Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
In a move related to the Senquez Golson injury, the Pittsburgh Steelers are slated to sign cornerback Kevin White Jr.White, 5’9/1 183 pounds, ran a 4.63 40 and jumped 35.5 inches with a 10’1″ broad at the 2015 Combine. His 40 time was no better at his Pro Day, causing him to slip out of the draft and sign as a UDFA with the Atlanta Falcons. He’s also spent time with the Arizona Cardinals.
több mint 8 éve
Senquez Golson 😕 Tanuljuk meg a nevet, mert játszani sosem látjuk... Én már tavaly is bustoltam, máig érthetetlen pick számomra, de most ősszel már biztos, hogy bevásárolok a mezéből. Ereklye! 😊Így nem lehet a csapatot hibáztatni a választásért, hisz nem az derült ki, hogy szar. Egyszerűen van ilyen, megsérült mindkétszer. Pech, shit happens.
Egyébiránt William Jackson first pick, akit a Cicák elhalásztak előlünk szintén lesérült és felejtős az idénye (torn pectoral muscle)...
Alter Egó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Senquez Golson 😕 Tanuljuk meg a nevet, mert játszani sosem látjuk... Én már tavaly is bustoltam, máig érthetetlen pick számomra, de most ősszel már biztos, hogy bevásárolok a mezéből. Ereklye! 😊Hát pont ezért nem tudhatod, hogy kiből mi lesz. Golsonnak ráadásul korábban a válla fájt. Most meg bokasérülés. Hatalmas pech, de pont ezért nem lehet tudni, hogy egy sérülés mikor jön a játékosnak. Én nagyon sajnálom, megnéztem volna. Így az idei 2. körösünk gyakorol slotban.
Egyébiránt William Jackson first pick, akit a Cicák elhalásztak előlünk szintén lesérült és felejtős az idénye (torn pectoral muscle)...
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Senquez Golson 😕 Tanuljuk meg a nevet, mert játszani sosem látjuk... Én már tavaly is bustoltam, máig érthetetlen pick számomra, de most ősszel már biztos, hogy bevásárolok a mezéből. Ereklye! 😊Egyébiránt William Jackson first pick, akit a Cicák elhalásztak előlünk szintén lesérült és felejtős az idénye (torn pectoral muscle)...
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nem hiszem el.....ez azért fájdalmas, mert így rookie-ként egy teljes campet sem végigcsinálva....novemberben sem lesz bevethető.....ennél már az is jobb lett volna, ha preseason meccseken játszik....és ott esik ki....no mindegy ez van, sajnos benne van....
több mint 8 éve
Golson pedig egy másodpercre sem tud egészséges maradni😕 Kár. 3 hónapra kidőlt.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ed Bouchette szerint Coates fog kezdeni Brown mellett WR2-ben. Állítólag elég jó teljesítményt nyújt edzéseken...így legyen
több mint 8 éve
....esetleg az NFL Network nem adja élőben a pre-season meccseket?
több mint 8 éve
Golson bokasérülést szenvedett...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Burns nyers, nyilván AB84 veri, de utóbbi a liga legjobb route runnere, szóval ez nem meglepetés és ez a camp végén sem lesz az. A fejlődés lesz a lényeg, és nem csak a campben, hanem az idény alatt.Persze, hogy nyers és Brown jelenleg a posztja legjobbja ezt azt hiszem mindenki elismeri a ligában. Éppen ezért szép a sráctól, hogy nem már az első lépések után jött a fogalmam sincs hol vagyok. Az elcsúszás, persze ez meg Brown irányváltásai miatt volt, miatt csúszott le. Sztem nagyon jó kis CB lesz belőle. Én nagyon reménykedem.
Ha igazak a hírek Hargrave eddig, aki rookie-ként ragyog (vagyis hozza azt amit várunk), de jó hírek jönnek Davisről és Ayersről is. Utóbbi Rogers-szel versenyez, ami - szintén a híreket hallva - nagyon komoly battle lesz.
Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....
A depot-n részletesen ott van minden, véleménnyel együtt, de ha csak James-t nézem mondjuk láttuk mekkora hullámzás van egy rookie életében,akarhatunk következtetni kiből mi lehet, de még felesleges..... (egy solid camp, majd egy borzalmas első preseason meccs, majd az idényben több solid teljesítmény..)
Klemó
több mint 8 éve
RYAN SHAZIER alias SaciSaci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....az ki?
Klemó
braxa88
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Shazier 😀Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....az ki?
Klemó
braxa88
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....az ki?
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Burns nyers, nyilván AB84 veri, de utóbbi a liga legjobb route runnere, szóval ez nem meglepetés és ez a camp végén sem lesz az. A fejlődés lesz a lényeg, és nem csak a campben, hanem az idény alatt. Ha igazak a hírek Hargrave eddig, aki rookie-ként ragyog (vagyis hozza azt amit várunk), de jó hírek jönnek Davisről és Ayersről is. Utóbbi Rogers-szel versenyez, ami - szintén a híreket hallva - nagyon komoly battle lesz.
Saci viszont űberkirály, eddig dominál mindenkit. Meg is mondta, hogy ebben az idényben át akar törni....azt érzem nagyon jót tett neki az az idény végi fumble....
A depot-n részletesen ott van minden, véleménnyel együtt, de ha csak James-t nézem mondjuk láttuk mekkora hullámzás van egy rookie életében,akarhatunk következtetni kiből mi lehet, de még felesleges..... (egy solid camp, majd egy borzalmas első preseason meccs, majd az idényben több solid teljesítmény..)
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
AB84 vs. AB25Azért ez Brown-on nem olyan rossz. Sok rutinos még ennyire sem tudja lekövetni.
vine.co/v/5AeAAbuKBQE
steelwolf
több mint 8 éve
Asszem ez nem volt még: Green és egy noname WR kezdett PUP-listán.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Néhány előléptetés:Ed Bouchette ✔ @EdBouchette
Steelers GM Kevin Colbert has an additional title. Steelers have made him a Vice President of the team
6:11 PM - 28 Jul 2016
Alex Marvez ✔ @alexmarvez
.@steelers often save news of promotions 4 media guide release.This year: Omar Khan new Vice President of Football & Business Administration
több mint 8 éve
Szépmunka!Sok sikert az AP-szerződéshez...! -_-
profootballtalk.nbcsports.com/2016/07/29/leveon-bell-lied-has-known-since-march-of-missed-tests/
Razi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Szépmunka!profootballtalk.nbcsports.com/2016/07/29/leveon-bell-lied-has-known-since-march-of-missed-tests/
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Na ki az aki nem ment át a fizikai teszten a Ravensnél? Burnell, aki még emlékszik így rá aki nem annak segítek Mike Wallace aki a nagy pénz hajszolásába gyakorlatilag lassan minden csapatnál megfordul majd (erős túlzás tudom, de direkt) hátha ott és akkor megmutatja, hogy rossz döntést hozott a Steelers, eddig nem sikerült, sőőőt 😀amikor Wallace itt a nagy pénzt akarta, és erre a Steelers AB-nek adta a szerződést. a fél liga nem értette. mekkora húzás volt.
polamalu
több mint 8 éve
Na ki az aki nem ment át a fizikai teszten a Ravensnél? Burnell, aki még emlékszik így rá aki nem annak segítek Mike Wallace aki a nagy pénz hajszolásába gyakorlatilag lassan minden csapatnál megfordul majd (erős túlzás tudom, de direkt) hátha ott és akkor megmutatja, hogy rossz döntést hozott a Steelers, eddig nem sikerült, sőőőt 😀
több mint 8 éve
Brown és a Jets WR Brandon Marshall kötöttek egy fogadást. A tét Brown egyedi festésű Rolls Royce-a illetve Marshall Porsche-je, az nyer, aki több elkapott yardot szerez. Ergó Brown szerzett egy Porschet 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."