NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 482 — Keep pounding
Irígylem a magabiztosságot. Én ma 6órakor jelentettem ki magamban először szépen csöndben, h ne hallja senki, h jók vagyunk, nem azt h SB contender, sem azt h az NFCt meg kell nyerni.
Soldi meg 4 meccses szopó után mondj h a Steelers SB contender.
nem azért írom, h szerintem a a Steelers contender e vagy sem, csak azért 4 L után, negatív mérleggel kevesen mondanák h a keret contender 😊
braxa88
Mondjuk a mérleg és a keret erőssége sokszor nincs annyira párhuzamban mint az magától értetődő lenne, mivel ez tényleg game of inches. Van sztem legalább 15 olyan roster a ligában, amivel lehetne nyerni, nyilván egyesek esélyesebbek, de attól még más csapatok játékoskerete is alkalmas a superbowl runra. Például a Ravens vagy a Giants győzelme(i)kor le kellett volna hurrogni azt, aki azt mondta az alapszakasz közepén, hogy azok a keretek contenderek? Pedig, mint később kiderült, azok voltak. Ha Ti kikaptok az NFC döntőben, akkor nem volt contender a keret? De, az volt, csak ott és akkor egy másik hasonlóan erős csapatnak jobban jött ki a lépés. Nálunk kicserélődött két ember, és 15-1-ből, lesz egy 6-10 mondjuk. A tavalyi keret (Norman) 10 győzelemmel jobb volt, mint az idei? Nem hiszem. Egyszer így pattan a labda, egyszer úgy. Belichick meg azért a korszak legnagyobb zsenije, mert az ő csapata akkor is ott van a tűz körül, ha a szertáros irányít és a takarító sietteti az irányítót.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Az alapszakasz felét elhagyva, 4 (!) vereséges szériával a huszonvalahányadik helyen vagyunk. Ez nem Boswell, nem facemask, nem rookie, azaz nem egyéni hibák sorozata. Sérülés máshol is van. Itt a rendszer a hibás, "a fejétől bűzlik a hal". Méghogy SB contenderek vagyunk? 😊 Most hogy volt alkalmam 3 hétig kint kóvályogni és öt meccset megnézni élőben - igen, az én anyámat - úton-útfélen a coachingot és Tomlint szidta-szidja mindenki. Nincs rend a fejekben, mert nem tart rendet a fejekben. Azért van annak egy szépsége, hogy a Browns elleni meccsen azért kell szorítani, hogy ugyanannyi győzelmünk legyen, mint vereségünk.
AlterEgó
Ezt a SB contender kerdest nem ertem nalatok. A tavalyi ev alapjan a draft, majd FA mozgasok elott-utan felallit mindenki egy erosorrendet. Itt boven elol vagytok az OFF miatt. Ezen "elvarasok" valtoznak a serulesektol, stb. Az eles meccsek utan mar latszik, hogy az elozetesen elvart rookiek, tavalyi forma atmentese, a hibak kijavitasa hogy alakult a csapatoknal es sokkal "lathatobb" kepet kapsz. De itt mar PO-ba kell jutni, es azok a SB eselyesek. Ma az AFC-ben 2 csapat emelkedik ki a NE es a Browns. Innentol a tobbi kb egy szint, persze vannak jobbak-rosszabbak. Amugy a NE mogott ti vagytok nalam a 2. ha minden csapat a tudasa legjavat (ettol sokszor vagytok messze) adna, szorosan a DB elott. De olyan ergya az AFC, ha bejutna a Ravens, meg ugy se mondanam hogy nincs tovabb (nem mi lennenk az eselyesek), pedig mi eddig konzekvensen szarok vagyunk OFF-ben.

A Denver D hozza azt amire predesztinalva vannak, a ti OFF-tek nem.
Az emberi szimpatia kivetelevel, Yanda-t es SSS-t ( ot is csak azert, amiert ha H Ward-AB parosbol ha csak egyet valaszthatsz en HW-ot vinnem) nem cserelnem el veletek. +JJ TE nem kellene (inkabb 52 a roster) aki a north-ban nem "harcol" az .. ( persze 2 meccsen lattam csak, lehet a tobbin odatette magat).

Amugy en is szidom a mi vezerkarunkat, a csapatnal levo hibakert se a kormanyt ( ellenzeket) se az asszonyt nem tudom ( bar o gyanus). Ha jol csinaljak az meg termeszetes, azert vannak itt. 😊
no
teljes igazad van. koma (ainterugyi)
belecsúszunk egy olyan elvont fogalmi vitába, hogy mijatököm az a szuperbókontenderség???? Igen papír alapján az O fazon lenne, node csakúgy nincs semmi mélység - érti, Puci kiesik, kapunk egy Pizsifinnit vagy ha most WR esne ki ( aki ugye nem esik de nyakam rá, hogy Kötsz sérülten jáccik és BarnaTóni is másfélmeccsen ugrált féllábon ) akkor Hamiltonon túl csak a takarítónők vannak, Ben mögött a bajuszhuszár, Nix nem tud folyamatosan egészséges lenni. Tehát bárhol megbontod OLYAN MINŐSÉGI ROMLÁS következik be, hogy elcseszi az egészet. Pölö anyyira gyönyörűséges volt az első meccseken a futásblokkolás séma variálgatásunk, hogy minden pléjnél magamaláfostam (csak az Falcons falmunka volt hasonlítható hozzá) és Diangyallal futottunk ugye, ennek a hatványozódását várta mindenki mikor visszatér a Csöngő. Smilett???? Zsilber sérül, Nix sérül, Punci sérül - egy foshalmazzá tudunk összeesni Hubardal meg Pizsifinnivel meg a mekdónácból elhozott arcokkal. A D ugyanez pepitában. Még valahogy kitudunk rakni a 22 manus fotóját az év étterme falára, de mihejst jön a gáz, abban a pillanatban makkan meg az egész, nagyon vékony a roszterünk, ezér mikor az ACL-hullám elsodor minket messze-messze az ijen mi lett volna ha szuperbókonterderség lenne? F.szvan.
sutianap
Serules mindenhol van-volt-lesz (meg vajas kenyer a tenyerebe). Az hogy a 2.vonal a Burger Kingbol van, azert van mert az 1. meg Gordon Ramsey-bol. Lehet valasztani a mi utunkat is, nalunk mindenki a Nandos-bol van. Azert mert vki fontos serult, a tobbinek miert kell szarul jatszani. Van egy jo falad, azert mert 1 kiesik meg kell tudni oldani, van 2 jo futod ezen jo fal mogott, BB-nek ha meg van vedve, futojatekkal megtamogatva, akkor bizony a szertarost is naggya kellene tennie, mert AB utan akkor is mennek a duplak ha fellabon ugral meg ha negykezlab maszik.

Azert alljon meg a stadion epitkezes, nehogy mar en gyozkodjelek titeket hogy ezzel a kerettel (OFF) (egeszsegesen) milyen jok lehetnetek. Ha NE elleni hozzaallassal jatszanatok minden meccset elorebb lennetek, ha van serult, ha nincs.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
olyan nagy gond szerencsére még nincs, még mindig ott van 7 meccs ahol lehet javítani és bár játszunk jó csapatokkal, azért egyik sem verhetetlen...
most lehetett látni milyen az ha az O# közel 100%-osan játszik (természetesen a lehetőségeihez képest) és a védelem tavaly is képes volt megújulni ahogy Süti is említette...
Green amúgy nekem tetszett, vele mindenképp erősödünk, ami Bryant hiányában és Wheaton formája miatt nagyon kellett
most vízválasztó jöhet, ha kikapunk akkor úgyis úszik az év, ha nyerünk végre megnyugodhatnak a lelkek és jön a hálaadás
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Az alapszakasz felét elhagyva, 4 (!) vereséges szériával a huszonvalahányadik helyen vagyunk. Ez nem Boswell, nem facemask, nem rookie, azaz nem egyéni hibák sorozata. Sérülés máshol is van. Itt a rendszer a hibás, "a fejétől bűzlik a hal". Méghogy SB contenderek vagyunk? 😊 Most hogy volt alkalmam 3 hétig kint kóvályogni és öt meccset megnézni élőben - igen, az én anyámat - úton-útfélen a coachingot és Tomlint szidta-szidja mindenki. Nincs rend a fejekben, mert nem tart rendet a fejekben. Azért van annak egy szépsége, hogy a Browns elleni meccsen azért kell szorítani, hogy ugyanannyi győzelmünk legyen, mint vereségünk.
AlterEgó
Ezt a SB contender kerdest nem ertem nalatok. A tavalyi ev alapjan a draft, majd FA mozgasok elott-utan felallit mindenki egy erosorrendet. Itt boven elol vagytok az OFF miatt. Ezen "elvarasok" valtoznak a serulesektol, stb. Az eles meccsek utan mar latszik, hogy az elozetesen elvart rookiek, tavalyi forma atmentese, a hibak kijavitasa hogy alakult a csapatoknal es sokkal "lathatobb" kepet kapsz. De itt mar PO-ba kell jutni, es azok a SB eselyesek. Ma az AFC-ben 2 csapat emelkedik ki a NE es a Browns. Innentol a tobbi kb egy szint, persze vannak jobbak-rosszabbak. Amugy a NE mogott ti vagytok nalam a 2. ha minden csapat a tudasa legjavat (ettol sokszor vagytok messze) adna, szorosan a DB elott. De olyan ergya az AFC, ha bejutna a Ravens, meg ugy se mondanam hogy nincs tovabb (nem mi lennenk az eselyesek), pedig mi eddig konzekvensen szarok vagyunk OFF-ben.

Az emberi szimpatia kivetelevel, Yanda-t es SSS-t ( ot is csak azert, amiert ha H Ward-AB parosbol ha csak egyet valaszthatsz en HW-ot vinnem) nem cserelnem el veletek. +JJ TE nem kellene (inkabb 52 a roster) aki a north-ban nem "harcol" az .. ( persze 2 meccsen lattam csak, lehet a tobbin odatette magat).

Amugy en is szidom a mi vezerkarunkat, a csapatnal levo hibakert se a kormanyt ( ellenzeket) se az asszonyt nem tudom ( bar o gyanus). Ha jol csinaljak az meg termeszetes, azert vannak itt. 😊
no
teljes igazad van. koma (ainterugyi)
belecsúszunk egy olyan elvont fogalmi vitába, hogy mijatököm az a szuperbókontenderség???? Igen papír alapján az O fazon lenne, node csakúgy nincs semmi mélység - érti, Puci kiesik, kapunk egy Pizsifinnit vagy ha most WR esne ki ( aki ugye nem esik de nyakam rá, hogy Kötsz sérülten jáccik és BarnaTóni is másfélmeccsen ugrált féllábon ) akkor Hamiltonon túl csak a takarítónők vannak, Ben mögött a bajuszhuszár, Nix nem tud folyamatosan egészséges lenni. Tehát bárhol megbontod OLYAN MINŐSÉGI ROMLÁS következik be, hogy elcseszi az egészet. Pölö anyyira gyönyörűséges volt az első meccseken a futásblokkolás séma variálgatásunk, hogy minden pléjnél magamaláfostam (csak az Falcons falmunka volt hasonlítható hozzá) és Diangyallal futottunk ugye, ennek a hatványozódását várta mindenki mikor visszatér a Csöngő. Smilett???? Zsilber sérül, Nix sérül, Punci sérül - egy foshalmazzá tudunk összeesni Hubardal meg Pizsifinnivel meg a mekdónácból elhozott arcokkal. A D ugyanez pepitában. Még valahogy kitudunk rakni a 22 manus fotóját az év étterme falára, de mihejst jön a gáz, abban a pillanatban makkan meg az egész, nagyon vékony a roszterünk, ezér mikor az ACL-hullám elsodor minket messze-messze az ijen mi lett volna ha szuperbókonterderség lenne? F.szvan.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Irígylem a magabiztosságot. Én ma 6órakor jelentettem ki magamban először szépen csöndben, h ne hallja senki, h jók vagyunk, nem azt h SB contender, sem azt h az NFCt meg kell nyerni.
Soldi meg 4 meccses szopó után mondj h a Steelers SB contender.
nem azért írom, h szerintem a a Steelers contender e vagy sem, csak azért 4 L után, negatív mérleggel kevesen mondanák h a keret contender 😊
több mint 8 éve
AlterEgó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem az eredmény, vagy a mérleg határozza meg, hogy SB-contender a csapat kerete vagy sem. 2009-ben nem jutottunk PO-ba 9-7-tel. Ettől még SB-contender keret volt, de az idény közepén 7-2 után jött egy 5-ös kudarcszéria. (Ami számomra mai napig megmagyarázhatatlan) Az volt az egyetlen év, amikor Tomlin irányítása alatt alulteljesített a csapat.

A keret most is SB-contender. Az Off-nak 30 pontokat kéne felvarázsolnia a táblára, ezzel szemben 9-ből négyszer legfeljebb 16 pontig jutottunk, pedig egyik sem egy elit Def volt. A Def-nek vannak korlátai, és ennek megfelelően is teljesít. Ötször tartotta az ellenfeleket 21 ponton vagy alatta, a maradék négyből kettő elit O volt (NE, DAL), amelyek ellen ez nem is elvárható, igaz a DAL ellen 35 pont azért sok. A maradék kettőből a PHI elleni gáz még, a MIA ellen várható volt, mivel Dupree, Golson mellett nem volt Heyward és Saci sem.

Ha megnézzük a 9 meccsüket, akkor azt látjuk többet buktunk az O miatt, mint a D miatt. Amikor a D betlizett, ahhoz nagyban hozzájárult az O egész meccses impotenciája, lásd pl MIA elleni meccs. Amikor kizárólag a D miatt buktunk az kb egyedül a mostani meccs.

Félreértés ne essék, nem jó a védelem, de az nem igaz, hogy amiatt állunk 4-5-tel. Sőt, sokkal jobban bízom a D-ben, mint az O-ban. Az, hogy egy elit O-t nem tudott most megállítani, benne van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?
pfefe8
Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
Soldados
talán négy vagy öt meccseteket láttam, de nem egy ájulat a védelmetek, mégha ragaszkodsz is a véleményedhez. amikor kellene nem tud pluszt hozzáadni és bénázik. nálunk az o ilyen, a baltimore steelers nyerné az sb-t
gedam
Nem mondja hogy jo a vedelmuk a tobbi vedelemmel szemben, hanem csak a sajat OFF-kel szemben. Ami elvarhato a vedelmuktol (ami nem tul sok ) azt kb konzekvensen hozzak, az OFF-uk meg nem, de konzekvensen semmikepp. Attol pfefe8 kerdese sajnos ( meg nekem is) fajo, hogy a DEF hova jutott. A vigasz az, hogy az OFF is lehetne kozepszer allomanybol es akkor szarnyasbetetet kellene varni a TTowel-be a sok siras miatt.

Egy het mulva forditott leosztasban lesz a DC-Browns, majd meglatjuk akkor milyen lesz a hangulat.
no
hát nem tudom, kulcsszitukban nagyon könnyen nyelik a yardokat és a pontokat is. én tegnap a td pillanatában meg voltam győződve, hogy szándékosan engedik be a cowboyst a two minute warning után, még dühös is voltam zekere, hogy minek vitte be, mért nem feküdt le az 1 yardosnál. de aztán láttam a picbörgi arcokat, nem, ezek ennyire bénák. aztán a végén is, megkockáztatom, még én is átfutottam volna azon a kétméteres folyosón, ráadásul mindenki szaladt fel agyatlanul bliccelni, vagy nem is tudom mit akartak, elszaladtak a futó mellett. na mind1, hálisten így alakult.
gedam
en meg ezt a meccset nem is lattam, de nem is erdekes ilyen szempontbol. A te allitasod es Soldados-e is lehet igaz. Mivel itt vendeg vagyok szepen fogalmazva nem jo a vedelmuk, de senki nem allitja hogy az. O(k) a DEF-OFF teljesitmeny lehetoseg/ megvalositas relaciojat boncolgatja(k).
több mint 8 éve
gedam 5 908
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?
pfefe8
Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
Soldados
talán négy vagy öt meccseteket láttam, de nem egy ájulat a védelmetek, mégha ragaszkodsz is a véleményedhez. amikor kellene nem tud pluszt hozzáadni és bénázik. nálunk az o ilyen, a baltimore steelers nyerné az sb-t
gedam
Nem mondja hogy jo a vedelmuk a tobbi vedelemmel szemben, hanem csak a sajat OFF-kel szemben. Ami elvarhato a vedelmuktol (ami nem tul sok ) azt kb konzekvensen hozzak, az OFF-uk meg nem, de konzekvensen semmikepp. Attol pfefe8 kerdese sajnos ( meg nekem is) fajo, hogy a DEF hova jutott. A vigasz az, hogy az OFF is lehetne kozepszer allomanybol es akkor szarnyasbetetet kellene varni a TTowel-be a sok siras miatt.

Egy het mulva forditott leosztasban lesz a DC-Browns, majd meglatjuk akkor milyen lesz a hangulat.
no
hát nem tudom, kulcsszitukban nagyon könnyen nyelik a yardokat és a pontokat is. én tegnap a td pillanatában meg voltam győződve, hogy szándékosan engedik be a cowboyst a two minute warning után, még dühös is voltam zekere, hogy minek vitte be, mért nem feküdt le az 1 yardosnál. de aztán láttam a picbörgi arcokat, nem, ezek ennyire bénák. aztán a végén is, megkockáztatom, még én is átfutottam volna azon a kétméteres folyosón, ráadásul mindenki szaladt fel agyatlanul bliccelni, vagy nem is tudom mit akartak, elszaladtak a futó mellett. na mind1, hálisten így alakult.
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Egyértelmű, hogy elemi gázok vannak a defenz sémánkban, ahogy tavaly a hülye coverezést négy meccs után le tudtuk adni, idén is a képességekhez kellene alkalmazkodni. Hiába az öt prémium pikk a szekondariba, ha kitötölhetjük vele e a valagunk idén. Nem mondom, hogy nem lesznek majd jó játékosok. De ha frencsi hisztorilag eddig nem volt divat a Dben az instant player, most hirtelen ugye épp Tomlin miatt csak ez a lehetőség maradt. Próbálunk változtatni, először a túl puhán szoptunk, most meg a túl keményen. Tomlin elvileg D-guru, amit a steelcurtain2 utáni műveletekre mondok: AZ A MÉLTATLAN MEG A SZÉGYEN. Érted ülök a kurva tévé előtt, Benji megcsinálja a szeniális fakespike pléjt és egyből az jutott eszembe, hogy túl sok időt hagytunk Prescottnak. Paszmek PRESCOTTNAK, érted nem Bredi, nem Rogerz hanem egy rúkiboy - és megcsinálja. Hogy a püdüsvalagba tünik el Timmons meg Saci? Egyszerűen nem tudjuk, hogy mika za erősségeik, csakazért is akkor kovert adunk Timmonsnak, hogy belerokkanjon? Szóva Butz gyöjjön csak vissza a Lebó érába. A másik ami kiverte a biztosítékot, hogy mikor mi voltunk ijen fajin harapós odabaszós csapat, akkor agyon lettünk büntetve, az egész nyomorult piccbörgi posta csak a Goodwell leveleket hordta, hogy mi dirtységeket követünk el, erre mi beállunk a balettfociba, ja jé nézd más vaze más meg köszöni szépen szarik rá, csak Vilkox csinált három h2h-t, azt lópasz...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tavaly 50-51-ről rúgott be kettőt és összesen 90% körül rúgta az összes kísérletet.
idén 2/0 50+-ról...igaz a másik is 54 volt asszem...összes rúgása 69,2% vagyis 10-ből 7-et nem rúg be...szerintem ez jelentős visszaesés...
nem azt mondom, hogy le kell cserélni, csak nincs senki aki versenyre kényszerítse....ha pedig nem tudja berúgni 55-ről, de nyilván edzésen berúgja (sőt a bemelegítésnél is) akkor jöhet a Hail Mary...az eredmény általában 0 pont mindkét esetben

Egyébként mondanivalóm igen kis része volt ez. Lehet abba kapaszkodni, hogy van Boswell-nél szarabb rúgó is a ligában és ez is igaz. De a hibák a kickernél ugye jóval látványosabbak.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
pfefe8
Soldados
gedam

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Laci ezt most nagyon elkaptad, mint az a bizonyos kutya a lábtörlőt.....mintha nem láttad volna a meccset....félidő végén pár másodperccel te mit csináltál volna Lacikám...nem próbálod meg? 😊))))))))))

Boswell tavaly az egyik legbiztosabb rugó volt. Idén több a hiba, de ezt Én közel sem érzem kritikusnak. Emellett Több rugása neki is simán 50 yard feletti, kisebb távolságokra is és ezzel egyébként nincs is egyedül a rugók között. Leírtam igen, a KO hiba az hiba, de ez nem képességbeli...még akkor sem, ha azt mondják neki, hogy ne középre rúgja....de jogos igen, ha Ben arról beszél, hogy mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, akkor bezony itt van keresnivaló.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
De liga szinten ha jol hallottam azt mondtak 24. ek vagyunk, ami azert gyenge.
gabistar
Ez az engedett yardok. De az engedett yardok, vagy az engedett pontok a fontosabb. 😊 Én utóbbira voksolok. Abban 12. helyen voltunk féltávnál. Az O 16. volt a szerzett pontokban.
Soldados
Tudom Soldi, hogy neked ez a RZ vedelem a vesszöparipad, de azert a Y/G sem elhanyagolhato: Pl Ha szar/közepszerü a vedelemed, akkor egy mecs alatt 4 szer beneznek az RZ-be 50% RZvedelemnel ez 2 TD, ha viszont a vedelem folyamatosan 3&outolja az ellent, egyszer beengedi az RZ-be es ott 0% RZ vedelme van akkor is csak 1TD jött. Szoval nem hiszem, hogy attol hogy valaki jobban teljesit az RZ-ben de több tämadast is enged az RZ-ig az mar jobb vedelem lenne.

malkav
Pontosan a kiváló RZ D miatt kapunk kevés pontot. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Laci ne már....55yardos FG-t senki nem rúgott még be a Heinzen....és nézd vissza még egyszer...megvolt a távolság és az irányzék sem volt rossz. 50 felett bravúr bármi itt, ahogy az 53 yard is az. Egyébként a másik nem volt 50 yard felett, bár 50 yard alatt sem sokkal. A KO egy balfaszág oda nem figyelés volt, semmi több és nem skill probléma....
Klemó
Igaz, a másik csak 46 volt....ha 55-ről nem lehet berúgni FG-t, akkor szerinted minek próbáljuk meg? Nyilván edzésen bemegy, csak meccsen van valami. Lehet elég ha jó az irányzék, de és a távolság, de ha pont ezekért nem jár, akkor teljesen mindegy. Egyébként érdekes módon az az 53-as FG bement volna 55-ről is, de nincs Bailey egyedül a ligában aki ezt meg tudja csinálni. És baromi sok múlik azon. hogy 40+-ról miket rúgsz. Boswell ebben sajnos szar. Mint ahogy lehet csak egy "balfaszság" a KO-ot így rúgni, de az lenne a dolga, hogy ne oda rúgja. Már nem emlékszem, hogy csak FG-t kaptunk belőle vagy TD-t, de eleve egy facemask különbség van a két kiindulási pont között.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Laci ne már....55yardos FG-t senki nem rúgott még be a Heinzen....és nézd vissza még egyszer...megvolt a távolság és az irányzék sem volt rossz. 50 felett bravúr bármi itt, ahogy az 53 yard is az. Egyébként a másik nem volt 50 yard felett, bár 50 yard alatt sem sokkal. A KO egy balfaszág oda nem figyelés volt, semmi több és nem skill probléma....
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Inkább azt nem értem, hogy lehet valaki ennyire nulla agyilag, hogy facemask-ot csinál ilyen szituban, úgy hogy megállt már az előrehaladás is.

laby
Facemasket sosem szándékosan csinál a védő, próbálja megállítani a támadót, azt ott sikerült elkapni éppen.
Hülye lenne tudatosan 15 yardos büntit kockáztatni. Van olyan gyors ez a játék h ne legyen időd átgondolni h mégis hol kellene elkapni a támadót plusz az a gonosz támadó még hajlandó lelépni is a szerelési kísérletről. A védő ösztönösen próbálja leszerelni a támadót, a játék hevében éppen ott sikerült elérni az ellenfelet.
Nyilván lehet h régebben aljasabb védők szándékosan is a sisakra mentek, de olyan régóta bűntetik már ezt, hogy sztem az edzők úgy nevelik a játékosokat, hogy ez eszükbe se jusson.
empty taxi
Ezt ne nekem.
Beleakad a kezed addig oké, de utána ha akarod akkor eltudod engedni amint megérzed, hogy rácsot fogsz, mégsem teszed (leginkább az első facemask-nál látszik) hanem téped le a ráccsal a fejét.
laby
Nehezet kérsz 😊
Ha lelépsz a szerelésről az simán TD-veszély, így meg ha rád vágják a sárgát 15 yard bünti. Nem egyszerű döntés a másodperc törtrésze alatt 😊
empty taxi
Miközben 2-en csüngnek rajta és megállt az előrehaladás (vagy a másik szituban már félig a földön van a játékos), és igyekszel FG távon kívül tartani? Szerintem marha egyszerű kérdés.
laby
A gang tackle nyilván más tészta.
Ugyanakkor többször nyilatkozták már védők, hogy csak utólagos visszajátszásból látták h valóban facemasket csináltak, a játék hevén nem érezték.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Inkább azt nem értem, hogy lehet valaki ennyire nulla agyilag, hogy facemask-ot csinál ilyen szituban, úgy hogy megállt már az előrehaladás is.

laby
Facemasket sosem szándékosan csinál a védő, próbálja megállítani a támadót, azt ott sikerült elkapni éppen.
Hülye lenne tudatosan 15 yardos büntit kockáztatni. Van olyan gyors ez a játék h ne legyen időd átgondolni h mégis hol kellene elkapni a támadót plusz az a gonosz támadó még hajlandó lelépni is a szerelési kísérletről. A védő ösztönösen próbálja leszerelni a támadót, a játék hevében éppen ott sikerült elérni az ellenfelet.
Nyilván lehet h régebben aljasabb védők szándékosan is a sisakra mentek, de olyan régóta bűntetik már ezt, hogy sztem az edzők úgy nevelik a játékosokat, hogy ez eszükbe se jusson.
empty taxi
Ezt ne nekem.
Beleakad a kezed addig oké, de utána ha akarod akkor eltudod engedni amint megérzed, hogy rácsot fogsz, mégsem teszed (leginkább az első facemask-nál látszik) hanem téped le a ráccsal a fejét.
laby
Nehezet kérsz 😊
Ha lelépsz a szerelésről az simán TD-veszély, így meg ha rád vágják a sárgát 15 yard bünti. Nem egyszerű döntés a másodperc törtrésze alatt 😊
empty taxi
Miközben 2-en csüngnek rajta és megállt az előrehaladás (vagy a másik szituban már félig a földön van a játékos), és igyekszel FG távon kívül tartani az ellenfelet? Szerintem marha egyszerű kérdés.

több mint 8 éve
És egyébként teljesen igaza van BB-nek. Na persze a felelősöket nem csak a védelemben kell keresgélni, hanem az O# oldalán is, de most ez a meccs a védelmen ment el. Pont. Eggyel túl a szezon felén nem állunk jól, bár PO szempontból rosszul se. Van egy rakás tanulság amit érdemes levonni, de sokat változtatni már nem fogunk tudni ezeken. Mert nincs kihez nyúlni. Ilyen OL ellen szerencsére ritkán játszunk és bár azt nem érzem, hogy a dallasi OL szétdominált volna minket, amikor nagyon kellett, vagyis a 3. kísérleteknél, rendre jól tartottak és nyitottak utat Elliottnak. Nagyon kellett volna egy jó safety játék, de a Golden-Mitchell páros teljesen 0 idén és Davis pedig rutintalan, ez leginkább a facemask-en látszott. De amúgy voltak szép megmozdulásai. Burns-nek is, bár nem egészen értem miért nem a jelenlegi jobb CB (Cockrell) fogja az ellenfél top wr-ét. Burns lehet talán a jövő, de az ő rutintalansága is sokat nyom, pedig hiába tapad azért szépen az emberére. Szóval szerintem idén a legnagyobb baj a S poszt és ezt még rosszabbul menedzseltük, mint az OLB-t.
Az O#-nál megint azt érzem, hogy néha esztelen hülyeségeket hívunk be, de végre nagyjából úgy játszottak ahogy tudnak. Egy TD még maradt bennük, amikor ott a RZ-ban nem sikerült bevinni, majd jött a FG.
Na ez meg a másik, mielőtt folytatom az O-val. A spec....szörnyű azt látni, hogy milyen különbség volt a két rúgó között. Két 53 yardosat simán bevert Bailey, Boswell meg közben 55-ről a közelébe nem rúg, de a KO-ot is elrontja. Sokat lehet bukni ilyen dolgok miatt.
Szóval az O-val egy baj azért van. Az OL elvileg elit, de a futásblokkolás szar volt megint. Bell szépen, türelmesen várja a lyukakat, azok viszont nem akarnak nyílni. Pedig a dallasi védelem azért messze volt a top csapatokétól, úgyhogy ezen is van mit dolgozni.
Mondhatni szép nagy csapdákat állítottak időnként nekünk, amibe jól bele is szaladtunk. Da ami még bosszantóbb, hogy közben időnként saját magunkat is tökön lőttük. De ez a vereség nem volt annyira gáz, mert legalább egy jó csapat ellen kaptunk ki, akik most tényleg top formában vannak. A barnák ellen lehet javítani, hogy aztán eldőljön hol is van a helyünk idén.
több mint 8 éve

laby
empty taxi
Ezt ne nekem.
laby
Nehezet kérsz 😊

Madden hates me.
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

laby
empty taxi
Ezt ne nekem.

több mint 8 éve

laby

Madden hates me.
több mint 8 éve
No és hogy baj van, azért ez jelzi. Nem nagyon szokás ez nálunk....

www.steelersdepot.com/2016/11/roethlisberger-fires-shots-direction-defense-loss-cowboys/
több mint 8 éve
Utólag nagyon egyszerű okosnak lenni megint.
2 éve rámegyünk majdnem mindig a 2 pontosra, és matematikailag ez megéri. Eddig miért nem volt okos mindenki, hogy ezt nem kéne? Azért, mert működött, most meg nem, ennyi, nem működhet mindig. Első nem jött be, utána már menni kellett a többire, ezt nem érzem edzői hibának.

Ahogy mondani szokták, ezért lett védő mennyi ennyi esze van. 😊

Mindenesetre iszonyat király meccs volt, eredménytől függetlenül. Ez volt az első jó Steelers meccs idén.
laby
Az első kétpontossal nekem semmi bajom nem volt. Ezt csináljuk, jól megy. Ugyanakkor a második esetben csak azért csináltuk meg, mert ott az aktuális eredményt vettük száma, mikor világos volt, hogy jóval több lesz ennél. Ez volt a hiba, nem más.