NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 158
Nekem úgy tűnik az első körben inkább az EDGE rushereket nézzük. Arra számítok, hogy onnan érkezik valaki, esetleg Obi Melifonwu S akinek nagyon udvaroltunk. T.J. Watt, Haason Reddick, Takkarist McKinley vagy Tim Williams is elképzelhető az első körben. Bár Reddick, ahogy Klemó írta, nem éppen egy prototípus 3-4 OLB.
Klaci79
Ki maradhat bent nekunk ilyen kesei pick ig az elso korben OLB ha azt hozunk, aki jo lenne? Vagy ki lenne a legjobb 3 olb, aki nekunk fekudne elso korben? Ezt kerdem akkor mindenkitol. Ki kit szeretne OLB poszton latni nalunk 1 korben, ha azt hozunk? Mennyi ra az esely... En nem nezek ncaat sajnos, most mas ugybol kifolyolag meg nem is tudtam utananezni ki hogy teljesitett ki milyen stb. Szoval mit gondoltok?

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Saci mellé pont nem gyors ILB kell, ahogy Timmons sem volt az. Nálam továbbra is a passrusher áll az 1. számú need pozícióban, aztán a 2nd WR.

Én nem dőlök a kardomba, ha Vince kezd Saci mellett. Teljesen jó futás ellen.
Soldados
Egyetértek.....és nem is gondolom, hogy a futás ellen gyengülnénk. A passz védekezésben viszont Williams nem az igazi, de ott - és ez a fontos - sokkal inkább egy playmaker slot CB a hiányzó láncszem, mint Timmons, akit simán lefutottak már a TE-k is.

Azt azért hozzáteszem, hogy Reddick nekem pont azért lenne jó pick, mert ha kell, akkor visszalépve játszik, ha pedig kell megy blitzre...ebben a két TE-s világban futni is tudni kell....különben szétszednek.
Klemó
Igen en is ezt akartam kihozni, amikor azt irtam hianyzik ott a sebesseg az o posztjan. Mert minden masban jeles. Es jol is helytallt. De a zonaink lekovetesehez, kereszt te wr mozgasoknal stb nel szerintem hianyzik majd a sebesseg, ha o kezd. Es ezt nem szeretnem latni. Mert a regi idokben tokeletes lenne o, de a mostani rendszerunkbe kell a fizikalitas mellett a gyorsasag is. Saci melle kell a fizikalitas az biztos. De ezert volt ott timmons. De vince meg timmonsnal is lassabb. Es ez visszalepes lenne szerintem.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
Nekem úgy tűnik az első körben inkább az EDGE rushereket nézzük. Arra számítok, hogy onnan érkezik valaki, esetleg Obi Melifonwu S akinek nagyon udvaroltunk. T.J. Watt, Haason Reddick, Takkarist McKinley vagy Tim Williams is elképzelhető az első körben. Bár Reddick, ahogy Klemó írta, nem éppen egy prototípus 3-4 OLB.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 790
Saci mellé pont nem gyors ILB kell, ahogy Timmons sem volt az. Nálam továbbra is a passrusher áll az 1. számú need pozícióban, aztán a 2nd WR.

Soldados
Egyetértek.....és nem is gondolom, hogy a futás ellen gyengülnénk. A passz védekezésben viszont Williams nem az igazi, de ott - és ez a fontos - sokkal inkább egy playmaker slot CB a hiányzó láncszem, mint Timmons, akit simán lefutottak már a TE-k is.

Azt azért hozzáteszem, hogy Reddick nekem pont azért lenne jó pick, mert ha kell, akkor visszalépve játszik, ha pedig kell megy blitzre...ebben a két TE-s világban futni is tudni kell....különben szétszednek.
több mint 8 éve
Én a mostani kezdő OLB és ILB párossal rendben vagyok, vagyis, ha nem jön első körben egyik sem az nekem nem dráma. Ettől még OLB és ILB picket 1-3. körben mindenképpen elvárnék, mert kell mind a két posztra prospect. Ahol nem vagyunk rendben az a slot corner pozíció, ahogy nekem a slot WR pozi is problémás. A TE class annyira mély és jó, hogy akár a negyedikben is találhatunk szép reménységet.

Egy szó, mint száz nekem OLB-ILB-CB-WR az 1-2-3-3 pickeken attól függően, hogy ki van bent és érdemes-e azzal, hogy WR szinte bizonyosan nem az első körben. Aztán pedig jöhet egy TE a 4 picken. Végül pedig 5-7. pick már bónusz ott BPA húzás lesz.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
You missed the part where an 11-5 team lost a starter, a part time starter, and a solid receiver but gained nothing.
So yes we have gotten worse. if you don’t want to admit that, you can admit that we haven’t gotten any better. While teams like baltimore and new england are making moves to improve, we sit back scared and broke with thumbs up butts. Bocsi az idezetert, de paran ezt gondoljak a mi huzasainkrol. Csak hogy ha mar unnepelunk van e okunk ra. 😊 De legalabb tokosen csinaljuk mindezt.
gabistar
Valóban nem erősödtünk, de nálam csak Timmons jelent gyengülést. Wheaton és Jarvis Jones távozása semmiféle űrt nem hagy maga mögött. Timmons pedig annyi garantáltért nekem se kellett volna, hiába szeretem. Viszont még hátravan a draft, nálunk úgyis mindig az a fő csapásirány, az a ritka, amikor aktívak vagyunk FA-piacon. Szerencsére - teszem hozzá.

Szóval semmi tragikus nem történt.
Soldados
Igen, most szerintetek mi lesz az olb poszttal? Huzunk oda elsonek, vagy ilb nek? Mert hat harrison vs vince kozul meg vince nem kezdo kaliber de csak azert mert a mi rendszerunkben gyors lb kell oda, de saci helyen jol kezdett amikor kellett. Es jol helyettesitette, de akkor persze timmons volt a tarsa. Szoval ne ertsetek felre birom vincet. Es jo jatekos is, csak kar hogy nem gyorsabb, mert egy rendkivul biztos tackle gep es futas ellen is nagyon jo. De ma ebben a passz happy gyors wr te felallasokban parszor biztos megegetnek.

De harrison meg azert 38. Szoval akkor most ha nem hozunk valakit kezdonek ilb t fa rol, (amit megprobaltunk de nem jott ossze, de azert mutatta hogy szeretnenk igazolni ide kezdot), akkor kiket gondoltok draft neednek most. Csak erdeklodes keppen. Meg mert amugy sincs sok hir, meg nem is valoszinu hogy lesz. ILB vs OLB fontosabb? Kik lennenek jok nekunk ilb es olb poszton, ki kit szeretne ott latni....

Szoval ki mit gondol kit huznank vagy milyen posztra huznank, ha ma lenne a draft? Draft tipp elso felvonas:

1 OLB 2 ILB 3 WR/4 CB 5 RB 6 OL 7 S

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Huntert gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.

A tegnapi hírekhez képest az mennyire reális h ma azt olvastam h napokon belül dönt h nálunk , a Patsban vagy a Jetsben folytatja?
Gergőke
Gondolom Hightowerre gondolsz. Ma eldönti, hogy megy vissza a Pecc-be 😊 Vetminért....
Klaci79
Igen, rá gondoltam. 😊

több mint 8 éve
Huntert gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.

A tegnapi hírekhez képest az mennyire reális h ma azt olvastam h napokon belül dönt h nálunk , a Patsban vagy a Jetsben folytatja?
Gergőke
Gondolom Hightowerre gondolsz. Ma eldönti, hogy megy vissza a Pecc-be 😊 Vetminért....
több mint 8 éve
A One year deal with Steelers for Hunter az biztos...
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Huntert nem gondolom rossz igazolásnak. Tavaly csak 10 elkapása volt vidzont abból 4 TD.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 8 éve
ezzel akkor valószínűleg kihúzhatjuk a wr draftot, kivéve, ha valaki olyan lesz bent akit hülyeség lenne nem behúzni
zzz888
Nem feltétlenül gondolom így, viszont Timmons miatti ILB need miatt csökkenteni kellett a needeket más poszton az biztos. Viszont azon nagyon csodálkoznék ennek ellenére, ha TE/WR pick nem volna az első három körben. (akár WR ÉS TE)

Kiváncsi leszek még mi lesz a FA piacon...
több mint 8 éve
Persze igen biztosíték, de mindenesetre jelzi, hogy ezt - mármint, hogy legyen egy igazi deep threat - mindenképpen akarunk jövőre Bryant ide, vagy oda.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
ezzel akkor valószínűleg kihúzhatjuk a wr draftot, kivéve, ha valaki olyan lesz bent akit hülyeség lenne nem behúzni
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez semmi különös, csak egy biztosíték, ha Bryant megint szívna. Ha lesz Bryant, akkor az sem biztos, hogy benne lesz az 53-as keretben, mert AB, Bryant, Rogers helye biztos, és a Coates, DHB, Ayers hármasból kellene vkit kiszorítania.

Biztosítéknak mindenesetre elmegy. Valszeg 1 éves alig minimum feletti szerződés lehet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Na itt az első igazolás:
Steelers have agreed to a deal with WR Justin Hunter.
Nekem egyébként tetszik.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
WR Justin Hunter érkezik.
több mint 8 éve
You missed the part where an 11-5 team lost a starter, a part time starter, and a solid receiver but gained nothing.
So yes we have gotten worse. if you don’t want to admit that, you can admit that we haven’t gotten any better. While teams like baltimore and new england are making moves to improve, we sit back scared and broke with thumbs up butts. Bocsi az idezetert, de paran ezt gondoljak a mi huzasainkrol. Csak hogy ha mar unnepelunk van e okunk ra. 😊 De legalabb tokosen csinaljuk mindezt.
gabistar
Valóban nem erősödtünk, de nálam csak Timmons jelent gyengülést. Wheaton és Jarvis Jones távozása semmiféle űrt nem hagy maga mögött. Timmons pedig annyi garantáltért nekem se kellett volna, hiába szeretem. Viszont még hátravan a draft, nálunk úgyis mindig az a fő csapásirány, az a ritka, amikor aktívak vagyunk FA-piacon. Szerencsére - teszem hozzá.

Szóval semmi tragikus nem történt.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha eljösz a steelers-hez és LB-ként.....akkor azt ne azért tedd, hogy nyomd az árat felfelé......ezt kell csinálni ilyenkor, széttépni az offer sheetet a picsába...aztán lehet "hazamenni", ahol majd valami átlagos szarral kitörlik a fenekét....hja és ha lesz egy szar éve úgy kicseszik mint macskát szarni.....vagy lehet a Jetsbe elmenni lóvét keresni......pont.
Klemó
Pont ezt vártam...de mi a szar történt 9 órán keresztül vajon? 😊
Klaci79
Állítólag Colbert a végén még hosszasan beszélgetett vele......de ennek ellenére döntött így.....no és mielőtt még azt gondolta volna, hogy bemondja "otthon", hogy mit kell(ene) űberelni üzentük, hogy azt már nem.....és Én azt mondom, hogy ez akkor is tökös, ha magunk ellen játszunk, hiszen a Patriots meg jót röhög a markában mondván a Jetshez úgy se megy a "barátunk"....
Klemó
Hát aránylag hüje taktikát választott az ügynöke, hogy két pénztelen csapathoz megy el tárgyalni, gondolom Belicsekbá dörzsölgette a markát. Asszem Kolbert nagyon emléxik a Sanders offershet basztatásra, úgyhogy belógattunk valymi nagyon csábítót, mégiscsak D kapitány, vagymiaszösz. Úgy érzem mindenképp úgy jöhetett el Foxboróból, hogy bármit ajánlanak neki legyen lehetőségük egy offerre, de most jónak érzem a szitut, vagy visszafonoz egybűl, vagy annyira fölbasztuk az árát, hogy az fájjon a horvátok zsenijének.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Mike Garafolo‏ @MikeGarafolo
Steelers told Dont'a Hightower their offer is off the table if he leaves, @AKinkhabwala reports. Team doesn't want to be used to scare NE.

Így kell ezt csinálni.
Beki
És mennyivel hatásosabb, mint a MIA 90%-os garantáltja, hogy elkerülje a Ryan Clark-esetet és a túlfizetést egyaránt. 😊
Soldados
Ezt a hozzaszolast elmentem, mert van egy erzesem, hogy nem egy alkalommal elo tudom majd szedni osszel... 😛
Igor
Nyugodtan, nekem azzal se lesz bajom, ha Vince kezd jövőre.
Soldados
Lehet akkor ezt az egeszet kell igy lementeni. 😊. Timmons>>>>>Vince foleg ha uveghegy saci leserul par meccsre mint szokta. Na akkor ez igy mar biztosan utos lesz. Ami sajnos eleg kozel all valoszinusegben a valosaghoz. Foleg ha ilyen korrekt modon nyalunk BB fele, hatha nem picsaz ki minket jovore. Mert ezen kivul masra nem volt jo. Na jo nem ezert...

Hanem biztos meguntuk mar amugy hogy mindenki idejon, es kirohogve minket tavoznak egy magasabb aru es jobb szerzodessel mashol. En inkabb ezt erzem, hogy ne raboljak mar az idonket. Mert tudjuk hogy ugy sem maradnak. Lol. Mindegy ezt is jol megoldottuk. De legalabb tokosen. 😊

több mint 8 éve
Sinisa New England Patriots 3 147 — Gràcies Pep!
Ha eljösz a steelers-hez és LB-ként.....akkor azt ne azért tedd, hogy nyomd az árat felfelé......ezt kell csinálni ilyenkor, széttépni az offer sheetet a picsába...aztán lehet "hazamenni", ahol majd valami átlagos szarral kitörlik a fenekét....hja és ha lesz egy szar éve úgy kicseszik mint macskát szarni.....vagy lehet a Jetsbe elmenni lóvét keresni......pont.
Klemó
Klaci79
Állítólag Colbert a végén még hosszasan beszélgetett vele......de ennek ellenére döntött így.....no és mielőtt még azt gondolta volna, hogy bemondja "otthon", hogy mit kell(ene) űberelni üzentük, hogy azt már nem.....és Én azt mondom, hogy ez akkor is tökös, ha magunk ellen játszunk, hiszen a Patriots meg jót röhög a markában mondván a Jetshez úgy se megy a "barátunk"....
Klemó
Karakán, szimpatikus húzás volt a GM-etek részéről.
Respect!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 8 éve
Mike Garafolo‏ @MikeGarafolo
Steelers told Dont'a Hightower their offer is off the table if he leaves, @AKinkhabwala reports. Team doesn't want to be used to scare NE.

Így kell ezt csinálni.
Beki
És mennyivel hatásosabb, mint a MIA 90%-os garantáltja, hogy elkerülje a Ryan Clark-esetet és a túlfizetést egyaránt. 😊
Soldados
Ezt a hozzaszolast elmentem, mert van egy erzesem, hogy nem egy alkalommal elo tudom majd szedni osszel... 😛
Igor
Nyugodtan, nekem azzal se lesz bajom, ha Vince kezd jövőre.

több mint 8 éve
Klemó
Klaci79
Klemó
Nehéz döntés, de a lehető legjobb. Remélem BB csak 8-at ad neki 😊
több mint 8 éve
Klemó
Klaci79