Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Ike valóban nem volt elit, de ennek egyetlen oka volt, hogy nem volt playmaker (kevés INT). Ellenben az egyik legjobb, legmegbízhatóbb cover corner volt a ligában. Lewis hosszabbítása - fiatal játékosról lévén szó - sokkal drágább lett volna, ellenben nem kaptunk volna cserébe jobb játékost. Az már csak plusz, hogy Ike vocal leader is volt az öltözőben. Szóval amikor dönteni kellett két CB között kérdés sem lehetett, kit választunk. Olcsóbb volt, jobb volt, és a csapat vezére volt. Az egyetlen dolog ami Lewis mellett szólt, a kora. Szóval nem Rooneyhoz fűződő viszonya miatt maradt Ike.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Potyognak a CB-k, vajh ki pottyan hozzánk?Keenan Lewis-re szavazok! Brownernek is örülnék, de ott nagy lehet a gond a Seahawksba sem maradt meg!
K'Waun Williams (ex-Browns)
Brandon Browner (ex-Seahawks)
Keenan Lewis (ex-Saints)
Demetrius McCray (ex-Jags)
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Potyognak a CB-k, vajh ki pottyan hozzánk?K'Waun Williams (ex-Browns)
Brandon Browner (ex-Seahawks)
Keenan Lewis (ex-Saints)
Demetrius McCray (ex-Jags)
több mint 8 éve
RB Karlos Williams után érdeklődünkFeleslegesen
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
RB Karlos Williams után érdeklődünk
több mint 8 éve
Spy
2 337
Megpróbálom 😊+Ladarius Green, a desired Heath-pótlék játéka bizonytalan, kinézhet neki egy PUP listás kezdés, 0-tól 16 v. 19-ig bármelyik meccsszám állhat a neve mellett a szezon végén akkor is, ha a visszavonulása csak médialufi volt.
BB jó formában, sérülésről nem tudunk. AB84 szintén.
Bell a KC ellen 4. meccs jöhet vissza. A falból csak Gilbert (RT) játéka kérdéses jelenleg, bár ő bízik benne, hogy játszhat az első héten már.
Eltiltott Bryant, aki vissza se térhet.
Védelemben Heyward most megsérült 1-2-3 hét pihi. Tuitt párja még kérdéses, de ő egészséges.
Timmons-Shazier helye biztos
Sec-ben sérült Burns, aki valószínűleg az első napon már lesz.
Klaci79
több mint 8 éve
Megpróbálom 😊Elég lett volna annyit írni, hogy tuti PO. A hagyományos Steelers recept - Úgyis több pontot teszünk fel, mint amennyivel kitömnek - működik! 😊
BB jó formában, sérülésről nem tudunk. AB84 szintén.
Bell a KC ellen 4. meccs jöhet vissza. A falból csak Gilbert (RT) játéka kérdéses jelenleg, bár ő bízik benne, hogy játszhat az első héten már.
Védelemben Heyward most megsérült 1-2-3 hét pihi. Tuitt párja még kérdéses, de ő egészséges.
Klaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Armstead rögtön az egyik eset után már valóban le is jött, addigra kétszer verte meg JJ. Utána viszont már nem is láttam olyan sokat a pályán. Bár lehet csak azért nem emlékszem rá, mert már nem volt szóra érdemes megoldása. Na majd mindjárt ránézek a meccs ezen szakaszára.Egyébként jut eszembe. Nagyon jó volt látni az első játékokban Jarvis Jones-t. Volt ugyan valami szabálytalansága, de egész jól terrorizálta Brees-t.Engem is valósággal sokkolt, amit pass rush-ban mutatott az elején egy nem is akármilyen LT ellen, aztán a kommentátorok mondták, hogy Armstead sérülésből jött vissza és még közel sem volt száz százalékos állapotban, hamarabb le is hozták, mint a first-team OL többi tagját. Utána a helyére beálló "klasszis", Tony Hills már simán megfogta JJ-t. 😀
Klaci79
vassadi
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Megpróbálom 😊BB jó formában, sérülésről nem tudunk. AB84 szintén.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Egyébként jut eszembe. Nagyon jó volt látni az első játékokban Jarvis Jones-t. Volt ugyan valami szabálytalansága, de egész jól terrorizálta Brees-t.Engem is valósággal sokkolt, amit pass rush-ban mutatott az elején egy nem is akármilyen LT ellen, aztán a kommentátorok mondták, hogy Armstead sérülésből jött vissza és még közel sem volt száz százalékos állapotban, hamarabb le is hozták, mint a first-team OL többi tagját. Utána a helyére beálló "klasszis", Tony Hills már simán megfogta JJ-t. 😀
Klaci79
több mint 8 éve
Valaki lenne olyan kedves és két sorban összefoglalná, hogy az impact játékosok közül ki sérült/eltiltott/jöhet vissza stb?A szezonelőtti PO előrejelzésemhez kellene 😀
Köszönöm.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egyébként jut eszembe. Nagyon jó volt látni az első játékokban Jarvis Jones-t. Volt ugyan valami szabálytalansága, de egész jól terrorizálta Brees-t.
több mint 8 éve
Eli Rogers úgy játszik, ahogy a hírek szóltak róla...és ez a Wheaton-Brown-Rogers trió energiában, gyorsaságban robbanékonyságban kiegészülve egy Bellel egyelőre félelmetesnek tűnik....KlemóSzámomra csak az a kérdés, hogy kinek fogunk dobni a redzone-ban?
J.James-nek...?
Tartok tőle, hogy megint ez lesz a legnagyobb bibi az offense játékban.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Keretszűkítés!!!P Will Monday is ment, nem vártak vele hétfőig... + 4 elbocsátó levél még gazdára vár!
OT Jerald Hawkins (Placed on Reserve/Injured List)
QB Dustin Vaughan (Waived Injured)
LB Jordan Zumwalt
LB Mike Reilly
WR Isaac Blakeney
WR Levi Norwood
TE Michael Cooper
DE Giorgio Newberry
DT Khaynin Mosley-Smith
CB Julian Whigham
Klaci79
Az újonc Jerald Hawkins vállizület szakadást szenvedett, őt műteni kell. 😕 (Tavaly az "én Golsonom" járt így.)
A 2014-es 6. körös Jordan Zumwalt két év IR után, egészségesen már nem maradhatott. (Ez lesz vajon az "én Golsonom" sorsa is? 😊 )
A maradék camp body vagy még az sem.
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Keretszűkítés!!!OT Jerald Hawkins (Placed on Reserve/Injured List)
QB Dustin Vaughan (Waived Injured)
LB Jordan Zumwalt
LB Mike Reilly
WR Isaac Blakeney
WR Levi Norwood
TE Michael Cooper
DE Giorgio Newberry
DT Khaynin Mosley-Smith
CB Julian Whigham
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Persze nem néz ki jól, de azért a Colts és a Ravens Boys szurkeszek gondolkodás nélkül elfogadnák ezt a sérülést pl.....ellentétben az ő sérüléseikkel.......Az biztos...de hány olyan év volt amikor mi is így álltunk? Sajnos ez nagy szívás, nekünk is az volt, most nekik is és lehet jövő héten megint másnak lesz...ezért én nem fogok inkább az ő sérültjeikkel itt foglalkozni...
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Persze nem néz ki jól, de azért a Colts és a Ravens Boys szurkeszek gondolkodás nélkül elfogadnák ezt a sérülést pl.....ellentétben az ő sérüléseikkel.......
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ez nem néz ki jól, de azt mondja Cam, hogy játszani fog az első fordulóban
több mint 8 éve
Gizinéni
522
((((Megnéztem lassítva ezt a Heyward esetet. Tényleg nehezen tudom türtőztetni magam. Büdös, gyökér 68-as simán rávetődött Heyward bokájára. Mindezt egy felkészülési meccsen. Nyilván persze számára semmi következménye nem lesz ennek))))www.neworleanssaints.com/team/roster/Tim-Lelito/8fa0083f-8ef3-46e8-b786-6590fc9f6391
Klaci79
Tim Lelito! Róla beszélünk, mielőtt a 68-asokat szidni kezded... lévén az egy generáció 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
((((Megnéztem lassítva ezt a Heyward esetet. Tényleg nehezen tudom türtőztetni magam. Büdös, gyökér 68-as simán rávetődött Heyward bokájára. Mindezt egy felkészülési meccsen. Nyilván persze számára semmi következménye nem lesz ennek))))
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Az jutott eszembe hogy utálta Ben ezt a játékot..(dink and dunk)..most meg érezhetően fürdik benne.....ahogy Ádi mondja a Saints nem tudta hol van.....ráadásul ha nincs az a buta Bell fumble, akkor 17:0 lett volna a realitás....Eli Rogers úgy játszik, ahogy a hírek szóltak róla...és ez a Wheaton-Brown-Rogers trió energiában, gyorsaságban robbanékonyságban kiegészülve egy Bellel egyelőre félelmetesnek tűnik....és akkor még nem beszéltem arról mi lesz, ha Green is a pályán lesz....hozzáteszem azért, hogy ez a Saints védelem fiatal és habár jó játékot mutattak az első két meccsen, azért nem elit védelemről beszélünk....
Heyward kapcsán örüljünk, hogy nem szakadt el mindene......az a chop blokk, ha sikerül teljesen nem ússza meg....nem arra ment a play, így nem nézett oda, a guard pedig ráugrott a lábára....valószínűleg elszámolta magát Cameron gyorsasága kapcsán, de vazze, hány embernek kell még megsérülnie így, hogy ez legyen teljesen tiltott......
Ő maga optimista és a playben rögtön fel is ugrott....remélem tényleg nincs nagy baj.....bár ez a high ankle sprain rossz előjel....picsába....
több mint 8 éve
vassadi
15 617
A komplett first-team offense két drive-ot töltött a pályán, mindkettőben felmosták a padlót a Saints védelmével.Azért az első félidő azt is előrevetítette (na nem mintha ez bárkit meglepetésként érne), hogy ebben a szezonban is bőven lesz majd gondunk a secondary-vel. Cockrell eléggé el volt veszve, Sean Davis pedig becsülettel teszi a dolgát, de érezhetően nagy falat még neki ez a no. 1 nickel back szerepkör. Az is elég baj, hogy Burns ma sem volt bevethető, bár a meccs előtt azt mondták, van esély a játékára, úgyhogy a Panthers ellen remélhetőleg már pályára léphet.
Az első csapat a Brown-Wheaton-Rogers kezdő WR-sorral állt fel, így miután ez a főpróba volt, most már kijelenthető, amit az első két meccs után is valószínűsíteni lehetett, azaz hogy Rogers beelőzte a depth charton Coates-t, és a másodéves UDFA fog kezdeni. Coates még a negyedik negyed legvégén is pályán volt. Most egyébként egész korrekt meccset hozott.
Hargrave megint sok játéklehetőséget kapott (McCullerst egyáltalán nem láttam a pályán, de se a meccs előtt, se utána nem olvastam sérülésről vele kapcsolatban), és újfent élni is tudott ezzel. Főleg pass rush-ban villogott most is, folyamatosan nyerte a párharcait, volt sackje és leütött passza is. Az is egyre tisztábban látszik, hogy ő lehet a legjobb nickel rusherünk Heyward és Tuitt mögött. Ha nem jön közbe sérülés, szerintem többet fog játszani éles meccseken, mint McCullers.
A kezdők közül Heywardnak a bokája sérült meg, a meccs után ő maga azt nyilatkozta, hogy felépül az alapszakasz első fordulójára, Tomlin azt, hogy nem tudja, mennyire komoly a baj. High ankle sprain, ami azért két hétnél többet is igénybe vehet. Majd a mai MRI után okosabbak leszünk. Gilbert is idő előtt hagyta el a pályát, de az ő sérülése elvileg nem komoly.
több mint 8 éve
xtaki
3 443
Nem láttam a meccset, most nézem a stattot! Mik ezek a számok Jones neve mellett..22/19 206 yard 1 TD 000 INT! Egy állat Landry barátunk!most nezem. BB mar megtorte oket 2 majdnem hibatlan drive-al. es LJ is tud egy egy meccsen, ahogy ez a mult szezonban is kiderult, csak konzisztensen nem tudja hozni ezt a szintet [ ami egy jo backup QB szint lenne]
steelwolf
több mint 8 éve
Nem láttam a meccset, most nézem a stattot! Mik ezek a számok Jones neve mellett..22/19 206 yard 1 TD 000 INT! Egy állat Landry barátunk!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Osemele nem mérvadó DeCastro esetében, az ő éves átlagkeresete közel másfélszerese a második legjobban fizetett guardénak. Kvázi OT fizetést kapott; amikor őt szerződtette a Raiders, még az is benne volt a pakliban, hogy kezdő LT lesz, Pennt csak később igazolták vissza, és hosszútávon még simán lehet Osemeléből LT. Úgyhogy még ha top OG fizetést is kap DeCastro (nyilván azt fog, ha hosszabbítunk vele), akkor sem fogja a bére megközelíteni Osemeléét.végig Decastróról beszélt ArtZwei, akivel hosszabbítani akarunk - márpedig ha megnézem az Osemele szerződést, akkor ott várható caphit emelkedésMár Mitchellnek is átstrukturáltuk.....AB szerződéshosszabbítás a láthatáron?Brown 12 milliós cap hitje sem emelkedne egy esetleges hosszabbítás esetén, úgyhogy neki sem kell helyet csinálni.
(Belllel ezek után nem hiszem, hogy idény előtt hosszabbítunk)
Klemó
Az egyetlen játékosunk, akinél szóba jöhet idén a szerződéshosszabbítás és ebben az esetben jelentősen növekedhet a cap száma, az Bell.
vassadi
sutianap