NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Sor bor egyeb alkohol foleg csak Soros boros vagy likor boltban van. Ujitaskent most mar lehet kapni giant eagle ban is kis mennyisegben es kis alkohol tartalmu dolgokat. De nem bent a boltban a polcon, hanem egy nalunk legalabbis elkulonitett reszen. De jobb ha szakboltba mesz. Mert a valasztek ott van, mig mashol vagy semmi vagy szinte semmi. Szallitasa is igaz csomagtartoban de a leglenyegesebb hogy ha csomagterben lenne is, minimum bontatlan kell h legyen. Senki sem ihat a sofor mellet a kocsi utastereben. Szoval nem lehet bontott a csomagterben. Celszeru csomagtartoban szallitani a torveny miatt. Ez igy van itt PA allamban es ez az egyik legszigorubb allam. Mas allamban, mas torveny, picit mashogy van.

De a masik legfontosabb az lenne, hogy ha megallit a rendor es te kocsival vagy, akkor kezek a kormanyon legyenek. Senki se kezdjen el mozgolodni. Hirtelen mozdulatokat kerulni. Es foleg ne kezdjetek el lehajolni a jogsiert stb ert, ne hogy megvarassuk a biztosurat. Mert lehet egy ket kellemetlen kovetkezmenye annak es ez csak a rendor uron mulik micsoda pontosan. (o ugyanis itt azt gondolhatja, hogy te a fegyveredert nyulsz le, es ha meg fel is veszel valamit ami hasonlit ra...)

Szoval csak azt csinald es akkor, amikor azt mondja. Es a masik ilyen alap, nincs kiszallas a kocsibol es a rendor fele fordulas stb... Szepen a kocsiban ulve varjuk, az ohaj sohaj utasitasokat kerdeseket stb. Es amikor mondjak, akkor vesszuk elo stb. Ezt most nem azert mondom, hogy valaki azt mondja tulzasba esunk, vagy a fraszt akarom hozni ratok stb. De jobb felni, mint megijedni alapon, jo betartani az alapszabajokat. Es elkerulni a kellemetlen szituaciokat stb.

Mert itt ha a biztosur fenyegetve erzi magat, es esetleg latni vel nalad fegyver szeru dolgot. Siman lelohet. Es azt mondja, onvedelem volt. Mivel altalaban egy kocsiban egyedul vannak. Ezert igy joval ovatosabbnak kell nekik lenniuk. Sohasem tudjak kit allitanak meg. Meg hogy kinel mi van a kocsiban. Persze ellenorzik a kocsi rendszamot stbt a rendszerben mielott epp ezert oda menne hozzad, de akkor is o is felti az eletet. Mivel szinte barki bemehet a boltba es vehet fegyvert. Es e miatt nem tudhatja, hogy te vagy pl az utasod, aki mondjuk nincs a rendszam szerinti listan eppen rendelkeztek e vele.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
Amire figyelj, hogy sört csak sör szaküzletben kapsz!!!!! A kocsiban csak a csomagtartóban szállíthatod!
Gabi erősítsd meg légyszi.
Szaküzlet pedig elég közel van ahhoz a szálláshoz amit mutattam. Ott a Heinz Field kb 6 perc kényelmes séta egy szép parkon keresztül.
polamalu
Köszi!
A reptérről megtaláltam a helyi bkv-t, elvileg azzal nem lesz gond, Laci is segített közben privátban. Szállást még keresek, jó áron sajnos nem sok van a stadion környékén, de valamit találunk. Inni meg akkor csak úgy fogunk, hogy beülünk valahova.
PGeorge
Baromi jó buli volt Zolival kocsikázni és sörboltot keresni 😊
Nagyon szép emlék....vagy 5 embertől kérdeztük meg, de mindegyik mást mondott. Viszont annyi sört egy helyen ritkán lát az ember 😊
Klaci79
A legszebb az a barnás bőrű egyén volt akinek egy szavát sem értetted, de végül mint aktív használó, jól mondta el merre van a bolt.
polamalu
A maradék sörökből hármat másnap reggel a reptéren túlsúly miatt ki kellett vennem a poggyászból. Mivel sőrt nem öntünk ki, kénytelen voltam reggel 6-kor meginni 😀
Olyan bazi jó kedvem volt az úton, hogy még a masszív köd se érdekelt felszálláskor, pedig mint repteres látom az árnyoldalát 😀
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 240 — 毎日何かを学ぶ
Amire figyelj, hogy sört csak sör szaküzletben kapsz!!!!! A kocsiban csak a csomagtartóban szállíthatod!
Szaküzlet pedig elég közel van ahhoz a szálláshoz amit mutattam. Ott a Heinz Field kb 6 perc kényelmes séta egy szép parkon keresztül.
polamalu
Köszi!
A reptérről megtaláltam a helyi bkv-t, elvileg azzal nem lesz gond, Laci is segített közben privátban. Szállást még keresek, jó áron sajnos nem sok van a stadion környékén, de valamit találunk. Inni meg akkor csak úgy fogunk, hogy beülünk valahova.
PGeorge
Nagyon szép emlék....vagy 5 embertől kérdeztük meg, de mindegyik mást mondott. Viszont annyi sört egy helyen ritkán lát az ember 😊
Klaci79
A legszebb az a barnás bőrű egyén volt akinek egy szavát sem értetted, de végül mint aktív használó, jól mondta el merre van a bolt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
polamalu
Köszi!
PGeorge
több mint 8 éve
PGeorge Pittsburgh Steelers 4
polamalu
Köszi!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Köszi gabistar! Átnézem amiket írtál, bár csak 2 napig leszünk, de szeretnénk a városból is látni minél többet.
PGeorge
Mi itt szálltunk meg Arbnb:  www.google.hu/maps/place/Pittsburgh,+Pennsylvania,+Egyes%C3%BClt+%C3%81llamok/@40.454751,-80.0103484,3a,75y,295.98h,87.5t/data=!3m5!1e1!3m3!1s9mJ248q9Usg3iaQgwM47hg!2e0!6s%2F%2Fgeo0.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D9mJ248q9Usg3iaQgwM47hg%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D271.38693%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!4m5!3m4!1s0x8834f16f48068503:0x8df915a15aa21b34!8m2!3d40.4406248!4d-79.9958864!6m1!1e1
A repterem nem tudom, de ott még működik az idehaza elüldözött UBER, sőt ott megy olyan kocsi amiben nincs sofőr, ha jól tudom. 2 nap nem sok, de a város sem olyan nagy. Kajálda mindenhol van, azt találsz sokat. Azon ne parázz.

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Vissza a gyöpre!
Szóva
1. Kolon nyilatkozott, hogy Ben tényleg komolyan mondta a visszavonulási szándékot, mán pedig ők überspanok
2. Belehúztunk a tryout szerződésekbe. Egy Odom nevű TEt fogtunk, aki 150es listán volt valamelyik nfl.com elemzőnél ( nemkiper) valamint Galambos Mátyás is lehetőséget kapott, ő hazai gyerek, én csipoltam, coverbe jó számai vannak, kicsit alul dozírozott, ahogy az egész PanthersD de harapós. Aszondnám még lehet is keresnivalójuk.
3. Neue Roo a porondon. Dan Rooney Drei került reflektorfénybe, reméljük a papára ütött.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Köszi gabistar! Átnézem amiket írtál, bár csak 2 napig leszünk, de szeretnénk a városból is látni minél többet.
több mint 8 éve
Es vegul, de nem utolso sorban, itt nezhetsz kepekrol dolgokat, kedvenc helyeimrol, etelekrol Pit es kornyeken..  goo.gl/photos/fnAnFA2CG6CRYB6o8 ;  goo.gl/photos/vNW1tkhfzJ1ziXsK7 ;  goo.gl/photos/XK2QftafuGh8f7nF6 .

Aztan ez a video meg a levegobol megmutatja az osszes, a Pit kornyeken levo latvanyossagot. Es igy ki tudod valasztani mi erdekel eloben. A kedvenc videom Pitrol.

mega.nz/#!ozhgiCCA!2vtow7ZXg4c89OyN8jz1U8n_e3AGan1SkzIxl8AcaIg

PS: le kell tolteni siman web bongeszovel. Ha megall akkor meg ujra inditani a toltes egy kis ido mulva.
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy eljutok szeretett csapatom meccsére október 8-án. Pittsburghben csak 2 napot töltünk, de szeretnék kérni azoktól 1-2 jótanácsot, akik már voltak olyan szerencsések és eljutottak Pittsburghbe. A repjegy már megvan, jelenleg szállást nézek airbnb-n. Van esetleg olyan környék amit inkább el kellene kerüljünk? Elsősorban a stadion környékén (3-4km) keresek szállást és tömegközlekedést szeretnénk használni. Ha esetleg tudtok ajánlani valamit azt megköszönném (melyik kerület, honnan jó a tömegközlekedés). Természetesen az ár-érték arány számít 😊 lehet messzebb is, ha jó a közlekedés. Sajnos elég drágák a szállások, jól át kell gondolni.
A reptérről csak taxi/shuttle használható a városba jutáshoz, vagy van más lehetőség is?
Van olyan amit mindenképpen nézzük meg a városban? Természetesen a tripadvisor segít ebben, de mindig jobb a személyes tapasztalat.
A jegyeket még nem vettük meg, jelenleg 111-112 dolcsiért van jegy az 520-as szektorok egyikébe. Onnan is teljesen jól látható a meccs, vagy inkább keressek drágább de jobb helyen lévőt?
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
PGeorge

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 403
A fontossagi sorrend nalam akkor a falatok-Bell-AB-BB. Igen egy futonal az elhasznalodas nagyobb szerepet jatszik, de ki is futottunk az ervekbol. Egyszeruen BB-nel mar nem beszelhetunk jovorol, bar bizom benne hogy sokaig marad meg es jobb lesz mint tavaly ( tudom hihetetlen 😊 ) es igy eleg diplomatikusan fogalmaztam. Beszeltunk mar a statisztikai szamokrol is anno. BB regen nem hozott csucs szamokat, de mindenki mondta, hogyha kapna jatszotarsakat es nem mindent a "kicsi a rakas nagyobbat kivan" formaciobol dobna elit szamokat produkalna. Megkapta a pajtasokat es elt is a lehetoseggel. A tavalyi BB az akkori csapatban nem hozott volna 95-t. A SB run-hoz meg pont o nem hozta az extrat hogy teged idezzelek. Gyenge a BB altal magasra felrakott lecnel igaz termeszetesen meg igy is jobb mint a kezdok 2/3-a
Es igen szerintem is ala fog irni Bell, meghozza sok penzert 😊
no
Továbbra is értelmezhetetlen a sorrended számomra. Bell fontossága elenyésző Benhez képest. Ben nélkül szenvedés az egész O, Bell nélkül nincs nagy gond, legfeljebb az extraszuper playek esnek ki. Ha game manager-típusú QB lenne, akkor lehetne hangsúlyosabb az RB fontossága. (Ahogy annó AP-nél) Bell fantasztikus játékos, de ebben a szerkezetben ő csak egy puzzle-darab. Nemhogy a tavalyi Ben nem csinált volna 95-ös ratnget, hanem pl 2008-ban nem is csinált (80), de mégis fantasztikus volt, konkrétan sztem az volt a csúcséve. Mellesleg nem Ben mondott csődött az SB-runhoz, hanem az egész O úgy ahogy van.
Soldados
Hazaertem.
Elolvasva talan ertem mar a kulonbseget koztunk. Ha a vasas szempontjabol nezem akkor BB a legfontosabb mert a helyettesei eddig a kalapfos voltak BB-hez kepest. A fal meg nem tud csak drasztikus tortenesek utan teljesen osszeesni. AB kaliberu WR sincs minden keretben ketto mig a futas a jo OL-lel konnyebben produkalhato. Persze amit Bell pluszban hozzaad azert fog fizetni valaki sokat fizetni. De a beszelgetes Bell nezopontjabol indult. Ha itt nem fogja megkapni a zsak szotyit akkor megkapja mashol. A BB rating-je meg engem igazol, egyetertek a 80-as eveben sokkal jobb volt, ebben a 95-sben meg nem volt eles ( nna nem talalom a semleges, de kifejezo jelzot a tavalyi jatekara). Azert furcsa hogy nalad BB az alfa-omega, de a hiba az OFF-e. A SB run-ban nalam BB es Haley teljesitett alul.
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 443 — Steelers fan
#2 célpont 😊
Wyatt
Igen, ezt a szót nem találtam, köszi. 😊
több mint 8 éve
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy eljutok szeretett csapatom meccsére október 8-án. Pittsburghben csak 2 napot töltünk, de szeretnék kérni azoktól 1-2 jótanácsot, akik már voltak olyan szerencsések és eljutottak Pittsburghbe. A repjegy már megvan, jelenleg szállást nézek airbnb-n. Van esetleg olyan környék amit inkább el kellene kerüljünk? Elsősorban a stadion környékén (3-4km) keresek szállást és tömegközlekedést szeretnénk használni. Ha esetleg tudtok ajánlani valamit azt megköszönném (melyik kerület, honnan jó a tömegközlekedés). Természetesen az ár-érték arány számít 😊 lehet messzebb is, ha jó a közlekedés. Sajnos elég drágák a szállások, jól át kell gondolni.
A reptérről csak taxi/shuttle használható a városba jutáshoz, vagy van más lehetőség is?
Van olyan amit mindenképpen nézzük meg a városban? Természetesen a tripadvisor segít ebben, de mindig jobb a személyes tapasztalat.
A jegyeket még nem vettük meg, jelenleg 111-112 dolcsiért van jegy az 520-as szektorok egyikébe. Onnan is teljesen jól látható a meccs, vagy inkább keressek drágább de jobb helyen lévőt?
PGeorge
Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.

Nr 1 kocsival elerheto tavolsag kb 4.5 ora a vilag egyik csodaja nekem. Tudom lehet ez soknak hangzik de nem az. Autopalyan mehetsz vegig. Es lathatod ezt.
www.niagarafallsstatepark.com/ www.niagarafallstourism.com/

Masodik masfel oras autopalyas utazas utan eljuthatsz egy hegyes teruletre, ahol sielni lehetne, de nyaron is gyonyoru. Es a hegyes volgyes reszen van ez. Ami megnyerte a del pa ban levo legszebb parkok cimet tobbszor.

www.laurelhighlands.org/outdoors/ohiopyle/?gclid=CJndn9nx-M0CFVNZhgodg_MO0w
Vagy egy hazat mint ez. www.fallingwater.org/

Harmadik, ha akarsz tengerpartot latni (ami persze to de nem ugy fog tunni) akkor ket ora utazas utan eljutsz ide, ami szinten gyonyoru. www.yelp.com/biz/presque-isle-state-park-erie . Mikor teheted ezt meg otthon 2 ora vezetes utan. Ha ugyesen csinalod, akkor elmesz ide es a niagarara osszekotve. Mert innen van 2.5 ora vezetesre kb a niagara csodalatos vizesese.

Egy oras ut kb autopalyan pedig ez. www.visitbutlercounty.com/attractions/moraine-state-park

Vannak itt amish emberek kb 1.5 oras autoutazas utan new castle kozeleben elszortan farmokon, akik meg mindig a sajat "eletmodjuk" szerint elnek, nincs bevezetett aram, sajat vallas es meg sok egyeb erdekesseg... Oket e falu kornyeken levo farmokon lathatod, vagy az utakon, vagy ebben a kis falucskaban, ha aruljak portekajukat.

www.volantshops.com/ Egy regi fenntmaradt falucska. Borkostolo, amish emberektol vasarolhatsz, lathatod oket. Ott mennek el melletted ha szerencsed van az o "lovaskocsijukkal" tokeletes minosegu etelt edesseget arulnak a falucska utcain.

Ez a park is kb 1.5 ora autokazas en.wikipedia.org/wiki/McConnells_Mill_State_Park egy "fedett hiddal", vizesessel, regi malommal es gyonyoru latvannyal.

Cook forest ez messzebb van mar, de olyasmi mint az ohiopyle www.dcnr.state.pa.us/stateparks/findapark/cookforest/

Szoval lehet ugy tunik a varosban nincs annyi minden, de szerintem ez sem igaz. Mindegy, de korulotte annyi latnivalo van, hogy rajtad mulik csak mit szeretnel hegyeket, 2 ora megkapod. Tengerpartot/nagy to 2 ora alatt megkapod. Hajot berelni, uszni szabadstrandon moraine state park 1 ora alatt megkapod. Gyonyoru viaduktot latni, vizesessel meg hegyekkel 2 ora alatt megkapod, bonuszban egy hazzal amibe be van epitve egy patak fallingwater megkapod.

De a legnagyobb a Niagara Vizeses elerheto kozelsegben. Szoval ezek jutottak csak ugy most hirtelen az eszembe. Es ha en itt lennek es megtehetnem, akkor biztos berelnek autot. Hogy ezeket es a tobbi dolgot ki ne hagyjam. A varosban van a tomegkozlekedes. Korulotte mar kevesbe. De ha meg busszal is, mert a kocsi nem jon ossze, akkor is elmennek niagara fallshoz. Azt a vilag legnagyobb hibaja lenne kihagyni. De ez lehet csak en vagyok.
Ok. Akkor majd erezzetek jol magatokat.

Es egy par dolog ami nekem tetszik itt:

www.heinzhistorycenter.org/ ez amikor en voltam epp masodik vilaghaborus jeep, katonai dolgokkal volt tele. De van itt minden egyeb. Sport tortenelem, sport ruhakkal, steelerses is igen. Heinz tortenelem, es meg sok egyeb..
phipps.conservatory.org/ ez a terulet ahol a phipps van gyonyoru, mind a taj mind az epuletek.
www.carnegiesciencecenter.org/
www.duquesneincline.org/ Kedvenc helyem, ez a kis "kocsi" felvisz a hegyre majd lehoz. Vagy forditva
vimeo.com/145234189

en.wikipedia.org/wiki/USS_Requin_(SS-481) masodik vilaghaborus uboat.
www.carnegiemnh.org/
soldiersandsailorshall.org/
www.tour.pitt.edu/tour/cathedral-learning egyetemi varosresz, ezzel a szep es meg tobb epulettel stb.
en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Field shop.steelers.com/ stadion ban, alatta van ez a bolt.
www.steelers.com/tickets-and-stadium/book-an-event/space-and-parking/coca-cola-great-hall.html
www.heinzhistorycenter.org/fort-pitt/ ez, es a mellette levo park a szokokuttal meseszep. Ralatni steelers, pirates stadionra. Sot meg a kivetitot is latni. Ha van baseball meccs.
pittsburgh.pirates.mlb.com/pit/ballpark/
www.downtownpittsburgh.com/
www.stationsquare.com/
www.sandcastlewaterpark.com/ vizi elmeny park
www.kennywood.com/ vidampark
www.pittsburghzoo.org/ allatkert es akvarium

Na hirtelen ennyi jutott most az eszembe. Vissza terve, szerintem van boven mit nezni. Es ez csak pit varos. Semmi amit ezelott irtam nektek ami a varoson kivul messzzebb lenne. Volt magyar bolt is, meg magyar klub is, de a bolt regen, a klub 2 eve szunt meg sajnos. Csemegezzetek.
Szerintem van, nem tudom ismered e, de a primanti bros az egyik legjobb kajas hely a five guyshoz hasonlo, de pl a falon van hines ward kep meg egyeb sporthoz kapcsolodo dolgok. Azt en mindenkeppen kiprobalnam. Nem a hagyomanyos hamburgeruk van, de nagyon finom.

five guys www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=five%20guys%20pittsburgh

www.primantibros.com/locations/market-square/

belso kepek www.wtae.com/image/view/-/19621414/medRes/2/-/maxh/358/maxw/538/-/81dqoh/-/Primanti-s-mural---Steelers.jpg

www.wtae.com/image/view/-/19621380/highRes/2/-/maxh/630/maxw/1200/-/l6roubz/-/Primanti-s-mural---recent-Steelers.jpg

szendvicsekrol kepek, nem ez nem a magyar szendvics nagysagu...
www.yelp.com/biz/primanti-bros-pittsburgh-5

Legjobb minosegu igazi amerikai hamburger az a BRGR ben van, ami van pittben is. www.brgrpgh.com/ ajanlom hozza a milkshaket.
Ez az egyik legjobb minosegu hamburger amit valaha ettem. A milkshaket is fem edenyben hozzak ki. Es mindig kivalo minoseguek.

Jo hely es finom etelek vannak, a chicken latinoban. Az is ezen a kornyeken van, heinz ward is evett ott amikor ismerosom ott volt.

chickenlatino.net/ igazi fott etelek, elerheto aron, nagyon nagy adagokkal.

Van a station square en hard rock cafe, ami eleg hires. Azt is erdemes kiprobalni. www.hardrock.com/cafes/pittsburgh/

charleys.com/ ez is van tobb helyen...
Kedvenc sandwichem a sok kozul ez igy:
www.franchisechatter.com/wp-content/uploads/2011/12/CPS_Gourmet-Combo1.jpg

En legjobban a hambis helyek kozul a brgrt szeretem. Ha igazi hambi kell akkor brgr, ha hambiszeru szendvics vagy egyeb szendvics akkor meg primanti bros. Ha magyaros kaja, hat oran at lassan fozott omlossa valo hussal stb akkor meg chicken latino. De van itt boven jo hely.

Betettem oket egybe gyujtve is. Nem tudom miert nem mukodnek a linkek, de ha kimasolod es beilleszted egy keresobe, akkor megkapod amit mutatni akartam. Ha gondolod, szolj mielott jossz, mert en itt vagyok a kozeleben pitnek. Es ha van kerdes esetleg tudom ra a valaszt, vagy ilyenek.

több mint 8 éve
Sziasztok!

PGeorge
Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.

Nr 1 kocsival elerheto tavolsag kb 4.5 ora a vilag egyik csodaja nekem. Tudom lehet ez soknak hangzik de nem az. Autopalyan mehetsz vegig. Es lathatod ezt.
www.niagarafallsstatepark.com www.niagarafallstourism.com

Masodik masfel oras autopalyas utazas utan eljuthatsz egy hegyes teruletre, ahol sielni lehetne, de nyaron is gyonyoru. Es a hegyes volgyes reszen van ez. Ami megnyerte a del pa ban levo legszebb parkok cimet tobbszor.

www.laurelhighlands.org/outdoors/ohiopyle/?gclid=CJndn9nx-M0CFVNZhgodg_MO0w
Vagy egy hazat mint ez. www.fallingwater.org

Harmadik, ha akarsz tengerpartot latni (ami persze to de nem ugy fog tunni) akkor ket ora utazas utan eljutsz ide, ami szinten gyonyoru. www.yelp.com/biz/presque-isle-state-park-erie . Mikor teheted ezt meg otthon 2 ora vezetes utan. Ha ugyesen csinalod, akkor elmesz ide es a niagarara osszekotve. Mert innen van 2.5 ora vezetesre kb a niagara csodalatos vizesese.

Egy oras ut kb autopalyan pedig ez. www.visitbutlercounty.com/attractions/moraine-state-park

Vannak itt amish emberek kb 1.5 oras autoutazas utan new castle kozeleben elszortan farmokon, akik meg mindig a sajat "eletmodjuk" szerint elnek, nincs bevezetett aram, sajat vallas es meg sok egyeb erdekesseg... Oket e falu kornyeken levo farmokon lathatod, vagy az utakon, vagy ebben a kis falucskaban, ha aruljak portekajukat.

www.volantshops.com Egy regi fenntmaradt falucska. Borkostolo, amish emberektol vasarolhatsz, lathatod oket. Ott mennek el melletted ha szerencsed van az o "lovaskocsijukkal" tokeletes minosegu etelt edesseget arulnak a falucska utcain.

Ez a park is kb 1.5 ora autokazas en.wikipedia.org/wiki/McConnells_Mill_State_Park egy "fedett hiddal", vizesessel, regi malommal es gyonyoru latvannyal.

Cook forest ez messzebb van mar, de olyasmi mint az ohiopyle www.dcnr.state.pa.us/stateparks/findapark/cookforest/

Szoval lehet ugy tunik a varosban nincs annyi minden, de szerintem ez sem igaz. Mindegy, de korulotte annyi latnivalo van, hogy rajtad mulik csak mit szeretnel hegyeket, 2 ora megkapod. Tengerpartot/nagy to 2 ora alatt megkapod. Hajot berelni, uszni szabadstrandon moraine state park 1 ora alatt megkapod. Gyonyoru viaduktot latni, vizesessel meg hegyekkel 2 ora alatt megkapod, bonuszban egy hazzal amibe be van epitve egy patak fallingwater megkapod.

De a legnagyobb a Niagara Vizeses elerheto kozelsegben. Szoval ezek jutottak csak ugy most hirtelen az eszembe. Es ha en itt lennek es megtehetnem, akkor biztos berelnek autot. Hogy ezeket es a tobbi dolgot ki ne hagyjam. A varosban van a tomegkozlekedes. Korulotte mar kevesbe. De ha meg busszal is, mert a kocsi nem jon ossze, akkor is elmennek niagara fallshoz. Azt a vilag legnagyobb hibaja lenne kihagyni. De ez lehet csak en vagyok.

több mint 8 éve
Sziasztok!

PGeorge
Ok. Akkor majd erezzetek jol magatokat.

Es egy par dolog ami nekem tetszik itt:

www.heinzhistorycenter.org/ ez amikor en voltam epp masodik vilaghaborus jeep, katonai dolgokkal volt tele. De van itt minden egyeb. Sport tortenelem, sport ruhakkal, steelerses is igen. Heinz tortenelem, es meg sok egyeb..
phipps.conservatory.org/ ez a terulet ahol a phipps van gyonyoru, mind a taj mind az epuletek.
www.carnegiesciencecenter.org/
www.duquesneincline.org/ Kedvenc helyem, ez a kis "kocsi" felvisz a hegyre majd lehoz. Vagy forditva

vimeo.com/145234189

en.wikipedia.org/wiki/USS_Requin_(SS-481) masodik vilaghaborus uboat.

www.carnegiemnh.org/

soldiersandsailorshall.org/

www.tour.pitt.edu/tour/cathedral-learning egyetemi varosresz, ezzel a szep es meg tobb epulettel stb.

en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Field shop.steelers.com/ stadion ban, alatta van ez a bolt.

www.steelers.com/tickets-and-stadium/book-an-event/space-and-parking/coca-cola-great-hall.html

www.heinzhistorycenter.org/fort-pitt/ ez, es a mellette levo park a szokokuttal meseszep. Ralatni steelers, pirates stadionra. Sot meg a kivetitot is latni. Ha van baseball meccs.

pittsburgh.pirates.mlb.com/pit/ballpark/

www.downtownpittsburgh.com/

www.stationsquare.com/

www.sandcastlewaterpark.com/ vizi elmeny park

www.kennywood.com/ vidampark

www.pittsburghzoo.org/ allatkert es akvarium

Na hirtelen ennyi jutott most az eszembe. Vissza terve, szerintem van boven mit nezni. Es ez csak pit varos. Semmi amit ezelott irtam, ami a varoson kivul messzzebb lenne. Volt magyar bolt is, meg magyar klub is, de a bolt regen, a klub 2 eve szunt meg sajnos. Csemegezzetek

több mint 8 éve
Sziasztok!

PGeorge
Szerintem van, nem tudom ismered e, de a primanti bros az egyik legjobb kajas hely a five guyshoz hasonlo, de pl a falon van hines ward kep meg egyeb sporthoz kapcsolodo dolgok. Azt en mindenkeppen kiprobalnam. Nem a hagyomanyos hamburgeruk van, de nagyon finom.

five guys www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=five%20guys%20pittsburgh

www.primantibros.com/locations/market-square/

belso kepek www.wtae.com/image/view/-/19621414/medRes/2/-/maxh/358/maxw/538/-/81dqoh/-/Primanti-s-mural---Steelers.jpg

www.wtae.com/image/view/-/19621380/highRes/2/-/maxh/630/maxw/1200/-/l6roubz/-/Primanti-s-mural---recent-Steelers.jpg

szendvicsekrol kepek, nem ez nem a magyar szendvics nagysagu...
www.yelp.com/biz/primanti-bros-pittsburgh-5

Legjobb minosegu igazi amerikai hamburger az a BRGR ben van, ami van pittben is. www.brgrpgh.com/ ajanlom hozza a milkshaket.
Ez az egyik legjobb minosegu hamburger amit valaha ettem. A milkshaket is fem edenyben hozzak ki. Es mindig kivalo minoseguek.

Jo hely es finom etelek vannak, a chicken latinoban. Az is ezen a kornyeken van, heinz ward is evett ott amikor ismerosom ott volt.

chickenlatino.net/ igazi fott etelek, elerheto aron, nagyon nagy adagokkal.

Van a station square en hard rock cafe, ami eleg hires. Azt is erdemes kiprobalni. www.hardrock.com/cafes/pittsburgh/

charleys.com/ ez is van tobb helyen...
Kedvenc sandwichem a sok kozul ez igy:
www.franchisechatter.com/wp-content/uploads/2011/12/CPS_Gourmet-Combo1.jpg

En legjobban a hambis helyek kozul a brgrt szeretem. Ha igazi hambi kell akkor brgr, ha hambiszeru szendvics vagy egyeb szendvics akkor meg primanti bros. Ha magyaros kaja, hat oran at lassan fozott omlossa valo hussal stb akkor meg chicken latino. De van itt boven jo hely.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell azért extra fontosságú, mert 2 posztot játszik egy személyben: no1 RB és no2 WR. Amikor ő kiesik, akkor nem csak a kezdő RB esik ki, hanem a második számú elkapó is.

Másrészt pont ez az a két poszt, ahová a legkönnyebb jó játékost találni (persze Bell hű meg ha, de azért DeWill is elkaristolt a helyén, nem rosszul) Figyelembe véve hogy egy futónak nemigen szokott 10 éve lenni a ligában, plusz Bell füvezése, plusz hogy gyakorlatilag egy szezont sem tudott elejétől végéig lejátszani, meg az AFC döntős performansza... nagyon csodálkoznék ha a liga legjobb RB fizetésével kinálnánk meg. Illetve úgy tudok elképzelni mega szerződést, hogy nagyon kevés benne a garantált.
Jan
Egyáltalán nem 2nd WR. Hanem egy fantasztikus menekülő lehetőség, vagy screen opció, aki a néhány yardból elkapásból is extrát tud hozni, de ez ettől még nem 2nd WR. Láttunk olyat is, legutóbb Bryanttől. Teljesen más a feladat, a szerepkör, teljesen más embereket köt le a védelemből. Attól, hogy Bell pályán van, ugyanúgy lehet duplázni AB-t a secondaryben. De ha van Bryant, na akkor rögtön nagyon más a helyzet.

Szerintem Bell number 1 RB-fizut kap, inkább csak a garantált tartalom a kérdés.
Soldados

Második számú elkapót adott esetben úgy értettem, hogy az AB után második legtöbb y-ot elkapó játékos. Nyilván Bell esetében nem az a pontos megfogalmazása hogy no2 WR, de remélem érthető mit akarok ebből kihozni. Lehetne TE is a második legtöbbet elkapó játékos, de Bell az. Viszont az én szememben kockázatos játékos, a korábban említett okok miatt. Abban meg biztos vagyok, hogy lesz aki nálunk több garantáltat ígér neki.
Jan
Jaja, így már értem persze. Viszont ha van egy Bryant-szintű valódi WR2, akkor nem Bellé lesz 2. legtöbb yard. Viszont úgy enyhén szólva, még jobban ülhetnek a futások, mert a boxban kb nem lesz egyáltalán plusz ember. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 148 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk ha letolja az egész szezont Bryant, kötve hinném h Bellnek lesz a 2. legtöbb elkapott yardja...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
#2 célpont 😊

több mint 8 éve
Bell azért extra fontosságú, mert 2 posztot játszik egy személyben: no1 RB és no2 WR. Amikor ő kiesik, akkor nem csak a kezdő RB esik ki, hanem a második számú elkapó is.

Másrészt pont ez az a két poszt, ahová a legkönnyebb jó játékost találni (persze Bell hű meg ha, de azért DeWill is elkaristolt a helyén, nem rosszul) Figyelembe véve hogy egy futónak nemigen szokott 10 éve lenni a ligában, plusz Bell füvezése, plusz hogy gyakorlatilag egy szezont sem tudott elejétől végéig lejátszani, meg az AFC döntős performansza... nagyon csodálkoznék ha a liga legjobb RB fizetésével kinálnánk meg. Illetve úgy tudok elképzelni mega szerződést, hogy nagyon kevés benne a garantált.
Jan
Egyáltalán nem 2nd WR. Hanem egy fantasztikus menekülő lehetőség, vagy screen opció, aki a néhány yardból elkapásból is extrát tud hozni, de ez ettől még nem 2nd WR. Láttunk olyat is, legutóbb Bryanttől. Teljesen más a feladat, a szerepkör, teljesen más embereket köt le a védelemből. Attól, hogy Bell pályán van, ugyanúgy lehet duplázni AB-t a secondaryben. De ha van Bryant, na akkor rögtön nagyon más a helyzet.

Szerintem Bell number 1 RB-fizut kap, inkább csak a garantált tartalom a kérdés.
Soldados

Második számú elkapót adott esetben úgy értettem, hogy az AB után második legtöbb y-ot elkapó játékos. Nyilván Bell esetében nem az a pontos megfogalmazása hogy no2 WR, de remélem érthető mit akarok ebből kihozni. Lehetne TE is a második legtöbbet elkapó játékos, de Bell az. Viszont az én szememben kockázatos játékos, a korábban említett okok miatt. Abban meg biztos vagyok, hogy lesz aki nálunk több garantáltat ígér neki.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487

Jan
Utóbbi a tárgyalás tárgya nyilván. Mert egyébként nincs kétségem, hogy a legjobban fizetett futó lesz, de az, hogy az, hogy az utolsó 3 évben nem volt a végén egészséges és az, hogy 10 meccses eltiltásra van egy pipától komoly diszkont lehet, de csak a garantált összegekben, mert ha játszik, akkor minden kétséget kizáróan ma az egyik legjobb RB a ligában, de hogy a legsokoldalúbb az biztos.
Klemó
Ezt fűszerezzük meg azzal, hogy Connernek lehet több TD-je lesz, aza gyárek mikor született akkor is épp az alapvonalat törte át.

Szóval, most Bellnél a labda, mer ha ki akarja énekelni a sajtot, akkor nagyon föl kell kötnie a gatyáját mer egy workaholista tédémágnes bulldózer bugyog mögötte.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Sziasztok!

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 787

Jan
Utóbbi a tárgyalás tárgya nyilván. Mert egyébként nincs kétségem, hogy a legjobban fizetett futó lesz, de az, hogy az, hogy az utolsó 3 évben nem volt a végén egészséges és az, hogy 10 meccses eltiltásra van egy pipától komoly diszkont lehet, de csak a garantált összegekben, mert ha játszik, akkor minden kétséget kizáróan ma az egyik legjobb RB a ligában, de hogy a legsokoldalúbb az biztos.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Jan

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve