Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Jó, de a Vikings-ban Ő az egyetlen "APkézláb" támadó Isten tudja mióta. Egyedül Brett papó 2 évében volt ez másképp.zzz888Ahh. Imádnám. Legyen inkább 20 millió, hátha a végén a többiekre nem marad pénz 😀
De most komolyan. Értem én, hogy legkomplettebb futó blablalba. Futónak 10 millát nem adnék én, nem hogy 15-öt. Bár most nézem, hogy AP kapott egy 3/42-es szerződést, de akkor is
Wyatt
Itt azért más a szitu.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
zzz888Ahh. Imádnám. Legyen inkább 20 millió, hátha a végén a többiekre nem marad pénz 😀
De most komolyan. Értem én, hogy legkomplettebb futó blablalba. Futónak 10 millát nem adnék én, nem hogy 15-öt. Bár most nézem, hogy AP kapott egy 3/42-es szerződést, de akkor is
több mint 8 éve
www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915.83053.341902765873113/1166466316750083/?type=3&theater15 milkát kérne bell, ha alapszakaszt végigtolja nagyobb sérülés nélkül akkor van esélye rá, anélkül szerintem nem valószínű, hogy adnánk annyit...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Üdv,még néhány évig tuti szerződésük van Londonban...hogy a pénzügyi részt ez mennyire érinti nem tudom...ez az egész Brexit mizéria furcsa dolog, de az amcsikat nem hiszem, hogy nagyon érdekelné....kétlem, hogy ők kifejezetten az EU-t céloznák meg, inkább a kontinens a fontos...eddig se voltak a Schengeni övezet tagjai, úgyhogy nagy változás nem várható...olcsóbb lesz a koszos valutájuk...még nekünk is
MInap gondolkoztam, hogy a Brexir miatt, vajon veszélybe kerülnek-e a londoni NFL meccsek, vagy mennyivel nehezebb-macerásabb lesz oda eljutni és ennek tükrében változik-e a menetrend.
Vagy akkor mennyire lesz nagyobb súlya egy-két Berlinben megrendezett meccsnek?
Big B
több mint 8 éve
Big B
62
Üdv,MInap gondolkoztam, hogy a Brexir miatt, vajon veszélybe kerülnek-e a londoni NFL meccsek, vagy mennyivel nehezebb-macerásabb lesz oda eljutni és ennek tükrében változik-e a menetrend.
Vagy akkor mennyire lesz nagyobb súlya egy-két Berlinben megrendezett meccsnek?
több mint 8 éve
Bowl.hu -> Steelers topic, itt Dzsudzsi nem rúg labdába. 😊Kössz mindent Zsuzsi!Zsuzsi az Dzsudzsi, ne keverjük .-)
Gergőke
bcsarli
több mint 8 éve
Kössz mindent Zsuzsi!Zsuzsi az Dzsudzsi, ne keverjük .-)
Gergőke
több mint 8 éve
Bryant , Brown és Lynn Swan is befért a legakrobatikusabb top 10-be.www.facebook.com/NFL/videos/10153965258841263/
több mint 8 éve
Köszi mindent Szusi.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ezt nem olvastam, de így még rosszabb...sajnálom 😕Sajnálom, hogy nem sikerült megfelelő értékért elcserélni...sok sikert kívánok neki.Nem fog tudni már játszani, annyira súlyosnak bizonyult a sérülése, hogy vissza kell vonulnia. 😕
Klaci79
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Sajnálom, hogy nem sikerült megfelelő értékért elcserélni...sok sikert kívánok neki.Nem fog tudni már játszani, annyira súlyosnak bizonyult a sérülése, hogy vissza kell vonulnia. 😕
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Sajnálom, hogy nem sikerült megfelelő értékért elcserélni...sok sikert kívánok neki.
több mint 8 éve
Bye bye Shaun.
több mint 8 éve
Azt kell mondjam kibaszott erős az AFC North: az NHL és az NBA bajnoka is innen való .-)Az NFL-t februárban nyeri a Cinci (csak vicceltem) Magyarországon meg bajnok a Steelers.
Halálcsoport .-)
több mint 8 éve
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.höhh a KC ellenünk meg sárgában lesz!? érdekes.
lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
polamalu
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Még a végén lesz olyan meccs, aminek a szerelései tetszenek is ebből a marhaságból 😊
több mint 8 éve
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.valamivel több mint 400.000 ember volt...bár ha egy kis politikát ide lehet csempészni akkor ez legalább 2 millió ember lehetett, mint anno a Kossuth téren 😊
polamalu
több mint 8 éve
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Október 9-en a Jets ellen viseljük a legendás darazsmezt. Jobban örültem volna ha egy héttel korábban, de ez már egyéni problémám 😀
több mint 8 éve
Szép volt fijúk .-)Szétvertük az osztrákokat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 8 éve
www.jegkorongblog.hu/2016/06/13/crosby-igazi-allat-volt-a-jegen/#post-173390A díjat Crosby nem a pontok miatt kapta. Nem kérdés, hogy mint vezér megérdemelte. Amit mi kívülről és messziről nem láttunk. Azt elmondják az edzők. Ha a pontokat nézzük, Kessel, ha azonban a csapatra gyakorolt hatást, összességében akkor jogosan Crosby. Én is Kesselt neveztem volna meg egyébként, attól függetlenül, hogy Crosby valóban a legalázatosabban tette a dolgát, nem akart sztár lenni, nem akart csillogni. Dolgozni akart és kupát nyerni.