Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Nem azt akarom/tam leírni,hogy mi volt,hanem hogy kb nem reagáltak sehogy,

Az ,hogy nálunk mi van az most nem reális,csak nagyon bejött minden.

Tuti más lett volna ha az elején a vasas vezet.

De ez már történelem.

Nem kárörvendeni jöttem ,tőlem nagyon messze áll az a dolog.
Janek
Persze, jól látod...de pont azokon a dolgokon csúszunk el, ami általában rendben van. Lásd simán elkapható labda, FG, run defense és OL+RB. Na és jöttek a hülye zászlók, a fájdalmas sérülések. Ilyen a box ugyebár. Szerintem ez a pofon nagyon jókor jött és a lehető legjobb helyen. És húzzunk el az PR első helyéről de gyorsan 😊
Majd hokiban meg visszavágunk a Phillynek 😀
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Nem azt akarom/tam leírni,hogy mi volt,hanem hogy kb nem reagáltak sehogy,

Az ,hogy nálunk mi van az most nem reális,csak nagyon bejött minden.

Tuti más lett volna ha az elején a vasas vezet.

De ez már történelem.

Nem kárörvendeni jöttem ,tőlem nagyon messze áll az a dolog.

több mint 8 éve
Azért itt nem csak az volt,hogy minden sikerült nekünk,hanem olyan volt,hogy szinte semmit nem változtatott egyik edző sem.
Jó persze nehéz a védelemben variálni ha kiesik a két klasszis ILB de támadó oldalon minden adott volt és totális csődöt mondtak.
Én egy percig nem hittem el,hogy nyer az eagles csak az utolsó negyedben.....
Janek
Mit változtatsz azon, ha az OL-t szétdominálja a DL? Ha 3m-rel magasabban dobja a QB a labdákat? Egy-egy hosszú passz működött, de az se tudta berúgni a szekeret. Azért itt nincs millió lehetőséged, hogy akkor majd másképp blokkolsz a RB előtt vagy más célpontot választasz. Nálunk vannak ilyen meccsek, minden évben 1-2. Hogy nálatok nincs ilyen, az azért van mert jó csapat vagytok. Nekünk ennyire futja...
Szerintem már a félidőben látszott, hogy ez nem a mi napunk és az a Sproles TD le is zárta a meccset. De ha akarod még nyugodtan elmondhatod, hogy hogyan mondtunk csődöt, csak mi is láttuk a mérkőzést.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Azért itt nem csak az volt,hogy minden sikerült nekünk,hanem olyan volt,hogy szinte semmit nem változtatott egyik edző sem.
Jó persze nehéz a védelemben variálni ha kiesik a két klasszis ILB de támadó oldalon minden adott volt és totális csődöt mondtak.
Én egy percig nem hittem el,hogy nyer az eagles csak az utolsó negyedben.....

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
És elképesztő, hogy mennyire nincs passrush...ezt egy komoly QB ellen úgy szívjuk be minden alkalommal, hogy szörnyű lesz. És nincs passrush, nincs labdaszerzés se. A védelem egyet előrelépett, aztán kettőt vissza. Nem hiszem, hogy Dupree és Golson visszatérésével ez nagyot változhat, itt valami máson kellene változtatni.
Klaci79
Egyetlen domináns passrusher mindent megváltoztat. Az más kérdés, hogy Dupree az lesz-e.

Amúgy a passrush tényleg siralmas, rosszabb, mint tavaly és ez még akkor is igaz, ha leggyakrabban 4 embert küldünk csak a QB-ra, a többi pedig megy a zónába.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
És elképesztő, hogy mennyire nincs passrush...ezt egy komoly QB ellen úgy szívjuk be minden alkalommal, hogy szörnyű lesz. És nincs passrush, nincs labdaszerzés se. A védelem egyet előrelépett, aztán kettőt vissza. Nem hiszem, hogy Dupree és Golson visszatérésével ez nagyot változhat, itt valami máson kellene változtatni.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kicsit félve léptem fel az oldalra, mert siralomházra számítottam. 😊

Teljesen egyetértek a leírtakkal. Egyrészt persze ismerjük el, hogy hülyére vertek minket, 97 óta nem gyalázták meg így a Steelers-t, de nekem is a Ravens elleni idénynyitó jutott eszembe. Tipikusan "az egyiknek minden bejön, a másiknak semmi" meccs volt. Ez volt az a meccs, amikor az sem működött, amiben igazán jók vagyunk, kezdve a blokkolt FG-től, Wheaton TD-dropján át, egészen a futás elleni védekezésig, de beszélhetnénk BB toronyházas és pontatlan passzairól, az OL és rush D csődjéről. Van ez így, de ettől nem lett rosszabb csapatunk, ugyanúgy az SB a cél és ugyanúgy esélyes rá a Steelers. Szerencsére Phillybe csak nyolcévente járunk sz.pni, immár sorozatban kilencszer. 😊

A sok katasztrofális teljesítményből nem is tudom, mit emeljek ki. BB három méter magasra dobálta a labdákat, Wheaton pedig igazán edzhetett volna még egy hetet, mert legalább 3 dropja volt, s azt mondanom se kell, hogy teljesen más a meccs és annak lélektana, ha 7-0-ra vezetünk az 1. drive-ból. Az OL szintén szörnyű volt, futni se tudtunk és a pass protection is szar volt. Talán ez a 3 elég.

Na jó, még azt érdemes megemlíteni, hogy Doug Pederson két éven belül másodszor játszotta le a pályáról Butlert, tavaly ugye a Chiefs OC-jeként tette. Egyszerűen Butlernek nincs válasza erre a sémára és egy copycat ligában ez problémát okozhat. A Philly előtt amúgy le a kalappal nagyon szépen építik fel Wentzet, aki él is a lehetőséggel, de ennél azért többről van szó, az egész csapatuk nagyon pofásan fest. Schwartz iszonyatosan összerakta ezt a védelmet is. Öröm nézni, kivéve persze most, de amúgy bitang jók. És most már azért nehéz azzal magyarázni, hogy gyenge ellenfelekkel szemben érték el. Egyrészt a 3-0-t nem kell magyarázni, de mindhárom meccsen kiemelkedően meggyőzőek voltak. (Ellenben például a Ravens-szel). Három kiütéses győzelmet arattak, érdemes lesz rájuk figyelni.

Ami sokkal jobban aggaszt a csúfos vereségnél, hogy rengetegen megsérültek: például mindkét ILB, ami nagyon gáz lehet így.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Saci, Golden, Foster, Timmons, Eli Rogers és Mike Mitchell sérültek meg...állapotukról nem lehet még tudni semmit...Davis egyébként egészen jól szállt be, persze ha lehet egészen jó beszállást említeni egy ilyen védelem estében
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Először is le a kalappal a Philly előtt. Írtam a meccs előtt, hogy nekem nagyon tetszik, ahogy játszanak és az ahogy Wentzre írják a playeket. Ha nem Bennünket ütnek még élveztem is volna a meccset. Minden gyengeségünk kijött a meccsen, ellenben semmi az erősségünkből. Van ilyen és persze, mindegy, hogy 30 ponttal kapsz ki, vagy 1-gyel, csak fejben kell feldolgozni....mert azt nehéz lesz azért. A támadó alakulattól nem tartok, Bell visszatérése mind a futás, mind a passz, mind a protection területén upgrade lesz (már várom a két RB-s felállásokat). A védelem kapcsán pontosan tudtuk, hogy egy Burns, egy Cocrell egy az egyben jó, de fizikálisan gyenge. Azt is tudtuk, hogy Davis is tanul, így nagyon sok a misstackle. Ami feltűnő volt és nem nagyon váltottunk, az a nickell felállásunk gyengesége volt. Számtalan alkalommal látszott, hogy ezt a falat ezzel nem bontjuk meg, 2 két DE elveszett, az OLB-k súlytalanok voltak és azt már tavaly is láttuk, hogy ezt a felállásunkat szét is futják ha kell....nem értettem miért nem váltottunk vissza ebből, de mindegy is, ezt a meccset elemezni kár.

Jövő héten kritikus meccs jön....úgy is mondhatom tipikus 2 pontos lesz....
több mint 8 éve
b5614o Pittsburgh Steelers 6
Tudom, hogy a secondary olyan amilyen, de akkor is... Ezt most nagyítón keresztül nézhettük végig. A rengeteg miss tackle pedig már-már fizikai fájdalmat okozott.

Az O-val kapcsolatban osztom a véleményt (reménykedek benne), hogy ez a ritka kivételek közé tartozott, de D-vel kapcsolatban már sokkal ború látóbb vagyok.
több mint 8 éve
egyébként pont arról nem beszéltünk előtte, hogy legutóbb is csúnyán megégtünk Philly-ben, sőt még 2 éve az előszezonban is hülyére vertek minket...valahogy ez a helyszín nekünk kriptonit
most elvileg egy k. nehéz meccs jön, de azért hazai pályán, Bell visszatérésével fűszerezve, illendő lenne nyerni.
ez a meccs pedig pontosan arról szólt, hogy egyrészt az OL rettenetes napot hozott (és amíg nem esett ki Foster ez csak kicsivel volt jobb) másrészt a D 3-4 poszton is inkább csak átlag alatti teljesítményt tud....és hogy mennyire nem tudunk ütközni...félelmetes
a screen-ek egyébként valami gyalázatosak a labda mindkét oldalán...nekünk nagyon nem megy...ellenünk meg remekül csinálják...
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

polamalu
Ma reggel - aludva egyet a tegnapiakra - pont ugyanez jutott eszembe. 😊 Meccs alatt persze rohadt mérges voltam, de így lehiggadva, tényleg azt lehet mondani, hogy elb*szott egy meccs volt mindenféle szempontból. Semmi nem működött, nem jött össze, viszont túl nagy jelentősége nincs is.

A KC ellen már teljes a fegyver arzenál, hiszen Bell is visszatér. Meg kell csapni őket 😊

" class="embed">
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Messzemenő következtetést nem szabad levonni egy ilyen elb....tt meccsből, de ami így hirtelen bennem van.
Szó volt a Steelers O-line Eagles D-line párharcról. Hát... Érdekes teljesítmény volt szerintem a liga egyik legjobb O falától a mai.
Big Ben is elég furcsán szórta a lasztit, mentségére legyen mondva folyamatosan ott lihegett valaki a nyakán, de mondjuk ha jó napja van akkor megoldja az ilyen helyzeteket.
Wheaton.. Vártam a visszatérését, kár volt.
A futás az nulla volt, a másik oldalon viszont úgy nyaltuk mintha kötelező lenne, kaptunk egy pályahossznyi büntetést is..
Egy dologban azért biztos vagyok, még egyszer ilyen fos nem lesz idén a játékunk, ennél szerencsére sokkal többet tud ez a csapat.
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Van az úgy, hogy az egyiknek minden bejön, a másiknak semmi....ha van néhány ilyen meccsed, még pontosan olyan jó csapatod van....ha minden meccsed ilyen, akkor egy rakás fos...most volt egy ilyen meccs, nyilván lesznek következményei, de ettől még nem lesz rosszabb a csapat ma, mint egy hete...csak látszik, hogy nem Belichick az edző és hogy messze nem tökéletes a csapat...jövő héten majd Bellel már reméljük menni fog
Klaci79
Hasonlóképp gondolom én is. Azt tudjuk, hogy a defense-nek milyen korlátai vannak, ilyen szempontból semmi újjal nem szolgált ez a meccs, abban pedig szerintem nincs okunk kételkedni, hogy az offense össze fogja kapni magát. Ez ma nem jött össze, nagyon nem, de olykor becsúsznak ilyen meccsek (pl. kezdtük már 35-7-es, a maihoz sok szempontból hasonló vereséggel a szezont a Ravens ellen, ami után végül 12-4-gyel zártuk az alapszakaszt, vagy - a Steelerstől elvonatkoztatva - elég csak megnézni a Cardinals mai vereségét...). Tovább kell lépni, ennyi.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondanám, hogy jövő héten vigasztalódjatok, de sajna Reid miatt is a KC a másik kedvenc csapatom. Így majd utána, főleg NFC East ellenfelek ellen lehet 😉 Nekünk ma minden bejött, nektek kevésbé. Nekünk valahogy fontosabbnak is éreztem ezt a meccset. Sok sikert a továbbiakban!
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Timmonsról van valami hír?

Ja és brutál, hogy mennyire nem megy a passrush. 3 meccsen összesen 1 sack...

" class="embed">
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Így lesz a Power Ranking 1. csapatból 7+ csapat...

Ritka nagy pofonosztást kaptunk, totál reménytelen volt az egész meccs.
Wentz játékát marha jó volt nézni, kár hogy nem Philly szurkoló vagyok...Ezek szerint nem csak egy 2 meccses elkapott jó széria volt, valóban jól nyomja a srác.
A védelmük is nagyot nyomott egész meccsen, megvan a recept hogy kell féken tartani a Steelers offense-t.

Apropó, valaki elmagyarázná, hogy az utolsó egyedben 34-3-nál miért kell AB-t becserélni punt returnernek?

Roethlisberger mai teljesítménye:
 www.youtube.com/watch?v=LTLjobt6PaM

több mint 8 éve
Ugyan még egy negyed hátra van, de ez valami borzasztó volt. A labda mindkét oldalán. Ami most nagyon szembeötlik az az, hogy Ben rohadtul pontatlan. Open field helyzetekben is magasan dobja meg a labdát, esély sincs elkapni. Lesz hova javulni jövő 7re.

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 8 éve
Van az úgy, hogy az egyiknek minden bejön, a másiknak semmi....ha van néhány ilyen meccsed, még pontosan olyan jó csapatod van....ha minden meccsed ilyen, akkor egy rakás fos...most volt egy ilyen meccs, nyilván lesznek következményei, de ettől még nem lesz rosszabb a csapat ma, mint egy hete...csak látszik, hogy nem Belichick az edző és hogy messze nem tökéletes a csapat...jövő héten majd Bellel már reméljük menni fog
több mint 8 éve
Daragó Sándor 24
Ez eddig szégyen a félidő alapján megérdemeljük ha kikapunk,merre van ilyenkor az elit támadó sor?
több mint 8 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 12 783 — GM of the Year 2015

Mivel a NAV elérhetetlenné tette azokat a streameket, ahol eddig értelmes sportokat tudtam nézni, hozzátok fordulok, hogy tudtok e olyan linket, ahol megnézhetem az esti Steelers meccset? Előre is kösz, ha valaki megörvendeztet vel!
Red Star

wiz1.net
vipbox.is/football
ifirstrow.eu

Köszi! Megpróbálozom velük.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 8 éve
Steelers have averaged 31 points per game through two games, ranks fourth-best in the league
On defense, the Steelers have allowed just 16 points per game, ranks eighth-best in the league.

Ez így egymás alatt elég jól néz ki 😀
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Mivel a NAV elérhetetlenné tette azokat a streameket, ahol eddig értelmes sportokat tudtam nézni, hozzátok fordulok, hogy tudtok e olyan linket, ahol megnézhetem az esti Steelers meccset? Előre is kösz, ha valaki megörvendeztet vel!
Red Star
wiz1.net
vipbox.is/football
ifirstrow.eu
több mint 8 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206

Szerkesztette: Red Star

Aki másnak vermet ás, az sírásó.