NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Szesze: szerintem meg ez az Offense közel sem teljesít annyira gyengén a képességeihez képest, mint amilyen kép kialakult róla. Tegnap nem volt Wheaton, DHB, Bryant. Emellett gyakorlatilag egy futóval csináltuk végig a meccset (Bell állat, de ő is fárad) és nagyon hiányzik egy normális TE-játék is, mert ami most van, az csak elfogadható.

A BB - Bell (Williams) - Brown, Bryant, Wheaton, DHB Miller brigád elit.

A BB - Bell - Brown, Coates, Rogers, Hamilton - Jones is az?
Szokol
Igazabol (reszben egyetertve), Bryant az egyetlen lenyegi hianyzo.. de azzal hogy o kiesett a kepbol, kb. osszedolt a dolog... mert se Coates, se Weaton, se Rogers nem No 2 - igy gyakorlatilag Bellnek kell ezt a szerepkort betoltenie (ami
A masik meg BigBen home/road splitje... ami ellen nehez mit tenni (bar a futojatek kompenzalja), szoval az hogyu Bryant hianyzasaval a TOP 5-bol visszaesett TOP 12 kornyekere az offense.. szerintem ez nem meglepo, de nem is tragikus igazabol.

A maradek egyseggel, meg igy is boven meccseket kene nyerni, ha nalatok van egy TOP 3 WR es egy TOP 3 RB, es egy meglepoen adekvat fal..
Igor
Meg ha meccs kozben sem lenne tobb serules, vagy jo hivasok lennenek, vagy nem lennenk tul agresszivek. Mert aki 4 sikertelen extra pont kiserletet hoz ossze egy meccsen, anelkul hogy lereagalna, az meg is erdemli. Foleg olyan csapat ellen, mint dallas. Ahol barmilyen pici pont aranyat er, vegre visszatert egy normalis ben normalis o erre eldobtunk egy csomo folos pontot. Ami ha meg lett volna csinalva, sokkal jobban jovunk ki az egeszbol. Mar az elejen nem volt mindegy hogy egy td kell nekik egyenliteni, vagy egy td vel atveszik a vezetest. Es tuti hogy a dallas ha megvan nekunk az extra 1 pont nem ment volna neki a 2 pontosnak. Szoval sokkal masabb lett volna a meccs kepe, ha nem eroltetjuk. Vagy ha az elso utan megintcsak nem eroltetjuk. Stb. Reszben, pontban ezen is ment el. Meg azon hogy a d nem tudott a vegen 3 ponton tartani egy dallas jo o t. Vegre viszont volt egy zsenialis hivas a fake spike. Akkor azt hittem megvan a meccs. Tevedtem. lol.

Ab kapott egyet az oldalara. Dhb out. Bryant out. Coates ujjserules vagy meg egyeb masbol ter vissza. Elotte o volt az uj bryant. A serules utan viszont csak egy drop gep. Szoval Igen egy ember hianyzik bryant, de ez egy dominoefektust inditott el. Ahogy irtad kiesett a hosszu passz jatek. Ami miatt nehezebb volt abt kettozni mindig. De coates ebbe belejott. Ekkor jott wheaton serules. Szoval ez mar nem egy hanem ketto fontos wr. Aztan jott coates serules. Az mar harom. Aztan jott eli rogers serules. Az mar negy. Aztan jott dhb serules az mar ot. Szoval nem egy hianyzo wr van volt. Hanem tul sok. Nem is tudom ki nem volt serult wr ek kozul. Talan csak Ab nem. Ez meg is latszik rajtuk. Ezert tert vissza a jo o, nem az elit. Ezert kellett bellnek wrt is jatszania. Nem jokedvunkbol. Szoval wr hiany/serulesek kritikusak voltak ev kozben.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Szesze: szerintem meg ez az Offense közel sem teljesít annyira gyengén a képességeihez képest, mint amilyen kép kialakult róla. Tegnap nem volt Wheaton, DHB, Bryant. Emellett gyakorlatilag egy futóval csináltuk végig a meccset (Bell állat, de ő is fárad) és nagyon hiányzik egy normális TE-játék is, mert ami most van, az csak elfogadható.

Szokol
Igazabol (reszben egyetertve), Bryant az egyetlen lenyegi hianyzo.. de azzal hogy o kiesett a kepbol, kb. osszedolt a dolog... mert se Coates, se Wheaton, se Rogers nem No 2 - igy gyakorlatilag Bellnek kell ezt a szerepkort betoltenie (ami picit nonszensy, meg ha megy neki)
A masik meg BigBen home/road splitje... ami ellen nehez mit tenni (bar a futojatek kompenzalja), szoval az hogy Bryant hianyzasaval a TOP 5-bol visszaesett TOP 12 kornyekere az offense.. szerintem ez nem meglepo, de nem is tragikus igazabol.

A maradek egyseggel meg igy is boven meccseket kene nyerni, ha nalatok van egy TOP 3 WR es egy TOP 3 RB, es egy meglepoen adekvat fal..

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Itt a magyarázat a szar játékunkra:

Mielőtt készült 4-1, utána 0-4
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Furcsa a helyzet nálatok, mert jelenleg a védelmetek jobban teljesít, mint az offense, amire senki nem számított. Nem lenne ezzel baj, ha ez a védelem jó lenne, de sajnos nem az. Igazából nem lenne vele semmi baj, "mindössze" a pass-rush hiányzik belőle, így meg egyszerűen totál be van korlátozva a szint ahova eljuthat. Más kérdés, h ezt a szintet viszont egész jó színvonalon hozza hétről hétre. Ellenben az offense az ahhoz képest ami benne van bűn rossz.. nekem tegnap se tetszett egyáltalán (pedig most még egész jók voltak), egyszerűen valami alapvetően nem klappol, teljesen görcsös/rossz felfogású az egész úgy ahogy van. Ezt én is hajlamos lennék az edzői karra fogni, mert ha nem 1-1 ember gyengélkedik, hanem egy már bizonyítottan elit egység kompletten csődöl folyamatosan az ki más felelőssége lenne.. Ettől még edzőváltásra semmi esély és hülyeség is lenne, viszont a felelősségük megkerülhetetlen. Ezek a tegnapi kétpontosok is.. nem is csak az volt a baj velük, h nem jöttek be, hanem hogy megrogyasztották az amúgy jól kezdő, de önbizalmilag és formailag nem jó állapotban lévő egységet és utána szét is esett az egész ahogy kell. Tomlintól nem az első hasonló elvi hiba, mert lehet keménykedni, de marhára nem mind1, h mikor teszed, most konkrétan ezen ment el a meccs sztem.
A szerencsétek az, h a csoportotok idén régen látott alja szintre süllyedt, az h ez a Ravens vezetni tud jelenleg mindent elmond róla. Így viszont teljesen reális esélyetek van csoportgyőztesként PO-ba jutni. Amit Soldi mond, h ti vagytok azok akikkel senki nem akar játszani az jelenleg biztos nem igaz, de sztem ő is arra gondol/abban bízik, h a PO-ra sikerülne optimalizálni a formát, hisz ezzel a játékkal eleve nem is juttok PO-ba. Az offense-ben nagyon nagy tartalékok vannak a jelenlegi szinthez képest, de ehhez hatalmas javulás kell tőlük, viszont, ha ez nem következik be hamarosan akkor nemhogy SB, de PO sem lesz, mert ez a védelem egyszerűen nem elég erős ahhoz, h meccseket nyerjen még a gyenge csapatok ellen sem.
Éppen ezért én ezt a Browns meccset se venném simára, ha nem sikerül elhúzni az elején akkor sztem lesz szenvedés rendesen.
Szesze
siman fognak nyerni ellenuk, de az NFC East-nek olyan az AFC North jelenleg, mint nekunk a Browns csoporton belul. Ha elvered nem nyersz semmit, de ha kikapsz elmehet rajta sok minden. A csoportotok tonkreverte a mienket eddig, ezert is all a csoportotok ilyen jol, de ti nyertek a cicak ellen?
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Furcsa a helyzet nálatok, mert jelenleg a védelmetek jobban teljesít, mint az offense, amire senki nem számított. Nem lenne ezzel baj, ha ez a védelem jó lenne, de sajnos nem az. Igazából nem lenne vele semmi baj, "mindössze" a pass-rush hiányzik belőle, így meg egyszerűen totál be van korlátozva a szint ahova eljuthat. Más kérdés, h ezt a szintet viszont egész jó színvonalon hozza hétről hétre. Ellenben az offense az ahhoz képest ami benne van bűn rossz.. nekem tegnap se tetszett egyáltalán (pedig most még egész jók voltak), egyszerűen valami alapvetően nem klappol, teljesen görcsös/rossz felfogású az egész úgy ahogy van. Ezt én is hajlamos lennék az edzői karra fogni, mert ha nem 1-1 ember gyengélkedik, hanem egy már bizonyítottan elit egység kompletten csődöl folyamatosan az ki más felelőssége lenne.. Ettől még edzőváltásra semmi esély és hülyeség is lenne, viszont a felelősségük megkerülhetetlen. Ezek a tegnapi kétpontosok is.. nem is csak az volt a baj velük, h nem jöttek be, hanem hogy megrogyasztották az amúgy jól kezdő, de önbizalmilag és formailag nem jó állapotban lévő egységet és utána szét is esett az egész ahogy kell. Tomlintól nem az első hasonló elvi hiba, mert lehet keménykedni, de marhára nem mind1, h mikor teszed, most konkrétan ezen ment el a meccs sztem.
A szerencsétek az, h a csoportotok idén régen látott alja szintre süllyedt, az h ez a Ravens vezetni tud jelenleg mindent elmond róla. Így viszont teljesen reális esélyetek van csoportgyőztesként PO-ba jutni. Amit Soldi mond, h ti vagytok azok akikkel senki nem akar játszani az jelenleg biztos nem igaz, de sztem ő is arra gondol/abban bízik, h a PO-ra sikerülne optimalizálni a formát, hisz ezzel a játékkal eleve nem is juttok PO-ba. Az offense-ben nagyon nagy tartalékok vannak a jelenlegi szinthez képest, de ehhez hatalmas javulás kell tőlük, viszont, ha ez nem következik be hamarosan akkor nemhogy SB, de PO sem lesz, mert ez a védelem egyszerűen nem elég erős ahhoz, h meccseket nyerjen még a gyenge csapatok ellen sem.
Éppen ezért én ezt a Browns meccset se venném simára, ha nem sikerül elhúzni az elején akkor sztem lesz szenvedés rendesen.
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Soldi? Tudod miért irreleváns számunkra a red zone statisztika? Mert az ellenfélnek el se kell jutnia a red zone-ig, hogy lazán TD-t csináljon! 😀

Viccet félre téve alapvetően komolyan gondolom, hogy számunkra ez most nem a legfontosabb statisztika. Emlékszem, amikor még aranyidők jártak ennél a csapatnál és találkoztunk egy támadógépezettel, akkor azt mondtuk, hogy az O-nak hosszú támadásokat kell vezetnie, hogy ne tudjon ritmusba jönni az ellenfél.

Most ugyanez történik velünk is: egyszerűen hosszú perceket kell rendszeresen a padon ülnie a támadósornak és nem tudja elkapni a ritmust. És bár hülyén hangzik, de esetünkben lehet többet érne, ha mondjuk két driveból kapnánk egy TD-t és lenne egy gyors stop, mint két hosszú drive végén két field goal. Tudom, hülyén hangzik, mert 7 pontot kapnának 6 helyett, de egyszerűen túl keveset van a pályán az O, így esély sincs arra, hogy kijöjjön belőle a - sérülések miatt már koránt sem akkora - potenciál. És akkor még nem beszéltünk a kiinduló helyekről, gyakorlatilag mindig 25 yardról indulunk, mert nem kap az O semmi segítséget a D-től. Nyeri a yardokat, pörög az óra, az O meg a padon.

Ráadásul egyszerűen puhány a csapat, a legkeményebb ütköző játékosunk Bell (lásd ahogy lezárja pl a szélső játékokat.) Igaz a puhányság a játékosokra és igaz magára a sémára is. Butler kinevezésével süllyedünk. Hol vannak a trükkös blitz-sémák? Nyomjuk ezt a szar négy emberes pass rush-t és közben zónázni nem tudunk.

Felteszek amúgy egy kérdést: mi van, ha van potenciál a D-ben (picket kurva sokat lőttünk el rájuk), csak a séma nem kedvez nekik, nem tudjuk használni őket?

Szóval én komolyan gondolom: annyira szar a D, hogy lerontja az O-t.

Ui: Vigyázó szemeteket Hamiltonra vessétek! 😉 Lehet, hogy idén nem nyeri meg a forma 1-et, de kurva jó szélső elkapó lesz.
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egy dologban biztos vagyok, a Steelers-szel akarna legkevésbé játszani bármelyik AFC-s csapat a PO-ban. Mert ennek a gárdának sokkal nagyobb a csúcspontja, mint a Ravens-Bengals párosnak. De valszeg a Patset leszámítva az összes többi AFC-s csapattal szemben is igaz ez az állítás. Ez az, amit SB-contender matériának lehet nevezni.
Soldados
Mániád ezt minden évben elsütni. 😀

Sokkal közelebb vagy a túlzott optimizmushoz, mint a realizmushoz.

Már miért lenne mindenki bokáig becsokizva ettől az idei Steelerstől? Azért, mert az esetek felében tud jól játszani? A másik felében meg Browns szint...

Ezt az SB contender dologot meg kicsit elvakultan látod szerintem. Mivel minden Steelers meccset/statisztikát/infót látsz, és olvasol hétről hétre, ezért látod mi az elméleti maximum amit tudna a keret. A legtöbb csapatot nem látod (tudom, biztos nézel más meccseket is párszor) ennyiszer, és nem tudod, hogy mi az elméleti maximum, csak úgy gondolod hogy tudod.
Ha elrugaszkodsz a Steelers szerelemtől, akkor az elméleted szerint kb. 25 SB contender csapat van idén.

Playoff-ba kell jutni, onnantól meg 60% tudás, 40% szerencse, kinek hogy jön ki a rájátszás menetelés.

több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Azért milyen az élet már, hogy Ben Roethlisberger 408-yard, 3-TD, Antonio Brown 154 Yards, 1 TD, Le'Veon Bell 134 Total Yards, 2 TD és még ez sem elég, kicsit durva.

Szerkesztette: Béczkó
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bele vagytok ragadva a múltba kéremszépen, azért nem értitek Soldit. Trump tudott nyerni hátrányból? Naugye. Egy 4-5-ös csapat az manapság contender, csak jó szögből kell nézni.
peterk2005
Lehet ezen a contender dolgon lovagolni, meg kifigurázni, de elég egyértelműen leírtam, hogy a keretet tartom annak, nem pedig a (jelenleg) mutatott játékot. Bár a liga legerősebbnek tartott divíziójának éllovasa (KC) ellen aratott győzelemre úgy látszik már senki nem emlékszik a károgók közül.Soldados
Nem kifiguráztam, hanem éppen ellenkezőleg. A "jó szögből"-t úgy értettem, hogy meg kell nézni, mik történtek már idén. Vikes 5-0 után power ranking leader, most meg csúszkál ki a húszból is. Nincs hibátlannak tűnő csapat, talán már a Pats se az. Szoros a mezőny, rengeteg csapat odaérhet még, akár 4-5-ös mérleggel is. És megjósolhatatlan a teljesítmények alapján, hogy melyik lesz az. A többit nem magyarázom, tessék érteni. 😉

Egy dologban biztos vagyok, a Steelers-szel akarna legkevésbé játszani bármelyik AFC-s csapat a PO-ban. Mert ennek a gárdának sokkal nagyobb a csúcspontja, mint a Ravens-Bengals párosnak. De valszeg a Patset leszámítva az összes többi AFC-s csapattal szemben is igaz ez az állítás. Ez az, amit SB-contender matériának lehet nevezni.
Soldados
Na, ezt viszont, mint "bármelyik AFC"-s csapat szurkolója, cáfolom. Tavaly igaz volt, sőt bizonyos mértékig tavaly előtt is. De jelenleg nem. Ez a mostani offense eddig idén sokkal egysíkúbb, mint az előző évi(ek) volt, hiába nem sokat változott a keret. Csak eredményesen kell AB-t duplázni, és kordában kell tartani a futást, és máris 3 fokozat kiesik. Ezt persze nem egyszerű megcsinálni, de egy playoff csapat attól playoff csapat, hogy a védelme ilyesmit megoldjon. Ettől a mostani Steelerstől - ha ilyen kiszámíthatatlan marad - nem tartok jobban, mint mondjuk a Billstől. Pedig őket még playoff contendernek is elég long shot egyelőre besorolni. De az a csapat is ilyen. Amikor jó napjuk van, rendkívül pofás amit csinálnak - bárki, akár a legjobb csapatok ellen is. De jól játszva is lazán ki tudnak kapni. Ha meg nem jó napjuk van, akkor teljesen fejreállnak. Just like the Steelers.

Ettől még februárban lehettek ti a bajnokok, csak hát ha ezek alapján mérlegelünk, akkor a főcsoport-döntők környékéig nem lenne értelme ilyesmiről beszélni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az alapszakasz felét elhagyva, 4 (!) vereséges szériával a huszonvalahányadik helyen vagyunk. Ez nem Boswell, nem facemask, nem rookie, azaz nem egyéni hibák sorozata. Sérülés máshol is van. Itt a rendszer a hibás, "a fejétől bűzlik a hal". Méghogy SB contenderek vagyunk? 😊 Most hogy volt alkalmam 3 hétig kint kóvályogni és öt meccset megnézni élőben - igen, az én anyámat - úton-útfélen a coachingot és Tomlint szidta-szidja mindenki. Nincs rend a fejekben, mert nem tart rendet a fejekben. Azért van annak egy szépsége, hogy a Browns elleni meccsen azért kell szorítani, hogy ugyanannyi győzelmünk legyen, mint vereségünk.
AlterEgó
Ezt a SB contender kerdest nem ertem nalatok. A tavalyi ev alapjan a draft, majd FA mozgasok elott-utan felallit mindenki egy erosorrendet. Itt boven elol vagytok az OFF miatt. Ezen "elvarasok" valtoznak a serulesektol, stb. Az eles meccsek utan mar latszik, hogy az elozetesen elvart rookiek, tavalyi forma atmentese, a hibak kijavitasa hogy alakult a csapatoknal es sokkal "lathatobb" kepet kapsz. De itt mar PO-ba kell jutni, es azok a SB eselyesek. Ma az AFC-ben 2 csapat emelkedik ki a NE es a Browns. Innentol a tobbi kb egy szint, persze vannak jobbak-rosszabbak. Amugy a NE mogott ti vagytok nalam a 2. ha minden csapat a tudasa legjavat (ettol sokszor vagytok messze) adna, szorosan a DB elott. De olyan ergya az AFC, ha bejutna a Ravens, meg ugy se mondanam hogy nincs tovabb (nem mi lennenk az eselyesek), pedig mi eddig konzekvensen szarok vagyunk OFF-ben.

A Denver D hozza azt amire predesztinalva vannak, a ti OFF-tek nem.
Az emberi szimpatia kivetelevel, Yanda-t es SSS-t ( ot is csak azert, amiert ha H Ward-AB parosbol ha csak egyet valaszthatsz en HW-ot vinnem) nem cserelnem el veletek. +JJ TE nem kellene (inkabb 52 a roster) aki a north-ban nem "harcol" az .. ( persze 2 meccsen lattam csak, lehet a tobbin odatette magat).

Amugy en is szidom a mi vezerkarunkat, a csapatnal levo hibakert se a kormanyt ( ellenzeket) se az asszonyt nem tudom ( bar o gyanus). Ha jol csinaljak az meg termeszetes, azert vannak itt. 😊
no
teljes igazad van. koma (ainterugyi)
belecsúszunk egy olyan elvont fogalmi vitába, hogy mijatököm az a szuperbókontenderség???? Igen papír alapján az O fazon lenne, node csakúgy nincs semmi mélység - érti, Puci kiesik, kapunk egy Pizsifinnit vagy ha most WR esne ki ( aki ugye nem esik de nyakam rá, hogy Kötsz sérülten jáccik és BarnaTóni is másfélmeccsen ugrált féllábon ) akkor Hamiltonon túl csak a takarítónők vannak, Ben mögött a bajuszhuszár, Nix nem tud folyamatosan egészséges lenni. Tehát bárhol megbontod OLYAN MINŐSÉGI ROMLÁS következik be, hogy elcseszi az egészet. Pölö anyyira gyönyörűséges volt az első meccseken a futásblokkolás séma variálgatásunk, hogy minden pléjnél magamaláfostam (csak az Falcons falmunka volt hasonlítható hozzá) és Diangyallal futottunk ugye, ennek a hatványozódását várta mindenki mikor visszatér a Csöngő. Smilett???? Zsilber sérül, Nix sérül, Punci sérül - egy foshalmazzá tudunk összeesni Hubardal meg Pizsifinnivel meg a mekdónácból elhozott arcokkal. A D ugyanez pepitában. Még valahogy kitudunk rakni a 22 manus fotóját az év étterme falára, de mihejst jön a gáz, abban a pillanatban makkan meg az egész, nagyon vékony a roszterünk, ezér mikor az ACL-hullám elsodor minket messze-messze az ijen mi lett volna ha szuperbókonterderség lenne? F.szvan.
sutianap
Serules mindenhol van-volt-lesz (meg vajas kenyer a tenyerebe). Az hogy a 2.vonal a Burger Kingbol van, azert van mert az 1. meg Gordon Ramsey-bol. Lehet valasztani a mi utunkat is, nalunk mindenki a Nandos-bol van. Azert mert vki fontos serult, a tobbinek miert kell szarul jatszani. Van egy jo falad, azert mert 1 kiesik meg kell tudni oldani, van 2 jo futod ezen jo fal mogott, BB-nek ha meg van vedve, futojatekkal megtamogatva, akkor bizony a szertarost is naggya kellene tennie, mert AB utan akkor is mennek a duplak ha fellabon ugral meg ha negykezlab maszik.

Azert alljon meg a stadion epitkezes, nehogy mar en gyozkodjelek titeket hogy ezzel a kerettel (OFF) (egeszsegesen) milyen jok lehetnetek. Ha NE elleni hozzaallassal jatszanatok minden meccset elorebb lennetek, ha van serult, ha nincs.
no
oké akkor mennyünk bele
Zsilber-Dekasztró-punci-Fostér-Villa
szóval magában az alapfelállásban is már benne van a supermanhepling, Villanueva ebben a ligában szerintem az egyik gyenge LT poziciót foglalja el, és Zsilber se egy ász, ha a belső hármas mag marad, ők tudnak annyit tolni, hogy nagyon pofásan néz ki az egész egység, de ha kiszeded Puncit, Fostér meg Kasztró már nem fog tudni kettészakadni.
Tecc érteni, tehát ahhoz hogy az adott szinten legyünk alapból is iszonyat munkát vesz el supermanhelpingbe, s ha onnan hullik ki valaki azér dől össze. Capishi?
sutianap
Io capito. De nem kell egy all-star vallogatottat felvonultatnod, az ellenfelek sem azok. Tehat ha kiesik Punci, akkor se futas, se passzprotection, BB nem tud pontosan dobni, AB nem tudja a merre szaladjon? Vagy felkeszulnek, hogy egy picit mindenkinek jobban oda kell tennie magat, esetleg a gameplan-be figyelembe veszem, hogy 1 mp kevesebb idom van atlagosan. Nem a tietek a legjobb fal, de eleg jo ahhoz hogy a fegyvereiteket proper tudjatok hasznalni.
no
Ne védd a csapatunkat!!! Mi szeretünk szenvedni 😀
Klaci79
Ez ugy latszik North vonas 😊

Hat igazabol csak csodalkozom, a Ravens szemszogbol mi jatszunk egy mocsok szenvedos jatekot es koszonom hogy van egy kis esely a PO-ra (amire meg mindig ti vagytok a favoritok, utana cicak), ahol a NE-en kivul nem latom azt a felelmetes sorakozot. Meg ott is lenne eselyunk nyerni akarmelyik masik 5 ellen, meg ha nem is mi lennenk az eselyesek. Erre ti itt eloadjatok a hattyu halalat az 5 pocsek meccsetek miatt, nekunk 9 volt.
több mint 8 éve
Az alapszakasz felét elhagyva, 4 (!) vereséges szériával a huszonvalahányadik helyen vagyunk. Ez nem Boswell, nem facemask, nem rookie, azaz nem egyéni hibák sorozata. Sérülés máshol is van. Itt a rendszer a hibás, "a fejétől bűzlik a hal". Méghogy SB contenderek vagyunk? 😊 Most hogy volt alkalmam 3 hétig kint kóvályogni és öt meccset megnézni élőben - igen, az én anyámat - úton-útfélen a coachingot és Tomlint szidta-szidja mindenki. Nincs rend a fejekben, mert nem tart rendet a fejekben. Azért van annak egy szépsége, hogy a Browns elleni meccsen azért kell szorítani, hogy ugyanannyi győzelmünk legyen, mint vereségünk.
AlterEgó
Ezt a SB contender kerdest nem ertem nalatok. A tavalyi ev alapjan a draft, majd FA mozgasok elott-utan felallit mindenki egy erosorrendet. Itt boven elol vagytok az OFF miatt. Ezen "elvarasok" valtoznak a serulesektol, stb. Az eles meccsek utan mar latszik, hogy az elozetesen elvart rookiek, tavalyi forma atmentese, a hibak kijavitasa hogy alakult a csapatoknal es sokkal "lathatobb" kepet kapsz. De itt mar PO-ba kell jutni, es azok a SB eselyesek. Ma az AFC-ben 2 csapat emelkedik ki a NE es a Browns. Innentol a tobbi kb egy szint, persze vannak jobbak-rosszabbak. Amugy a NE mogott ti vagytok nalam a 2. ha minden csapat a tudasa legjavat (ettol sokszor vagytok messze) adna, szorosan a DB elott. De olyan ergya az AFC, ha bejutna a Ravens, meg ugy se mondanam hogy nincs tovabb (nem mi lennenk az eselyesek), pedig mi eddig konzekvensen szarok vagyunk OFF-ben.

Az emberi szimpatia kivetelevel, Yanda-t es SSS-t ( ot is csak azert, amiert ha H Ward-AB parosbol ha csak egyet valaszthatsz en HW-ot vinnem) nem cserelnem el veletek. +JJ TE nem kellene (inkabb 52 a roster) aki a north-ban nem "harcol" az .. ( persze 2 meccsen lattam csak, lehet a tobbin odatette magat).

Amugy en is szidom a mi vezerkarunkat, a csapatnal levo hibakert se a kormanyt ( ellenzeket) se az asszonyt nem tudom ( bar o gyanus). Ha jol csinaljak az meg termeszetes, azert vannak itt. 😊
no
belecsúszunk egy olyan elvont fogalmi vitába, hogy mijatököm az a szuperbókontenderség???? Igen papír alapján az O fazon lenne, node csakúgy nincs semmi mélység - érti, Puci kiesik, kapunk egy Pizsifinnit vagy ha most WR esne ki ( aki ugye nem esik de nyakam rá, hogy Kötsz sérülten jáccik és BarnaTóni is másfélmeccsen ugrált féllábon ) akkor Hamiltonon túl csak a takarítónők vannak, Ben mögött a bajuszhuszár, Nix nem tud folyamatosan egészséges lenni. Tehát bárhol megbontod OLYAN MINŐSÉGI ROMLÁS következik be, hogy elcseszi az egészet. Pölö anyyira gyönyörűséges volt az első meccseken a futásblokkolás séma variálgatásunk, hogy minden pléjnél magamaláfostam (csak az Falcons falmunka volt hasonlítható hozzá) és Diangyallal futottunk ugye, ennek a hatványozódását várta mindenki mikor visszatér a Csöngő. Smilett???? Zsilber sérül, Nix sérül, Punci sérül - egy foshalmazzá tudunk összeesni Hubardal meg Pizsifinnivel meg a mekdónácból elhozott arcokkal. A D ugyanez pepitában. Még valahogy kitudunk rakni a 22 manus fotóját az év étterme falára, de mihejst jön a gáz, abban a pillanatban makkan meg az egész, nagyon vékony a roszterünk, ezér mikor az ACL-hullám elsodor minket messze-messze az ijen mi lett volna ha szuperbókonterderség lenne? F.szvan.
sutianap
Serules mindenhol van-volt-lesz (meg vajas kenyer a tenyerebe). Az hogy a 2.vonal a Burger Kingbol van, azert van mert az 1. meg Gordon Ramsey-bol. Lehet valasztani a mi utunkat is, nalunk mindenki a Nandos-bol van. Azert mert vki fontos serult, a tobbinek miert kell szarul jatszani. Van egy jo falad, azert mert 1 kiesik meg kell tudni oldani, van 2 jo futod ezen jo fal mogott, BB-nek ha meg van vedve, futojatekkal megtamogatva, akkor bizony a szertarost is naggya kellene tennie, mert AB utan akkor is mennek a duplak ha fellabon ugral meg ha negykezlab maszik.

Azert alljon meg a stadion epitkezes, nehogy mar en gyozkodjelek titeket hogy ezzel a kerettel (OFF) (egeszsegesen) milyen jok lehetnetek. Ha NE elleni hozzaallassal jatszanatok minden meccset elorebb lennetek, ha van serult, ha nincs.
no
oké akkor mennyünk bele
szóval magában az alapfelállásban is már benne van a supermanhepling, Villanueva ebben a ligában szerintem az egyik gyenge LT poziciót foglalja el, és Zsilber se egy ász, ha a belső hármas mag marad, ők tudnak annyit tolni, hogy nagyon pofásan néz ki az egész egység, de ha kiszeded Puncit, Fostér meg Kasztró már nem fog tudni kettészakadni.
Tecc érteni, tehát ahhoz hogy az adott szinten legyünk alapból is iszonyat munkát vesz el supermanhelpingbe, s ha onnan hullik ki valaki azér dől össze. Capishi?
sutianap
Io capito. De nem kell egy all-star vallogatottat felvonultatnod, az ellenfelek sem azok. Tehat ha kiesik Punci, akkor se futas, se passzprotection, BB nem tud pontosan dobni, AB nem tudja a merre szaladjon? Vagy felkeszulnek, hogy egy picit mindenkinek jobban oda kell tennie magat, esetleg a gameplan-be figyelembe veszem, hogy 1 mp kevesebb idom van atlagosan. Nem a tietek a legjobb fal, de eleg jo ahhoz hogy a fegyvereiteket proper tudjatok hasznalni.
no
Ne védd a csapatunkat!!! Mi szeretünk szenvedni 😀
több mint 8 éve
AlterEgó

no
sutianap

no
oké akkor mennyünk bele
sutianap
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Vazze...csak, hogy legyen tiszta, Én nem vitatkozom Soldival abban, hogy a keret maga SB Contender, sőt, szerintem az itteni steelers hívek többsége is így van ezzel. Nem, arról van szó, hogy ha ezek a hibák, amik most megvannak nem kerülnek javításra, akkor itt a PO is kérdéses, nemhogy az SB. Ennyi ez és nem több.
Klemó
Ebben maximálisan egyetértünk, ha nem lesz jelentős javulás a hátralévő 7 meccsre, akkor PO sem lesz, ami legalább akkora csalódás lenne, mint a 2009-es PO-mentesség egy bajnokesélyes kerettel. (Egy évvel korábban megnyertük, egy évvel később bejutottunk az SB-be, máig nem értem azt az 5 meccses kudarcszériát 7-2 után)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Mi a tököm van akkor ha SB kontenderek vagyunk, ugyis a Ravens topikből van idenyaggatva az egész mer ők meg nagyon PO kontenderek? Hogy kedves Gabtsit idézzük a faszméricskén kívül semmi értelme nincs. Kikaptunk én meg fölcsesztem magam annyira, hogy montam az asszonynak hogy végig fogom üvölteni a Varjak-Dellás meccset amíg a szépreményű Szagkapitány addig nem tolja a mélytorkost ennek a prescott-ezékiel párosnak hogy kicsiklandja a fanszőre a fogtöméseiket arohattéletbemán

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Villanueva ebben a ligában szerintem az egyik gyenge LT poziciót foglalja el, és Zsilber se egy ász,
sutianap
Ez nekem nagyon új. Valamiről lemaradtam? Rendre alig van nyomás az irányítón, ami azért nagyrészt a 2 OT dicsérete is. Futásblokkolás idén kevésbé jó, de az az egész ötösfogatra igaz, de Bell így is 4,3-as átlaggal fut.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Vazze...csak, hogy legyen tiszta, Én nem vitatkozom Soldival abban, hogy a keret maga SB Contender, sőt, szerintem az itteni steelers hívek többsége is így van ezzel. Nem, arról van szó, hogy ha ezek a hibák, amik most megvannak nem kerülnek javításra, akkor itt a PO is kérdéses, nemhogy az SB. Ennyi ez és nem több.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
AlterEgó

no
sutianap

no
oké akkor mennyünk bele

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Bele vagytok ragadva a múltba kéremszépen, azért nem értitek Soldit. Trump tudott nyerni hátrányból? Naugye. Egy 4-5-ös csapat az manapság contender, csak jó szögből kell nézni.

peterk2005
Lehet ezen a contender dolgon lovagolni, meg kifigurázni, de elég egyértelműen leírtam, hogy a keretet tartom annak, nem pedig a (jelenleg) mutatott játékot. Bár a liga legerősebbnek tartott divíziójának éllovasa (KC) ellen aratott győzelemre úgy látszik már senki nem emlékszik a károgók közül.

több mint 8 éve
Irígylem a magabiztosságot. Én ma 6órakor jelentettem ki magamban először szépen csöndben, h ne hallja senki, h jók vagyunk, nem azt h SB contender, sem azt h az NFCt meg kell nyerni.
Soldi meg 4 meccses szopó után mondj h a Steelers SB contender.
nem azért írom, h szerintem a a Steelers contender e vagy sem, csak azért 4 L után, negatív mérleggel kevesen mondanák h a keret contender 😊
braxa88
Mondjuk a mérleg és a keret erőssége sokszor nincs annyira párhuzamban mint az magától értetődő lenne, mivel ez tényleg game of inches. Van sztem legalább 15 olyan roster a ligában, amivel lehetne nyerni, nyilván egyesek esélyesebbek, de attól még más csapatok játékoskerete is alkalmas a superbowl runra. Például a Ravens vagy a Giants győzelme(i)kor le kellett volna hurrogni azt, aki azt mondta az alapszakasz közepén, hogy azok a keretek contenderek? Pedig, mint később kiderült, azok voltak. Ha Ti kikaptok az NFC döntőben, akkor nem volt contender a keret? De, az volt, csak ott és akkor egy másik hasonlóan erős csapatnak jobban jött ki a lépés. Nálunk kicserélődött két ember, és 15-1-ből, lesz egy 6-10 mondjuk. A tavalyi keret (Norman) 10 győzelemmel jobb volt, mint az idei? Nem hiszem. Egyszer így pattan a labda, egyszer úgy. Belichick meg azért a korszak legnagyobb zsenije, mert az ő csapata akkor is ott van a tűz körül, ha a szertáros irányít és a takarító sietteti az irányítót.
gabokocka
igazad van, de én csak meghökkentem h a szurkoló még contendernek tartja a csapatot 4L után is
más topicokban 1 L és fel kell gyújtani a székházat 😀
braxa88
Egyrészt sose voltam híve az egy vereség után mindenkit küldjünk a pokolra, vagy egy győzelem után mindenkit emeljünk isteni magaslatra elv híve. A HUN soccerrel is ez a legnagyobb bajom. Kikapunk, szántsák be az összes pályát és minden játékost a bányába, ha nyerünk, akkor a világbajnoki címig meg se állunk... Kész röhej. Szóval azért mert kikaptunk négyszer zsinórban, attól még nem változott az, hogy egy képességeinek megfelelően teljesítő Steelers SB-contender. A baj az, hogy nem a képességeinek megfelelően teljesít. Másrészt nem az elmúlt 4 L alapján tartom a Steelers-t SB-contendernek, hanem a keret és az elmúlt 2,5 év alapján. Tudom, láttam mi a csúcsa ennek a csapatnak, alig volt változás tavaly óta és akkor AB, Bell, DeWill nélkül és sérült BB-vel hajszálon múlt, hogy ne verjük el a későbbi bajnok Denvert. Az alapszakaszban meg is tettük. Olyan statement győzelmei és meccsei voltak ugyanennek a csapatnak, amelyek kiváltották minden szakember elismerését. Idény előtt nem véletlenül volt TOP3 favorit a Steelers szinte mindenhol. Ez mutatja, hogy az alapanyag megvan.

És a keret nem változott. Sokan mondják Millert. Nos 60 elkapás 535 yard 2 TD, ez volt tavaly. Jesse James idén 28 elkapás, 230 yard, 3 TD 9 meccsen. Ergó elenyésző a különbség a tavalyi és idei TE-játékunk között. Greennel sem hiszem, hogy ez jobb lesz. Martavis Bryant hiányzik, ez tény. De ez nem jelent olyan különbséget, hogy ez az O ne a liga legjobbjaihoz tartozzon. Az van, hogy alulteljesít Wheaton, BB és bizony AB is, plusz botrányos playcalling van sokszor. A Def pedig hozza azt amit tud, nem elit O-kat megállít, az elitek hülyét csinálnak belőle, mert nincs nyomás. (Talán ez változhat Dupree visszatérésével).

Szóval azért mert négyszer kikaptunk, nem fogok mindent feketének látni. A keret SB-contender. Ez továbbra is meggyőződésem.
Soldados
Nem a vita végett, de Miller hiányát nagyon megérzi a csapat. Nem az elkapásokban, hanem a blokkolásokban. Abban még rengeteget kell fejlődnie JJ-nek. A futójátékunk gyenge sajnos, részben az ő elrontott blokkjai miatt és pass protection-ben se úgy teljesít JJ, mint Miller. Nem is lehet elvárni tőle, 5. körös TE 2. évében, így is kellemes meglepetés. Csak azért mondom, hogy ne kicsinyítsük Miller érdemeit az utóbbi évek támadójátékában.
Klaci79
Nem kicsinyítem, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy nem kell dramatizálni sem a hiányát, mert nem jelentős a különbség. Miller egy jól blokkoló TE volt, de tavaly már rengeteg flaget is kapott. Én egyáltalán nem érzem a hiányát számottevőnek, pedig nagy kedvencem volt.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

Egy dolog viszont nem változott: Amerika csapata. Fura volt hallani, hogy Pittsburghben majdnem akkora hangzavar volt a Cowboys TD-k után, mint a hazaiakéi után.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Irígylem a magabiztosságot. Én ma 6órakor jelentettem ki magamban először szépen csöndben, h ne hallja senki, h jók vagyunk, nem azt h SB contender, sem azt h az NFCt meg kell nyerni.
nem azért írom, h szerintem a a Steelers contender e vagy sem, csak azért 4 L után, negatív mérleggel kevesen mondanák h a keret contender 😊
braxa88
Mondjuk a mérleg és a keret erőssége sokszor nincs annyira párhuzamban mint az magától értetődő lenne, mivel ez tényleg game of inches. Van sztem legalább 15 olyan roster a ligában, amivel lehetne nyerni, nyilván egyesek esélyesebbek, de attól még más csapatok játékoskerete is alkalmas a superbowl runra. Például a Ravens vagy a Giants győzelme(i)kor le kellett volna hurrogni azt, aki azt mondta az alapszakasz közepén, hogy azok a keretek contenderek? Pedig, mint később kiderült, azok voltak. Ha Ti kikaptok az NFC döntőben, akkor nem volt contender a keret? De, az volt, csak ott és akkor egy másik hasonlóan erős csapatnak jobban jött ki a lépés. Nálunk kicserélődött két ember, és 15-1-ből, lesz egy 6-10 mondjuk. A tavalyi keret (Norman) 10 győzelemmel jobb volt, mint az idei? Nem hiszem. Egyszer így pattan a labda, egyszer úgy. Belichick meg azért a korszak legnagyobb zsenije, mert az ő csapata akkor is ott van a tűz körül, ha a szertáros irányít és a takarító sietteti az irányítót.
gabokocka
igazad van, de én csak meghökkentem h a szurkoló még contendernek tartja a csapatot 4L után is
braxa88
Egyrészt sose voltam híve az egy vereség után mindenkit küldjünk a pokolra, vagy egy győzelem után mindenkit emeljünk isteni magaslatra elv híve. A HUN soccerrel is ez a legnagyobb bajom. Kikapunk, szántsák be az összes pályát és minden játékost a bányába, ha nyerünk, akkor a világbajnoki címig meg se állunk... Kész röhej. Szóval azért mert kikaptunk négyszer zsinórban, attól még nem változott az, hogy egy képességeinek megfelelően teljesítő Steelers SB-contender. A baj az, hogy nem a képességeinek megfelelően teljesít. Másrészt nem az elmúlt 4 L alapján tartom a Steelers-t SB-contendernek, hanem a keret és az elmúlt 2,5 év alapján. Tudom, láttam mi a csúcsa ennek a csapatnak, alig volt változás tavaly óta és akkor AB, Bell, DeWill nélkül és sérült BB-vel hajszálon múlt, hogy ne verjük el a későbbi bajnok Denvert. Az alapszakaszban meg is tettük. Olyan statement győzelmei és meccsei voltak ugyanennek a csapatnak, amelyek kiváltották minden szakember elismerését. Idény előtt nem véletlenül volt TOP3 favorit a Steelers szinte mindenhol. Ez mutatja, hogy az alapanyag megvan.

És a keret nem változott. Sokan mondják Millert. Nos 60 elkapás 535 yard 2 TD, ez volt tavaly. Jesse James idén 28 elkapás, 230 yard, 3 TD 9 meccsen. Ergó elenyésző a különbség a tavalyi és idei TE-játékunk között. Greennel sem hiszem, hogy ez jobb lesz. Martavis Bryant hiányzik, ez tény. De ez nem jelent olyan különbséget, hogy ez az O ne a liga legjobbjaihoz tartozzon. Az van, hogy alulteljesít Wheaton, BB és bizony AB is, plusz botrányos playcalling van sokszor. A Def pedig hozza azt amit tud, nem elit O-kat megállít, az elitek hülyét csinálnak belőle, mert nincs nyomás. (Talán ez változhat Dupree visszatérésével).

Szóval azért mert négyszer kikaptunk, nem fogok mindent feketének látni. A keret SB-contender. Ez továbbra is meggyőződésem.
Soldados
Nem a vita végett, de Miller hiányát nagyon megérzi a csapat. Nem az elkapásokban, hanem a blokkolásokban. Abban még rengeteget kell fejlődnie JJ-nek. A futójátékunk gyenge sajnos, részben az ő elrontott blokkjai miatt és pass protection-ben se úgy teljesít JJ, mint Miller. Nem is lehet elvárni tőle, 5. körös TE 2. évében, így is kellemes meglepetés. Csak azért mondom, hogy ne kicsinyítsük Miller érdemeit az utóbbi évek támadójátékában.
több mint 8 éve
braxa88
gabokocka
braxa88

több mint 8 éve
braxa88
gabokocka
braxa88
Hat en nem is nekik szurkolok, de Raiders, Broncos, KC harmas kozul fog vki jatszani a PO-ban a north-bol es egy gyors korkedessel ok donthetnek el ki ne legyen az ellenfeluk.. Meglepodnek ha nem a vasast tartanak PO-n kivul. Ha minket, az hizelegne, de biztos ujra neznem a meccseinket
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
braxa88
gabokocka