NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
203
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Érdekes, hogy Bell nélkül, DeWill-el év elején egész jól hasított az offense, pedig akkor se volt több elkapó. Amúgy a vasárnapi se volt egy rossz meccs, csak hát ha az ilyen meccs el van picit gémmenedzselve, közben pedig a def időnként nézelődik ahelyett, hogy megcsinálna 1-1 big playt, akkor még az összességében jó játékból is jön a vereség.Amúgy meg a Tomlin, contender, rebuild témához: Ez a csapat roster és cap management szempontból szerintem sikeresen újra vágányra lett terelve azok után, hogy az előző "nagy generáció" kifutásának vége felé azért majdnem úgy dőlt rá a cap hell a csapatra, mint a Saintsre. Szóval ezt én sikernek könyvelném el. Persze sok köszönhető annak is, hogy itt van Lőcs. Azokat a csapatokat akiknek ilyen kúbéjuk van, azért könnyebb rendbe szedni nagyobb hullámvasút nélkül belátható idő alatt. Még különösebb zseni se kell hozzá, csak következetes, színvonalas, jó munka.
Viszont. Elgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta? Fejből írom, javítsatok ki ha tévedek. Volt pár (fejből nem megy hogy mennyi) 12-4-es szezon, meg 11-5, és volt pár (fejből ez se megy) 8-8 körüli. Nem egy agyondomináltuk a csoportot sorozat, de korrekt, jó alapszakasz szereplésnek el lehet fogadni, ismerve a divízió elmúlt évekbeli erejét. Node, mi volt azon kívül? Megint csak fejből írom, úgyhogy simán tévedhetek, he hirtelen nem is emlékszem playoff győzelemre 2010 óta .... kivéve a tavalyi Bengals ellenit .... ami .. hát valljuk be inkább volt egy crazyness, amiből jól jött ki a csapat, mint egy megnyert playoff meccs. Ezen kívül? Volt egy beégés Tebow ellen Denverben, egy beégés idehaza a Varjak ellen, meg egy tisztességes vereség szintén Denverben. Tisztességes, de mégis csak vereség. Javítsatok ki, ha volt más, én nem emlékszem másra. Namost, ha olyan faszány minden, a staff is meg a roster is, akkor ennél talán többet is lehetett volna villantani. Nem SB győzelemre gondolok, de kis playoff odacsípés, mondjuk egy conf döntő, ilyesmi. Ha végig gondolom, hogy kiket tartok a fejemben contender csapatoknak, akkor azok a Pats nyilván. De őket vegyük is ki, az nem elvárható. De pl. a Seattle amellett, hogy nyert, bement még egy SB-be is, és amikor nem, akkor is nyeregetett szépen a playoffban, SB győzelem előtt és után is. Vagy a Denver. Vagy Ravens. Amikor nem nyertek, akkor is meneteltek szépeket, és jól nyakon szorongatták a Patsiket párszor. Még a félkész Colts is nyert jónéhány meccset a 3 playoff szereplése alatt, conf döntő, idegenberi Denver verés, ilyesmi.
Szóval megértem, ha némelyik fan fejében felmerül a kérdés, hogy vajon lesz-e ebből keringőből valaha is randimeghívás, vagy csak forgunk körbe-körbe a lánnyal amíg el nem fáradunk, és közben annak örülünk, hogy remekül festünk a tükörben? Én nem tudom a választ, csak titeket olvasva jutnak eszembe ezek a gondolatok. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Mi lesz a következő lehetetlen küldetés, mondjon Rogán Tóni igazat a helikopterről? 😀....Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem":
Soldados
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ez azért így nem feltétlenül igaz, még ha van is benne valami. Ha mondjuk kiveszed a QB-t, akkor OK, lényegében végünk, bár tavaly is sikerült 2 meccset hozni nélküle. Bell sajnos elég rendszeresen sérült és olyankor DeWill megoldotta, nem is akárhogy a RB posztot. Tavaly Punci is sérült volt, így is AFC elődöntőig jutottunk, mint ahogy már idén is több alkalommal kellett pótolni OT-t a falban. És közben folyamatosan no2 WR nélkül, mert ugye Bryant és Wheaton sincs rendszeresen...de Coates is hetek ota törött ujjakkal játszik. A Dallas ellen egyébként -bár volt bőven kifogásolható dolog a játékban-, nem pörgött rosszul a O# és 42mp-vel a vége előtt jogos lehetett volna a győzelem is, hiszen nem törvényszerű, hogy az ellenfél 42 mp altt 40 valamennyi yardot haladjon.Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.talent alapján én is azt mondom, hogy sb contender a steelers. de vmi az alapokkal nem stimmel, pontosan nem tudom megfogalmazni, de ha csak 1 játékos is kiesik az offenzetekből az egész építmény összedől. és olyan nem nagyon lesz, hogy vki nem sérült.
Nyilván lehet ezen javítani még, de micsoda orbitális baromság rebuildng-ről beszélni egy ilyen egyébként teljesen komplett csapat esetében. De ha már itt tartunk ez a fire Tomlin is, mintha nem is ennek a franchise-nak a szurkolói lennétek, ahol évtizedekig bíznak egy-egy szakemberben és jelenleg ugye ez a csapat a legeredményesebb. Nyilván vannak hibák, mindenki látja, de nyugodjatok már le végre a pcsába. Mondjuk szerencsére a Rooney családot a legkevésbé sem foglalkoztatja a sok hülye ötletelés ezen az oldalon. Inkább szurkoljunk, hogy a lehető legszebben érjen véget ez az idény, mert a srácok nem fogják feladni. Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.
Klaci79
gedam
A védelemből a DE poszt csak az ahol különösen fájó a kezdők hiánya, mert itt vagyunk talán a legvékonyabbak. A többi poszton (talán ILB kivételével) szinte mindegy, hogy melyik nem túl kiemelkedő játékos van pályán.
több mint 8 éve
gedam
5 914
Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.talent alapján én is azt mondom, hogy sb contender a steelers. de vmi az alapokkal nem stimmel, pontosan nem tudom megfogalmazni, de ha csak 1 játékos is kiesik az offenzetekből az egész építmény összedől. és olyan nem nagyon lesz, hogy vki nem sérült.
Nyilván lehet ezen javítani még, de micsoda orbitális baromság rebuildng-ről beszélni egy ilyen egyébként teljesen komplett csapat esetében. De ha már itt tartunk ez a fire Tomlin is, mintha nem is ennek a franchise-nak a szurkolói lennétek, ahol évtizedekig bíznak egy-egy szakemberben és jelenleg ugye ez a csapat a legeredményesebb. Nyilván vannak hibák, mindenki látja, de nyugodjatok már le végre a pcsába. Mondjuk szerencsére a Rooney családot a legkevésbé sem foglalkoztatja a sok hülye ötletelés ezen az oldalon. Inkább szurkoljunk, hogy a lehető legszebben érjen véget ez az idény, mert a srácok nem fogják feladni. Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.
Klaci79
több mint 8 éve
malkav
2 468
Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.Szerintem is rebuilding kell !!! : ) at is irom ennek megfelelöen a mondandodat ...
Klaci79
Jézusom hol tartunk már megint!
4-5, 4 mecses veresegi szeriaval.
Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára.
Hogy erted a lovat.... denver Broncos vagy Indy Colts ??
Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben?
Nezd ezt mondtak a Clevelandnek is megis elkezdtek az ujjäepitest.. jo mondjuk ott a cavaliersre gondoltak de mindegy... Egyebkent a rebuildhez nem feltetlenül kell leatomolni a csapatot.... Lehet rebuildingek a draft filozofiaval is elkezdeni.
Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét),
Az csak egy kis buktatas volt spori.... Mellesleg iden Flacco egeszseges maradt. 😀
hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember,
Azert szerintem statisztikailag gyakoribb hogy lassan ernek be a CB-k, es azzal hogy egy mecsen jol jatszik meg nem lesz meg a PO.
hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák
.... ezT leforditom: Jo lene mar ha pickelnenk egy passrushert aki nem bust... miert? Mert Harrison mar Qvara unja hogy minden offseasonban csörög a telefon... Hogy fogja igy a legjobb hamburgerhus receptjet kifejleszteni.
és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel. .... amikor inni is lehet...
Na vegeztem a trollkodassal 😀
Bocsi, nincs sok melom!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
1. Nem csak neked szól az írásom 😊Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.1. Laci, én NEM beszéltem rebuildingről. Pont.
Klaci79
2. Tomlint szeretem. De a csapatot elbaszta, ha drukkolok nekik, ha nem. Ez általános vélemény. Nem kirívó.
3. Hadd legyen már mindenkinek saját véleménye! Köszi. 😊
AlterEgó
2. Valaki így gondolja, valaki kevésbé. Nyilván elkerülhetetlen az ő felelősségének a vizsgálata, ugyanakkor nem lehet csak őt hibáztatni, amikor minden év végére tele van írva a sérültlista, ennek ellenére nincs negatív szezon. Azért persze a körmére kell nézni.
3. Sőt! Kifejezetten jó, hogy vitázhatunk egy kellemeset. Úgyhogy hajrá, legalább unalmas pillanatokban van téma...remélem egy szóval sem írtam, hogy mindenkinek velem kellene egyetértenie.
Peace!
Jóska,
Neked is 😊 Kívülről talán tényleg így látnám én is, hogy egy jó kis rebuilding kellene. Úgyhogy jó is ha emlékeztetsz minket 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben?Mert minden szakértő tévedhet.
Klaci79
De no para, nem akarok flamewart, max majd rákérdezek újra a rebuild-re 2-4-6 év múlva. 😉
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.1. Laci, én NEM beszéltem rebuildingről. Pont.
Klaci79
2. Tomlint szeretem. De a csapatot elbaszta, ha drukkolok nekik, ha nem. Ez általános vélemény. Nem kirívó.
3. Hadd legyen már mindenkinek saját véleménye! Köszi. 😊
több mint 8 éve
Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel.Tudod Laci mér mutogatták annyit meccs közben Dannyboyt?
Klaci79
Szóva tudod!
Más - lehet sírni Heywardon, de számomra az a komolyabb sírás hogy egy ilyen MLB-ínséges ligában, hogy a fenébe lehet, hogy a két sztár belső lánybekkerünk egyszerűen eltűnik. Pedig a Steelers gyémántjai mindig a LB-k voltak, mostmeg szerintem a rosszul megválasztott D-séma miatt eltűnnek, kapásból mondanék hat csapatot akik aranyat adnának egy jó MLB-ért, erre nálunk meg nem tudom mért de elfelejtjük, hogy KETTŐ rohadt jó belsőnk van. Miért?
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Jézusom hol tartunk már megint! Olyan magyarosan fogjátok fel, amennyire csak lehet, mindig csak át a ló másik oldalára. Rebuilding!!! Ez komoly??? Mi a f@sznak építenél újra egy csapatot évek alatt, amikor minden szakértő szerint SB várományosként vágsz neki az idénynek minden évben? Nem rebuiding kell, hanem némi szerencse, hogy a liga egyik legjobb QB-ja egészséges maradjon (attól még hogy sérülékeny, nincs az előre leírva, hogy telibe rúgják a térdét), hogy a 2. körös CB választásod végre legalább egy meccset játsszon olyan szinten amit elvárna az ember, hogy az első körös választásaid (JarvisJones-Dupree) a megfelelő pass rush-t mutassák és a no2 WR-ed ne bassza el az évét füvezéssel. Nyilván lehet ezen javítani még, de micsoda orbitális baromság rebuildng-ről beszélni egy ilyen egyébként teljesen komplett csapat esetében. De ha már itt tartunk ez a fire Tomlin is, mintha nem is ennek a franchise-nak a szurkolói lennétek, ahol évtizedekig bíznak egy-egy szakemberben és jelenleg ugye ez a csapat a legeredményesebb. Nyilván vannak hibák, mindenki látja, de nyugodjatok már le végre a pcsába. Mondjuk szerencsére a Rooney családot a legkevésbé sem foglalkoztatja a sok hülye ötletelés ezen az oldalon. Inkább szurkoljunk, hogy a lehető legszebben érjen véget ez az idény, mert a srácok nem fogják feladni. Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.
több mint 8 éve
no
7 305
Siman nyerhetitek a csoportot nelkule is, de a futas-pasz vedekezesetek balansza vele sem volt tul jo, igy meg meg rosszabb lesz. De azokat a csapatokat akik futni es dobni is jol tudnak nehezen kezeltetek eddig is. Nelkule johet a manhelping ezerrel. A NE elleni jatek BB-vel kiegeszulve sok csapat ellen eleg lesz.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Szarrá lehet ezt elemezgetni, de a futáshatékonyság a LOS-on dől el alapvetően. Ha elveszted a csatát a LOS-on, lehet bármilyen jó futás ellen a DB, vagy az LB sorod, nagy eséllyel szét fognak futni. Fordítva is igaz a képlet, vagyis, ha a LOS battle.t megnyered, akkor elég egy átlagos DB és LB sor és nem lesz futás ellened.Viszont Én most ide egy Foster nyilatkozatot citálnék. Arról beszélt minap, hogy ez az hype ami az idény előtt volt totálisan megzavarta a fejeket. Mindenki arról beszélt mennyire esélyes ez a csapat. Kifejezetten arra gondoltam pont ezt olvasva, hogy egy momentumra van szükség, amikor lekerülne végre ez a "teher". Nem pont erre gondoltam, és nem is azt mondom, hogy ez jó nekünk, mindenesetre, nincs nyomás rajtunk, mindenkitől több kell ilyenkor és hozhat újabb lendületet.
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Fire tomlint kiveve, meg egy ket aprosagot teljesen egyetertek veiled. Heyward kiesese miatt sokkal tobbet fognak futni ellenunk. A futas azert lesz tobb, mert igy is amikor kellett az ellen tudott futni ellenunk, vagy ezzel elegendo 1st downt szerezni, vagy haladni 5, 8 yardot akar elsore is ami utan mar konnyebb dolguk volt. Es a statokat nem nezve, a futas fog jobban visszaesni, es ezutan persze, a passz is. Mert meg jobban kijon a gyenge sec gyengeje. Mert ahogy irtad is heywardnak volt par sackje. Sajnos csak par, de o a legjobb emberunk kb passz ellen a d ben. Es futas ellen is kulcs fontossagu. O es tuitt adjak sajnos a futas elleni vedekezesunk alapjat. Megha heyward futas ellen kevesbe eredmenyesnek tunik mint passz ellen. Szoval heyward szerintem pass ellen jobb inkabb es tuitt meg futas ellen. Igy ketten alkotnak elit d linet. Szoval ha heyward kiesik a futas elleni d is visszaesik. Lattuk ezt is mar amikor nem jatszott. Szoval nem tokeletes futas ellen, de jo es steelersnek kotelezo o.Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!
AlterEgó
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
gabor25
5 144
De, de amig ilyen o van papiron, addig nem johetett tavalyi szamok utan. Addig amig tavaly tenyleg vertuk majdnem ketszer is a sb gyoztes broncost. Addig nem hiszem hogy elkezdesz epiteni. BB mar nem mai gyerek. Az o ban ev elejen is minden adott volt ahhoz hogy elit legyenek. De ezt a tokom bryant elbaszta.....Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Soldados
Akkor lehurrogtál. Azóta kvázi semmi markáns eredmény.
Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem": Nem kéne egy rebuild?
Sobri Jóska
Utana imadkoztunk hogy coates jo legyen, de a sok wr serulesek szetvertek az ot. hanyadik szamu wr ek jatszottak? Meg bell is jatszott wrt mert nem volt mas. Rohej. Szoval most, hogy a d vezere kiesett, hogy megtudtuk, hogy 30 pont nem eleg a gyozelemhez. Most lenne ideje hatradolni, es suck for luck ozni. De ez nem steelers mentalitas. Nem ezert fizetnek az emberek jegy arakat. Szoval itt nem hinnem hogy ez lesz.
Igy megint nem fogunk elokelo helyen huzni, ami megint azt jelenti hogy tobb kell majd nekunk mint draft Szoval talan iden lesz tobb penzunk ha jol tudom? Eddig nem volt extra csak egy, ket emberre. Szoval ahhoz hogy ujraepites legyen megint kellene nagy cap hely es 0 gyoztes meccs hogy talan a draftrol is hozzunk egy bb utani qbt vegre. Aki egyszer majd atveszi a stafeta botot. Ezt meg ugyebar nagyon nehez nem elso korben nem az elejen behuzni. Ami most meg meg orultseg lenne, mert a d a legnagyobb need. De kene vegre egy jo 2. szamu qb is. De ez ugyis fa rol jonne. Szoval nehez ez. Ezert nem megy konnyen ez senkinek sem.
De en is erre gondoltam, hogy jo lenne akkor most elkezdeni miutan kiesett heyward. Soldi te ezt is megjosoltad mar. Kb harom eve, hogy vissza fogunk esni es el kell dontenunk, hogy szinten tartunk, avagy nagy takaritas epitesbe kezdunk. De amig a mi csoportunkban elerheto a csoportgyozelem addig nem adjuk fel szerintem. Ha elment akkor sem hiszem hogy siman hagynak magunkat megverni, hogy akkor meg a tobbieket verjuk ki a po bol pl sajat csoportbol a cicakat.
Szoval most jon a gaz, bb legalabb jo meccsel tert vissza, de erre megint serules. Heyward nem lesz potolva, es a gyatra vedekezesunk meg gyatrabb lesz. Szoval ha az o nem ver agyon valakit, akkor a d sokaig lesz palyan futasok miatt. Ha meg nem akkor siman kapjak a pontokat. Ez van. Most jon a bryant idoszak. A Szivas.
Ps: Mar Korabban is irtam, h el vagyunk atkozva serules teren. Es most is igy van. Valaki ha lehet vegye Ezt le rolunk. Koszi. Valamint heyward ha aranyban tobbet van fent kevesebb pihenessel az aranyosan noveli a serules felmerules esetet. Faradtsag keves piheno meg extra terheles anyagelfaradashoz vezethet. Es vezetett.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Sobri, nem rebuild kell, hanem kirúgni Tomlint. Eddig Arians és LeBeau halt ki alóla, most ő következik, mert Vele többet döntőbe nem jutunk. Ez zicher. (Bocs, hogy belemakogtam)....Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Soldados
Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem": Nem kéne egy rebuild?
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.heyward legyen a def big benje. de nem lattunk meg eleget abbol hogy mi van ha nem bb a qb? Szoval az hogy bb potolhato, heyward meg nem es o fontosabb szerintem nem igaz.
A magam részéről nagyon köszönöm peterk és Black Adder kimerítő és tartalmas írását, mindkettővel nagyon egyetértek.
Soldados
ha nincs bb nincs pont sem. a mi dnk meg mennyi pontot termelt? Szoval ha mar osszemered az osszemerhetetlent akkor is bb a csapat alpha es omegaja. Heyward jo, de amikor tuitt nem jatszott siman leduplaztak ot is. Szoval tuitt nelkul is kb az lenne mint most. Sima futasok. Csak heyward a d vezere, ezert es meg azert mert o az aki tud tobb pass rusht csinalni adom heyward vs tuitt csatat 25 % heywardnak. Barmelyikuk hianyzik vegunk volt eddig.
De big ben nelkul eselyunk sincs nem volt eleg neked meg az eddigiek ennek bizonyitasara? Amikor big ben szarul jatszott (serulesbol visszajove, meg tul korai fazisban mutet utan) heyward palyan volt megis kikaptunk.
Szoval bigben vs heyward 70% ben (o csinalja a pontot amivel nyerhetsz) heyward 30% befolyasolo. Es egy dlt hamarabb talalsz mint egy elit qbt. Szoval ertem en hogy d vezer, meg o az alapja a d.nek. De pont ez a baj. Mert nincs senki mas. De ez reszben igaz tuittra is. Ha nincsen palyan tuitt heyward is keves. Szoval ok ketten alap, hogy legyen d. Maradjunk ennyiben, meg hogy jobb, meg hogy vezer alkat. De tiutt nelkul is szetesnek, es erre is lathattal peldat amikor nem jatszott.
De ez a szomoru, hogy kb ket emberre epul a d. A ket dl re, es ha ok elfaradnak, akkor is vegunk. ha az egyik nem jatszik akkor is.
több mint 8 éve
....Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Soldados
több mint 8 éve
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
A magam részéről nagyon köszönöm peterk és Black Adder kimerítő és tartalmas írását, mindkettővel nagyon egyetértek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ha valaki vezet 6 vs 0 ra akkor utan a 6-7 utan 12-7 nel is jobb a 13 het mint nekimenni megint a 2 pontosnak. Es akkor ha az ellen csinal fgt. 13-10 ami jobb mint a 12-10 es egy fg vel vezet az ellen egy ponttal. Ez is lehet eleg a vegen a gyozelemhez as ellennek. Szoval az elso 2 pontos utan sem kellett szaladni az eredmeny utan. Hanem a harmadik sikertelen utan.ezert gaz. Mindegy.
több mint 8 éve
Heyward Insta: I would like to thank everyone who has been in my corner this season. It pains me to say that I will not get to continue playing this season. My role will change as I can not play but it will not change the goals the team has set out. My support for this team will only grow and I look forward in watching this team grow and fight on. Hate being on the sideline but there is a greater plan taking place. My patience will be tested but I look forward to 2017. My hand will remain in the pile no matter what!
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Vagy miert lett volna Jo mcladon megtartasa is. Atlagos nt aki det is jatszhatna. Rotalva szuper. Persze penz Nagy ur. Most meg van a Nagy u"r.Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy Heywardot elvesztettük............Lassan csak megértjük miért is lenne jó 3 épkézláb DE...
Klemó
Razi
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Igen ezert mondtam Dallas ellen tulkapas VOLT Mar as Elson is. Amikor tudod Jo csapat ellen jatszol. Es as elsonel a leglenyegesebb, h ha nem kockaztatsz nem eleg nekik 2 fg egyenliteni. Es ha 7 ponttal vezetsz elsokent akkor ok ax ellenfel is tulnyomoreszt 7 're mennek . Hogy tuti egyenlitsenek. A meccs vegen kenyszerbol mas teszta. Van 2 pont is safety. Szoval as is pont. Meg ha nem is surun. De ha meg sikerul a td utan a 2 pont. Az ellen is valszeg kettore megy. Szoval nem nagy huzas ez a ketto pontos. Inkabb tul eroltetes. Foleg ilyen def el amink van ne szorj el majdnem biztos pontot. Szerintem persze. De ebbe mar nemeloszor beleszaladtunk hogy majdnem kikaptunk miatta. Vagy rohanhattunk eredmeny utan.Tomlinbol indultam ki. Aki azt mondja tobbszor sikerul mint h nem. Ez 50 % nal tobbet jelent szamomra. Ezert irtam kb 60% ot. Tavaly sokkal tobb bejott a 2 pontosbol. De iden nem. Es ezert irtam h 4 bol 0 jott be. Szoval valthatott volna. Es ennyi wr serules utan, valamint gyenge o teljesitmeny utan, ami volt elozo meccsen bal ellen egyszeruen butasag VOLT egy jo csapat ellen eroltetni. Az elso utan Abba kellett volna hagyni. De 7 1 es csapat ellen meg el sem kezdeni 2 pontost.Az a probléma a kétpontosozással, hogy ha nem muszáj-matekból csinálod (hogy visszakerekíts 3 v 7 pontra az állást), hanem eleve így kezded el a játékot, akkor ha nem jön be az első, az vonzza magával azt, hogy folytatni kell. Az ellenfél általában 3 il. 7 pontonként szerzi a pontjait, ergó ha benne hagysz egy pontot valahol, akkor jó eséllyel bele fogsz futni szoros meccsnél az első mondatban írt "matekból muszáj" esetbe is.
gabistar
A másik probléma, hogy a jó csapat és a rossz csapat között, százalékos eredményességben csak sok kísérlet után jön ki a különbség, mert 1 kísérlet az 1 kísérlet, a jobb offense-ek nem attól jobbak a rosszaknál, hogy mindent elsőre megoldanak, hanem attól, hogy 3 kísérletből tudnak haladni. Namost, meccsenként ha van átlag 3.5TD egy jobb offense esetén (számolok még hozzá 2FG-t is, hogy kijöjjön az elit kb. 30 pont), akkor 3.5 kísérlet elég kicsi szám. Egész idényre elosztva kijön persze mondjuk 50-55 kísérlet, ahol már egy jobb offense 50 helyett 60%-os sikeressége 5 plusz pontot hozhat. De hogy az az 5 plusz pont mikor és hol jön ki, azt nem lehet tudni. Sőt, ha valami valószínűbb, akkor az, hogy jobb védelmek, jobb csapatok esetén jön ki kevésbé - ergó ott fog inkább hiányozni, ha nem jön össze - és gyengébb csapatok ellen fog jobban összejönni .... ahol meg nem hiányzik az a plusz pont.
A konzervatív felfogás, vs bevállalósdi örök ellentéte ez is. A biztosabb, ha nem csinálod, de amit nem csinálsz, abból pluszt nem is nyerhetsz. Valahol mindig az arany középút a sikeres. Az edzőnek kell megéreznie a helyzet függvényében, hogy az adott szituációban érdemes-e rámenni, vagy sem. Amelyik ezt jól becsüli meg, az nyer vele, úgy, hogy máskor meg nem veszít vele. Aki egyáltalán nem kockáztat, az nem veszít miatta, de sosem fog nyerni sem így. Aki meg túl kockáztat, az összességében többet veszíthet, mint amit időnként nyer vele.
peterk2005
több mint 8 éve
Heyward out for the season...