NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
1
1
2:15, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Magastorony 6 órája van az épületben, amit most Colbert viszont elhagyott...komoly tárgyalások lehetnek, ami engem meglep kisséMiért lep meg? Amit Timmonsnak ajánlottunk, azt a pénzt el lehet költeni a pótlására.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Magastorony 6 órája van az épületben, amit most Colbert viszont elhagyott...komoly tárgyalások lehetnek, ami engem meglep kissé
több mint 8 éve
Igy legyen. Amen.Nem volt szar Gay, csak nem volt olyan jó, mint egy évvel korábban.Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga tavaly. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyenge sege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?
Soldados
gabistar
Ha megvan az első 3 corner, akkor sztem tök felesleges negyediket FA-ről hozni, ilyenkor bőven elég draftról hozni, mert olcsóbb, ráadásul most elég mély ez a poszt. És bár Golsonnal nem számolnak egyesek, de ettől még simán versenyezni fog a kezdő posztért. 😉
Soldados
több mint 8 éve
Nem volt szar Gay, csak nem volt olyan jó, mint egy évvel korábban.Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga tavaly. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyenge sege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?
Soldados
gabistar
Ha megvan az első 3 corner, akkor sztem tök felesleges negyediket FA-ről hozni, ilyenkor bőven elég draftról hozni, mert olcsóbb, ráadásul most elég mély ez a poszt. És bár Golsonnal nem számolnak egyesek, de ettől még simán versenyezni fog a kezdő posztért. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.igen, de ebbol vegyuk ki golsont. es gay se volt onmaga (talan uj poszt miatt) tavaly bar remelem visszater iden oda ahol volt elvegre o volt a kezdo. Szoval en is igy gondolom. Kozepso kor draft cb. De addig mig kitanul nem kene egy olcso vet min es cb gay posztra versenyezve, csak hogy legyen serules es gay/golson gyengesege esetere, hogy ne ev kozben kelljen szerezni egyet?
Soldados
A vizitek is ezt mutatjak nem? Es cb wr bol manapsag sohasem eleg.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Mert Burns-Cockrell-Gay által megvan a kezdő sor, a draft class pedig rohadt mély most a CB-knél. Negyediknek ráadásul ott van Golson is, szóval szerintem bőven elég egy CB a draftról a középső körökben.

több mint 8 éve
Állítólag a váróban volt nálunk, amikor csörgött a telefonja...Hat neha jol jon akkor az utazas erre arra. Akkor nem is beszeltunk vele ugye? Csak mert akkor tok jo, ha nem kapsz szerzodest, elmesz nyaralni ide oda. Mint miami stb es vagy adnak szerzodest neked a csapatodtol, vagy legalabb utazol egy kicsit. Es kikapcsolodsz. Es meg lehet szerzodtetnek is az uj helyre ha mar ott vagy. 😊
Klaci79
Amugy egy cb kellene szerintem nekunk fa rol. De draftrol mindenkeppen. De az fa rol azert, hogy bevetheto legyen azonnal ha kell. Nem ertem soldi ezt miert nem szeretned. Persze most megint nem hatalmas szamokrol beszelve. De egy olcso 3. szamu ha gay megint gaz evet kezd. Vagy stb. Es ameddig kiderul, hogy az uj draftolt cb megint kuka e vagy sem. Ami az elmult evekben egyet leszamitva az volt. A masik meg nem az, de arrol nem mondhatunk velemenyt sajnos.
Hightowerre mennyi az esely? Es miert jonne ide? O is csak veri fel az arat? Mert gondolom nem lenne olcso. Es He’s never been able to play all 16 games in a season. Uj yellow/red flag nekem. Persze ez lenne a legkisebb gondom, ha megszereznenk. De a penzet nem hiszem hogy nalunk kapja meg. Ha meg megkapja amilyen szerencsenk van tuti leserul.
több mint 8 éve
Állítólag a váróban volt nálunk, amikor csörgött a telefonja...
több mint 8 éve
Nincs is veszély egyelőre....ha valaki eddig nálunk vizitát, az azonnal aláírt utána GB-be:According to @TomSilverstein, CB Davon House has signed with the Green Bay Packers.
több mint 8 éve
Jay Elliott aláírt a GB-hez, miután volt nálunk viziten. Vajon mit ajánlottak neki, hogy azonnal visszarohant a korábbi munkaadójához? 😀Csak a szokasosat, fele annyi penzt kezdetnek mint a minimalber magyarorszagon. Es meg azt hogy jatszani sem fogsz nalunk, mert a tc utan az ir ra teszunk egy altalunk random generalt kamu karriered veget jelento serulessel. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Hightower jöhet, CB hozatalának nem örülnék FA-ről.

több mint 8 éve
Mark Kaboly @MarkKaboly 2m2 minutes agoMore
#Patriots LB Dont'a Hightower and former #Jaguars CB Davon House currently meeting with the Steelers at the Rooney Sports Complex.
több mint 8 éve
Boldinra nincs esély h megszerezzük (hozzánk jöjjön)?
több mint 8 éve
Én meg már csak akkor fogok sikítva morcogni, ha "bevárt-jósolt" Reddicket "szokásukhoz igazítva elvinni a bengáli macska 😊. Timon meg ne kesergjen senki. Szerintem ő jobban járt, ő ebből él...és szerintem az FO is sajnálja de ez van. Sok siker neki is, nekünk is. Kár keseregni...Unicum 😉Nem fogják szerintem...ezúttal túl nagy a különbség a két csapat között...különben persze jó esély lehetne rá 😊
Vaspor
Jay Elliott LB is jön vizitre, illetve Justin Hunter WR is. Úgy látszik alaposan körbenézünk a maradékból.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Én meg már csak akkor fogok sikítva morcogni, ha "bevárt-jósolt" Reddicket "szokásukhoz" igazítva elvinné a bengáli macska 😊. Timón meg ne kesergjen senki. Szerintem ő jobban járt, ő ebből él...és szerintem az FO is sajnálja,de ez van. Sok sikert neki is, nekünk is. Kár keseregni...Unicum 😉
Szerkesztette: Vaspor
több mint 8 éve
Gabi, ezt így nem lehet leírni, hogy nem akarunk SB csapatot, csak lássuk be: azt az örökséget nem lehet könnyen pótolni, ami volt 2008-van. Az a bajnok csapat azért korszakos zsenikkel volt tele D oldalon (Pola, Aaron Smith, Harrison, Hampton - ugye a D alapkövei más egységek!!! + Diesel, Warrior, Ryan Clark), és ha az O nem is volt csillivilli gunslinger O, de egy atombiztos Heath ott volt Ben mellett, meg egy olyan Ward, aki sebességéből és méreteiből adódóan nem lehetett olyan, mint Fitzgerald/Megatron stb., de rövid távolságokra meg pusztított kontakt után is; s peresze egy épp csúcson klvp clutch, playmaker Santonio...... Nekünk így sikerült, az meg nem megy, mint Belichicknek, hogy van egy kibaszott zsenije, aztán csak összerak időről-időre ilyen-olyan emberekből is egy bajnok csapatot (jó, nyilván túlzás az ilyen-olyan, mert hát a mindenkori NE is mindig tele volt azért minőségi játékosokkal, sőt, de azért ironikus, hogy a csillivilli csapatokat elkapta a Giants, de a lényeg, hogy szerintem azért a legutóbbi brigádból is csak BB volt képes egy ilyen gárdát gameplannel összerakni. Pl. a fogalmatlan Cassel se véletlen dobott 2 egymást követő meccsen 400+ yardot, mert ha megnézitek, akkor is azt mondta mindenki, hogy innentől Tomi nélkül szar se lesz a NE-ből, de mégis ment az O... BB nélkül mi ilyen O-t sose raktunk volna össze)Persze. De megis igy tunik. Se cb kerdes nincs letudva. Se lb kerdes. Se a wr2. Se qb mert ben is lehet visszavonul. Erre meg a regi buntetesek pl amik pelda ertekuek voltak sincsenek. Az egyik legjobb wr unk egy evre eltiltva fuvezes miatt. Amikor mi ezert santonio holmest siman kivagtuk. A masik fuves serulekeny egyben legjobb futonk egy ilyenre van az eves kihagyastol. Ja es meg alank is vag, hogy mar serult volt csak cseleztunk vele.
kishaszi
A masik eloben ajnarozza magat mikozben szarik az eddzore AB. Es ezzel eloben beegeti tomlint amint tuzelni probalja az embereket. Ab melletti wr ek sem tomlint figyeltek, inkabb a face live ot mert mar hany koveto van ur isten. Es ezekkel igy hatalmas kerdojelek jonnek elo minden kulcs poszton, lehetseges eltiltassal egy evre, lehetseges visszavonulassal stb kell amihez nem vagyunk hozzaszokva.
Stb stb. De ok kapnak szerzodest. Jogosan persze. De egy alap ember meg nem, aki semmi ilyet nem tett. Es meg azt mondjuk hogy sokat kert, meg nem gond hogy kimegy a piacra, ugyis visszajon. Latom.
Ezek utan meg tavaly ben is majdnem beadta a kulcsot. Mert eszrevette, hogy nem csak csapatilag, hanem eddzoileg, egyenileg is lemostak minket a palyarol. Es a po is eppen hogy csak meg lett egy 5 meccses vesztes sorozat utan ha jol emlekszem. De utana is 6. 7. 8. szamu wr ekkel probaltunk meg versenyezni de meg egy td re sem futotta a kc ellen. Aztan jott a ne aki megmutatta, mit es hogyan is lehet. Es hogy szedtek szet a def et. Amit meg jobban gyegitunk most. Vagy ha ott van gronk nincs egy epkezlab cb vagy lbnk aki le tudna vedeni ot.
Na ezert mondom hogy mi jo csapatot epitunk. De nem sb nyerot. Atlanta is csinalt volna 50 pontot nekunk. Mint Ne. Es meg majdnem nekik is nagy falat lett ez. Szoval igy nezve hol is allunk mi? Egy csillivili off al. Ami neha mukodik neha nem es egy kozepszeru def fel, aki meg igy is neha tobbet tett mint az off.
Ezzel mikor lesz eselyunk? Nem po ra. Mert az is csoda folytan jott ossze, hanem sb re. Nem mintha ez erdekelne, hogy sbt nyerunk vagy sem. De be lehet latni, hogy eselyunk sem volt. Es ez a gaz. Es mi valtozik idenre? Hanyszor vertuk el a ne et po ban? Vagy mi is az atlagunk veluk. Akkor lettunk sb bajnokok amikor ok nem jottek velunk szembe. De ez nem surun fordul elo veluk, marmint hogy megteszik azt a szivesseget es kiesnek. Ez az ami inkabb ezek a viselkedesek mellett negativ nagyon, amit a mostani elit jatekosaink megengednek maguknak. Regebben mar repultek volna. De most nincs mese maradni kell...Mert vegunk.
több mint 8 éve
Gabi, ezt így nem lehet leírni, hogy nem akarunk SB csapatot, csak lássuk be: azt az örökséget nem lehet könnyen pótolni, ami volt 2008-van. Az a bajnok csapat azért korszakos zsenikkel volt tele D oldalon (Pola, Aaron Smith, Harrison, Hampton - ugye a D alapkövei más egységek!!! + Diesel, Warrior, Ryan Clark), és ha az O nem is volt csillivilli gunslinger O, de egy atombiztos Heath ott volt Ben mellett, meg egy olyan Ward, aki sebességéből és méreteiből adódóan nem lehetett olyan, mint Fitzgerald/Megatron stb., de rövid távolságokra meg pusztított kontakt után is; s peresze egy épp csúcson klvp clutch, playmaker Santonio...... Nekünk így sikerült, az meg nem megy, mint Belichicknek, hogy van egy kibaszott zsenije, aztán csak összerak időről-időre ilyen-olyan emberekből is egy bajnok csapatot (jó, nyilván túlzás az ilyen-olyan, mert hát a mindenkori NE is mindig tele volt azért minőségi játékosokkal, sőt, de azért ironikus, hogy a csillivilli csapatokat elkapta a Giants, de a lényeg, hogy szerintem azért a legutóbbi brigádból is csak BB volt képes egy ilyen gárdát gameplannel összerakni. Pl. a fogalmatlan Cassel se véletlen dobott 2 egymást követő meccsen 400+ yardot, mert ha megnézitek, akkor is azt mondta mindenki, hogy innentől Tomi nélkül szar se lesz a NE-ből, de mégis ment az O... BB nélkül mi ilyen O-t sose raktunk volna össze)
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ben sem veletlen mondta, derult egbol villamcsapaskent tavaly, hogy lehet visszavonul. AB sem veletlen live ozott amikor tilos. Bell sem veletlen kezdte el hogy tudtuk hogy serult es meg majdnem meg is buntettek miatta. Na mindegy. Ezek nem arra utaltak hogy fejben ott voltunk. Es hogy a csapat is nagyon egyben van. A killer bee is penzben gondolkodott. Stb.
több mint 8 éve
Senki nem becsüli le Timmons-t, egyszerűen 11 milla garantáltat nem ér.De igen. Mert valaki megadta mar neki nem? Szoval ezt mikor vesszuk mar eszre? Neki papirja van rola hogy megeri, nekunk gondolatunk hogy nem? 😊
Soldados
Emanuel Sanders szindroma ketto. Nem jo jatekos, elkapasa se lesz. Stb volt rola is. Vagy pont ugy mint Joey porter. Ok ha ilyen hulye, nem kell nekunk po kozben sem eddzonek. Jojjon green azonnal stb. Amikor meg be sem volt bizonyitva semmi sem. Hiaba kerdeztem, hogy hogy is volt pontosan, mert azert arra kivancsi lennek egy ilyen homalyos eset utan.
Csak a steelersnek vannak ilyen meseszep gondolatai. Hogy mindenki ingyen jatszon es fog. Ami hosszu tavon sikeres is volt es talan lesz is meg (bar 8 eve nincs eselyunk igazan nyerni mert masok jobban epitkeznek es szerintem mi csak mar egy jo csapatot akarunk, de sb nem igazan ilyen gyenge def el stb vel). Mert az olcso emberek, keves penzert ha bevaltak meseszep volt. A hatodik korosok kozott talalsz gyongyot akkor jo leszel. Vagy ha a draftrol betalalsz. Ha nem akkor meg ugy jarunk hogy meg jj sem akar maradni lol.
Es jol irtak, hogy az uveghegy melletti sracrol beszelunk. Aki nem hianyzott. De az jo aki hianyzik. Az megeri a penzet. Vagy mint green. Stb....
Es ne ertsetek felre. A tradicio jo. Az epitkezes jo. De a cap szamok mennek fel es minden mas is valtozik. Szoval nem art ha, mi is maradunk a realitas talajan, de rugalmasan kezelve a dolgokat. Amik valtoztak. Nem csak mondjuk, hogy mar csak azert sem, mert ez a steelers mentalitas stb. Ilyen mar nincs, ez mar tavaly es mar elotte is be lett bizonyitva. Haladni kell a korral.
Es ha nem tesszuk es ez miatt elveszitunk egy alap piller embert ez hibas strategia. Es csak annyit kerdezek, hogy akkor mondjatok meg nekem, hogy most mennyibe kerulne hozni egy hasonlo kaliberu es hasonloan jo jatekost ket evre? Nem cseret, alap gyors eros kezdot mint o? Ja hogy az sem lenne olcsobb.... Hat akkor mirol beszelunk...
ps: mindezt ugy hogy mar van egy ordas nagy need unk az alap lb sorban, ezt azert ne felejtsuk el mar evek ota. Es most meg csinalunk melle meg egyet. Ez a hab a tortan. Kezdunk egy 38 eves harrison nal, mert nem tudjuk potolni, mar 4 ev ota. Mindemelle azert mit tudnank meg jobba tenni a def ben az lb sorban? Nem is tudom, engedjuk el a legjobban teljesito lb nket, majd ot is potoljuk gyorsan. 😊
több mint 8 éve
És még egy hír....lehet hogy elhagy minket Jarvis Jones:Steelers' LB Jarvis Jones is visiting today with the Arizona Cardinals, per source. Steelers remain interested, still in discussions.
több mint 8 éve
Szerintem is marad...de ha felvetődik, hogy idejöjjön, az már érdekes.Ez a HÍR:Sztem sok hírértéke nincs, volt a Titansnél és nálunk is, maradni fog NE-nél.
After visiting the NY Jets, Patriots free-agent LB Dont'a Hightower is scheduled to visit the Steelers, per source.
Klaci79
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ez a HÍR:Sztem sok hírértéke nincs, volt a Titansnél és nálunk is, maradni fog NE-nél.
After visiting the NY Jets, Patriots free-agent LB Dont'a Hightower is scheduled to visit the Steelers, per source.
Klaci79
több mint 8 éve
Ez a HÍR:After visiting the NY Jets, Patriots free-agent LB Dont'a Hightower is scheduled to visit the Steelers, per source.