Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Na szóval ez zavar. A szoros győzelmek adhatnak karaktert egy csapatnak és az ilyen vereségekből lehet motivációt meríteni és tanulni. Ha ilyen tapasztalatok nélkül megyünk PO-ba, ahol tuti lesz ilyen meccs, akkor ott könnyen megéghetünk egy mentálisan harcedzettebb csapattal szemben. És szurkolóként is zavar, elvégre azért vagyok szurkoló, mert izgulni szeretnék. 😊
Soldados
Hät banyek gyere ravens drukkernek... idejet se tudom mikor nyertunk siman.... Talan 2 eve a Tampa ellen meg Kubiakkal.
malkav
Az milyen fordulat lenne már Soldi életében! 😀
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na szóval ez zavar. A szoros győzelmek adhatnak karaktert egy csapatnak és az ilyen vereségekből lehet motivációt meríteni és tanulni. Ha ilyen tapasztalatok nélkül megyünk PO-ba, ahol tuti lesz ilyen meccs, akkor ott könnyen megéghetünk egy mentálisan harcedzettebb csapattal szemben. És szurkolóként is zavar, elvégre azért vagyok szurkoló, mert izgulni szeretnék. 😊
Soldados
Hät banyek gyere ravens drukkernek... idejet se tudom mikor nyertunk siman.... Talan 2 eve a Tampa ellen meg Kubiakkal.
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ja és elindult a találgatás ki lehet az akit erre a pár hétre leigazolunk 3. QB-nak.
polamalu
Senkit. Az aktív keretbe csak két QB kerül, az pedig Jones és Mettenberger lesz.
több mint 8 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
Ne idegelj fel Brady-nyilatkozatokkal : P
Soldados
Soldi! Már az előző duzzogó Tomikás postodnál akartam kérdezni,hogy mi ez a Brady fóbia nálad( ha nem titok)?
De hogy ne legyek teljesen Off,én csatlakozva Lacihoz nagyon sajnálom ,hogy BB megsérült, sokkal nagyobb élmény lett volna a meccs ,arról nem is beszélve,hogy fel tudtuk volna mérni legalább,hogyegy teljes vértezetben felálló Steelers offenseszel mit tudunk kezdeni def. oldalon. Jobbulást BigBennek.
kolok1972
Az a nagy baj, hogy ez Bennel is nagyon messze van a teljes vértezettől. Pláne, hogy most hány sérült kezdőnk van? 5-6?

Szerkesztette: Razi
több mint 8 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
Soldados
Soldi! Már az előző duzzogó Tomikás postodnál akartam kérdezni,hogy mi ez a Brady fóbia nálad( ha nem titok)?
De hogy ne legyek teljesen Off,én csatlakozva Lacihoz nagyon sajnálom ,hogy BB megsérült, sokkal nagyobb élmény lett volna a meccs ,arról nem is beszélve,hogy fel tudtuk volna mérni legalább,hogyegy teljes vértezetben felálló Steelers offenseszel mit tudunk kezdeni def. oldalon. Jobbulást BigBennek.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Egyébként kövezzetek meg, de én lehet Mettenbergert kezdetném. Landrynél szarabb nem lehet. Ha meg mégis fogalmatlanabb, akkor az már a Manziel szint, még mindig jöhet Landry, de valahogy én Jonesban akkor sem bízok, ha most egy hete is van készülni, úgy hogy Ő kezd. A srác fiatal ambíciózus, lehet sokkal jobb szintet tudna hozzátenni mint a már "bizonyított" Jones. Ja és elindult a találgatás ki lehet az akit erre a pár hétre leigazolunk 3. QB-nak. Vick persze érthetően a kalapban van, mint lehetséges opció 😀
polamalu
Ezt akartam is kérdezni, miért volt inaktív az előző meccsen Mattenberger?

Én is Őt kezdetném, bár igazából a liga összes irányítóját beraknám Landry Jones elé. Annyira fogalmatlan, töketlen, és vak, akinek a passz pontosság sem az erőssége. Szóval a tökéletes irányító prototipusa.
Jó-jó, értem én hogy backup QB-tól ne azt várjuk, mint egy franchise QB-tól, de egyszerűen nem tudom elviselni ezt a gyereket...borzalom.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Egyébként kövezzetek meg, de én lehet Mettenbergert kezdetném. Landrynél szarabb nem lehet. Ha meg mégis fogalmatlanabb, akkor az már a Manziel szint, még mindig jöhet Landry, de valahogy én Jonesban akkor sem bízok, ha most egy hete is van készülni, úgy hogy Ő kezd. A srác fiatal ambíciózus, lehet sokkal jobb szintet tudna hozzátenni mint a már "bizonyított" Jones. Ja és elindult a találgatás ki lehet az akit erre a pár hétre leigazolunk 3. QB-nak. Vick persze érthetően a kalapban van, mint lehetséges opció 😀
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Én nem látom a párhuzamot. 2005-ben és 2008-ban elit D-vel bírtunk. Most középszerűvel se.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Azért ez komoly kritika Tomlinra nézve:

"De lehet megint csak jótékonykodtunk:
With 3 TDs yesterday @Citibank will donate enough for @NoKidHungry to connect kids in need with 60,000 more meals."
több mint 8 éve
Sajnálom, hogy nem jön össze a Ben-Brady párharc ezúttal, mert az mindig egy nagy élmény. HAtalmas tisztelet van a két játékos közt, Ben ugye már többször is elmondta Bradyről mennyire nagyra tartja, most itt van a bostoni srác nyilatkozata:

"He's one of the toughest guys in the league. I would never rule him out for anything," Brady said Monday morning during his weekly interview on sports radio WEEI's "Kirk and Callahan Show."
"He's done that before and played and thrown for 400 yards. He's just a stud, just an incredible player," Brady added. "I've played against him since 2004, and nothing surprises me with him. He's one of the best quarterbacks I've ever played against. I would never count him out."
Brady, 39, added that he's seldom spent time with Roethlisberger, 34, but they have mutual friends.
"He's such a great player. He's been the leader of that team for a long time and done a great job at it. They always seem like they're right in the mix," Brady said on WEEI. "He displays toughness and has a very unique style of play; it's pretty spectacular to watch the way he's able to shrug off defenders and make plays and throw the ball down the field. He's having such a great season this year. So we'll see. Who knows how bad it is and if he'll have a chance to play? It's only Monday, and like I said, he's as tough as anybody."

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Amúgy érdekes, több helyen lehetett olvasni a párhuzamot a Steelers 2008-as és mostani szezonja között. Ugye mindkét esetben egy sima győzelemmel kezdtünk, majd egy szorosabb meccsen csoportriválist vertünk, hogy aztán a Philly a 3. héten jól elintézzen minket, amiből újabb 2 W következett. (2008-ban viszont zakó helyett egy bye, majd a 3. W is jött)

Ez a Ben-sérülés viszont 2005-öt idézi. Abban az évben is szezon közben átesett egy artroszkópiás térdműtéten, ami miatt 1+3 hetet hagyott ki. (5. héten az SD elleni megnyert MNF-en sérült meg (túl a bye-on -> 3-1), egy meccset kihagyott, amin kikaptunk a JAX-től, majd 2-t nyertünk vele, de aztán a műtét mellett döntöttek, ami miatt 3 hetet hagyott ki (2-1), aztán a Colts elleni 12. heti MNF-en tért vissza - csúfos zakóval, majd jött a Cincy elleni vereség és onnan kezdődött a 8 meccses diadalmenet)

Mondjuk én személy szerint nem hiszek ezekben a párhuzamokban, csak érdekességként jegyeztem meg. Ja, ha nem mondtam volna, 2005-ben és 2008-ban SB-t nyertünk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Tomlin közleménye szerint BB felépülése nagyjából 3 hét, azaz nem a legsúlyosabb verzió volt, csak tisztítani kellett a porcot (ha jól értettem). Ez azt jelenti, hogy Ben hivatalosan is out a Pats-meccsre és lehet reménykedni, hogy a Ravens ellen már bevethető lesz, de az azért határeset és azt is tudjuk, hogy Ben visszatérései elég rozsdásak szoktak lenni az első héten.

több mint 8 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
 cmgpbpdailydolphin.files.wordpress.com/2016/10/20161016-spt-fins-steelers-07.jpg?w=640&h=438

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 8 éve
A mi Mitchellünk sem volt éppen észkombájn
astroid
Ő is egy fasz, de nem ekkora. Ő azért úgy nem megy térdre, hogy a labda a közelben sincs. Ő csak simán egy hülye agyatlan, aki a régi stílusban keményen akar ütni, de balfasz ahhoz is és mindig csak szar lesz belőle. Burfict, egy aljas bunkó.
polamalu
Ezzel részben értek egyet. Mitchell valóban nem aljas és valóban egy régi stílusban játszó safety, de ami régen belefért, az ma nem. De agyatlannak nem nevezném. Természetesen én kedvelem a játékát, ennyi belefér nekem. 😊 Persze amúgy volt olyan late hitje is, ami engem is felbosszantott, de azért nem oly sok.
Soldados
JH is hasonló volt, csak elégy gyorsan megtanulta, hogy a kemény stílusa már nem megengedett. Alkalmazkodott. Azóta nem is dobnak rá zászlókat ez miatt rendre. Mitchell is megtanulhatta volna már, ha lenne agya.
polamalu
Amúgy fura ez a JH-os dolog. Amíg régen "utaztak rá" és mindenre dobálóztak a sporik, bármit csinált, addig most azt érzem, hogy tisztelik és ez a bírókra is vonatkozik. Nem egy olyan (late) hitjét láttam az elmúlt 2 évben, amire régen az esetében zászlót dobtak, most meg nem. Mondjuk ennek örülök, mert tiszteletre méltó pali, mind a pályán, mind azon kívül, mind a hozzáállása. De azért azt látni kell, hogy évek kellettek amíg megfordult a vele szembeni hozzáállás. Azt nem elvitatva, hogy ehhez az ő változása is kellett, ahogy Te is írod.
Soldados
Meg a ma reggeli lábnap 😀 merthogy reggel már megint a teremben volt. örült a pali, de jó értelemben. Ha minden fiatal róla venne példát, határ a csillagos ég lenne. Szerencsére pár srác van.
polamalu
James Harrison tipikusan az a pali, aki hatalmas fejlődésen ment keresztül a pályán és a pályán kívül is. Egy rosszfiú karakterből példakép lett, egy rossz játékosból a kora egyik legjobb védője lett. Az ilyen történetekért (is) érdemes sportot nézni és csinálni.

több mint 8 éve
astroid
Ő is egy fasz, de nem ekkora. Ő azért úgy nem megy térdre, hogy a labda a közelben sincs. Ő csak simán egy hülye agyatlan, aki a régi stílusban keményen akar ütni, de balfasz ahhoz is és mindig csak szar lesz belőle. Burfict, egy aljas bunkó.
polamalu
Ezzel részben értek egyet. Mitchell valóban nem aljas és valóban egy régi stílusban játszó safety, de ami régen belefért, az ma nem. De agyatlannak nem nevezném. Természetesen én kedvelem a játékát, ennyi belefér nekem. 😊 Persze amúgy volt olyan late hitje is, ami engem is felbosszantott, de azért nem oly sok.
Soldados
JH is hasonló volt, csak elégy gyorsan megtanulta, hogy a kemény stílusa már nem megengedett. Alkalmazkodott. Azóta nem is dobnak rá zászlókat ez miatt rendre. Mitchell is megtanulhatta volna már, ha lenne agya.
polamalu
Amúgy fura ez a JH-os dolog. Amíg régen "utaztak rá" és mindenre dobálóztak a sporik, bármit csinált, addig most azt érzem, hogy tisztelik és ez a bírókra is vonatkozik. Nem egy olyan (late) hitjét láttam az elmúlt 2 évben, amire régen az esetében zászlót dobtak, most meg nem. Mondjuk ennek örülök, mert tiszteletre méltó pali, mind a pályán, mind azon kívül, mind a hozzáállása. De azért azt látni kell, hogy évek kellettek amíg megfordult a vele szembeni hozzáállás. Azt nem elvitatva, hogy ehhez az ő változása is kellett, ahogy Te is írod.
Soldados
Meg a ma reggeli lábnap 😀 merthogy reggel már megint a teremben volt. örült a pali, de jó értelemben. Ha minden fiatal róla venne példát, határ a csillagos ég lenne. Szerencsére pár srác van.
több mint 8 éve
astroid
polamalu
Soldados
polamalu

több mint 8 éve
astroid
polamalu
Soldados
több mint 8 éve
astroid
polamalu

több mint 8 éve
astroid
több mint 8 éve
Egy kis OFF
Megjelenik a Kelj fel és járj című NFL memoár könyv. Ha valaki tervezte, hogy megveszi az várjon vele 1-2 napot. Lesz egy kuponkód, így a vásárlással a Pink Month-hoz járulok hozzá, nem mellesleg 5% kedvezményt is kaptok majd. Holnap kb a Face és a Steelers.hu oldalon lesz pontosabb infó.
több mint 8 éve
Ez a BB-sérülés arra mindenképpen jó, hogy semilyen vereség nem lesz ciki. És ha már szoros meccset játszunk az nagy siker lesz. Ebből a nincs veszítenivalónk dologból akár még jól is kijöhetünk - legalább mentálisan. 😊
Soldados
Érdekes egy elmélet ez.
Nem tudom, én szerintem jobban kiegyeznék BigBen-nel 2 győzelem mellett 2 ciki vereséggel, mint 4 vereséggel ami nem ciki...
laby
Ez szigorúan a Pats-meccsre vonatkozott. Ben nélkül az a meccs nem lehet fájdalmas, kínos vereséget is gyorsan ki lehet törölni a fejekből. Viszont 3 hét múlva a Ravens ellen kulcsmeccset játszunk, ott ha van Ben, ha nincs, nyerni kellene, hogy a vezető ülésben maradjunk a csoportot illetően.

több mint 8 éve
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/788019228465135617
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ez a BB-sérülés arra mindenképpen jó, hogy semilyen vereség nem lesz ciki. És ha már szoros meccset játszunk az nagy siker lesz. Ebből a nincs veszítenivalónk dologból akár még jól is kijöhetünk - legalább mentálisan. 😊
Soldados
Érdekes egy elmélet ez.
Nem tudom, én szerintem jobban kiegyeznék BigBen-nel 2 győzelem mellett 2 ciki vereséggel, mint 4 vereséggel ami nem ciki...

több mint 8 éve