Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ennek a jelenlegi Steelers-nek nincs fegyvere a Pecc ellen...leginkább a RB-ek miatt érzem most esélyesebbnek őket. Ellenük a védelmünk nagyon gyenge. PErsze van egy hét és legutóbb i sikerült kitalálni ellenük valamit a HF-en
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Röviden összefoglalva a véleményemet a mai meccsről:

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Hogy én hogy utálom ezeket a "kötelező győzelem" meccseket...
Minden alkalommal az első negyedben már eldől, ha unalmas fejjel áll az egész csapat az oldalvonalnál, akkor egész meccsre csak puntolni jöttünk.

Tomlin legnagyobb gyengesége ez. Egyszerűen hihetetlen, hogy soha nem tudja felpörgetni a játékosokat ezekre a meccsekre. 23-8-nál mellé rúgják az FG-t, majd unott fejjel egyedül ácsorogva úgy tapsol, mintha egy halál unalmas 5 órás opera előadásnak lett volna vége. Ezt hogyan, vagy mit vár így?!?!

BigBen meg ha kifog egy ilyen napot, akkor nem tud szabadulni belőle, végig balf*sz (vagy ha nem is végig, akkor csak a legfontosabb pillanatokban). Rogers rengetegszer üresen volt slotból, de rá sem nézett (garbage time-ot leszámítva) inkább ment a berögződések után, Brown-nak erőltetések, amikor sosem volt pozícióban (bazi jól leszedték egész meccsen, ritka amikor szabályos keretek között így kikapcsolják, Maxwell jár a piros pont), vagy Coates-nek hosszú amikor 2 yard hátrányba futja a fly-t, pedig amikor üresen van még azt sem tudja elkapni az esetek nagy részében.
Így, hogy visszatért és egész jól mozgott, remélem azt jelenti hogy nem komoly a térdsérülése.

DHB így közel a 30-hoz, elég jó sebességgel repesztett. 😮 Régen nagy sprinter hírnevében állt, de meglepett azzal a sprinttel. Brutál durva volt ahogy futotta le az embereket.

Pats ellen legalább nem csak a győzelmi papírt megyünk aláírni, szóval ott nyerni fogunk. Brady-t püfölni kell, aztán nagy baj nem lehet.
(Max Gronk 200 yardot kap el, vagy Blount fut annyit, szóval no para. 😀)

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hát ez megint a nem sikerül sok minden meccsünk....és ami sokkal inkább gáz, sok a sérült megint.....ha így folytatjuk elfogyunk....
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
A Benstonium újabb zseniális videója:
 www.facebook.com/jagoffs/?fref=ts
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Al-Hajj Shabazz (CB) helyét Cobi Hamilton (WR) vette át a rosteren, ami azt is jelentheti, hogy Wheaton mellett Coates sem játszik holnap.
vassadi
Állítólag Coates aktív lesz, de nyilván kell biztonsági ember, ha nem bírná végig a törött ujjával.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Al-Hajj Shabazz (CB) helyét Cobi Hamilton (WR) vette át a rosteren, ami azt is jelentheti, hogy Wheaton mellett Coates sem játszik holnap.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gilbert (OT), Shamarko, Heyward, Wheaton, Shazier és Wallace out.

Coates legalább ma már limitáltan edzett, így ő questionable.

A többiek játszani fognak, de Pouncey is rákerült a jelentésre, mivel beteg.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Sajna Gilbert lábán "csizma" volt hétfőn, viszont Rogers lábáról lekerült, ami azért jó jel. Chickillo pedig enyhén bicegett.
Soldados
Tudom, hogy már lejárt lemez, de ezt a csizmát én élőben láttam, kedden reggel. Amikor az edzőközpontban megtartotta nekem az ajtót 😀
polamalu
Nem lehet, hogy összekevert Keisellel? 😀
vassadi
Bárcsak, mert akkor a portás is összekevert volna, de az a helyzet, hogy ott a portás is akkora mint egy hegyomlás, sztem Keisel is felnéz rá.
több mint 8 éve
Sajna Gilbert lábán "csizma" volt hétfőn, viszont Rogers lábáról lekerült, ami azért jó jel. Chickillo pedig enyhén bicegett.
Soldados
Tudom, hogy már lejárt lemez, de ezt a csizmát én élőben láttam, kedden reggel. Amikor az edzőközpontban megtartotta nekem az ajtót 😀
polamalu
Nem lehet, hogy összekevert Keisellel? 😀
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Soldados
polamalu
Kicsit Big Bennek érezhetted magad... 😛 Bár neki védő falembereket, OLB-ket tart meg, neked ajtót... részletkérdés 😀 😀

több mint 8 éve
Heyward, Shamarko, Wallace mellett Shazier, Gilbert (OT), Wheaton és Coates sem edzett.

Viszont full edzést tolt Nix, Rogers, Gilbert (CB) és Golden is. DeWill pedig csak veteránnapot tartott.
Soldados
A fenti hetesből hat továbbra sem edz, Shazier ugyan elindult a jó irányban, de saját bevallása szerint is inkább a Pats-meccs lehet a realitás. Ami aggasztó, hogy 2 WR is maródi, szóval lehet akár roster mozgás is a meccs előtt.

A többiek teljes tréninget toltak.

több mint 8 éve
Soldados
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Van 1 jó hír is: állítólag Green jövő héten már edzeni fog.
Soldados
Kozsó üzeni rovat következik:
Hiszi a piszi, aki elhiszi!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Van 1 jó hír is: állítólag Green jövő héten már edzeni fog.

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
nixet nagyon várom már, nem csak a futásblokkolása miatt, hanem az ST ben is császár
több mint 8 éve
Heyward, Shamarko, Wallace mellett Shazier, Gilbert (OT), Wheaton és Coates sem edzett.

Viszont full edzést tolt Nix, Rogers, Gilbert (CB) és Golden is. DeWill pedig csak veteránnapot tartott.

több mint 8 éve
Karlos Williams RB (ex-Bills) jött a PS-be.
Soldados
ő nem a vinni tezsvérje?
zzz888
De.

több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Nem tudom jól hallottam, de Tomlin mondott konkrétan Shazierről is valamit, nem tudja esetleg valaki , hogy mit nyilatkozott?
Gergőke
Megkérdezték, hogy mi lenne, ha Shaziert pozíciót váltana és a kevésbé brusztos safety poszton szerepelne a jövőben (főleg, hogy Vince Williams meggyőző volt shazier helyetteseként), így esetleg csökkenhetne a sérülésveszély, ami az esetében úgy tűnik, hogy a leggyengébb pont, de Tomlin udvarisan jelezte, hogy nem lesz pozícióváltás.
Soldados
Ez egyébként nagyon ördögtől való ötlet lenne?
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Soldados
ő nem a vinni tezsvérje?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nem tudom jól hallottam, de Tomlin mondott konkrétan Shazierről is valamit, nem tudja esetleg valaki , hogy mit nyilatkozott?
Gergőke
Megkérdezték, hogy mi lenne, ha Shaziert pozíciót váltana és a kevésbé brusztos safety poszton szerepelne a jövőben (főleg, hogy Vince Williams meggyőző volt shazier helyetteseként), így esetleg csökkenhetne a sérülésveszély, ami az esetében úgy tűnik, hogy a leggyengébb pont, de Tomlin udvarisan jelezte, hogy nem lesz pozícióváltás.
Soldados
Köszi Soldi!

" class="embed">
több mint 8 éve
Gergőke

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

" class="embed">
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
én a magam részéről a Pats meccset automatikusan L re veszem
Razi
Ha lennél kedves erről értesíteni és meggyőzni Tomlin-t, Haley-t és azt a sok-sok támadó játékost, sokkal nyugodtabb vasárnap éjszakám lenne két hét múlva, mint ami most kinéz.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)