Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Vagy mert meg o is jobb lehet landry nal. Es vegre igy megint 3 qb val megyunk neki a teljes szezonnak. Tavaly a serules miatt ugye csak csoda landry volt. Most lesz ket csoda landry. : )

Vagy rosszabbik esetben, ugy vannak vele, hogy o lesz ben utodja, ha ben jovore visszavonul. Mert hat szeretunk kesei koros embereket kezdonek hinni. : ) Vagy azt gondolni, minel kesobb jon annal nagyobb az upside. Es igy boven jo lesz. : ) Es azt mondjuk jovore a drafton, hogy nincs qb need.

Mert landry kezdo lesz. Es ha gaz lesz akkor a mostani srac valtja le. Qb need meg lesz oldva.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 366 — Steelers fan
Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?
Jan
Mert Prescottot is ott húzták tavaly! 😊
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 449 — Steelers fan
Emmeg ki? És miért kellett nekünk megint egy 4. körös QB?
több mint 8 éve
Na? Lesz BB után Dobbs-éra?
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Keenan Lewis nálunk visitel. Nézzük az állapotát!!!!
Klaci79
Na ő corner. 😊 Ha egészséges és olcsón leigazoljuk, akkor bőven megérte a 3. körös luxus returner pick.
Soldados
Soldi nem fogod beismermi, hogy Sutton nem returnernek jött, ugye?
tenorx
Nem. Mert arra teljesen esélytelen az NFL-ben. 185 font... Értékelhetetlen.

Esélye sincs bárkit kiszorítson nálunk.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 785 — fő libsi
Klaci79
Na ő corner. 😊 Ha egészséges és olcsón leigazoljuk, akkor bőven megérte a 3. körös luxus returner pick.
Soldados
Soldi nem fogod beismermi, hogy Sutton nem returnernek jött, ugye?
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
bryant 2. szamu most. De itt (Pitt, vagy Usa szerte is lehetne) kb a fiatalok 80% drogozik valamijen szinten. Kiprobalja, raszokik, stb. Es sokkal tobben mint mashol. Es az sem erdekli oket, hogy club ban vagy, utcan napkozben stb. Mivel piahoz csak 21 eves eletkor felett juthatsz elvileg. Mert minden boltban kernek szemelyit. Meg tolem is aki 36 vagyok, meg csaladtagomtol is aki 50+.

Lehet ezert, de sokkal tobb cucc van az utcan. Es egy ilyen helyen, ilyen kornyezetben a varosban, a clubbokban es egyeb helyeken, ahol megfordulsz pihenni, mint bryant is tenne 1000 szazalekra belefut ilyen tarsasagba stb. Szoval ennek sokkal nagyobb az eselye igy hogy visszaesik, foleg hogy nem eloszor es nem csak egyszer probalta ki.

Szoval ennek az ismerete atbillenti a merleget. Serules barmikor lehet sajnos es lesz is. De egy drogost leszoktatni a legnehezebb egy drogot fogyaszto helyen. Remelem igy kicsit mar erthetobb. Plussz az is lehet, hogy o a serulese miatt hasznalta es akkor szokott ra. Es ha Bryant megint kap par utest, amit wrkent minden meccsen fog. Ki tudja mihez nyul...

En ugy vartam, hogy OLB lesz elso korben, masodik korben pedig off jatekos, hogy ne legyen egyoldalu a valasztas es igy tovabb. De foleg en is OLB, ILB, WR, CB, t vagy ha green nem jo wr helyett TE t gondoltam. De RB is kellett. Es hat oda sem mindegy hogy mire szanjuk. Ha 2. szamunak akkor koran kell. Ha most meg tanulni valot akkor kesei koros, ahogy en gondoltam.

Mitchellt en sem birom. Es sokan masok sem, de o a kezdo. Es oda kesobbi korokben huznak szerintem 2. szamut. Mert vele szamolnak. Az meg hogy a wr nem lesz kezdo nem tudhatjuk. Rogersnel alapbol jobb kellene hogy legyen. Es meg lehet, hogy coatesnel is jobb lesz. De ugy nem mehettunk neki egy evnek, hogy bryant utan ugyanaz legyen mint tavaly. Ha bryant kiesik, szetesne az egesz csapat, csakugy mint tavaly. Es ezt nem engedhettuk. AB volt es senki mas utana. Ja bocs, bell volt a masodik szamu elkapo egy csomo meccsen. Ez tul nagy riziko volt es egy uzenet bryantnak, hogy ha jo leszel minden rendben. Ha nem akkor meg van mas, aki (coates, vagy az uj wr) aki atveszi a helyed.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Egyetértek mindenkivel! Nem azért mert tetszenek a posztok, az emberek tetszenek. Watt nem kérdés, de most jobban raneztem Juju-ra, király a csávó. Conner talán nem is ment volna máshova, szép tőlünk hogy nem vártunk vele. Sutton legalább adja magát, öt is megnéztük pro day-en. Mellette volt 3 másik CB lehetőség, a választás egyértelmű volt. Hogy jó lesz vagy sem, az meg majd kiderül. Conner mezt pedig rendelni kellene, amíg nem lesz drága 😀

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Martavist nem bántanám,vita nélkül 2-ik wr,az új gyerek nem vele fog a kezdőbe kerülésért küzdeni. Az meg, hogy egy spanglira van a kibaszástól és ezért is kellett egy wr,sima hülyeség. Ilyen alapon safety kellett volna az első körben mert mitchell is egy sérülésre van a kezdőtől/meg mondjuk amúgy is fos/.
Lehet hogy a stílusa nem elég cizellált,de a mondandója valós.
több mint 8 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 256
 www.youtube.com/watch?v=DkBXKQpI8no

Steelers fan
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 917 — Steelers fan
3. James Conner nem ötödik körös tehetség, hanem sima első kör, ha nincs a Hogkin lymphomája. Egyborzasztó szimpatikus szuperman, aki nyunyukák mikor lement az utolsó kemója is lemenet edzeni a Heintzre! Fut, elkapt valamint passrusher is volt a Pathersbe, mikor beküldték sackelni.

sutianap
OppáPiccbörgsztájl. Mario reggel lastminute kemó estve gól a Repzik ellen s Viktória. Szív kell ebbe a csapatba, mer az a való s viszi a vitorlát. Nálunk a Ward-lordok a siker záloga.

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Én is aludtam rá egyet. Az én véleményem se változott.

Conner a legjobb pickünk a drafton. Ha Ward-, Harrison-mentalitású igazi Steeler arcot akartunk, akkor nincs nála jobb. Ez az ember meghal a pályán a csapatáért, mint pittsburgh-i a Steelersért pláne meg fog. És erőfutó, ami rövidszitukban baszott jól fog jönni, pont ezzel egészítheti ki igazán Bellt.

Juju nagyon is jó pick sokkal jobb, mintha cserének hoztunk volna egy safetyt, akit 2 évig csak a spec teamben láttunk volna. Megvan a kezdőnk, nem kellett oda senki. Majd később ráér egy spec teamben is hasznos cserét húzni oda. Jujunak viszont már idén hatása lehet a csapatra. És nemcsak akkor ha Bryant spanglizik. Ő lesz az a WR, akit 10. héten elő lehet venni a kalapból, ahogy annó Bryantnél volt. Nagyon jó húzás volt.

Watt is jó pick. Sokszor mondtam, a régi Steelers-t idéző passrushra vagyunk az igazán jó védelemtől. Ha meglesz a brutális passrush, akkor több szintet fog ugrani a védelem. Watt draftolása ezt a célt szolgálja.

Az egyetlen pick, ami nem tetszik, az Sutton. Nem azért mert CB, mert az éppen elfért. De neki a védelemben nulla impactje lesz - legalábbis idén. Futás ellen szar, és nem is az a ba, hogy alacsony, hanem hogy pehelykönnyű rövid karokkal és kis kézzel. A kezdő négyes kiszorítására esélyt sem látok vele. Amiért kicsit tudok barátkozni a pickkel, az hogy returner is és ebben a funkcióban már idén komoly hozzáadott értéke lesz a csapat teljesítményéhez. Viszont egy returnerért kicsit sokallom a 3. kört.

Összességében én egyáltalán nem vártam Def. heavy draftot, nem volt rá szükség. TE-t pedig pláne nem vártam. Nekem egyedül az ILB ad hiányérzetet. De kb ennyi.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Jön még LB Ben Boulware, Joe Mathis, Dylan Donahue, Ebukam Sámson, Ejuan Price mind elérhetőek, egy Moats v. Chick update még jöhet, vagy Carlos Watkins Cula helyett. ILB-ben egy sérülésre vagyunk Dirty Red kezdő pozijáról, és S-ben is ennyin múlik Golden kezdése újra. Ide jöhet Nate Garry, Rudy Ford, vagy akit szintén az elején néztünk, Damarius Travis. Én egy Kittle-nek még azért örülnék, de ki fog menni a 4.-ben.Michael Roberts-t udvaroltuk körba amúgyis.
A Conner picken látszik, hogy igazából őt akartuk, utána ezexerint nem láttak olyant, akiben 2sz.-t látnak, én is későbbre vártam, de nem bánom, A kör engem amúgy sem érdekel, ha jó a játékos, 2év múlva senkit nem fog érdekelni, hol húztuk.Az a draft guruk dolga. Ben Boulware lesz az új da Beard, nagy arc, ahogy gyakorolta a draft telefonhívást előre 😊
Az meg nyilvánvaló -Colbert is többször említette- hogy sem Bryant-ben, sem Green-ben, sem Gholson-ban nem bíznak. Én nem csodálkoznék, ha a draft után leközölnék Green státuszát.
Azt tudja valaki, hogy Carl Lawson miért csúszik? Óvodában érték leskelődésen, vagy ennyire rossz a medical-ja? Mi fanok, 1/30-ra akartuk.
több mint 8 éve
Szimpi srác...
Juju Smith-Schuster‏Verified account @TEAM_JUJU9 6h6 hours ago
More
At the airport about to fly out to Pittsburgh, I am just so thankful to be drafted by the best franchise in the NFL! #SteelersNation

Elég boldognak tűnt 😀 :
 twitter.com/TEAM_JUJU9/status/858143885075243008

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
állítólag BB lobbizott tomlinnál, hogy connert húzzuk
több mint 8 éve
Aludtam rá egyet, de igazából a véleményem nem változott. Bár az tény, hogy maguk a játékosok megfelelőek, így azért könnyebben elfogadom, hogy a FO-nak továbbra sincs fingja se, hogy mihez kezdünk az ILB helyzettel. Nagyon félek, hogy egy ilyen fontos és keményen ütköző poszton egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy nincs semmi minőség.
Valahogy úgy tűnik, mintha ez a 2. kör egy hatalmas kapkodás lett volna. Schuster persze jó játékos, de jó néhány később várható WR-t megnéztünk, erre kirántunk valakit akivel a combine során találkozunk, nekem eléggé furcsa szitu. Úgy tűnt abban reménykedünk Obi leesik, de persze már a "B" terv sincs. És ismerve, hogy évtizede úgy draftolunk, hogy alaposan megnézzük a prospecteket, majd ehhez képest 2. körben berántunk egy meglepetést....én nem értem.
Sutton mondjuk benne volt a pakliban, ahogy Conner is, de utóbbinál baromi zavaró, hogy azonnal minden ment a médiába....Tomlin telefonos beszélgetése stb.
Na mindegy, csak reménykedni tudok, hogy beválnak a srácok és mondjuk Conner tényleg tehermentesíti Bellt. Abba meg nem merek belegondolni, hogy mit csinálunk majd ha Mitchell fájós vállal elindul lefelé. Igaz Shamarko Thomasnál a FO már bemutatta, mennyire jól tud draftolni safety-t a 4. körben.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
 www.youtube.com/watch?v=yagCRguwU2I

Hát gyerekek......ha valakinek back and gold szerelés kell, akkor az ő.....megkockáztatom, hogy akkora EMBERT kap az öltöző, amely mindenkire hatással lesz. Ez az ember, ha félholtan is, de játszani fog és küzdeni.....és amikor ott vagyunk a 4. negyedben fáradt izomzattal csakis, de csakis ez fog számítani.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
Az szerintem sem kérdés, hogy ILB poszton vékonyak vagyunk, és így a draft után Én itt még várok igazolást a depthbe és/vagy akár egy komolyabbat Saci mellé, de a 4. körben azért még találni LB-t, aki mélységnek teljesen rendben lehet.

Én nekem megmondom őszintén a Bryant tweet után az is eszembe jutott, hogy Bryantet eltrade-eljük, bár ennek nem sok a valószínűsége.
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Így van, kicsit lehiggadva, önmagukban sexy pick-ek.
De aztán eszembe jut, hogy Shazier mennyire sérülékeny, hogy Mitchel az elmúlt két szezonban végig sérülten játszott, két meccs között mindig sérült listán volt, és akkor kik vannak mögöttük...
Remélem tudják mit csinálnak, és van tervük ezekre a posztokat, mert így sovány lesz

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
ha csak a játékos profilokat nézem(kor, IQ, upside, stb) akkor teljesen érthetőek, és védhetőek a választások, akár a mi táblánk szerinti bpa- is lehetett akár juju is meg conner , talán még sutton is, de nem lett volna baj, ha az összes pickünk a D-be megy, mert oda szükségünk van... lehet, hogy arra számítunk, hogy majd jönnek a cutok a szezon előtt 2 héttel, és kukázunk megint vagy mi?!
több mint 8 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 256
Barnidge repült Clevelandból. Tight end poszton még szükség lenne erősítésre. Azért ha Ben dobálna neki, egy korrekt teljesítményt összehozhatna nálunk egy két évig. Azért ott nehéz helyzetben volt, míg nálunk újra jó teljesítményre lehet képes.

Steelers fan
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 785 — fő libsi
Én nem vagyok elégedett egyáltalán, de legyen nektek igazatok 😊
több mint 8 éve
Örülök az első két napnak, mert a posztokat tekintve minden pick magyarázható. Hülyeséget nem húztunk, az emberek nem tűnnek se nem reachnek, se nem stealnek, szóval ez egy csendes iparos munkának tűnik, hiba nélkül. Ezt pedig ne értékeljük le! Az első körös húzásunk hosszú távú megoldásnak és arcnak tűnik jelen pillanatban, ahogy a futó srác is nagyon pozitív hangulatot hozhat az öltözőbe.

Nem örülök, mert a védelem problémáira nem sikerült az első két napon megoldást találni. Tele vagyunk D-oldalon olyan játékosokkal, akik tök átlagosak tudásukat tekintve. Nem tudom meddig lehet még lebutítani egy NFL-csapat védelmi sémáit, de már lassan a minimumnál jártunk annak érdekében, hogy a játékosok teljesíteni tudják a kritériumokat. Szeretném hinni, hogy a tavalyi fiatalok fejlődni fognak, de ez közel sem biztos, jöhet a másodéves visszaesés is. Márpedig komoly szervezet nem épít "ha"-ra.

A draft első két napja számomra akkor lesz jó, ha még 1-2 FA-t hozunk a kezdőbe a második nagy szelektáláskor. ILB egyszerűen KELL!