Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
gabor25
5 144
: Steelers WR Sammie Coates. All-Pro receiver Antonio Brown came out after the Baltimore game and said someone has to step up if he is double- and triple-covered as he was against the Ravens. Coates was targeted five times against the Ravens and did not have a catch. He dropped a pass in the end zone with four minutes remaining that would have brought the Steelers within seven points with three timeouts remaining. Against the Cowboys, the Steelers need Coates to be the player he was early in the season when he was catching more deep balls than anyone else in the NFL.Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.Mennyire jo coates ujja? Mert miota ugy tunt hogy megserult a td dropjanal en ugy ereztem o sem ok. Ha jol emlekszem viselt is kotest a ket ujja kozott nem? Csak mert azota sokkal tobbet droppolt es sokkal kevesebb elkapasa is volt. Ez feltunt masnak is, vagy csak en erzem igy hogy sokkal gyengebb lett?
A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Soldados
gabistar
ugy latszik jol lattam coatest. Mas
Gaz, hogy M. Bryant, Wheaton, Coates, Dhb, A. Brown, Eli Rogers, hamilton nevekkel a csapatban nem taltunk senkit aki vegre jo 2. szamu celpont lenne. Persze most tudom hogy M. Bryant fuvezes miatt nem jatszhat, de vegre jo lett volna az a.b, wheaton, m bryant 3 as. Mindegy ev elejen eluszott. Mert hat kell a hulyesege. Nehogy megint dominalhassunk.
Aztan vegre megint osszealt a csapat a.b, wheaton, coates deep threat. Majd erre eloszor coates, majd wheaton serul le. Mindegy potoljuk dhb eli rogers, hamilton, ab vel mukodott is egy meccsig talan. Aztan dhb serul le. Kicsit sok kezd mar lenni ez az orokos serules. Tudom hogy van, de mindig ennyi ez mar gaz. tobb mint pech.
Aztan pouncey esik ki, elotte heyward, majd ben. es meg sokan masok. Nem tudom olyan mintha el lennenk atkozva. Egy valaki vegre visszajon coates a tobbi meg leserul. Tudom hogy benne van, de nekunk mindig nagyon odaut akarmilyen serules. Tudom barkit gyengit, de minket mindig ovon alul er az utes. lol. Persze lehet ez szubjektiv.
több mint 8 éve
Na a Pitypangerz kiverte az országos ZWEI Clemsont, lehet honnan meríteni...Már egy ideje nem követem olyan intenzitással az NCAA-t, mint korábban (többnyire off-seasonben nézegetek meccseket, játékosokat, összefoglalókat, hogy pótoljam az amifoci hiánya okozta űrt és készüljek a draftra), de ezúttal úgy döntöttem, mindkét kedvenc csapatomat (Penn State, PITT) meglesem és nem csalódtam. Előbbi esélyeshez méltóan nyert és nemhogy 2011 óta először rangsorolt, most már TOP10-ben van és talán-talán még a rájátszásra is odaérhet, bár ebben nem hiszek annyira. Aztán utóbbi az idény eddigi legnagyobb meglepetését okozva elsüllyesztette a veretlenül 2. helyen rangsorolt és mostanáig az egész NCAA leghosszabb hazai veretlenségével rendelkező Clemsont idegenben.
sutianap
Qrva jó kis meccsek voltak, főleg a PITT. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Na a Pitypangerz kiverte az országos ZWEI Clemsont, lehet honnan meríteni...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Green aktiválva, L.J. Fort helyét foglalja el a rosteren.
több mint 8 éve
BB és Adrian Petersonnak ugyan olyan sérülése van/volt?Ugyanaz a porc sérült, de nem ugyanolyan mértékben, AP-é súlyosabban.
steelwolf
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
BB és Adrian Petersonnak ugyan olyan sérülése van/volt?
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nagyon vártam az idény előtt Green játékát. Nyilván limitált szerepet fog kapni, de az, hogy a pályán lehet biztos az ellenfél D-jét is meg kell ossza.....mentálisan nekünk is sokat kell jelenteni
több mint 8 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.Bejött. Greent aktiválni fogjuk.
A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Soldados
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.Mennyire jo coates ujja? Mert miota ugy tunt hogy megserult a td dropjanal en ugy ereztem o sem ok. Ha jol emlekszem viselt is kotest a ket ujja kozott nem? Csak mert azota sokkal tobbet droppolt es sokkal kevesebb elkapasa is volt. Ez feltunt masnak is, vagy csak en erzem igy hogy sokkal gyengebb lett?
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Spy
2 337
Coaches view néhány offensive play-ünkről vasárnapról:www.youtube.com/watch?v=jBokYxuV-d4
több mint 8 éve
Harapunk mi mindig, csak sokszor fogatlanul. 😊Ha már lúd 😛Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
Klaci79
Blevi
Soldados
Jo es sérülés mentes meccset srácok. Meglepne ha a múlt het után nem harapnátok 😉
Blevi
több mint 8 éve
Ha már lúd 😛Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
Klaci79
Blevi
Soldados
Jo es sérülés mentes meccset srácok. Meglepne ha a múlt het után nem harapnátok 😉
több mint 8 éve
Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
Klaci79
Blevi
több mint 8 éve
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Dangerfield, Heyward-Bey, Pouncey, DWilliams nem edzettekWheaton limitált Ben, Coates teljes edzést nyomott
több mint 8 éve
gabor25
5 144
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Ma jatszanak?
Klaci79
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Csak nehogy legyen egy extra raadas. 3+1 buko L game.Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.Ezt még sosem hallottam. Ja, nem!!! Közhely, egyben közröhej! 😊 De három a magyar igazság (ezt most találtam ki!), úgyhogy a hétvégi 'Boyz | bukó | (jinx!) után egy héttel közelebb leszünk decemberhez. 😊
Soldados
AlterEgó
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
műtétje ellenére Pouncey ott lesz a kezdőben a Dallas ellen-nyilatkozta ma
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.Ezt még sosem hallottam. Ja, nem!!! Közhely, egyben közröhej! 😊 De három a magyar igazság (ezt most találtam ki!), úgyhogy a hétvégi 'Boyz | bukó | (jinx!) után egy héttel közelebb leszünk decemberhez. 😊
Soldados
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Tomlin 9 évéből 6-szor 6-2-vel hoztuk a második 8 mérkőzést. Az elmúlt 3 évben mindig sikerült ez.Többek között ezért tartom jó edzőnek. Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.
Klaci79
Vannak hibái (elsősorban meccsmenedzselési, de ezt sokat taglaltuk), viszont 9 év alatt egyszer sem esett szét a csapat a keze alatt és egyszer sem zártunk negatív mérleggel. Ezek pedig komoly csapatmenedzselési erények.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tomlin 9 évéből 6-szor 6-2-vel hoztuk a második 8 mérkőzést. Az elmúlt 3 évben mindig sikerült ez.