol. Majdnem ligautolso.

igy mar csak az ami mar jopar meccs ota ugyanugy bedolt fog megjobban bedolni. A futas elleni vedelem. Ami szinten majdnem a liga kozepe korul volt jo napjan. Es sullyed tovabb kovetni a passz ellenit, hogy liga majdnem utolso legyen mind a ket egyseg.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/jzzqz5ubkilrn9dpxtlp
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

https://static.www.nfl.com/image/private/f_auto/league/znzbzy92etugdbtf3m3g
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

PTS
22.9
(16th)

YDS
380.8
(25th)

PASS YDS
278.1
(28th)

RUSH YDS
102.7
(15th)

ez a heyward kiesese elotti szamadat. Erre mondtam en mindig, hogy hiaba teljesit kepernyon jobban a d altalaban, mint az o. Ez keves sb contendernek. Max po ba juthatsz ilyen d vel. De utana elobb utobb jon a szokasos o kiszamithatatlansag, ami egy meccsen jo, a kovetkezon meg siman kikap. Esely az volt. Csak ugyanannyi mint a tobbi csapatnak. Mert vagy megnyered vagy nem. De realis az ilyen vedelemmel nincs. Ezert nem is jutottunk mostanaban sokaig. Ezert allunk 4-5 el. Ez van.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Egy sb gyozelem. Egy sb vereseg a serult bennel. Tavaly po. Es cicak utan kezdo elkapo ab es bell nelkul majdnem gyozelem a sb nyertes Denver ellen. Ezek eredmenyek. Csapat epitest majd otthonrol irom. De hogy a wr ek ugyanazok nem igaz. 2. Szamu wheaton nincs. 3. Szamu wr Bryant nincs. Aki megnyitotta a fizikalitasa atletikussaga miatt a hosszu passzokkal az utat ab nek. Ben kettozhettek vagy ha igen deep passz Bryan nek. Utana VOLT Coates out ujjserules. Utana dhb kezdett Raman masodik passz es serules out. Szoval nem ugyanaz a wr s or. Kozben VOLT meg eli Rogers out is stb.
gabistar
Azért írtam 2011 és utána jövő időszakot, mert akkora kopott ki a régi mag, és akkor kellett elkezdeni valamikor a capet rendberakni, és lecseréni a régi nagy keretet egy újra. Maga a csere szvsz sikeres is volt, meg a cap is rendbejött, de ahhoz képest, hogy milyen sikeres volt a roster újraépítés papíron, ahhoz képest meglepődtem, hogy 2011 óta mekkora nulla a playoff produktum. Értem én, hogy idén sok a sérülés, meg volt év amikor Ben hosszabb időre is kiesett, de akkor is. A Denver úgy jutott SB-ba 2013-ban, hogy a fél védelem (köztük Von Miller, Trevathan, Bailey, stb., szóval sztárok, alapemberek sora) volt IR-n. Tavaly meg úgy nyert, hogy a kúbéja már félbéna. A Colts két éve úgy verte idegenben a Denvert, és jutott főcsoportdöntőbe, hogy vagy 6 alapembere nem játszott. Pedig az nem volt akkor sem egy contender roster. A Ravens úgy vert idegenben előbb titeket, aztán hajszál híján a későbbi bajnokot is, hogy gyak. nem volt secondaryjük, az egész bagázs ki volt dőlve. Szóval ha 1-1 évet el is ront a sérülés, 5-6 év alatt azért már így is kéne legalább 1-2 jobb menetnek lennie. Már, ha a keret tényleg olyan jó, és a stáb is jól végzi a dolgát. Ezt furcsálltam. (Colts fanként az ember ilyesmire érzékeny, megéltünk ilyent a 2003-2007-es időkben, még ha be is csúszott 1 SB közben.)
peterk2005
Igazad is van. Hogy a csapat epitese, teljesitmenye boven nem jo. Bocsi telorol olvastam, es nem lattam hogy pontosan mikortol kerded. De en is ezt erzem mint te. Es joparan meg a steelersbol is. Megy is a vita arrol, hogy most tomlin jol epit, avagy csak jol atveszelte amit kapott. Es nem nyult bele es probalta kihuzni a fontos jatekosokkal ameddig lehet.

De utana meg pont ebbe buktunk bele, oreg farrior, ward, es egyeb jatekosok. Ezert jott is utana takaritas. Na azt hogy most ez sikeres e vagy sem, ha soldit kerdezed igen, mert sb contender a keret.

Ha masokat, akkor ezzel egyet erve boven van kivanni valo, amit nem tudott megoldani, sem keret, sem lebo elkuldese, sem a game menedzselese szerintem nem tokeletes. Soldi az ellenkezojet fogja mondani.

De, az sb csapattol mi tavol alunk, de nem tulsagosan. Egy jo d hianyzik csak, a pass rush pontosan. Mert az egyatalan nincs. A futas vedelmunk is bedolt. De ott is az egyik legjobb pass rusherunk esett ki dupree. Szoval mi vekonyalk vagyunk depth csarton. Es ezert ut akkorat vissza egy egy sztarolt jatekosunk kiesese. Mint heyward. Menedzselesi hiba ez igen. Volt ra penzunk megoldani nem.

Szoval el mondom most mire van azonnal szuksege a csapatnak, hogy szerintem sb contender legyen. Es akkor lathatod, hogy miert latod tomlint olyannak amilyennek irtad.

Csapat need def reszerol.

Kell egy shot down cover lehetoleg magas atletikus nr 1 corner. Gay jo masodiknak. Artie burns harmadiknak vs golsonnal talan aki mar most bust gyanus mert ket ev alatt nem lepett palyara korai koroskent. Ismetelten valaszthattunk volna erosebb cornert ha jol tudom golson helyett de o volt tomlin fetishe, szerinte o illett a rendszerunkbe a legjobban, A vicc ebbe hogy pont ez a d nem mukodik. De megis tobbet nyujt es jobban lehet ra szamitani mint az o ra. masodik vicc.

Kell "ma" ket pass rusher mert az sincs egyatalan. Ha visszajon dupree egeszsegesen akkor csak egy. JJ elvan, dupree serult ket korai koros. JJ kezd jobb lenni de meg mindig harrison jatszik ez vicc. Nem azert mert nem szeretem, hanem azert mert nem tudta kiszoritani a kezdobol. Lol 3. De ezt mai napra irom dupree jo volt tavaly amikor jatszott kezdo eveben.

Nincs 3. szamu csere de a dl ben aki jol rotalva segitene a jatekot. Van egy culager hegyunk aki nt, hargrave aki szinten nt. De nem jok abban a semaban amit jatszunk. hargrave fejlodik. Culagert nem latom tul jonak. Atlagos jo munkasember a sokadik korbol. Itt jon be steve mcladon elengedese. Ami kutya nagy hiba volt. Menedzsment hiba, penz szuke. Kezdo pozicio stb nevezd aminek akarod. De nincs 3 jo de nk a depth csarton. Tudom o nt volt de atletikus es jo de lett volna. Szoval ez a Lol 4.

Lbt mar irtam, kell ma egy/ket szelso aki tudna csinali passz rusht, attol fuggoen hogy mikor ter vissza dupree es hogyan, bar ugy tudom nemsokara szoval legyen egy olb ami tuti kell. Harrison mar nem mai es nem a mai sebessegu megis majdnem igy is jobb mint a tobbiek ennyi idosen. Lol 5.

Ok safety. Lol 6. Mitchell gaz volt amikor idejott egesz idenyben. Azt mondtak akkor serulten jatszotta vegig azt a szezont azert. Utana hard hitter safety lett es jo evet is nyomott. De akkor volt tarsa, bar ezek cserelodtek, de a rutinos oreg ss unk aki polat is helyettesitette jo volt. Sokkal jobb mint amink most van ss. Lol 6. Elengedtuk azt a jatekost aki pola serulese idejen jol helyetesitette polat es nem estunk akkor vissza. Es ezt tette a kovetkezo evben is amig le nem serult. De mi elengedtuk, mivel jott az iq harcos shamarko thomas akire azt hittek atveszi az ss szerepet. Lol 7. Ez sem jott be, szoval ismet menedzselesi hiba, De hat fogjuk ra a negyedik korben mar melle lohetsz. De ok akkor is benne lattak pola helyetteset.

Szoval idenre azt kell hogy mondjam, sem mitchell fs poszton, sem a lol 8 ss sem jo kozel sem. Meg csak nem is atlagosak. Sima futasok, sima hosszu elkapasok engedese ezt bizonyitja. Ez a srac aki most kezdo ss 3. helyen lenne talan az ss depth csarton a regi steelersben. Miert ugy pattant le nem egyszer mitchellel egyutt a futorol mintha lefizettek volna oket. Mitchell nem tudta leutkozni kettos coverben az ujonnal kezdo kivalo cbnk artie burns lepattanasa utan mike wallacet. artie, mitchel lol 9.
 www.youtube.com/watch?v=6EdyuPIJa2c

Ugyan ilyen szintu volt amikor sem mitchell sem robert golden nem tudta leutkozni a screennel elliotot.  bleacherreport.com/articles/2675836-ezekiel-elliott-scores-83-yard-td-off-screen-pass-from-dak-prescott-vs-steelers

Vagy amikor mind a ketten nezik a futast de egyik sem tudja leutkozni a jatekost pl itt:  www.youtube.com/watch?v=JJ8b6G895v4

Vagy nezd vissza ezt  www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000739189/Cowboys-vs-Steelers-highlights Ahol kijon pl 5;36 nal hogy mirol beszelek. Ez nem szokasos steelers vedelem. SS FS es meg Shazier sem volt sehol mar nem eloszor. Na ez nem sb contender vedelem.

Off reszerol viszont jok lennenk. Ha nem esett volna mar ki abn kivul minden wr unk par meccsre. vagy lenne megbizhato 2. celpont es egy kevesbe megbizhato 3. celpont. De ezek ott vannak a depth charton. csak vagy ok serultek, vagy ben, vagy a jatekhivas.

Szoval az o ba kellene talan minosegi o line csere. De eddig a cserek egy egy meccsre atlagosak voltak. Es persze pouncey is leserult, hol is hat a labda kezelo kezen. Igy nem csoda hogy volt jopar izgi pillanat eloszor pouncey out meccsen. low snap stb. Majd a kovetkezo meccsen meg pouncey is jatszott mutet utan. Hat ez is gaz. Nem mert nem jo, hanem azert csak mutve volt es talan lattam nem nagy de par bent is befolyasolo dobast. De nem sokat. talan 2-3 at.

Szoval az ot az jo szokott lenni. Es ha jok, es nem a cserek csereje wr sor van fent, es ben is egeszseges akkor jon a 30 pont. Itt nem nagyon tudok hibat keresni. Max a gyenge Te jatekban. Ahol jessie james a bal ellen tobbet volt foldon mint allva. Szoval egy miller hianya nagyon erzodik. Es Talan lehet ez a kulcsa annak, hogy ha bellt es abt levettek akkor miller volt ott. Ha nem akkor meg bryant. Na ezek most nincsenek igy. A hosszu elkapasokat is vegre jol potolta coates, de ujserulese lett az elkapo kezen. Na ez is kulcs volt.

wr eknel lol tul sokadik bellnek kellett bealnia wrt jatszani. persze ezutan deangelo is leserul.

Szoval egy all around Te mint miller szerintem visszabillenthetne ben egy ketto rossz napjarol. Mert o volt a safety blanket bennek. Szoval hirtelen kell de, lolb, ket jo safety kellene, de legyen egy jo ss. Es akkor talan mitchell is visszater a formaba. Egy nagyon jo cb. De talan tobb se artana.

Ja es egy ertelmes 2. szamu qb. aki ha barmi van levezerel egy ket meccset. Vagy akar meg is nyeri. aki van nalunk draft pick az nekem vicc. Mintha nem is akarna jatszani.

Es akkor legyen egy jo te. De erre erkezett green. Persze serulten. Lol lol ... szoval csak ennyi. Hogy ez ujjaepites, vagy mi nem tudom. De ennyi sebbol verzunk. Ennyi ember kellene minimum, hogy eselyesek legyunk sbt nyerni. De ez persze tul sok. Talan karacsonyra megkaphatjuk. De nam a valosagban. Mert ezert van a cap limit, meg stb hogy ne tudj papiron tokeletes csapatot epiteni egy konnyen.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Heyward helyett ki lesz a kezdõ? Dupreet ki lehetne probálni!? -mondjuk egy 10-essel könnyebb..
steelwolf
több mint 8 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Soldi,
1, Heyward hiánya szerintem a sec teljesítményében is bőven mutatkozhat.
2, Egy jó pass rush ki tud segíteni egy rosszabb secondaryt és fordítva. Na de mi a helyzet egy bűn rossz-borzalmas-hígfos sec-kel? Mert az SB contender alapanyag, a D-t tekintve minimum egy, de inkább kettő jó játékos a secben. A többi pedig legyen agresszív, fizikálisan legyenek ott...stb. A totál fogalmatlan lézengő cb nem fér bele. Nálunk semmi nincs. Se labdaszerzés, se levédekezett passz, semmi. Ellenben vannak big playek és rengeteg miss tackle. Sokszor az az érzésem, hogy a play végén is csak azért ütik meg/érnek hozzá a wr-hez, mert átfut az agyukon, hogy "húbazz, a főnök néz".
Ilyen sec mellett nem lehet SB contender keretről beszélni, max úgy és még úgy is nagyon kérdőjelesen, ha valami csoda folytán jövőre lenne két 10+ sackkel záró LB-nk.
3, Sajnos, hiába vesézzük ki a keretet, ha a fejekben valami nem stimmel, ami HC és OC felelősség, de ugyanúgy mindenkié is. Előbbi nem tud meccselni, megújulni (?) és kellőképpen feltüzelni, Haileyről meg már mindenki ejtett szót, nem ragoznám. Igazából a speciel team is borzasztó, én nagyon messze érzem ez most. De még papíron is.
(Folyton így állok hozzá, és eddig kellemesen csalódtam (ált.) szóval cáfoljanak rám és kapják el a fonalat)

Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
peterk2005

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy sb gyozelem. Egy sb vereseg a serult bennel. Tavaly po. Es cicak utan kezdo elkapo ab es bell nelkul majdnem gyozelem a sb nyertes Denver ellen. Ezek eredmenyek. Csapat epitest majd otthonrol irom. De hogy a wr ek ugyanazok nem igaz. 2. Szamu wheaton nincs. 3. Szamu wr Bryant nincs. Aki megnyitotta a fizikalitasa atletikussaga miatt a hosszu passzokkal az utat ab nek. Ben kettozhettek vagy ha igen deep passz Bryan nek. Utana VOLT Coates out ujjserules. Utana dhb kezdett Raman masodik passz es serules out. Szoval nem ugyanaz a wr s or. Kozben VOLT meg eli Rogers out is stb.
gabistar
Azért írtam 2011 és utána jövő időszakot, mert akkora kopott ki a régi mag, és akkor kellett elkezdeni valamikor a capet rendberakni, és lecseréni a régi nagy keretet egy újra. Maga a csere szvsz sikeres is volt, meg a cap is rendbejött, de ahhoz képest, hogy milyen sikeres volt a roster újraépítés papíron, ahhoz képest meglepődtem, hogy 2011 óta mekkora nulla a playoff produktum. Értem én, hogy idén sok a sérülés, meg volt év amikor Ben hosszabb időre is kiesett, de akkor is. A Denver úgy jutott SB-ba 2013-ban, hogy a fél védelem (köztük Von Miller, Trevathan, Bailey, stb., szóval sztárok, alapemberek sora) volt IR-n. Tavaly meg úgy nyert, hogy a kúbéja már félbéna. A Colts két éve úgy verte idegenben a Denvert, és jutott főcsoportdöntőbe, hogy vagy 6 alapembere nem játszott. Pedig az nem volt akkor sem egy contender roster. A Ravens úgy vert idegenben előbb titeket, aztán hajszál híján a későbbi bajnokot is, hogy gyak. nem volt secondaryjük, az egész bagázs ki volt dőlve. Szóval ha 1-1 évet el is ront a sérülés, 5-6 év alatt azért már így is kéne legalább 1-2 jobb menetnek lennie. Már, ha a keret tényleg olyan jó, és a stáb is jól végzi a dolgát. Ezt furcsálltam. (Colts fanként az ember ilyesmire érzékeny, megéltünk ilyent a 2003-2007-es időkben, még ha be is csúszott 1 SB közben.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!
AlterEgó
1. A PFF-ről mindenki tudja a véleményem: egy rakás szar. A szerelés szám pedig semmit nem mutat egy játékos hasznosságáról.
2. A futás elleni védekezés legfőbb egysége a DL.
3. passrush szar, ezt tudjuk. egyetértünk
4. H a Heyward nélküli két meccset kiveszed, tökéletesen kiderül, mint jelent Heyward a rush D-nek. Azt amit Aaron Smith a Steel Curtain 2.0-ban. Ne tegyünk úgy, mintha akkor másként lett volna. Amikor Aaron kidőlt, összeomlott a rush D akkor is.
5. A DB-k ettől nem lesznek szarabbak, a rush D fog összeomlonani, ahogy eddig is így törént ha nem volt. A csoportot még nyerhetjük, de innentől nem bízom benne, mert ahhoz kellene rush D és az nem sok lesz. De ennyi lehet a legvérmesebb reményünk.

több mint 8 éve
....
Soldados
Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Akkor lehurrogtál. Azóta kvázi semmi markáns eredmény.
Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem": Nem kéne egy rebuild?
Sobri Jóska
Nem. SB-contender az alapanyag. Kb 1 vagy 2 passzrusher hiányzik egy elitcsapathoz.

A személyes véleményem, hogy ehhez még OC-t váltanék, HC-t biztos nem.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Érdekes, hogy Bell nélkül, DeWill-el év elején egész jól hasított az offense, pedig akkor se volt több elkapó. Amúgy a vasárnapi se volt egy rossz meccs, csak hát ha az ilyen meccs el van picit gémmenedzselve, közben pedig a def időnként nézelődik ahelyett, hogy megcsinálna 1-1 big playt, akkor még az összességében jó játékból is jön a vereség.

Amúgy meg a Tomlin, contender, rebuild témához: Ez a csapat roster és cap management szempontból szerintem sikeresen újra vágányra lett terelve azok után, hogy az előző "nagy generáció" kifutásának vége felé azért majdnem úgy dőlt rá a cap hell a csapatra, mint a Saintsre. Szóval ezt én sikernek könyvelném el. Persze sok köszönhető annak is, hogy itt van Lőcs. Azokat a csapatokat akiknek ilyen kúbéjuk van, azért könnyebb rendbe szedni nagyobb hullámvasút nélkül belátható idő alatt. Még különösebb zseni se kell hozzá, csak következetes, színvonalas, jó munka.

Viszont. Elgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta? Fejből írom, javítsatok ki ha tévedek. Volt pár (fejből nem megy hogy mennyi) 12-4-es szezon, meg 11-5, és volt pár (fejből ez se megy) 8-8 körüli. Nem egy agyondomináltuk a csoportot sorozat, de korrekt, jó alapszakasz szereplésnek el lehet fogadni, ismerve a divízió elmúlt évekbeli erejét. Node, mi volt azon kívül? Megint csak fejből írom, úgyhogy simán tévedhetek, he hirtelen nem is emlékszem playoff győzelemre 2010 óta .... kivéve a tavalyi Bengals ellenit .... ami .. hát valljuk be inkább volt egy crazyness, amiből jól jött ki a csapat, mint egy megnyert playoff meccs. Ezen kívül? Volt egy beégés Tebow ellen Denverben, egy beégés idehaza a Varjak ellen, meg egy tisztességes vereség szintén Denverben. Tisztességes, de mégis csak vereség. Javítsatok ki, ha volt más, én nem emlékszem másra. Namost, ha olyan faszány minden, a staff is meg a roster is, akkor ennél talán többet is lehetett volna villantani. Nem SB győzelemre gondolok, de kis playoff odacsípés, mondjuk egy conf döntő, ilyesmi. Ha végig gondolom, hogy kiket tartok a fejemben contender csapatoknak, akkor azok a Pats nyilván. De őket vegyük is ki, az nem elvárható. De pl. a Seattle amellett, hogy nyert, bement még egy SB-be is, és amikor nem, akkor is nyeregetett szépen a playoffban, SB győzelem előtt és után is. Vagy a Denver. Vagy Ravens. Amikor nem nyertek, akkor is meneteltek szépeket, és jól nyakon szorongatták a Patsiket párszor. Még a félkész Colts is nyert jónéhány meccset a 3 playoff szereplése alatt, conf döntő, idegenberi Denver verés, ilyesmi.

Szóval megértem, ha némelyik fan fejében felmerül a kérdés, hogy vajon lesz-e ebből keringőből valaha is randimeghívás, vagy csak forgunk körbe-körbe a lánnyal amíg el nem fáradunk, és közben annak örülünk, hogy remekül festünk a tükörben? Én nem tudom a választ, csak titeket olvasva jutnak eszembe ezek a gondolatok. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
A Virginia Tech egykori puntere A.J. Hughes érkezett próbára hozzánk.