Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Laci jol atvagtal. : ) Hogy nem lesz info Bryantrol. De ennek most orulok. Igy megint irohatok egy masik listat. : P

Mondjuk en is jovore hoznek qbt. De akkor mindenki tudna, hogy elso korunk qb lenne es igy nagyobb szazalekban tudnanak beszivatni. Bar meg igy is en inkabb, ha lehet iden olbt es jovore pedig egy tuti feltreddel egy jo qbt hoznek. Mert nem nagyon szoktak 30. ra lenni tul jo future franchise QBk.

Bar ha ilyet szimatolunk a levegoben es meg bent van am legyen. Mert olb is hianyposzt, de ha ben megy ez ev vegen, akkor nincs mese. Meg ha ket ev mulva megy akkor is jobb lenne, ha egy evig padozhatna. Es ket evnel tovabb mar ben nem hiszem hogy jatszik. Szoval ...

Round 1: qb/olb (qb ha van jo valszeg feltradeval, olb ha nincs ra esely)

*ha lesz elerheto future qb akkor feltraddel is akar egy jo qb. Bar mondjuk most azt mondtatok, hogy iden nincs bent tul jo, ha igaz. Mindegy. De vagy iden, Vagy jovore tuti kell korai pick, elso korben.

Round 2: olb/wr (olb ha qb volt az elso pick, wr ha nem)

Round 3: ilb/wr (ilb ha huzunk qbt elso korben, wr ha nem, mert akkor az ilb 2. helyre csuszna fel)

Round 3: cb

Round 4: te/s (mind a ketto deep class, de hogy ben is oruljon es legyen celpont jo lenne egy jo te es hat s poszton megvan a ket kezdo, de ..)

Round 5: wr

Round 6: s/te

Round 7: ol

Ha nem valasztunk QBt elso korben, akkor siman lehet egy korai koros WR a qb helyett a masodik/harmadik korben, hogy bryant is erezze, meglennenk nelkule, ja meg hogy mi is. : ) Bryant jo, coates meg ha nem torott az ujja es ha harmadik szamu elkapo ket jo elkapo mellett.

Ha egesz evben mind a ketten egyut tudnak jatszani, akkor ok. Ha az egyik kiesik viszont akkor akar vegunk lenne ezert. Mint lattuk iden bryant kiesese utan a tobbi wr hianyat... Es persze Coates a jobban potolhato. Bryant volt a kevesbe. De az ev eleji coates hianyat is megereztuk.

Es kesei koros, ha optimistak vagyunk. Mert hat ugy is talalunk egy brown 2.0 at. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Nekem egy négy fős kívánság listám van:
1. Jabril Peppers
2. Patrick Mahomes
3. DeShone Kizer
4. T.J. Watt (vagy esetleg más pass-rusher)

Ha valaki közülük jön, boldog leszek nagyon.
tenorx
Peppers, így a higított teszt eredmény után is? Mondjuk ha második körben hozzánk csúszna emiatt... első körös Watt után, álom lenne... 😀

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 785 — fő libsi
Nekem egy négy fős kívánság listám van:
1. Jabril Peppers
2. Patrick Mahomes
3. DeShone Kizer
4. T.J. Watt (vagy esetleg más pass-rusher)

Ha valaki közülük jön, boldog leszek nagyon.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megvaaaaan!!!!
Steelers' WR Martavis Bryant reinstated.
Big Ben.
Le'Veon Bell.
Antonio Brown.
Martavis Bryant.
Top 3 OL .

Good luck, @NFL
 pbs.twimg.com/media/C-SIKujWAAEAntR.jpg:large
Klaci79
Ez kb now or never. 😊 Amúgy én azért nem írtam QB-t alapvetően a posztok közé (csak lehetséges opcióként említve), mert Colbert szavaiból nem az jött le, hogy szerintük BB utolsó évét fogja tolni.

Jövőre reálisabbnak gondolom a QB-draftot.
Soldados
Soldi basszus 1/32-re QB-t húzni?! 😉 😀
Klaci79
Feltréd is van a világon. 😉 Amit most megalapozhatnánk a luxushelyzetünkben elkövetett letréddel. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 783
Megvaaaaan!!!!
Big Ben.
Le'Veon Bell.
Antonio Brown.
Martavis Bryant.
Top 3 OL .

Good luck, @NFL
Klaci79
Ez kb now or never. 😊 Amúgy én azért nem írtam QB-t alapvetően a posztok közé (csak lehetséges opcióként említve), mert Colbert szavaiból nem az jött le, hogy szerintük BB utolsó évét fogja tolni.

Soldados
Soldi basszus 1/32-re QB-t húzni?! 😉 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megvaaaaan!!!!
Big Ben.
Le'Veon Bell.
Antonio Brown.
Martavis Bryant.
Top 3 OL .

Good luck, @NFL
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Abszolute így van szerintem is, legalábbis első körben BPA lesz, meglátjuk ki csúszik hozzánk, itt szinte minden lehet.
Szerintem: OLB, S, ILB, QB, TE, CB, DL, WR

több mint 8 éve
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/856962768158826496

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Megvaaaaan!!!!
Big Ben.
Le'Veon Bell.
Antonio Brown.
Martavis Bryant.
Top 3 OL .

Good luck, @NFL

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Nincs égbekiáltó need, így BPA lesz. Ezt figyelembe véve - ahogy Laci is mondta - nehéz tippelni, mert csak bennmaradó játékosoktól függ milyen posztokra húzunk.

De a játék kedvéért: OLB, WR, ILB, S, RB, CB, DL, OL. (Ha vmi kedvenc QB csúszik, akkor akár feltréddel a 2. körben behúzható a plusz 3. körös pick felhasználásával, így mondjuk nálam a WR és a S pick kiesne és QB-ra cserélődne.)

több mint 8 éve
Tiszta köd az egész...
Ha van infó Bryant-ről, akkor minek WR! Ha nincs infó, akkor sem hiszem, hogy még több eltiltás lenne...Nevetséges így is, hogy húzzák, de ezt már megszoktuk az NFL vezetésétől. Persze nem mindegy, de Bryant edz, jól néz ki, készen áll(?).
TE-et el tudok képzelni. Egyrészt nagyon jó a class, kár lenne kihagyni, másrészt teljesen bizonytalan Green egészségi állapota, hogy mit bír még. Ha nincs Green, csupa átlagos TE-ünk van. Jövőre nem lesz ennyire erős a class, ki kellene használni (szerintem).
ILB kellene mindenképp. És csak az első két körben van olyan, aki kezdő lehetne. Williams átlagos, Shazier kiemelkedő. De kérdés egyáltalán látnak e valakiben azonnal kezdő potenciált, másrészt lejön e az az arc 1/30-ra. Nem sokat beszéltek ILB draftról, tökéletes eset a ködösítésre, akárcsak Shazernél volt.
OLB mindenképpen kellene, de nagyon erős a class itt is. Van ugyan 1-2 kiemelkedő, de utána egy rakás playa, nagyjából 1 szinten. Ha kimegy az első körös kiszemelt, még mindig nyugodtak lehetünk a 2. körben. Ugyanakkor ha kinézünk valakit Burns a példa, nem szarozunk és azonnal berántjuk.
CB...nagy kérdés, Golson. Ismét reménykedhetünk abban, hogy egészséges lesz, de erre nincs garancia. Ha ő van, bőven ráérünk egy pótlék esetleg 3. körös húzásra, akiből még később esetleg kellemes meglepetés is lehet.
Safety...továbbra is nálam top prioritás. Két jó safety van a csapatban, aztán egy nagy szakadék. Ott is ráérünk 2. körben még ha kezdőt is igazolnánk, de az nem kell feltétlenül.
OL-DL nem kell, de előbbi azért jöhetne, hiszen 7 épkézláb játékos van OL-ben ha jól számolom.
RB kell mindenképp, de ráér az is. Ugyanakkor ott a kérdés vajon ki lehet elérhető a top 3 RB után 3-4. körökben.

És akkor még ott vannak a prospectek. Egyre-másra buknak a srácok. Korábban már Reuben Foster és Jourdan Lewis. Most Peppers és Gareon Conley. Megsérült Sidney Jones pl. Nem is az a kérdés, kihúznánk e valamelyiket, bár, Peppers-t emlegették. Inkább hogy mennyire zavarnak be a saját célpontjaink draftolásába.
De akár Mahomes is kérdéses, ha nem viszi a Texans. Most meg éppen Kizert olvastam, de lehet ez is csak egy nagy ködösítés része.

Konklúzió:
A csapat 100%-ban kész arra, hogy kezdődjön az idény. (Ha van Bryant)
Nyugodtan átgondolhatjuk, hogy ki kell nekünk, ki az akit azonnal bevetnénk vagy akit a jövőre tartogatunk, de most nem tudnánk biztosan jobbat.
Úgyhogy így nagyon nehéz tippelni, mert a többiek húzásaitól függ.
OLB, ILB, CB, S, QB, RB, TE jöjjön, mindegy milyen sorrendben.
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 784
legyen :

1. OLB
2. QB
3. ILB
4. WR
5. TE
6. CB
több mint 8 éve
Na most sracok egy utolso draft prediction? Hat szerintem:

1. olb
2. wr vagy te (ha nem mondjak meg mi lesz bryant-tel mondjuk telon,nem hivatalosan stb akkor wr)
3. ilb/cb
4. cb/ilb
5. s
6. ol
több mint 8 éve
Jó nagy buziság az nfl részéről, de úgy néz ki nem lesz döntés draftig Bryant ügyében...bár nem tudom elképzelni, hogy ne legyen köztünk jövőre, de azért látszik mennyire "felhasználóbarát" az nfl
Klaci79
Akkor ez wr draftot jelent nem? Es igy elegge gaz lesz, mert nem mindegy hogy hol huzunk. Ha bryant jatszik eleg 3. 4. koruli. De ha nem akkor meg korabbi kell. Koszi. : (
több mint 8 éve
Művelődjetek! Bell klipje megjelent:
 www.youtube.com/watch?v=X99esklm5es
több mint 8 éve
Steelers pick up 5th year option on LB Ryan Shazier for $8.718 M
több mint 8 éve
Jó nagy buziság az nfl részéről, de úgy néz ki nem lesz döntés draftig Bryant ügyében...bár nem tudom elképzelni, hogy ne legyen köztünk jövőre, de azért látszik mennyire "felhasználóbarát" az nfl
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 788
A mockok általában csak iránymutatások, mert mindig van egy-egy poszton run, és a run okozta pánikhúzások. Emellett mindig van egy-egy olyan csapat, aki valakit kinéz magának és reachel és ne feledjük, hogy általában mindig vannak a csapatoknak is (ahogy nekünk is) olyan need, amelyet mindenképpen szem előtt tartanak. Szumma szummárum szinte biztosan lesz meglepetés és egy-egy lecsúszó ember, akit nem várnánk. Pl. általános elemzői vélemény, hogy nincs igazán első körös talent QB poszton, mégis nem egy QB-t fognak húzni első körben, ahogy most az is általános vélemény, hogy tele a class első körös talentekből CB poszton, de kizárt, hogy mindenki ki fog menni első körben.
több mint 8 éve
Egyébként meg az NFL.com legújabb mock-jaban 29.helyen gb-be megy. Senki nem tudja ez pontosan meg...
több mint 8 éve
És? Willis sincs, pedig ő lesz a legjobb 😛
Wyatt
willis who? lol. jordan? : ) amugy igaz, (mayock) mert JJ elso volt az edge rusher listan. Landry Jones meg top 5 QB. Szoval a tevedes joga mindenkinek fentartva. : )

több mint 8 éve
 draftbreakdown.com/video/t-j-watt-vs-ohio-state-2016-2/
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És? Willis sincs, pedig ő lesz a legjobb 😛

több mint 8 éve
Meg azt is neztem, hogy valaki nekunk elso korre, amit meg is osztottam TE t irt. Neztem is nagyot. Bar tudom bpa zunk sokat. De azert vannak hianyposztjaink. De lehet o beszelt BB vel, nem belichick kel persze. Mert ben mondta a TEt, hogy nem artana egy jo. Vagy ketto greennel. : )

több mint 8 éve
Egyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re se
Klaci79
Persze, de azert top 7 ben sincs bent az mond valamit es ezek kozul pedig siman lecsuszhatna valaki a mi pickunkig. En csak kerdeztem, mert mar korabban is irta valakit ot hozzank ha jol emlekszem.

Es tudom a draft nem igy megy, de azert nekunk top olb kell es hat kezdo pozicioba. Szoval nem johet akarki. Ezzel nem azt mondom hogy o nem jo, de lattuk mar pl jj eseteben is hogy lecsuszhat szerencsetlensegunkre elitnek hitt edgerusher, kesei pickre is.
gabistar
Mayock szerint.....de nem ő draftol
Klaci79
nfl.com szerint is masodik koros. Mindegy. Csak erdekelt, mert eleg egyontetuen lett megszavazva a jatekban, hogy miert. Ennyi. Es hat mivel sajnos nem ismerem a college focit, ezert neztem, hogy hol van a neve a listakon es alig talaltam meg. Ez volt a masik ok amiert kerdeztem.
több mint 8 éve
Egyébként pedig ez csak egy játék volt...ha majd a Steelers FO is így dönt (nem fog szerintem) akkor tedd fel ezt a kérdést újra. Én bírom amúgy Watt-ot és nem fogunk Mayock top edge rusherei közül draftolni, hiszen a 30. helyen már nem lesznek sehol. Lehet már a 20. pick-re se
Klaci79
Persze, de azert top 7 ben sincs bent az mond valamit es ezek kozul pedig siman lecsuszhatna valaki a mi pickunkig. En csak kerdeztem, mert mar korabban is irta valakit ot hozzank ha jol emlekszem.

Es tudom a draft nem igy megy, de azert nekunk top olb kell es hat kezdo pozicioba. Szoval nem johet akarki. Ezzel nem azt mondom hogy o nem jo, de lattuk mar pl jj eseteben is hogy lecsuszhat szerencsetlensegunkre elitnek hitt edgerusher, kesei pickre is.
gabistar
Mayock szerint.....de nem ő draftol