Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én nem aggódom a TE-játék miatt. Amikor Ben volt a QB, akkor JJ máris produktív volt, ahogy tavaly élesben is láttuk ennek példáját.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Az mindenképpen jó, hogy nincs komoly sérülés, ráadásul TD-t csak mi szereztünk 😊. Bár hogy a Panthers TD-jét miért vették el, hát az elég érdekes volt...
A vereség ellenére több dologgal voltam elégedett, mint ellenkezője.
A legfontosabb, hogy jó volt látni Burns játékát, egészen magabiztosnak tűnt. Igaz persze a mostani elkapóknál jobbak ellen kell majd jól teljesíteni. De Davis is egész jó volt, illetve Dangerfield játéka is tetszett. Mindenhova odaért és keményen szerelt. Bár Shamarko-nál látnék hasonló játékot. Aztán ennyi is, mert a sec-ben több jó teljesítményt már nem tudtam felfedezni.
Ritkán volt eddig ilyen, de most Chickillo játéka se volt rossz, bár elég baj hogy még nem előzné be JJ-t. De Moats is csinált 1,5 sack-et, ráadásul Daryl Williams mellett, aki azért ott van az kezdő OT-k közelében.
NA azt mondjuk nem tudnám megmondani, hogy kit látnék szívesen Tuitt mellett, ha Heyward nem épül fel. Itt is komoly szakadék van, igaz a kezdő DE páros nagyon magas szintet képvisel, nem könnyű ezt a formát hozni egyik backupnak se. Az például egyértelműen látszik, hogy Hargrave lényegesen jobb játékos, mint culáger, így utóbbi komoly lehetőséget szalasztott el azzal, hogy nem tudott tavaly eleget fejlődni.
A támadófal elég gyenge volt. Az egész meccsen dominált a Panthers védőfala, az idei első köröse Butler nagyon jól nyomta. A TE játékunk az ami igazán aggasztó. Állítólag abban bíznak, hogy a 7. héten már játszik Green, de ha jól tudom most még a csapattal se edzhet az első 6 héten. A többiek viszont se elkapásban, se futásblokkolásban nem elég jók.
Richardson személyében viszont egy ügye srácot találtunk.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
"to cut is never be a problem but to stop is..." vagy valami hasonló ugye Noll híres mondata....Tomlinnak nem sokszor volt könnyebb dolga azt gondolom....legalábbis most....

Fort egyértelműen a Shazier-Timmons-Williams trió mögött a negyedik LB és ez most is kiderült. Az, hogy ki lesz az 5. LB és az ILB lesz-e egyáltalán kérdés....szerintem a Vörös nem tett eleget, hogy rögtön az 53-ba kerüljön.

Richardson is bizonyította, hogy őt kell vinni az 53-ba Bell eltiltásáig és talán itt lesz majd érdekesség az, hogy a visszatérése után kitől fogunk megválni, mivel nekem eddig Tüsszentő előtt van, ha csak a futást nézzük....

Emellett ne feledjük, hogy Burns első meccse volt ez. Nekem kifejezetten tetszett a mozgása, két RZ playben szépen ott volt, az egyik kifejezetten bravúros volt, amellett, hogy pick is lehetett volna belőle....

Sajnos itt CB poszton ki is derül lassan, hogy Grant nem nagyon lesz megoldás, így itt nagyon meglepődnék, hogy ha a végső cut után ne hoznánk kívülről embert....

A TE poszt szintén zenész...kicsit összerezzenek azért a James-Grimble-Johnson TE triótól.....persze ha biztosan tudjuk, hogy Green visszajön a 7. héten, akkor nincs akkora gáz, de ha bizonytalanság van, akkor ezt itt erősíteni kell(ene)....

Csiki azt gondolom, hogy bedolgozta magát szépen, nem nagyon lesz itt kérdés, ahogy az sem, hogy Freeney-nek erősödnie kell.

A DL területen nagyjából megvoltunk, így nem nagy dráma, hogy senki nem "jelentkezett be", ahogy azért OL oldalon sincs lyuk, így az sem....de persze egy OT prospect Hawkins kiesése után nem ártana....mert egy-egy sérülés és vékonyka vagyunk....
több mint 8 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
Preseason -ből nem vonunk le mély következtetéseket ugye, mert itt elsősorban mindenki aki nem rosterspot ért harcol arra koncentrál, hogy ne sérüljön meg ami nekünk többé-kevéssé összejött. Remélem az elején tudjuk tartani magunkat aztán szépen lassan lesz Bell, Green, Bryant és PO ra meg mehet a henger😊
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
ugyan meg csak az elso felidot neztem , de eleg gyatranak tunik az egesz backup reszleg.
Moats, csiki mutatott par jo mozdulatot, de kb ennyi

Szerkesztette: xtaki
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Roethlisberger, Mettenberger, jön a trade Böringerért?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mettenberger in da house😊 Ez nem tűnik rossz húzásnak.
Razi
Én anno azt hittem hogy őt már a drafton behúzzuk. Most már tartsuk itt.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
hát pedig k. williams rb, most éppen nálunk van próbajátékon...és ugye itt a bátyuska is....van egy pici hátszele talán
Klaci79
Csak szét van hízva, mint egy mangalica, ment s

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
hát pedig k. williams rb, most éppen nálunk van próbajátékon...és ugye itt a bátyuska is....van egy pici hátszele talán

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Razi
Ez kibaszottjóhúzás, bergeristák föl!
sutianap
Első tipp ül (claim FA QB), második tipp ülni fog (claim FA CB) 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Állítólag Gradkowskit IR-re tettük.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Razi
Ez kibaszottjóhúzás, bergeristák föl!

több mint 8 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 562 — kheanton@gmail.com
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Minő meglepetés: az NFL felmentette Harrisont és persze a két Packers LB-t is.
Soldados
Goodellt ismerve az ember azt hinné, hogy Harrisonnak ilyenkor már reflexből megy az eltiltás 😀

A Cleveland szépen elintézi, hogy biztosan ne kelljen számolni velük ebben a szezonban sem. Nem mintha komoly tényezők lettek volna az AFC North-ban 😀
polamalu
Mondjuk úgy érthető, hogy egy Steelers fan vezeti őket 😛 Nekünk is el kéne küldeni a 110.000 részvényes egyikét, hogy vegye meg a Minnesotát 😀

Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Minő meglepetés: az NFL felmentette Harrisont és persze a két Packers LB-t is.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
A Cleveland szépen elintézi, hogy biztosan ne kelljen számolni velük ebben a szezonban sem. Nem mintha komoly tényezők lettek volna az AFC North-ban 😀
polamalu
Azért ez döbbenet.....folyamatos rossz döntések sora.....azért ilyenkor ugrik be, hogy nem természetes, hogy egy franchise kis tulzással mindig az SB-ért van harcban...

Közben pedig mi varázsoltunk tovább, csak Brownért volt minden....egy fizetési átstruktúrálást csináltunk 2016-ba 2017-ről azzal, hogy megígértük, hogy az idény végén hosszabbítunk. Ez a struki tehát a "nap végén" egy szimpla fizuemelés. Boldogság tehát AB-nél, várjuk az újabb all pro évet....
több mint 8 éve
Állítólag AB84 kap egy kis fizetésemelést és olyan 4 millával fog többet kapni, mint a szerződése szerint járna neki. Korrekt megoldás, akárcsak tavaly...megérdemli...10.25 millió az új fizu

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
több mint 8 éve
Rohaggyonmeg Zőccség, remélem húzunk föl TE-t, ez a szánalom meg takaroggyon.
sutianap
Minden San Diegói ekkora seggfej? Most lehet körbenézni, ki van szabadságon... Congrats to Colbert! Jut eszembe, hogy nekem is fáj a fejem, akkor ezért most kapok pénzt?
Alter Egó
Nem, me Metyúzt imággya Tomlin, akkora blue collar, hogy nemsoká feleségülveszi
sutianap
A Rikárdót? Akkor inkább a a "No, Miss(i)t, most nem-nem, angol órára jöttem" 😊
több mint 8 éve
sutianap
Minden San Diegói ekkora seggfej? Most lehet körbenézni, ki van szabadságon... Congrats to Colbert! Jut eszembe, hogy nekem is fáj a fejem, akkor ezért most kapok pénzt?
Alter Egó
Nem, me Metyúzt imággya Tomlin, akkora blue collar, hogy nemsoká feleségülveszi

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
RB Karlos Williams után érdeklődünk
Klaci79
Feleslegesen
sutianap
Lehet h azért környékezték meg, mert ha Bell többet szív mint fut, akkor Game Over nála a Steelersnél, és akkor lenne egy fiatal nagyszerű futónk! De ez remélem Soha sem fog megtörténni!!
több mint 8 éve
sutianap

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Steelers have released S Jacob Hagen, DT Devaunte Sigler and CB Kevin White. Green pedig PUP-on, legalább 6 meccs kimarad

Ed Bouchette ‏@EdBouchette 21m21 minutes ago
As we mentioned before, Green a candidate for worst Steelers UFA signing ever, considering $ and wasted effort to replace Heath Miller

több mint 8 éve
A nyilatkozatokból az látszik, hogy Lewisnak adtunk egy hónapot....így tapasztalt embert nem várok, sokkal inkább rookie, vagy másod éves "kukázást" a végső cut-okból...
Klemó
Én se várok, viszont ez azt jelentené, hogy Burns jó. Ránkférne.