NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
After visiting the NY Jets, Patriots free-agent LB Dont'a Hightower is scheduled to visit the Steelers, per source.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Senki nem becsüli le Timmons-t, egyszerűen 11 milla garantáltat nem ér.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
En is ugy latom, hogy itt a szurkoloi garda picit alabecsuli Timmonst (vagy tulertekeli Shaziert) - alapbol a jatekat/teljesitmenyet is, de meg inkabb a szerepet. Es foleg akkor lesz majd plane nagy siras, amikor az uvegember, Shazier megnt kiesik szezon kozben... Timmons 10 ev alatt 2 meccset hagyott ki, Shazier mindket foallasu szezonjaban minimum harmat.
Nuff said.

Nem volt sokszoros Pro Bowler kaliber, de mindig is egy biztos pontot es tartast jelentett abban a vedelemnek az elmult evtizedben. Ugyhogy le a kalappal elotte, es sok sikert neki Miamiban.

Udv,
egy olyan csapat szurkolojatol, akik egy "lefele tarto" Ray Lewis-szal is gyurut nyertek

PS: mivel en alabol ugy kalkulaltam, hogy Vince lesz a next man up, maga a teny, hogy elengedte a franchise, az nem lep meg. A lekezelo hangok ebben a forumban (utolagos belemagyarazas ide vagy oda) mar annal jobban....

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
A hétfőt a kórházban kezdte Bell. Megcsinálták a műtétet, ami érődött régóta...
 pbs.twimg.com/media/C6zXI9ZWoAA9NeF.jpg:large
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rapaport szerint ma Davon House vizitál ma nálunk. Korábban a Packersben és a Jagsben játszott. Tavaly már elég gyenge szezont futott.

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 409
Még egyszer, nem 2 milla pluszért ment Miamiba, hanem a 10 milla garantáltért. Aki pedig 90% garantált lóvét ad egy +30-as játékosnak, aki lefelé tart, az hülye. Ennyi a story. Ezzel nem akartunk versenyezni - teljesen érthetően.

Az hogy más csapat(ok) hülyék és ekkora garantált tartalmat adnak, az nem jelenti, hogy ezt követni kell.
Soldados
Szerintem eros kijelentes hogy hulye a Miami. T egy jo jatekos es tenyleg lefele halad, de az a szint meg mindig magas csak nem mindegy kivel hasonlitod ossze ( foleg ha onmagaval, de akkor BB is picsafust). Egeszsegugyileg varhato hogy bir 2 evet, teljesitmenyileg meg lehet nekik eleg az "1 ev eleg jo+ 1ev jo" teljesitmeny is a raadaskent kapott plusz dolgokkal egyutt. Amugy ha a futas megallitasat bizzak ra akkor nem olyan lassu ( es abban jobb mint a sztar ILB-tek). Az hogy a vasasnak kesz terve van az is valoszinu, de ha meglepeteskent erte oket sincs nagy gond, penz is van, hianyposzt se olyan sok.
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 918 — Steelers fan
Én nem vagyok mérvadó, hogy megítéljem a döntést, csak érzelmi szálon tudom véleményezni.
1. Én csodálkoztam volna, ha marad, azzal, hogy megnézzük a piacot... Már eleve nem hittem benne, hogy majd bagóért.marad. Ő nem az a kaliber, hogy 4 Milla helyett írjon inkább alá 3,5-ért ide. Lehet nézni h évi 1 Milla plusz nem érte volna meg nekünk, de sanszos, hogy simán belefért volna, a 90% garancia az, amivel nem akartunk versengeni, ebben van ráció.
Ikon volt, imádtam, ő tényleg megszolgálta minden centjét, de hiába playmaker, szerintem ez a D már messze nem mérhető úgy, hogy van/nincs Timmons, akkor mi van. Az se igaz, hogy Saciról szólna (tekintve mennyit sérült, és.a.sok missztaklija...). Igazán ez a játék messze nem arról szól, hogy van egy über playa a D-ben, akkor az kurva jó... Ott a feladat, hogy megoldják a pótlást. Addig egyértelmű downgrade a dolog, de majd az idő dönti el, hogy okés lépés volt, vagy sem.
(Érthető a kiakadás is azonban, ha belegondoltok, arra.nem lehet alapozni, hogy Harrison még mindig így tolja. De meddig... A sec. nem jó, plusz s3rülések mindig lesznek...)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Még egyszer, nem 2 milla pluszért ment Miamiba, hanem a 10 milla garantáltért. Aki pedig 90% garantált lóvét ad egy +30-as játékosnak, aki lefelé tart, az hülye. Ennyi a story. Ezzel nem akartunk versenyezni - teljesen érthetően.

Az hogy más csapat(ok) hülyék és ekkora garantált tartalmat adnak, az nem jelenti, hogy ezt követni kell.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 241 — 毎日何かを学ぶ
Egyébként 19 milla van még a farzsebben a mai állás szerint, vagyis erős középmezőny, nem állunk rosszul.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
mindenki nyugodjon le, azért nem akartuk timmit kifizetni, hogy maradjon pénz butlerre 😀
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 241 — 毎日何かを学ぶ
Én is sajnálom Timmonst, szerettem mint játékost. Csendesen tette a dolgát. Meg kell neki köszönni az eddigieket, de reális kell nézni a piacot. Nem ért annyit amit a MIami adott neki. Majd szeptember, október beárazza, hogy Saci nélkül, meg az előtte lévő fal nélkül is lesz-e olyan szint ilyen lelassulva, hogy azt mondjuk kár volt. Jósolva, nem. Nem értem miért nem bízunk azokban akiknél 1-2 sorral több infó van (jobb forrásból) mint az itt fórumozóknál. Eddig amit az FO ilyen ügyekben az elmúlt 20 évben véghezvitt a liga egyik, ha nem a legjobb roster managementje volt. És ne feledjük nem egy ikon távozott, ki így ki úgy!!! Elment egy OLB JH másik oldaláról. Micsoda sírás volt. Azóta hány csapatnál járt? Hány sacket csinált? Emberek ébredjünk már fel. Ilyen garantáltat mondjuk Brownnak adsz, esetleg Bellnek (ha nincs a fű sztori), de egy 31 éves ILB-nek akinek a posztja és a betöltött szerepe ennyire átértékelődött megváltozott nem teszel az orra elé.
több mint 8 éve
Végre megvannak Wheaton számai is:
New #Bears WR Markus Wheaton’s two-year deal is worth $11M with $5M total guarantee. It includes bonuses for receptions and rec. yards.
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 161
Butaságot írsz... 91%-os garantált tartalommal nem lehet, sőt, óriási butaság lett volna versenyezni. Etekintetben a 2. helyezett 70%... Miközben a Steelers-nél Big Benen kívül nincs 30% feletti garantált tartalmas játékos...

Engedd el ezt a sztorit, világ baromsága lett volna ekkora garantált tartalmat megadni egy 30 feletti játékosnak.
Soldados
Viszont a liga más irányba megy. Ma már nem hozol a piacról top játékost vagy nem tudod megtartani a sajátodat 30%garival. Még BB se.
Bell Szerinted aláír 30%gari alatt? Talán. Igaz ő egy slukra van az 1éves eltíltástól. A tag pedig full garantáltá válik szezonkezdezkor ha nincs hosszútávú.
Wake 35évesen kapott 11milla garit két évre egy acl után .
Szóval elment és azt gondoltátok máshol nem kapja meg azt a pénzt amit ajánlottatok. Megkapta. Next man up.
gordon
Egyelőre ne a liga legjobb RB-jéről beszéljünk, hanem egy 31 éves ILB-ről, aki jó lett volna ha marad, de 2 millió pluszért inkább Miami-ba ment.
Klaci79
ok de o a liga egyik legjobb ilb je es megbizhato pontja mar miota is? De az biztos hogy a mi lb sorunknak az egyik legjobb embere. Ha nem a legjobb. Es mivel o sem hulye, o is tudja, hogy nem fog jatszani 38 eves koraig. Szoval amig top allapotban van miert kapjon keves penzt? Csak azert mert a steelers nem akarja mas akarta annyiert. Es ez a lenyeg, amig jo vagy es nincs semmi bajod addig kapsz kereshetsz eleget. O meg meg igy van. Es nem erdekelne a dolog ha mar meg lenne az utodja aki nem downgrade a defensben hozza kepest. Szoval ha hozunk valakit iden, es latjuk bevalik es jovore elengedjuk ok. De igy nem. Mert ez igy lefele epitkezes es csak remenykedes hogy nem jj kettot huzunk a posztjara. Es egy plussz need csinalasa volt. Stb. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Butaságot írsz... 91%-os garantált tartalommal nem lehet, sőt, óriási butaság lett volna versenyezni. Etekintetben a 2. helyezett 70%... Miközben a Steelers-nél Big Benen kívül nincs 30% feletti garantált tartalmas játékos...

Engedd el ezt a sztorit, világ baromsága lett volna ekkora garantált tartalmat megadni egy 30 feletti játékosnak.
Soldados
Viszont a liga más irányba megy. Ma már nem hozol a piacról top játékost vagy nem tudod megtartani a sajátodat 30%garival. Még BB se.
Bell Szerinted aláír 30%gari alatt? Talán. Igaz ő egy slukra van az 1éves eltíltástól. A tag pedig full garantáltá válik szezonkezdezkor ha nincs hosszútávú.
Szóval elment és azt gondoltátok máshol nem kapja meg azt a pénzt amit ajánlottatok. Megkapta. Next man up.
gordon
Egyelőre ne a liga legjobb RB-jéről beszéljünk, hanem egy 31 éves ILB-ről, aki jó lett volna ha marad, de 2 millió pluszért inkább Miami-ba ment.
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Soldados
több mint 8 éve

Soldados
Ok, de osszessegeben nezed a dolgokat? A tobbi lb mennyit keres elotte osszesen? Ja hogy sokkal tobbet. De az mar mellekes? Vagy megkapjak pl signing bonuszkent azt, amit o kapna fizeteskent. Non szensz. Mikor o nem kapott semmi ilyet. Szoval ennyit kert. Ez van. Mas is kap meg tobbet is.

De ne csak egy reszet mondjuk mar hogy milyen magas. Az egeszet kell egyben. Es az osszes tobbi az alairasi bonusszal es a fizetessel sokkal tobbet keres. Szoval ne ferditsunk. Mas ezt a penzt signing bonusznak megkapta vagy tobbszoroset elore, o meg fizetesnek kerte. Ennyi. A szazalek meg nem fontos. Az osszes kifizetett penz a lenyeg. Nem csak egy % mutato.

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nincs világvége hangulat amúgy, gabi pesszimistábban látja (még nálam is) a világot, de egyébként szerintem megéri mérlegelni azokat a hsz-eket is, amikkel nem értesz egyet. Gabi a hosszú hsz-ében például szerintem egész valid dolgokat hozott fel.
Amit én gondolok az az, hogy Timmonst elengedni hiba volt. Hogy hol volt ennek a hibának a gyökere az más kérdés (Green? rossz prioritások? stb.)
tenorx
Hol volt a gyökere? A 11 milla garantált pénzben. Ezzel ép ésszel nem lehet, de nem is kell versenyezni.
Soldados
Miert is nem lehet? Csak ezt mond mar meg egyszer legyszives tenyekkel eszervekkel levezetve? Vagy hogy miert ne kellene?

Mert van nala jobb most nalunk a posztjan? Vagy nincs semmi cap hely a steelersnek? Es egy top lbt nehogy mar megtartsunk piaci realis aron?

Akkor inkabb ben penzet vagjak vissza, es csinaljanak helyet. Vagy ha az ovet nem akkor maset pl greenet. Ja hogy igy is lehetne. Csak nem akarjuk. Ez a lenyeg. A tobbi meg kifogas.

A lenyeg olcso husnak hig a leve. Es mi erre megyunk. A tobbi meg kifogas.

2017 Inside Linebacker Guaranteed Rankings

PLAYER GTD AT SIGNING % GTD PRACTICAL GTD %GTD
1 Luke Kuechly

INSIDE LINEBACKER $27,000,000 43.69% $34,363,324 55.60%
2 Navorro Bowman

INSIDE LINEBACKER $16,000,000 38.1% $22,050,000 52.50%
3 Bobby Wagner

INSIDE LINEBACKER $19,977,427 46.46% $21,977,427 51.11%
4 Brian Cushing

INSIDE LINEBACKER $15,000,000 28.57% $21,000,000 40.00%
5 Brandon Marshall

INSIDE LINEBACKER $15,053,000 47.04% $20,000,000 62.50%
6 Mychal Kendricks

INSIDE LINEBACKER $11,746,060 40.5% $16,096,060 55.50%
7 David Harris

INSIDE LINEBACKER $15,000,000 69.77% $15,000,000 69.77%
8 Derrick Johnson

INSIDE LINEBACKER $9,750,000 46.43% $12,000,000 57.14%

9 Danny Trevathan
INSIDE LINEBACKER $12,000,000 48.98% $12,000,000 48.98%

10 Malcolm Smith
Malcolm Smith
INSIDE LINEBACKER $11,500,000 43.4% $11,500,000 43.40%

11 Lawrence Timmons

INSIDE LINEBACKER $0 0% $11,000,000 91.67%

Meg igy is timmons a legdragabb? Nem. Meg igy is tul sokat ker? Nem. Csak konnyebb lecserelni egy olcsobb gyengebbre.
gabistar
Éveken keresztül azt csinálták: visszavágtuk Ben pénzét, Timmons pénzét, Pouncey pénzét, meg mindenki pénzét,akiét csak lehetett. Aztán az lett a vége, hogy tavaly 13 milliós fizetést kellett adni például Timmons-nak. Ezt nem lehet hosszútávon csinálni. Most végre egyenesben vagyunk, van 14-15 millió extra pénz. Timmons 5 millió/év szerződést kapott volna nálunk, nem tudom mit vársz. 6 millió/év aláírt Miami-ba. Senki nem akarta őt elengedni, csak ennyit ér. Timmons jó játékos, de egyre lassabb, nyilván jövőre ez még észrevehetőbb lett volna. Már nem pótolhatatlan. Igen, sokszor kisegített minket idén, de nyilván ezért volt ott. Ha V Williams van ott, akkor ő segít ki. De sem draftot nem látjuk, hogy mi lesz a vége, sem pedig a FA piac végét nem. Nyilván ha elengedték Timmons-t annak alapos oka volt, de a magyarázatot kint sem írják le, de kb olyan hiszti van, mintha Ben-t vagy Brown-t engedtük volna el.
több mint 8 éve
Nincs világvége hangulat amúgy, gabi pesszimistábban látja (még nálam is) a világot, de egyébként szerintem megéri mérlegelni azokat a hsz-eket is, amikkel nem értesz egyet. Gabi a hosszú hsz-ében például szerintem egész valid dolgokat hozott fel.
Amit én gondolok az az, hogy Timmonst elengedni hiba volt. Hogy hol volt ennek a hibának a gyökere az más kérdés (Green? rossz prioritások? stb.)
tenorx
Hol volt a gyökere? A 11 milla garantált pénzben. Ezzel ép ésszel nem lehet, de nem is kell versenyezni.
Soldados
Miert is nem lehet? Csak ezt mond mar meg egyszer legyszives tenyekkel eszervekkel levezetve? Vagy hogy miert ne kellene?

Mert van nala jobb most nalunk a posztjan? Vagy nincs semmi cap hely a steelersnek? Es egy top lbt nehogy mar megtartsunk piaci realis aron?

Akkor inkabb ben penzet vagjak vissza, es csinaljanak helyet. Vagy ha az ovet nem akkor maset pl greenet. Ja hogy igy is lehetne. Csak nem akarjuk. Ez a lenyeg. A tobbi meg kifogas.

A lenyeg olcso husnak hig a leve. Es mi erre megyunk. A tobbi meg kifogas.

2017 Inside Linebacker Guaranteed Rankings

PLAYER Name A: GTD AT SIGNING B: % GTD C: PRACTICAL GTD D: % GTD

1 Luke Kuechly
INSIDE LINEBACKER $27,000,000 43.69% $34,363,324 55.60%

2 Navorro Bowman
INSIDE LINEBACKER $16,000,000 38.1% $22,050,000 52.50%

3 Bobby Wagner
INSIDE LINEBACKER $19,977,427 46.46% $21,977,427 51.11%

4 Brian Cushing
INSIDE LINEBACKER $15,000,000 28.57% $21,000,000 40.00%

5 Brandon Marshall
INSIDE LINEBACKER $15,053,000 47.04% $20,000,000 62.50%

6 Mychal Kendricks
INSIDE LINEBACKER $11,746,060 40.5% $16,096,060 55.50%

7 David Harris
INSIDE LINEBACKER $15,000,000 69.77% $15,000,000 69.77%

8 Derrick Johnson
INSIDE LINEBACKER $9,750,000 46.43% $12,000,000 57.14%

9 Danny Trevathan
INSIDE LINEBACKER $12,000,000 48.98% $12,000,000 48.98%

10 Malcolm Smith
INSIDE LINEBACKER $11,500,000 43.4% $11,500,000 43.40%

11 Lawrence Timmons
INSIDE LINEBACKER $0 0% $11,000,000 91.67%

Meg igy is timmons a legdragabb a 11. helyevel? Nem. Meg igy is tul sokat ker? Nem. Csak konnyebb lecserelni egy olcsobb gyengebbre.

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Éjjen Green, az ő húszmillája azt a annyira megéri vasszameg egytalicska kanmajom, hogy rohaggyakmeg ha értem, a viharba nem fér bele egy tizenkétmillás allpro ILB, persze a maradékér kapnánk még egy slotkornert. De ne má, ezt blődli szart, amit eddig leműveltünk FAn dobhattyuk a kukába.
sutianap
Igazán tudhatnád, hogy nem az offseasont kell megnyerni, hanem néhány meccset jövő január/februárban.
Azok meg sose előző év márciusában dőlnek el
Sobri Jóska
Mindig tavasszal dőlnek el. Csak akkor még nem tudod, hogy min fognak eldőlni. A XLIX eldőlt Butler UDFA szerződtetésével. Idén a Falcons bejutása eldőlt Mack szerződtetésével. (A vereségük a lábtörésével, és a 2. félidőre kiürülő fájdalomcsillapítóval.)

Ha végig visszük az egyenletben az egyszerűsítéseket.
tomi-tomi
Akkor majd áprilisban várom az elemzésed, hogy ki és miért fog nyerni februárban.
Sobri Jóska
Addig ne ugrálj egy lábon! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
tenorx

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 410 — #NoStress
Éjjen Green, az ő húszmillája azt a annyira megéri vasszameg egytalicska kanmajom, hogy rohaggyakmeg ha értem, a viharba nem fér bele egy tizenkétmillás allpro ILB, persze a maradékér kapnánk még egy slotkornert. De ne má, ezt blődli szart, amit eddig leműveltünk FAn dobhattyuk a kukába.
sutianap
Igazán tudhatnád, hogy nem az offseasont kell megnyerni, hanem néhány meccset jövő január/februárban.
Azok meg sose előző év márciusában dőlnek el
Sobri Jóska
Mindig tavasszal dőlnek el. Csak akkor még nem tudod, hogy min fognak eldőlni. A XLIX eldőlt Butler UDFA szerződtetésével. Idén a Falcons bejutása eldőlt Mack szerződtetésével. (A vereségük a lábtörésével, és a 2. félidőre kiürülő fájdalomcsillapítóval.)

Ha végig visszük az egyenletben az egyszerűsítéseket.
tomi-tomi
Akkor majd áprilisban várom az elemzésed, hogy ki és miért fog nyerni februárban.

több mint 8 éve
tenorx
Igen pontosan en is igy latom en is. Koszi hogy le is irtad a kerdessel is. Nem vilagveget akar az ember mondani josolni, mert nincs az. A lenyeg hogy hozunk egy dontest. Ami tul kockazatos, de mindig kivedjuk azzal, hogy ez a steelers itt nem adnak nagy penzt. Es akkor le van tudva. De megsem mert egy green nagy penzert ittvan es jatszani sem tud de egy top lbt meg elengendunk, mert tul sokat ker. 😊

Erre probaltam ravilagitani masoknak, hogy ez igy kettos merce. Es igazad van pesszimistan irtam le a dolgokat, mert az erem mind a ket oldalat meg kell nezni. Nem csak hogy jo lesz igy, mert ez a steelers style. Ez persze nem neked, hanem a tobbieknek szol, mert te is igy gondoltad.

Es talan a drafton talalunk valakit. Amikor evek ota nem tudjuk konkretan az lb sor kerdest letudni. Szoval ezert probalom meg leirni azt is, amit masok nem gondolnak igy. Es igy lesz kerek a vilag. Remeljuk. Es az egyik bejon. A masik nem. Remelem nem nekem lesz nem is igazam, hanem kozelebb az alkotott kepem a valosaghoz.

ps: a te hozzaszolasodon keresztul probaltam meg masoknak irni, mert ramutattal a lenyegre szerintem. Szoval igy probaltam ezt erositeni es masoknak elmondani. Koszonet erte.

több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 793 — fő libsi
több mint 8 éve
robson Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 8 — robson
Hello emberek! Eddig csak olvasója voltam a fórumnak, de úgy gondoltam itt az ideje, hogy hozzá szóljak! Nem tudom mi ez a világvége hangulat itt egyes embereknél. Ja, hogy nem tartottuk meg Timmonst? Ne már! Szentül hiszem, hogy megfelelően tudjuk majd pótolni. Imádtam a játékát, de hát ez van, ez kőkemény üzlet. A folytonosság sokkal fontosabb annál, minthogy nagy pénzt adjunk egy kiöregedő játékosnak. Persze tudom ikon, meg minden, de hát már nem volt az igazi, sokat lassult, rengeteg volt az elhibázott szerelés. Az meg, hogy vágjunk ki egy olyan játékost aki sérült volt, majdnem egy szezonon át és nem tudott bizonyítani. Hülyeség, Ennyi erővel kivághattuk volna akár Bell-t is korábban, vagy akár Pouncey-t. Emberek ez az FO jól végezte eddig is a dolgát, ezután is jól fogja. Az eredmények, a keret minősége mind ezt mutatja!!!!