Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Cody Wallace-t IR-re tettük (ideje volt már), Shabbaz került rosterre a PS-ből.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Wallace out, Ben és DeWill questionable ahogy vártuk. Ami érdekes, hogy Gay pénteken lábsérüléssel rekerült a listára, méghozzá questionable-ként. A többiek játszanak. Sztem Ben is, DeWill-ben és Gayben nem vagyok biztos.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Spy
2 337
Na pont ezt mondom én is, hogy ez nem így van. Viszont ezután sem így lesz, szóval nem változik semmi. Ezt ennyi betűben. Rövidzárlat bocs.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Burns eddig sem játszott belül, csakis szélen. Amikor nickel felállásnál kellett pályára lépnie, ő volt az oldalvonal mellett, és Gay került belülre, slot CB pozícióba.Itt nem arról van szó, hogy Burnst a kétségtelenül pocsék futás elleni védekezése miatt ki akarjuk vonni a pálya közepéről (soha nem is játszott ott), vagy hogy ki akarjuk rakni nickel formációból, épp ellenkezőleg; azzal, hogy beelőzi Gay-t a depth charton, all-down játékos lesz. Nincs ezen mit túlragozni, ő maga is konkrétan azt mondta, hogy Gay helyett fog kezdeni, nem tudom, ezt egyeseknek hogy sikerült félreértelmezni és értelmetlen teóriákat gyártani. 😊
Azt viszont, hogy miért léptetik elő kezdővé, én sem értem. Én pont hogy inkább afelé hajlottam, hogy ideje lenne Burns helyett Justin Gilbertnek lehetőséget adni. A stáb az edzéseken is látja őt, de azért kétlem, hogy ott annyival többet mutat, mint élesben, és a meccsfelvételekről nagyon az jött le, hogy még abszolúte nem áll készen rá, hogy alapembere legyen a védelemnek. Vagy sokkal inkább Gay miatt lehet; netán úgy látják, hogy már sok neki az all-down terhelés... Nem tudom. Lehet erre különféle elméleteket gyártani, azt mindenesetre erősen kétlem, hogy Burns teljesítménye győzte meg a stábot arról, hogy őt kezdetni kell.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Oké süti értem, vagyis azt mondod, hogy a nickel formációból kirakjuk Burnst? Logikus volna, de erről nem szól a cikk....
több mint 8 éve
www.steelersdepot.com/2016/10/film-room-burns-cant-keep-cup-run-defense-juked-jock/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó
5 667
No most akkor okítsatok ki, mert nem értem egy két írást lentebb.Burns soha nem volt középen, az Davis. Davis megy ki a nickel poziból és megy be helyére Gay, de ez papírforma, mert Davis nem igazi CB, sokkal inkább SS. Most annyi a változás, hogy a base D-ben is előrébb van, mint Gay, vagyis ő lesz a kezdő RCB. Ennek oka érzésem szerint az, hogy ebben a formációban emberezünk és ez jól/jobban megy Burnsnek. Abban adunk neki tehát több időt, amiben jó és reménykedünk benne, hogy ha Gay van középen nickel pozícióban, akkor jobb lesz Bursnek is majd.
Azt viszont nem oldottuk meg, hogy Burns egyelőre nagyon gyenge a blokkról lejövetelkor és rendszerint arra az oldalra futnak. Ha pedig átértnek a második szintre, akkor itt szinte borítékolható a harmadik szint, vagyis Mitchellnek kell jönni. Hozzáteszem, hogy ez korrigálható, mert azért Burns nem fél a szerelésektől, de látható, hogy technikája nincs meg hozzá.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hja igen, Én is azt gondolom, hogy ez inkább a sajtónak ment.....mondjuk az első kontaktot Suggszal azért megnézem.....lesz röhögés, meg mondogatás.... 😊))Ez a Suggs és a Ravens trollkodás Ben kapcsán kicsit méltatlan a rivalry szinvonalához. Bent azzal vádolni, hogy egy díva...hm....de egyben kemény QB....ez olyan elkeseredettnek tűnik....talán próbálják Bent kimozdítani a komfort zónából.....aminek egyébként Én örülök, mert az első - visszatérő - meccsein rendre rosszul teljesít. Abban reménykedem egyébként, hogy a miami elleni találkozónál csak jobb lehet... 😊Hat egy picit felreertheto a dolog. A dolog annyi hogy Ravens oldalon is az egyik "valaha" legkemenyebb Qb-nak tartjak BB-t. Pont. Eredeti kerdesre fog-e jatszani Ben, azt mondja persze. Ne doljetek be milyen az injury report, fog jatszani ( es dobni fog 400 yardot-ezt nem Suggs mondta, de tobben elmondtak uezt a diva dolgot). Vegeredmenyben Hollywoodi felhangja van, mert jobban hangzik, hogy a 4-6 hetes prognozisbol csinal 10 napot es jatszik jol. Es mindezt tudja, mert akarja es kelloen kemeny hozza, raadasul gyakran elofordul. Ha osszehasonlitod az o mostani esetevel eg es fold a sajtoban levo megjelenes. De en nem hallottam, hogy tisztelenetlul beszeltek volna rola. Kb olyan mintha azt mondanank hogy hiu a hajara. Hat ez inkabb a sajtonak fricska, mert BB-t nem hallottam meg kerkedni ezzel es ha kikaptok nem fogja majd a serulesere. Majd mindenki mas 😊
Green még egy hetet edzeget úgy nézem, még saját elmondása alapján is van teendő.....viszont bíztató hírek jönnek a WR-ekről így ott teljes lesz a névsor....
Klemó
no
több mint 8 éve
Spy
2 337
Burns lecserélése Burns-ről szól, nem Gay-ről. Burns képtelen elkapás után tackle the catch-t csinálni sőt jelenleg bármilyen tackle-t valamint blokkról lejönni. Ez pedig belül halálos. Gay mindezt tudja.Ami még rosszabb, hogy pocsék contain man futás ellen, nem védi a pálya szélét, nem tudja, hol a segítsége idézet: nem érti. Szélen fiatalos lendülettel játszhatja a passzt, Flacco legnagyobb boldogságára DPI gyár ebben is. De itt legalább nem kell tudja feladni a pálya szélét, és nem kell gondolkodnia, honnan jön a segítség és van egy nagy barátja a szerelésben is: az oldalvonal.
Lehet press Man-ban gondolkodunk, neki az megy, zónához sztem még nincs készen.
Mi meg reménykedhetünk, hogy labdás vagy screenpassz esetleg endaround ne jusson ki a szélre.
De az is lehet, hogy csak irányítani akarjuk a BAL Off fókuszát. Biztosan rápróbálnak hamar minden fegyvernemmel. Ennek lenne legtöbb értelme, főleg hogy így elkottyantottuk, de ez ugye BAL-PIT, nem a cizellált gameplan-ek meccse. Ennek következtében valószínűleg csak próbálnak egy nem túl fizikális rookie-t kivonni egy fizikális box környékéről és növelni a saját esélyünket a smashmouth-stílusra és a rookie erősségeire -vagy kisebb hiányosságaira- játszani a hátrányai helyett. Az már csak plusz, hogy valószínűleg jobban bírja a futást a speedsterekkel mint Gay, aki minden egyébben jobb az újoncnál. Hogy ezt Depth Chart változásnak hozták ki, ez már csak töltény a médiának.
több mint 8 éve
no
7 304
Ez a Suggs és a Ravens trollkodás Ben kapcsán kicsit méltatlan a rivalry szinvonalához. Bent azzal vádolni, hogy egy díva...hm....de egyben kemény QB....ez olyan elkeseredettnek tűnik....talán próbálják Bent kimozdítani a komfort zónából.....aminek egyébként Én örülök, mert az első - visszatérő - meccsein rendre rosszul teljesít. Abban reménykedem egyébként, hogy a miami elleni találkozónál csak jobb lehet... 😊Hat egy picit felreertheto a dolog. A dolog annyi hogy Ravens oldalon is az egyik "valaha" legkemenyebb Qb-nak tartjak BB-t. Pont. Eredeti kerdesre fog-e jatszani Ben, azt mondja persze. Ne doljetek be milyen az injury report, fog jatszani ( es dobni fog 400 yardot-ezt nem Suggs mondta, de tobben elmondtak uezt a diva dolgot). Vegeredmenyben Hollywoodi felhangja van, mert jobban hangzik, hogy a 4-6 hetes prognozisbol csinal 10 napot es jatszik jol. Es mindezt tudja, mert akarja es kelloen kemeny hozza, raadasul gyakran elofordul. Ha osszehasonlitod az o mostani esetevel eg es fold a sajtoban levo megjelenes. De en nem hallottam, hogy tisztelenetlul beszeltek volna rola. Kb olyan mintha azt mondanank hogy hiu a hajara. Hat ez inkabb a sajtonak fricska, mert BB-t nem hallottam meg kerkedni ezzel es ha kikaptok nem fogja majd a serulesere. Majd mindenki mas 😊
Green még egy hetet edzeget úgy nézem, még saját elmondása alapján is van teendő.....viszont bíztató hírek jönnek a WR-ekről így ott teljes lesz a névsor....
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Ez a Suggs és a Ravens trollkodás Ben kapcsán kicsit méltatlan a rivalry szinvonalához. Bent azzal vádolni, hogy egy díva...hm....de egyben kemény QB....ez olyan elkeseredettnek tűnik....talán próbálják Bent kimozdítani a komfort zónából.....aminek egyébként Én örülök, mert az első - visszatérő - meccsein rendre rosszul teljesít. Abban reménykedem egyébként, hogy a miami elleni találkozónál csak jobb lehet... 😊Green még egy hetet edzeget úgy nézem, még saját elmondása alapján is van teendő.....viszont bíztató hírek jönnek a WR-ekről így ott teljes lesz a névsor....
több mint 8 éve
Ed Bouchette ✔ @EdBouchetteSource says it appears Ben Roethlisburger on track to start at QB for Steelers vs. Ravens Sunday. OC Haley says looked good in drills today
8:27 PM - 3 Nov 2016
217 217 Retweets 198 198 likes
több mint 8 éve
Azé van mer Burns alkalmatlan a nickel feladatokra, valószínű nem is érti. A Pats meccsen is sok ment el rajta, egyszerűen képtelen bármit csinálni az oldalvonal felé törő játékokkal vagy blokkolókkal. Szóval a belső csillag Golden, a hátsó Micsel, a külső volt Burns. Itt köszönték szépen ment el Blount estelegesen egy Edelman blokkal, úgy hogy belülről kellett odaérni, megycsinálni a taklit Goldennek vagy Saziénak. Ennél jobb ha ezt a két meccse égető lyukat beömjük Géjjel, mer ő legalább látja merre megy a játék, Burnst meg felrakjuk az emberre, hogy mennyen vele, az megy neki. Mivel fontosabb a külső futás legyilkolása.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Of course, with all the nickel and dime the Steelers run, 70-75% of the time, both are still going to play a lot. But Burns’ comments make it sound like he is going to be playing in base packages over Gay at his left cornerback spot. Which, frankly, is surprising.Ben limitált volt és egyre hangsúlyosabbak azok a hírek, miszerint játszik vasárnap a Ravens ellen. DeWill és Wallace nem edzett, mindenki más igen.Lehet ez egy jelzés Gay-nek, hogy tőle is többet várunk. Franc tudja mi van mögötte, mert Burns tényleg elég gyatrán szerel, bár mintha nem lennének mellette gáz elkapások.
Ami talán még érdekesebb, hogy állítólag Burns fog kezdeni Gay helyén. Érdekes, nagyon érdekes. Egyrészt Burns nem volt épp kiváló az elmúlt hetekben, tehát nem éppen a jó teljesítményével szolgált rá, másrészt bár Gay szintén nem olyan jó, mint tavaly, de még így is a legbiztosabban szerelő CB-nk. ez elég váratlannak tűnik most.
Soldados
Klaci79
Burns has struggled the past two weeks, notably against the run, so to throw him in packages where run support is most prevalent, like a base 3-4 when you’re facing a 12 or 21 grouping, is a bit puzzling.
Gay started all 16 games for the Steelers last season. He, to be fair, hasn’t played great either but is arguably the best tackling cornerback on the team.
Na ez erdekes. Nem lehet hogy gay fogja majd smith at slotban, es igy artie lesz a szelso? Meg amugy is mindketten fennt lesznek a palyan 75 % ban. Szoval nem akkora ugy. De egy a kerdesem, miert valtoztatnal az egyetlen biztos ponton a secben ami gay volt tavaly ota?
Meg ha nem is olyan jo mint tavaly, mint irjak o legalabb biztosan szerel, es a jatek iq ja is a tapasztalat miatt jobb mint a rookie. Megint erdekes. Remelem nem a szokasos mar nem tudunk mit valtoztatni de valamit kell mert a d gyenge volt aldozata lesz a biztos pont gay. Ha nem serult le, vagy nem emberfogas, vagy ilyen terv miatt csereljuk le a nala gyengebben jatszo emberre. akkor megint hurra.
ps: most olvastam, hogy lehet m wallace miatt csinaljuk ezt. Ennek latnam ertelmet. Marmint a ket fel sebessege miatt. De ez sem biztos hogy jo otlet. Meg ha papiron jol is nezne ki.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Peter
1 224
Valószínűleg Gillmore, Correa és Dumervil is kihagyja a vasárnapi meccset. C.J. Mosley és Smith Sr. limitált volt ma, így még az ő helyzetük kétséges. Illetve Shareece Wright ma nem edzett a tegnapi limitált után, úgyhogy az ő játéka is kérdésesnek tűnik. A többi korábban sérült teljes edzést nyomottDoom tuti out,Wright ma két sprint után lejött a pályáról és nem edzett tovább így ő is out,Gillmore és Correa nem edzettek a héten így ők sem játszanak.Smith mozgott egy kicsit ma ha jól reagál rá játszik.Mosley játszik.
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Valószínűleg Gillmore, Correa és Dumervil is kihagyja a vasárnapi meccset. C.J. Mosley és Smith Sr. limitált volt ma, így még az ő helyzetük kétséges. Illetve Shareece Wright ma nem edzett a tegnapi limitált után, úgyhogy az ő játéka is kérdésesnek tűnik. A többi korábban sérült teljes edzést nyomott
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ben limitált volt és egyre hangsúlyosabbak azok a hírek, miszerint játszik vasárnap a Ravens ellen. DeWill és Wallace nem edzett, mindenki más igen.Lehet ez egy jelzés Gay-nek, hogy tőle is többet várunk. Franc tudja mi van mögötte, mert Burns tényleg elég gyatrán szerel, bár mintha nem lennének mellette gáz elkapások.
Ami talán még érdekesebb, hogy állítólag Burns fog kezdeni Gay helyén. Érdekes, nagyon érdekes. Egyrészt Burns nem volt épp kiváló az elmúlt hetekben, tehát nem éppen a jó teljesítményével szolgált rá, másrészt bár Gay szintén nem olyan jó, mint tavaly, de még így is a legbiztosabban szerelő CB-nk. ez elég váratlannak tűnik most.
Soldados
több mint 8 éve
Ben limitált volt és egyre hangsúlyosabbak azok a hírek, miszerint játszik vasárnap a Ravens ellen. DeWill és Wallace nem edzett, mindenki más igen.Ami talán még érdekesebb, hogy állítólag Burns fog kezdeni Gay helyén. Érdekes, nagyon érdekes. Egyrészt Burns nem volt épp kiváló az elmúlt hetekben, tehát nem éppen a jó teljesítményével szolgált rá, másrészt bár Gay szintén nem olyan jó, mint tavaly, de még így is a legbiztosabban szerelő CB-nk. ez elég váratlannak tűnik most.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
az egy újabb jó hír lehet a jövő hétre, hogy Dupree úgy néz ki visszatér
több mint 8 éve
Pre-seasonban sérült meg Grad, utána hoztunk egy másik QB-t, aki a rendszer tanulása miatt nyilvánvalóan csak 3.-nak jöhetett LJ mögé.Ja csak ev elejen kellett volna. Ez a Gina. Most eselye sincs a keves ido miatt atlagosnak lenni. Mindegy. Csak pl rossz volt bent nezni serulten jatszani. Mert Landry bena volt es inkabb a serult bent kellett emiatt eroltetni. Ez a masik gaz a biceboca ben jobb mint egy 2. Qb vicc VOLT. Plusz raserulhetet volna. Es azt nem ertem ha Landry why ilyen uber off al Ben tud alkotni akkor mi kene neki. Ennel jobb off nem kap sehol. Ez a vicc. Hogy ha az o kozepes lenne ok. Landry is kozepes. De ha az egyik legjobb oval Ben tudsz jatszani. Akkor legyel vizesnyolcas. Dr me back-up qbsteelerswire.usatoday.com/2016/08/13/steelers-quarterback-depth-a-concern-after-injury-to-gradkowski/ itt irjak ev elejen h valszeg hozunk valakit Landry melle amikor grad leserult 2. Qb posztra versenyezi. Nem tudom miert nem igy lett. Ez szezon elott volt. Es tegye fel a kezet aki szerint Landry jo 2. Nak es szivesen nezi. Engem a hideg raz tole. Hogy nincs segitseg ha baj van.Hoztak. Mettenberger a neve.
gabistar
Soldados
gabistar
Azt meg ne várd, hogy a PO-ban az egyik legjobb D ellen Landry parádézzon és game winning drive-ot vezessen, BigBen attól future HoF, hogy ő sérülten is képes a csodára. Meg is tette.
Amiért Landry a keretben van, azt megtette tavaly: nélküle nem jutottunk volna PO-ba. Ez a tény. Hogy nem jó, az igaz, de annyit így is hozzá tudott tenni, hogy meglegyen a PO. És idén egy meccsen, amin számottevően játszott, nem volt rossz.
Kb olyan szintű közutálat lengi őt körül, mint Gayt éveken át egyetlen szar idény miatt. Évek kellettek, míg az emberek észrevették, hogy kifejezetten jó CB vált belőle. LJ-t lehet szidni, de amikor kellett, akkor annyit hozzátett a csapathoz, hogy nyerjünk vele meccseket és meglegyen a PO. Nem lehet mindenkinek akkora szerencséje, mint a DAL-nak, hogy a 4. körös QB-ja azonnal beválik.
De részemről befejeztem ezt a témát. A csapat megpróbálta kezelni a QB-kérdést, de egy sérülés közbeszólt. Pech. Ráadásul LJ közel sem volt katasztrófa a Pats ellen.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Nincs olyan 2. számú QB a ligában akit szívesen elnézegetnék ha Big Ben sérült.Romo? 😀
Klaci79
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ja csak ev elejen kellett volna. Ez a Gina. Most eselye sincs a keves ido miatt atlagosnak lenni. Mindegy. Csak pl rossz volt bent nezni serulten jatszani. Mert Landry bena volt es inkabb a serult bent kellett emiatt eroltetni. Ez a masik gaz a biceboca ben jobb mint egy 2. Qb vicc VOLT. Plusz raserulhetet volna. Es azt nem ertem ha Landry why ilyen uber off al Ben tud alkotni akkor mi kene neki. Ennel jobb off nem kap sehol. Ez a vicc. Hogy ha az o kozepes lenne ok. Landry is kozepes. De ha az egyik legjobb oval Ben tudsz jatszani. Akkor legyel vizesnyolcas. Dr me back-up qbsteelerswire.usatoday.com/2016/08/13/steelers-quarterback-depth-a-concern-after-injury-to-gradkowski/ itt irjak ev elejen h valszeg hozunk valakit Landry melle amikor grad leserult 2. Qb posztra versenyezi. Nem tudom miert nem igy lett. Ez szezon elott volt. Es tegye fel a kezet aki szerint Landry jo 2. Nak es szivesen nezi. Engem a hideg raz tole. Hogy nincs segitseg ha baj van.Hoztak. Mettenberger a neve.
gabistar
Soldados
több mint 8 éve
steelerswire.usatoday.com/2016/08/13/steelers-quarterback-depth-a-concern-after-injury-to-gradkowski/ itt irjak ev elejen h valszeg hozunk valakit Landry melle amikor grad leserult 2. Qb posztra versenyezi. Nem tudom miert nem igy lett. Ez szezon elott volt. Es tegye fel a kezet aki szerint Landry jo 2. Nak es szivesen nezi. Engem a hideg raz tole. Hogy nincs segitseg ha baj van.Hoztak. Mettenberger a neve.
gabistar
több mint 8 éve
Nna hadd zúgjon!!! 😀Lupsánné Kovács Eta
Hó
Varjak csapata,
száll fel magasra,
Károg, földre néz,
nincs mag, zöld vetés;
kérnek vacsorát,
hosszú napon át,
messze jut a szó,
minden csupa hó.
Varjak fekete
tollas serege
fázón letekint,
tél van már megint.
Fázós tél után
lassan jön a nyár.
Bízzál, sose félj,
mindig van esély!
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
steelerswire.usatoday.com/2016/08/13/steelers-quarterback-depth-a-concern-after-injury-to-gradkowski/ itt irjak ev elejen h valszeg hozunk valakit Landry melle amikor grad leserult 2. Qb posztra versenyezi. Nem tudom miert nem igy lett. Ez szezon elott volt. Es tegye fel a kezet aki szerint Landry jo 2. Nak es szivesen nezi. Engem a hideg raz tole. Hogy nincs segitseg ha baj van.Nincs olyan 2. számú QB a ligában akit szívesen elnézegetnék ha Big Ben sérült. Ha talál valamelyik csapat olyat, mint Prescott az szerencse és ők se tudták előre, hogy ennyire be fog válni. Ha tudta volna ezt valaki akkor elviszi már korábban, de nem tudta. LJ egyébként egészen jó meccset produkált a Pecc ellen és nem rajta múlt. Ha mindenki más egészséges, akkor más az eredmény, de ezen nem fogok búslakodni. Év végén lejár a szerződése és nyilván lesz valaki akit hoznak no2 QB-nek is. Nem LJ-n múlik, hogy 4-3-al állunk és nem rajta múlt az sem, hogy tavaly nem tudtuk kiverni a Denvert. Ahhoz képest amit vártunk tőle, ő mindent megtett.
gabistar