Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ma 70 éves minden idők egyik legjobb védője és talán legjobb DT-je: Mean Joe Greene. Az ember, aki megváltoztatta egy lesajnált, "örökvesztes" franchise történetét. Ő volt az NFL történetének egyik legnagyobb dinasztiájának és legjobb védelmének, a Steel Curtainnek első és legfontosabb alappillére. Gyűlölt veszíteni és a Steelers-nek éppen ilyen emberre volt szüksége ahhoz, hogy megváltozzon a vesztes kultúrája. Mean Joe Greene nélkül elképzelhetetlen lett volna, hogy a Steelers 1974 és 1979 közötti 6 évben 4-szer is a csúcsra érjen. A 75-ös mezszámát visszavonultatta a franchise, amely 1969-es draftolása óta pofozógépből a liga elitalakulatai közé emelkedett, s egyedülálló módon 6 Super Bowlt nyert. A 70. szülinapját illendő lenne a 7. Vince Lombardi Trófeával ünnepelni. 😊

www.youtube.com/watch?v=lifNhRpEh48

www.youtube.com/watch?v=cLcJkiFh5ec
Soldados
Imádom a 70-es évek Steelersét. Green, Blount, Lambert... 😊

" class="embed">
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ma 70 éves minden idők egyik legjobb védője és talán legjobb DT-je: Mean Joe Greene. Az ember, aki megváltoztatta egy lesajnált, "örökvesztes" franchise történetét. Ő volt az NFL történetének egyik legnagyobb dinasztiájának és legjobb védelmének, a Steel Curtainnek első és legfontosabb alappillére. Gyűlölt veszíteni és a Steelers-nek éppen ilyen emberre volt szüksége ahhoz, hogy megváltozzon a vesztes kultúrája. Mean Joe Greene nélkül elképzelhetetlen lett volna, hogy a Steelers 1974 és 1979 közötti 6 évben 4-szer is a csúcsra érjen. A 75-ös mezszámát visszavonultatta a franchise, amely 1969-es draftolása óta pofozógépből a liga elitalakulatai közé emelkedett, s egyedülálló módon 6 Super Bowlt nyert. A 70. szülinapját illendő lenne a 7. Vince Lombardi Trófeával ünnepelni. 😊

www.youtube.com/watch?v=lifNhRpEh48

www.youtube.com/watch?v=cLcJkiFh5ec

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Cody Wallace és Golson out, ahogy az várható volt
Nix doubtful - sztem így ő sem fog játszani.
Ramon Foster a meglepetés a maga questionable státusával, de ő maga azt mondta, hogy játszani fog.
De ami a legfontosabb, hogy Heyward zöld lámpát kapott, ahogy Wheaton és Landry jones is.

Az Eagles-nél Ertz TE, McKelvin CB és Seumalo G out, Kendricks LB pedig questionable, de mivel pénteken full edzés tolt, így ő játszani fog.
Soldados
“It's just an elbow. I had a little tweak in there. That’s about it,” said Foster. “Just icing it down, a little rehab. It’s better to save it for Sunday than it is to waste it at practice right now.” szinte tuti játszik.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Since 2004, the Steelers are a league best 18-2 against rookie quarterbacks, according to ESPN Stats & Information.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Cody Wallace és Golson out, ahogy az várható volt
Nix doubtful - sztem így ő sem fog játszani.
Ramon Foster a meglepetés a maga questionable státusával, de ő maga azt mondta, hogy játszani fog.
De ami a legfontosabb, hogy Heyward zöld lámpát kapott, ahogy Wheaton és Landry jones is.

Az Eagles-nél Ertz TE, McKelvin CB és Seumalo G out, Kendricks LB pedig questionable, de mivel pénteken full edzés tolt, így ő játszani fog.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mar nagyon varom pedig finoman szolva sem mi vagunk a favoritok.

En 4/5 W-t vartam iden es ebben nem a vasas elleni w szerepel.

Sok érdekes párharc lehet ,Coxot duplazni fogjatok érdekes lesz Swartz mit lép erre....
Lesz par blitz csak ugye bigbent sackelni mas történet.
Janek
Az is nehéz, meg ugye a falunk nagyon erős, legalábbis eddig ezt láttuk. Azért a Bengals sem egy gyenge a nyomásgyakorlásban, sőt. De igazán nemtudták zavarni Bent. Az elmúlt 2 évben gyakorlatilag akkor zargatják, amikor a gyerekének nézi a labdát és dajkálja vagy 6-7 másodpercig 😀 Ez mondjuk jó a régi időkhöz képest 😀
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Mar nagyon varom pedig finoman szolva sem mi vagunk a favoritok.

En 4/5 W-t vartam iden es ebben nem a vasas elleni w szerepel.

Sok érdekes párharc lehet ,Coxot duplazni fogjatok érdekes lesz Swartz mit lép erre....
Lesz par blitz csak ugye bigbent sackelni mas történet.

több mint 8 éve
Igazaból a wr corps sokkal jobb mint a mi cb sorunk....
Es itt nagyon el fog dőlni a meccs.

Tippem egy 35-15
Janek
Hát az baj akkor, de lehet a ti Wr corpsotok meg sokkal jobb mint a mi CB sorunk. Nálunk mondjuk a föld is erős, DeWill amit csinál eddig az embertelen. Egy jó game plannal azonban bármi lehetséges, bárki ellen. Ki gondolta volna ezt a hajnalit? BB megint olyat talált ki amire nem volt válasz
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Igazaból a wr corps sokkal jobb mint a mi cb sorunk....
Es itt nagyon el fog dőlni a meccs.

Tippem egy 35-15

több mint 8 éve
Én még mindig, évek óta, J.J. Wattot sajnálom, soha nem fog gyűrűt nyerni 😕 Pedig nagyon megérdemelné. Sajnos ilyen támadó oldallal.... De ma azért ők sem villantak
Belichek meg tényleg zseni. Nem szeretem a peccet, de az öreget el kell ismerni. A legnagyobbak közé való.
polamalu
én nem írnám le idén a texanst egy elrontott meccs miatt, sokkal jobbak ők ennél, van bennük potenciál. nálama power rankingban simán top tizesek, ti meg vezettek.
gedam
Nem leírtam, de gyűrűre nem esélyesek. Sajnos. Köszi a bizalmat, nem tudom tud-e élni vele a csapat 😀
polamalu
én úgy értettem, hogy van bennük potenciál, hogy nem tartom elképzelhetetlennek az sb-t sem tőlük. monnyuk ahhoz kéne nekik nem kis szerencse is, de a keretük alkalmas rá sztem.
gedam
A D része talán, az O nagyon töketlen volt, valami hatalmas csoda kellene, gondolj bele, hogy ha oda akarnak kerülni meg kellene mérkőzniük az úton, velünk v. a Patsel ismét v a Bengals-al esetleg veletek. Nem sok jót jelent egyik sem az O-juknak.
több mint 8 éve
gedam 5 908
Én még mindig, évek óta, J.J. Wattot sajnálom, soha nem fog gyűrűt nyerni 😕 Pedig nagyon megérdemelné. Sajnos ilyen támadó oldallal.... De ma azért ők sem villantak
Belichek meg tényleg zseni. Nem szeretem a peccet, de az öreget el kell ismerni. A legnagyobbak közé való.
polamalu
én nem írnám le idén a texanst egy elrontott meccs miatt, sokkal jobbak ők ennél, van bennük potenciál. nálama power rankingban simán top tizesek, ti meg vezettek.
gedam
Nem leírtam, de gyűrűre nem esélyesek. Sajnos. Köszi a bizalmat, nem tudom tud-e élni vele a csapat 😀
polamalu
én úgy értettem, hogy van bennük potenciál, hogy nem tartom elképzelhetetlennek az sb-t sem tőlük. monnyuk ahhoz kéne nekik nem kis szerencse is, de a keretük alkalmas rá sztem.
több mint 8 éve
polamalu
gedam
több mint 8 éve
gedam 5 908
polamalu
több mint 8 éve
Ertz és Kendricks valószínű játszik.

Azért ha lehet, valamivel szolidabb beárazást kérünk, mint amit ma az egyik csapat a másiknak adott, köszi 😉 😊
dande
Én nem hiszem, hogy ekkora különbség lesz a két gárda közt. Ma sem gondoltam volna ezt, fel is keltem miatta, de így utólag minek???? 😕
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ertz és Kendricks valószínű játszik.

Azért ha lehet, valamivel szolidabb beárazást kérünk, mint amit ma az egyik csapat a másiknak adott, köszi 😉 😊
több mint 8 éve

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
A KC meccs tuti kemény lesz, na de Zolival kiszurkoljuk 😉
Klaci79
Ajánlom is! 😊 Mikor indultok?
Soldados
1-én megyunk ny-ba, aztán 2.-án kocsival Pit. Meccs elott pár órával érünk oda 😊 Mar van nemi izgalom
Klaci79
Nálad, én a keddi esemény miatt izgulok inkább most. Majd, ha annak vége jön az út í😀
több mint 8 éve
Klaci79
Soldados
1-én megyunk ny-ba, aztán 2.-án kocsival Pit. Meccs elott pár órával érünk oda 😊 Mar van nemi izgalom
több mint 8 éve
Klaci79

több mint 8 éve
Hát igen, most pont abban a stádiumban vagyunk, amikor rendesen fel kell készülnie a védelemnek. Ha töltik a boxot dobunk, ha nem akkor futunk...Az OL hihetetlenül jó, nem is emlékszem ennyire jó OL-re, pedig évek óta nem panaszkodhatunk max a sérülések miatt. Blitzek különösebben nem zavarják Big Bent, sőt, elővette azt a formáját amit tavaly láttunk videón, vagyis nem ellép az ember elől hanem beleáll 😀
több mint 8 éve
Az a csapat amelyik földön jó, az mindig jó eséllyel nyerhet - kontroll alatt az óra, jobban fárad az ellenfél D-je. 😊 Persze ránk most különösen igaz, mert ha megy a futás és elkezdik tölteni a boxot, akkor meg jön a légicsapás. De az a jó, hogy mivel a passzjátékunk is bitang erős, így azzal is meg lehet alapozni a futást.

Őszintén szólva Klemóval értek egyet (asszem ő írta), kifejezetten örülök a Philly 2-0-jának, mert így komolyan fogjuk venni. És szerencsére úgy 2-0, hogy Wentz hype is megy (jogosan), ennél jobb motiváció viszont nem is kell egy védelemnek. Sztem meg akarják majd mutatni az újoncnak, hogy milyen is az NFL. A tippem szerint lesznek sackEK (először lesz több) és INT is. A legérdekesebb párharc a meccsen pedig a Steelers OL vs Eagles DL lesz, arra nagyon kíváncsi leszek. Én győzelmet várok és az első komoly Trap Game a Chiefs elleni lehet a számításaim szerint.

Amúgy Heyward felkerült a sérült jelentésre, ma csak limitáltan edzett a térde miatt, de egyelőre nincs ok az aggódásra, Landry Jones pedig a háta miatt nem edzett, ő szintén új név. Nix továbbra is limitált, így ő erősen kérdéses, Wallace és Golson pedig továbbra is out lesz.

Viszont az Eagles sem teljesen egészséges, Ertz TE, McKelvin CB és Seumalo G játéka nem valószínű, de hozzájuk hasonlóan Kendricks LB sem edz.

több mint 8 éve
Szerintem ezt a meccset ismét a földön lehet megnyerni. Világos, hogy nem tölthetik fel állandóan a boxot, mert annyira simán jönnek a mély passzok, hogy nagyon ráfázik a Philly. Viszont a labdavesztések sokba kerülhetnek. Most jobb csapat a Steelers, hogy ez vasárnap este kijön, azt csak remélni tudom. Wentz hype megérdemelt. Ugyan nem Cinci szintű csapatok ellen nyertek, de újonc létére le a kalappal. Ráadásul a Sproles-nál érzem azt, hogy benne vannak a nagy játékok, akárcsak vasárnap Bernard. Nagyon koncentráltan, nagyon pontosan kell játszani és nem lehet baj...
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Wheaton teljes edzést tolt, így valszeg hétvégén végre bemutatkozhat
Soldados
Azt mondta a Bengals elleni pályára lépését sem a sérülése akadályozta meg, rendben volt a válla már akkor is, hanem a sok kihagyott edzés miatt nem nevezték a meccsre, szóval biztosra vehető, hogy az Eagles ellen már ott lesz az aktív keretben.
több mint 8 éve
Wheaton teljes edzést tolt, így valszeg hétvégén végre bemutatkozhat, Nix viszont limitált, Wallace nem edzett, így rájuk valszeg továbbra sem számíthatunk.

több mint 8 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.