Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Mármint olyan pickeket, amiknek a 95%-a 1 év múlva kikerül a ligából (persze a maradék meg beválik, de azért felsőbb körökben erre nagyobb sansz van).Indokolt esetben fel lehet menni. Ez nem volt az. Minek áldoztál volna be pick(ek)et például egy olyan safetyért, akit 2 évig legfeljebb a spec teamben csodálhattunk volna. Ez pickpazarlás lett volna.Itt egyet kell ertenem. De most csak azert, mert kell majd qb jovore. De az is igaz. Hogy igy epitkezunk. De az nem jelenti azt sem, hogy ez csak igy a jo. : )Én egyáltalán nem bánom, hogy csak ritkán (indokolt esetben - Holmes vagy Troy) megyünk fel, mert így nem pazarolunk pickeket. Ez nagyon fontos egy olyan csapatnál, amelyik döntő részben kizárólag draftról építkezik.Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
twitter.com/Alex_Kozora/status/858138698956853249
Klaci79
A srac, bement ward table 86 ettermebe, amit itt mar felraktam, mert arut szalitott ki. Aztan, mivel nem talalt senkit, aki alairta volna a papirjat, hogy atvettek tole az arut felment az emeletre.
Ahol ward volt vele szembe (tulaj). Es megkerte, hogy tudna egy alairast adni. Mire ward persze termeszetesen, hova keri. Teljesen felcsigazva...
A srac, ha lehet ide a papirra, hogy atvette az arut es ekkor esett le a tortenet masodik fohosenek ward, hogy nem egy elvetemult fan ment fel az irodajaba, hanem csak egy beszallito. Es egy apro sohajtassal es perszevel alairta.
: )
ps: A srac magyar.
gabistar
Soldados
Mindegy wr is kellett. Es ekkor hoztak, hogy bryant hulyesege eseten, ne legyen az ami iden/tavaly volt.
gabistar
Soldados
több mint 8 éve
Egyedül vagy ezzel Soldi, hogy szerinted nem gyenge a sec. Nem véletlen az a rengeteg statisztika. És úgy volt gyenge, hogy nem játszottunk sokszor elit qb ellen. Pass rush sem volt annyira vészes az év 2. felében, mégis nyeltük a yardokat.Remélem, megláthatjátok, hogy brutális passrush-sal milyen is ez a sec. 😉 Plusz tavaly az első 2 pickünk idement, nyilvánvaló volt, hogy most máshova kell koncentrálni az erőket és kivárni, hogy a 3 fiatal tovább fejlődjön.
Az persze teljesen normális, hogy front 7-be pakoljuk az első köröket, hátha lesz eredmény. Aztán tavaly végre jött a sec-be is, de az is inkább kellemes meglepetés lett Davis személyében.
Most már igazad van. Lényegében felesleges CB-t húzni, mert nem lenne segítség. Aki igazán jó volt az kiment. Lehet még próbálkozni, hátha húzunk egy Sherman szerű mákot, de tudatosság megint nincs.
Ennek ellenére persze örülök Juju-nak, pedig nincs B a nevében.
Klaci79
A CB/TE belengetése smokescreen volt. 😊 Egyikre se volt szükségünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
En wrt irtam 2. korre esetlegesen, ha nem lesz qb elso korben. Elso re meg olbt. De utana felultem, hogy a te green hianya nagyobb. es a wrt te re csereltem. De irtam lehet korai koros wr meg igy is. : ) Es le is irtam miert. Sokszor. Szoval en nem mentem volna fel S ert. Max egy jo cb ert. De ott is csak ugy hogy ne veszitsunk sokat.Indokolt esetben fel lehet menni. Ez nem volt az. Minek áldoztál volna be pick(ek)et például egy olyan safetyért, akit 2 évig legfeljebb a spec teamben csodálhattunk volna. Ez pickpazarlás lett volna.Itt egyet kell ertenem. De most csak azert, mert kell majd qb jovore. De az is igaz. Hogy igy epitkezunk. De az nem jelenti azt sem, hogy ez csak igy a jo. : )Én egyáltalán nem bánom, hogy csak ritkán (indokolt esetben - Holmes vagy Troy) megyünk fel, mert így nem pazarolunk pickeket. Ez nagyon fontos egy olyan csapatnál, amelyik döntő részben kizárólag draftról építkezik.Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
Klaci79
A srac, bement ward table 86 ettermebe, amit itt mar felraktam, mert arut szalitott ki. Aztan, mivel nem talalt senkit, aki alairta volna a papirjat, hogy atvettek tole az arut felment az emeletre.
Ahol ward volt vele szembe (tulaj). Es megkerte, hogy tudna egy alairast adni. Mire ward persze termeszetesen, hova keri. Teljesen felcsigazva...
A srac, ha lehet ide a papirra, hogy atvette az arut es ekkor esett le a tortenet masodik fohosenek ward, hogy nem egy elvetemult fan ment fel az irodajaba, hanem csak egy beszallito. Es egy apro sohajtassal es perszevel alairta.
gabistar
Soldados
Mindegy wr is kellett. Es ekkor hoztak, hogy bryant hulyesege eseten, ne legyen az ami iden/tavaly volt.
gabistar
Soldados
Szoval en a nagy feltradet csak qb re irtam.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Indokolt esetben fel lehet menni. Ez nem volt az. Minek áldoztál volna be pick(ek)et például egy olyan safetyért, akit 2 évig legfeljebb a spec teamben csodálhattunk volna. Ez pickpazarlás lett volna.Itt egyet kell ertenem. De most csak azert, mert kell majd qb jovore. De az is igaz. Hogy igy epitkezunk. De az nem jelenti azt sem, hogy ez csak igy a jo. : )Én egyáltalán nem bánom, hogy csak ritkán (indokolt esetben - Holmes vagy Troy) megyünk fel, mert így nem pazarolunk pickeket. Ez nagyon fontos egy olyan csapatnál, amelyik döntő részben kizárólag draftról építkezik.Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
Klaci79
gabistar
Soldados
gabistar

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Egyedül vagy ezzel Soldi, hogy szerinted nem gyenge a sec. Nem véletlen az a rengeteg statisztika. És úgy volt gyenge, hogy nem játszottunk sokszor elit qb ellen. Pass rush sem volt annyira vészes az év 2. felében, mégis nyeltük a yardokat.Az persze teljesen normális, hogy front 7-be pakoljuk az első köröket, hátha lesz eredmény. Aztán tavaly végre jött a sec-be is, de az is inkább kellemes meglepetés lett Davis személyében.
Most már igazad van. Lényegében felesleges CB-t húzni, mert nem lenne segítség. Aki igazán jó volt az kiment. Lehet még próbálkozni, hátha húzunk egy Sherman szerű mákot, de tudatosság megint nincs.
Ennek ellenére persze örülök Juju-nak, pedig nincs B a nevében.
több mint 8 éve
Itt egyet kell ertenem. De most csak azert, mert kell majd qb jovore. De az is igaz. Hogy igy epitkezunk. De az nem jelenti azt sem, hogy ez csak igy a jo. : )Én egyáltalán nem bánom, hogy csak ritkán (indokolt esetben - Holmes vagy Troy) megyünk fel, mert így nem pazarolunk pickeket. Ez nagyon fontos egy olyan csapatnál, amelyik döntő részben kizárólag draftról építkezik.Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
Klaci79
gabistar
Soldados
Mindegy wr is kellett. Es ekkor hoztak, hogy bryant hulyesege eseten, ne legyen az ami iden/tavaly volt. Es ahogy ben megmondta, we need a real second wr. Ezert felek, hogy lehet te is koran lesz. Mert azt is mondta. Bar hatha csak kodositesnek. De a wrt egesz evben minden meccs elott elmondta.
több mint 8 éve
Nem sokat kellett volna felmenni Melifonwuért... Wrrel tele a padlás. Akkor már inkább J Willis jötetett volna, Tim Williamset meg most vitte a ravens.
több mint 8 éve
Én egyáltalán nem bánom, hogy csak ritkán (indokolt esetben - Holmes vagy Troy) megyünk fel, mert így nem pazarolunk pickeket. Ez nagyon fontos egy olyan csapatnál, amelyik döntő részben kizárólag draftról építkezik.Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
Klaci79
gabistar

több mint 8 éve
Soldi azért az önigazolásnak is van határa.Hat megtehettek volna, mert amugy is tobb pickunk van legalabb eggyel es eleg koran. Szoval ja. De wr is kellett. Nezzuk meg cb vagy ilb vagy mi lesz ezutan. Amugy ezt a cbt mar golsonnal elbasztak. Azert irom le, hatha iden vegre ramcafol.
Igen, voltak gondok a pass rush-sal, de kurva szar volt a secondary, nem átlagos.
Szerintem ezt most elkúrtuk, és vártuk, hogy lecsússzon egy jó DB játékos hozzánk, ami nem történt meg.
Aggresszívabbnak kellett volna lenni és feladni valami 5-6. kört hogy kicsit feljebb menjünk és húzzunk DB-t.
tenorx
több mint 8 éve
Soldi azért az önigazolásnak is van határa.Szerinted. szerintem meg nem. 😊 Én idény közben is azt mondtam, hogy nincs nagy gond a sec-kel, csak nincs nyomás, anélkül pedig lehetetlen helyzetben van a legjobb sec is. Ott a fejlődésünkhöz nem új ember kell, hanem a meglévők (Burns, Davis, Golson) fejlődése.
Igen, voltak gondok a pass rush-sal, de kurva szar volt a secondary, nem átlagos.
Szerintem ezt most elkúrtuk, és vártuk, hogy lecsússzon egy jó DB játékos hozzánk, ami nem történt meg.
Aggresszívabbnak kellett volna lenni és feladni valami 5-6. kört hogy kicsit feljebb menjünk és húzzunk DB-t.
tenorx
Szóval nem véletlen írtam ezt a posztsorrendet. Ez nem önigazolás, hanem én így gondolom: WR-re jóval nagyobb szükségünk volt, mint bármilyen secondary játékosra. Így láttam az idény közben, az idény után és jelenleg is. Én nagyon is elégedett vagyok, hogy nem ültünk fel a bandwagonra és húztunk egy 4-5. CB-t, akivel semmivel nem lennénk beljebb.

több mint 8 éve
Soldi azért az önigazolásnak is van határa.Erre most azt mondana soldi, ami igaz is, hogy nem surun megyunk fel, sajnos. Es lehet, hogy jovore tartalekolunk. Mivel akkor lehet hogy kell az elso koros Qb.
tenorx
több mint 8 éve
Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:mondok egy vicces esetet, amit tegnap hallottam egy rokonomtol hatha az feloldobja a kedvunket. A tortenet ket fohose, egy kamionos srac, aki alapanyagokat szallit ki ettermeknek stb. Es hines ward.
Klaci79
több mint 8 éve
Soldi azért az önigazolásnak is van határa.Igen, voltak gondok a pass rush-sal, de kurva szar volt a secondary, nem átlagos.
több mint 8 éve
Na jó vita lezárva....ez meggyőzött! Igazi Steeler lesz:twitter.com/Alex_Kozora/status/858138698956853249
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
laci voltal itt, tudod mi van minden sarkon. Ereztetek is. Es ettol valakit eleg nehez visszatartani, leszoktatni. De igazad van. En mar tizen evek ota sirok kezdo cbk ert. Es nem jottek. Most valasztottak kettot. Green esete 2.0. Nem fogjak kidobni.Ok, kiszedted a lényeget. Mondjuk ettől még érdeklődni szoktak RFA- kiránt is. Lásd NE vagy NO. Ettől függetlenül Cockrell átlagos és ez a maximum amit elérhet. Gay lassú és öregszik, Golsont még sosem láttuk...de bennük bízol, Bryantben nem....lehet is bennük bízni, mert látszik a statisztikán milyen jók. És kurvára maradjanak egészségesek, mert ha egyik megsérül az csak még szarabb jöhet.LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16Meg. Miért lett volna rá érdeklődés, RFA-k ritkán mozognak, picket is kell értük adni.
RCB 31 Cockrell, Ross SF15 22 GAY, WILLIAM 07/5 20 Shabazz, Al-Hajj SF16 00 Ducre, Greg SF17 00 Johnson, Devonte SF17
És a dörzsölt sokat megélt CB-k. A legjobb kezdő CB RFA volt idén. Pontosan 0 érdeklődés volt iránta....megvagyunk itt is?!
Klaci79
Soldados
Klaci79
Gay rossz volt elso eveben, de mast jatszott, mint szokott lehet ez miatt is. Es erre lenne ott golson. Aki visszater, ha nem serul le, de hogy milyen gyors lesz az a kerdes. Ha cb jon, akkor kevesbe biznak benne, ha nem akkor kapaszkodnak a hibas dontesbe, amit akkor hoztak, amikor egy undersized, serulesre hajlamos es csak slot ban talan jo cbt hoztak. Ez van. Green 2.0.
több mint 8 éve
Nem volt kiemelkedő, de rossz sem a secondary. A problémánk abból volt, hogy a szezon feléig értékelhetetlen volt a passrush.Ok, kiszedted a lényeget. Mondjuk ettől még érdeklődni szoktak RFA- kiránt is. Lásd NE vagy NO. Ettől függetlenül Cockrell átlagos és ez a maximum amit elérhet. Gay lassú és öregszik, Golsont még sosem láttuk...de bennük bízol, Bryantben nem....lehet is bennük bízni, mert látszik a statisztikán milyen jók. És kurvára maradjanak egészségesek, mert ha egyik megsérül az csak még szarabb jöhet.LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16Meg. Miért lett volna rá érdeklődés, RFA-k ritkán mozognak, picket is kell értük adni.
RCB 31 Cockrell, Ross SF15 22 GAY, WILLIAM 07/5 20 Shabazz, Al-Hajj SF16 00 Ducre, Greg SF17 00 Johnson, Devonte SF17
És a dörzsölt sokat megélt CB-k. A legjobb kezdő CB RFA volt idén. Pontosan 0 érdeklődés volt iránta....megvagyunk itt is?!
Klaci79
Soldados
Klaci79
Bryantben nem a teljesítménye miatt nem lehet bízni, hanem a pályán kívüli dolgai miatt. Mi van ha júliusban spanglizik egyet? Most már semmi, mert hoztunk WR-t. Arra nem alapozhatsz, hogy nem téved meg újra.

több mint 8 éve
Juju-ba nagyon beleeshetett Haley, mert sokat nem láttunk belőle:Juju Smith-Schuster said he only met with the #Steelers at the Combine.
több mint 8 éve
Ok, kiszedted a lényeget. Mondjuk ettől még érdeklődni szoktak RFA- kiránt is. Lásd NE vagy NO. Ettől függetlenül Cockrell átlagos és ez a maximum amit elérhet. Gay lassú és öregszik, Golsont még sosem láttuk...de bennük bízol, Bryantben nem....lehet is bennük bízni, mert látszik a statisztikán milyen jók. És kurvára maradjanak egészségesek, mert ha egyik megsérül az csak még szarabb jöhet.LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16Meg. Miért lett volna rá érdeklődés, RFA-k ritkán mozognak, picket is kell értük adni.
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16Meg. Miért lett volna rá érdeklődés, RFA-k ritkán mozognak, picket is kell értük adni.
Klaci79

több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/C-i1Dt8XcAAoOVF.jpg:largekar hogy dislike olni nem lehet. Mert ez az lenne. Marmint a teljesitmenyuk. De ezt ugy nyomtak hogy heyward nem volt. Ami nem latszott meg nagyon, de semmi rotalast nem hagyott szinte a dl sorban. Ami a gyengebb cb sort meg jobban kihozza.
Klaci79
Mas, hany eve cb ert sirunk? Es eddig hany jott be 1? Es ket korai koros ment ide az elmult evekben, de elotte meg semmi. Szoval dl sor lb sorra epitenek? Nem tudom. Ok tudjak.
Vagy meg mindig azt hiszik, hogy every week, game our offense will put up 30 points against everybody. Ez a mentalitas ment tavaly is.
több mint 8 éve
LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16Nem. De a ket kezdore azt mondtak eleg, artie jo ala, cockrell atlagos. Es 3. cbre azt gondoljak (golson), de ez most fog kiderulni, hogy visszater. Csak hogy milyen allapotban azt, ez a huzas fogja megmondani. Ha cb akkor nem biznak benne. Ha nem cb akkor igen es ilb kellene.
Klaci79
több mint 8 éve
LCB 25 Burns, Artie 16/1 27 Golson, Senquez 15/2 00 Sensabaugh, Coty U/NYG 20 Dixon, Brandon SF16 40 Hilton, Mike SF16RCB 31 Cockrell, Ross SF15 22 GAY, WILLIAM 07/5 20 Shabazz, Al-Hajj SF16 00 Ducre, Greg SF17 00 Johnson, Devonte SF17
több mint 8 éve
LILB 50 Shazier, Ryan 14/1 46 Matakevich, Tyler 16/7 51 Johnson, Steven U/Ten RILB 98 Williams, Vince 13/6 54 Fort, LJ W/NE
Ez az ILB sorunk....és bárki szerint itt megvagyunk! Elment az eszetek???
több mint 8 éve
na most kivancsi leszek jon e ilb. Vagy golson miatt cb.