Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
no
7 304
Edes-savanyu gumicukor 😊Én Ed Reeddel voltam hasonlóan, bár nem utáltam soha. Az utálat nem a legjobb szó a Ravensre, de valahogy nem tudom úgy kezelni, mint a többi 30 csapatot. A tisztelet ott van bennem, mert azért valamit csak elértek, de azért mégsem tudom szívből. Szóval érted biztos.en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
En H Wardot utaltam ( + irigykedtem ra), a tobbi Wr-re nem is emlekszem mar 😊
no
polamalu
Erre akartam utalni vele, az ellenfellel szemben lehetsz kozonyos, ritka esetben szeretheted (pff) vagy "utalhatod". En orulok ennek a tiszteleten alapulo "utalatnak", mert ez egy fantasztikus rivalizalasbol fakad, amit kierdemelt mindket csapat.
Remelem negyes fogat lesz belole.
több mint 8 éve
Én Ed Reeddel voltam hasonlóan, bár nem utáltam soha. Az utálat nem a legjobb szó a Ravensre, de valahogy nem tudom úgy kezelni, mint a többi 30 csapatot. A tisztelet ott van bennem, mert azért valamit csak elértek, de azért mégsem tudom szívből. Szóval érted biztos.en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
no
több mint 8 éve
no
7 304
en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
több mint 8 éve
Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Lost in the trenches. A pro OL-unkat szétverték. Ez a baj. A playmakereinket levették a pályáról ez is baj, a többiek képtelenek voltak előrelépni (igen Ben is) ez A baj. Rajzolhatsz bármit, ha elveszítjük a párharcokat. BAL fizikalitását pedig -legyünk őszinték- nem tudjuk match-elni évek óta, ők mindig SB-t játszanak ellenünk, mi meg "SB contender"-ként kocogunk ki a pályára, fizikalitásban nem áll össze a csapat, amikor kellene, nagyobb a füstje mint a lángja. Ezeken a meccseken a játékosok testbeszéde PITT vs. Opp mindent elárul.| amúgy is elkezdtem csípni a figurát a Ballers 2. évada óta 😀 |
Suggs-t pedig nem kedvelem, de nagy respekt neki, mert a meccs elején visszaküldhette volna BigBen-t az öltözőbe de nem tette. Én ott azt gondoltam, vége BB meccsének.
Spy
több mint 8 éve
Spy
2 337
Lost in the trenches. A pro OL-unkat szétverték. Ez a baj. A playmakereinket levették a pályáról ez is baj, a többiek képtelenek voltak előrelépni (igen Ben is) ez A baj. Rajzolhatsz bármit, ha elveszítjük a párharcokat. BAL fizikalitását pedig -legyünk őszinték- nem tudjuk match-elni évek óta, ők mindig SB-t játszanak ellenünk, mi meg "SB contender"-ként kocogunk ki a pályára, fizikalitásban nem áll össze a csapat, amikor kellene, nagyobb a füstje mint a lángja. Ezeken a meccseken a játékosok testbeszéde PITT vs. Opp mindent elárul.Suggs-t pedig nem kedvelem, de nagy respekt neki, mert a meccs elején visszaküldhette volna BigBen-t az öltözőbe de nem tette. Én ott azt gondoltam, vége BB meccsének.
több mint 8 éve
no
7 304
.Ne haragudj de 11/11 kezdobol faszantos akkor felelmetes, ha 2 (nem annyira labdabiztos wr2, Te) kiesik akkor nem? El vagytok kenyeztetve. HM-t nem lesz konnyu potolni ( mi huztunk class topot-- nyomokban sem hasonlit).
Erre viszont már mindenki rájött és váltani kell, ami - egyetértek - szintén OC felelősség. De mondjuk már ki, mert azért erről szól minden híradás, hogy ehhez fel kell nőni Rodgersnek, vagy Coatesnak, vagy DHB-nak, vagy Wheatonnak, mert jelenleg ez a nagyobb gond, sajnos ez a "standard is a standard" mondás jelenleg nem termeli ki azt a játékost, akivel ezt meg lehet csinálni ÉS a minőségi TE hiány miatt ez kritikus. A mi félelmetes O-nk abban állt, hogy ott volt Brown, volt egy megbízható No2 WR és egy vertikális játékban erős playa ÉÉÉS ezt kiegészítve ott volt Bell RB/WR poszton ÉÉÉÉS egy megbízható, forgalomban is(!) használható Miller.
Hja és még valami ami idegesít. Tele a box és futunk és az OC-t hibáztatjuk? Mi van? Ilyenkor nem franchise a QB, csak egy robot? Ha a QB látja hogy áll fel az ellen, akkor áthívja a playt és kész. Ő ezért is van a pályán. Az persze más kérdés, hogy ha tízből-tízszer át kell hívni, de ilyenkor van az, hogy a HC billenti fülön az OC-t.
Egy szó, mint száz nagyon rá akarjuk húzni a vizes lepedőt az OC-ra pedig baromira nem csak itt kell keresgélni.
Klemó
Azert mert a boxba felmegy egy S, 1. nem feltetlenul marad ott, 2. el tudod kuldeni TE-el..stb 3. a 2 csapat nem azert futott mert milyen jol haladtak vele ( gyakorlatilag incheket futottak), nem osztott-szzorzott hogy ott volt.
Egy HM sem sokat tudott volna sokat segiteni, persze o harcolt volna a + yardokert, de Los-t csunyan elbuktatok, a futast gyakorlatilag a DL olte es jutott LB Bell(paszra), TE-re vagy triplazni AB-t
Engem Haley nem erdekel ( igy is tul erosek vagytok, egy valtassal ha jo iranyba mozdulna a merleg az mar aggasszto lenne, de lehet visszaesnetek), de a majkrem arcu DC-unk evente 2 jatszik ilyen meccaset. De legalabb felido utan probalkozhatattok volna akarmivel. Mindenki nyugodt volt, mert a flag-ekre "fogtak"
több mint 8 éve
Egy szó, mint száz nagyon rá akarjuk húzni a vizes lepedőt az OC-ra pedig baromira nem csak itt kell keresgélni.A magam részéről rá is húzom. 😊 Számomra a hétvégi meccs minden körülményével elfogadhatatlan volt. De ha az egész itteni pályáját nézem, akkor is 5-ből 4 éve alulteljesítő. Nekem ennyi elég volt Haleyből, meg a 3. és 10-re futást hívok az első drive-ban.
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Green ha visszajön lesz PO, ha nem, akkor csak úgy, ha Ben elkapja újra a ritmust és nagyjá teszi az elkapókat. Greennel viszont új távlatok nyílhatnak, vele azt mondom, hogy kötelezőek újra a 30 pontok.Valaki magyarázza már el, hogy mióta leigazoltuk Green-t mi ez a hype körülötte?! Mintha egy Gronkowski szintű félisten csatlakozott volna a csapathoz.
Klemó
Van egy Green emberkénk, akinek voltak egész jó szezonjai, de messze van az elittől, emellett vannak egészségügyi nyűgjei, és még csak edzéseken sem gyakorolt ezzel az offense-zel, és egy meccset sem látott közelről.
Plusz BB sosem volt az a TE orientált játékos, ha szarban a haza akkor persze jól jön, de nagyon ritka, hogy vele nyerünk meccset.
Szóval én abba sem vagyok biztos, hogy ha visszatér egyáltalán JJ elé kerül a DC-ben, valójában fogalmunk sincs mit várhatunk tőle.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Rohadt jól hangzik amit mondasz és értem is Soldi és erre mondtam azt, hogy ha mindezek a játékosok hozzák is magukat, akkor lehet varázsolni, ez nem kérdés, de ugye azért a 4 győzelem alkalmával erre volt is példa. Ha nem kettőzik Brownt, akkor szétszedjük az ellent, vagy ha kettőzik is és Ben klasszis formában van, még ekkor is igaz ez. De ha még akár ezt is túléljük, ha DeWill lehet a QB mögött és Bellt kitoljuk állandó WR-nek.Erre viszont már mindenki rájött és váltani kell, ami - egyetértek - szintén OC felelősség. De mondjuk már ki, mert azért erről szól minden híradás, hogy ehhez fel kell nőni Rodgersnek, vagy Coatesnak, vagy DHB-nak, vagy Wheatonnak, mert jelenleg ez a nagyobb gond, sajnos ez a "standard is a standard" mondás jelenleg nem termeli ki azt a játékost, akivel ezt meg lehet csinálni ÉS a minőségi TE hiány miatt ez kritikus. A mi félelmetes O-nk abban állt, hogy ott volt Brown, volt egy megbízható No2 WR és egy vertikális játékban erős playa ÉÉÉS ezt kiegészítve ott volt Bell RB/WR poszton ÉÉÉÉS egy megbízható, forgalomban is(!) használható Miller.
Hja és még valami ami idegesít. Tele a box és futunk és az OC-t hibáztatjuk? Mi van? Ilyenkor nem franchise a QB, csak egy robot? Ha a QB látja hogy áll fel az ellen, akkor áthívja a playt és kész. Ő ezért is van a pályán. Az persze más kérdés, hogy ha tízből-tízszer át kell hívni, de ilyenkor van az, hogy a HC billenti fülön az OC-t.
Egy szó, mint száz nagyon rá akarjuk húzni a vizes lepedőt az OC-ra pedig baromira nem csak itt kell keresgélni.
több mint 8 éve
A D kapcsán egy éve írtam talán, hogy egy-két játékosra vagyunk a nagyon jótól. Ezt most is tartom. Egy Dupree, vagy akár egy Golson sok mindent helyretehet. Ne feledjük, hogy pont ezen a posztokon vagyunk gyengék/gyengébbek.Azt nem mondtam, hogy tökéletes állományú az O, de ahol van egy jó fal, van egy TOP3 WR, egy TOP3 RB és egy TOP5 QB, ott qrva nagy gond van, ha ezt tudjuk felmutatni, amit felmutatunk. Erre nem magyarázat Miller, avagy a TE poszt, mert biztonsági checkdown játékosnak ott van Bell passzjátéknál, akinek rohadt jó keze (is) van. Hatalmas problémáról beszélhetünk, ha ezzel a kerettel nem tud kitalálni semmi működőképeset Haley. Ettől még jó lenne/lesz, ha van megbízható TE. Amúgy RZ-ban James is megfelelt.
Az O kapcsán ugyanazt tudom mondani, mint pár írással előbb. NEM, az az O ezzel a mostani játékosanyaggal NEM elit. Egy Miller kiesést még Green jövetele kapcsán is megéreztünk volna, és még úgy is, ha Bryant nem esik ki, vagy Wheaton tol legalább egy olyan szezont ami a tavalyi (ami nem volt elit azért). Nos, az előbbi trióból egyik sincs a pályán ilyen, vagy olyan okokból. Helyettük JJ, Grimble a TE párosunk, vagyis majd a liga leggyengébbje és mellette Brown mögött a Coates, Rodgers, DHB triónak dobálhat Ben, vagyis sorrendben egy másodéves, egy UDFA és egy volt első körös kirugott játékosnak, amely trióból kettő esetében komoly gond a labdabiztonság.
Nem, ez minden csak nem elit és mivel a gond szerkezeti, ezért az OC-nak büdös nehéz a dolga, mert DHB és Coates minden csak nem pengés játékosok, alapvetően vertikális játékra valók és máris jön a magyarázat, hogy miért van állati gond, ha Browns lekettőzik és Ben is bizonytalanabb. Jessie megoldja szépen igen azokat a szitukat, amikor van egy magabiztos Ben...de nem, a ő nem Miller, akihez Ben akkor fordulhatott, amikor szar volt/van a palacsintában.
Én nem azt mondom, hogy az OC nem volt a leggyengébb láncszem a hétvégén, de álljunk már le ezzel a vaksi dumával ami a tökéletes játékosállományú O-t övezi, mert egyszerűen nem igaz. Röhej, hogy kompetitív TE nélkül bárki akár ezt meg is említse, mikor a NE idei O remeklésének pont a 2TE játék a kulcsa, persze amellett, hogy Edelman és Amendola rohangál még mellettük és egy hegyomlás futkorászik még mögöttük.
Green ha visszajön lesz PO, ha nem, akkor csak úgy, ha Ben elkapja újra a ritmust és nagyjá teszi az elkapókat. Greennel viszont új távlatok nyílhatnak, vele azt mondom, hogy kötelezőek újra a 30 pontok.
Klemó
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
A D kapcsán egy éve írtam talán, hogy egy-két játékosra vagyunk a nagyon jótól. Ezt most is tartom. Egy Dupree, vagy akár egy Golson sok mindent helyretehet. Ne feledjük, hogy pont ezen a posztokon vagyunk gyengék/gyengébbek.Az O kapcsán ugyanazt tudom mondani, mint pár írással előbb. NEM, az az O ezzel a mostani játékosanyaggal NEM elit. Egy Miller kiesést még Green jövetele kapcsán is megéreztünk volna, és még úgy is, ha Bryant nem esik ki, vagy Wheaton tol legalább egy olyan szezont ami a tavalyi (ami nem volt elit azért). Nos, az előbbi trióból egyik sincs a pályán ilyen, vagy olyan okokból. Helyettük JJ, Grimble a TE párosunk, vagyis majd a liga leggyengébbje és mellette Brown mögött a Coates, Rodgers, DHB triónak dobálhat Ben, vagyis sorrendben egy másodéves, egy UDFA és egy volt első körös kirugott játékosnak, amely trióból kettő esetében komoly gond a labdabiztonság.
Nem, ez minden csak nem elit és mivel a gond szerkezeti, ezért az OC-nak büdös nehéz a dolga, mert DHB és Coates minden csak nem pengés játékosok, alapvetően vertikális játékra valók és máris jön a magyarázat, hogy miért van állati gond, ha Browns lekettőzik és Ben is bizonytalanabb. Jessie megoldja szépen igen azokat a szitukat, amikor van egy magabiztos Ben...de nem, a ő nem Miller, akihez Ben akkor fordulhatott, amikor szar volt/van a palacsintában.
Én nem azt mondom, hogy az OC nem volt a leggyengébb láncszem a hétvégén, de álljunk már le ezzel a vaksi dumával ami a tökéletes játékosállományú O-t övezi, mert egyszerűen nem igaz. Röhej, hogy kompetitív TE nélkül bárki akár ezt meg is említse, mikor a NE idei O remeklésének pont a 2TE játék a kulcsa, persze amellett, hogy Edelman és Amendola rohangál még mellettük és egy hegyomlás futkorászik még mögöttük.
Green ha visszajön lesz PO, ha nem, akkor csak úgy, ha Ben elkapja újra a ritmust és nagyjá teszi az elkapókat. Greennel viszont új távlatok nyílhatnak, vele azt mondom, hogy kötelezőek újra a 30 pontok.
több mint 8 éve
Ahogy én látom, a védelemben nincs nagy gond. Kb egy vagy két jó passrusherre vagyunk egy igazán jó védelemtől (attól függően, hogy Dupree megfelelő passrusher lesz, vagy sem). Na jó, némi depth nem ártana még DL-ben, de az alap (Heyward-Hargrave-Tuitt) az teljesen rendben.A hatékony passrush klasszisokat dob egy védelmen. Szóval a védelem építése egyáltalán nem halad rossz úton, vannak igazi playmakerek a csapatban. A 2008-as secondary se volt sokkal jobb, de a passrush csodákra képes. Szóval ha Dupree jó és lesz mellé még egy domináns passrusher, akkor ez a védelem bizony ütni fog. 12. helyen van a pont/game-ben úgy, hogy 2 kezdője (Dupree és Golson) egyetlen snapet sem játszott és a 2 legnagyobb playmakere egyszerre volt sérült 2 meccsen át (meg is látszott mindkét meccsen a D teljesítményén).
Szóval a védelemmel és annak építésével a magam részéről kifejezetten elégedett vagyok. Pech, hogy Jarvis Jones nem jött be, de mindig minden pick nem jöhet be.
Emlékszem, amikor 2012-ben és 2013-ban egymás után kétszer lemaradtunk a PO-ról, mindenki azzal jött, hogy Tomlin csak az örökségből ért, de a kiöregedéssel az irányítása alatt leépült a csapat. Aztán bebizonyosodott, hogy ez nem így van. Problémák persze vannak (gyenge csapatok elleni felkészülés, túlzott kockázatvállalás), de egy képességeinek megfelelően teljesítő O és egy (vagy 2) jó passrusher hiányzik egy igazán elit csapathoz. Nem több. A draftjai pedig korántsem olyan rosszak (sőt!), mint azt 2012 és 2013 körül lefestették egyesek. A Jarvis Jones-pick (aminek akkor a többség örült) most fájó, mert ez az egyik hiányzó kirakós elem.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
1. max életveszélyes fenyegetéssel tudnának rávenni hogy egy ilyenre felüljek 😊Én csak azért nem értek veled egyet, amit magad is leírsz. A D-be próbáltak megfelelő embereket hozni, de a 20 pick környékén már olyan tuti playákat nem találsz, mint Von Miller vagy Khalil Mack, de a DL közepére se tudsz biztosabban egy Poe szintű játékost hozni. Első kör végén kapsz akár Heywardot, de erre semmi garancia. 2. körben is tud jönni Tuitt, de szintén nem tudhattad előre, hogy hosszú időre meghatározó DE-t kapsz személyében.
2. csapatépítés szempontjából tévúton vagyunk. Akkor jöttem rá, amikor Ben ~5000y-os szezont hozott. Szép lassan átálltunk arra a rendszerre ami nagyon látványos, de ritkán eredményes; ugyanaz amit a 2010-es évek környékén csinált a Saints vagy a Colts. Csilivili passzjáték, sziporka offense, középszerű D. A rendszer hibái közismertek: elit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni mint egy hasonlóan elit D-t. Az ilyen O általában 1+1 emberre épül (elit QB, plusz akinek dobál: WR, TE vagy bárki). Ha a QB-t folyamatosan terrorizálják= döglött az O. Ha a QB sérült=döglött az O... stb.
Gyakorlatilag egy D-re (azon belül front7-re) épülő csapatot átépítettünk Benre. Csak ezzel minimum 2 probléma van: Ben kevésbé konzisztens mint egy P.Manning vagy Brees-szerű passzolórobot, Ben sérülékeny.
Az, hogy ez az átépítés mennyire tudatos vagy mennyire a körülmények következménye, az megint más kérdés. A körülmények: az O pickek minimális kivételtől eltekintve nagyon ültek, plusz giga szerencsénk volt késői körös játékosokkal.
Másrészt a D-re hiába mentek a korai körös pickek, a DL-ben 1.-3. körös játékosok vannak, a LB sorban van 4db 1. körös játékosunk, tehát itt papírforma szerint nagyon erős front7-nek kéne lennie... valóságban passz ellen folyamatosan halványak vagyunk, ha nincs Heyward akkor futás ellen is, passrush szóra sem érdemes, labdaszerzésben a liga utolsó harmadában tanyázunk. Top pickekből lett egy közepes D-nk. Szerintem ez nagy baj.
Nem érdekel hogy nem volt negatív szezonja, ha idén nem lesz PO, akkor Tomlin nyugodtan elmehet a csába (akár Haleyvel együtt is, ha ragaszkodik hozzá a köz 😊)
Jan
Sajnos Jarvis Jones hiba volt (bár végre volt két jobb meccse), de bíztak benne, hogy jó NFL játékost tudnak belőle faragni. Dupree-vel, akinek szintén remek képességei voltak NCAA-ben k.jó párost alkothattak volna, úgyhogy a front7-ért mindent megtett Tomlin, Colbert és LeBeau. Persze sajnos ez nem úgy jött össze ahogy szerettük volna, de nincs arra biztosíték, hogy jól fog sikerülni a draft és utána mindenki helyét megtalálva összeáll a brigád. Jó példa lehet a Jax idén. A sec szintén hasonló. Ott is követtek el hibát mondjuk, de jött is olyan akiben bízhattunk, de nem lett az igazi.
A cél persze az volt, hogy az O erősödjön, de nem hiszem, hogy ezért feláldozták a D erősítését. Csak amíg az egyik oldalon bejöttek a pick-ek (Bell 2. kör, Bryant 4. kör, Gilbert 2. kör, DeCastro 1. kör) + volt egy jó alapod is Ben-Pouncey-AB84 és még az UDFA-k is jól teljesítenek, addig a védelemben ez nem működik. Valamennyire ez persze a scoutok felelőssége, de azért elég nehéz ezt megítélni.
Ettől még nekem se tetszik a coaching és az ahogy felkészül a csapat a 0.500 alatti ellenfelek ellen.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
1. max életveszélyes fenyegetéssel tudnának rávenni hogy egy ilyenre felüljek 😊2. csapatépítés szempontjából tévúton vagyunk. Akkor jöttem rá, amikor Ben ~5000y-os szezont hozott. Szép lassan átálltunk arra a rendszerre ami nagyon látványos, de ritkán eredményes; ugyanaz amit a 2010-es évek környékén csinált a Saints vagy a Colts. Csilivili passzjáték, sziporka offense, középszerű D. A rendszer hibái közismertek: elit O-t sokkal könnyebb kizökkenteni mint egy hasonlóan elit D-t. Az ilyen O általában 1+1 emberre épül (elit QB, plusz akinek dobál: WR, TE vagy bárki). Ha a QB-t folyamatosan terrorizálják= döglött az O. Ha a QB sérült=döglött az O... stb.
Gyakorlatilag egy D-re (azon belül front7-re) épülő csapatot átépítettünk Benre. Csak ezzel minimum 2 probléma van: Ben kevésbé konzisztens mint egy P.Manning vagy Brees-szerű passzolórobot, Ben sérülékeny.
Az, hogy ez az átépítés mennyire tudatos vagy mennyire a körülmények következménye, az megint más kérdés. A körülmények: az O pickek minimális kivételtől eltekintve nagyon ültek, plusz giga szerencsénk volt késői körös játékosokkal.
Másrészt a D-re hiába mentek a korai körös pickek, a DL-ben 1.-3. körös játékosok vannak, a LB sorban van 4db 1. körös játékosunk, tehát itt papírforma szerint nagyon erős front7-nek kéne lennie... valóságban passz ellen folyamatosan halványak vagyunk, ha nincs Heyward akkor futás ellen is, passrush szóra sem érdemes, labdaszerzésben a liga utolsó harmadában tanyázunk. Top pickekből lett egy közepes D-nk. Szerintem ez nagy baj.
Nem érdekel hogy nem volt negatív szezonja, ha idén nem lesz PO, akkor Tomlin nyugodtan elmehet a csába (akár Haleyvel együtt is, ha ragaszkodik hozzá a köz 😊)
több mint 8 éve
Ilyen voltNincs az a pénz...
www.youtube.com/watch?v=c7MhH6mGgP0
polamalu
3 perc örökkévalóság.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
"kicsit sárga, kicsit savanyú..."Ez melyik? A Pesti? Torontoban is volt fa egyébkéntazért ez se rossz 😀Ez a legjobb, kár, hogy most nem megy 😊
www.panoramablog.eu/wp-content/uploads/2012/10/hullamvasut_th.jpg
Klaci79
gabokocka
polamalu
több mint 8 éve
Ez melyik? A Pesti? Torontoban is volt fa egyébkéntazért ez se rossz 😀Ez a legjobb, kár, hogy most nem megy 😊
Klaci79
gabokocka
több mint 8 éve
azért ez se rossz 😀Ez a legjobb, kár, hogy most nem megy 😊
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
OFF:A Takabisha a bal oldali, a több mint 90 fokos dolesszogu. (asszem 120 fok körüli)Aztakurva ... hol van ez a fenti hullámvasút? Ilyent még nem láttam. Isten bizony mielőtt felülnék rá, végigsétálnám, hogy biztos-e, hogy ami elindul az vissza is ér, nincs valahol véletlenül vége 😀Ez a Takabisha, Japánban, a Fuji-Q Highland Parkban van.
peterk2005
empty taxi
A nagy hullamvasutat Fujiyamanak hivjak, mert a hegy mellett/kozeleben van, s anno a 90-es evekben mikor épült, a legmagasabb hullamvasut volt a vilagon.
A Fuji-Q bakancslistás vidampark nálam 😊 kb a Cedar Points utan a masodik a rangsorban.
Igor
Szintén zenész, mondjuk ha már a Cedar Pointsba eljutok, akkor már a Kings Islandet is illik útba ejteni, az is Ohioban van. Ami sztem nekem az elköv 1-2 évben valid célpont az a Holiday Park Németországban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...