Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Burfict ismét hozta a formáját. Marcellus Benett ellen. Láttátok? Komolyan az a pali amilyen egy suttyó. Igazán jó játékos lehetne, ha nem lenne ennyire tahó.
több mint 8 éve
Ha Ben nélkül álltok fel, akkor életemben másodszor nektek fogok szurkolni. Bár gondolom ez sokakat nem fog vigasztalni 😉
nasheem
Melyik volt az első? 😊
Soldados
Szintén a Pats ellen volt, még 2004-ben vagy 2005-ben. Szerintem az volt Ben első szezonja. Utána eltörtétek Palmert és az egy életre meghatározta az érzéseimet... legalábbis azt hittem, mert most komolyan nektek fogok szurkolni. Mondjuk ez 2004-ben sem hozott szerencsét 😛
nasheem
Nekünk most sem fog az az érzésem 😀
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha Ben nélkül álltok fel, akkor életemben másodszor nektek fogok szurkolni. Bár gondolom ez sokakat nem fog vigasztalni 😉
nasheem
Melyik volt az első? 😊
Soldados
Szintén a Pats ellen volt, még 2004-ben vagy 2005-ben. Szerintem az volt Ben első szezonja. Utána eltörtétek Palmert és az egy életre meghatározta az érzéseimet... legalábbis azt hittem, mert most komolyan nektek fogok szurkolni. Mondjuk ez 2004-ben sem hozott szerencsét 😛
nasheem
Akkor 2004. Az alapszakaszban el is gyepáltuk őket, ezzel megszakítottuk az NFL leghosszabb győzelmi sorozatát. Aztán persze a PO-ban az AFC Championship Game-n elvertek minket simán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
nasheem
Melyik volt az első? 😊
Soldados

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hány hónapig tart a felépülés egy ilyen sérülésből?
kg0412
6 naptól, 6 hétig. Szerintem Bignél 2 hét.
meme
Az jó, akkor a bye week-en már játszhat! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nasheem
Melyik volt az első? 😊

több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
kg0412
6 naptól, 6 hétig. Szerintem Bignél 2 hét.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
A pontos diagnózis hasonló lehet.
több mint 8 éve
És akkor ezt a hírt olvasva. A vasárnap esti meccs valójában csak egy kötelezően lejátszandó találkozó, szinte a teljes practice squad legénységgel. Landry Jones vezetésével. Az eredmény nem nagyon lesz kétséges. Igaz a szezon elején én is L-re vettem ezt a meccset.
 www.steelersdepot.com/2016/10/report-steelers-qb-ben-roethlisberger-torn-meniscus-left-knee/
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Még szerencse, hogy repülőn ültem a második félidőben, bár addigra már lehetett sejteni... Ennél nagyobb szerencse, hogy egy hét múlva a Heinz Fielden tombolom ki magam, akárcsak a profilképemen látható 2011. október 30-án, amikor Tom Brady szomorú arcát konstatálhattam. Ha nyerünk, akkor megújítom a képet!!! 😊 😊
több mint 8 éve
Szörnyű meccs volt. És valóban ez Tomlin nagy hibája, hogy ezekre a meccsekre nincs meg a koncentráció. Ez tendenciózus, ami edzői hiba. Ennyi véletlen nincs. Kész szerencse számunkra, hogy a PO-ba nem jutnak negatív mérlegű csapatok. 😊

Shazier hiányát túl tudjuk élni, mert V. Williams egész jó szintet tud hozni. De Heywardot nem tudjuk pótolni, egész egyszerűen nélküle a futás elleni védelem, mint olyan, nem létezett. Amíg az LB-depth nagyon mély, addig a DL-ben a kezdők mögött nincs senki. Ennek ellenére - vassadival egyetértve - a D-re nehéz lenne rosszat mondanom. Persze, a 200 futott yard tragikus és megengedhetetlen. De mégis, amíg számított, addig a D tartott meccsben minket - mindezt a 2 legjobbja nélkül. Konkrétan 36,5 percet volt pályán a Defense... Ennél nagyobb kritikát nem nagyon tudnék megfogalmazni az O-ra nézve. És a Def ennek ellenére még a 4. negyedben is bemutatott 2 stopot, majd az O válasza erre a 40-esről indulva 3 and out... Az O-ra viszont egyetlen jó dolgot sem tudok mondani. Semmit. Nagyon rég csináltam ilyet, hogy mérgemben sportmeccsen felüvöltsek, de a 3. és 1-re hívott passzplay Landry Jones-szal ilyen volt.

Mindenesetre ezért szeretem és bízom jobban az elit D-ben, mint az elit O-ban. Vhogy az elit D mindig konstansabb.

Szerencsénkre mindenki más is kikapott az AFC North-ban, így továbbra is vezetjük a csoportot. Pats Week... Brrrrrrrr. (Általában nyalunk, Bradytől kiráz a hideg, és itthon az NFL Fradija). Örülök, hogy ennyire optimisták vagytok, én már rég behúztam fix zakóra. Őszintén szólva én abban bízom, hogy senki nem tér vissza ellenük, verjenek csak minket hülyére, úgyis megint a sértődött durcát játsszák Tomika eltiltása miatt. Nem most kell nyerni. Aztán jöhet a bye és utána a sokkal fontosabb Ravens Week. Na ott kell mindenkinek a maxot nyújtania, akkorra kell mindenkinek egészségesnek lennie.

Az egyetlen amiben bízok a jövő hétre nézve, hogy asszem a legutóbbi 11 vereségünkre mindig győzelem volt a válasz. De nekem ez csak szalmaszál, Nem igazán érzem úgy, hogy reális esélyünk lenne jelenleg - és ezt nem a mostani meccs miatt gondolom, bár Heyward hiánya csak rátett egy lapáttal erre. Januárra kell úgy összeállni, hogy sikerülhessen - és lehetőleg Rókalyukban. 😊 (Nagyon hiányzik egy Pats-verés a PO-ban élmény Steelers-szurkolói pályafutásomból. 😊 ) A kiemelés miatt pedig én személy szerint nem aggódom. Lehet nyerni 6. helyről is és lehet bukni elsőről is. Nekem mindegy, csak a PO legyen meg - és lehetőleg csoportgyőzelemmel.

Amúgy ami kicsit zavar, hogy 6 meccs után még nem volt igazán szoros meccsünk. 3 sima W, 2 sima L és egy látszólag szoros W. Csak 1 meccsünk volt 1 drive-os, de az is 8 pontos különbségű. A Bengals-meccs így ugyan eredményileg szoros lett a végére, elvégre az egyenlítésért támadtak, de az egészét nézve nekem tök simának tűnt, vhogy emiatt még az ominózus drive-ban sem voltam ideges. Na szóval ez zavar. A szoros győzelmek adhatnak karaktert egy csapatnak és az ilyen vereségekből lehet motivációt meríteni és tanulni. Ha ilyen tapasztalatok nélkül megyünk PO-ba, ahol tuti lesz ilyen meccs, akkor ott könnyen megéghetünk egy mentálisan harcedzettebb csapattal szemben. És szurkolóként is zavar, elvégre azért vagyok szurkoló, mert izgulni szeretnék. 😊

Ezeket összegezve, mondjuk úgy, hogy én megelégednék egy végletekig izgalmas meccsen elszenvedett vereséggel, ami tökéletes motivációt adhat a januárira. De ha nagyon elvernek minket, az sem tragédia, abból is ki lehet jönni jól januárra. A lényeg, hogy 3 hét múlva a Ravens-t ütni kell mindenképpen, az a csoportgyőzelem kulcsa.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egyébként meg nincs olyan, hogy kötelező....főleg idegenben nem....ez a Miami jóval jobb játékerőt képvisel, mint amit a 2-4 mutat.....és sajna mi sem voltunk a toppon....
Klemó
Azért ha az első drivokat nézzük, mondjuk a 2.-tól, nem mentünk rosszul. Ott volt egy gát szitu Ben sack-nél kimentünk FG távolságból, de egészen addig azért össze volt ez rakva. Ott mintha Haley elővette volna a régi idők hülye figuráit. Egyszerűen érthetetlen dolgai voltak...lásd amikor Bell 3 futásból hoz 22-t, aztán 3&1-re meg egy furcsa playhívás....nem értem, hogy mi szükség van az ilyen dolgokra, mert nagyon ritkán jön ez be (persze ha bejön...de nem szokott)
Klaci79
Laci ez oké, de amikor 200 yard felett fut egyetlen egy RB ellenünk, akkor ne az O-ról beszélgessünk már.......tartották magukat egy darabig és persze a két INT sokat kivett az egységből, de tegyük a szivünkre a kezünket Butlert megint megverte egy OC....ahogy a Philly ellen is.....
Klemó
Heyward és Shazier személyében hiányzott a front seven és a komplett védelem két legjobbja, meccs közben is voltak sérülések, a második félidőben például a 4/5. számú, undrafted rookie ILB-t kellett all-down játékosként szerepeltetni. És akkor a depth gondokkal küzdő védelemnek még ott volt a hőség is, egyszerűen kifulladtak a játékosaink. Butler kb. az utolsó, akit elővennék a mai gyenge produkció miatt.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egyébként meg nincs olyan, hogy kötelező....főleg idegenben nem....ez a Miami jóval jobb játékerőt képvisel, mint amit a 2-4 mutat.....és sajna mi sem voltunk a toppon....
Klemó
Azért ha az első drivokat nézzük, mondjuk a 2.-tól, nem mentünk rosszul. Ott volt egy gát szitu Ben sack-nél kimentünk FG távolságból, de egészen addig azért össze volt ez rakva. Ott mintha Haley elővette volna a régi idők hülye figuráit. Egyszerűen érthetetlen dolgai voltak...lásd amikor Bell 3 futásból hoz 22-t, aztán 3&1-re meg egy furcsa playhívás....nem értem, hogy mi szükség van az ilyen dolgokra, mert nagyon ritkán jön ez be (persze ha bejön...de nem szokott)
Klaci79
Laci ez oké, de amikor 200 yard felett fut egyetlen egy RB ellenünk, akkor ne az O-ról beszélgessünk már.......tartották magukat egy darabig és persze a két INT sokat kivett az egységből, de tegyük a szivünkre a kezünket Butlert megint megverte egy OC....ahogy a Philly ellen is.....
Klemó
Megértem-megértem....elsősorban én is bennük keresem a hibát és van is benne bőven.
De amikor sorban megyünk 3 & out-okat és a védelem van pályán a szép 5-6 perces O drive-ok helyett, akkor az arányok nagyon felborulnak. Ráadásul Heyward hiánya sajnos olyan mértékű, ami még engem is meglepett. Amit igazán sajnálok, hogy a helyetteseivel is megpróbáljuk azt játszatni, amit Heyward tud és ez igazán nem tűnt egészségesnek. De végig ott van az a kisördög, hogy az OL nem volt jó, Ben egyfolytában túldobálta az elkapókat és hülye playcallingot nyomtunk időnként, pedig jó futóink vannak, de mégse erőltettük. Én azért nem szeretem az O-t hibáztatni ilyenkor, mert róluk pontos képünk van. Ők kb ennyit tudnak, még ha vannak ennél sokkal jobb meccseik is. MA nem ment igazán....a 4 OLB nem az igazi, nem véletlen, hogy Chickillo is ennyit pályán van,, Mitchellnek voltak nagy szerelései, de két büntetésből 30 yard miatt menjen már a p.csába. Golden gyenge volt...Gay és Burns szintén...de sajnos az O, akiktől többet várnék, komoly csalódás volt.

De nézzünk előre. Jó lenne ha nem Hubbard lenne a RT, Ha Green beöltözne, ha a WR-ek egészségesek lennének, ha Shazier és Heyward is visszatérne...ha ezek nem jönnek, akkor csak a coaching-ban bízhatunk, ami ma szintén csődöt mondott,
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Klemó
Klaci79
több mint 8 éve
Már majdnem felültem neked, de szerencsére ők jönnek a Heinz Fieldre 😊
Klaci79
Valóban. Úgy meg aztán pláne nyerünk. 😊
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A pozitívum, h a komplett AFC North szopórolleren volt a hétvégén és így maradtunk az élen. 😊 Jövő héten Pats, Heinz Field, Győzelem 😊

" class="embed">
több mint 8 éve
Klemó
több mint 8 éve
több mint 8 éve
A mait is beleszámítva 5-11 a mérlegünk a legutóbbi 16 meccsen, ahol 50% alatti mérlegű csapat ellen játszottunk idegenben. Ez megint egy tipikusan olyan Steelers-meccs volt. Ben az ilyenkor szokásos formáját hozta már a sérülése előtt is, Haley-nek is pocsék napja volt, az OL hibát hibára halmozott, és a védelem gyengeségei is kijöttek - hozzátéve, hogy még a defense-t hibáztatnám legkevésbé; eleve az egység két legjobb játékosa be sem öltözhetett, a bevethetők közül is a legjobbak szálltak ki meccs közben hosszabb-rövidebb időre, és jól láthatóan a nem épp optimális időjárási körülményekkel is meggyűlt a bajuk.

Kijózanító pofonnak persze ez is jó lesz (nem kétlem, hogy feltüzelve megyünk Foxboróba, sőt az az érzésem, ezek után nyerni is fogunk, és meglesz az idei Steelers első igazi signature W-je), csak jó volna, ha nem csúszna be átlag három meccsenként egy ilyen, mert így a végén még a PO-szereplés kiharcolása is karcos lesz, miközben jelen körülmények között simán kellene behúznunk az AFC North-t. A csoportgyőzelem miatt még mindig nem aggódok, a kiemeléseket illetően viszont sokba kerülhetnek még az ilyen botlások.
vassadi
Már majdnem felültem neked, de szerencsére ők jönnek a Heinz Fieldre 😊
több mint 8 éve
Node maradtunk az élen.....a Giants behúzta.......
több mint 8 éve
A mait is beleszámítva 5-11 a mérlegünk a legutóbbi 16 meccsen, ahol 50% alatti mérlegű csapat ellen játszottunk idegenben. Ez megint egy tipikusan olyan Steelers-meccs volt. Ben az ilyenkor szokásos formáját hozta már a sérülése előtt is, Haley-nek is pocsék napja volt, az OL hibát hibára halmozott, és a védelem gyengeségei is kijöttek - hozzátéve, hogy még a defense-t hibáztatnám legkevésbé; eleve az egység két legjobb játékosa be sem öltözhetett, a bevethetők közül is a legjobbak szálltak ki meccs közben hosszabb-rövidebb időre, és jól láthatóan a nem épp optimális időjárási körülményekkel is meggyűlt a bajuk.

Kijózanító pofonnak persze ez is jó lesz (nem kétlem, hogy feltüzelve megyünk Foxboróba, sőt az az érzésem, ezek után nyerni is fogunk, és meglesz az idei Steelers első igazi signature W-je), csak jó volna, ha nem csúszna be átlag három meccsenként egy ilyen, mert így a végén még a PO-szereplés kiharcolása is karcos lesz, miközben jelen körülmények között simán kellene behúznunk az AFC North-t. A csoportgyőzelem miatt még mindig nem aggódok, a kiemeléseket illetően viszont sokba kerülhetnek még az ilyen botlások.
több mint 8 éve
Ha az O teljes lenne azt mondanám van esély, de egy sérült Bennel nem sok....és Heyward nagyon, de nagyon hiányzott....úgy szedték szét a falunkat, hogy borzalmas volt nézni.....Ayaji-hoz szinte hozzá nem értünk.....
több mint 8 éve
De közben Beckham lehet megnyeri a meccset a Giants-nak 😀