Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Közbe Dannyboy nyócvannégylet, HB kisfater!pbs.twimg.com/media/Cn0FrkwWgAEiXn7.jpg
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Vazze ezek szerint Pittsburgh a világ közepe én hülye azt hittem, hogy Felcsút az 😁Mögvilágosodtunk, mi!?
Jó utat majd srácok és várjuk majd az élménybeszámolót természetesen képekkel fűszerezve.😊
gordon
A gatya, a csíkos és a pacemaker nevében zümivé keresztezlek...
Szerkesztette: sutianap
több mint 8 éve
twitter.com/bgradkowski5Toledoba nem mén senki, a Grabovskyba?Azt nem ismerem, de ha mar ott vagy vagy leszel, akkor cedar point vidamparkot ki ne hagyjd sandusky ban. A vilag egyik legjobb vidamparkja.
sutianap
www.cedarpoint.com/
youtu.be/LbN3NU4hIZg
www.cedarpoint.com/rides/Roller-Coasters/Top-Thrill-Dragster
gabistar
Yippá, beugratós beugrás 😉
több mint 8 éve
Vazze ezek szerint Pittsburgh a világ közepe én hülye azt hittem, hogy Felcsút az 😁Jó utat majd srácok és várjuk majd az élménybeszámolót természetesen képekkel fűszerezve.😊
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Toledoba nem mén senki, a Grabovskyba?Azt nem ismerem, de ha mar ott vagy vagy leszel, akkor cedar point vidamparkot ki ne hagyjd sandusky ban. A vilag egyik legjobb vidamparkja.
sutianap
www.cedarpoint.com/
youtu.be/LbN3NU4hIZg
www.cedarpoint.com/rides/Roller-Coasters/Top-Thrill-Dragster
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Toledoba nem mén senki, a Grabovskyba?
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Hat igen. Itt nem fogsz fogyni az biztos. Lol. Es van boven mit kiprobalni, enni, hova menni. Barmi kerdesetek van irjatok. Ha kell meg telo szamom is oda adom. Ha barmi van. Es persze ha kell nektek. De ez a hely is nagyon bejott nekem: www.google.com/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x8834f3e3cd81b6af%3A0x46998590d9e9608b!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e115!4s%2Fmaps%2Fplace%2Fheinz%2Bmuseum%2F%4040.4465759%2C-79.9927115%2C3a%2C75y%2C91.96h%2C90t%2Fdata%3D*213m4*211e1*213m2*211sptYzwYpCAbKj0ts9TDGJ6A*212e0*214m2*213m1*211s0x0%3A0x46998590d9e9608b!5sheinz%20museum%20-%20Google%20Search&imagekey=!1e3!2s-lNUGlYaBT50%2FVyPcXtS4r5I%2FAAAAAAAA16I%2FlNOi7OJ97dULLoyvg6TVcRg652mJcCg8ACLIB&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiUnNzizv3NAhUEGj4KHf-wBvsQpx8IiQEwEg
több mint 8 éve
Akkor addig csúcsra kell járatnom a diétámat látom, mert a 2 nap alatt hízok majd vagy 5 kg-t 😀na ezek egy részét most mindenképpen kipróbálom 😀Lol a ward etterem itt van tolem nem messze. akkor mentek cranberry fele. Ott is van brgr. A bus az bent van a varosban a stadionnal. Primanti brost, brgrt erdemes kiprobalni nem fo etelnek, de kiegeszitonek, bar a primantiban boven jol laksz az adag miatt. A brgr ben meg a minoseg miatt erdemes menni, az egyik legjobb minosegu igazi amcsi hamburger es ne ertsetek felre de nem mcdonaldos. Az kozel nem az.Laci, mint mondottam Ward éttermében eszünk, a vendégeim lesztek 😀 A meccs előtt meg bemegyünk Bushoz. A többi étkezést szervezhetjük ahol akarod 😀Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
Lehet lesz még 1-2 nap a városban, de ez még nagyon képlékeny és sok mindentől, mindenkitől függ. Első sorban egy választól a csapattól -)
polamalu
gabistar
polamalu
Klaci79
Egyébként a Consol Energytől nem messze van egy
polamalu
gabistar
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
na ezek egy részét most mindenképpen kipróbálom 😀Lol a ward etterem itt van tolem nem messze. akkor mentek cranberry fele. Ott is van brgr. A bus az bent van a varosban a stadionnal. Primanti brost, brgrt erdemes kiprobalni nem fo etelnek, de kiegeszitonek, bar a primantiban boven jol laksz az adag miatt. A brgr ben meg a minoseg miatt erdemes menni, az egyik legjobb minosegu igazi amcsi hamburger es ne ertsetek felre de nem mcdonaldos. Az kozel nem az.Laci, mint mondottam Ward éttermében eszünk, a vendégeim lesztek 😀 A meccs előtt meg bemegyünk Bushoz. A többi étkezést szervezhetjük ahol akarod 😀Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
Lehet lesz még 1-2 nap a városban, de ez még nagyon képlékeny és sok mindentől, mindenkitől függ. Első sorban egy választól a csapattól -)
polamalu
gabistar
polamalu
Klaci79
polamalu
gabistar
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Lol a ward etterem itt van tolem nem messze. akkor mentek cranberry fele. Ott is van brgr. A bus az bent van a varosban a stadionnal. Primanti brost, brgrt erdemes kiprobalni nem fo etelnek, de kiegeszitonek, bar a primantiban boven jol laksz az adag miatt. A brgr ben meg a minoseg miatt erdemes menni, az egyik legjobb minosegu igazi amcsi hamburger es ne ertsetek felre de nem mcdonaldos. Az kozel nem az. Ha nem a busnal ennetek akkor erdemes hajoval mennit a station square rol. Az nagyon latvanyos. Es elvezetes. Van itt is ducky tour www.justduckytours.com/ ha erdekel titeket. A jobb restaurantokbol is van boven.Laci, mint mondottam Ward éttermében eszünk, a vendégeim lesztek 😀 A meccs előtt meg bemegyünk Bushoz. A többi étkezést szervezhetjük ahol akarod 😀Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
polamalu
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Szerintem van, nem tudom ismered e, de a primanti bros az egyik legjobb kajas hely a five guyshoz hasonlo, de pl a falon van hines ward kep meg egyeb sporthoz kapcsolodo dolgok. Azt en mindenkeppen kiprobalnam. Nem a hagyomanyos hamburgeruk van, de nagyon finom.Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
polamalu
Klaci79
five guys www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=five%20guys%20pittsburgh
www.primantibros.com/locations/market-square/
belso kepek www.wtae.com/image/view/-/19621414/medRes/2/-/maxh/358/maxw/538/-/81dqoh/-/Primanti-s-mural---Steelers.jpg
www.wtae.com/image/view/-/19621380/highRes/2/-/maxh/630/maxw/1200/-/l6roubz/-/Primanti-s-mural---recent-Steelers.jpg
szendvicsekrol kepek, nem ez nem a magyar szendvics nagysagu...
www.yelp.com/biz/primanti-bros-pittsburgh-5
Legjobb minosegu igazi amerikai hamburger az a BRGR ben van, ami van pittben is. www.brgrpgh.com/ ajanlom hozza a milkshaket.
Ez az egyik legjobb minosegu hamburger amit valaha ettem. A milkshaket is fem edenyben hozzak ki. Es mindig kivalo minoseguek.
Jo hely es finom etelek vannak, a chicken latinoban. Az is ezen a kornyeken van, heinz ward is evett ott amikor ismerosom ott volt.
chickenlatino.net/ igazi fott etelek, elerheto aron, nagyon nagy adagokkal.
Van a station square en hard rock cafe, ami eleg hires. Azt is erdemes kiprobalni. www.hardrock.com/cafes/pittsburgh/
charleys.com/ ez is van tobb helyen...
Kedvenc sandwichem a sok kozul ez igy:
En legjobban a hambis helyek kozul a brgrt szeretem. Ha igazi hambi kell akkor brgr, ha hambiszeru szendvics vagy egyeb szendvics akkor meg primanti bros. Ha magyaros kaja, hat oran at lassan fozott omlossa valo hussal stb akkor meg chicken latino. De van itt boven jo hely.
több mint 8 éve
Laci, mint mondottam Ward éttermében eszünk, a vendégeim lesztek 😀 A meccs előtt meg bemegyünk Bushoz. A többi étkezést szervezhetjük ahol akarod 😀Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
polamalu
Klaci79
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azt mond meg nekem, hogy van e five guys Pit-ben? Kajából elég felkészületlen voltam legutóbb, de most a kulináris élvezetek is érdekelnének és állítólag ott baromi jó a hamburger. 😀gabistarSzia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
polamalu
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ok. Akkor majd erezzetek jol magatokat.Szia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
polamalu
Es egy par dolog ami nekem tetszik itt:
www.heinzhistorycenter.org/ ez amikor en voltam epp masodik vilaghaborus jeep, katonai dolgokkal volt tele. De van itt minden egyeb. Sport tortenelem, sport ruhakkal, steelerses is igen. Heinz tortenelem, es meg sok egyeb..
phipps.conservatory.org/ ez a terulet ahol a phipps van gyonyoru, mind a taj mind az epuletek.
www.carnegiesciencecenter.org/
www.duquesneincline.org/ Kedvenc helyem, ez a kis "kocsi" felvisz a hegyre majd lehoz. Vagy forditva vimeo.com/145234189
en.wikipedia.org/wiki/USS_Requin_(SS-481) masodik vilaghaborus uboat.
www.carnegiemnh.org/
soldiersandsailorshall.org/
www.tour.pitt.edu/tour/cathedral-learning egyetemi varosresz, ezzel a szep es meg tobb epulettel stb.
en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Field shop.steelers.com/ stadion ban, alatta van ez a bolt.
www.steelers.com/tickets-and-stadium/book-an-event/space-and-parking/coca-cola-great-hall.html
www.heinzhistorycenter.org/fort-pitt/ ez, es a mellette levo park a szokokuttal meseszep. Ralatni steelers, pirates stadionra. Sot meg a kivetitot is latni. Ha van baseball meccs.
pittsburgh.pirates.mlb.com/pit/ballpark/
www.downtownpittsburgh.com/
www.stationsquare.com/
www.sandcastlewaterpark.com/ vizi elmeny park
www.kennywood.com/ vidampark
www.pittsburghzoo.org/ allatkert es akvarium
Na hirtelen ennyi jutott most az eszembe. Vissza terve, szerintem van boven mit nezni. Es ez csak pit varos. Semmi amit ezelott irtam nektek ami a varoson kivul messzzebb lenne. Volt magyar bolt is, meg magyar klub is, de a bolt regen, a klub 2 eve szunt meg sajnos. Csemegezzetek.
több mint 8 éve
Szia. K. Laciékkel megyünk nejekkel négyesben. Kocsival leszünk. pár perc sétára a stadiontól lesz a szállás. Laciék már voltak Pittben, de azért köszi a segítséget. A Kansas elleni meccsen leszünk kint. Október 2-án.Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
gabistar
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Szia. Par szemelyes kerdes, ha gondolod pm ben ird meg a valaszt. Csaladdal jottok, baratokkal? Hany napra kb? Es mikor (idojaras miatt)? Es melyik reszen lesz a szallas, kozlekedes miatt, vagy ha lesz kocsi akkor az sem fontos, mert azzal eljuttok mindenhova. Meg irod nekem, hogy hova terveztek menni itt a varsoban, mert akkor irhatok egy olyat is hogy mit erdemes itt a varosban megnezni. Stb. Koszi. Szia.Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
polamalu
több mint 8 éve
Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom.Sajnos ennyi időnk nem lesz PITT-ben. Azért egy kis kitérővel Canton és a HoF belefér majd. A meccs utáni napon meg a városbelső szépségeit fedezzük fel.
gabistar
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Sziasztok. Ez ha csak Pittsburghot akarod nezni "talan" igaz, de meg sem. Annyi latni valo van kocsival elerheto kozelsegben, amennyit csak akarsz amilyet csak akarsz. Szoval ha eleg idore jottok en leirom mit neznek meg a varoson kivul. Azon belul ugy is tudod mit kell. De ha erdekel azt is leirom. Nr 1 kocsival elerheto tavolsag kb 4.5 ora a vilag egyik csodaja nekem. Tudom lehet ez soknak hangzik de nem az. Autopalyan mehetsz vegig. Es lathatod ezt.
www.niagarafallsstatepark.com/ www.niagarafallstourism.com/
Masodik masfel oras autopalyas utazas utan eljuthatsz egy hegyes teruletre, ahol sielni lehetne, de nyaron is gyonyoru. Es a hegyes volgyes reszen van ez. Ami megnyerte a del pa ban levo legszebb parkok cimet tobbszor.
www.laurelhighlands.org/outdoors/ohiopyle/?gclid=CJndn9nx-M0CFVNZhgodg_MO0w
Vagy egy hazat mint ez. www.fallingwater.org/
Harmadik, ha akarsz tengerpartot latni (ami persze to de nem ugy fog tunni) akkor ket ora utazas utan eljutsz ide, ami szinten gyonyoru. www.yelp.com/biz/presque-isle-state-park-erie . Mikor teheted ezt meg otthon 2 ora vezetes utan. Ha ugyesen csinalod, akkor elmesz ide es a niagarara osszekotve. Mert innen van 2.5 ora vezetesre kb a niagara csodalatos vizesese.
Egy oras ut kb autopalyan pedig ez. www.visitbutlercounty.com/attractions/moraine-state-park
Vannak itt amish emberek kb 1.5 oras autoutazas utan new castle kozeleben elszortan farmokon, akik meg mindig a sajat "eletmodjuk" szerint elnek, nincs bevezetett aram, sajat vallas es meg sok egyeb erdekesseg... Oket e falu kornyeken levo farmokon lathatod, vagy az utakon, vagy ebben a kis falucskaban, ha aruljak portekajukat.
www.volantshops.com/ Egy regi fenntmaradt falucska. Borkostolo, amish emberektol vasarolhatsz, lathatod oket. Ott mennek el melletted ha szerencsed van az o "lovaskocsijukkal" tokeletes minosegu etelt edesseget arulnak a falucska utcain.
Ez a park is kb 1.5 ora autokazas en.wikipedia.org/wiki/McConnells_Mill_State_Park egy "fedett hiddal", vizesessel, regi malommal es gyonyoru latvannyal.
Cook forest ez messzebb van mar, de olyasmi mint az ohiopyle www.dcnr.state.pa.us/stateparks/findapark/cookforest/
Szoval lehet ugy tunik a varosban nincs annyi minden, de szerintem ez sem igaz. Mindegy, de korulotte annyi latnivalo van, hogy rajtad mulik csak mit szeretnel hegyeket, 2 ora megkapod. Tengerpartot/nagy to 2 ora alatt megkapod. Hajot berelni, uszni szabadstrandon moraine state park 1 ora alatt megkapod. Gyonyoru viaduktot latni, vizesessel meg hegyekkel 2 ora alatt megkapod, bonuszban egy hazzal amibe be van epitve egy patak fallingwater megkapod.
De a legnagyobb a Niagara Vizeses elerheto kozelsegben. Szoval ezek jutottak csak ugy most hirtelen az eszembe. Es ha en itt lennek es megtehetnem, akkor biztos berelnek autot. Hogy ezeket es a tobbi dolgot ki ne hagyjam. A varosban van a tomegkozlekedes. Korulotte mar kevesbe. De ha meg busszal is, mert a kocsi nem jon ossze, akkor is elmennek niagara fallshoz. Azt a vilag legnagyobb hibaja lenne kihagyni. De ez lehet csak en vagyok.
több mint 8 éve
no flacco
317
Köszi. Nálunk is alakul a kép. New York városnézés, autókázás és a meccs. Mi is az airbnb-n vadászunk.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
mi a szállást most airbnb-vel intéztük, olyan 10-15 perc sétára leszünk a stadiontól...a downtown-ban elég drága a szállás, de a reptér mellett van olcsóbb és van public busz is, ami olyan 3-4 usd körül bevisz a városbaMi az, hogy volt? Eddig háromszor, idén megyek negyedjére. Egyébiránt nem értek egyet azzal, hogy Pittsburgh ne lenne látványos. De, az... 😊 A hivatalos oldalnál olcsóbbat és megbízhatóbbat nem találsz és hga már kint vagy, akkor ezen nem érdemes spórolni. Szállás dögivel van. A reptér mellett például...Sziasztok !Meg Alter Egó is volt már kint. Pittben a látnivalók nem igen tobzódnak. Mondjuk 1 napra való, max. Arra ne szervezzetek nagy programot 😀 Mi a hivatalos oldalon vettük a jegyeket, ha jól emlékszem
Sikerült a barátomat rábeszélnem a Patriots elleni meccsre. Érdeklődnék, hogy tudtok -e a ticketexpress- en kívül biztonságos, esetleg olcsóbb jegybeszerzési lehetőséget, illetve ha valaki volt már kint, ár - érték arányban melyik szektor éri meg legjobban ? Szállás és látnivaló tipp is érdekelne. Előre is köszönöm
no flacco
polamalu
Alter Egó
nagyon szép város Pittsburgh, de nem túl nagy így a látnivalók is koncentráltak...így 1-2 nap magából a városból elég lehet
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Mi az, hogy volt? Eddig háromszor, idén megyek negyedjére. Egyébiránt nem értek egyet azzal, hogy Pittsburgh ne lenne látványos. De, az... 😊 A hivatalos oldalnál olcsóbbat és megbízhatóbbat nem találsz és hga már kint vagy, akkor ezen nem érdemes spórolni. Szállás dögivel van. A reptér mellett például...Sziasztok !Meg Alter Egó is volt már kint. Pittben a látnivalók nem igen tobzódnak. Mondjuk 1 napra való, max. Arra ne szervezzetek nagy programot 😀 Mi a hivatalos oldalon vettük a jegyeket, ha jól emlékszem
Sikerült a barátomat rábeszélnem a Patriots elleni meccsre. Érdeklődnék, hogy tudtok -e a ticketexpress- en kívül biztonságos, esetleg olcsóbb jegybeszerzési lehetőséget, illetve ha valaki volt már kint, ár - érték arányban melyik szektor éri meg legjobban ? Szállás és látnivaló tipp is érdekelne. Előre is köszönöm
no flacco
polamalu
több mint 8 éve
Sziasztok !K.Laci segíthet, Ő már megjárta Pitt-et, Meg Alter Ego is volt már kint. Most a KC ellenire megyünk majd, a nagy kivetítő alatti részre a grillteraszhoz vettünk jegyet. Csak az a kérdés mennyit szánsz a jegyre. Pittben a látnivalók nem igen tobzódnak. Mondjuk 1 napra való, max. Arra ne szervezzetek nagy programot 😀 Mi a hivatalos oldalon vettük a jegyeket, gha jól emlékszem
no flacco
több mint 8 éve
Na, rá Csöngettek a seholse volt rapper matekórájára...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
no flacco
317
Sziasztok !Sikerült a barátomat rábeszélnem a Patriots elleni meccsre. Érdeklődnék, hogy tudtok -e a ticketexpress- en kívül biztonságos, esetleg olcsóbb jegybeszerzési lehetőséget, illetve ha valaki volt már kint, ár - érték arányban melyik szektor éri meg legjobban ? Szállás és látnivaló tipp is érdekelne. Előre is köszönöm
több mint 8 éve
Gyurci77
127
Majd a staff eldönti. Idáig azért az ilyen nagy nem újraigazolásoknál tudtuk pótolni a veszteséget. Pl: Saunders, Wallace. Szóval, ha kell minden pénzt megadunk, de ha látjuk az utódot...m