Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Joelee Pittsburgh Steelers 5
Üdv mindenkinek! Elég régen jártam errefelé, de most visszatértem 😀
Csináltam magamnak egy "City of Champions" falióra hátlapot a Pens győzelme után és gondoltam, hogy megosztom veletek is. Akit érdekel, az innen tudja letölteni (tif és jpg formátumban). Nálam ez ketyeg a falon - piros-sárga-kék mutatókkal tök jó.
 www.dropbox.com/sh/dn6py50zww5wofm/AAClZFGnfdv-EyBU1_Fykh8aa?dl=0
Igaz, hogy csak februárig lesz érvényes, mert akkor az egyik (6) szám remélem, hogy változni fog 😉 Használjátok egészséggel!

Haszi! Még nálam van a csináltatott Steelers pólód - igaz már nem adom oda, mert elkoptattam.
Soldi! A Tiéd hogy bírja?

Szerkesztette: Joelee

I. SIG BATTLE CHAMPION
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
szép kis idénykezdet volt....mondjuk inkább megnézek 5 NCAA meccset, mint ezt...
Klaci79
mi volt a problema? szerintem turheto kis meccs volt ez!
xtaki
valahogy nem tetszett...egy sokkal élesebb Car-ra számítottam, de nagyon sok hibával játszottak....a Den meg csak annyit csinált mint az SB-n, akkor is bejött nekik, most is. Érthetetlen, hogy vajon a Car miért nem tudott váltani és nyelték Anderson játékát, mint kacsa a nokedlit, pedig szerintem az újonc QB-től pont ez volt várható...bármelyik nfl meccs van ennyire tűrhető...az meg amit Newtonnal csináltak büntetlenül egyrészt hihetetlen volt, másrészt pedig érthetetlen...nem tudom meddig mehet az, hogy lehet fejen támadni következmény nélkül
Klaci79
Nekem tetszett, nem volt ez rossz meccs. Az sokkal szarabb lett volna, ha a 2. negyedben már 35-7 valakinek. Akkor egy k..va szar meccs lett volna a végére. Így volt még benne izgalom.
polamalu
Nekem sem volt bajom vele. A Panthers kezében volt a momentum és ha tökösebbek, akkor ebben a periódusban tehettek volna annyit közé, amennyit nem tudott volna ez a Broncos visszahozni. Ettől még ezt az 50-est mile-high illett volna berúgni....
Klemó
gano, ne röhögtess

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
szép kis idénykezdet volt....mondjuk inkább megnézek 5 NCAA meccset, mint ezt...
Klaci79
xtaki
valahogy nem tetszett...egy sokkal élesebb Car-ra számítottam, de nagyon sok hibával játszottak....a Den meg csak annyit csinált mint az SB-n, akkor is bejött nekik, most is. Érthetetlen, hogy vajon a Car miért nem tudott váltani és nyelték Anderson játékát, mint kacsa a nokedlit, pedig szerintem az újonc QB-től pont ez volt várható...bármelyik nfl meccs van ennyire tűrhető...az meg amit Newtonnal csináltak büntetlenül egyrészt hihetetlen volt, másrészt pedig érthetetlen...nem tudom meddig mehet az, hogy lehet fejen támadni következmény nélkül
Klaci79
Nekem tetszett, nem volt ez rossz meccs. Az sokkal szarabb lett volna, ha a 2. negyedben már 35-7 valakinek. Akkor egy k..va szar meccs lett volna a végére. Így volt még benne izgalom.
polamalu
Nekem sem volt bajom vele. A Panthers kezében volt a momentum és ha tökösebbek, akkor ebben a periódusban tehettek volna annyit közé, amennyit nem tudott volna ez a Broncos visszahozni. Ettől még ezt az 50-est mile-high illett volna berúgni....
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Amúgy valóban, asszem Pouncey is első héttől kezdő lett újoncként. Viszont védelemben tényleg nem emlékszem ilyenre. Ez hatalmas dolog Hargrave-től.
Soldados

Egyébként McCullersen tényleg semmi fejlődés nem látszódott, Hargrave-ről ellenben az edzésekről is jó hírek érkeztek, és a preseason-meccseken is a csapat egyik legjobbja volt. Ezek után gyakorlatilag csak az szólt ellene McCullers-szel szemben, hogy újonc, de szerencsére nem annyira csőlátású a stáb, hogy pusztán emiatt hátrébb sorolják.
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ian Rapoport ✔ @RapSheet
#Steelers G David DeCastro’s new, 6-year deal is worth $58.07M, source said. So, $10M per year in new money tacked on to 2016.
polamalu
Ebből 2MM a "for abusing Burfict on that goalline play" terminussal címkézve
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
xtaki
Klaci79
több mint 8 éve
Heyward tényleg szuperhős.....két teljes edzésen van túl......jó hír, hogy tegnap minden fontos emberünk Wheatonon kívül teljeset tolt, de állítólag az ő játékára is van esély, mivel ugye hétfőn játszunk...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
xtaki

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Klaci79
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheet
#Steelers G David DeCastro’s new, 6-year deal is worth $58.07M, source said. So, $10M per year in new money tacked on to 2016.
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
DeCastro uj szerzodest kapott.
 www.steelers.com/news/transactions/article-1/DeCastro-signed-to-new-6-year-deal/0fafc309-9905-4b18-9743-1ca877bf34eb
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Örülnék neki h ha Gilbert-Burns páros évekre biztosítaná a CB gondunkat! ...álom álom édes álom! 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Heyward azt mondta, edz szerdán, azaz semmi akadálya a hétfői játékának. Hargrave nem volt biztos az edzésben, de reménykedik a hétfői játékban.

DeCastro pedig arról beszélt, hogy közel a megállapodás, azaz hétfőig sikerül majd egyezségre jutni a hosszabbításról.
Soldados
Wheaton és Gilbert is azt mondja, hogy játszani fog hétfőn.

Eddig ez így biztató, az olvasottak alapján csak Hargrave-ben nem vagyok biztos.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Heyward azt mondta, edz szerdán, azaz semmi akadálya a hétfői játékának. Hargrave nem volt biztos az edzésben, de reménykedik a hétfői játékban.

DeCastro pedig arról beszélt, hogy közel a megállapodás, azaz hétfőig sikerül majd egyezségre jutni a hosszabbításról.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hozzánk is befutott egy tavalyi draftolt 5. körös....PS-be David Cobb......Stingilit amúgy sem értettem nagyon.....mondjuk ha fele így tudnánk CB-ket managelni, nevelgetni.......boldog volnék....
több mint 8 éve
Grant kijátszotta magát szépen az 53-ból a folyamatosan gyengülő előszezon teljesítménnyel.....és azzal, hogy Gilbert ott van, nomeg a "sérült" Golson is előtte volt, nem a PS-ünkbe írt alá, de persze az is lehet, hogy eleve nem is őt céloztuk....

Viszont mivel Golson ott van az 53-ban és így CB lesz az egyik inaktív, így nagyon valószínű, hogy Gilbert ott lesz a pályán hétfőn......poén lenne, ha nyomna egy kick return TD-t.....ha ott lesz, akkor egyszer meg fogjuk próbálni......

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
közben Grant a Bills PS-be költözött...legalább nincs messze a Niagara

Állítólag Hargrave sérülése nem súlyos...örömteli lenne
Klaci79
Akkor majd meglátogatom amikor arra járok a jövő hónap elején 😀
több mint 8 éve
közben Grant a Bills PS-be költözött...legalább nincs messze a Niagara

Állítólag Hargrave sérülése nem súlyos...örömteli lenne

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ezadurva
 pbs.twimg.com/media/CrnY_hrUMAAT7ml?format=jpg&name=large
Nemapálpusztai

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Hát lehet mégse lesz kezdő... A hétfői edzést abbahagyta térdsérülés miatt...
Soldados
Soldi, Te amikor írsz, abból előbb-utóbb, mindig baj van 😊
AlterEgó
Soldi, rólam ne írj légyszi. Most kezdődik a hoki szezon szeretnék végig játszani 😀 Öregen meg nehezen gyógyul az ember.
😀
polamalu
És mit gondolsz így a 4. X után? Sokat veszítenek vele, ha nem tudsz játszani? 😀
Klaci79
Sokat biza. Az egyik legjobb center vagyok, a mi szintünkön 😀 Ami azért nem olyan magas, sőt inkább mély 😀
több mint 8 éve
Soldados
AlterEgó
Soldi, rólam ne írj légyszi. Most kezdődik a hoki szezon szeretnék végig játszani 😀 Öregen meg nehezen gyógyul az ember.
😀
polamalu
És mit gondolsz így a 4. X után? Sokat veszítenek vele, ha nem tudsz játszani? 😀
több mint 8 éve
Soldados
AlterEgó
😀
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Soldados
több mint 8 éve