Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez is fontos lehet.

twitter.com/MikeGarafolo/status/766713520733888514
vassadi
Tehát Bell okosban tolhatja megint a szmókot, és max 4 meccsre tiltják el? A hülyének is megéri!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Keenan Lewist kirakta a Saints. Most sérült, de ha felépül, nem lepne meg, ha nálunk kötne ki.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez is fontos lehet.

vassadi
hát reméljük nem lesz az...bár sajnos benne van nála
több mint 8 éve
Ez is fontos lehet.

több mint 8 éve
és még csak be se adta a fellebbezést egyébként (tudtommal pár napja nyilatkozta, hogy még nincs időpontja, hogy mikor fogja beadni)
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Le'Veon Bell fellebbezése részben sikeres volt, négy meccsről háromra csökkentették eltiltását.
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Jones megint üde színfoltja a meccsnek!
steelwolf
mesterhármas egy félidő alatt... 😀
zzz888
Inkább az a gond, hogy ebből kettőt Köccre dobott, akinek annyi köze volt a szitukhoz, mint nekem a biokertészethez...
Alter Egó
És miket termesztesz? 😀
polamalu
Érdekes, a rendőrségen is mindig ezt kérdezik, amikor bevisznek 😊 😊
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Szerintem LJ. helyett Johnny Foci kéne nektek, Bell-el jól kijönnének😊
több mint 8 éve
Green-el mi van egyébként? Nem Nagyon követtem a dolgaitokat nyáron.
fodi91
Volt egy lábsérülése, majd eléggé ködösítve olyasmi derült ki, hogy korábbi agyrázkódása miatt folyamatosan fejfájással küszködik és nincs kész a játékra. Tomlinék nem mondanak igazán semmit, csak hogy a sérülése miatt egyelőre nem játszik, de lehet sokkal nagyobb a baj
több mint 8 éve
fodi91 196
Green-el mi van egyébként? Nem Nagyon követtem a dolgaitokat nyáron.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
LJ-t nem fair nagyon csesztetni....az elvileg első számú WR-re úgy futja a route-okat, hogy az felháborító kategória......így azért nehéz.

Ahol gond van és nagyon nagy az a TE poszt.....konkrétan James eddig 53 roster teljesítményt sem nyújt és ő most az első számú TE....

A többi helyen "csak" az a gond, hogy szinte senkit nem látok, hogy kopogtatna az 53-as ajtón....Rogers talán egyedül aki úgy mozog, hogy nehéz lesz kihagyni......Hamiltonnak is volt ma dropja, persze utána szépen visszajött.....de egyébként.....huhh.....
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A meccsen Cody Wallace szenvedett sérülést.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Artie Burns ről mit lehet tudni? Játszott? Köszi
savanyucukor
Sérülés miatt nem játszott. Csak a meccs előtt derült ki, hogy nem fog játszani, úgyhogy nem tudom mi baja.
több mint 8 éve
Hát érdekes meccs volt. 😊
Egyébként tényleg csak az első írható LJ számlájára, ott nem adnám Coates neki a hibát, mert úgy láttam a lendület kissé elvitte már őt, ráadásul a labda nyílegyenesen ment a védő testére. Nem lehet könnyű így kezdeni. LJ is tudja utolsó éve ez gyaníthatóan az egész nfl-ben. Egyébként ami kissé zavart, hogy a védők úgy olvassák a passzait, hogy hamarabb tudják hova jön a labda, mint az elkapó. Mindegy, mert normál esetben nem fogjuk pályán látni idén, persze az sem megnyugtató, ha visszahozzuk Vick-et. Rossz volt nézni tavaly.
Egyébként persze egy AB nélkül minden védelemnek sokkal könnyebb. LJ tavaly még AB-vel is néha tudott szép dolgokat. Hát 3.-4.-5. számú elkapókkal ez nem lehet annyira könnyű.
Ami siralomhát az a TE játék. Hatalmas itt a baj, ha ezzel a Green gyerekkel tényleg ennyire ráfaragtunk. Jesse James messze nem egy első számú TE, talán 2. is csak óvatosan, mert eléggé alap blokkokat is el tudott rontani. Persze a többiek se villogtak a helyén, így azért nem lesz könnyű Bryant és Miller játékát pótolni. Egyébként a kezdő fallal nincs gond továbbra se. Harris nem volt vészes RT-ben se, de azért itt Gilbert hasznosabb. De mondjuk Hubbard játékára nem nagyon tudok elég erős negtív jelzőt. A futójáték ma nem mutatott igazán semmi extrát, érdekes lenne látni, hogy DeWill hol tart, de Tomlin érthetően a fiatalokat erőlteti.
A védelemben is láttam néhány problémát, persze nem akkor amikor a kezdők voltak a pályán. De pl culáger éppen olyan rookie-nak tűnik, mint egy éve vagy éppen hát Shamarko se tanult semmit Polamalutól.
Gond hogy nincs senki a második vonalban aki passrush-t mutatna, ha valami van az is a fal közepén generálódik. Zumwalt vagy éppen Feeney (jó, ő újonc mondjuk) semmit nem mutat. Azt viszont nem tudhatjuk, hogy mit várhatunk Dupree, Harrison, Moats, Jarvis Jones négyestől. (Jó tudom, hogy utóbbitól mi várható)
Még talán Matakevich volt dícsérhető.
10 pontot hozott össze a védelem ami egyébként bőven vállalható és az offense is azért az elején tudott haladni. Sajnos az int-k az end zone-ban sose férnek bele, de azért összességében nem volt ez annyira rossz meccs, mint amit az eredmény mutat, mert a túl sok hiányzó miatt nehéz reális képet kapni, hogy hol tartunk valójában.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
steelwolf
zzz888
Inkább az a gond, hogy ebből kettőt Köccre dobott, akinek annyi köze volt a szitukhoz, mint nekem a biokertészethez...
Alter Egó
És miket termesztesz? 😀
több mint 8 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Artie Burns ről mit lehet tudni? Játszott? Köszi
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Én is úgy láttam, hogy Coates-nak kellett volna küzdeni sokkal jobban, hogy megakadályozza az INT. Ben is sokszor dobál olyat hogy csak a WR-nek köszönhető hogy nincs INT. Ebben sokat kellene fejlődnie. Szerintem direkt erőltették a hosszú labdákat Coates-ra Tomlinék. Addig egész normális driv-ok voltak. Persze ettől még LJ nem egy jó irányító 😀
több mint 8 éve
Ironikus, hogy éppen én kelek Landry Jones védelmére, de ebből a négy interceptionből igazából egy volt olyan, ami az ő lelkén száradt, az is csak félig. Az elsőnél a ball placement kétség kívül hagyott kívánnivalót maga után, de Coates is nagyon könnyen megadta magát a CB-nek, a másodiknál szimpla pech, hogy a lepattanó labda éppen a safety kezébe hullott, a harmadiknál konkrétan a CB futotta meg a route-ot Coates helyett, a negyediknél pedig James hozzá sem tudott szagolni a linebacker speed rush-ához, aki aztán dobás közben meg tudta ütni Jones kezét.
több mint 8 éve
Háááát, most csak annyit az újabb blama után, hogy támadásban az előző meccshez képest visszafejlődtünk. BIg Ben mentes mérkőzéseken 3 TD hátrányból indulunk. És akkor most finom voltam és nőies.😊
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én adnék Vicknek még egy évet, LJ nem az NFLbe való QB! Aztán drafton jöhet az utánpotlás!
steelwolf
Update: Ott a 4. =-O
steelwolf
Jones már régóta nagy "kedvenc", Gradkowski kiesése után kényszerűen megtartjuk és megpróbálunk kukázni valakit. Ez a tippem.
Alter Egó
Blake is az volt, de egyszer minden szerelem elmúlik! Remélem az offseason előtt!
több mint 8 éve
Én adnék Vicknek még egy évet, LJ nem az NFLbe való QB! Aztán drafton jöhet az utánpotlás!
steelwolf
steelwolf
Jones már régóta nagy "kedvenc", Gradkowski kiesése után kényszerűen megtartjuk és megpróbálunk kukázni valakit. Ez a tippem.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
steelwolf
több mint 8 éve
több mint 8 éve
steelwolf
zzz888
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hihetetlen Landry barátunk... 3 int egy félidő alatt. Ebből 1 pick six, 2 meg a red zoneban. Taps, taps. Azért majd mondjuk a keretszűkítések után néznék egy Qb-t Ben mögé.

" class="embed">