Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ravens hét kezdődik!!!
Annak ellenére, hogy mennyire nem megy idén a hollóknak, kicsit se lehetünk nyugodtak. Utoljára 2014 november 2-án vertük meg őket, Big Ben nagy meccsén 43-23-ra. Bóltimórban meg 2012 december 2-án az említett Batch meccsen 23-20-ra. A statisztikák szerint Bennek összesen 1 olyan meccse volt, ahol sérülésből tért vissza és legalább 100-as pr-t hozott, de ott is kikaptunk. Mondjuk ha most visszatér, az nem tűnik nagy kihagyásnak, a bye week miatt ugye 2 meccs, de az eddigi 7 ilyen meccsen mindössze 2 W és csak 1 idegenben. Mondjuk olvasva egy-két szakértőt, nem biztos Ben visszatérése, bár közben még nincs semmi biztos ezzel kapcsolatban. Mondjuk Big Ben statisztikája se túl jó, 8-ból 6 vereség idegenben a Ravens ellen, mondjuk az is igaz, hogy a Ravens ennél sokkal jobb szokott lenni. Ráadásul elég komoly nyomás alatt szokott itt játszani Ben, ami most nem biztos hogy jót tesz a térdének, de minél többet pihen, annál szarabb formában tér vissza és a Dallas elleni következő hazai se lesz diadalmenet, se Romo, se Prescott esetén.
A statisztika másik oldalán viszont az áll, hogy 23 győzelem mellett 13 vereségünk van bye week után, így a Pecc mögött a 2. legjobb a mutatónk. Igaz a Ravens-é is pozitív 20-16-os.
Nagyon ideje lenne már megverni a varjakat, sőt talán még az se jelenthet gondot, ha nem Ben irányít...nyilván így azért érdekes lenne egy W. Úgy tűnik legalább a többi sérült rendben lesz, talán még Green is fog lehetőséget kapni.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Tomlin állása nincs veszélyben és nem is lesz egy ideig. Az, hogy a szurkoló mit beszél, tök mindegy. Tomlinnak vannak hibái (gyenge csapatok elleni meccsek és a tökösség félreértelmezése), de a Steelers jelenleg stabil PO-csapat, ráadásul SB-contender.
Soldados
Ez igaz soldi, csak mikor lenne eselyunk realis nyerni?

- Amikor pl philly lemos,
- egy serules a def ben heyward es a def futas elleni vedelme 0.
- Es meg a qb serulest utolsonak hozom, mert azzal nem szamolnak ugyebar. De sajnos kell, mert ben nem nagyon tud vegig jatszani teljes szezonokat serules nelkul.

Szoval. Ok po bejon, de ott jon egy apro ben serules es steelers out. Jon egy gyenge nap az off tol es megint steelers out.
on egy tuitt serules. Vagy heyward es steelers out.
Szoval hiaba van meg az o ben nelkul az o is out. Lathattuk mar joparszor.

A pats brady nelkul is tudott nyerni egesz szezonban matt cassellel. Utana iden is 2. 3. szamuval. Mi meg nem.

Szoval nekem ez nem sb contender csapat. Max po.

Ahol jon egy jo def es vegunk.
Vagy egy apro serules, ami megintcsak elkerulhetetlen a sok jatszott meccs utan es a def fekszik ki.

Kozel nem vagyunk olyanok mint hisszuk sokan.
Papiron igen.
Jatekosanyagot tekintve egeszsegesen mindenki bevethetoen igen.

De ilyen sem lesz. Szoval addig szerintem inkabb beszeljunk po eselyes csapatrol, mint sb eselyesrol. Mert esely az van de mennyi? 1/32 vagy 20/32 hoz az is esely. De nem ugyanaz. Szerintem nekunk 20/32 hoz az eselyunk max.

Ami nem jelenti azt hogy ha bejutunk is meg tudnank nyerni. Komolyabb csapatot jo deffel szerintem meg az egeszseges bennel es egeszseges deffel is csak eppenhogy el tudnank verni. De ezt 4x egymas utan mar nagyon nehezen tudnam elkepzelni. Mert mindig van valami. Amint lathatjuk. Mikor nyertunk mostanaban egymas utan 4x. Tudom nem most kell, de azert most is lehet latni.

De ez csak az en velemenyem.
gabistar
1. nem szeptemberben és októberben kell kiemelkedőnek lenni, hanem decemberben, januárban, azaz senkit nem fog érdekelni januárban, hogy a Philly lemosott minket.
2. tavaly ez az O több kiváló D-t agyonvert, lásd SEA és DEN
3. Ben, vagy éppen Heyward nélkül valóban sansztalanok vagyunk. De a NE Brady nélkül szintén az lenne. Ezen nem vákltoztat, hogy 3 meccset nyertek nélküle.
4. A sérülés a játék része, de ha lesznek a kulcsembereink (rajtuk kívül mondjuk Bell, AB, Shazier), akkor bárkit legyőzhetünk. És a bárkit legyőzhetünk jelenti azt, hogy SB-contender.

+1: az a Ravens bajnok lett, amelyiket mi egy Charlie Batch-csel legyőztünk decemberben. Jókor álltak össze és végigmentek az úton. az alapanyag nálunk megvan, csak jókor kell összeállni és egészségesnek lenni.
Soldados
Hat erre irnom kell, mert a +1 sajnos felidegelt egy mp alatt, foleg ugy hogy raadasul egyet kell ertsek Soldados-al.
Ha mar a pesszimista oldalrol kozelited meg, nezd meg a tobbieket is. OR, KC, South kozul egyik sem ellenfel, persze elverhetnek ok is ( lsd Tebow-ellenriposzt). Marad a Denver, aki egyoldalas. 50-50, ki hoz jobb napot, de rajuk is igaz ha nem tudjak letolni a palyarol BB-t nagy szarban lesznek. NE nem latom a felelmetes Def ott sem. Ok jobbak nalatok, de csak egy picit ( Beli papa, Brady), de sokkal jobb esellyelo indultok ellenuk mint Tebow ellenetek. SB, 1 meccsen barmi lehet.
Persze ertem Gabistar-t, az igaz hogy nem bomba a csapatotok, de tobbseg meg rosszabb. Peace
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlin állása nincs veszélyben és nem is lesz egy ideig. Az, hogy a szurkoló mit beszél, tök mindegy. Tomlinnak vannak hibái (gyenge csapatok elleni meccsek és a tökösség félreértelmezése), de a Steelers jelenleg stabil PO-csapat, ráadásul SB-contender.
Soldados

- Es meg a qb serulest utolsonak hozom, mert azzal nem szamolnak ugyebar. De sajnos kell, mert ben nem nagyon tud vegig jatszani teljes szezonokat serules nelkul.

Szoval. Ok po bejon, de ott jon egy apro ben serules es steelers out. Jon egy gyenge nap az off tol es megint steelers out.
on egy tuitt serules. Vagy heyward es steelers out.
Szoval hiaba van meg az o ben nelkul az o is out. Lathattuk mar joparszor.

A pats brady nelkul is tudott nyerni egesz szezonban matt cassellel. Utana iden is 2. 3. szamuval. Mi meg nem.

Vagy egy apro serules, ami megintcsak elkerulhetetlen a sok jatszott meccs utan es a def fekszik ki.

Papiron igen.

De ilyen sem lesz. Szoval addig szerintem inkabb beszeljunk po eselyes csapatrol, mint sb eselyesrol. Mert esely az van de mennyi? 1/32 vagy 20/32 hoz az is esely. De nem ugyanaz. Szerintem nekunk 20/32 hoz az eselyunk max.

Ami nem jelenti azt hogy ha bejutunk is meg tudnank nyerni. Komolyabb csapatot jo deffel szerintem meg az egeszseges bennel es egeszseges deffel is csak eppenhogy el tudnank verni. De ezt 4x egymas utan mar nagyon nehezen tudnam elkepzelni. Mert mindig van valami. Amint lathatjuk. Mikor nyertunk mostanaban egymas utan 4x. Tudom nem most kell, de azert most is lehet latni.

gabistar
1. nem szeptemberben és októberben kell kiemelkedőnek lenni, hanem decemberben, januárban, azaz senkit nem fog érdekelni januárban, hogy a Philly lemosott minket.
2. tavaly ez az O több kiváló D-t agyonvert, lásd SEA és DEN
3. Ben, vagy éppen Heyward nélkül valóban sansztalanok vagyunk. De a NE Brady nélkül szintén az lenne. Ezen nem vákltoztat, hogy 3 meccset nyertek nélküle.
4. A sérülés a játék része, de ha lesznek a kulcsembereink (rajtuk kívül mondjuk Bell, AB, Shazier), akkor bárkit legyőzhetünk. És a bárkit legyőzhetünk jelenti azt, hogy SB-contender.

+1: az a Ravens bajnok lett, amelyiket mi egy Charlie Batch-csel legyőztünk decemberben. Jókor álltak össze és végigmentek az úton. az alapanyag nálunk megvan, csak jókor kell összeállni és egészségesnek lenni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Soldados

Szoval. Ok po bejon, de ott jon egy apro ben serules es steelers out. Megha csak landrynek fel meccset kellene lehoznia. Akkor is inkabb bent eroltettuk serulten mint hogy landryt hagytuk volna bennt lehozni a meccset. Ja persze mert nem tudta.
Jon egy gyenge nap az off tol es megint steelers out.
Vagy egy tuitt serules. Vagy heyward es steelers out.
Szoval hiaba van meg az off ben nelkul az off is out. Lathattuk mar joparszor. Koszi landry.

Papiron igen.

Eleg egy cicak elleni meccs po elott vagy utan, vagy ugyanez a ravens el es akkor megint egy joparan outok lennenek. Es akkor megint jon a visszaeses. Pedig veluk jatszanunk kell. Szoval ha kb eddig mindenkit elvertunk volna, vagy csak egyszer betliztunk volna es kb egy tdvel kaptunk volna ki akkor mondhatnank hogy sb eselyes a csapat. Ezt a pats elmondhatja, mi nem ... Bocsi ha tul negativ kritika de valos... Remelem ramcafolnak.

De 2008 ota nem nyertunk sbt. Amikor meg bejutottunk Gb elvert minket mert ben serult volt. Azota meg mindig sb contender a csapat, de nem jutottunk meg csak a focsoport dontobe sem. Szoval a regi d, meg ez az o az lenne sb contender. De a mostani nem az. Max az o elit bennel. A d kozepes. Es ugy nehez nyerni. Mert az onak kell tobb pontot csinalni mint a d engedne. Ne ertsetek felre a d jo kozepes. Jo munkasember, de mar nem az a next man up es semmi gond van.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
 www.pennlive.com/steelers/index.ssf/2016/10/steelers_heyward_quit_patriots.html
gabistar
Ha ezt összefoglalnád magyarul is szereznél egy lájkot is. 😊
kittli
Nem a lájkért, de Heyward arról beszél, hogy ótvar a futás elleni védekezésünk amióta sérült, és ez lehetetlenné és értelmetlenné teszi a qb-k letámadását, mert szétfutnak bennünket és ők menedzselik az órát. A harmadik negyedben, amikor Gronk TD-t csinált, még csak négy ponttal mentek, mégis állítja, hogy ott vége volt a meccsnek. Ezt jómagam a helyszínen "élvezhettem" és tényleg igaza van, feladtuk fejben 14 perccel a meccs vége előtt. Sokan elindultak haza. 😕 Blount TD-je már senkit sem érdekelt. A második félidő elején egy időben hosszú drive a kezünkbe adta a momentumot, aztán elszarakodtuk, akárcsak a recovered fumble utáni Landry Jones int-nél. Ezt fájlalja a legjobban és játszani fog a Ravens ellen.
Személyes adalék: kezd forrni a levegő Tomlin körül, a lelátói beszélgetések és a helyi sajtó is elfogadhatatlannak tartja a morális inkompetenciáját.
Üdv Nektek Denverből, holnap a Chargers ellenire megyek, csütörtökön voltam Nashville-ben, ott mindenki boldog volt, mivel tudják, hogy a Titansnak és a Jaguarsnak annyi köze van a SB győzelemhez a következő 15-30 évben, mint nekem a biokertészethez... 😊
AlterEgó
Jo utat es koszi a forditast. Itt este volt es faradt voltam, szoval nem gondolkodtam azon hogy forditani kellene. Koszi mindenesetre es udv itt az usaban. Erezd jol magad. Es kar hogy nem a legjobb meccset fogtad ki, de mekkora lett volna ha bent es bradyt latod eloben egymas ellen. Ket ikon. Igy is nagyon jo lehetett meg megerte, de gondolom jobban orultel volna bennek. Jo szorakozast.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A bye weeken tökéletes hetet zártunk, mivel a Bengals döntetlent játszott a Skins-szel Londonban, azaz 1-ről másfél meccsre nőtt az előnyünk, ami ugye - tekintve a döntetlenek szerény számát - kettőnek tekinthető. És ha Ravens-t megverjük jövő héten, akkor mindkét rivális 2 meccs hátrányba kerülne, ráadásul mindkettővel szemben 1-0 lenne a mérlegünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Akkor meg csak maradjon, mert a PO-ban ugysincs annyira gyenge csapat 😀

több mint 8 éve
nem csodálom egyébként a Tomlinnal szembeli indulatokat, mert az még rendben is van, hogy kikapunk papíron lényegesen gyengébb csapatok ellen, de mindez hosszú évek óta jellemző a csapatra és semmit nem tesz ellene, ez valóban megkérdőjelezi az ehhez kapcsolódó képességeit...mindazonáltal fogalmam sincs, hogy ki kellene a helyére, mert közben meg a nagy meccsekre képes felrázni a társaságot, ami meg másnál hiányzik
meg azokat az időkérési problémákat is nehéz elnézni neki, amiket szinten munkája kezdete óta képtelen kinőni
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
gabistar
kittli
Nem a lájkért, de Heyward arról beszél, hogy ótvar a futás elleni védekezésünk amióta sérült, és ez lehetetlenné és értelmetlenné teszi a qb-k letámadását, mert szétfutnak bennünket és ők menedzselik az órát. A harmadik negyedben, amikor Gronk TD-t csinált, még csak négy ponttal mentek, mégis állítja, hogy ott vége volt a meccsnek. Ezt jómagam a helyszínen "élvezhettem" és tényleg igaza van, feladtuk fejben 14 perccel a meccs vége előtt. Sokan elindultak haza. 😕 Blount TD-je már senkit sem érdekelt. A második félidő elején egy időben hosszú drive a kezünkbe adta a momentumot, aztán elszarakodtuk, akárcsak a recovered fumble utáni Landry Jones int-nél. Ezt fájlalja a legjobban és játszani fog a Ravens ellen.
Személyes adalék: kezd forrni a levegő Tomlin körül, a lelátói beszélgetések és a helyi sajtó is elfogadhatatlannak tartja a morális inkompetenciáját.
Üdv Nektek Denverből, holnap a Chargers ellenire megyek, csütörtökön voltam Nashville-ben, ott mindenki boldog volt, mivel tudják, hogy a Titansnak és a Jaguarsnak annyi köze van a SB győzelemhez a következő 15-30 évben, mint nekem a biokertészethez... 😊
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
gabistar
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Mettenberger és Jones megosztották a snapeket egymás között edzésen. Talán végre 3. számú opció lesz a jó öreg Landryből?
Dodó
Az talan ev vegere lehetne. Mert azert a playbookot sajnos o jobban tudja, megha nem is kiviteleni. Bar lattunk mar jopar peldat iden arra hogy akar rookie qb is lehet jo, de sajnos nem ez az altalanos. Tudom hogy matt nem rookie de itt az.

Az idozitesek meg az egyebek miatt. Sot jones sem volt annyira gyenge mult heten mint hittem volna. De jo sem volt. Jo lenne mar egy normalis 2. szamu iranyito, aki kepes nyerni es hozni par meccset mig ben nincs itt mert azt azert lehet latni a statokbol, hogy 11 szezonbol 8 ben hagyott ki ben meccset. Szoval nem ujdonsag. Bocsi ha a stat nem korrekt.

Es tudom hogy Bruce Gradkowski volt a terv. De utana amikor kidolt nem jott erdemleges megoldas a helyere. O jo volt 2. szamunak. L.J. nem az. De a penz nagyur. Bennek adjak. De azert inkabb kapjon o kevesebbet, de legyen mellette egy backup. Mas az hogy lehet, hogy a pats pl 3-1 el hozta le a brady nelkuli meccseket. Mi meg csak sirunk, ahelyett hogy tennenk is valamit ez ellen.

Tudom volt nekunk is ollyan, hogy ben nelkul hasonlo eredmenyt ertunk el, de mikor volt az mar. A d verzik tobb sebbol. Rajuk mar nem lehet ugy szamitani mint regen. Hogy akar pontokat is csinalnak. VAgy demoralizaljak az ellent addig, mig az o valamit osszehoz. Az a vonat mar elment. Nem azt mondom hogy sbt kell nyerni minden evben. De mindig annak vagyunk kikialltva, aztan jon a nagy semmi. Tudom majdnem vertuk a denvert 2 kulcsjatekos nelkul, de a pats nem fekudt volna nekunk. A den nek meg igen. Szoval ok jo az o, kozepes a d, de csak akkor ha ben egeszseges. Akkor van csak eselyunk ez azert gaz. Nem lehet a csapatot csak ra epiteni. Mert mint irtam, serules barmikor lesz es a next man up projectunk sem mukodik sem qb, sem de, szinten.

Nehez a dolog. De igy nem leszunk sb gyoztes csapat. Amig csak ben bell brown tud egyutt meccset nyerni. Es ha tobb pontot csinalnak mint amennyit a d kap. Mert mindig lesz olyan csapat ahol az o nem fog mukodni. Es akkor a def vegig szenved es kiesunk. Vagy be sem jutunk mert ben leserul mert egy kedves uriember jol terden rugja. Ha az miatt ha nem, azert ezt sem szabadna nfl ben hagyni. Mert ezt kickboxnak hivjak. Nem focinak. Mindegy. Barmi lehet meg az ellenkezoje is. De ugy erzem csak a kozonseget akarjuk kiszolgalni jo offensevel. Es hogy amikor kimennek ketchup foldre jo sok pontot lassanak. Aztan amikor jon a gebasz akkor majd egyszer megint csinalunk egy jo meccset amivel feledtetni probaljak. Szoval nem latom azt a tudotos epitest, akarast. Eleg ha megnezitek mit mondott heyward az oltozoben a meccs utan. Nem tudom neten fennt van e. De mindent elmondott amit kellett.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Mettenberger és Jones megosztották a snapeket egymás között edzésen. Talán végre 3. számú opció lesz a jó öreg Landryből?
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Since drafted by the Steelers in the fourth round of the 1999 draft out of Northern Colorado, he has been a model citizen, a team leader, and arguably the greatest defensive end in the history of the 3-4 defense. He didn't miss a single game from 2000-2006.

His strength, speed, and technique made him literally unblockable. He may have been named to only one Pro Bowl, but Peter King listed him on his All-Decade team as a starter. And an NFL feature on him showed numerous famous coaches using the word "unblockable" to describe Aaron Smith.

www.behindthesteelcurtain.com/2011/10/24/2510414/better-loved-ye-cannot-be-aaron-smith-and-the-pittsburgh-steelers
gabistar
Nekem nagy személyes kedvencem volt. A leg alulértékeltebb játékos a maga posztján. Sajnálom, hogy csak ilyen keveset láthattam.
polamalu
Az Úr a legjobbjait küldi a legnehezebb csatákba. Ez rá pályán és pályán kívül is igaz volt
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ravens elleni 2. meccsünk karácsony estéjén lesz! Micsoda ajándék a Jézuskától!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Since drafted by the Steelers in the fourth round of the 1999 draft out of Northern Colorado, he has been a model citizen, a team leader, and arguably the greatest defensive end in the history of the 3-4 defense. He didn't miss a single game from 2000-2006.

His strength, speed, and technique made him literally unblockable. He may have been named to only one Pro Bowl, but Peter King listed him on his All-Decade team as a starter. And an NFL feature on him showed numerous famous coaches using the word "unblockable" to describe Aaron Smith.

www.behindthesteelcurtain.com/2011/10/24/2510414/better-loved-ye-cannot-be-aaron-smith-and-the-pittsburgh-steelers
gabistar
Nekem nagy személyes kedvencem volt. A leg alulértékeltebb játékos a maga posztján. Sajnálom, hogy csak ilyen keveset láthattam.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Green mellett BigBen is edzett! Ez egy állat, 8 nappal a műtét után már dobálta a disznóbőrt! 😊

Azt hiszem, ezzel megvan a nap jó híre, nagyon elkezdtem reménykedni, hogy játszhat a Ravens ellen. Green aktiválására 21 napunk van, miután ma edzésbe állt.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Pittsburgh Steelers announce Ladarius Green will practice today for the first time
Klaci79
Ajj baszki pedig megvan az összes Asimov, pont ez hiányzik...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
We have signed OT Keavon Milton to our practice squad, and released TE RaShaun Allen from our practice squad.
több mint 8 éve
Gilbert után egy újabb jó hír, reméljük valóban teljesen egészséges már:
Pittsburgh Steelers announce Ladarius Green will practice today for the first time
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Ez mentalis kerdes, nem motivacios ( ha az, akkor az a nagy baj, de konnyen orvosolhato)
no
A baj az, hogy ezt 3 éve nem tudjuk orvosolni... Tavaly parádés játékkal elvertük a csopgyőztes Bengals-t, majd köv. héten fantasztikussal comebackkel a későbbi bajnok és a legjobb védelemmel rendelkező Broncos-t, majd elmentünk hozzátok és 2 ilyen diadallal a hátunk mögött, két ilyen fantasztikus skalppal halál simán(!) lecidáztunk, amivel kikerültünk a PO-ból... Csak a Jets utolsó körös buktájával jutottunk be mégis...
Soldados
A mentalis problemat sokkal nehezebb megoldani. 1 mert a csoport problemaja es az folyamatosan valtozik. Ha nagyon erosek a jatekos vezerek, ami megtalalhato a tortenelmetekben akkor ez fel sem merul, mert ritka mikor 5-6 kulcsfigura is "csapat lelki godorbe kerul". A Steel Curtain nem veletlenul nem ( vagy nagyon ritkan) volt agyonverve, nemcsak mert jok voltak, jok voltak fejben is.
Heyward jo jatekos, de Aaron S "tobb" volt (remelem jol ertitek) es nem volt egyedul ( neha csapatreszen belul sem ). Mivel ma ezek hianyoznak toletek is, az edzo(k)nek kellenne atvenni a szerepuket, ami emberes feladat es vki nem is alkalmas ra. Rex R pl ilyen.
no
Aaron-nak azért egy picit könnyebb volt. A teljes front 7 akkor nagyon egyben volt. Középen egy bivaly, a két szélén pedig két olyan ember akik képesek voltak nyomást generálni, ergo nem a DE-től jött a sack, ők tudtak foglalkozni a saját feladatukkal. Most Heyward nemcsak a futás ellen jó, de sack-et is csinál, ami miatt abszolút elit játékos lett. Csak hát ugyebár kívülről nem sok segítségre számíthat.
Klaci79
rossz pelda volt mert kozben a NT kerdest ragjatok. Legyen H olyan jo jatekos, mint AS, de a vezere tud-e lenni a csapatnak ( nem hangado)?
Mas pelda akkor, J Zanetti az Interben vezer volt, barki aki mellette volt vedo a 400 ev alatt, megtanulta a gyozni tudast, gyozni akarast, alazatot. Sulya volt a szavanak, hitele volt a karakterenek, a tobbiek elhittek minket nem lehet megverni. Perssze meg lehetett, de ha ilyen jatekosaid vannak, ritkabban kapsz ki egy gyengebb csapattol.
Minden felsorolt tulajdonsag minden versenyzoben megvan, de a melysege a lenyeg+ a karizma. Ray L-t a pokolba kovettek volna, Suggs nagyon jo (volt), de ot max a kocsmaba. A negativ peldat tolunk hoztam ,mert jo fej vagyok.
Ha elkovetett ket hibat a sec egymas utan, de raneztek Pola-ra es azt lattak 23 perc van hatra, ennyi ido alatt a jovo heti talalkozot IS meg tudjuk nyerni ( ha jol emlekszem o pedig a "csendes" gyilkos volt). Persze az edzok is el tudjak mondani 23 perc sok mindenre elegendo ( ez teny), de a jatekosoknak "hinniuk" kell bennuk es ez nehezebb.
több mint 8 éve
Ez mentalis kerdes, nem motivacios ( ha az, akkor az a nagy baj, de konnyen orvosolhato)
no
A baj az, hogy ezt 3 éve nem tudjuk orvosolni... Tavaly parádés játékkal elvertük a csopgyőztes Bengals-t, majd köv. héten fantasztikussal comebackkel a későbbi bajnok és a legjobb védelemmel rendelkező Broncos-t, majd elmentünk hozzátok és 2 ilyen diadallal a hátunk mögött, két ilyen fantasztikus skalppal halál simán(!) lecidáztunk, amivel kikerültünk a PO-ból... Csak a Jets utolsó körös buktájával jutottunk be mégis...
Soldados
A mentalis problemat sokkal nehezebb megoldani. 1 mert a csoport problemaja es az folyamatosan valtozik. Ha nagyon erosek a jatekos vezerek, ami megtalalhato a tortenelmetekben akkor ez fel sem merul, mert ritka mikor 5-6 kulcsfigura is "csapat lelki godorbe kerul". A Steel Curtain nem veletlenul nem ( vagy nagyon ritkan) volt agyonverve, nemcsak mert jok voltak, jok voltak fejben is.
Heyward jo jatekos, de Aaron S "tobb" volt (remelem jol ertitek) es nem volt egyedul ( neha csapatreszen belul sem ). Mivel ma ezek hianyoznak toletek is, az edzo(k)nek kellenne atvenni a szerepuket, ami emberes feladat es vki nem is alkalmas ra. Rex R pl ilyen.
no
Aaron-nak azért egy picit könnyebb volt. A teljes front 7 akkor nagyon egyben volt. Középen egy bivaly, a két szélén pedig két olyan ember akik képesek voltak nyomást generálni, ergo nem a DE-től jött a sack, ők tudtak foglalkozni a saját feladatukkal. Most Heyward nemcsak a futás ellen jó, de sack-et is csinál, ami miatt abszolút elit játékos lett. Csak hát ugyebár kívülről nem sok segítségre számíthat.
Klaci79
Ez igy igaz is meg nem is. Mert azert tudott menni a sack az lbk reszerol Aaron Smith idejeben, mert o majdnem egymaga megoldotta az o oldalara jovo futas megfogasat.

Ami az egyik legnehezebb volt az o koraban, lathattuk pl ziggy hood ot az o helyen nem volt ugyanaz. Kozel sem. Meg sem tartottuk pedig ha jol emlekszem korai koros volt. Meg izompacsirta, meg edzesmeno. Megsem volt megblokkolhatatlan mint A.S.

Es abban az idoben run heavy offense volt. Es kulcs volt a smith oldalara jovo futas megfogasa. Nem vagyok szakerto, de valaki leirhatna, hogy neki tobb dolgot kellett megoldania egymaga, mint pl kieselnek a masik oldalon.

Jo kozepen sem volt gond a futas megfogasaval, de ha jol tudom ot majdnem mindig kettoztek a vegen mar, es hagytak pl hogy casey hampton mennyen kozepen. Volt is egy ilyen sackje ha jol emlekszem.

Na mindegy visszaterve Ha pedig passz volt, akkor o nyitotta meg az utat, mivel ot kettozni kellett es meg igy is megblokkolhatatlanak mondtak. Szoval futas, vagy passz eseten is duplazni kellett A.S.t es o meg igy is meg tudta oldani a futas elleni vedekezest. Amit nagyon nehez megcsinalni. Ha jol tudom ket "gap" et kell egyszerre lefedezned, mikozben duplazva vagy. Szoval ez volt a nem mindegy. Es amikor A.S kiesett vagy leserult a futas elleni vedekezesunk is visszaesett. Hiaba volt minden mas kezdo fennt.

Kiesel maskeppen volt jo. O jo passrusher volt a masik oldalon, es mint a.s. jol nyitott utat o is az lbknek. Ha jol emlekszem. De A.S posztja fontosabb volt. Es a kettozesek miatt, meg ha jol tudom a ket gap lefedezese miatt nagyon nehez feladat volt az A.S. poszt.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hagyjuk már ezt az NT kérdést.....pont Hargrave egy NT-ként és DE-ként is használható playa.....a nickel formációnkat futották szét, és amúgy a Miami is. Itt pedig kettő, azaz kettő falember van a pályán és egyik sem macilaci....az előző meccseken a kettős TE játékokkal oktatta a NE az ellenfelet, így persze felmehettünk volna a 3-4 base D-vel, de akkor nem futnak szét bennünket, csak szétdobálnak. Az a baj, amit Soldi mond. Sajnos ez a nickel D Heyward nélkül nem az igazi....ha futnak ellenünk, akkor még Hargrave kevés Tuitt mellett. Hozzáteszem most rögtön, hogy az ugye megvan, hogy Heyward meddig nem lépett pályára kezdőként? No és ehhez képest mind Tuitt, mind Harggrave bíztató, több, mint bíztató....de tény, hogy itt még bőven elkelhet az 1-3. kör valamelyikében még játékos.