NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 3 054 — Pats fan
Ladarius Green-től elbúcsúztunk 😕
Ez nem jó hír...de legalább túl vagyunk egy borzalmasan sikerült FA igazoláson
Klaci79
Es mikor is mondtam mar hogy nem fog tudni visszajonni? Kb meg a tavalyi szezonban valo kidolese utan azonnal. Ja es igy elvesztettuk azt a penzt is, amit akkor igy timmonson sporoltunk stb. Mert mar tavaly ki lehetett volna vagni. Es meg azt nyilatkoztak rola, hogy jo allapotban van. : ). Meg mondtak, es paran itt is hogy nem kell Te. Lol. Greent sajnalom, marmint hogy nem gyogyult meg. Meg magunkat hogy kidobtunk sok penzt arra, amire nem kellett volna. Es akkor se javitottuk ki a hibat, amikor lehetett volna.

gabistar
Az ilyen offseason mellényúlás nyilván kellemetlen a csapat számára,de azért mindenhol előfordul. Még BB-nek is volt ilyen ,nem is egy,mondjuk Ochoval vagy Haynesworth-szel. A TE posztot pedig ilyen OFF weapon-ök mellett vsz nem tartja a FO akkora prioritásnak,hogy a jelenkegi állomány ne lenne elég,vagy majd kukáznak még vkit.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Eldőlt:

Greg Warren nem ment át egy fizikai felmérőn, a csapat így elbocsájtotta!!!

Köszönjük a szép éveket!

Klaci79
Te jó ég, milyen fizikai felmérő kell egy longsnapper poszthoz?

De ilyenformán most már biztos hogy Hampton, Polamalu, Shazier után lesz még egy játékos aki első szezonjában rögtön kezdeni fog: Holba! 😊
Jan
Pola nem kezdett rookie-ként emlékeim szerint.
Soldados
Szerintem Hampton volt az, aki kezdett kb az ideny feletol rookie kent. Es meg pola sem tudott kezdeni rookie eveben.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79
Es mikor is mondtam mar hogy nem fog tudni visszajonni? Kb meg a tavalyi szezonban valo kidolese utan azonnal. Ja es igy elvesztettuk azt a penzt is, amit akkor igy timmonson sporoltunk stb. Mert mar tavaly ki lehetett volna vagni. Es meg azt nyilatkoztak rola, hogy jo allapotban van. : ). Meg mondtak, es paran itt is hogy nem kell Te. Lol. Greent sajnalom, marmint hogy nem gyogyult meg. Meg magunkat hogy kidobtunk sok penzt arra, amire nem kellett volna. Es akkor se javitottuk ki a hibat, amikor lehetett volna.

Hat megintcsak ben nek lett igaza. WR es TE t kert. Es volt is ok miert. Persze az RB igazolasert is harcolt, majd meglatjuk, hogy annak mi volt az igazi oka. Valoszinuleg Bell ev vegi dolga, hogy nem jelentettuk be a seruleset, meg hogy lesetalt a palyarol lathato serules nelkul stb... Plussz minden evben leserul mert agyonhasznaljuk. Drogozott is. Igy o is egy szivasra van egy hosszu tavu eltitlastol.

Szoval igy oda is kellett egy igazi 2. szamu futo. Dewill jo ne ertsetek felre, de mar o sem fiatal. Es nem bell szintu jatekos. Szoval remeljuk az uj srac jobb lesz nala es bevalik.

Bar az ILB kezdo kvalitasu ember draftolasa hianyzik. Persze, Ha kellene szerintem siman betennenk Watt ot kozepre, ha williams nem lesz tul jo, vagy leserul... Bar o is marmint vince is jo munkasember lesz a posztjan, szoval nem hiszem hogy lecserelnek masra. De lesznek vele meleg helyzetek. Mert o az igazi utkozogyar es izomember szerintem, amit regen a steelers kepviselt lb poszton. De a mostani gyors apro wr ekkel, vagy wr szeru gyors elkapo te kel meg lesz a gondja. Ne legyen igazam persze. : )

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Persze Jesse James rendben van, ugyanakkor most ismét sajnálom, hogy nem fektettünk nagyobb hangsúlyt egy esetleges TE draftba. Pont idén, amikor igencsak komoly felhozatal volt. Tavaly Grimble is tetszett amúgy, ráadásul sikerült vetminért megszerezni a játékban 😊
És még remélem Orndoff-ból is lesz valami!
Klaci79
Szerintem Odom-ban is van lehetőség, jó kis project playa lehet 6,8 magasságával és még labdát is kapott már el: 😊

www.youtube.com/embed/FDstzp9QxZY

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 771
3,5 millió dm maradt Green után
több mint 8 éve
Persze Jesse James rendben van, ugyanakkor most ismét sajnálom, hogy nem fektettünk nagyobb hangsúlyt egy esetleges TE draftba. Pont idén, amikor igencsak komoly felhozatal volt. Tavaly Grimble is tetszett amúgy, ráadásul sikerült vetminért megszerezni a játékban 😊
És még remélem Orndoff-ból is lesz valami!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Warrent sajnálom, de várható/idő kérdése volt Holba draftolásával.

Green... Hát ez van. Ez nem jött be. Előfordul ilyen is. Nekem nincs bajom vele, Jesse Jamest szeretem, vertikálisan ugyan nem veszélyes, de Bryant visszajövetelével ez nem is annyira fontos. Viszont RZ-ben jó szokott lenni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Találtam egy igen érdekes adatot, hogy Bell mit jelent ennek a támadósornak. Szokták ugye mondani, hogy az első kontaktig a fal felelőssége a futás, utána a RB képességei lesznek meghatározók. Vagyis itt egy táblázat az első érintés utáni átlagról:
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Eldőlt:

Köszönjük a szép éveket!

Klaci79

De ilyenformán most már biztos hogy Hampton, Polamalu, Shazier után lesz még egy játékos aki első szezonjában rögtön kezdeni fog: Holba! 😊
Jan
Pola nem kezdett rookie-ként emlékeim szerint.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
megjelent egy kép, ahol AB edz JuJu-val...azt hiszem az újonc így hamar belopja magát a Steelers szurkolók szívébe 😀
 pbs.twimg.com/media/C_-nh2UUAAAJ-q3.jpg:large
Klaci79
Mi a hiba a kepben? Hova tunt demon hill helyett, hol van bryant. 😊 O is biztos sokat fog neki segiteni. lol.
gabistar
Nem hiszem, hogy hiba lenne ez. 6 másik wr-ünk sincs a képen. JuJu nyilván ügyesen csinálja a pr-t is, hogy AB-hez ment, Bryant viszont már bizonyította, hogy ha a játékra figyel, akkor bármire képes és nincs szüksége más fényében sütkérezni.
Gyakran emlegeted, de nem igazán értem mi bajod Bryant-el. Egy 4. körben érkezett játékos nagyszerű képességekkel, aki volt olyan PO meccs, hogy a hátán vitte a csapatát. Nem tökéletes az tény, de ha az lett volna nem is csúszik le hozzánk a drafton.
Én nagyon szorítok neki, mert gyilkos páros lenne AB-vel.
Klaci79
Ez vicc volt. Mint lattad a : ) a mondat vegen. Es hogy mi a bajom bryant tel. Semmi kulonos. Csak kezd nagyon ellenszenves lenni. Jatszhatna, de drogozik es igy a csapat majdnem teljesen bedolt a serulesek miatt is. Es egy evre eltiltottak.

Utana elkezdi nyilatkozni, mekkora csapatbarat es hogy mindent megtesz hogy visszajohessen es hogy a csapattal lehessen.

Majd mind a ket csapattarsat leosztja nyilvanosan, mindenki elott. Es kijelenti, hogy juju coates cserejenek jott. Amikor tudja, hogy pont hogy o miatta jott hozzank. Mert egy hulyeseg megint tole es neki viszlat. Nem coatesnek.

Na ezek miatt azt gondolom, hogy remek csapatember, remek wr tars es remek partner lehet majd megint az oltozoben. Mert a szajkarate ment a reszerol, de meg palyara kerulese elott megint bebizonyitotta, mennyire szamithat ra a csapat...

Pont az ilyen embereket szoktak kidobni a csapatbol, hogy ne bomlassza a csapat moralt. Mert azon kivul a megnyilatkozasa masra nem volt jo. Csak arra hogy o az isten, es ez igy van punk tum. De hat rosszul hiszi. Mert... Pl ezert kuldtek el plaxico burrest is es valasztottak ward ot helyette. Mert burres jobb volt, de ward viszont szivet lelket beleadta.

Nem azt mondom, hogy el fogjak kuldeni stb. De nem hiszem, hogy te is orulnel egy ilyen csapattarsnak. Sem coates, sem juju reszerol. Akik meg ugyanugy fontos lancszemei lesznek az off nak. Szoval jo jatekos bryant, de emberileg nekem nulla. Mert nem kellett volna szajkarateznie, eleg lett volna ha lemossa a palyarol majd mind az ujoncot, mind coatest. De hat persze o bryant es nem birta ki addig...

De ez az en szemelyes velemenyem csak. Ugyhogy nem oszt nem szoroz. De ellenszenves, amiket csinalt ennyi.
gabistar
Gondoltam a lol ebben az esetben éppen azt jelenti, hogy bajod van vele. És amint írtad is, van 😊
Nyilván senki nem örül ha egy ilyen játékost elveszít, de ő pont olyan akinek a veszteségét megérzi a csapat. És most jöhetsz itt Coates-al, hogy ellene beszélt MB (ami egyébként nem helyes), de ha Coatsot többet nem látnám a pályán, de Bryant-et igen és JuJu is beválik, akkor nem annyira hiányozna. Ezt nem szívesen írom le, mert szeretném ha Coates-ból is nagy spíler lenne, de túl nagy esélyt erre nem látok. És pont azt gondolom amit MB is, hogy bizony ha ő nem fog füvezni, akkor JuJu Coates helyére jött.
Az meg hogy mindez csak szájkarate e vagy valami más várjuk meg az idény kezdetét. Ha eltiltják, ha szar lesz, akkor csak az volt. Ha azt nyújtja amit tudott a Denver ellen, akkor leszarom, hogy mit twitterezik. Az amerikai elnök is ostobaságokat ír, de mégis csak elnök.
több mint 8 éve
Eldőlt:

Köszönjük a szép éveket!

Klaci79

Jan
a q per futason ido felett teljesitett. Majd nem tudott megcsinalni 25 fekvotamaszt szabalyosan. Es mivel ezek utan teljesen kimerult. Gondoltak a mar draftolt ember, ha mar draftoltuk okkal veheti at igy a helyet. Es igy versenyeznie sem kell. Max talan harrisonnal. Aki ugyebar a legutolso snap jenel safety vel ajandekozta meg az ellen csapatat. 😊

Amugy, biztos tudtak, volt valami serulese, vagy mar a teste elfaradt, nem hiaba draftoltunk valakit a posztjara. Megint valami aprosag, amit a csapat tudott ezert draftoltak oda, mig mi nem. Mert udfa is lehetne long snapper. De tudtak, hogy kezdo kell ezert is huztak ki draft cetlit aldozva ra. Hogy azonnal munkaba tudjon az ujonc allni.

több mint 8 éve
megjelent egy kép, ahol AB edz JuJu-val...azt hiszem az újonc így hamar belopja magát a Steelers szurkolók szívébe 😀
Klaci79
Mi a hiba a kepben? Hova tunt demon hill helyett, hol van bryant. 😊 O is biztos sokat fog neki segiteni. lol.
gabistar
Nem hiszem, hogy hiba lenne ez. 6 másik wr-ünk sincs a képen. JuJu nyilván ügyesen csinálja a pr-t is, hogy AB-hez ment, Bryant viszont már bizonyította, hogy ha a játékra figyel, akkor bármire képes és nincs szüksége más fényében sütkérezni.
Gyakran emlegeted, de nem igazán értem mi bajod Bryant-el. Egy 4. körben érkezett játékos nagyszerű képességekkel, aki volt olyan PO meccs, hogy a hátán vitte a csapatát. Nem tökéletes az tény, de ha az lett volna nem is csúszik le hozzánk a drafton.
Klaci79
Ez vicc volt. Mint lattad a : ) a mondat vegen. Es hogy mi a bajom bryant tel. Semmi kulonos. Csak kezd nagyon ellenszenves lenni. Jatszhatna, de drogozik es igy a csapat majdnem teljesen bedolt a serulesek miatt is. Es egy evre eltiltottak.

Utana elkezdi nyilatkozni, mekkora csapatbarat es hogy mindent megtesz hogy visszajohessen es hogy a csapattal lehessen.

Majd mind a ket csapattarsat leosztja nyilvanosan, mindenki elott. Es kijelenti, hogy juju coates cserejenek jott. Amikor tudja, hogy pont hogy o miatta jott hozzank. Mert egy hulyeseg megint tole es neki viszlat. Nem coatesnek.

Na ezek miatt azt gondolom, hogy remek csapatember, remek wr tars es remek partner lehet majd megint az oltozoben. Mert a szajkarate ment a reszerol, de meg palyara kerulese elott megint bebizonyitotta, mennyire szamithat ra a csapat...

Pont az ilyen embereket szoktak kidobni a csapatbol, hogy ne bomlassza a csapat moralt. Mert azon kivul a megnyilatkozasa masra nem volt jo. Csak arra hogy o az isten, es ez igy van punk tum. De hat rosszul hiszi. Mert... Pl ezert kuldtek el plaxico burrest is es valasztottak ward ot helyette. Mert burres jobb volt, de ward viszont szivet lelket beleadta.

Nem azt mondom, hogy el fogjak kuldeni stb. De nem hiszem, hogy te is orulnel egy ilyen csapattarsnak. Sem coates, sem juju reszerol. Akik meg ugyanugy fontos lancszemei lesznek az off nak. Szoval jo jatekos bryant, de emberileg nekem nulla. Mert nem kellett volna szajkarateznie, eleg lett volna ha lemossa a palyarol majd mind az ujoncot, mind coatest. De hat persze o bryant es nem birta ki addig...

De ez az en szemelyes velemenyem csak. Ugyhogy nem oszt nem szoroz. De ellenszenves, amiket csinalt ennyi.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 443 — Steelers fan
Eldőlt:

Köszönjük a szép éveket!

Klaci79

több mint 8 éve
Eldőlt:

Köszönjük a szép éveket!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 240 — 毎日何かを学ぶ
És Juju val 😉 Ja az már nem páros hanem páratlan
több mint 8 éve
Klaci79
gabistar
több mint 8 éve
Amire figyelj, hogy sört csak sör szaküzletben kapsz!!!!! A kocsiban csak a csomagtartóban szállíthatod!
Gabi erősítsd meg légyszi.
Szaküzlet pedig elég közel van ahhoz a szálláshoz amit mutattam. Ott a Heinz Field kb 6 perc kényelmes séta egy szép parkon keresztül.
polamalu
Köszi!
A reptérről megtaláltam a helyi bkv-t, elvileg azzal nem lesz gond, Laci is segített közben privátban. Szállást még keresek, jó áron sajnos nem sok van a stadion környékén, de valamit találunk. Inni meg akkor csak úgy fogunk, hogy beülünk valahova.
PGeorge
Baromi jó buli volt Zolival kocsikázni és sörboltot keresni 😊
Nagyon szép emlék....vagy 5 embertől kérdeztük meg, de mindegyik mást mondott. Viszont annyi sört egy helyen ritkán lát az ember 😊
Klaci79
Nekem a kedvencem a drive thru soros bolt.  www.youtube.com/watch?v=LuIU_Gsv-Y4
több mint 8 éve
Klaci79
több mint 8 éve
Azért ez nem semmi:
 pbs.twimg.com/media/DAByS9VXsAEvbRu.jpg:large
Klaci79
Akkor meg sem kuka? : ) Mert mar mindenki temette. Holott csak szelrol ment belulre es azert az is mas sema, mas. Bar beleszokni azert nem igazan szokott. De azt azert tegyuk hozza, hogy a statisztikak arra jok, hogy jol rank cafoljanak.

Mint ahogy a stat tanarom mondta. Ha egy hetig szorulasod van, utana egy hetig semmi. Majd egy hetig hasmenesed, akkor ha harom hetre nezzuk akkor makk egeszseges voltal. : )
több mint 8 éve
JuJu is aláírt. Már csak Watt, Sutton és Dobbs maradt hátra.

több mint 8 éve
Azért ez nem semmi:
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 403
Amire figyelj, hogy sört csak sör szaküzletben kapsz!!!!! A kocsiban csak a csomagtartóban szállíthatod!
Szaküzlet pedig elég közel van ahhoz a szálláshoz amit mutattam. Ott a Heinz Field kb 6 perc kényelmes séta egy szép parkon keresztül.
polamalu
Köszi!
A reptérről megtaláltam a helyi bkv-t, elvileg azzal nem lesz gond, Laci is segített közben privátban. Szállást még keresek, jó áron sajnos nem sok van a stadion környékén, de valamit találunk. Inni meg akkor csak úgy fogunk, hogy beülünk valahova.
PGeorge
Nagyon szép emlék....vagy 5 embertől kérdeztük meg, de mindegyik mást mondott. Viszont annyi sört egy helyen ritkán lát az ember 😊
Klaci79
A legszebb az a barnás bőrű egyén volt akinek egy szavát sem értetted, de végül mint aktív használó, jól mondta el merre van a bolt.
polamalu
sztem ti Ausztraliaban voltatok. Annyi lebarnult Norvegot ( legalabbis ugy hangzik) meg nem lattam ( raadasul mind azt vallja hogy oslakos) 😊
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 403
polamalu
Köszi!
PGeorge
Klaci79
A legszebb az a barnás bőrű egyén volt akinek egy szavát sem értetted, de végül mint aktív használó, jól mondta el merre van a bolt.
polamalu
A maradék sörökből hármat másnap reggel a reptéren túlsúly miatt ki kellett vennem a poggyászból. Mivel sőrt nem öntünk ki, kénytelen voltam reggel 6-kor meginni 😀
Olyan bazi jó kedvem volt az úton, hogy még a masszív köd se érdekelt felszálláskor, pedig mint repteres látom az árnyoldalát 😀
Klaci79
Mi az hogy kenytelen?!?!
több mint 8 éve

Szerkesztette: Klaci79