NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Minden draftértékelés kuka. Semmi értelmük 2-3 évig. Ez csak jövendölés, aminek nem sok értelme, játék a szavakkal. Azért írják, mert olvassák (ahogy ti is, én is), hiába tudjuk, hogy jelenleg nem releváns vélemények.
Soldados
Azert irjak, hogy olvassuk. Es legyen rola szo. Publicitas stb. Regebben a combine stb sem volt a tvben. Es hat most holtszezonban, minden morzsanak orul az ember. Erre epitenek. Es hat mivel masrol nem tudnak, errol beszelnek. Aztan meg ki lesz az aki visszanezi 3, 4 ev mulva, hogy az a draft milyennek volt kikialtva? Ki fog emlekezni az ertekelesre?
Nem sokan. Plussz az nfl.com nak meg amugy sem erne meg lehuzni a draftot stbt. Sok csapatnal, mert akkor meg kevesbe lenne erdekes nezni a draftot is. Akik itt laknak, azok raneznek kit huztunk nap vegen aztan ennyi. Es o steelers drukker. Vagy meg azt sem, mert nem nezik a focit. Szoval igen osszejott 100.000 ember nezni a helyszinen a draftot. De 340 milliobol? Csak a nagyon elfogultak nezik...

Es hat mivel minden evben van, neki meg mar 35 eve igy meg is tudom erteni. Nekunk ujdonsag stb. Nekik nem. Es ahogy soldi irja, majd a jovoben derul ki, ki hogy valik be. Apro serules stb es mar mindjart mas a helyzet. Es mivel van most playoff jegkorongban, nba ben stb ben is, megy a baseball is, annyi sport van, mint hajam szala. Na jo nem. De tul sok egyszerre. Es igy be is tud zavarni. Vagy ugy vagy vele, hogy ugyis csak septemberben kezdodik a foci.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Minden draftértékelés kuka. Semmi értelmük 2-3 évig. Ez csak jövendölés, aminek nem sok értelme, játék a szavakkal. Azért írják, mert olvassák (ahogy ti is, én is), hiába tudjuk, hogy jelenleg nem releváns vélemények.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ahogyan az várható volt:
Steelers cut Zach Mettenberger
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
Nincs miről beszélni. Ahogy Soldi írta pár nappal ezelőtt. Az olyan szivek, mint Ward, vagy Harrison (előbbi harmadik körös, utóbbi draftolatlan) határozzák meg a franchise hosszú távú életét és nem a szipi szupi draft cetlik. Ilyen olvasatban pedig egy Conner kapcsán azt mondani, hogy nagyobb a sztori, mint a draft értéke óriási hozzá nem értésre vall. Dehát igen, jogos, le kell szarni az ilyen értékeléseket. Tavaly is leszedték a keresztvizet, oszt a steelers történetében először 3 kezdőt produkált az élet a D-be......azon röhögtem akkor, hogy Davist, mint CB-t értékelték és mi tudtuk, hogy SS poziba fogjuk játszatni, csak ugye az ucsó évében nem ott használták.......
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 449 — Steelers fan
Komolyan, hagyjuk már ezt, hogy a húzás után 2 nappal akarja bárki megmondani hogy egy draft jó lett vagy nem. 😊

De ha így rá vagytok cuppanva a Browns A grade draftjára, akkor zárójelesen megjegyezném hogy a pff -nál tavaly is A értékelést kaptak, mi meg C minuszt. Aztán az A grade draft után tényszerűen sikerült belenézni egy 1-15-be.

www.profootballfocus.com/draft-2016-nfl-draft-grades-for-all-32-teams/
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 711 — capitaine du château de Vienne 1487
Azé csak cseszi a szemem ez a Bronz A, nyilván kihúzták Garettet erre jár a buksimi, hogy csak be lehet égetni egy franchise-ba, hogy 1/1 value a passrusher. Persze a Csikánó, aki legalább próbált valamit csinálni, adott helyzetbem a kezdőirányító kérdéssel, az hülye. De sokkal jobb mis Friskóba Behátrálddal vaze, az igen, az nice dice. De nézzük a Bronzt, eviszi Nyokut, s itt se pofázunk olyanokról, hogy egy évet jáccott tulajdonképpen, egy összevissza 8, írdésmondd Nyolc TDs übertehetség, ja mivan, sima A mer akkori húzás, hogy egyből kirúgod Barnige-t. Ehhh.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
A nem éppen finomkodó RotoWorld "C-" értéket adott a draftunkra és ez nem éppen pozitív.

Itt az osztályzatok ezek voltak az AFC-ben:
Baltimore Ravens: B
Buffalo Bills: C+
Cincinnati Bengals: B+
Cleveland Browns: A-
Denver Broncos: C+
Houston Texans: B-
Indianapolis Colts: B
Jacksonville Jaguars: C-
Kansas City Chiefs: C+
Los Angeles Chargers: C-
Miami Dolphins: B-
New England Patriots: A+
New York Jets: D
Oakland Raiders: B
Pittsburgh Steelers: C-

Overview: Watt was a BPA-style pick at No. 30 as a high-value pass rusher at a positon of need with James Harrison going on age 39. Watt only had one year of big-time defensive production, but the traits are there as one of the best athletes in this class. Undervalued by the draft community, Smith-Schuster gives Pittsburgh a 20-year-old upside prospect at a spot where they can’t afford to rely on Martavis Bryant and are otherwise short on talent beyond Antonio Brown. Sutton is a sub-par athlete with slot corner traits. He must become more physical to excel inside. Conner and Dobbs are better stories than draft picks. Allen offers a higher ceiling than Sutton and was drafted three rounds later. The Steelers used their last two selections on a long snapper and a low-probability project edge rusher.

Tennessee Titans: B
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 757 — fő libsi
Bárkivel állok fogadást, hogy Sutton alig fog védelemben pályát látni idén. És amúgy a returnert egyáltalán nem degradálónak szánom, sőt, számomra éppen emiatt a hozzáadott érték miatt védhető a pick.
Soldados
Így azért annyira nem fair, hogy "idén". Eddig végig az volt, hogy returner 😀
Cserébe még így is állom, én egy literes Zubrowkát tudok felajánlani a részemről.
tenorx
Felőlem lehet 2-3 év is. Sérülés nyilván nem számít. Tisztán depth charton nem lesz háromban. Egy üveg töményem nekem is van rá.
Soldados
Legyen, egy üveg töményt megér 😊
Bár ez már megint picit más, mert itt már arra fogadok, hogy jó corner lesz-e belőle, nem pedig arra, hogy returnernek húztuk-e.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
Ha visszaemlékeztek tavalyra Golson kapcsán nagyon nagy várakozások voltak. Nem mondom, hogy rá is építettük a D rendszerét, de azt igen, hogy a nickel formációnk egy coverben remek ballhawk DB nélkül féllábas volt és amikor Goldennek kellett a pályán lenni, akkor azt egy-egy okos O úgy szedte szét, ahogy akarta. Nekem a Sutton pick a Golson insurrance pick. Mindenképp akartunk egy elsősorban középen hatékony és coverben kiváló CB-t. Nem véletlen, hogy ide igazoltunk az előszezonban is.

Egyébként az Allen pick mutatja, hogy arról az útról, hogy fizikális egy az egyben is működőképes szélső CB-k felé megyünk és ide építünk mélységet is. Ha Golson és/vagy Sutton beválik nickel poszton, a következő drafton szépen már Burns mögé építkezünk majd.

Egyébként az NFL értékelése tényleg vicces. Nyilván nem húzott mindenki jól, ahogy szerintem mi sem vagyunk A-sok, de ez összességében mindegy is, 3 hónap múlva a pályán elkezd szétválni a szar a májtól.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bárkivel állok fogadást, hogy Sutton alig fog védelemben pályát látni idén. És amúgy a returnert egyáltalán nem degradálónak szánom, sőt, számomra éppen emiatt a hozzáadott érték miatt védhető a pick.
Soldados
Cserébe még így is állom, én egy literes Zubrowkát tudok felajánlani a részemről.
tenorx
Felőlem lehet 2-3 év is. Sérülés nyilván nem számít. Tisztán depth charton nem lesz háromban. Egy üveg töményem nekem is van rá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 757 — fő libsi
Soldados
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
akkor megkerdezem megegyszer. Tudja valaki mikor lehet majd nagyobb egyeb sport oldalakon mint az f1 gp hirek stb oldalakon kommentelni? Van itt valaki akinek van infoja, a lezart oldalakrol stb. Nem kell a politika, politizalas stb. Csak kivancsi vagyok miert nem lehet mar vagy ket hete. Tudom trollkodtak. De nem ment meg le ez a hullam otthon. Koszonom szepen. Tudom paran dolgoznak itt ujsagirokent egyeb oldalakon es minden nagyobb komment le van zarva....
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Az nfl.com-on elég jónak minősítették a draftunkat:

bcsarli
Nem akarok belekötni a dologba, de alig kapott valaki rossz értékelést náluk.
Röpködnek az A és B minősítések.
Bazzani
bcsarli
ahogy másik 2 tucat csapatét is. A legrosszabb draft érték C volt, amit talán 2 csapat kapott. Kurva sok volt az A, A-, B+, B. Nem a ti draftotokat akarom leszólni, hanem az nfl.com minősítését 😀
Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 043 — Axel Foley

bcsarli
Nem akarok belekötni a dologba, de alig kapott valaki rossz értékelést náluk.
Röpködnek az A és B minősítések.

több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 771
Már biztos kibeszéltétek a draftot, de egy rövid értékelés talán tőlem is belefér. 😊

Watthoz nem nagyon van mit hozzáfűzni, komoly needre egy komoly jövő előtt álló prospect. Szerintem az volt a mi nagy szerencsénk, hogy mindössze egy év van a háta mögött edge rusherként, ellenkező esetben ennél jóval korábban elvitték volna. Persze így munka is lesz vele bőven, de nem kell azonnal alapemberré válnia (nem kétlem, hogy Harrison idén is helytáll még akkor is, ha ismét neki kell elvinnie a snapek többségét ROLB-ben), és itt van Butler, Porter, Harrison; lesz kitől tanulnia.

A második körös picknél lehet, hogy sokan felszisszentek, mondván minek még egy elkapó, de azon túl, hogy Brown és Rogers helye fix, mint első számú WR, illetve slot receiver, van nekünk egy Coates-unk, aki legfeljebb szituációs játékos kategóriába sorolható és ezt a jelek szerint a stáb is (be)látja, DHB-re ez szintén igaz és őt egyébként is elsősorban az ST-értéke miatt tartjuk, Hamilton biztató teljesítményt nyújtott, amikor lehetőséghez jutott, de közel sem az a játékos, akire a WR2 szerepkört rá lehetne bízni, Hunter már többször kudarcot vallott és nálunk egyelőre csak a rosterre kerülésért küzdhet, Bryant pedig a képességei alapján ugyan tökéletes másodhegedűs lehetne Brown mögött, de az ismert körülmények miatt ő pengeélen táncol. Úgyhogy híján voltunk egy stabil második számú receivernek, és ezt a problémát hivatott megoldani JuJu. Én személy szerint nem voltam elájulva tőle, úgy gondoltam, nála NFL-szinten az jelenti a plafont, hogy ütős WR2 lehet belőle, nekünk viszont ennél több nem is kell, és erre a szerepkörre tökéletesen alkalmas lehet.

Sutton kiválasztásával a Burns-féle, "fizikális és atletikus adottságok szempontjából a mai NFL prototípus CB-je" irányvonalról visszakanyarodtunk a Golson-féle "messze nem elit méretekkel megáldott, sokkal inkább természetes cover skillek terén jeleskedő" típushoz cornerek terén. Nyilván a returnerként hozzáadott értéke is közrejátszott a draftolásában, de pure cover cornerként nézve sem nagyon lehetne nála jobbat kívánni a harmadik kör végén. Hosszútávon a Burns-Cockrell duóval lehet kalkulálni kezdőként (ideális esetben nyilván, ha Burns fejlődése töretlen marad, és Cockrell is minimum tartani tudja a tavalyi színvonalat), Suttonnek nickelben lehet jövője nálunk.

Conner remek húzás, Bell mögé kellett egy megbízható második számú RB. A passzjátékban komoly hiányosságai vannak, de Bellt nem passing downokon kell pihentetni, neki első-második kísérleteknél kell a váltás, Conner pedig kiváló early-down thumper (és short-yardage / goal-line back) lehet.

Dobbs draftolása után volt, aki egyből felhívta a figyelmet a következőre: 2016 no. 135 overall pick - Dak Prescott; 2017 no. 135 overall pick - Joshua Dobbs. Én sokkal inkább az alábbi párhuzamot vonnám: 2013 Steelers 4th round QB - Landry Jones; 2017 Steelers 4th round QB - Joshua Dobbs. Ezzel a választással vagyok a legkevésbé kibékülve. Elég sok Vols-meccset láttam az utóbbi években, de egyet sem tudnék felidézni, ahol ez a srác azt a benyomást keltette, hogy egy nap még épkézláb NFL-irányító válhat belőle. Bízom benne, hogy nem egy újabb Landry Jonest kaptunk a személyében, de én nagyon szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

Idén (csak részben sajnos) közel sem volt annyi időm a drafttal foglalkozni, mint a közelmúltban, így a hátsó körös választottjainkkal kapcsolatban egyáltalán nem vagyok képben. A long snapper pickről persze nekem is megvan a véleményem, én is úgy vagyok vele, hogy még ha csak egy 7. körös kompenzációs pickről van szó, akkor is próbálkozzunk inkább bármelyik másik poszton egy project játékossal, mintsem hogy egy LS-re pazaroljuk a cetlit, amely posztra gyakorlatilag bármelyik bokorban lehet találni megfelelő embert. Aztán ha lehúz nálunk egy hasonló karriert, mint Warren (márpedig ha LS-re draftjogot áldozol, akkor tőle nagyjából ez az elvárás), akkor lehet úgy egy évtized múlva azt fogjuk mondani, hogy "egy 6. kör végi picket azért megért". 😊 Akárhogy is, nem ezen múlik majd a franchise sorsa (még mindig jobb, mint DeShone Kizerre bízni azt... 😀 ), és elöljáróban összességében szerintem nem érheti komoly kritika az FO ténykedését, az pedig majd úgyis csak később dől el, hogy valójában mennyire végeztek jó munkát.

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Hárman vannak a 2005-ös bajnokcsapatból Ben és a két longsnapper, Greg Warren és a cseréje, valami James Harrison. 😊

Sajnálom Warrent, de így nem valószínű, hogy tagja lehet a 2017-es Steelers-nek, azaz ketten maradnak.

több mint 8 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/09000d5d80bf828f/WK-8-Giants-safety-ties-game
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 350 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Van itt valaki aki utánanézés nélkül tudja hogy ki volt eddig a csapat longsnappere? Lehet hogy visszavonul, ezért szükség volt egyre. 10-12 évre meg van oldva ez a poszt 😀
bcsarli
Igen, sőt még azt is tudom hogy sérülés esetén ki volt a backup LS, és az életben nem találnátok ki. | Harrison 😀 |
Jan
Na erre meg én emlékszem, mert pár évvel ezelőtt volt egy meccs, ahol Harrison is longsnapperkedett.

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Van itt valaki aki utánanézés nélkül tudja hogy ki volt eddig a csapat longsnappere? Lehet hogy visszavonul, ezért szükség volt egyre. 10-12 évre meg van oldva ez a poszt 😀
bcsarli
Igen, sőt még azt is tudom hogy sérülés esetén ki volt a backup LS, és az életben nem találnátok ki. | Harrison 😀 |
Jan
Még elb@szott snapje is volt a tarcsinak!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 449 — Steelers fan
bcsarli
több mint 8 éve
Kevin Colbert said Vince Williams is the favorite to start at ILB

Ő a favorit??? Miért, van más is?
több mint 8 éve
Greg Warren! Asszem 12 éve csinálja.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 350 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 8 éve