Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tudtuk, hogy ez a hét kemény lesz.

Nem edzett: Shazier, Rogers, Foster, Golden, Sean Davis, Golson és Wallace. Tomlin sajtója alapján Goldennek és Davisnek van esélye a játékra. Nix limitált volt, mivel eddig nem játszott az idényben, így számomra ez ismét az out felé mutat.

A jó hír, hogy Timmons full edzést tolt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
GIGA OFF: Látszik mennyire vagyok nagy pofakönyves, első ízben (hat év után), ma néztem meg az engedélykéréseket..."Szia
Te voltál a steelers.hu 500. like-ja. Nem tudom mennyire vagy Steelers fan. Amennyiben igen akkor fel tudok ajánlani egy Hungarian Steeler Nation matricát ajándékba 😉" (2014 június)

Ez még áll?😊

Egyébként is rég voltam már közös meccsnézésen😊
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha Golden out, akkor Davis megy SS poziba igen, ami annyit is jelent, hogy Gay jön középre, így minden bizonnyal Gilbert be fog mutatkozni....szinte biztos vagyok viszont abban, hogy pont emiatt (is) sokkal többet leszünk klasszikus 3-4 D felállásban.....a szerencse az, hogy amúgy is azt gondoltuk, hogy talán érdemes lenne visszaállni kicsit....(legalábbis Én)
Klemó
Ez nem így működik. Az offense diktálja, hogy a védelemnek milyen personnelt kell használnia. Ha teszem azt az ellenfél 3-4 WR-es felállásokkal jön, az ellen nem állhatsz vissza base defense-re.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Kezdődik a szopóroller: Golson ugye out, továbbá Shazier, Foster és Rogers játéka "nagyon kérdéses" Tomlin szerint. Sean Davis és Robert Golden sem biztos, hogy felépül vasárnapig és ugye még Nix és Cody Wallace visszatérése is bizonytalan.

Tomlin egyedül Timmonsról mondta, hogy valszeg rendben lesz vasárnapra.
Soldados
Ha Golden out, akkor Davis megy SS poziba igen, ami annyit is jelent, hogy Gay jön középre, így minden bizonnyal Gilbert be fog mutatkozni....szinte biztos vagyok viszont abban, hogy pont emiatt (is) sokkal többet leszünk klasszikus 3-4 D felállásban.....a szerencse az, hogy amúgy is azt gondoltuk, hogy talán érdemes lenne visszaállni kicsit....(legalábbis Én)
Klemó
hát még várjuk meg a mai hivatalost, a Fogkirály aszondta játszani fog

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Kezdődik a szopóroller: Golson ugye out, továbbá Shazier, Foster és Rogers játéka "nagyon kérdéses" Tomlin szerint. Sean Davis és Robert Golden sem biztos, hogy felépül vasárnapig és ugye még Nix és Cody Wallace visszatérése is bizonytalan.

Soldados
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Grant most a Giants PS-ben próbálkozik...
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Mi a tökömtől tud egy játékos a pályán, vagy az oldalvonalnál szúrt sebet összeszedni???
polamalu
Drog tartozás?😊
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Mi a tökömtől tud egy játékos a pályán, vagy az oldalvonalnál szúrt sebet összeszedni???
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi! Ahogy beszéltük, már el is kezdődött 😀

www.origo.hu/sport/20160927-elklubok-es-az-amerikaifutball-valogatott-is-a-mellrak-elleni-kuzdelem-moge-allt.html
Klaci79
Örülök, hogy a magam szerény eszközei is célt találtak. 😊 De az érdem a tiétek ezért a nagyszerű kezdeményezésért és hogy mára hova fejlődött! Gratulálok!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldi! Ahogy beszéltük, már el is kezdődött 😀

www.origo.hu/sport/20160927-elklubok-es-az-amerikaifutball-valogatott-is-a-mellrak-elleni-kuzdelem-moge-allt.html
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Tőletek volt valaki az M1-en? Nagy lájk!
csi77
Jelentem én merészeltem. Köszi
több mint 8 éve
Meg amúgy is régi vágyam, hogy egyszer a Patset megüssük végre a PO-ban és nem is lenne szebb, mint a saját pályájukon. 😊
Soldados
Amíg a mi csoportunkban van a Jets, Bills, Dolphins, nálatok meg a Ravens, Bengals, addig no sansz, hogy Pittsburghben legyen a PO meccs.
Tehát csak a saját pályánk jöhet szóba. 😉
Sobri Jóska
Engem ez cseppet sem zavar. 😉 Mint mondtam, nem feltétlenül az 1-2. kiemelt jut SB-ba. Ha egészségesen és red hot csapatként megyünk PO-ba, bárkit bármikor elverhetünk. 😊 Ennek a Steelers-nek nincs félnivalója, bárhol képes nyerni. Még Philly-ben is. 😊

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Meg amúgy is régi vágyam, hogy egyszer a Patset megüssük végre a PO-ban és nem is lenne szebb, mint a saját pályájukon. 😊
Soldados
Amíg a mi csoportunkban van a Jets, Bills, Dolphins, nálatok meg a Ravens, Bengals, addig no sansz, hogy Pittsburghben legyen a PO meccs.
Tehát csak a saját pályánk jöhet szóba. 😉

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Jo de a pecc be se jut idén 😀

több mint 8 éve
csi77
Igen. Fizel Zoli alias polamalu.

több mint 8 éve
Teljesen egyetértek a leírtakkal. Egyrészt persze ismerjük el, hogy hülyére vertek minket, 97 óta nem gyalázták meg így a Steelers-t, de nekem is a Ravens elleni idénynyitó jutott eszembe. Tipikusan "az egyiknek minden bejön, a másiknak semmi" meccs volt. Ez volt az a meccs, amikor az sem működött, amiben igazán jók vagyunk, kezdve a blokkolt FG-től, Wheaton TD-dropján át, egészen a futás elleni védekezésig, de beszélhetnénk BB toronyházas és pontatlan passzairól, az OL és rush D csődjéről. Van ez így, de ettől nem lett rosszabb csapatunk, ugyanúgy az SB a cél és ugyanúgy esélyes rá a Steelers. Szerencsére Phillybe csak nyolcévente járunk sz.pni, immár sorozatban kilencszer. 😊Soldados
Azért túl lazán se szabad venni, mert egy SB contendernek (én is annak tartom idén a csapatot) se mindegy, hogy a playoffban milyen út vezet a döntőig. Még 1-2 ilyen leadott meccs, és jó eséllyel lehet Bostonba cuccolni idegenbe, az meg nagyon sokat ront az esélyeken. Denverben tanultam, hogy jobb Bradyéket otthon fogadni 😊 (Meg titeket is 😊 )
peterk2005
Én ebben nem hiszek 2005 óta. Aki szembejön, azt kell megverni a PO-ban. 😊 Persze talán picivel könnyebb bye weekkel és hazai pályán, de az sem garancia semmire, ha kifogsz egy egészséges és redhot csapatot. Meg amúgy is régi vágyam, hogy egyszer a Patset megüssük végre a PO-ban és nem is lenne szebb, mint a saját pályájukon. 😊

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Teljesen egyetértek a leírtakkal. Egyrészt persze ismerjük el, hogy hülyére vertek minket, 97 óta nem gyalázták meg így a Steelers-t, de nekem is a Ravens elleni idénynyitó jutott eszembe. Tipikusan "az egyiknek minden bejön, a másiknak semmi" meccs volt. Ez volt az a meccs, amikor az sem működött, amiben igazán jók vagyunk, kezdve a blokkolt FG-től, Wheaton TD-dropján át, egészen a futás elleni védekezésig, de beszélhetnénk BB toronyházas és pontatlan passzairól, az OL és rush D csődjéről. Van ez így, de ettől nem lett rosszabb csapatunk, ugyanúgy az SB a cél és ugyanúgy esélyes rá a Steelers. Szerencsére Phillybe csak nyolcévente járunk sz.pni, immár sorozatban kilencszer. 😊Soldados
Azért túl lazán se szabad venni, mert egy SB contendernek (én is annak tartom idén a csapatot) se mindegy, hogy a playoffban milyen út vezet a döntőig. Még 1-2 ilyen leadott meccs, és jó eséllyel lehet Bostonba cuccolni idegenbe, az meg nagyon sokat ront az esélyeken. Denverben tanultam, hogy jobb Bradyéket otthon fogadni 😊 (Meg titeket is 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
És elképesztő, hogy mennyire nincs passrush...ezt egy komoly QB ellen úgy szívjuk be minden alkalommal, hogy szörnyű lesz. És nincs passrush, nincs labdaszerzés se. A védelem egyet előrelépett, aztán kettőt vissza. Nem hiszem, hogy Dupree és Golson visszatérésével ez nagyot változhat, itt valami máson kellene változtatni.
Klaci79
Egyetlen domináns passrusher mindent megváltoztat. Az más kérdés, hogy Dupree az lesz-e.

Amúgy a passrush tényleg siralmas, rosszabb, mint tavaly és ez még akkor is igaz, ha leggyakrabban 4 embert küldünk csak a QB-ra, a többi pedig megy a zónába.
Soldados
Gyanítom, hogy záros határidőn belül vissza fogunk állni a 3/4-man rush erőltetéséről a megszokott blitz-heavy defense-re. Például amikor a Cover 2-t akartuk forszírozni és nagyon nem működött, arra is reagált a stáb, és visszavettek belőle.
vassadi
Őszintén szólva én is ezt várom, hogy kezdjük el újra alkalmazni az agresszívabb D-playeket, mert ez nem működik megfelelően. Persze gyenge/közepes O-k ellen akár jó is lehet, de hosszútávon ez nem vezet eredményre.

Az első meccsen azt gondoltam, hogy ez a "puha" stratégia egy sima game plan volt a Skins ellen, de 3 meccs után az látszik, hogy ezt a 3-4 man rusht viszonylag állandóra gondoltuk.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Nah, ez volt egy meccs | b@ssza meg! | de szerintem itt még semmi ok a drámára. Láttunk már olyat hogy döcögve indult a szezon, a végén meg karcoltunk. Formaidőzítés ugye létező fogalom, nem szeptemberben kell top formát villantani, hanem decemberben -jó esetben januárban.

Butlert mondjuk én már eléggé vártam (létező legnagyobb tisztelettel említve LeBeaut) mert azt gondoltam hogy egy új ember új lendületet ad majd a kicsit leszálló ágba került védelemnek, de eddig nem mondhatni hogy elemi erővel robbant volna be a D liga legjobbjai közé... viszont ha visszaemlékszünk Haley első 2 évére, az sem volt egy diadalmenet, aztán ahogy telt az idő, egy szép napon arra ébredtünk hogy top O van nálunk (nem pont a tegnapira értve) . Kb ezt várom Butlertől is, csak úgy látszik az a 2-3 szezon neki is kell, addig meg előfordul hogy belenézünk egy-egy pofonba, ez van.
több mint 8 éve
És elképesztő, hogy mennyire nincs passrush...ezt egy komoly QB ellen úgy szívjuk be minden alkalommal, hogy szörnyű lesz. És nincs passrush, nincs labdaszerzés se. A védelem egyet előrelépett, aztán kettőt vissza. Nem hiszem, hogy Dupree és Golson visszatérésével ez nagyot változhat, itt valami máson kellene változtatni.
Klaci79
Egyetlen domináns passrusher mindent megváltoztat. Az más kérdés, hogy Dupree az lesz-e.

Amúgy a passrush tényleg siralmas, rosszabb, mint tavaly és ez még akkor is igaz, ha leggyakrabban 4 embert küldünk csak a QB-ra, a többi pedig megy a zónába.
Soldados
Gyanítom, hogy záros határidőn belül vissza fogunk állni a 3/4-man rush erőltetéséről a megszokott blitz-heavy defense-re. Például amikor a Cover 2-t akartuk forszírozni és nagyon nem működött, arra is reagált a stáb, és visszavettek belőle.
vassadi
Ez egyszer-egyszer működhet, de amint rendesen ki vagyunk elemezve, teljesen fegyvertelenné válunk. A Sproles TD igazi iskolapélda volt a gyengeségünkre.
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Klaci79

Soldados
több mint 8 éve
Nem azt akarom/tam leírni,hogy mi volt,hanem hogy kb nem reagáltak sehogy,

Az ,hogy nálunk mi van az most nem reális,csak nagyon bejött minden.

Tuti más lett volna ha az elején a vasas vezet.

De ez már történelem.

Nem kárörvendeni jöttem ,tőlem nagyon messze áll az a dolog.
Janek
Persze, jól látod...de pont azokon a dolgokon csúszunk el, ami általában rendben van. Lásd simán elkapható labda, FG, run defense és OL+RB. Na és jöttek a hülye zászlók, a fájdalmas sérülések. Ilyen a box ugyebár. Szerintem ez a pofon nagyon jókor jött és a lehető legjobb helyen. És húzzunk el az PR első helyéről de gyorsan 😊
Majd hokiban meg visszavágunk a Phillynek 😀
Klaci79
Sőt én kiszurkolok a Rangersnek egy előszezon győzelmet élőben ezért a Madison Square Gardenben 😀
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
PR az ami sokat nem jelent szerintem.
Most pl oda rakják a Ravenst az elejére?
Akik megszenvedtek a browns-al?

(Na off vége)