NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
644
65
19-től, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
azt mondják, hogy igencsak jók voltak a cb-k(sutton, allan)a minicamp első napján:Egyszer már belenyúlhatunk mi is (majd meglátjuk mit tudnak AB ellen 😉 )
www.scout.com/nfl/steelers/story/1777937-cornerbacks-steal-spotlight-and-ball
zzz888
több mint 8 éve
azt mondják, hogy igencsak jók voltak a cb-k(sutton, allan)a minicamp első napján:www.scout.com/nfl/steelers/story/1777937-cornerbacks-steal-spotlight-and-ball
több mint 8 éve
Egy ket kerdes. Melyik erdekelne jobban benneteket, egy kocsival es gyalog felvett video felvetel Pittsburghrol, avagy egy elo bejelentkezes mondjuk facebookon ahol korbe tudnalak benneteket vinni arra, amerre akarnatok? Stadion elott, pnc park elott belvaros stb... A masik, az lenne, hogy ugyenez erdekelne titeket innen a kornyekrol eloben, avagy a videonal tobb nem kellene.Nem mervado a szavazatom, de a nem eloadas kezelhetobb szamomra, de a sima kepekert is rajongok ( ami a telom tud kezelni az a legjobb). Esetleg elmehetnel Poe varosaba is egy idegenbeli meccsre ( eddig vezeti a szavazast 😊 )
Csak azon agyalok, hogy elmehetnek szabadidomben egy ket helyre es mondjuk eloben interaktivan lathatnatok azokat, avagy megszavazhatnank hova menjek stb. Es ha erdekel esetleg meg ugyanezt eljatszhatnank egyeb kozelebb levo dologgal is...
Velemeny?
gabistar
több mint 8 éve
Gabi, nekem aki jártam kint nem releváns. Azok akik még sosem voltak kint azok szavazzanak. Sztem aki tervezi annak megéri megnézni mi hol is van é milyen élőben. Aztán eldöntheti hová megy el. A Fort Pitt emlékmű vagy fent a tunnel feletti hegy és a kilátás (ott nem tudom van-e valami park vagy ilyesmi) nekem is érdekes lehet oda nem sikerült feljutni.
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Tre Boston a Chargers-hez ment végül. Állítólag annyira szar volt az ajánlatunk, hogy csak a LAC és a Bills ajánlata volt érdekes számára. Én nem tudom mit látnak Goldenben, de én csak a sok benézett játékára emlékszem. Lassan már Thomast is visszasírom, pedig ő se lenne megoldás.
több mint 8 éve
Hawkins-ot nagyon dicsérik az edzők, amit igazán jó hallani. Gondolom ezért aztán valóban nem is kellett foglalkozni a drafton az OL emberekkel.
több mint 8 éve
Egy ket kerdes. Melyik erdekelne jobban benneteket, egy kocsival es gyalog felvett video felvetel Pittsburghrol, avagy egy elo bejelentkezes mondjuk facebookon ahol korbe tudnalak benneteket vinni arra, amerre akarnatok? Stadion elott, pnc park elott belvaros stb... A masik, az lenne, hogy ugyenez erdekelne titeket innen a kornyekrol eloben, avagy a videonal tobb nem kellene. Csak azon agyalok, hogy elmehetnek szabadidomben egy ket helyre es mondjuk eloben interaktivan lathatnatok azokat, avagy megszavazhatnank hova menjek stb. Es ha erdekel esetleg meg ugyanezt eljatszhatnank egyeb kozelebb levo dologgal is...
Velemeny?
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
future hall of famer long snapper is aláírt végre 😀Plusz Conner is. Így már csak az 1., 2., 3.a és 4. körös hiányzik.
zzz888

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
future hall of famer long snapper is aláírt végre 😀
több mint 8 éve
goo.gl/photos/CZrc2qmoAuS3mWU3AA kep, video kozepere kattintva indul el a video. Ujat kellett csinalnom, mert itt az sme miatt a youtube letiltotta a videot, ugy tunik viszont hogy nalatok megy. Szoval valamelyik a ketto kozul menni fog. Bocsi a sok offert.
több mint 8 éve
Ha valaki motiválatlan lenne a hétvégére: Matt Galambos PITT LB Tryoutnagyon örülnék neki...de nincs benne annyi, hogy megragadjon...ne legyen igazam
Spy
több mint 8 éve
Ha valaki motiválatlan lenne a hétvégére: Matt Galambos PITT LB Tryout
több mint 8 éve
Sziasztok. Nem mondtatok, hogy az egyik leghosszabb videom, amit a dashcammal csinaltam private. Most lattam csak, hogy nem leptem be es igy nem tudtam megnezni. Itt osszeszerkesztettem az egesz nem a teloval, hanem a dashcammel felvett dolgokat (ha megalsz megall a camera is) miatt. Ha pl telon nezed, vagy minel kisebb felbontasu kb 800x600 vagy 640x480 monitor felbontassal, annal jobban kiolvashatoak a dolgok es elvezthetobb a video (a csalfak full hdt irtak, de szerintem ez inkabb vga mint az elozo camerajuk). Vagy kis ablakban hagyva. Jo szorakozast. Nem tudom miert tette private ba. Mindegy most mar nezheto kell hogy legyen.
A hang torzithat, mert mig a telom birta az alitgatott hangerot, a dashcam nem annyira. A minoseget mint mindig itt is allitsatok legnagyobbra jobb also sarok.
Aki latta az egy like ha gondolja al jelezze mar felem a videoknal, hogy tudjam mennyi embernek sikerult megneznie. Es hogy melyik beallitas stb a legelvezhetobb. Fekvo, allo, telo, avagy dashcam. Koszonom.
PS: Mindjart jon a link is. Megint fel kell toltenem. Youtube nem engedte nektek lejatszani. : ( Szoval harmadszor toltom valtoztatasokkal fel.
több mint 8 éve
Érdekes lesz a mély passzoknál, ha mondjuk úgy állunk fel elkapókkal, hogy AB-Bryant-JuJu-Eli és Green. Ebből pedig van bőven:Tegyük hozzá, hogy vagy egy top 3-as összeszokott falunk és egy Bell, Conner futópáros. A támadóknak aratni kell, így kevesebb nyomás jut a védelemre ideális esetben.
pbs.twimg.com/media/C_iPjKwWsAEkQST.jpg:large
Klaci79
Steelers fan
több mint 8 éve
Érdekes lesz a mély passzoknál, ha mondjuk úgy állunk fel elkapókkal, hogy AB-Bryant-JuJu-Eli és Green. Ebből pedig van bőven:több mint 8 éve
Másodikként a 7. körös Keion Adams is aláírt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát gyerekek...egyre többet nézem milyen srácokat draftoltunk, egyre inkább izgalomba jövök...No ez a video mutatja miért draftoltuk első körben ezt a srácot.....és lehet itt a statisztikákkal jönni, mint Tim Williams kapcsán, de egy huszon pár éves gyerek ennyire értse és érezze mit kell csinálnia 3-4 OLB-ként egy éves tapasztalat mentén és ennyire csapatban és komplexen gondolkozzon, az döbbenet. Teljesen más, mint Dupree, egy igazi vezére lesz a védelemnek ez a srác 2-3 év múlva....
www.steelersdepot.com/2017/05/video-steelers-olb-t-j-watt-breaks-wisconsin-tape-big-ten-network/
több mint 8 éve
Sulibuszokat mi is láttunk csomót amikor mentünk vissza Jersey-be. Több településen keresztül mentünk mögöttük.
több mint 8 éve
youtu.be/oYL1vnFU5PAEz a dashcam felvetel. Mar mukodik. Jo szorakozast. Es mint mindig valasszatok ki a legjobb minoseget a youtube on. Bar a telonal sokkal jobban elojon a kulonbseg ha hd t valasztod ki lejatszasi minosegnek. Itt sem art, de ez a hd nem igazi hd nekem... Meg sajnos a hangot sem birta el ugy mint a telom. Szoval sokszor torzit. Mig teloval nem. Mindegy ez ezert volt proba. Meg jo hogy a telot is elinditottam. : )
Lehet latni 2:03 nal egy keresztbe 2 savot athuzo kocsit egy autonyi helyen eppenhogy, mert akkor jutott eszebe, hogy ott van a bevasarlo kozpont kanyarodo savja.
Meg azt ami itt szokas, egy masik fekete pickupnal, hogy savot valt ide oda 3:03 nal, ami ok. De persze index nelkul. Mert ugy viccesebb, ha mogotte vagy. : ) Meg a zarovonalon. Lol. Aztan meg tailgate el, azaz 1m re sincs haturol a kocsidhoz. Es ez meg csak a kisvarosi egyszeru...
Ezt a dashcam et akartam Pitbe bevinni (ezert teszteltem mert uj stb), de hat ez a minoseg nem eleg. Es sajnos kozel sincs ahhoz, mint amiert megvettem. Mint amit mondott hogy tud. 😊 Ez van.
több mint 8 éve
A sorszamozasoknal az "A" az elforgatott allo kepet jelenti. Mig az egyeb simat, az eredeti felvetelt. Ezek csak a be nem tervezett elinditott teloval keszultek. A jobbnak gondolt dashcam dolgait ezutan teszem fel. Hat az biztos hogy nem 1080 p tud a kameraja, mint aminek volt hirdetve, meg a dobozon levo egyeb minoseg es specs sem volt igaz... Lol. : )Szoval az ez elotti felvetelek mind a gps es zenenek hasznalt teloval keszultek. Mig a varva vart, de nekem csalodast kelto dashcam felvetelt most toltom fel. Hamarosan, (mar csak orak kerdese a feltoltes miatt) es az ezutani posztom utan itt lesz.
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=QQ-AwDePTXg&feature=youtu.beA minoseget a youtube on mindenhol allitsatok at a leheto legnagyobbra. Jobb also sarok. Quality es ott a legnagyobbat.