NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
644
65
19-től, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
youtu.be/otcz-axD31AA minoseget a youtube on mindenhol allitsatok at a leheto legnagyobbra. Jobb also sarok. Quality es ott a legnagyobbat.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=XuMeqbYRWl4&feature=youtu.beA minoseget a youtube on mindenhol allitsatok at a leheto legnagyobbra. Jobb also sarok. Quality es ott a legnagyobbat.
több mint 8 éve
youtu.be/ntobG7ZS2UMA kep direkt van elforgatva es van benne egy ritkan lathato esemeny. A hires nevezetes amcsi iskolabusz, amikor eppen teszi le a gyerekeket es akkor meg all az uton az elet mindenhol. 😊
A minoseget a youtube on mindenhol allitsatok at a leheto legnagyobbra. Jobb also sarok. Quality es ott a legnagyobbat.
több mint 8 éve
Most teszek fel egy ket teszt videot, ahogy itt vezettem a kornyekunkon egy kicsit. Mindjart fennt lesz. Az egyik dashcam, a masik meg csak osszehasonlitas keppen a telom. A telom nyert, hiaba full hd a dashcam. Szoval ez csak proba... Keretik igy kezelni... 😊 Szoval, az egyik picit mozog (telo). A masik mozdulatlan szinte 720 p dashcam, de a kep minoseg ...
több mint 8 éve
2017 Steelers Draft Class NumbersT.J. Watt – No. 90
JuJu Smith-Schuster – No. 13 *
Cameron Sutton – No. 20 *
James Conner – No. 30
Joshua Dobbs – No. 5 *
Brian Allen – No. 29 *
Colin Holba – No. 49 *
Keion Adams – No. 99 *
több mint 8 éve
Martavis Bryant is officially back in Pittsburgh.
több mint 8 éve
Épp ezt akartam mondani, inkább legyen meg a Kispestnek, és lásd élőben, a Super Bowlt elégszer megnyertétek már 😊)Muszáj nyerni még egyet, mert túl közel kerültetek. 😉
Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Épp ezt akartam mondani, inkább legyen meg a Kispestnek, és lásd élőben, a Super Bowlt elégszer megnyertétek már 😊)

több mint 8 éve
Sztem a srácok gondolnak rám és bejutnak, de remélem, a koreai légitársaság is gondol rám, ezért lesz net. A pezsgőtől nem tartok, hogy ne lenne egy ilyen hosszú úton! 😊Nyugi, gondolnak rád a srácok, és nem juttok döntőbe 😊Neeee.... Vazz, ez kb hihetetlen. Megőrülök, ha SB-t játszunk és nem láthatom... Most jó ideges lettem. :/Hát akkor nincsenek jó híreim...bár lehet azóta volt változás, de a korean air gépein legjobb tudomásom szerint nincs wi-fi....ha jól tudom, ezért csak 4 csillagos 😕Prágai átszállással megyünk Szöülba a koreai légitársasággal és persze pont a Super Bowl alatt.Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Nem tudom BUD-ról mész e, mert innen csak kínai van, koreai semmi és ez kétlem, hogy jövő februárig nagyon változna, de megpróbálok majd segíteni....persze csak ha a Te pénzed múlik rajta....ha az MTVA-é, akkor mindegy 😊
Klaci79
A pénz nem számít, de a SB-(győzelmünke)t látnom kell. 😊
Soldados
Reméljük ez megváltozik a SB-re 😉
Klaci79
Soldados
Wyatt
Amúgy most a Kispesttel is hasonló gondjaim vannak. Nem leszek itthon az utolsó fordulóban, úgyhogy 24 év böjt után azért drukkolok, hogy már az utolsó előttiben megnyerjék a fiúk. Ráadásul elintéztem, hogy lent legyek a debreceni meccsen. Ha akkor nem jön össze, akkor azért eléggé kiakadnék, hogy 24 év után nem élhetném át és szaros hírből kellene értesülnöm külföldön. :/ (Persze inkább ez, mint a vidi 😊 )
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Azért az önbizalom megvan 😀Reális az esély, tehát reális a problémám. 😉
Igor

több mint 8 éve
Azért az önbizalom megvan 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nyugi, gondolnak rád a srácok, és nem juttok döntőbe 😊Neeee.... Vazz, ez kb hihetetlen. Megőrülök, ha SB-t játszunk és nem láthatom... Most jó ideges lettem. :/Hát akkor nincsenek jó híreim...bár lehet azóta volt változás, de a korean air gépein legjobb tudomásom szerint nincs wi-fi....ha jól tudom, ezért csak 4 csillagos 😕Prágai átszállással megyünk Szöülba a koreai légitársasággal és persze pont a Super Bowl alatt.Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Nem tudom BUD-ról mész e, mert innen csak kínai van, koreai semmi és ez kétlem, hogy jövő februárig nagyon változna, de megpróbálok majd segíteni....persze csak ha a Te pénzed múlik rajta....ha az MTVA-é, akkor mindegy 😊
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados

több mint 8 éve
Neeee.... Vazz, ez kb hihetetlen. Megőrülök, ha SB-t játszunk és nem láthatom... Most jó ideges lettem. :/Hát akkor nincsenek jó híreim...bár lehet azóta volt változás, de a korean air gépein legjobb tudomásom szerint nincs wi-fi....ha jól tudom, ezért csak 4 csillagos 😕Prágai átszállással megyünk Szöülba a koreai légitársasággal és persze pont a Super Bowl alatt.Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
Klaci79

több mint 8 éve
Hát akkor nincsenek jó híreim...bár lehet azóta volt változás, de a korean air gépein legjobb tudomásom szerint nincs wi-fi....ha jól tudom, ezért csak 4 csillagos 😕Prágai átszállással megyünk Szöülba a koreai légitársasággal és persze pont a Super Bowl alatt.Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Prágai átszállással megyünk Szöülba a koreai légitársasággal és persze pont a Super Bowl alatt.Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Klaci79

több mint 8 éve
We have signed our fifth-round selection CB Brian Allen.
több mint 8 éve
Igen, bár ez légitársaságonként változó azért...stream-hez tuti a legnagyobb netes csomagot adják...olcsóbb szokott lenni amivel fb, meg what's up használható...de szerintem 10 órás útra bármilyen net megéri...tapasztalatból mondom...sajnos én nem tudok aludni, hiába megy az ember kelet felé éjszakaErgó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊
Soldados
Árak az LH gépein:
1 hour: 9 EUR / 10 USD / 65 CNY or 3,000 miles
4 hours: 14 EUR / 15.50 USD / 100 CNY or 4,500 miles
Full flight (up to 24 hours): 17 EUR / 19 USD / 125 CNY or 5,500 miles
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ergó némi felárral a netért, lehet nézni streamen a meccset.Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
Klaci79
Köszi. 😊

több mint 8 éve
Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.a gépeken általában van net...10-20 eur/út körül lehet a költsége...amúgy élő műsorok természetesen nincsenek
Soldados
több mint 8 éve
Hosszú (10 órás) repülőutak esetében lehet Super Bowlt nézni bármilyen formában a gépen? Ezt komolyan kérdezem. Akár tv-n keresztül, akár wifivel laptopon, bárhogy.

több mint 8 éve
Igaz....Chargers a 3. csapat...korán volt még 😊A Panthershez max akkor megy ha ottmaradt még pár cucca. 😊Boston szerződés nélkül távozott...Úgy olvastam, hogy az is volt megbeszélve (nyilván ha olyan lett volna az ajánlat....de egy csere safety-ért?) és még elmegy Buffalo-ba és talán a Panthershez is. Majd utána kiderül hova ír alá.
Nézem közben a videókat. JuJu rugby játékos volt, így érthetőbb, hogy miért szerethetjük majd.
Spy
Klaci79
Bazzani
több mint 8 éve
A Panthershez max akkor megy ha ottmaradt még pár cucca. 😊Boston szerződés nélkül távozott...Úgy olvastam, hogy az is volt megbeszélve (nyilván ha olyan lett volna az ajánlat....de egy csere safety-ért?) és még elmegy Buffalo-ba és talán a Panthershez is. Majd utána kiderül hova ír alá.
Nézem közben a videókat. JuJu rugby játékos volt, így érthetőbb, hogy miért szerethetjük majd.
Spy
Klaci79
több mint 8 éve
Boston szerződés nélkül távozott...Úgy olvastam, hogy az is volt megbeszélve (nyilván ha olyan lett volna az ajánlat....de egy csere safety-ért?) és még elmegy Buffalo-ba és talán a Panthershez is. Majd utána kiderül hova ír alá.
Spy
több mint 8 éve
Boston szerződés nélkül távozott...Nézem közben a videókat. JuJu rugby játékos volt, így érthetőbb, hogy miért szerethetjük majd.
több mint 8 éve
Tre Boston safety érkezett hozzánk. A korábbi Carolina játékos szerintem megfelelő lenne Mitchell és Davis mögé biztonságnak. Nem örülnék ha sokat kellene látnom a védelemben Goldent.