Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Meg azt is neztem, hogy valaki nekunk elso korre, amit meg is osztottam TE t irt. Neztem is nagyot. Bar tudom bpa zunk sokat. De azert vannak hianyposztjaink. De lehet o beszelt BB vel, nem belichick kel persze. Mert ben mondta a TEt, hogy nem artana egy jo. Vagy ketto greennel. : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
nfl.com szerint is masodik koros. Mindegy. Csak erdekelt, mert eleg egyontetuen lett megszavazva a jatekban, hogy miert. Ennyi. Es hat mivel sajnos nem ismerem a college focit, ezert neztem, hogy hol van a neve a listakon es alig talaltam meg. Ez volt a masik ok amiert kerdeztem.Mayock szerint.....de nem ő draftolEgyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re sePersze, de azert top 7 ben sincs bent az mond valamit es ezek kozul pedig siman lecsuszhatna valaki a mi pickunkig. En csak kerdeztem, mert mar korabban is irta valakit ot hozzank ha jol emlekszem.
Klaci79
Es tudom a draft nem igy megy, de azert nekunk top olb kell es hat kezdo pozicioba. Szoval nem johet akarki. Ezzel nem azt mondom hogy o nem jo, de lattuk mar pl jj eseteben is hogy lecsuszhat szerencsetlensegunkre elitnek hitt edgerusher, kesei pickre is.
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
Mayock szerint.....de nem ő draftolEgyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re sePersze, de azert top 7 ben sincs bent az mond valamit es ezek kozul pedig siman lecsuszhatna valaki a mi pickunkig. En csak kerdeztem, mert mar korabban is irta valakit ot hozzank ha jol emlekszem.
Klaci79
Es tudom a draft nem igy megy, de azert nekunk top olb kell es hat kezdo pozicioba. Szoval nem johet akarki. Ezzel nem azt mondom hogy o nem jo, de lattuk mar pl jj eseteben is hogy lecsuszhat szerencsetlensegunkre elitnek hitt edgerusher, kesei pickre is.
gabistar
több mint 8 éve
Egyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re sePersze, de azert top 7 ben sincs bent az mond valamit es ezek kozul pedig siman lecsuszhatna valaki a mi pickunkig. En csak kerdeztem, mert mar korabban is irta valakit ot hozzank ha jol emlekszem.
Klaci79
több mint 8 éve
Egyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re se
több mint 8 éve
Nem kérdés, ez kockázat....de azért bízom az orvosi stábban (is), akik azért ilyenkor pontos képet adnak a stábnak, hogy ténylegesen mekkora ez a kockázat, az adott sérülés a gyenge alkat, vagy a szerencse hiányának köszönhető. Hozzáteszem, hogy egy TE folyamatosan ütéseket kap és nem egyszer térd felett és alatt, így elképzelhető, hogy egyszerűen csak ténylegesen rossz pozícióban játszott. OLB-ként is óriási a terhelés és kell a térd, de ott nem ütéseket kap és ha az ízület rendben, akkor nincs gond. Szumma szummárum nála a főszerepben az orvosok lesznek, mert egyébként Én azt gondolom, hogy az aki egy évet játszik OLB-ként és így, az ezen a poszton óriásit alkothat az NFL-ben (is).
több mint 8 éve
Es meg ez:T.J. Watt joined the Wisconsin program in 2013 as a tight end and redshirted in Gary Andersen’s first season as head coach.
He injured his right knee in August 2014 and missed the entire season. After surgery and rehab, Watt injured his left knee early in the spring of 2015, which prevented him from making a favorable impression on new coach Paul Chryst and his staff.
In the summer of 2015, Watt was moved to outside linebacker and gradually became comfortable in his new home, and after making it through UW’s 13-game schedule in 2015 without suffering an injury, Watt attacked off-season workouts this spring and summer.
“This off-season was big for me,” Watt said in August. “This was the first time I didn’t have to have any surgery or any setbacks. I’m getting after it in the weight room and on the field.”
több mint 8 éve
TJ WATT: www.nfl.com/draft/2017/profiles/t.j.watt/profile?id=2558064"I'm afraid his old injuries will come back to haunt him in the NFL. I'd take a chance with him in the third or fourth rounds but not a first round pick."
After surviving two knee injuries and a position change, T.J. Watt is ready to show his stuff at outside linebacker in his fourth year with the Badgers.
"This is 100 percent what I love to do. This is exactly what I want to be," Watt said. "I want to be physical. I want to rush the passer and I want to get to the football. That's exactly what I want to do."
Biztos jo lesz o nekunk elso korben? Csak mert... Elso koros jatekos, ket terd serules.. Nem a batyjat akarjuk, vagy a nevet? Csak kerdezem. Bar ez a serules stb korabban volt..
Es ot is elso masodik koros playanak tartjak. NFL.com on siman masodik korosnek. Es Mayocknal nincs is bent a top 7 edge rusher kozott.
Mike Mayock
Edge rusher
1. Myles Garrett, Texas A&M
2. Solomon Thomas, Stanford
3. Derek Barnett, Tennessee
4. Takkarist McKinley, UCLA
5. Charles Harris, Missouri
Rise: Harris (NR)
Fall: Tim Williams, Alabama (5)
több mint 8 éve
Steelers on the clock! Szurkolói mock draft játék!docs.google.com/spreadsheets/d/13n6uiiOzULms9WRsBIPM08I5slfdxWHd9iqpW9BSy2E/edit?usp=sharing
több mint 8 éve
Akkor ne tedd fel az ncore-ra, és ne adj senkinek semmi támpontot, hogy ott milyen néven keresse. 😉Az otlet jo, csak osszeseggeben azert nem, mivel ez egy altalam megvasarolt dolog. Es vagy leszedik, vagy allando ip cim alapjan megbuntethetnek. Namost ezert tettem fel titkositva. Nem sajat nevvel. Es nem tudom hogy 3gbt egyatalan fel tudsz e tenni youtubera, de ha fel is tudnam, lehet aznap leszednek onnan is, akar egy idezet, akar egy utalas a nevre stb miatt. : ( Otthon nem erdekelne, de itt sajna kemenyebbek. Es igy dupla riziko, es a munka meg igy is ugy is sok. Es nem szeretnem egyiket sem. Se hogy leszedjek, se a masikat.A legjobb ötlet!!!Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Vagy töltsd fel youtube-ra, és a linket késöbb is elővehetjük. 😉
Amugy a bongeszovel letoltes utan ha megall ujrakezded rogton es folytatja es 40 perc alatt megvan.
gabistar
Sobri Jóska
Klaci79
Ezert sem tettem fel a nevet. Nem tettem fel a facera sem a linket, sem emailben nehogy letoroljek sz jogokra hivatkozva stb. Hanem magamnak mentettem el, hogy ha tonkremegy a lemez, legyen rola masolatom. : ) Csak is ezert.
gabistar
több mint 8 éve
Persze ez igy igaz. De csak teged tudlak, meg hogy polamalu szeretne. Bar remeljuk mar osszejott neki. Ennel szerintem tobben jarunk ide. Bar az se baj ha nem. Csak akkor nem ugrok neki a kovetkezonek, ami meg nagyobb project.Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Én szívesen nézegetem...most kevesen járnak amúgy errefelé...azért lehet kevés visszajelzés.
Amugy a bongeszovel letoltes utan ha megall ujrakezded rogton es folytatja es 40 perc alatt megvan.
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
Az otlet jo, csak osszeseggeben azert nem, mivel ez egy altalam megvasarolt dolog. Es vagy leszedik, vagy allando ip cim alapjan megbuntethetnek. Namost ezert tettem fel titkositva. Nem sajat nevvel. Es nem tudom hogy 3gbt egyatalan fel tudsz e tenni youtubera, de ha fel is tudnam, lehet aznap leszednek onnan is, akar egy idezet, akar egy utalas a nevre stb miatt. : ( Otthon nem erdekelne, de itt sajna kemenyebbek. Es igy dupla riziko, es a munka meg igy is ugy is sok. Es nem szeretnem egyiket sem. Se hogy leszedjek, se a masikat.A legjobb ötlet!!!Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Vagy töltsd fel youtube-ra, és a linket késöbb is elővehetjük. 😉
gabistar
Sobri Jóska
Klaci79
Ezert sem tettem fel a nevet. Nem tettem fel a facera sem a linket, sem emailben nehogy letoroljek sz jogokra hivatkozva stb. Hanem magamnak mentettem el, hogy ha tonkremegy a lemez, legyen rola masolatom. : ) Csak is ezert.
több mint 8 éve
A legjobb ötlet!!!Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Vagy töltsd fel youtube-ra, és a linket késöbb is elővehetjük. 😉
gabistar
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Vagy töltsd fel youtube-ra, és a linket késöbb is elővehetjük. 😉
gabistar
több mint 8 éve
Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Én szívesen nézegetem...most kevesen járnak amúgy errefelé...azért lehet kevés visszajelzés.
gabistar
több mint 8 éve
Kerdes van meg ket ilyen dolgom. Erdekel valakit? Mert nem nagyon kapok visszajelzest es hat fel napot nem szanok ra feleslegesen ha nem erdemes.Amugy a bongeszovel letoltes utan ha megall ujrakezded rogton es folytatja es 40 perc alatt megvan.
PS: youtube, google es egyeb nagy dolgok hamar letorolhetnek stb. Igy meg vagy megvan, vagy nincs.
több mint 8 éve
Én is óvatos vagyok, de papíron (az előző év alapján) gyenge a schedule.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Nekem nem tűnik ez gyenge sorsolásnak. Örülök, hogy a Browns-al kezdünk, mert szerintem nem lesz rossz csapat, de az elején még biztos nem állnak össze.
A Vikes védelme baromi erős lesz, nem lesz könnyű, hazai pályán azért ez szinte kötelező.
A macik eléggé szét vannak esve, de Chicago-ban legutóbb 8 éve is kikaptunk, pedig akkor se egy világverő csapat volt.
Ravens idegenben, azt se tudom mikor nyertünk utoljára.
Jax a fene se tudja mit tud Bortles idén, de a védelem itt is jónak tűnik
KC-sokkal rosszabbak nem lesznek, mint tavaly, nem egyszerű
Bengals, talán mintha gyengülnének
Lions, hazai pályán eddig is jó volt, nagyon kemény
Indi-be mostanában győzni járunk, de ha Luck van bármi van.
Titans, rohadt jó lesz idén.
GB mindig is jó volt, semmit nem gyengültek tavalyhoz képest
Bengals idegenben...szeszélyes
Ravens otthon veszélyes
Pecc...uhh
Texans idegenben, jó eséllyel még küzd a PO-ért
Browns otthon...általában imádom az utolsó fordulót.
Baromira nem tűnik ez egyszerűnek. Ez olyan 10-6 (9-7-től 11-5-ig) körüli mérleg jelenleg. (Nálam)
több mint 8 éve
Bye week után fel kell kötnünk a gatyát..
több mint 8 éve
Azóta nem volt időm, talán majd ma. Otthon nincs gépem és csak melóban tudok pár percet rászánni. max.Meg mindig nem jott ossze? Nem ertem miert, mert max 40perc 10mbit sebbesseggel. Laci neked kellett valami extrat csinalni? Mert nem hinnem, azon kivul hogy masnap siman megprobaltad nem? Es akkor folytattad vagy ujbol elolrol kezdted?Letoltes download with webrowser. Es ha limital akkor kovetkezo nap folytatod. Ha ez nem megy akkor a masik letoltes a megasync el. Es ugyanez. Ket reszletben . De ha van jobb megoldas. Osszuk meg itt roviden hogy tobbiek is tudjak. En nekem siman lejon.Köszi, próbálkozom próbálkozom, mint a kanos kiskutya. Végső esetben Lacinak megvan és majd amikor egyszer megyek hozzá megmutatja 😀
De ez ingyenes szoval venni nem kell semmit. Csak a bdisket ketszer is kellett konvertalnom hogy alacsony gigabytes legyen a fajl. De ezt tvben Is ingyen adjak. Persze en megvettem h a legjobb minoseg legyen stb.
gabistar
polamalu
gabistar
több mint 8 éve
Első 9 meccsünkből 6 idegenben lesz - az kemény... Persze ennek az előnye, hogy a végét otthon zárjuk. De az elején nagyon észnél kell lenni, hogy ne szakadjunk le még akkor is, ha papíron elég gyengus a schedule.Szerénység Virág elvtárs, szerénység....😊
Soldados
Remélem a 3. héten kissé belerondítunk a " bajnokjelölt" mérlegébe.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Első 9 meccsünkből 6 idegenben lesz - az kemény... Persze ennek az előnye, hogy a végét otthon zárjuk. De az elején nagyon észnél kell lenni, hogy ne szakadjunk le még akkor is, ha papíron elég gyengus a schedule.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Az idei menetrend
több mint 8 éve
Meg mindig nem jott ossze? Nem ertem miert, mert max 40perc 10mbit sebbesseggel. Laci neked kellett valami extrat csinalni? Mert nem hinnem, azon kivul hogy masnap siman megprobaltad nem? Es akkor folytattad vagy ujbol elolrol kezdted?Letoltes download with webrowser. Es ha limital akkor kovetkezo nap folytatod. Ha ez nem megy akkor a masik letoltes a megasync el. Es ugyanez. Ket reszletben . De ha van jobb megoldas. Osszuk meg itt roviden hogy tobbiek is tudjak. En nekem siman lejon.Köszi, próbálkozom próbálkozom, mint a kanos kiskutya. Végső esetben Lacinak megvan és majd amikor egyszer megyek hozzá megmutatja 😀
De ez ingyenes szoval venni nem kell semmit. Csak a bdisket ketszer is kellett konvertalnom hogy alacsony gigabytes legyen a fajl. De ezt tvben Is ingyen adjak. Persze en megvettem h a legjobb minoseg legyen stb.
gabistar
polamalu