Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.az odom gyerek egy 6,8 magas, 250 fontos, kis TE, aki 4,79 alatt futotta a 40et
Spy
Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
Szerintem nincs olyan forgatokonyv, hogy ne legyen baromira draga Bell iden-jovore-akarmikor ( ha jatekra tud jelentkezni)Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk Tuittal hosszabbítunk e vajon, vagy Bell-el mi lesz. Ha Bell lehoz egy újabb tavalyihoz hasonló évet és mondjuk egészséges is tud maradni, jövőre baromi drága lesz.
Klaci79
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.90-be PS-be beférnek az ilyen RB-k. 53-ba már más kérdés, ott most nem ez a típus van.
Spy
Arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk Tuittal hosszabbítunk e vajon, vagy Bell-el mi lesz. Ha Bell lehoz egy újabb tavalyihoz hasonló évet és mondjuk egészséges is tud maradni, jövőre baromi drága lesz.
több mint 8 éve
Matt Galambos ILB, Phazahn Odom TE és Corey Jones WR kapott lehetőséget eddig a próbajátékosok közül. Ma lesz 90-es kerethirdetés OTA-kra.Úgy tűnik ezt a Chris Rainey, Dri Archer típust nem tudja feladni a stáb.
több mint 8 éve
A vendeglatok: A 911 airlift wing pittsburghi csapata hercules ekkel.www.youtube.com/watch?v=Akuk4nZeUvU&t=16s
több mint 8 éve
A vendeglatok: A 911 airlift wing pittsburghi csapata hercules ekkel.youtu.be/fD-XO4HZ-SY
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
C 17 Globemaster III pilota ulesebol nezet a Pittsburghi showra, repterre...youtu.be/-hVxUtz-dh4
több mint 8 éve
De akit erdekel ez, az szoljon es teszek fel tobb videot. Vagy kepet. youtu.be/BCkhoIOIlMs
több mint 8 éve
Itt is akartam egy elo dolgot csinalni, de sajnos csak bizonyos ideig tudtam ezt a faceval. Mindegy, legkozelebb... Ha ... photos.google.com/albums
több mint 8 éve
azt mondják, hogy igencsak jók voltak a cb-k(sutton, allan)a minicamp első napján:Egyszer már belenyúlhatunk mi is (majd meglátjuk mit tudnak AB ellen 😉 )
www.scout.com/nfl/steelers/story/1777937-cornerbacks-steal-spotlight-and-ball
zzz888
több mint 8 éve
azt mondják, hogy igencsak jók voltak a cb-k(sutton, allan)a minicamp első napján:www.scout.com/nfl/steelers/story/1777937-cornerbacks-steal-spotlight-and-ball
több mint 8 éve
Egy ket kerdes. Melyik erdekelne jobban benneteket, egy kocsival es gyalog felvett video felvetel Pittsburghrol, avagy egy elo bejelentkezes mondjuk facebookon ahol korbe tudnalak benneteket vinni arra, amerre akarnatok? Stadion elott, pnc park elott belvaros stb... A masik, az lenne, hogy ugyenez erdekelne titeket innen a kornyekrol eloben, avagy a videonal tobb nem kellene.Nem mervado a szavazatom, de a nem eloadas kezelhetobb szamomra, de a sima kepekert is rajongok ( ami a telom tud kezelni az a legjobb). Esetleg elmehetnel Poe varosaba is egy idegenbeli meccsre ( eddig vezeti a szavazast 😊 )
Csak azon agyalok, hogy elmehetnek szabadidomben egy ket helyre es mondjuk eloben interaktivan lathatnatok azokat, avagy megszavazhatnank hova menjek stb. Es ha erdekel esetleg meg ugyanezt eljatszhatnank egyeb kozelebb levo dologgal is...
Velemeny?
gabistar
több mint 8 éve
Gabi, nekem aki jártam kint nem releváns. Azok akik még sosem voltak kint azok szavazzanak. Sztem aki tervezi annak megéri megnézni mi hol is van é milyen élőben. Aztán eldöntheti hová megy el. A Fort Pitt emlékmű vagy fent a tunnel feletti hegy és a kilátás (ott nem tudom van-e valami park vagy ilyesmi) nekem is érdekes lehet oda nem sikerült feljutni.
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Tre Boston a Chargers-hez ment végül. Állítólag annyira szar volt az ajánlatunk, hogy csak a LAC és a Bills ajánlata volt érdekes számára. Én nem tudom mit látnak Goldenben, de én csak a sok benézett játékára emlékszem. Lassan már Thomast is visszasírom, pedig ő se lenne megoldás.
több mint 8 éve
Hawkins-ot nagyon dicsérik az edzők, amit igazán jó hallani. Gondolom ezért aztán valóban nem is kellett foglalkozni a drafton az OL emberekkel.
több mint 8 éve
Egy ket kerdes. Melyik erdekelne jobban benneteket, egy kocsival es gyalog felvett video felvetel Pittsburghrol, avagy egy elo bejelentkezes mondjuk facebookon ahol korbe tudnalak benneteket vinni arra, amerre akarnatok? Stadion elott, pnc park elott belvaros stb... A masik, az lenne, hogy ugyenez erdekelne titeket innen a kornyekrol eloben, avagy a videonal tobb nem kellene. Csak azon agyalok, hogy elmehetnek szabadidomben egy ket helyre es mondjuk eloben interaktivan lathatnatok azokat, avagy megszavazhatnank hova menjek stb. Es ha erdekel esetleg meg ugyanezt eljatszhatnank egyeb kozelebb levo dologgal is...
Velemeny?
több mint 8 éve
future hall of famer long snapper is aláírt végre 😀Plusz Conner is. Így már csak az 1., 2., 3.a és 4. körös hiányzik.
zzz888

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
future hall of famer long snapper is aláírt végre 😀
több mint 8 éve
goo.gl/photos/CZrc2qmoAuS3mWU3AA kep, video kozepere kattintva indul el a video. Ujat kellett csinalnom, mert itt az sme miatt a youtube letiltotta a videot, ugy tunik viszont hogy nalatok megy. Szoval valamelyik a ketto kozul menni fog. Bocsi a sok offert.