NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 411
87
19-től, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Akkor meg egy kis agyrazkodas utan, amikor elfelejted mit is csinaltal addig. Es a tobbiek nem mondjak meg, hogy mi volt a foglalkozasod. : )RG3-nak akkor sem sikerült 😊BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀futkorazasrol koran le lehet szokni egy ket nagyobb utes utan. Ha nem okos akkor meg serules utan. : )
Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
tenorx
gabistar
empty taxi
több mint 8 éve
Hoztunk egy igazi CB-t is. 😉 Nyers anyag, de neki az adottságai megfelelőek a poszthoz.Van benne anyag....egy Sherminator 😀
Soldados
több mint 8 éve
RG3-nak akkor sem sikerült 😊BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀futkorazasrol koran le lehet szokni egy ket nagyobb utes utan. Ha nem okos akkor meg serules utan. : )
Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
tenorx
gabistar

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Hoztunk egy igazi CB-t is. 😉 Nyers anyag, de neki az adottságai megfelelőek a poszthoz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
jött egy létragyerek
több mint 8 éve
több mint 8 éve
J. Jones Jackson state szerintem jönni fogVagy Keion Adams, esetleg Treyvon Hester, DL
több mint 8 éve
BPA, tök mindegy nekem mit húzunk 😀Dobbsnál szimpatikus, hogy rohadt okos gyerek. Ami nem szimpatikus az a futkorászás.
több mint 8 éve
engem már teljesen összezavartak...de egy lb biztos jönni fog
több mint 8 éve
Na milyen posztokra vartok meg huzast. Es milyen sorrendben?
több mint 8 éve
lehet, es egy olyat aki neha dobni is tud. most ert hozzank ide a wild cat felallas regi hype ja. : )twitter.com/Steel_Curtain4/status/858374176440287232Akkor most húztunk még egy futót?
Klaci79
Szokol
több mint 8 éve
Hát nem a megszokott zsebirányító az biztos...hátha lesz Tennessee egyetemről még egy jó QB 😀twitter.com/Steel_Curtain4/status/858374176440287232Akkor most húztunk még egy futót?
Klaci79
Szokol
Bár ezt én se gondolom komolyan....😊
több mint 8 éve
twitter.com/Steel_Curtain4/status/858374176440287232Akkor most húztunk még egy futót?
Klaci79
több mint 8 éve
Igen. De szerencse sincs nincs tudas nelkul. Mert kell mind a ketto. Es hat romo sem arrol hires, hogy nem serul le. : ( Bar most ha igy nezzuk lehet jobban jartak. Mert megvan az utod. De azert lehet a po ban, egy kicsi tapasztalat romo felol jobb lett volna. De Dak jol nyomta. Es egesz evben.Ha Romo nem sérül meg, akkor sosem derül ki mit tud Dak...ehhez bizony mák is kellett neki.De azert elcserelned oket, ha most kellene? Vagy nem? En igen... : )Just saying:Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?Mert Prescottot is ott húzták tavaly! 😊
Jan
Szokol
Last year Dallas used 135th pick on QB Dak Prescott.
This year Steelers used 135th pick on Tennessee QB Josh Dobbs.
Ennyi 😀
Klaci79
gabistar
Klaci79
Mas, amikor landry kezdett, neki is itt volt a jo off es megsem csillantot tul sokat.
több mint 8 éve
Ha Romo nem sérül meg, akkor sosem derül ki mit tud Dak...ehhez bizony mák is kellett neki.De azert elcserelned oket, ha most kellene? Vagy nem? En igen... : )Just saying:Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?Mert Prescottot is ott húzták tavaly! 😊
Jan
Szokol
Ennyi 😀
Klaci79
gabistar
több mint 8 éve
De azert elcserelned oket, ha most kellene? Vagy nem? En igen... : )Just saying:Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?Mert Prescottot is ott húzták tavaly! 😊
Jan
Szokol
Ennyi 😀
Klaci79
több mint 8 éve
Jaj szegény Peterman, cserben hagyták 😊
több mint 8 éve
Just saying:Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?Mert Prescottot is ott húzták tavaly! 😊
Jan
Szokol
Ennyi 😀
több mint 8 éve
azert egy ilb sem artana, meg s sem. Es greent sem artana valahogy potolni, a kemeny Te poszton. Tudom hogy mely a class s es te poszton, de ennyire. : ) Az ilb meg mar ugy sem tudna kiszoritani, a mostani kezdonket meg kosobb se (pl williamst, de azert nem artott volna egy jo). De ugy vannak mar vele, hogy oda mar minek? : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
legalább érdekesebb lesznek a preseason meccsek