Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Sziasztok, készülve a hétvégére egy gyors kérdéssel bátorkodnék.
Az elején ti voltatok szarok vagy a Skins rogyott meg az alant vitatott TD-től. Ha lehet vonatkoztassunk el attól, hogy mindig kicsit jobbak vagytok a rohadt jónál 😉

A meccsnézést nem erőltetném. Előre tudott Vasas győzelmet csak akkor nézek, ha a faszkorbács sem elég súlyos büntetés.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Ne haragudjatok, nem írok sokszor, mert nem vagyok nagy szakértő, csak egy szurkoló.
Most komolyan egy 4. és 1 yard felállásból szerzett TD agonizáltok? De most komolyan ez valakinek ekkora problémát okoz?
Van arra garancia, hogy megvan utána az első próbálkozás és abból TD lesz? Szerintem nincs és szerintem mindenki látott már 4 próbálkozást 1 yardra úgy, hogy nem lett pont belőle. Szerintem igen.
Mindenki mást szeret a játékban az tény, de azért hagyjuk az okosságot arra sok-sok edzőre ott a partvonalon, tán tudják mit csinálnak.
Egyebet nem szólok.
Go Steelers!
prérifarkas
Szerintem szóljál csak nyugodtan. Egyébként nincs garancia semmire. Inkább úgy fogalmaznék Soldi egy konzervatívabb iskolát képvisel. Józan paraszti ésszel ha megcsináljuk a 4&1-et egy sima FD-re és haladunk tovább, sokkal biztosabb a pontszerzés, mint adni egy lehetőséget, egy mély passzal. Ez is jogos valahol. (Ráadásul ő a két futás egy passz iskolán nőtt fel 😉 )
Szerintem nem nagyon volt veszítenivalónk. Bár az első negyedben még kicsit rozsdás volt az O, de már akkor se kellett az embernek agyonizgulnia magát. Inkább csak idő kérdése volt mikor tér vissza a NO ellen az előszezonban látott forma.
Itt meg amúgy is mindig vitatkozni kell valamin. Ez visz előre minket 😀
Klaci79
Amúgy meg ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy egy 4&1-es TD jó play hivás volt-e vagy sem. Ha egész évben csak ilyen dolgokról kellene agonizálni azt tuti SB-t jelentene. 😊
Én spec. szeretem a tökös játékokat, de teljesen megértem Soldi álláspontját is. Az esélyeket meg úgy sem lehet számszerűsíteni, ez nem póker ahol csak 52 lapból dolgozol.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ne haragudjatok, nem írok sokszor, mert nem vagyok nagy szakértő, csak egy szurkoló.
Most komolyan egy 4. és 1 yard felállásból szerzett TD agonizáltok? De most komolyan ez valakinek ekkora problémát okoz?
Van arra garancia, hogy megvan utána az első próbálkozás és abból TD lesz? Szerintem nincs és szerintem mindenki látott már 4 próbálkozást 1 yardra úgy, hogy nem lett pont belőle. Szerintem igen.
Mindenki mást szeret a játékban az tény, de azért hagyjuk az okosságot arra sok-sok edzőre ott a partvonalon, tán tudják mit csinálnak.
Egyebet nem szólok.
Go Steelers!
prérifarkas
Szerintem szóljál csak nyugodtan. Egyébként nincs garancia semmire. Inkább úgy fogalmaznék Soldi egy konzervatívabb iskolát képvisel. Józan paraszti ésszel ha megcsináljuk a 4&1-et egy sima FD-re és haladunk tovább, sokkal biztosabb a pontszerzés, mint adni egy lehetőséget, egy mély passzal. Ez is jogos valahol. (Ráadásul ő a két futás egy passz iskolán nőtt fel 😉 )
Szerintem nem nagyon volt veszítenivalónk. Bár az első negyedben még kicsit rozsdás volt az O, de már akkor se kellett az embernek agyonizgulnia magát. Inkább csak idő kérdése volt mikor tér vissza a NO ellen az előszezonban látott forma.
Itt meg amúgy is mindig vitatkozni kell valamin. Ez visz előre minket 😀
több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
Egyebet nem szólok.
Go Steelers!

Szerkesztette: prérifarkas

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ben élvezi a játékot, 100% a bizalom oda-vissza most már TH-val és ez a no huddle, a rámondott egy-két play-jel "halálos"....és lehet mondani, hogy nem dobok 4-1-re fel lasztit, de amikor az ellenfél legjobb CB-je a másik oldalon van és Brown egy az egyben egy másik CB-vel, safety ide, vagy oda, hát megpróbálod....mert hát ez volt a killin' play.....
Klemó
Hát nekem nem tetszik, sokkal rizikósabb play, mint behívni egy tuti 1-2-5 yardosat.
Soldados
Rizikósabb, de ha bejön akkor demoralizálóbb. Márpedig önbizalom van, volt bőven. Viszont ha nem akkor visszafelé is elsülhet ez igaz.
polamalu
0-6-nál full faszság volt sztem. 0-6-nál mindenképpen pontokat kell rakni a táblára. Ha bízunk magunkban, akkor menjünk neki egy "tuti" playjel, ha nem rúgjunk FG-t, de behívni egy 50-50 deep ballt az a szememben több mint tökösség, az inkább vakmerőség és hazárdírozás. Szerensére bejött, ez persze óriási pozitívum, de jobb védelmek ellen nem biztos, hogy be fog és még jobban fog fájni a pályán hagyott 3-7 pont.
Soldados
ketfelekepp lehet ezt ertelmezeni [meglehet tobbfelekepp]. Egyreszt egyetertek veled, masreszt lehetettt akkor mar erezni, hogy az O kepes haladni, ha nem akkor, a kov drive-ban. Ha nem jon ossze, ha el is veszitjuk a meccset, akkor sincs katasztrofa. Ellenben azzal, hogy osszejott nem csak a meccset nyertuk meg, de azt is, hogy a kesobbi meccseken nagyon figyelni fognak erre, tobb eselyt adva a slot WR-nek, meg a TE-nek a rovidpasszos jatekra.
xtaki
Igyvan egy meccs nem a következő drive-ig szól, egy versenysorozat pedig még messzebb tekintőbb. Mi ebből a tanulság, egy meg tudjuk csinálni a fier und eincot úgy hogy nem a firstdown a kitűzött céleredmény, kettő nem tömheted tele a boxot, mert iszonyúan "megbüntetnek" érte.

De hát mi az ofenz filozófia érteme, az Áriánusok szerinti helikopáterezünk a farkunkkal s mikor odajutunk baszásközelbe nem tudjuk betolni avagy annyira biztosak vagyunk a tuttiban, hogy még 8 sör jégerrel belefér, de mindig tudják, hogy eccer csak kezünk a csöngőn és onnat nincs kecmec?
( ez a Tónió-féle gólöröm-mozgásminta szabad pszichológiai értemezése)

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jogos és nem vitás, hogy többet lehetett veszteni, de azért az ellenfél második számú CB-vel szemben felálló Brown-ra feldobni a lasztit bőven nem 50% esély....ahogy ha bukunk, akkor a 30 yardról kezdő ellenfél bőven nem TD veszély...
Klemó
Azért egy deep ball sztem semmiképpen sem kínál 50%-nál nagyobb esélyt, túl sok minden történhet. Ha nem BB-AB lenne, kb 20-at írtam volna. 😊 És a 30-asról vaslóban nem azonnali TD-veszély az ellenakció, csak jeleztem a legjobb és legrosszabb verziót.

Én AB-re hívtam volna egy "tuti" playt (pl egy slant), aminek mondjuk 80%-os sansza van. Az tökös, de kevés kockázattal és jó eséllyel hatékony, amivel megmarad az esélyünk a legjobb kimenetelre.

Amúgy a passrush mindenképpen szar volt, ez tény. De azért azt is látni kell, hogy 3-4 emberes volt csak. Kíváncsi vagyok, hogy ez egyszeri game plan volt, vagy sem. Ha igen, akkor mondjuk a komolyabb blitz-csomagok hogyan működnek majd, mert abból semmit se láthattunk most, lévén, hogy nem voltak ilyenek. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hát egy BA fun számára megértem, hogy ez vakmerő volt és vállalhatatlan...(bocs, de ezt nem hagyhattam ki..) 😊

Jogos és nem vitás, hogy többet lehetett veszteni, de azért az ellenfél második számú CB-vel szemben felálló Brown-ra feldobni a lasztit bőven nem 50% esély....ahogy ha bukunk, akkor a 30 yardról kezdő ellenfél bőven nem TD veszély...

Én annak örültem még ahogy Coates visszajött a meccsbe. Borzalmas két drop és egy lepattanó RZ play után megmutatta mire lehet képes....

A pass rush egyedül az ami a D-ben hiányolható volt és ezt Heyward is elismerte....de ez sokkal inkább nem az ő, sokkal inkább az OLB-k gyenge teljesítményére volt visszavezethető.
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Első héten nem vártam semmit,

Szokol
Most is ez volt, amíg az O egy trágyahalom volt (az 1. negyedben 3 and out és turnover volt a mérleg), addig a D-n volt nyomás és állták, mindössze 6 pontot engedtek. Ez nagyon is rendben volt.

Ma teljesen rendben volt mindkét egység.
Soldados
"az O egy trágyahalom volt"
Aggyá nekik, Soldi! 😊
AlterEgó
Az első negyedben - ezt is tedd hozzá. 😉 És elsülhetett volna még rosszabbul Norman qrva nagy védekezése AB-n. 3 and out és turnover, utóbbiból lehetett volna több is. Ekkor qrvára kellett a védelem.

A 2. negyed közepétől viszont már sziporka volt.
Soldados
 m.cdn.blog.hu/va/varazslatosmesefilmek/image/Mesefilmek%20k%C3%A9pekben/Chip%20%C3%A9s%20Dale-%20Csipet%20csapat/Chip%C3%A9sDale%20(2).jpg 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ben élvezi a játékot, 100% a bizalom oda-vissza most már TH-val és ez a no huddle, a rámondott egy-két play-jel "halálos"....és lehet mondani, hogy nem dobok 4-1-re fel lasztit, de amikor az ellenfél legjobb CB-je a másik oldalon van és Brown egy az egyben egy másik CB-vel, safety ide, vagy oda, hát megpróbálod....mert hát ez volt a killin' play.....
Klemó
Hát nekem nem tetszik, sokkal rizikósabb play, mint behívni egy tuti 1-2-5 yardosat.
Soldados
Rizikósabb, de ha bejön akkor demoralizálóbb. Márpedig önbizalom van, volt bőven. Viszont ha nem akkor visszafelé is elsülhet ez igaz.
polamalu
0-6-nál full faszság volt sztem. 0-6-nál mindenképpen pontokat kell rakni a táblára. Ha bízunk magunkban, akkor menjünk neki egy "tuti" playjel, ha nem rúgjunk FG-t, de behívni egy 50-50 deep ballt az a szememben több mint tökösség, az inkább vakmerőség és hazárdírozás. Szerensére bejött, ez persze óriási pozitívum, de jobb védelmek ellen nem biztos, hogy be fog és még jobban fog fájni a pályán hagyott 3-7 pont.
Soldados
ketfelekepp lehet ezt ertelmezeni [meglehet tobbfelekepp]. Egyreszt egyetertek veled, masreszt lehetettt akkor mar erezni, hogy az O kepes haladni, ha nem akkor, a kov drive-ban. Ha nem jon ossze, ha el is veszitjuk a meccset, akkor sincs katasztrofa. Ellenben azzal, hogy osszejott nem csak a meccset nyertuk meg, de azt is, hogy a kesobbi meccseken nagyon figyelni fognak erre, tobb eselyt adva a slot WR-nek, meg a TE-nek a rovidpasszos jatekra.
xtaki
Huhhh, ez több sebből vérzik.

Azzal biztos nem nyertünk meccset, hogy a 2. negyedben 0-6-ról 7-6-os vezetést szereztünk egy vakmerő playjel. Másrészt ha nem sikerül és véletlenül csinálnak egy TD-t az ellenakcióból, az 0-13... Magyarán többet bukhatsz vele, mint amit nyerhetsz. Amit nyerhetsz az egypontos vezetés (amire 1-2-3 yardos "tuti" playjel is megvan az esélyed a folytatásban), amit bukhatsz, az 13 pontos hátrány. Erre mondják, nem éri meg.

Mindegy amúgy, ez lesz egész évben, tavaly is így volt, idén is ez lesz, hogy túl nagy kockázatot vállalunk majd. Lesznek nagyon nagy pillanataink és lesz olyan is, amikor emiatt szopunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Klemó
Soldados
polamalu
Soldados
több mint 8 éve

Szokol
Most is ez volt, amíg az O egy trágyahalom volt (az 1. negyedben 3 and out és turnover volt a mérleg), addig a D-n volt nyomás és állták, mindössze 6 pontot engedtek. Ez nagyon is rendben volt.

Soldados
Aggyá nekik, Soldi! 😊
AlterEgó
Az első negyedben - ezt is tedd hozzá. 😉 És elsülhetett volna még rosszabbul Norman qrva nagy védekezése AB-n. 3 and out és turnover, utóbbiból lehetett volna több is. Ekkor qrvára kellett a védelem.

A 2. negyed közepétől viszont már sziporka volt.

több mint 8 éve
Klemó
Soldados
polamalu
0-6-nál full faszság volt sztem. 0-6-nál mindenképpen pontokat kell rakni a táblára. Ha bízunk magunkban, akkor menjünk neki egy "tuti" playjel, ha nem, rúgjunk FG-t, de behívni egy 50-50 deep ballt az a szememben több mint tökösség, az inkább vakmerőség és hazardírozás. Szerencsére bejött, ez persze óriási pozitívum, de jobb védelmek ellen nem biztos, hogy be fog és még jobban fog fájni a pályán hagyott 3-7 pont.

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522

Szokol

Soldados
Aggyá nekik, Soldi! 😊

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Klemó
Soldados
több mint 8 éve
Klemó

több mint 8 éve
Első héten nem vártam semmit, a vereség sem zavart volna különösebben, főleg nem egy nfc csapat ellen idegenben.

Tavaly óta semmi sem változott: az O minden körülmények között hozza magát, mert jól működik a rendszer. A D pedig továbbra is egy átlagos vagy kicsit alatta lévő ramaty, pedig nagyon szeretnék már látni valami kis fejlődést benne. Hosszú a szezon, erre még van lehetőség, de hogy mitől lesz itt pass rush?? Láttátok amúgy azokat a különleges blitz-csomagokat, amiket az elmúlt 10 évben megszokhattunk? Mert én sem! 😊

Ez a zónavédekezés Tomlinnak a mániája?
Szokol
Mi? Az O minden körülmények között hozza magát? Hány meccset soroljak tavalyról, amikor a D tartott meccsben minket, mert az O szenvedett?

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Első héten nem vártam semmit, a vereség sem zavart volna különösebben, főleg nem egy nfc csapat ellen idegenben.

Tavaly óta semmi sem változott: az O minden körülmények között hozza magát, mert jól működik a rendszer. A D pedig továbbra is egy átlagos vagy kicsit alatta lévő ramaty, pedig nagyon szeretnék már látni valami kis fejlődést benne. Hosszú a szezon, erre még van lehetőség, de hogy mitől lesz itt pass rush?? Láttátok amúgy azokat a különleges blitz-csomagokat, amiket az elmúlt 10 évben megszokhattunk? Mert én sem! 😊

Szokol
Én egy jó gameplant láttam a D-től........én a gamepass-on néztem és ott a kommentátorok meg is jegyezték, hogy láthatóan a Redskins O a folyamatos blitz csomagokra készült, erre zónáztunk a meccs nagy részében....nem véletlenül nem volt annyi blitz, felesleges lett volna kockáztatni....és hozzáteszem a D-nek annyit kellett most tenni, hogy az elején megállítja a rohamokat, nem enged TD-t....megtette......
Klemó
Aranyos vagy! 😊

Ezt úgy írod, hogy ha az lett volna a védelem dolga, hogy szerezzen hat labdát és csináljon nyolc sacket, akkor azt is megcsinálták volna! 😊 Én fejlődést várok tavalyhoz képest, ez egyelőre nem történt meg. Nem fogok az első hét után nyavalyogni, de ennél több kell.
Szokol
a negyedik negyedben engedtek TD-t mit kellet vón még csinálniuk vajon?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Legalább a zászló miatt volt 1 (na jó összesen 2) kickoff return. Ettől a halom touchback-től komolyan kiver a víz.

A D szerintem rendben volt, pont annyit engedett amennyit engednie kellett, de azt hiszem nem a Redskins az amely beárazza a védelmünket, sokkal veretesebb offense ellen is bizonyítani kell majd.
Az O 38 pontját nem kell magyarázni. Deangelo hálistennek úgy pótolta Csengettyűt mint tavaly, a 4. héttől még erősebbek lehetünk.
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Szokol
Én egy jó gameplant láttam a D-től........én a gamepass-on néztem és ott a kommentátorok meg is jegyezték, hogy láthatóan a Redskins O a folyamatos blitz csomagokra készült, erre zónáztunk a meccs nagy részében....nem véletlenül nem volt annyi blitz, felesleges lett volna kockáztatni....és hozzáteszem a D-nek annyit kellett most tenni, hogy az elején megállítja a rohamokat, nem enged TD-t....megtette......
Klemó
Aranyos vagy! 😊

Ezt úgy írod, hogy ha az lett volna a védelem dolga, hogy szerezzen hat labdát és csináljon nyolc sacket, akkor azt is megcsinálták volna! 😊 Én fejlődést várok tavalyhoz képest, ez egyelőre nem történt meg. Nem fogok az első hét után nyavalyogni, de ennél több kell.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Számomra a meccs legjobb jelenete az volt mikor Norman vitatkozott AB-al, erre felküldte Coatest , h akkor szívasd meg te! Öröm volt nézni!!
több mint 8 éve

Szokol
több mint 8 éve
FIRE HAILEY!!!!!!!!! 😊

Rogers, Rogers, Rogers.....már tavaly is áradoztak róla és nagyon sajnálta a staff, hogy megsérült....most látjuk miért.....ebben a dink and dunk játékban bezony ő a puzzle hiányzó darabja.....tipikus slot WR, amolyan Edelman stílus.....

A D arra volt felkészítve, hogy ne, vagy kevés nagy játékot engedjen, cserébe jöhetnek az FG-k....és ha a papírforma alapján az O 30 pont körül szór, akkor megvan a meccs. Bejött, de persze nem lesz mindig ilyen sima, kicsit azért szerencsénk is volt. (persze Ben INT-je ellenben pech volt, vagy bravúr a másik oldalon)

Szerintem Saci visszament volna, ha ez vérre megy, de felesleges volt kockáztatni...
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
polamalu
A tizenkettedik majom, meg a kamat.
Kérdezz nyugottan.
😀
sutianap
Egyébként a meccs csekkjük bizonyos százaléka a bünti, van egy lista. Állítólag.
polamalu
https://operations.nfl.com/media/1337/ap939055581595.jpg?rxy=0.2525%2C0.5280898876404494&width=1417&height=740&v=1d02acd23bd1180&quality=85
NFL Fine Schedule and Appeals Process | NFL Football Operations
See the on-field code of conduct and related fines that the NFL and the NFLPA collectively bargain for all teams — and the players agree to honor — here.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
polamalu
A tizenkettedik majom, meg a kamat.
Kérdezz nyugottan.
😀
sutianap
Egyébként a meccs csekkjük bizonyos százaléka a bünti, van egy lista. Állítólag.