Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nyilván tudtuk előre, hogy ez a meccs még Big Bennel se lett volna könnyű. Sőt. Tény, nem szeretünk a Pecc ellen játszani, nem fekszik nekünk ez igazán. Nagyon jó csapat, könnyen lehet, hogy ismét SB-t nyer. Na ehhez képest viszont nem volt ez a mérkőzés annyira vészes. Persze egy pillanatig se éreztem, hogy esélyünk lenne, mert Brady nem tette meg nekünk azt a szívességet, hogy az egész mérkőzésen tudás 30%-át adja, nálunk a védelemben pedig előjöttek azok a hibák, amelyeket nyilván nem fogunk tudni egyik hétről a másikra kijavítani.
Az offesne túl sok sebből vérzett. Nem elég, hogy Ben, de Gilbert utóbbi időkben látott nagyszerű teljesítménye is hiányzott (egyébként éppen Hubbard hibáján ment el a 2. DHB TD) és az se ideális, hogy se Wheaton, se Coates nem tud hozzátenni a játékhoz (még ha éppen Hamilton tegnap szép dolgokat is mutatott). Nyilván azért az egész támadójáték más lett volna, ha Ben irányít, bár olyan megkérdőjelezhető döntések, hogy 54 yardról elrúgjuk a FG-t, bizony akkor is előfordul ha ő van a center alatt.
Egyébként persze érdekes az, hogy meddig lehet egy játékosnak több mint 30 labdaérintése egy meccsen, de Bell egyébként valóban fantasztikus játékos, mint ahogy ki tudnám emelni ismét a támadófalat, akik azért jól segítették, annak ellenére is, hogy mindenki tudta Bell kapja a labdát. Pont ezt lehetett volna kihasználni és néhányszor sikerült is, így abszolút nem lehet LJ nyakába varrni. Itt kell megjegyezni, hogy az ilyen meccseket csak akkor tudod megnyerni, ha kapsz egy hazai pályás bíráskodást, vagy legalább az olyan eseteket észreveszik, mint a Pats első TD-nél Moats sisakjának rángatása vagy az a DPI Hamiltonnál. (biztos, hogy fordított esetben észrevennék, sajnos ez pech, az ilyenekért meg kell dolgozni és a Pats meg is tette már).
A védelem ami azért aggasztóbb számomra. Bár itt nagyon meghatározó Heyward hiánya, hosszabb távon pedig Hargrave is lehet meghatározó játékos a falban és Shazier se fog mindig meccseket kihagyva visszatérni. Most nem tudta azt az ellenállhatatlan játékot hozni, amit látni szoktunk tőle és sokszor választott rossz lyukat. Nem tudom, hogy Davis mennyire lesz megoldás safety poszton, de feltűnő hogy Golden-t minden egyes alkalommal átjátsszák, eltüntetik. Futás ellen is könnyű, passzjáték ellen is, persze tudom, hogy Gronk ellen jobb safety-k is megégetik magukat. De a futás ellen is szörnyű volt.
Azért persze voltak a védelemnek is remek megmozdulásai és meccsben tartották volna ismét az offense-t amikor tudták, ezt is el kell ismerni. Sőt Jarvis Jones olyan erényeket csillogtatott, amiket sosem láttam tőle az NFL-ben. Úgyhogy ez nem veszett fejsze nyele, de Goldennél tényleg érzem, hogy ez túl sok az ő képességeinek.
Azért összességében elégedett vagyok. Egy kicsit egészségesebb WR egységgel és főleg ha Heyward és Gilbert visszatér a Ravens verhető. Már jó régen vertük meg őket, úgyhogy a nagy számok törvénye szerint is, na meg olyan pocsék a futójátékuk, hogy elképesztő.
Az előny még mindig itt és egy esetleges Baltimore-i győzelemmel, komoly nyugtatót kapna a csapat.
több mint 8 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azt volt rossz látni, hogy egyáltalán nem Brady zsenialitása vert meg bennünket. Amikor erőltették a passzokat akkor élt a D.....de amikor elkezdtek futni, vegyíteni a játékot.....akkor pehely könnyűnek találtattunk.....és nem egyéni hibák, és nem az ellenfél egyéni zsenialitása, hanem a sémák verték ki a sámlit.....

Nem vertek péppé, szoros is volt az állás, de mégis rossz érzésem van. Talán a kihagyott lehetőségek, talán az edzői döntések, de talán DHB hisztije miatt leginkább. Ez nálunk nem divat és nem vet jó fényt az edzői stábra.....kiváncsi vagyok lesz-e ennek folytatása.....
Klemó
nekem epp az ellenkezoje.
Ha lesz Hayward [ futas ellen], ha lesz BB, meg a tobbi serult, akkor ezek a nuanszok akar ossze is allhatnak a konfdonton!
de ahhoz verni kell a ravens-t ket het mulva
xtaki
Ez a csapat bárkire veszélyes lehet a PO-ban, feltéve hogy rendben felépülnek a sérültek.
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Ami még a tegnap estével kapcsolatos. Imádom, hogy egy ennyire komplex, sokoldalú, és ráadásul mindezt TOP3 szinten végzi (sőt meg merem kockáztatni, hogy jelenleg a liga legjobbja), de annyira azt éreztem, hogy kifacsarjuk Bellt, hogy szinte már azt vártam, hogy mikor jön el az a pont, amikor a fáradtság miatt belemegy olyan ütközésekbe, amiből sérülés is lehet.
több mint 8 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Nem vertek péppé, szoros is volt az állás, de mégis rossz érzésem van. Talán a kihagyott lehetőségek, talán az edzői döntések, de talán DHB hisztije miatt leginkább. Ez nálunk nem divat és nem vet jó fényt az edzői stábra.....kiváncsi vagyok lesz-e ennek folytatása.....
Klemó
DHB hisztije tényleg sok volt, remélem lesz ennek következménye, mert ez nem fogja segíteni az öltözői hangulatot. LJ nem egy BigBen, hogy a legoptimálisabb verziót válassza, plusz a WR is másképp látja, másképp mérlegel, mint a QB. Az, hogy meglöki Haley-t, az nálam elfogadhatatlan.
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Azt volt rossz látni, hogy egyáltalán nem Brady zsenialitása vert meg bennünket. Amikor erőltették a passzokat akkor élt a D.....de amikor elkezdtek futni, vegyíteni a játékot.....akkor pehely könnyűnek találtattunk.....és nem egyéni hibák, és nem az ellenfél egyéni zsenialitása, hanem a sémák verték ki a sámlit.....

Klemó
nekem epp az ellenkezoje.
Ha lesz Hayward [ futas ellen], ha lesz BB, meg a tobbi serult, akkor ezek a nuanszok akar ossze is allhatnak a konfdonton!
de ahhoz verni kell a ravens-t ket het mulva
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667

több mint 8 éve
gedam 5 908
Hát azé Landry Jones is bekaphattya... Kiváncsi lettem volna, hogy Mettenberger mit tud, de nem fogom megtudni. Mondjuk ha azon az évi egy-két beugró meccsen hozná LJ ezt a szintet nem is érdekelne...
kittli
mi volt vele a baj? sztem nem játszott rosszul. be kellett volna rúgni a fieldgoalokat és meg kellett volna állítani blountot és nyertek.
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Hát azé Landry Jones is bekaphattya... Kiváncsi lettem volna, hogy Mettenberger mit tud, de nem fogom megtudni. Mondjuk ha azon az évi egy-két beugró meccsen hozná LJ ezt a szintet nem is érdekelne...
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Ravens kikapott, a Cincy nyert....
Klaci79
Ez a kalkulált vereséggel is jó nekünk
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Boldom:

LJ TD pass
Bell run TD
Boswell 4 FG

...és 26-24 W
több mint 8 éve
Ravens kikapott, a Cincy nyert....
több mint 8 éve
most nyerjenek ők...afc döntőben pedig mi...1-1 😀
Klaci79
Nana, ott Titans-Bills lesz....😊
csi77
Cleveland nem?
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Klaci79
Nana, ott Titans-Bills lesz....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Klaci79
Aláírva
több mint 8 éve
Klaci79
Már Steelers hagyománynak tekinthető AFC döntőben megverni a Patriots-t. 😊
tomi-tomi
ugye semmi sem tart örökké
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Klaci79
Már Steelers hagyománynak tekinthető AFC döntőben megverni a Patriots-t. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
több mint 8 éve
OFF:

Nincs itt a bowl-on tippmix topic?
steelwolf
 bowl.one/forum/egyeb-temak/sportfogadas
Sobri Jóska
Köszönöm
steelwolf
Az esti zakótok elött ez a legkevesebb. 😉
Sobri Jóska
Tipikus Pecc 😊
steelwolf
Nem baj, örüljenek, igyanak előre, a végén aztán ha nyerünk mi lehetünk a boldogabbak, ha kikapunk akkor sem történt olyan amit ne tudtunk volna
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
OFF:

steelwolf
Sobri Jóska
Köszönöm
steelwolf
Sobri Jóska
Tipikus Pecc 😊
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
szeretjük mink a zakókat, főleg az arany színűeket 😀

www.steelers.com/assets/images/imported/PIT/photos/2015-Photos/2015_Article/12_December/HOFRingCeremony_120715_Article_1.jpg
zzz888
És ez még nem is mind 😉
polamalu
bezony 😀
több mint 8 éve

www.steelers.com/assets/images/imported/PIT/photos/2015-Photos/2015_Article/12_December/HOFRingCeremony_120715_Article_1.jpg
zzz888
És ez még nem is mind 😉
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
OFF:

steelwolf
Sobri Jóska
Köszönöm
steelwolf

több mint 8 éve
OFF:

steelwolf
Sobri Jóska
Köszönöm
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
OFF:

steelwolf