Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
végig Decastróról beszélt ArtZwei, akivel hosszabbítani akarunk - márpedig ha megnézem az Osemele szerződést, akkor ott várható caphit emelkedésMár Mitchellnek is átstrukturáltuk.....AB szerződéshosszabbítás a láthatáron?Brown 12 milliós cap hitje sem emelkedne egy esetleges hosszabbítás esetén, úgyhogy neki sem kell helyet csinálni.
(Belllel ezek után nem hiszem, hogy idény előtt hosszabbítunk)
Klemó
Az egyetlen játékosunk, akinél szóba jöhet idén a szerződéshosszabbítás és ebben az esetben jelentősen növekedhet a cap száma, az Bell.
vassadi
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Már Mitchellnek is átstrukturáltuk.....AB szerződéshosszabbítás a láthatáron?Brown 12 milliós cap hitje sem emelkedne egy esetleges hosszabbítás esetén, úgyhogy neki sem kell helyet csinálni.
(Belllel ezek után nem hiszem, hogy idény előtt hosszabbítunk)
Klemó
Az egyetlen játékosunk, akinél szóba jöhet idén a szerződéshosszabbítás és ebben az esetben jelentősen növekedhet a cap száma, az Bell.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Már Mitchellnek is átstrukturáltuk.....AB szerződéshosszabbítás a láthatáron?(Belllel ezek után nem hiszem, hogy idény előtt hosszabbítunk)
több mint 8 éve
Dossen Mattere - ahoty a műfelt mehikói montyaÉn sem vagyok oda érte, de Lewishoz most stimmelt 😊 No problemKeenan Lewis szerint jó az állapotban van a csípője, viszont az orvosi stáb nem így gondolja.már pusztán ennek a szarnak a belinkelése bannt érhetne...😀
Kénytelen lesz máshol eladni a "csípőjének a ringását" 😊
www.youtube.com/watch?v=-W9i6giJKF8
Alter Egó
| (nem ellened szól, gyűlölöm ezt a nyomorékot) |
Borbinho
Alter Egó
Settlerz topics minden jöhet ami műfelődés...
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Én sem vagyok oda érte, de Lewishoz most stimmelt 😊 No problemKeenan Lewis szerint jó az állapotban van a csípője, viszont az orvosi stáb nem így gondolja.már pusztán ennek a szarnak a belinkelése bannt érhetne...😀
Alter Egó
Borbinho
több mint 8 éve
Keenan Lewis szerint jó az állapotban van a csípője, viszont az orvosi stáb nem így gondolja.már pusztán ennek a szarnak a belinkelése bannt érhetne...😀
Alter Egó
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Keenan Lewis szerint jó az állapotban van a csípője, viszont az orvosi stáb nem így gondolja. Kénytelen lesz máshol eladni a "csípőjének a ringását" 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Igaz, jogosDeCastrónak nem kell helyet csinálni, az ő 8 milliós cap száma csak csökkenni fog, ha hosszabbítunk vele.Viszont közben Gilbert szerződését újraértelmeztük, lehet, hogy épp Lewis-nak csinálunk helyet...??lehet, hogy neki csináljuk e helyet, de lehet hogy DeCastronak...az is időszerű és rendkívül fontos lenne
kriSTEELan
Klaci79
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
DeCastrónak nem kell helyet csinálni, az ő 8 milliós cap száma csak csökkenni fog, ha hosszabbítunk vele.Viszont közben Gilbert szerződését újraértelmeztük, lehet, hogy épp Lewis-nak csinálunk helyet...??lehet, hogy neki csináljuk e helyet, de lehet hogy DeCastronak...az is időszerű és rendkívül fontos lenne
kriSTEELan
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
lehet, hogy neki csináljuk e helyet, de lehet hogy DeCastronak...az is időszerű és rendkívül fontos lenneNem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......Épp most jött ki depot-on, hogy nekünk se tetszik a csípője...
más téma....azért a Bosa nem semmi csávó....nem értem mi történik.....
Klemó
Viszont közben Gilbert szerződését újraértelmeztük, lehet, hogy épp Lewis-nak csinálunk helyet...??
kriSTEELan
több mint 8 éve
mithogy hónapokig téptem a szám Fitzmagik ügyben a Jecc topikba, azzal, hogy nincs más útja a frencsinek. Itt sincs.Bármennyire is nagy király vagy, a camp holdout már csak a team chemistry miatt is ökörség, de nagy fasznak kell lenni, aki azt gondolja, hogy camp és előszezon nélkül valaki majd az első meccsen király legyen. Ezen felül azok a hírek jönnek, hogy a mostani ajánlatnál (amit visszadobott) ebben a classban csak egy ajánlat jobb és az is QB....up front pedig extra már így is.....nem nagyon látom tehát, hogy a csapata miért lenne köcsög......és ennek semmi köze ahhoz mennyire a legjobb franchise az amihez az élet vitte.....Nem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......mi lenne - berágott a köcsögölésre, abszte játékos párti vagyok, persze a szurkez az szurker asziszi övé a legjobb franchise. Szóva azé egy Meyer-tanítvány mán simán belefosik a ventillátorba...
Klemó
sutianap
Mondanám, hogy az a stratégiája, hogy elcserélteti magát, de ki az a csapat aki bejelentkezik érte első és még ki tudja milyen kört adni érte így....
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Bármennyire is nagy király vagy, a camp holdout már csak a team chemistry miatt is ökörség, de nagy fasznak kell lenni, aki azt gondolja, hogy camp és előszezon nélkül valaki majd az első meccsen király legyen. Ezen felül azok a hírek jönnek, hogy a mostani ajánlatnál (amit visszadobott) ebben a classban csak egy ajánlat jobb és az is QB....up front pedig extra már így is.....nem nagyon látom tehát, hogy a csapata miért lenne köcsög......és ennek semmi köze ahhoz mennyire a legjobb franchise az amihez az élet vitte.....Nem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......mi lenne - berágott a köcsögölésre, abszte játékos párti vagyok, persze a szurkez az szurker asziszi övé a legjobb franchise. Szóva azé egy Meyer-tanítvány mán simán belefosik a ventillátorba...
Klemó
sutianap
Mondanám, hogy az a stratégiája, hogy elcserélteti magát, de ki az a csapat aki bejelentkezik érte első és még ki tudja milyen kört adni érte így....
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Lewis ügyben még egy kis adalék:twitter.com/AKinkhabwala/status/768802182527381504
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Nem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......Épp most jött ki depot-on, hogy nekünk se tetszik a csípője...
Klemó
Viszont közben Gilbert szerződését újraértelmeztük, lehet, hogy épp Lewis-nak csinálunk helyet...??
több mint 8 éve
Nem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......mi lenne - berágott a köcsögölésre, abszte játékos párti vagyok, persze a szurkez az szurker asziszi övé a legjobb franchise. Szóva azé egy Meyer-tanítvány mán simán belefosik a ventillátorba...
Klemó
Szerkesztette: sutianap
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem szokott olyan lenni, hogy 2 napig nincs hír egy FA-ról, aki látogatóba érkezik.......más téma....azért a Bosa nem semmi csávó....nem értem mi történik.....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
kipp-koppAt this point, no news from Steelers on Keenan Lewis.
tik-tak
😀
több mint 8 éve
www.jegkorongblog.hu/2016/08/23/beszelnunk-kell-az-agyrazkodasrol-de-most-azonnal/#post-177684Egy kis háttér a sérülések és az agyrázkódások mellé. Igaz hoki, de néha ott is beesik egy két kontakt. 😉
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem volt választási lehetőségünk. Ike hosszabbítása egyértelmű volt, ő hozta is magát az uccsó éveiben is. Akkor még szarul álltunk a cappel és nem volt pénzünk Lewis hosszabbítására. Arról nem is beszélve, hogy Lewis örült, hogy szülővárosához mehetett.Ugyan Soldi....amiről Te beszélsz az arról szól, hogy a csapat elit játékosainak járhat előny, ha még játszani akarnak. Mondjuk akár egy Gates kapcsán, vagy ha akarta volna Pola kapcsán...és ilyen lesz Ben is....de jó pár ellenpélda is van....Warddal nem hosszabbítottunk, pedig szerette volna, de ugye Harrisont sem marasztaltuk.....és légy nyugodt, hogy Timmons esetében sem lesz másképpen a helyzet pedig amikor kellett akkor ő is engedte átstrukturálni a fizetését.
Szóval nem jó döntésnek tartottam Lewis elengedését, csak nem volt capünk megtartani. Vagy ha az a kérdés, hogy Ike és Lews között kellett választani, akkor az nálam nem is kérdés. Ettől Steelers a Steelers, Ike mindig lojális volt a klubhoz, és mi is vele, ráadásul utolsó éveiben is kiszolgálta a pénzét. Ha helyette Lewis marad ugyanúgy kutyák lettek volna mögötte a CB-k, olyan opció pedig nem volt, hogy mindkettőre legyen pénzünk.
Soldados
Ike minden volt csak elit nem, az a fizu amiről annak idején bevállalta a cut-ot nevezhető volt engedménynek, de máshol sem kapott volna többet, persze hozzátéve azt is, hogy nagy dolog volt ez azért. Viszont az egyetlen igazi dolog ami mellette szólt az a vocal leader státusz, de meggyőződésem, hogy ha nincs az Öreggel (mármint a tulajdonossal) speciális kapcsolata, akkor nem mellette döntünk. Önmagában nem volt hiba a hosszabbítás, de az, hogy egy hosszabb távú megoldás így elment úgy igen. No és igen a visszavonuló Ike mögött kutyák voltak, versus egy stabil hosszú távú kezdő mögött lettek volna kutyák....nem mindegy...nagyon nem.
Node ez történelem, szarrá rágtuk, lépjünk!
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Ez nem olyan egyértelmű még....az éjszakát nálunk tölti ugyanis.....tegnap volt az orvosi ellenőrzés....kétségtelen tény, hogy nekünk egy egészséges CB kellene, viszont olyan, aki már bizonyított és egészséges ÉS ide akarna jönni ócsón....no olyan nincs..... 😊várhatóan megegyezés nélkül távozik Pit-ből LewisHüjje is lettvóna a PO egy sérültet igazolni, a Kóklert meg leültetni a padra...
Klaci79
Alter Egó
Egyébként Golson azt jelezte boldogan tegnap, hogy 7 hét a gyógyulás, ami a 3 és 4 hónapos hírekkel ellentétben jó hír. Egyértelműen "arra játszik", hogy ne IR-re tegye a csapat...(függetlenül attól, hogy onnan visszajöhet pontosan tudja, hogy csak egy ember jöhet onnan vissza és az a kutya vacsorája)
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
3 évet hosszabbítottunk Vince Williams-el....így ő lehet Timmons utódja már jövőre. Akkor ezért nem hosszabbítottuk meg Timmons eléggé előnytelen szerződését.Vince Williams inkább egy jó csere. Sztem Timmons hosszabbítása az idei teljesítményétől függ.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
3 évet hosszabbítottunk Vince Williams-el....így ő lehet Timmons utódja már jövőre. Akkor ezért nem hosszabbítottuk meg Timmons eléggé előnytelen szerződését.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
várhatóan megegyezés nélkül távozik Pit-ből LewisHüjje is lettvóna a PO egy sérültet igazolni, a Kóklert meg leültetni a padra...
Klaci79
több mint 8 éve
Senki vs. Kínomen.wikipedia.org/wiki/Bishop_Sankey vs. en.wikipedia.org/wiki/Case_Keenum
Parádé...
sutianap
Közülük ki a CB?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
várhatóan megegyezés nélkül távozik Pit-ből Lewis