NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
Landry Jones újraigazolásának örülök, főleg, hogy a 4,4 milla 2 évre még csere QB-knál is kevésnek számít.

David Johnson újraigazolását én feleslegesnek gondolom, főleg 2 évre, de belefér, szinte biztosan minimális pénzt kapott.
Soldados
Greent kivághatnánk, akkor lenne guba valami értelmesebbre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Landry Jones újraigazolásának örülök, főleg, hogy a 4,4 milla 2 évre még csere QB-knál is kevésnek számít.

David Johnson újraigazolását én feleslegesnek gondolom, főleg 2 évre, de belefér, szinte biztosan minimális pénzt kapott.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
keyser soze Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 21
Sziasztok! Valaki tud valamit a régi kedvencemről Keenan Lewis-ról, fog egyáltalán a sérülése után még játszani, tudom nálunk ősszel szóba került.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
The #Titans signed former #Patriots CB Logan Ryan to a 3-year deal worth $30M, source said.
Hát igen....ennyiért mi nem fogunk CB-t hozni. Most Marcus Cooper és Brandon Flowers után érdeklődünk állítólag. Utóbbinak annyi agyrázkódása volt, hogy járhatnak együtt Green-el dokihoz is.
több mint 8 éve
Végül a maciknál:
Source: The #Bears are signing WR Markus Wheaton, formerly of the #Steelers

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
 pbs.twimg.com/media/C6guh-6VoAAEB8E.jpg:large
több mint 8 éve
Nagy izgalmak ma nem várnak ránk:
In Kevin Colbert era, the Steelers have NEVER officially signed an unrestricted free agent from another team on the first day of free agency

És továbbra is a saját értékeink megtartásán a hangsúly 😀
We have signed QB Landry Jones to a two-year contract.

#Steelers re-signed Landry Jones for 2 years, $4.4 million. Got $600K to sign. Big Ben's backup's back.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Bízom benne, hogy rendesen sikerült Kirkpartrik árát felvinni....mondjuk 10-12 millára...5 év az már biztos
több mint 8 éve
Mi nem dobunk nagyokat:
Steelers sign a free agent. One of their own, TE David Johnson
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 191
Álmodtam egy nagyot 😊😊😊

Menjünk rá Butlerre és szopassuk meg BB-t. Ajánljunk neki egy 11-12m/éves dealt, azt' meccseljék. Legalább lenne két 30 millás cornerük vagy max odaadjuk a 30. választást - nagy cucc - és lenne egy faja cover cornerünk, aminél jobbat úgysem húzhatunk 30-on. OLB meg jön második körben.

Kár, hogy a cap-be nem fér be, úgyhogy csak vicc volt:Ö
Fast Willie
Nem csak az a baj, de az első kör is menne vele együtt...nem meccselnék szerintem.
Inkább Logan kellene, hátha újra bajnok akar lenni 😊

A Browns komoly erősítésbe fogott...nem semmi. Bár a tapasztalatok alapján ugyebár ez még mindig kevés, de a komoly fal már megvan
Klaci79
Jó azért írtam, hogy 30. választás nem akkora tragédia, ott úgysem tudsz Butlernél jobb cornert húzni, másrészt nem szopatná AB-t sem, mert valljuk be, kb. ő tudta egyedül - kb. érdemi duplázás nélkül - limitálni a 84-et.
Fast Willie
Hat azert ott kozbejatszott a B liga wr sorunk, bell kidolese is. Meg hogy duplaztak szerintem jocskan. De az biztos, hogy jo lenne egy ilyen cb a sorainkban.
több mint 8 éve
.

Már közel sem kulcsemberről beszélünk és a nagy csapatok sajátja pont az, hogy ilyen embereket nem fizetik túl és meg akkor sem, ha van cap hely és még akkor sem, ha itt megvagyunk.

Klemó
Hát ezt nagyon rosszul látod, kábé top20 szabadügynökbe benne van - úgy hogy olyan ILB ínség van, hogy csudi. Én nem szeretnék jövőre egy Timmons mentes védelmet, mert átjáróház lesz ott könnyen...
sutianap
Két dologról beszélünk. Én nem mondtam, hogy Timmons nincs benne bármilyen top szabadügynök listában. Én azt mondtam, hogy a nagy csapatok sajátja az, hogy nem fizetnek túl olyan játékost, aki túl van a zeniten. Timmons pedig már kifelé jön, azzal együtt, hogy még lehet egy-két jó éve bizonyosan. Mivel - ahogy írod - hiány van ILB poszton, így a fizetését ki tudná maxolni, de nekünk már korán sem érne 7-8 millió USD-t. Ezt pedig tartom.
Klemó
Nem csak a penz a lenyeg. Ha van helyunk a cap alatt. Es van egy eddig is hozzank huseges, jo es megbizhato kezdonk, akkor igenis tartsak meg.

Es ha nem gondoljak hogy timmons alap ebben a vedelemben meg mindig, akkor megint beszivjuk kb mint jj es a tobbiekkel. Mert sokkal megbizhatobb es sokkal kevesebbet volt palyan kivul mint pl saci. Meg eleg gyors, eros es alap embere a def nek.

Ha ezt nem latjak be akkor sajnos nagy baj lesz es magunkat kuldjuk megint vert helyzetbe. Csak azert mert nem szoktuk, tavaly is kezdett ketto rookie a vedelembol, mert kenytelenek voltunk. Szoval nem tul fizetni, hanem megtartani lenne a cel. Hogy ne vagjuk magunk alatt a fat es addig tartsuk meg amig nincs mogotte megbizhato jo kezdo kvalitasu ember.

Es mivel ez most nincs igy tartsak meg. Aztan szerezzek meg harrison utodjat. Aztan ha az sikerulne, akkor jovore johet ilb kezdo szint. De mar jovore kell qb kezdo szintu is. Szoval honoralhatnak amit eddig tett a csapattal. Es azt is hogy alap embere a vedelemnek. Es azt is hogy mondta nem akar elmenni. Es ha ezt a par megerdemelt milla vagy mennyi penz miatt bukjuk es csinalunk egy needet, akkor hulyek vagyunk. Ez van.
gabistar
De, ebben a ligában a nap végén minden a CAP-ről szól...nem véletlen, hogy mekkora kincs egy olyan agytröszt mint nálunk Omar Khan.....

De igen, abban egyetértünk, hogy Timmonsszal hosszabbítsunk és ezt a csapat sem gondolja másként. De az ár már kérdés. Én szinte biztos vagyok benne, hogy adni fog nekünk diszkontot, és biztos vagyok benne, hogy elmegyünk ameddig lehet. De azt, hogy meddig lehet a rövid-közép távú projektált CAP space fogja meghatározni, amiben egy későbbi Bell, Tuitt, egy Villanueva, vagy egy későbbi Shazier hosszabbítás is a gondolat része kell, hogy legyen, és ebben a gondolkodásban, ha tetszik, ha nem a csapat ezt mérlegelve is dönt és nagyon helyesen. Ha tetszik, ha nem Timmons a jelenlegi Steelersben fontos láncszem, de nem key player és nem csak azért, mert már 31 éves.

Szarrá rágtuk.....1-2 nap múlva kiderül ez....
Klemó
Persze. En csak annyit mondok, hogy most adhatnank neki annyit, amennyivel elerjuk hogy ne gondolkodjon masban. Es mivel irta steeler akar maradni, nem hinnem hogy sokat kert. De ahogy a harrison ugyet sem tudtuk mar miota lezarni, ugyanigy nem kene krealni meg egy needet.

Es tudom a cap minden. De nekunk nincs senki timmons mogott kezdo kepessegu. Es nem hinnem hogy meg kellene eroltetnunk magunkat iden, hogy normalis penzert itt tartsuk. Ahelyett hogy kiengedjuk es lehet megszivjuk. Ma van eleg hely a capben. Es hat ez a lenyeg. Megtudnak mondani neki, hogy ennyit tudunk adni max, szeretnel e maradni itt vagy nem? Es ezt kiszamolva a tobbi ember jovobeli szerzodtetesenek a beleszamolasaval akikrol irtal a jovoben. Ahelyett hogy ok majd meglatjuk es kockaztatunk.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Álmodtam egy nagyot 😊😊😊

Menjünk rá Butlerre és szopassuk meg BB-t. Ajánljunk neki egy 11-12m/éves dealt, azt' meccseljék. Legalább lenne két 30 millás cornerük vagy max odaadjuk a 30. választást - nagy cucc - és lenne egy faja cover cornerünk, aminél jobbat úgysem húzhatunk 30-on. OLB meg jön második körben.

Fast Willie
Nem csak az a baj, de az első kör is menne vele együtt...nem meccselnék szerintem.

A Browns komoly erősítésbe fogott...nem semmi. Bár a tapasztalatok alapján ugyebár ez még mindig kevés, de a komoly fal már megvan
Klaci79
Jó azért írtam, hogy 30. választás nem akkora tragédia, ott úgysem tudsz Butlernél jobb cornert húzni, másrészt nem szopatná AB-t sem, mert valljuk be, kb. ő tudta egyedül - kb. érdemi duplázás nélkül - limitálni a 84-et.
Fast Willie
Csak az 1/30 ok lenne, de az az évenkénti 14-15 millió...
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
Álmodtam egy nagyot 😊😊😊

Fast Willie

Klaci79
több mint 8 éve
Álmodtam egy nagyot 😊😊😊

Fast Willie

több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
Álmodtam egy nagyot 😊😊😊

több mint 8 éve
Eagles Expected To Explore Signing WR Markus Wheaton
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 790
.

Már közel sem kulcsemberről beszélünk és a nagy csapatok sajátja pont az, hogy ilyen embereket nem fizetik túl és meg akkor sem, ha van cap hely és még akkor sem, ha itt megvagyunk.

Klemó
Hát ezt nagyon rosszul látod, kábé top20 szabadügynökbe benne van - úgy hogy olyan ILB ínség van, hogy csudi. Én nem szeretnék jövőre egy Timmons mentes védelmet, mert átjáróház lesz ott könnyen...
sutianap
Két dologról beszélünk. Én nem mondtam, hogy Timmons nincs benne bármilyen top szabadügynök listában. Én azt mondtam, hogy a nagy csapatok sajátja az, hogy nem fizetnek túl olyan játékost, aki túl van a zeniten. Timmons pedig már kifelé jön, azzal együtt, hogy még lehet egy-két jó éve bizonyosan. Mivel - ahogy írod - hiány van ILB poszton, így a fizetését ki tudná maxolni, de nekünk már korán sem érne 7-8 millió USD-t. Ezt pedig tartom.
Klemó
Nem csak a penz a lenyeg. Ha van helyunk a cap alatt. Es van egy eddig is hozzank huseges, jo es megbizhato kezdonk, akkor igenis tartsak meg.

Es ha nem gondoljak hogy timmons alap ebben a vedelemben meg mindig, akkor megint beszivjuk kb mint jj es a tobbiekkel. Mert sokkal megbizhatobb es sokkal kevesebbet volt palyan kivul mint pl saci. Meg eleg gyors, eros es alap embere a def nek.

Ha ezt nem latjak be akkor sajnos nagy baj lesz es magunkat kuldjuk megint vert helyzetbe. Csak azert mert nem szoktuk, tavaly is kezdett ketto rookie a vedelembol, mert kenytelenek voltunk. Szoval nem tul fizetni, hanem megtartani lenne a cel. Hogy ne vagjuk magunk alatt a fat es addig tartsuk meg amig nincs mogotte megbizhato jo kezdo kvalitasu ember.

Es mivel ez most nincs igy tartsak meg. Aztan szerezzek meg harrison utodjat. Aztan ha az sikerulne, akkor jovore johet ilb kezdo szint. De mar jovore kell qb kezdo szintu is. Szoval honoralhatnak amit eddig tett a csapattal. Es azt is hogy alap embere a vedelemnek. Es azt is hogy mondta nem akar elmenni. Es ha ezt a par megerdemelt milla vagy mennyi penz miatt bukjuk es csinalunk egy needet, akkor hulyek vagyunk. Ez van.
gabistar
De, ebben a ligában a nap végén minden a CAP-ről szól...nem véletlen, hogy mekkora kincs egy olyan agytröszt mint nálunk Omar Khan.....

De igen, abban egyetértünk, hogy Timmonsszal hosszabbítsunk és ezt a csapat sem gondolja másként. De az ár már kérdés. Én szinte biztos vagyok benne, hogy adni fog nekünk diszkontot, és biztos vagyok benne, hogy elmegyünk ameddig lehet. De azt, hogy meddig lehet a rövid-közép távú projektált CAP space fogja meghatározni, amiben egy későbbi Bell, Tuitt, egy Villanueva, vagy egy későbbi Shazier hosszabbítás is a gondolat része kell, hogy legyen, és ebben a gondolkodásban, ha tetszik, ha nem a csapat ezt mérlegelve is dönt és nagyon helyesen. Ha tetszik, ha nem Timmons a jelenlegi Steelersben fontos láncszem, de nem key player és nem csak azért, mert már 31 éves.

Szarrá rágtuk.....1-2 nap múlva kiderül ez....
több mint 8 éve
.

Klemó
sutianap
Klemó

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 265 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem hiszem, hogy Logan nálunk kötne ki...lesz aki jóval többet fizet nekik, mint mennyit mi adnánk
Klaci79
Think again.
 twitter.com/jeffphowe/status/839863191157018624?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 8 éve
Gilmore 14-et kért a Pecc-től, ami azért nem kevés...
Nem hiszem, hogy Kirkpatrik vagy Logan nálunk kötne ki...lesz aki jóval többet fizet nekik, mint mennyit mi adnánk
több mint 8 éve
Rá ne menjetek nekem Butlerre 😛
Wyatt
Állítólag Ryan a cél...
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 790
.

Klemó
sutianap
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rá ne menjetek nekem Butlerre 😛

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
.

Klemó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Rapaport szerint Dre Kirkpatrick is szóbajöhet nálunk.
Gergőke
Hogyne jönne, a Bengals fizu minusz egy dollárra mindenképpen. Árat hajtunk fel, nagy fizetéssel nem fogunk/tudunk elhozni senkit, nemhogy egy CB-t és ő nagy fizut fog kapni. De ezt így kell csinálni....
Klemó
Csak gondoltam beírom. FA-ról szerintem teljesen felesleges CB-t hozni, mély az idei CB class.