Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ki jonne a helyere? Jo lenne Ez? Nem hinnem ev kozben. Ev vegen. De ha megint beindul a pontgyar akkor is Ezt akarjuk?Én is ezt várom tőle: azonnali hatállyal mentse fel a munkavégzés alól! 😊Attól függetlenül, hogy eredetileg D, (azon belül 4-3) szakember, én elvárnám hogy mint HC lépjen valamit, bármit, ha azt látja hogy ilyen nyilvánvalóan nem működik valami egy meccsen. Akár D akár O vonalon, neki közbe kéne avatkozni.Az igaz, hogy elsősorban ő felel az O-ért, nyilván. De most őszintén, nem volt olyan pont a meccsen, amikor úgy érezted, hogy ha te lennél a HC, akkor levernéd Haley fejéről a fülest és attól kezdve te hívnád a playeket? Vagy ha nem is ilyen gettónigga stílusban, csak finoman: figyelj Todd barátom, látom nehéz napod van, hadd segítsek! Nézd, 8-an vannak a boxban, inkább most ne futást hívjunk, jó? De Tomlin nem jutott el eddig a pontig. Simán végignézte a műsort, és nem vettem észre hogy ő ki lenne akadva Haleyre, ebből pedig csak arra tudok gondolni, hogy ő is pont annyira részese ennek a teljesítménynek mint az OC.Azt pláne ne várd, hogy az O-playcallingba beleszóljon. Tomlin D-szakember. Annál kevés megalázóbb lenne, ha így venné át Haleytől a playhívást.
A negatív csapatok elleni gyalázatos mérleg egyértelműen az ő sara, de erre a meccsre pont nem vonatkoztatnám, mert ugye Ravens-Steelers az bármikor, bárhol, bármilyen eredményt hozhat.
Jan
Amúgy kb az első drive után leűvöltöttem volna Haley fejéről a fülest, ha én lennék a HC. 😊
Soldados
Jan
Soldados
több mint 8 éve
no
7 304
gonosz vagy 😊 de a rakovetkezo vasarnap tolunk kerdezi es csak szorgosan pislogni fogunk tudni es tusszentesnek alcazva: Tucker the kickerHali srácok!Onside kick???
Mi ujság felétek, ti hogy látjátok az esélyeket vasárnapra? 😊
Szerintetek mi az amitől tartani kell majd Prescottéknak,
Amare
malkav
több mint 8 éve
Én is ezt várom tőle: azonnali hatállyal mentse fel a munkavégzés alól! 😊Attól függetlenül, hogy eredetileg D, (azon belül 4-3) szakember, én elvárnám hogy mint HC lépjen valamit, bármit, ha azt látja hogy ilyen nyilvánvalóan nem működik valami egy meccsen. Akár D akár O vonalon, neki közbe kéne avatkozni.Az igaz, hogy elsősorban ő felel az O-ért, nyilván. De most őszintén, nem volt olyan pont a meccsen, amikor úgy érezted, hogy ha te lennél a HC, akkor levernéd Haley fejéről a fülest és attól kezdve te hívnád a playeket? Vagy ha nem is ilyen gettónigga stílusban, csak finoman: figyelj Todd barátom, látom nehéz napod van, hadd segítsek! Nézd, 8-an vannak a boxban, inkább most ne futást hívjunk, jó? De Tomlin nem jutott el eddig a pontig. Simán végignézte a műsort, és nem vettem észre hogy ő ki lenne akadva Haleyre, ebből pedig csak arra tudok gondolni, hogy ő is pont annyira részese ennek a teljesítménynek mint az OC.Azt pláne ne várd, hogy az O-playcallingba beleszóljon. Tomlin D-szakember. Annál kevés megalázóbb lenne, ha így venné át Haleytől a playhívást.
A negatív csapatok elleni gyalázatos mérleg egyértelműen az ő sara, de erre a meccsre pont nem vonatkoztatnám, mert ugye Ravens-Steelers az bármikor, bárhol, bármilyen eredményt hozhat.
Jan
Amúgy kb az első drive után leűvöltöttem volna Haley fejéről a fülest, ha én lennék a HC. 😊
Soldados
Jan
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
malkav
2 468
Hali srácok!Onside kick???
Szerintetek mi az amitől tartani kell majd Prescottéknak,
Amare
több mint 8 éve
Attól függetlenül, hogy eredetileg D, (azon belül 4-3) szakember, én elvárnám hogy mint HC lépjen valamit, bármit, ha azt látja hogy ilyen nyilvánvalóan nem működik valami egy meccsen. Akár D akár O vonalon, neki közbe kéne avatkozni.Az igaz, hogy elsősorban ő felel az O-ért, nyilván. De most őszintén, nem volt olyan pont a meccsen, amikor úgy érezted, hogy ha te lennél a HC, akkor levernéd Haley fejéről a fülest és attól kezdve te hívnád a playeket? Vagy ha nem is ilyen gettónigga stílusban, csak finoman: figyelj Todd barátom, látom nehéz napod van, hadd segítsek! Nézd, 8-an vannak a boxban, inkább most ne futást hívjunk, jó? De Tomlin nem jutott el eddig a pontig. Simán végignézte a műsort, és nem vettem észre hogy ő ki lenne akadva Haleyre, ebből pedig csak arra tudok gondolni, hogy ő is pont annyira részese ennek a teljesítménynek mint az OC.Azt pláne ne várd, hogy az O-playcallingba beleszóljon. Tomlin D-szakember. Annál kevés megalázóbb lenne, ha így venné át Haleytől a playhívást.
Jan
Soldados
több mint 8 éve
Fire Haley!- Roethlisberger, Bell, Brown been active together for 6 games since 2015. In 4? Scored < 16 points
- Eddigi 8 meccsen: Offense 23 pont/game (16. a ligában), Defense 21,4 pont/game (13.)
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hali srácok!Az elmúlt meccseink alapján nem mi vagyunk az esélyesek. Van egy kiváló erőkből álló O, amely még az átlagos szintet sem üti meg az elmúlt 3 meccsen. Mi azt várjuk, hogy egyszer majd kiszakad a pontzsák és akkor tönkreverünk valakit földön és levegőben egyaránt. Nálunk ez az első 2 drive után kiderül. Ha kilátástalanok vagyunk, akkor egész meccsen azok leszünk, nem vagyunk képesek meccs közben megújulni. De ha megy a szekér és lendületbe kerül az O, akkor nincs az a védelem, amely megállítsa.
Szerintetek mi az amitől tartani kell majd Prescottéknak, és mi az amit pedig mi használhatunk ki?
Mennyire védelem központú most ez a Steelers?
Amare
Épp ezért izgalmasabb lesz a Dallas O vs Steelers D páharc, mert az nem dől el majd 2 drive alatt. Heyward visszatérésével láthatóan azonnal stabilizálódott a rush D, ami ellenetek különösen fontos. Nálam ez a meccs kulcsa, egyben legizgalmasabb kérdése, hogy legalább kezelhető szinten tartsuk Elliotot. A passz ellen továbbra is sebezhető az egység, nyeljük a yardokat, mert nincs passrush, de a korábbi éveknél azért jobb a secondary. Erre a legjobb példa, hogy a Steelersé a legjobb red zone D. Szóval hiába nyelik a yardokat, a végén rengetegszer megállítják az ellenfelet.
több mint 8 éve
Azt pláne ne várd, hogy az O-playcallingba beleszóljon. Tomlin D-szakember. Annál kevés megalázóbb lenne, ha így venné át Haleytől a playhívást.Az igaz, hogy elsősorban ő felel az O-ért, nyilván. De most őszintén, nem volt olyan pont a meccsen, amikor úgy érezted, hogy ha te lennél a HC, akkor levernéd Haley fejéről a fülest és attól kezdve te hívnád a playeket? Vagy ha nem is ilyen gettónigga stílusban, csak finoman: figyelj Todd barátom, látom nehéz napod van, hadd segítsek! Nézd, 8-an vannak a boxban, inkább most ne futást hívjunk, jó? De Tomlin nem jutott el eddig a pontig. Simán végignézte a műsort, és nem vettem észre hogy ő ki lenne akadva Haleyre, ebből pedig csak arra tudok gondolni, hogy ő is pont annyira részese ennek a teljesítménynek mint az OC.Van olyan HC, aki megtartja magának a def vagy off playcallingot. Tomlin viszont nem ilyen, ő nem hív playeket. Ergó a playhívás Haley-é, a playen belüli döntés pedig nyilván BB-é, hogy kinek az irányába dob.Én a magam részéről újra rákezdek a Haley takarodj mantrára.Korábban arról beszéltünk -és egyetértés volt ebben- hogy Tomlin azért jó HC, mert ki tudja hozni a csapatból a benne rejlő potenciált. Nem egy nagy csapatépítő, de mindig kihozza a keretből a maximumot.
...
Soldados
Akkor most figyelembe véve a potenciált és a teljesítményt; Haley a sz.r? Mert biztosan tudod hogy azokat a playeket ő hívta és nem Tomlin mondta be hogy 3.& rövidre hosszú passz menjen?
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen meccsen Haley kreatívkodik egyedül, Tomlin tudta és beleegyezése nélkül.
Jan
Tomlin feladata - kicsit leegyszerűsítve - a roster és a meccsek menedzselése. Előbbiben sztem igen jó, elvégre nagyon jó keretünk van, utóbbiban vannak problémák (átlagon aluli csapatok elleni gyenge mérleg, a tökösség keverése a felesleges kockázatvállalással), de ezek nem végzetesek.
Viszont az O képességeihez mérten való alulteljesítése az egyértelműen OC-felelősség. Ugyanis az OC felel az O teljesítményéért. Ez pedig Haley. Félreértés ne essék, bizonyára van Tomlinnak is felelőssége benne, elvégre HC, bizonyára részt vesz a game plan kidolgozásában, de az O teljesítményéért ELSŐSORBAN az OC felel.
Soldados
Jan
több mint 8 éve
Az igaz, hogy elsősorban ő felel az O-ért, nyilván. De most őszintén, nem volt olyan pont a meccsen, amikor úgy érezted, hogy ha te lennél a HC, akkor levernéd Haley fejéről a fülest és attól kezdve te hívnád a playeket? Vagy ha nem is ilyen gettónigga stílusban, csak finoman: figyelj Todd barátom, látom nehéz napod van, hadd segítsek! Nézd, 8-an vannak a boxban, inkább most ne futást hívjunk, jó? De Tomlin nem jutott el eddig a pontig. Simán végignézte a műsort, és nem vettem észre hogy ő ki lenne akadva Haleyre, ebből pedig csak arra tudok gondolni, hogy ő is pont annyira részese ennek a teljesítménynek mint az OC.Van olyan HC, aki megtartja magának a def vagy off playcallingot. Tomlin viszont nem ilyen, ő nem hív playeket. Ergó a playhívás Haley-é, a playen belüli döntés pedig nyilván BB-é, hogy kinek az irányába dob.Én a magam részéről újra rákezdek a Haley takarodj mantrára.Korábban arról beszéltünk -és egyetértés volt ebben- hogy Tomlin azért jó HC, mert ki tudja hozni a csapatból a benne rejlő potenciált. Nem egy nagy csapatépítő, de mindig kihozza a keretből a maximumot.
...
Soldados
Akkor most figyelembe véve a potenciált és a teljesítményt; Haley a sz.r? Mert biztosan tudod hogy azokat a playeket ő hívta és nem Tomlin mondta be hogy 3.& rövidre hosszú passz menjen?
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen meccsen Haley kreatívkodik egyedül, Tomlin tudta és beleegyezése nélkül.
Jan
Tomlin feladata - kicsit leegyszerűsítve - a roster és a meccsek menedzselése. Előbbiben sztem igen jó, elvégre nagyon jó keretünk van, utóbbiban vannak problémák (átlagon aluli csapatok elleni gyenge mérleg, a tökösség keverése a felesleges kockázatvállalással), de ezek nem végzetesek.
Viszont az O képességeihez mérten való alulteljesítése az egyértelműen OC-felelősség. Ugyanis az OC felel az O teljesítményéért. Ez pedig Haley. Félreértés ne essék, bizonyára van Tomlinnak is felelőssége benne, elvégre HC, bizonyára részt vesz a game plan kidolgozásában, de az O teljesítményéért ELSŐSORBAN az OC felel.
Soldados
több mint 8 éve
Hali srácok!Mi ujság felétek, ti hogy látjátok az esélyeket vasárnapra? 😊
Szerintetek mi az amitől tartani kell majd Prescottéknak, és mi az amit pedig mi használhatunk ki?
Mennyire védelem központú most ez a Steelers?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ben: Semmi baja nem volt. Vagy a 4. negyedre elmúlt a baja hirtelen? A mozgásán semmi sem látszott, szóval egészséges volt.Csak egg kerdesem van miert nem tudott Ben Dobni? Ezt mindenkitol kerdem.... Teoriak?
A playeket Haley hívja. Vissza kéne néznem, de nem sok no huddle-re emlékszem.
miért gondolom legjobb (de legalább TOP3) Off-keretnek? Mert itt van a legjobb tripla (BB-AB-Bell), amilyenhez fogható csak a Falcons-nál van, de azért összességében Bell miatt a mienket választanám, de azért összességében a BB-Ryan összehasonlítást se adnám Ryannek). Ehhez van egy kurva jó fal All-Pro játékosokkal. Nehéz lenne ennél jobbat összerakni. A csodás meccseken (pl a tavalyi Denver/Seattle szétszedése) tökéletesen látszott mire képes ez az O. Na most ez az egység romokban van.
TE-kérdés: most épp nem volt jó Jesse James, de számomra elfogadható az egész éves teljesítménye. Meg amúgy is, most fog visszatérni a Miller helyére nagy pénzért igazolt TE-ünk. Ezen nem aggódnék.
Tomlin: mindig elmondom, vannak hibái. De még mindig a liga jobbik felébe tartozik. Olyan HC-ról beszélünk, akinek 10 év alatt nincs negatív szezonja, olyan edzőről, amelyik 2 SB-t hozott és 1-et nyert. Olyan edzőről beszélünk, aki levezényelt egy teljes keretátalakítást. Olyan edzőről beszélünk, aki a 2 átmeneti évet leszámítva SB-esélyes csapatot irányít. Őt nem küldeném el, nem valószínű, hogy jobbat találnánk helyette.
Haley: 5 éve alatt én eggyel vagyok elégedett: az a tavalyi volt. Ez nagyon kevés. Nem írom le még egyszer a tegnapi meccs számait, de ez valamelyik óvis gyerek irányításával is vállalhatatlan lenne ilyen kerettel.
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ezt bevállalom...leizzadtam amikor a Dezsőben eszembe jutott, hogy hibáztam. Enyém a vereség srácok 😕Laci, a tegnapi meccs a Te sarad. Kihagytad a Flacco-s avatart, ezt nagyon megérezte a csapat .-)Lehet AFC-ben nincs 10 ilyen csapat, de az egész ligában biztosan van. Jó csapat (lehet) a Steelers de a W-t nem adják oda ingyen és hát ez az O nagyon nem tud küzdeni. Szenvedni azt bezzeg tud. Vagy nagyszerűen játszanak vagy pocsékul, a kettő között meg a legritkábban. Baromi kemény meccsek jönnek Otthon Dallas, Giants, Ravens, Browns...idegenben Browns, Colts, Bills, Cinci. Természetesen hiszek benne, hogy ott lehetünk a rájátszásban, de egy csapatnál se látok ekkora kiszámíthatatlanságot.sztem AFC-ben nincs 10 sb contender keretu csapat, a tietek az O miatt az, DB a def miatt, a NE-t hagyjuk ok kiemelkednek, a tobbi daralek de 3 minimum bejut beloluk is a PO-ba es ott barmi lehet. Ez a 50 % alatti nagyon becsapos, ha most 4-4 allnak es igy kikaptok akkor ok? A tulajok szerintem boldogok, mert a piacuk biztos labakon all, ok nem csak szurkolok es raadasul ott vagytok a tuz kozeleben trillio eve. Sikeresebb a franchise, mint par csoport csapatai egyuttveve.Contender keretünk van, de másik 10 csapatnak is, így ezzel sokat nem érünk, mert úgy tűnik nálunk a stáb fejében komoly problémák vannak. Gyakorlatilag meccseket le tud hozni az offense olyan gyenge játékkal, hogy szinte momentumuk nincs. Nem tudom, hogy az lenne e a megoldás, hogy Haley-t kibasszák, mert ezzel a csapattal nagyszerű dolgokra is képes, de speciel Tomlinnal is nagyon tele a hócipő. Az, hogy ilyen keretünk van éppen annyira szerencse kérdése, mint amikor erre fogjuk, hogy nem tudunk a drafton OLB-t vagy sec embert találni. De valami mégis nagyon hiányzik ebből a keretből. Az egyszerűen nonszensz, hogy 2012 óta 5-13 idegenben 0.500 alatti csapatok ellen. Ez olyan luxus, amit nem értem hogy tűrnek el a tulajdonosok. Egyébként is az idegenbeli játékunk általában rendkívül gyenge. Vannak persze itt is üdítő kivételek.Egy hettel ezelott sb contender most meg fejetlen csapat. Meg haley takarodj. Ez nagyon nagy valtas.Semmi éles váltás. Most is ugyanazt mondom: SB-contender keretünk van. De az Off botrányosan alulteljesít.
gabistar
Ezt a Ben nem 100%-osan tért vissza meg sztem hagyjuk. Láttuk már fájdalommal játszani, de most nem látszott rajta, hogy bármije fájna, ugyanúgy kiszaladgált oldalra a zsebből, mint amikor egészséges. Fizikálisan rendben volt.
Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.
Soldados
Nyilván eszem ágában sincs temetni a csapatot, hiszen 2-3 éve amikor a Browns meccset néztük közösen és teljesen kilátástalanok voltak, azért tanultam az akkori esetből. Ha pozitívat akarok mondani Tomlinról, azért ilyen helyzetben ki tudja rángatni a csapatot, csak éppen meccsek közben tűnik teljesen elveszettnek.
Klaci79
BB diva-kemenyseg, ez volt Suggs mondanivalojanak a lenyege, ha kepes vagy ra ki fogsz futni a gyepre ezen a meccsen. Persze nem voltak 100%-ak, de ott akartak lenni.
Coates-AB-Rogers, gyorsasag, ero, magassag, jatekerosseg szempontjabol osszehasonlitanatok egy par sorban?
no
A tulajok kétlem, hogy boldogok. A piac megvan, de ez nem csak a piacról szól. Mindent megadtak ennek az offense-nek és most tessék, lószar habbal. Vagy most ez a meccs volt a sorsfordító és innen jönnek a győzelmek vagy pokolian kemény lesz és csak remélhetjük, hogy a cinci nem talál magára. BB nagyon kemény, ezt tudjuk. De nem lehet egy nem 100%-os BB-vel idióta játékokat játszatni. Gondolnám én. De HAley-nek sikerül. Egy igazi f@sz tud lenni az az ember.
Sokra megyünk a remek elkapókkal, ha a labda a közelükbe nem megy 3,5 negyeden keresztül. A 3. negyed végén annyi punt volt, mint amennyi complete passz...ez egy gyenge LJ-vel is sikerült volna.
Klaci79
Keress gyorsan egy Prescott-ot 😀
bcsarli
több mint 8 éve
Laci, a tegnapi meccs a Te sarad. Kihagytad a Flacco-s avatart, ezt nagyon megérezte a csapat .-)Lehet AFC-ben nincs 10 ilyen csapat, de az egész ligában biztosan van. Jó csapat (lehet) a Steelers de a W-t nem adják oda ingyen és hát ez az O nagyon nem tud küzdeni. Szenvedni azt bezzeg tud. Vagy nagyszerűen játszanak vagy pocsékul, a kettő között meg a legritkábban. Baromi kemény meccsek jönnek Otthon Dallas, Giants, Ravens, Browns...idegenben Browns, Colts, Bills, Cinci. Természetesen hiszek benne, hogy ott lehetünk a rájátszásban, de egy csapatnál se látok ekkora kiszámíthatatlanságot.sztem AFC-ben nincs 10 sb contender keretu csapat, a tietek az O miatt az, DB a def miatt, a NE-t hagyjuk ok kiemelkednek, a tobbi daralek de 3 minimum bejut beloluk is a PO-ba es ott barmi lehet. Ez a 50 % alatti nagyon becsapos, ha most 4-4 allnak es igy kikaptok akkor ok? A tulajok szerintem boldogok, mert a piacuk biztos labakon all, ok nem csak szurkolok es raadasul ott vagytok a tuz kozeleben trillio eve. Sikeresebb a franchise, mint par csoport csapatai egyuttveve.Contender keretünk van, de másik 10 csapatnak is, így ezzel sokat nem érünk, mert úgy tűnik nálunk a stáb fejében komoly problémák vannak. Gyakorlatilag meccseket le tud hozni az offense olyan gyenge játékkal, hogy szinte momentumuk nincs. Nem tudom, hogy az lenne e a megoldás, hogy Haley-t kibasszák, mert ezzel a csapattal nagyszerű dolgokra is képes, de speciel Tomlinnal is nagyon tele a hócipő. Az, hogy ilyen keretünk van éppen annyira szerencse kérdése, mint amikor erre fogjuk, hogy nem tudunk a drafton OLB-t vagy sec embert találni. De valami mégis nagyon hiányzik ebből a keretből. Az egyszerűen nonszensz, hogy 2012 óta 5-13 idegenben 0.500 alatti csapatok ellen. Ez olyan luxus, amit nem értem hogy tűrnek el a tulajdonosok. Egyébként is az idegenbeli játékunk általában rendkívül gyenge. Vannak persze itt is üdítő kivételek.Egy hettel ezelott sb contender most meg fejetlen csapat. Meg haley takarodj. Ez nagyon nagy valtas.Semmi éles váltás. Most is ugyanazt mondom: SB-contender keretünk van. De az Off botrányosan alulteljesít.
gabistar
Ezt a Ben nem 100%-osan tért vissza meg sztem hagyjuk. Láttuk már fájdalommal játszani, de most nem látszott rajta, hogy bármije fájna, ugyanúgy kiszaladgált oldalra a zsebből, mint amikor egészséges. Fizikálisan rendben volt.
Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.
Soldados
Nyilván eszem ágában sincs temetni a csapatot, hiszen 2-3 éve amikor a Browns meccset néztük közösen és teljesen kilátástalanok voltak, azért tanultam az akkori esetből. Ha pozitívat akarok mondani Tomlinról, azért ilyen helyzetben ki tudja rángatni a csapatot, csak éppen meccsek közben tűnik teljesen elveszettnek.
Klaci79
BB diva-kemenyseg, ez volt Suggs mondanivalojanak a lenyege, ha kepes vagy ra ki fogsz futni a gyepre ezen a meccsen. Persze nem voltak 100%-ak, de ott akartak lenni.
Coates-AB-Rogers, gyorsasag, ero, magassag, jatekerosseg szempontjabol osszehasonlitanatok egy par sorban?
no
A tulajok kétlem, hogy boldogok. A piac megvan, de ez nem csak a piacról szól. Mindent megadtak ennek az offense-nek és most tessék, lószar habbal. Vagy most ez a meccs volt a sorsfordító és innen jönnek a győzelmek vagy pokolian kemény lesz és csak remélhetjük, hogy a cinci nem talál magára. BB nagyon kemény, ezt tudjuk. De nem lehet egy nem 100%-os BB-vel idióta játékokat játszatni. Gondolnám én. De HAley-nek sikerül. Egy igazi f@sz tud lenni az az ember.
Sokra megyünk a remek elkapókkal, ha a labda a közelükbe nem megy 3,5 negyeden keresztül. A 3. negyed végén annyi punt volt, mint amennyi complete passz...ez egy gyenge LJ-vel is sikerült volna.
Klaci79
Keress gyorsan egy Prescott-ot 😀
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Srácok az az onside kick fenomenális volt 😀 Messi meg Ronaldo irigykedve nézte az tuti 😀
több mint 8 éve
no
7 304
koszi, kivancsi voltam a NR1 Cb-nk miert nem AB-t fogja es az maradtam 😊 Ha ennyyire "gyenge" Coates csak a merete miatt luxus volt.Coates-AB-Rogers, gyorsasag, ero, magassag, jatekerosseg szempontjabol osszehasonlitanatok egy par sorban?Coates: Jó testi méretek, gyors lábak, ügyetlen kezek, a fly route-on kívül egyelőre sok másra nem tudjuk használni (1-1 szitut leszámítva persze), sokat kellene még tanulnia, és fejben sincs annyira ott.
no
AB: Nem sűrűn találkozni olyan első számú liga elit elkapóval, aki ilyen alacsony, és szélső elkapóként ennyire jó.
Elfogult vagyok, de a liga legjobb route futója, nagyon mozgékony, jó kezekkel, és fejben is ott van.
Rogers: Alacsony, undrafted tavaly pályát nem látott slot elkapó. Nem bizonyított még túl sokat, labdával sem nagyon keresi BB sajnos. Rengetegszer üresen van, és szerintem sokkal jobban ki lehetne használni a pálya közepén.
laby
több mint 8 éve
Coates-AB-Rogers, gyorsasag, ero, magassag, jatekerosseg szempontjabol osszehasonlitanatok egy par sorban?Coates: Jó testi méretek, gyors lábak, ügyetlen kezek, a fly route-on kívül egyelőre sok másra nem tudjuk használni (1-1 szitut leszámítva persze), sokat kellene még tanulnia, és fejben sincs annyira ott.
no
AB: Nem sűrűn találkozni olyan első számú liga elit elkapóval, aki ilyen alacsony, és szélső elkapóként ennyire jó.
Elfogult vagyok, de a liga legjobb route futója, nagyon mozgékony, jó kezekkel, és fejben is ott van.
Rogers: Alacsony, undrafted tavaly pályát nem látott slot elkapó. Nem bizonyított még túl sokat, labdával sem nagyon keresi BB sajnos. Rengetegszer üresen van, és szerintem sokkal jobban ki lehetne használni a pálya közepén.
több mint 8 éve
Big B
62
Még mindig nincs B tervünk egy meccsre. Két hét alatt annyira tudtunk felkészülni, hogy majd ha Ben tudja vállalni a meccset, akkor odadobja Brown-nak, és Bell meg fut közben. Csak hogy erre az ellenfél is fel tudott készülni.
Addig nem jut el a gondolat, hogy mi van, ha Bell-t megállítják, és AB-n kettős védelem van?
Nem lehet ennyire jó a Ravens (meg mondjuk a Dolphins) védelme (vagy mégis?), hogy kettős emberfogással kikapcsolják a sztárunkat, megállítják a futást és akkor nem nyílik másik lehetősége a QB-nak, csak a rizikós dobások és csetlés-botlás.
Ha ennyire fel tudnak belőlünk készülni, akkor az OC és HC valamit rosszul csinál.
Megint az az érzésem, már sokadik éve, hogy az erős közepes megújuló-erősödő D végzi a nagy részét a munkának, és az Offense csak akkor lubickol, ha valaki nem készül fel belőlünk és minden összejön.
Amint kicsit megszorítanak minket, akkor összeomlik az O, és ehhez nem kell ligaelit D, csak ki kell kapcsolni két sztárunkat (vagy egyik el van tiltva, de DeAngelo még akkor is jobban teljesített).
Szerintem sokkal jobban kellene rotálni a futókat, elkapókat, kevésbé kiismerhető play-eket hívni, és itt most nem a 3&10 futásra gondolok...
Nem szabadna csak azért erőltetni Bell-t és AB-t, mert ők a nagy neveink, lehet simán elég már a nevük arra, hogy lefogjanak 3-4 védőt, és valaki mást kéne megcélozni... Amint megoszlik a figyelem, rögtön szabaddá válik AB és jöhetnek a nagy játékok...
Szerkesztette: Big B
több mint 8 éve
Ezt magam sem fogalmazhattam volna meg jobban.sztem a keret jobb de minimum olyan jo mint a tietek, de a tietek jobban mukodik es ez donto kulonbseg. A TE es Bill papa kivetelevel sehol nem vagytok jobbak, szigoruan keret ugyileg.Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.Már az eredménykövetőben is olvastam, hogy a liga legjobb off kerete a tiétek.
Soldados
Nem kötekedésképpen de mivel jobb ez a keret, mint mondjuk a falcons, cowboys, raiders vagy a miénk?
gordon
no
több mint 8 éve
Ben: Semmi baja nem volt. Vagy a 4. negyedre elmúlt a baja hirtelen? A mozgásán semmi sem látszott, szóval egészséges volt.A playeket Haley hívja. Vissza kéne néznem, de nem sok no huddle-re emlékszem.
miért gondolom legjobb (de legalább TOP3) Off-keretnek? Mert itt van a legjobb tripla (BB-AB-Bell), amilyenhez fogható csak a Falcons-nál van, de azért összességében Bell miatt a mienket választanám, de azért összességében a BB-Ryan összehasonlítást se adnám Ryannek). Ehhez van egy kurva jó fal All-Pro játékosokkal. Nehéz lenne ennél jobbat összerakni. A csodás meccseken (pl a tavalyi Denver/Seattle szétszedése) tökéletesen látszott mire képes ez az O. Na most ez az egység romokban van.
TE-kérdés: most épp nem volt jó Jesse James, de számomra elfogadható az egész éves teljesítménye. Meg amúgy is, most fog visszatérni a Miller helyére nagy pénzért igazolt TE-ünk. Ezen nem aggódnék.
Tomlin: mindig elmondom, vannak hibái. De még mindig a liga jobbik felébe tartozik. Olyan HC-ról beszélünk, akinek 10 év alatt nincs negatív szezonja, olyan edzőről, amelyik 2 SB-t hozott és 1-et nyert. Olyan edzőről beszélünk, aki levezényelt egy teljes keretátalakítást. Olyan edzőről beszélünk, aki a 2 átmeneti évet leszámítva SB-esélyes csapatot irányít. Őt nem küldeném el, nem valószínű, hogy jobbat találnánk helyette.
Haley: 5 éve alatt én eggyel vagyok elégedett: az a tavalyi volt. Ez nagyon kevés. Nem írom le még egyszer a tegnapi meccs számait, de ez valamelyik óvis gyerek irányításával is vállalhatatlan lenne ilyen kerettel.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
no
7 304
sztem a keret jobb de minimum olyan jo mint a tietek, de a tietek jobban mukodik es ez donto kulonbseg. A TE es Bill papa kivetelevel sehol nem vagytok jobbak, szigoruan keret ugyileg.Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.Már az eredménykövetőben is olvastam, hogy a liga legjobb off kerete a tiétek.
Soldados
Nem kötekedésképpen de mivel jobb ez a keret, mint mondjuk a falcons, cowboys, raiders vagy a miénk?
gordon
több mint 8 éve
no
7 304
a sb contender a keret a kiemelkedo OFF miatt, es tenyleg meg kell kuzdeni a W-t es kihozni beloluk a maximumot. Az NFC-ben lehetne mindenki jobb akkor is csak egyet kell legyozni 1 meccsen, biztosan egyet ertunk hogy ezt meg lehet valositani. Lehet PO-ba sem jut a csapat, de a keret nem ezt prognozisztalja. Ha igy lesz fej(ek) hullhatnak foleg ha ranezel a csoport idei teljesitmenyere. Szenvedtek idonkent, de ha a lelki beked Zen nagymestere vagy, akkor (es csak akkor) ajanlom a Ravens idei mecccseinek egymas utani megnezeset. Persze az is fajdalom hogy a potencialod toredeket hozzod. A tulaj anyagilag remek helyzetben, a szurkoloi szemmel meg sokan irigylik az utolso evtizede(ke)t. A NE nem contender ok eselyesek. Megsem nyernek mindig, de ott vannak a tuz kozeleben. Az elvaras hatalmas (jogosan), de csapatok tucatjai szeretnenek back to back + idenyt zarni, PO-rol nem beszelve. A tulaj megtette amit megkovetelt a gyar.Lehet AFC-ben nincs 10 ilyen csapat, de az egész ligában biztosan van. Jó csapat (lehet) a Steelers de a W-t nem adják oda ingyen és hát ez az O nagyon nem tud küzdeni. Szenvedni azt bezzeg tud. Vagy nagyszerűen játszanak vagy pocsékul, a kettő között meg a legritkábban. Baromi kemény meccsek jönnek Otthon Dallas, Giants, Ravens, Browns...idegenben Browns, Colts, Bills, Cinci. Természetesen hiszek benne, hogy ott lehetünk a rájátszásban, de egy csapatnál se látok ekkora kiszámíthatatlanságot.sztem AFC-ben nincs 10 sb contender keretu csapat, a tietek az O miatt az, DB a def miatt, a NE-t hagyjuk ok kiemelkednek, a tobbi daralek de 3 minimum bejut beloluk is a PO-ba es ott barmi lehet. Ez a 50 % alatti nagyon becsapos, ha most 4-4 allnak es igy kikaptok akkor ok? A tulajok szerintem boldogok, mert a piacuk biztos labakon all, ok nem csak szurkolok es raadasul ott vagytok a tuz kozeleben trillio eve. Sikeresebb a franchise, mint par csoport csapatai egyuttveve.Contender keretünk van, de másik 10 csapatnak is, így ezzel sokat nem érünk, mert úgy tűnik nálunk a stáb fejében komoly problémák vannak. Gyakorlatilag meccseket le tud hozni az offense olyan gyenge játékkal, hogy szinte momentumuk nincs. Nem tudom, hogy az lenne e a megoldás, hogy Haley-t kibasszák, mert ezzel a csapattal nagyszerű dolgokra is képes, de speciel Tomlinnal is nagyon tele a hócipő. Az, hogy ilyen keretünk van éppen annyira szerencse kérdése, mint amikor erre fogjuk, hogy nem tudunk a drafton OLB-t vagy sec embert találni. De valami mégis nagyon hiányzik ebből a keretből. Az egyszerűen nonszensz, hogy 2012 óta 5-13 idegenben 0.500 alatti csapatok ellen. Ez olyan luxus, amit nem értem hogy tűrnek el a tulajdonosok. Egyébként is az idegenbeli játékunk általában rendkívül gyenge. Vannak persze itt is üdítő kivételek.Egy hettel ezelott sb contender most meg fejetlen csapat. Meg haley takarodj. Ez nagyon nagy valtas.Semmi éles váltás. Most is ugyanazt mondom: SB-contender keretünk van. De az Off botrányosan alulteljesít.
gabistar
Soldados
Klaci79
no
Klaci79
Haley tegnap picsan rugta magat, de a felidei elemzes is kimaradt. Gradkowsky-val nyertetek volna? Ez nem BB hibaja volt, persze lehetett volna jobb is de ha 100% akkor is lett volna drop, stb. A csere QB-val meg tobbet futottatok volna, ami ugy halalra lett volna itelve (igy sem volt egy fonix madar), ha meg 40+ dobassal (0 futojatekkal) nyerni tudott volna nektek, akkor nektek 2 franchise QB-tok van.
Ezt mentalisan nagyon beneztetek. Ha mar BB megserult, azt a leheto legjobbkor tette. NE ellen belefer a zako meg BB-vel is, igy jatszotattok egy ingyen meccst es mentalisan fantasztikusan jottetek ki belole. Eselyetek igazan nem volt de a produkciora lehetett volna epiteni. Bye. BB vissza (ok nem 100%), es megint nem volt vesziteni valotok (max egal, de jobb sorsolas), de ha gyoztok lezarjatok a csoportot, erre a fele elszantsagot ( angolul jobb szot tudok erre) nem vittetek a palyara a NE-vel osszehasonlitva. Igy osszesegeben kevesnek talaltattatok, de ahogy irjatok siman nyerni tudtok a DC ellen onerobol. Mi nem szamithatunk ra hogy az aktualis ellenfel statikusan vegignezi a hajoja sullyedeset.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem jobb, főleg a TE helyzet miatt, de említhetem azt is, hogy a freaking deep threat egy éves eltiltáson van és a második számú WR mindent produkál, csak jó játékot nem. Ott van egy jó OL, egy Ben, Brown és Bell, de ennyi ez és nem több. Ha Ben jó formában van, akkor nincs baj, mert szépen szétosztja a lasztikat, de ha nincs, akkor baj van, egy jó D szét tud szedni bennünket. Lehet az OC-t szidni, lehet, de azt hagyjuk már, hogy ez az O mindent megkapott, bezzeg ez a szegény D....faszság a köbön....nézzük már meg a draftokat, nézzük meg az első második körös playákat ide és oda is.....Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.Már az eredménykövetőben is olvastam, hogy a liga legjobb off kerete a tiétek.
Soldados
gordon
Most érezzük Miller hiányát, de rohadtul. Brownon kívül NINCS olyan célpont, akiben feltétlenül bízni lehetne, persze Bellen kívül. Green ezért hiányzik nagyon, de nagyon és visszajövetelével viszont helyreállna a rend és lehet/lehetne beszélni elit O-ról. TE-k nélkül viszont, aki ezt a keretet elit O-nak mondja az vak, vagy ferdít....
több mint 8 éve
Két hetet készülhettünk erre a meccsre és az Offense első 11 drive-jából 9 three and out és egy turnover volt a mutató. Ez elfogadhatatlan olyan Offense-kerettel, amiben 5 All-Pro játékos van.Már az eredménykövetőben is olvastam, hogy a liga legjobb off kerete a tiétek.
Soldados
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Csak egy dolgot nem említünk soha, mert hát Ben megoldja....Miller kiesésével nincs ütőképes TE a csapatban, legalábbis olyan, akire olyan helyzetben, amikor duplán fogják Bent, amikor a második számú elkapód nem is nevezed, amikor a harmadik újjtörésből jön vissza. Ez itt az óriási gond, ugyanis, ha megfogják a futást és duplázzák Brownt, mint ami tegnap történt, csak akkor van válasz, ha Ben éles, mint a borotva. Lehet elemezni ezt szarrá, de nem érdemes.....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Lehet AFC-ben nincs 10 ilyen csapat, de az egész ligában biztosan van. Jó csapat (lehet) a Steelers de a W-t nem adják oda ingyen és hát ez az O nagyon nem tud küzdeni. Szenvedni azt bezzeg tud. Vagy nagyszerűen játszanak vagy pocsékul, a kettő között meg a legritkábban. Baromi kemény meccsek jönnek Otthon Dallas, Giants, Ravens, Browns...idegenben Browns, Colts, Bills, Cinci. Természetesen hiszek benne, hogy ott lehetünk a rájátszásban, de egy csapatnál se látok ekkora kiszámíthatatlanságot.sztem AFC-ben nincs 10 sb contender keretu csapat, a tietek az O miatt az, DB a def miatt, a NE-t hagyjuk ok kiemelkednek, a tobbi daralek de 3 minimum bejut beloluk is a PO-ba es ott barmi lehet. Ez a 50 % alatti nagyon becsapos, ha most 4-4 allnak es igy kikaptok akkor ok? A tulajok szerintem boldogok, mert a piacuk biztos labakon all, ok nem csak szurkolok es raadasul ott vagytok a tuz kozeleben trillio eve. Sikeresebb a franchise, mint par csoport csapatai egyuttveve.Contender keretünk van, de másik 10 csapatnak is, így ezzel sokat nem érünk, mert úgy tűnik nálunk a stáb fejében komoly problémák vannak. Gyakorlatilag meccseket le tud hozni az offense olyan gyenge játékkal, hogy szinte momentumuk nincs. Nem tudom, hogy az lenne e a megoldás, hogy Haley-t kibasszák, mert ezzel a csapattal nagyszerű dolgokra is képes, de speciel Tomlinnal is nagyon tele a hócipő. Az, hogy ilyen keretünk van éppen annyira szerencse kérdése, mint amikor erre fogjuk, hogy nem tudunk a drafton OLB-t vagy sec embert találni. De valami mégis nagyon hiányzik ebből a keretből. Az egyszerűen nonszensz, hogy 2012 óta 5-13 idegenben 0.500 alatti csapatok ellen. Ez olyan luxus, amit nem értem hogy tűrnek el a tulajdonosok. Egyébként is az idegenbeli játékunk általában rendkívül gyenge. Vannak persze itt is üdítő kivételek.Egy hettel ezelott sb contender most meg fejetlen csapat. Meg haley takarodj. Ez nagyon nagy valtas.Semmi éles váltás. Most is ugyanazt mondom: SB-contender keretünk van. De az Off botrányosan alulteljesít.
gabistar
Soldados
Klaci79
no