NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 574 — no es importante
Colin Holba nehezen védhető pick a 6. körben.Klaci79
gyerekkora óta Steelers fan, na és így?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az nfl.com-on elég jónak minősítették a draftunkat:
bcsarli
ahogy másik 2 tucat csapatét is. A legrosszabb draft érték C volt, amit talán 2 csapat kapott. Kurva sok volt az A, A-, B+, B. Nem a ti draftotokat akarom leszólni, hanem az nfl.com minősítését 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
és a szegény longsnapper miatt meg szó sem esik arról, hogy a pingvinek meg gáláztak washingtonban 😀
zzz888
a jégkorong oldalon azért Soldi rendesen felvezette 😊
Klaci79
aztat én nem néztem 😕
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
és a szegény longsnapper miatt meg szó sem esik arról, hogy a pingvinek meg gáláztak washingtonban 😀
zzz888
a jégkorong oldalon azért Soldi rendesen felvezette 😊
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 350 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Az nfl.com-on elég jónak minősítették a draftunkat:

"
Pittsburgh Steelers
Draft picks: T.J. Watt (No. 30 overall), JuJu Smith-Schuster (No. 62 overall), Cameron Sutton (No. 94 overall), James Conner (No. 105 overall), Joshua Dobbs (No. 135 overall), Brian Allen (No. 173 overall), Colin Holba (No. 213 overall), Keion Adams (No. 248 overall)
Day 1 grade: A
Day 2 grade: A-
Day 3 grade: A
Overall grade: A
The skinny: The fact that T.J. Watt was available for the Steelers was amazing. He's a war daddy, and Pittsburgh can play him inside or outside for years. This was one of those picks where everyone will wonder in four years how Watt dropped this far. Many Steelers fans told me the team wouldn't take a receiver early; well, Kevin Colbert thought differently. JuJu Smith-Schuster is a very strong receiver who will be the physical pass-catcher the team needs. They could have used a pick on defense again, however, and found another receiver late in the draft. Colbert did get a corner/safety in Cameron Sutton who should become a starter down the line.

It's hard not to be happy for cancer survivor James Conner, but defenders won't be happy when trying to tackle this Steeler running back. I love the pick of Joshua Dobbs in the fourth round, with Big Ben going year-to-year from here on out. Cornerback Brian Allen is the next long, tall Utah cover guy with great potential, and getting long, athletic Western Michigan pass rusher Keion Adams late in the seventh will pay dividends."

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 758 — fő libsi
Soldi épp a backfire effect-re mutat gyakorlati példát ezzel a returner dologgal.

A backfire effect ennek egy különösen erős elfajzása: ez akkor lép életbe, amikor a tények veszélyeztetik az érintett világnézetét, és az új tények nem cáfolják, hanem megerősítik a korábbi meggyőződést. Tagadás, dackorszak, csakazértse.
Igen, a srác volt returner egyetemen. Kiemelkedő volt? Közel se.
Ha tényleg returnert akartunk volna tudtunk volna jobbat hozni? Igen.
több mint 8 éve
Sok-sok gondolat kavarog az ember fejében ilyenkor és nagyon sok igazság van abban amiket leírtok.
Scott Orndoff, ahogy Süti is írta, örülök neki. Volt is nálunk előtte, úgyhogy rá számíthattunk.
Egyébként Klemó szívemből szólt Dobbs-al kapcsolatban. Lehet nem lesz franchise qb, de nagyon tetszik és előzetesen rá is lehetett számítani. Többen Kaaya-t akarták, erre mi még egy LS-t is hamarabb elvittünk.
Én Suttonban többet látok, mint egy visszahordó. Az mondjuk nem tetszik, hogy Soldi kicsit ezt úgy használja, mintha lebecsülné vele. Kicsit meglepő hogy a súlyával van probléma, amikor teljesen átlagos súlya van és ott nyilván azért lehet könnyen fejleszteni valakit.
De tuti, hogy mindkét CB nem fog beválni, az kivételes szerencse lenne. Brian Allen pedig nem tűnik rossznak. Mindössze 86-os ratinggel dobtak felé a QB-k. Viszont 5 TD-t szereztek róla, de ahogy már más is említette, két éve CB csak, így bőven van benne potenciál.
A két CB draftja után el is engedtük Allen-t. 31 éves, már nem a jövő embere, kihagyott évekkel. Sajnálom...
A PFF elemzője ezt írta Dobbs-ról:
Dobbs is an athletic player within and outside the pocket whose arm keeps progressing. He shows good overall pocket poise and will hang in to make tough throws in the face of pressure. The common theme with Dobbs is that he’s always been able to bounce back from bad plays throughout the course of a game to give his team a chance to win in the end. His work ethic and intelligence give him a chance to develop into a very solid backup QB, and is a good match for the Steelers.
Nekem tetszik 😊
Colin Holba nehezen védhető pick a 6. körben.
Warren ideje úgy látszik lassan véget ér nálunk. A srác egyébként mindössze 1 szerelést hibázott el mióta játszik.
Ez az Adams gyerek se rossz. 7. körben már nem várhatunk nagy csodákat. De csapatában rendkívül produktív pass rusher volt. Összesen 52 QB pressures állt a neve mellett. Ez a MAC konferenciában a legtöbb volt.
ILB pedig bár hiányzik, de azzal, hogy a 2. körben nem húztunk egyértelmű volt, hogy első naptól kezdő szintű ILB nem lesz már. Hozzáteszem, még UDFA is csak egy LB jött.
| Ezek a srácok tényleg azt hiszik, hogy ez a poszt meg van oldva nálunk? |
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Legalább 3. smart playert hoztunk, ez pozitív (és számomra meglepő az eddigi szuperatléta dívákkal szemben) TJ-nek örülök, A CB-t értem, egyébként Suttont is jó futball IQ-júnak írják, de Tomlin off játékossal szeret visszahordatni. Connert nem lehet nem szeretni, csak legyen egészséges, nem érdekel hol húztuk. Dobbs interjút anno láttam a kombányon, van esze, nem lóg ki a kapanyél, mint néhány másiknál, sztem jó lesz, 2év múlva leváltja Jones-t ha LJ addig nem lesz kezdő. A BB utódlás nagy meglepetés lenne azért. De nekem nincs bajom vele.A frencsájz LS a FO humorérzékét dícséri. A többi elválik, csapatba vagy PS-be jut-e. De az a 2. kör....Cipésszel nincs bajom, tetszik a játékos, de WR és DL tekintetében vagyunk a legsikeresebbek a késői körös projekteket tekintve, míg a többiben betlizünk, legalábbis D terén. Én ILB-t húztam volna, bár nem tudom, ki volt még bent, de el tudom fogadni, hogy így alakult a boardunk. Így sztem ha nem jön vmi közepes veterán edzőtáborig, tutter, hogy Matakevich kezdeni fog idén. Nem tudom, akarom-e bár szeretem nagyon. A másik a TE, szerintem, ha nem bízunk Gholson-ban és Bryant-ban, akkor Green ben még kevésbé kellene.. A négyes itt alul tényleg komplett szoba lehetne, de -szintén magánvélemény- Green szerintem kidől a szezonkezdetig. Mindesetre, ha Bryant egy spanglira, akkor Green egy elkapásra van a career-ending-től. Én hiényolom a TE-t is az ILB mellett.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
Én a TE-ben egyáltalán nem hiszek. Iszonyat mély volt a class, ha akartunk volna, bármikor megtehettük volna. Green, JJ, Grimble, Johnson négyes bőven elég. Meglepne, ha lenne változás.
Soldados
Azért ha nézem mekkora csata lesz WR poszton, akkor simán el tudom képzelni TE poszton is azt, hogy behozunk egy veteránt, aki versenyez a rosterért, vagy akár a Grimble, Jonhson duót hozzák ki-ki meccsbe. Engem az lepne meg, ha nem így lenne...

Az megvan, hogy a Brown, JuJu, Bryant, DHB, Hunter, Rogers, Coates az 7 ember és nem számoltam Hamiltont még ide? Huhhhh......
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én a TE-ben egyáltalán nem hiszek. Iszonyat mély volt a class, ha akartunk volna, bármikor megtehettük volna. Green, JJ, Grimble, Johnson négyes bőven elég. Meglepne, ha lenne változás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én meg ahogy többet nézem, többet olvasok Dobbsról annál inkább tetszik a pick. Egy repülőgép mérnök csávó, aki leszarhatná a ligát, mert azzal is sokat keresne itt van, mert imádja ezt a játékot. A draft kezdetére szinte minden scout úgy nyilatkozott, hogy több van a srácban, mint amit eredetileg gondoltak róla és ahogy nézem a nyilatkozatait, Én ebben hiszek is. Nem gondolom (még...), hogy kezdő lehet, de azt már idén várom, hogy nem evidens LJ második pozíciója.

Nekem is az ILB poszt megerősítése hiányzik igazán. Hallgattam Colbertéket és bár lenyomták, hogy megvagyunk a Shazier, Willams, Jonhson, Fort, Mattakievicccccs ötössel, de nem tűntek meggyőzőnek. Én szinte biztos vagyok abban, hogy egy-egy kiszórt veteránt még behozunk a kezdés előtt, ahogy egy TE vadászat is valószínűnek tűnik. (van is egy már a piacon) Azt ugyanis ne feledjük, hogy vannak csapatok, akik egy kazal picket nyomtak az elején és ott nyilván nem arra játszanak, hogy mennek a PS-be, szortirozni kell.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Sajnálom - a Dobbs húzás kicsinált, azagyerek......
Efáradtunk harmadik napra.
Ordoff jó, nekem jobb, mint Nyoku.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pozitívumok? 1., 2. 3b., 5. kör teljesen rendben van. A legnagyobb needekre (OLB, WR, RB, CB) érkeztek megfelelő játékosok, megfelelő értéken. Ezenkívül hoztunk egy returnert, amiért persze reach a 3. kör, de ha jó returner lesz, akkor ez senkit nem fog érdekelni. Hoztunk még egy csere QB-t, ami végülis benne volt a pakliban. És a draft trollja címet elvittük a 6. körös long snapperrel. 😊

Negatívumként én az ILB-hiányát említeném.

Az meg hogy ki válik be és ki nem, úgyis csak a szezon dönti el.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Valaki sorolja a pozitívumokat, mert nekem nem megy...

UDFA unofficial eddig:
Nelson Adams DT 6-3 287 Mississippi State
Christian Brown DT 6-3 295 West Virginia
Ethan Cooper OG 6-2 322 Indiana-Pennsylvania
Francis Kallon DE 6-5 295 Georgia Tech
Keith Kelsey LB 6-0 233 Louisville
Scott Orndoff TE 6-4 253 Pittsburgh
Nick Schuessler QB 6-3 196 Clemson
Rushel Shell RB 5-9 227 West Virginia
Terrish Webb DB 5-10 190 Pittsburgh
Tootatájtend lokál...

Ethan Cooper ígéretes testnek látszik
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Mas. F1 et is szoktam nezni es a gphirek.hu t bocsi a spam ert. Tudom, hogy trollkodtak mostansag sokan, de ezek szerint mostmar nem lehet tobbet hozzaszolni egyatalan? Nem mintha eddig egyszer is megtettem volna, de jo volt azt is olvasni, hogy ugyanabbol a dologbol, kb 100 velemeny szuletik. : ) Es ezek kozott, volt jopar hozzaerto is. Amit most nagyon hianyolok. Valaki felhomalyositana, aki tud rola mi ujsag van, vagy meddig lesz meg igy stb. Elore is koszonom.

PS: akkor most szinte minden tul sokak altal latogatott helyen komment szunet van?

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Keion Adams, OLB. Ez elég vicces: NFL COMPARISON Arthur Moats
tenorx
Nem tudom, hogy ezt ironikusan irtak e? Jobban orultem volna egy James harrison nem draftolt de jobb nevnek. Kb ez az a szint amit, ki kellene valakinek szoritania, meg williamset. : ) Tudom sokan oda vagyunk erte, de meg mindig leirom, hogy egy idosebb, de legalabb meg "gyorsabb" utkozogyarat lecsereltunk, egy joval lassabb de olcsobb utkozogyarra.

Aki 10 eve meg jo lett volna, de iden, ezekkel a dupla Te meg gyors es sok alacsony WR es felalasokkal siman szivathatnak az o oldalara. Tudom saci eleg gyors. De ket oldalt nem fog lefedni. Es hat gaz, hogy egy kezdo elment egy ILB poszton es van egy masik emberunk, de akkor sem huztunk oda... Ez szerintem nagy hiba. Foleg hogy ilyen moats okhoz hasonlitjak a draftolt emberunket. (Hacsak nem watt lesz az aki lesz a mindenes olb, ilb csere, vagy neha kezdo ha gebasz van.) Tudom kesei kor. Meg minden. De moates egy atlagos, csere jatekos. Es ez van benne hasonlosagra? Hat nem hangzik tul jonak. Nem kell a 2 kor utan mar ugy is kuka szint, mit varsz stb, mert akkor valasztanunk se kellene. : ) Meg udfa se lenne.

Mindegy az Ilb nk kivul, meg a te poszt green kiesesevel lesz erdekes jovore, mert ennyi agyraszkodas, gyogyulas utan boritekolhato egy ket utes utani padoztatas sajnos. De mivel ott is megvan a kezdo, oda se huztunk. Csak oda huztunk koran, ahova kellettek a kezdo kvalitast kepviseloek. Ez jo, de a wr utan vagy a cb utan, a qb helyett johetett volna ilb. Bar lehet hogy nekik is tele a ... juk jonessal qb poszton. De egy draft cetlit elloni megint egy landry szintu jatekosra, akiben talan ot van az "it" nem fogja nagy szazalekkal megoldani max a 2. szamu qb helyet. Vagy a harmadikat.

De Dak o i szigorral, es sok szerencsevel talan ramcafol. Ha ertitek mire irtam. Klaci irta mikor draftoltuk, mi a hasonlosag meg dak p. vel. Az it, a draftoltsag es stb...

A tobbi kellett. OLB koran. Wr is kellett koran. A posztokkal sincs gond, de hianyolom a TE es ILB kezdo kvalitast akar hosszabb tavon is. 3. korost stb. De foleg az ilbt. De megvarom kit hova akarnak majd. Mert ...

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 449 — Steelers fan
Nah, erre alszom egyet, és majd holnap megpróbálom felfogni a látottakat. Pillanatnyilag nem verem magam földhöz az örömtől, de majd az edzői nyilatkozatok után tisztul a kép (remélem).
több mint 8 éve
Nekem tetszik. Vagy lyuk vagy fa...
több mint 8 éve
Keion Adams, OLB. Ez elég vicces: NFL COMPARISON Arthur Moats
több mint 8 éve
Engem huztak. : )
több mint 8 éve
Az utolsó körre annyi kérésem van, hogy olyan srácot húzzunk, akiről nincs ismertető egyáltalán NFL.com-on, és csak hosszas googlezás után találjunk róla bármit 😀
több mint 8 éve
A Dobbs picket mivel lehet védeni? Kellett QB, maximum ennyivel. Amúgy ez a Sutton gyerek 3 kilóval könnyebb, mint Gay és magasabb nála 2 centivel. Az Ő helyére jött!
Szokol
Nézd meg a Gruden videót....itt a középső körökben semmi garancia, hogy komoly QB-t találsz....idén a korai körökben sem volt. Megvizsgálták, beszéltek vele, elvitték Pit-be privat workout-ra és úgy gondolták, egy 4. kört megér. Ha bejön baromi jó, ha nem akkor egy puntert nem húztunk ki a 4. körben.
Klaci79
 www.seccountry.com/tennessee/tennessee-football-vols-josh-dobbs

Javaslom Én is...és itt ebben a cikkben még egy-két írás róla...szerintem ebből kiderül....
több mint 8 éve
A Dobbs picket mivel lehet védeni? Kellett QB, maximum ennyivel. Amúgy ez a Sutton gyerek 3 kilóval könnyebb, mint Gay és magasabb nála 2 centivel. Az Ő helyére jött!
Szokol
Nemtom, nekem tetszik hogy kibaszott okos.
Mármint intelligenciát nem tudsz tanítani, minden mást igen (na jó méretet se ahogy a mondás tartja).
4. körben meg úgyse lehet csodát várni, egy próbát megér.
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.
Klaci79
Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
tenorx
szerintem csak felesleges vita lenne....ráadásul Juju nagyon bejön...örülök, hogy végül elhoztuk. Nem tudom mit fogok persze mondani, ha (ne történjen ilyen) valamelyik kezdő safety kihagy egy-két meccset.
Klaci79
Morianti mar megint ezek a negative hullamok. : ) lb sorunk sem Eros ilb poszton annyira.