NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem érzitek, hogy a FS pozícióban is erősíteni kellene? Én szívesen látnék egy gyorsabb FS-t mint Mitchell. A SS mélység sem megnyugtató, Golden nem volt valami fényes...
astroid
Szerintem rendben van Mitchell. És számomra az SS poszt mélysége is. Golden nem egy ász, de ő nem is arra van.

Túl sokat vártok a cseréktől. Golden is egy korrekt iparos, cserének ideális.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Steelers have placed franchise tag on RB Le'Veon Bell, per source, Adam Schefter of ESPN
astroid
Ráadásul exkluzív taget kapott, ami azt jelenti, hogy senkivel sem tárgyalhat rajtunk kívül.

Amúgy nem tudom, honnan jött, hogy tag helyett már most meglesz a hosszútávú, mivel alig egy hete Colbert lenyilatkozta, hogy kizárólag AB-vel tárgyalnak egyelőre hosszútávúról. Most vele akarnak megállapodni, aztán nyárig van idő összehozni Bell-lel a hosszútávút, hogy ne a tag értéken játsszon.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674
Steelers have placed franchise tag on RB Le'Veon Bell, per source, Adam Schefter of ESPN
több mint 8 éve
Nem érzitek, hogy a FS pozícióban is erősíteni kellene? Én szívesen látnék egy gyorsabb FS-t mint Mitchell. A SS mélység sem megnyugtató, Golden nem volt valami fényes...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 787
az espn-en azt olvasom, hogy Bell szerződést fog kapni és nem tag-et...állítólag évi 14 millát kereshet majd, ha igaz az írás
több mint 8 éve
Moats teljesen jó csere OLB ár-érték arányban. Ettől persze a duplázás sem kizárt. Én a TE-t nem érzem komoly neednek.

Nálam így van a prioritás: OLB-WR-QB-DE-ILB-CB. Utóbbi négy a mélyítést szolgálja, és jobb esetben néhány év múlva kezdő lehetne a középső körös prospect.
Soldados
Az év vége mutatta meg, hogy Moats-szal inkább csak többen vagyunk....Dupree és Harrison volt 90%-ban pályán és akkor karcolt leginkább a D. Nekem ez jelzés és nem kicsi. A TE kapcsán Green egészségi állapota aggaszt, mert nélküle vékonyak vagyunk. Nekem az a TE nem TE, aki forgalomban nem célozható meg és bizony JJ ilyen TE blokkolás ide, vagy oda. Mély a class és Én ezért húznék is ide.
Klemó
Moats csere, annak pedig több mint ideális. A TE nálam továbbra sem need, nekem megfelel a depth Green nélkül is, Greennel meg príma.

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 790
Moats teljesen jó csere OLB ár-érték arányban. Ettől persze a duplázás sem kizárt. Én a TE-t nem érzem komoly neednek.

Nálam így van a prioritás: OLB-WR-QB-DE-ILB-CB. Utóbbi négy a mélyítést szolgálja, és jobb esetben néhány év múlva kezdő lehetne a középső körös prospect.
Soldados
Az év vége mutatta meg, hogy Moats-szal inkább csak többen vagyunk....Dupree és Harrison volt 90%-ban pályán és akkor karcolt leginkább a D. Nekem ez jelzés és nem kicsi. A TE kapcsán Green egészségi állapota aggaszt, mert nélküle vékonyak vagyunk. Nekem az a TE nem TE, aki forgalomban nem célozható meg és bizony JJ ilyen TE blokkolás ide, vagy oda. Mély a class és Én ezért húznék is ide.
több mint 8 éve
Hosszabbítások es FA piac elott nálam nincs prioritás, de amit mindenkepp szeretnek az korai OLB, es teljesen mindegy mikor, de kellene egy nem vak S, mert a Thomas project véget ér. A többi mar ahogy esik. Lenne ötletem RB-re, WR-re, QB-ra is, de jöhetne ILB es a DL-be is valami jo csere.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Azt taglaltuk, hogy OLB, CB és TE needünk van alapvetően, de jó lenne ILB-t és QB-t is húzni. Ráadásul mély mind az OLB, mind a TE class és CB oldalon is nickel corner inkább a need, akik nem az első napon mennek ki. Szóval jó poziban vagyunk no.

Én OLB oldalon azt is el tudom képzelni a mély class okán, hogy duplázunk, hogy hosszabb távon rendbe is tegyük a posztot. (nekem Moats nem megoldás, helyén simán el tudok képzelni egy 3. vagy 4. körös prospectet)
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Számomra teljesen érthetetlen, de a 104. pick a miénk lesz, vagyis a 3. körben két húzás 😊
Elvileg Kelvin Beachum miatt kaptuk a 3. kört
Klaci79
Aprosag, de a 105. pick amugy.

Ez így arra jó, hogy a TOP 100 tippelés lemegy az első 2 nap/3 kör alatt 😊
Igor
Hát ez azért annyira nem durva történet ebből a szempontból. Ha nincsenek az elvett pickek, akkor tavaly is meglett volna, és amúgy meg 99-100 szokott lenni. Viszont a 107 valóban durva már

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Számomra teljesen érthetetlen, de a 104. pick a miénk lesz, vagyis a 3. körben két húzás 😊
Klaci79
Aprosag, de a 105. pick amugy.

Ez így arra jó, hogy a TOP 100 tippelés lemegy az első 2 nap/3 kör alatt 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
mostmár csak az kell, hogy egy Hargrave kaliberű játékost húzzunk és ne egy 13-as számú FHOF projektet
több mint 8 éve
Klaci79
hát eddig aztat monták az okossak, hogy 5/6 kör kompenzálódást kapunk, szóval jók vagyunk 😀
zzz888
Valszeg változtattak a kiosztási szisztémán. Eddig néhány 3-4. körös comp picket osztottak és rengeteg 6-7. köröst. Most fordítva van.

Amúgy azért Colbertnek jár egy pacsi ezért (ő nyilván tudta, hogy mi változik), ugyanis elengedtünk 2 kezdőt (Beachum, McLendon), a helyükre kerülők (Villanueva, Hargrave) még jobbak is, ráadásként nyertünk egy 3. kört. Ennél tökéletesebb manőverezés nincs.

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Klaci79
hát eddig aztat monták az okossak, hogy 5/6 kör kompenzálódást kapunk, szóval jók vagyunk 😀
több mint 8 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
kaptunk egy extra 3. körös picket, ez nagyon jó hír lol
több mint 8 éve
Az nem semmi, hogy JH 2 éves szerződést akar 😊
Közben Culáger meg ledobna 15-20 fontot a következő szezonra, hogy kicsit gyorsabb legyen
Klaci79
Az a nem gyenge...igazi STEELER acszó legnemesebb értelmében. Lehet róla példát venni a fiataloknak.
Gergőke
SZtem olyan számokkal, amibe bele is fog menni a vezetőség. Nem hiszem, hogy 5-6 millát kérne szezononként.
polamalu
Ha ő nem is, majd az ügynöke rakja a fát.
sutianap
Sztem nem. Itt már nem a nagy zséről van szó. Ha meg JH nem tudja ezt kezelni, sztem tudja, akkor meg nem is biztos, hogy kell. Az öreg gyűrűt akar, azt meg tudja, ha elviszi a cap nagy részét nem lesz zsé a minőségi erősítésre. Ő már nem a fiatal csikó aki a Big Money Crew tagja.
polamalu
Az az igazság, hogy JH az utóbbi idők legjobb játékát hozta a visszavonulása után. Ez az élete és azt hiszem a családdal is ezen egy hullámhosszon van. Ha bírja a melót, akkor meg bírja kettő évig is, amíg várhatóan Ben is van és SB esélyesek vagyunk/lehetünk.

Csak abban reménykedem, hogy ez a második év nem valami nyugdíjka féleség, mert akkor a CAP miatt ezt nem gondolom, hogy megengedhetjük kis pénz ide, vagy oda....ne feledjük ugyanis, hogy hamarosan jön a Tuitt, Shazier szerződéslejárat Brown és Bell után....szóval nagyon vigyáznunk kell...
Klemó
A cap miatt most annyira nem kell aggódni. Jövőre Tuitt szerződése lesz érdekes, Shazier esetében majd nyilván lehívják az 5. évet. Persze az is több, mint a jelenlegi cap space. Az idei listában AB még 13 millával szerepel és 36 millió körül van a szabad helyünk. Bell tag-e 12 millióval bőven belefér, de remélem tudunk majd vele hosszútávút kötni, igaz azzal sem leszünk beljebb, mert az sem lesz olcsóbb. De még így is van 24 millió, amiből kiegészítő emberek és a Timmons Harrison páros fizetését kell megoldani. (Nyilván még ebben a tenderek, mint Villanueva-é nincsen benne, de azok még nem hatalmas összegek)
Úgyhogy szerintem most egészen jól állunk és ez jövőre is hasonló lesz, ha ilyen 178 millió körülire pörgetik a cap-et.
Klaci79
Akkor lenne dráma, ha ilyen fiatal D és O nyomán tele lenne a CAP Ben szerződés ide, vagy oda. Folyamatosan minden évben lesz egy-kettő kritikus szerződéshosszabbításunk azt gondolom így vigyáznunk kell. Persze 2-3 év múlva nem lesz ott Ben szerződése, de akkor meg "ráesik" a front office-ra a tavalyi 3 rookie playa "gondja"....
több mint 8 éve
Közben Culáger meg ledobna 15-20 fontot a következő szezonra, hogy kicsit gyorsabb legyen
Klaci79
Az a nem gyenge...igazi STEELER acszó legnemesebb értelmében. Lehet róla példát venni a fiataloknak.
Gergőke
SZtem olyan számokkal, amibe bele is fog menni a vezetőség. Nem hiszem, hogy 5-6 millát kérne szezononként.
polamalu
sutianap
Sztem nem. Itt már nem a nagy zséről van szó. Ha meg JH nem tudja ezt kezelni, sztem tudja, akkor meg nem is biztos, hogy kell. Az öreg gyűrűt akar, azt meg tudja, ha elviszi a cap nagy részét nem lesz zsé a minőségi erősítésre. Ő már nem a fiatal csikó aki a Big Money Crew tagja.
polamalu
Az az igazság, hogy JH az utóbbi idők legjobb játékát hozta a visszavonulása után. Ez az élete és azt hiszem a családdal is ezen egy hullámhosszon van. Ha bírja a melót, akkor meg bírja kettő évig is, amíg várhatóan Ben is van és SB esélyesek vagyunk/lehetünk.

Csak abban reménykedem, hogy ez a második év nem valami nyugdíjka féleség, mert akkor a CAP miatt ezt nem gondolom, hogy megengedhetjük kis pénz ide, vagy oda....ne feledjük ugyanis, hogy hamarosan jön a Tuitt, Shazier szerződéslejárat Brown és Bell után....szóval nagyon vigyáznunk kell...
Klemó
A cap miatt most annyira nem kell aggódni. Jövőre Tuitt szerződése lesz érdekes, Shazier esetében majd nyilván lehívják az 5. évet. Persze az is több, mint a jelenlegi cap space. Az idei listában AB még 13 millával szerepel és 36 millió körül van a szabad helyünk. Bell tag-e 12 millióval bőven belefér, de remélem tudunk majd vele hosszútávút kötni, igaz azzal sem leszünk beljebb, mert az sem lesz olcsóbb. De még így is van 24 millió, amiből kiegészítő emberek és a Timmons Harrison páros fizetését kell megoldani. (Nyilván még ebben a tenderek, mint Villanueva-é nincsen benne, de azok még nem hatalmas összegek)
Úgyhogy szerintem most egészen jól állunk és ez jövőre is hasonló lesz, ha ilyen 178 millió körülire pörgetik a cap-et.
több mint 8 éve
Klaci79
Gergőke
polamalu
sutianap
polamalu

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 243 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Gergőke
polamalu
sutianap
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 712 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
Gergőke
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 243 — 毎日何かを学ぶ
Klaci79
Gergőke
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79

több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Klaci79
Az elso az durva, a masodiknak meg boven van honnan leadnia. 😊

Szerkesztette: gabor25