NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 411
87
19-től, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
Mármint arra gondolsz, hogy a másodikban felmentünk volna, adva egy hatodik, vagy akár ötödik kört? Ugye most Te viccelsz? Ezzel körberöhögnek....ez ugyanis a másik fél részéről is üzlet...szignifikánsan...vagyis legalább mondjuk 5 helyet legfeljebb egy T+2 körös pickel tudsz csinálni, de igazából maximum 4. körös cetli az, amivel kereskedni lehet.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
több mint 8 éve
Long-snapper Colin Holba, drafted 6th by the Steelers, said he was suprised he was drafted at all.És akkor mit mondjunk mi....a meglepetéssel kapcsolatban. Neki ez legalább egy kis pénzt hoz, én meg csóválom a fejem.
több mint 8 éve
szerintem csak felesleges vita lenne....ráadásul Juju nagyon bejön...örülök, hogy végül elhoztuk. Nem tudom mit fogok persze mondani, ha (ne történjen ilyen) valamelyik kezdő safety kihagy egy-két meccset.Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
tenorx
több mint 8 éve
Vagy a neve zavarta meg őket, Colin hOLBa...Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.Elírtuk! LB-t akartunk, LS lett. Biztos más a billentyűzetük!
no flacco
Szokol
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.Akkor most visszatérhetünk arra a beszélgetésre, hogy ennyi erővel akár fel is tradelhettünk volna a második körben ahelyett, hogy ezek nagyrészét kivágjuk 1-2 év múlva? 😀
Klaci79
több mint 8 éve
vigyázni kell, mert a legjobb punter még bent van....egyébként még a kicker Gonzalez meg is ért volna ennyit
több mint 8 éve
Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.Elírtuk! LB-t akartunk, LS lett. Biztos más a billentyűzetük!
no flacco
több mint 8 éve
Ilyenkor azért kicsit eljátszok a gondolattal, hogy mi a f@sznak ezeknek hátsó kör....komolytalan amit időnként művelnek.
több mint 8 éve
Lb helyett ls... Biztos all pro kaliber a gyerek.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Na jó, megvan a draft vicce is! Long snapper a 6. körben 😊 😊 Sírva röhögök.Beszéltük, hogy luxusheklyzetben vagyunk, hát ki is használjuk: 3. körben returner, 6. körben long snapper. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Besza-behúAz első nap király volt. A második magyarázható. A harmadikra elfáradtak a fiúk a warroomban!
LS Colin Holba.
Klaci79
több mint 8 éve
Nekem mindig bejön, ha valaki olyat draftolunk, aki nem félhülye....pláne, ha QB-ról beszélünk. Beachum is ugyanilyen volt és lett is belőle valaki.Tegyük helyre a srácot, mert fontos. Dobbs NEM run first QB. Első opcióból mindig passzokat keres, sőt Bent megszégyenítő menekülő képességei is vannak és csakis második opcióból fut. Azt viszont jól, mivel atletikus. Rövid, 10 yardon belüli dobásai rendben vannak, és a hosszúkkal sincs gond, vagyis karja is van, de a 10-15 yardos pontossága problémás. No és ez az ami miatt ideáig csúszott, mert ezt azért nem könnyű javítani és ez bizony nálunk is nagy gond lehet, hiszen ez itt Brown és most már JuJu terepe.
Ami nagyon tetszik benne, az az, hogy idén folyamatosan javult és a cikkek szerint egy nagyon komoly pro dayt nyomott. Minden bizonnyal ott keltette fel igazán az érdeklődést. Meglátjuk, nekem tetszik ez a pick.
több mint 8 éve
Keenan Lewis has left the #Steelers facility. With team drafting two CBs, they will let him leave at this point
több mint 8 éve
Conner a legjobb pickünk a drafton... Ez az ember meghal...Naaaaa.. too soon, Soldi.
Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
twitter.com/Steel_Curtain4/status/858374176440287232Nagy gunslinger lehet a srác, kb 9 futott TD-re jut 2 passz, abból is az egyik hail mary. Amíg nem láttam, csak csodálkoztam hogy minek, de most már ideges is lettem.
Klaci79
több mint 8 éve
valakinek a Barca meccset is néznie kell...most csak a neveket figyelem
több mint 8 éve
Mi ujsag sracok elfaradtatok. : )
több mint 8 éve
Akkor megiscsak tenorxnak lesz igaza. Amugy en is azt gondolom, hogy az elso cb golson, gay ellen szoltak. Arra a posztra a gyors wrk ellen, pl new england wr jei keresztbe kasul futottak minket. A masik meg ha serminator lehet cb es s ha gebasz van. Allen contributed on special teams, safety and cornerback in six games the next season
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
: )
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/C-mm0aPW0AI7nLm.jpg:large
42,5%-a lett elkapva a felé dobott labdáknak...nálunk ez már jó 😕
Jó alapanyag lehet....ha eleget dolgoznak vele, talán lesz belőle valami
RZD-ben jól használható 😊
Klaci79
pbs.twimg.com/media/C-mm0aPW0AI7nLm.jpg:largewww.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37E
42,5%-a lett elkapva a felé dobott labdáknak...nálunk ez már jó 😕
Jó alapanyag lehet....ha eleget dolgoznak vele, talán lesz belőle valami
RZD-ben jól használható 😊
Klaci79