NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
Sutton egyelőre külső pozícióval próbálkozik, így Golsonnak marad a középső rész.
V Williams nagyon érzi a bizalmat a csapat részéről.
1 nappal azután, hogy Mitchell nyilatkozta, JH edzésmódszerével 10 font izmot pakolt fel, meg is kapta a random drogtesztjét 😀

Elég szép statisztika jött ki a PFF-től a rookie safety-kel kapcsolatban:

Sajnos James Conner továbbra sem tud edzeni a húzódása miatt.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Sajna idén nekem kimarad. Szicíliában leszek, de jövőre visszatérek! 😉
Soldados
Jókor mész nyaralni. Kispest, Penguins és a családi nap, ahol végre bizonyithattal volna. Biztos nem szereted a sportot, azért ezt az időpontot választottad. Örök ígéret maradsz a pályán, mint Limas Sweed fehér reinkarnációja 😂
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sajna idén nekem kimarad. Szicíliában leszek, de jövőre visszatérek! 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 240 — 毎日何かを学ぶ
Azt se feledjétek, hogy június 3-án idehaza is lesz egy komoly edzőtábor Steelers részről. Igaz leginkább a has és a máj lesz megedzve, de azért mozgunk is.
A szokásos Steelers családi nap lesz a Budakeszi Vadaspark melletti réten. Még jelentkezhettek.
A FACE-n van esemény, csak tudom sokan nem vagytok fent és hátha érdekes lehet számotokra.
több mint 8 éve
Tuitt nem vesz részt az OTA-n, mert egy műtéten esett át. A kezével volt valami. Állítólag nincs hatása a szezonra. Golson viszont állítólag 100%-os most. Még 12 fontot fel is szedett. (Remélem nem a semmittevéstől)
Van viszont egy sérülés is: James Conner húzta meg a combhajlítót

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Csak ne engedjék, hogy Bell-el együtt hagyják el a létesítményt.Vagy hogy lecserélje a mobilját.
Spy
vatyhogy átzötyögjenek Blounthoz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Csak ne engedjék, hogy Bell-el együtt hagyják el a létesítményt.Vagy hogy lecserélje a mobilját.
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
most nézem a képeket az ota-ról és nem úgy tűnik mintha balhé lenne MB és kötszer között amiatt a tweet miatt, szóval lehet, hogy tényleg csak ugratta
zzz888
Avagy ahogy a tweetjet is leszedte gondolom "onszantabol", miutan tomlin is szolt a sracoknak, hogy okosan jatszanak. Inkabb egy lenyugodott, ketto valszeg a tweet utan elbeszelgettek vele. Es ennek a kettonek az egyutt allasa miatt folytatodik a munka, a szajjalas helyett. De a te verziobb jobban tetszene.

De akinek tenyleg van sokat vesztenie es tenyleg egyetlen dobasa van, attol hamarabb var az ember ilyen kirohanast. Mivel sarokba szoritva erezheti magat es bizonyitasi kenyszere is lehet. Egy hogy nem drogozik, ketto, hogy nem fog, harom hogy az egy ev kihagyas sem szamit neki visszaesest. Negy a csapatnak, a csapat fele is kell a bizalom visszanyerese, legalabbis big ben ezt mondta rola.

Ps: felre ne ertsetek, a legjobbakat kivanom neki. Mert a hianyat sokan es sokszor megereztuk. Es nem szeretne senki sem, hogy iden a tavalyi ideny wr helyzetenek 2.0 kiadasa legyen. De a tulsagos bizonyitasi vagya, eleg erdekes megnyilvanulasokba ment at, miutan a kiesesere felkeszulendo szereztunk egy jo wrt. Es nem coates miatt csak. Mindegy, remeljuk megvaltozik es kibirja a csabitast. Es atmegy a meg tobb es surubb teszteken.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
most nézem a képeket az ota-ról és nem úgy tűnik mintha balhé lenne MB és kötszer között amiatt a tweet miatt, szóval lehet, hogy tényleg csak ugratta
több mint 8 éve
Éppen a 214 napos holtszezon felénél vagyunk. 107 napja volt a SB és 107 nap múlva pecc-kácé lesz.
Úgyhogy el is kezdődött az Organized Team Activities, vagyis az OTA.
Bryant felkapott 10 font izmot és újra a csapattal. Állítólag gyakoriak nála a tesztek. Maradjon is így, akkor könnyebb tisztának maradni. Coates jobb keze is rendben van, úgyhogy lehet küzdeni.
 pbs.twimg.com/media/DAiJ_TQWsAYjn9I.jpg:large
Csak Bell nem jelent meg aki a rehabilitációt végzi. Még Golson-t is látjuk edzeni...ki tudja meddig.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 787
Azért ahogy telnek a napok mindig kiderül, hogy egy egy pick mögött nem a véletlen áll. Megmondom őszintén sokat nem tudtam JuJu-ról, az, hogy a srác inkább a csatákat és az ütéseket várja finoman fogalmazva is izgalommal tölt el. Alig várom, hogy azokat a tökös blokkokat lássam végre a pályán is.... 😊
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Dobbs is aláírt.

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 347 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szia!

A centerice.hu elég jó kis oldal, szerintem erre gondoltál.
lemieux66
Köszi, ez az amit kerestem.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 347 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Sziasztok!
A Penguins-t követitek valahol? Itt nem akarok spoilerezni, de volt egy egész jó fórum, csak most nem találom. Tavaly néztem rá utoljára, és elfelejtettem mi volt az oldal neve, a könyvjelzőim között sincs.
bcsarli
A facen van egy csoport, máshol én nem tudok
polamalu
Faszbukkot nem használok .-)

több mint 8 éve
lemieux66 Pittsburgh Steelers 6
Szia!

A centerice.hu elég jó kis oldal, szerintem erre gondoltál.
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 240 — 毎日何かを学ぶ
Sziasztok!
A Penguins-t követitek valahol? Itt nem akarok spoilerezni, de volt egy egész jó fórum, csak most nem találom. Tavaly néztem rá utoljára, és elfelejtettem mi volt az oldal neve, a könyvjelzőim között sincs.
bcsarli
A facen van egy csoport, máshol én nem tudok
több mint 8 éve
Sziasztok!

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Ladarius Green-től elbúcsúztunk 😕
Ez nem jó hír...de legalább túl vagyunk egy borzalmasan sikerült FA igazoláson
Klaci79
Es mikor is mondtam mar hogy nem fog tudni visszajonni? Kb meg a tavalyi szezonban valo kidolese utan azonnal. Ja es igy elvesztettuk azt a penzt is, amit akkor igy timmonson sporoltunk stb. Mert mar tavaly ki lehetett volna vagni. Es meg azt nyilatkoztak rola, hogy jo allapotban van. : ). Meg mondtak, es paran itt is hogy nem kell Te. Lol. Greent sajnalom, marmint hogy nem gyogyult meg. Meg magunkat hogy kidobtunk sok penzt arra, amire nem kellett volna. Es akkor se javitottuk ki a hibat, amikor lehetett volna.

gabistar
Az ilyen offseason mellényúlás nyilván kellemetlen a csapat számára,de azért mindenhol előfordul. Még BB-nek is volt ilyen ,nem is egy,mondjuk Ochoval vagy Haynesworth-szel. A TE posztot pedig ilyen OFF weapon-ök mellett vsz nem tartja a FO akkora prioritásnak,hogy a jelenkegi állomány ne lenne elég,vagy majd kukáznak még vkit.
kolok1972
Ja nem erre akartam celozni. Hanem erre: He remained in concussion protocol for the remainder of the season. Green had also reportedly suffered multiple concussions San Diego with ankle injury.

Szoval tobbszorosen volt agyraszkodasa es eleg komoly volt az egyik. A masikat egy eddzesen kapta, de ott azt mondta hogy valoszinu csak a 97 F meleg miatt volt. Majd labfej serules miatt, meg az agyrazkodas miatt sem tudott jatszani meg san diegoban.

Erre mi leigazoljuk es azt mondjuk, hogy nem is tudtuk hogy volt barmi fele baja. Amikor a szerzodest adtuk neki arrol ment a vita, hogy mar nem eloszor volt erdekes serulese... Majd fel idenyt kihagyva ilyen olyan okokra hivatkozva, kezdet jatszani es par meccsre ra szegeny megint agyrazkodast kapott.

De mi meg akkor sem vagtuk ki, hanem azt mondtuk, jo uzlet volt. Meggyogyul. Stb. Aztan elengedunk egy teljesen egeszseges embert... Majd azt mondjuk green rol hogy nem kell nekunk te mert mar semmi baja es jol van.

Aztan nem draftolunk TE t. De kivagjuk. WTF? (itt meg ment az hogy nem is kell TE mert megvagyunk, szoval jo taktika volt meg a steelers szurkolok is megettek)

Es ugyanez megy kb golson nal is. Training campen leserul. Kivalasztottunk egy korai cb t. Akire azt mondjak adottsagai miatt kb 3. szamu lehet es slot cb. Es Szelen nem igazan bevetheto lesz, mert mind merete, alacsony, mind eronlete miatt bajban lehet barmilyen magasabb wr rel.
Valamint irjak is rola, hogy pont ezek miatt nem tudjak, hogy meddig jatszat, mert serulekeny lehet. Mi pedig ot valaszjuk, nem pedig valakit aki pl a szeleken is tudna jatszani, de amig beleszokik kezdene slot ban. Nem. Mi ot huzzuk.

Lenyeg, hogy golson ertem atment az orvosi rostan, mert meg nem serult le, de green hogy? Az mar orulet. Es beharangozzak mint messiast. Aztan jatszik 3 meccsen, de ebbol sem kezdett... Szoval az orvosi csoportunk szerintem kicsit optimista...

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Egy jó kis összehasonlítás:
 pbs.twimg.com/media/DAWYokNWsAAanPd.jpg:large
Remélem innen ismét felfelé vezet az út AB-nek 😊
Klaci79
Szerintem hatalmas butaság így összehasonlítani két játékos karrierjét. (Bármilyen módszerrel nehéz.) Teljesen más lehetőségek, Megatron ráadásul kb normális irányító nélkül játszotta le a karrierje elejét.
Bazzani
minden statisztika sántít valamiben...úgyhogy max a pff-nél lehet reklamálni ezért
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 043 — Axel Foley
 pbs.twimg.com/media/DAWYokNWsAAanPd.jpg:large
Klaci79
Szerintem hatalmas butaság így összehasonlítani két játékos karrierjét. (Bármilyen módszerrel nehéz.) Teljesen más lehetőségek, Megatron ráadásul kb normális irányító nélkül játszotta le a karrierje elejét.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
ime
 www.youtube.com/watch?v=p6ZZ-yFHvB4
Conner, Orndoff meg GalambMatyi is kulcsszereplő

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Navégre. A draftclass nagyon mély volt TEben, s így is bekapartuk Odomot meg Orndoffot. Odomot egyes helyek top150be várták, Orndofftól meg mindenkinek ajánlom a Clemson-Pitt meccset, mikor egyszercsak elkezdenek visongani a kommentárok, hogy a deepballon a fijú mint a roketta, de vaszki hány font az a gyerek, 260? eképesztő...

Amúgy is rohatt jó meccs volt, a jövőbeni bajnokot vertük, high scoring, öt különböző play futott TDt, Conner passrushban, s a Pitt 19 játékost adott ebbe az évben az NFLnek, abból 4 van nálunk, nézzétek Connert, Orndoffot, Galambost.
sutianap
Orndoff alkatát tekintve egy Miller klón. Nem egy vert threat, de all around-nak nevelhető. Odom egy Tanoh Kappasagnon-féle project, 50-50, ő pont az ellenkezője, nagy possession WR, átlag alatti blokkolási képességgel, ő inkább egy Green-szerű modern TE. Amíg van DJ és JJ fejlődik, addig beleférhet bármelyik -bár én Odomot kicsit lufinak érzem -amolyan size project mint Cula, de Orndoff-ot nagyon szerettem volna, amikor kiderült, nem húzzuk be Kittle-t. De ne feledkezzünk meg Grimble-ről, ő is villantott már elkapóként, és még nem érte el a plafonját. Ki gondolta volna, hogy ilyen izgalmakat tartogat majd a camp a TE poszton, húzás nélkül? Én szorítok mindegyik PITT játékosnak, bár Terrish Webb undersized S poszthoz, de oda sem jött más, bár ő a CB room áldozata lesz valószínűleg. PITT játékosok extra motivációját sem szabad elfelejteni -már amennyire egy játékosnak kell plusz motiváció az NFL-en kívül/belül. Már csak Peterman hiányzik... Warren meg valószínűleg nem akarta magát megajándékozni még egy TC-vel-főleg a húzás után, tisztább volt ez így. Valószínűleg már az exit meetingen téma volt ez nála.
több mint 8 éve
Navégre. A draftclass nagyon mély volt TEben, s így is bekapartuk Odomot meg Orndoffot. Odomot egyes helyek top150be várták, Orndofftól meg mindenkinek ajánlom a Clemson-Pitt meccset, mikor egyszercsak elkezdenek visongani a kommentárok, hogy a deepballon a fijú mint a roketta, de vaszki hány font az a gyerek, 260? eképesztő...

Amúgy is rohatt jó meccs volt, a jövőbeni bajnokot vertük, high scoring, öt különböző play futott TDt, Conner passrushban, s a Pitt 19 játékost adott ebbe az évben az NFLnek, abból 4 van nálunk, nézzétek Connert, Orndoffot, Galambost.

Szerkesztette: sutianap

több mint 8 éve
Na most már tény, hogy 3,5 millió lesz a dead money, de mindet benyeljük idén. Most van rá pénz és még azt is el tudom képzelni, hogy az újoncok aláírása után még egy-egy érkező is bőven belefér, de egy hosszabbítás is mondjuk Tuittal