Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Újabb Futures Contractok:

ILB Akil Blount (Florida A&M, UDFA, 1 év, Dolphins)
OLB Jason Fanaika (Utah, UDFA, 1 év, 49ers)
C Kyle Friend (Temple, UDFA, 1 év, Jets)
OL Mike Matthews (Texas A&M, UDFA, 1 év, Browns)
RB Trey Williams (Texas A&M, UDFA, 2 év, Redskins)
CB Devonte Johnson (Weber State, UDFA, 1 év, Falcons)
AlterEgó
Akil Blount Mel Blount fia. 😊
Soldados
Igen, Matthews pedig a Falcons LT Matthews tesója. 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

AlterEgó
Akil Blount Mel Blount fia. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Anthony Chickillo-val is szerződtünk. Ő is ERFA volt.
Közben Coates ágyéksérülését is megműtötték. 2 hét alatt a 2. műtétje volt
Klaci79
remeljuk rendbe teszik jovo evre. minden ep kez lab ra szuksegunk van. mihamarabbi gyogyulast kivanok neki.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 788
Anthony Chickillo-val is szerződtünk. Ő is ERFA volt.
Közben Coates ágyéksérülését is megműtötték. 2 hét alatt a 2. műtétje volt

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ha Ben mégis abbahagyná, már itt az utánpótlás 😀
 pbs.twimg.com/media/C4VV5NnWYAEHUac.jpg:large
Klaci79
Mondjuk itt mar bizonyitott.

img2.brain3.photobox.com/1421470400fb285871ed76f4b22a28c8495bc2070e097bc3e37250ff9005acb22ce46631.jpg
több mint 8 éve
Ha Ben mégis abbahagyná, már itt az utánpótlás 😀
 pbs.twimg.com/media/C4VV5NnWYAEHUac.jpg:large
több mint 8 éve
...
no
.
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak.
Klaci79
Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉
AlterEgó
meg siman is nehez elkapni az amcsi focit. Nem hogy dupla torott es serult kezzel. Nem csoda ha van drop. Elotte, marmint ev elejen jo volt.
gabistar
Nála már előtte is volt bőven...egyébként pedig ha a törött ujjak miatt nem tud labdát elkapni, akkor miért dobják felé? Valahol ez nagyon sántít..
Klaci79
Hat nem volt nala jobb wr. Csak ps es gyerekek. Emlekszem amikor a hasahoz tartotta mind a ket kezet, es ugy szoritva probalta elkapni. Persze hogy a vedok leutottek. Amugy olvastam is valahol, hogy el tudja kapni, csak limitaltan. Ezert aztan ha megloktek stb vege is volt. Ev elejen nezd vissza, nagyon is jo deep threat volt. Utana meg decoy. Max. Es mivel nem maradt wr. Valaki kellett hogy legyen. Stb. De inkabb tomlint kene megkerdezni errol.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 416
En nem irtam, hogy egyedul, sot en BB-t is annak tartom ( iden), mert egy elesebb ( remelem mindenkinek tetszik a jelzo) BB-vel AB is, es mindenki mas is jobban viritott volna.
De en csak az O-rol irtam, nem arrol miert jobb a NE osszesegeben. Azert mert jo a NE D, azert nem ellenallhatatlanul dominans es el lehet verni oket, de az O-kel egyutt mar nehez diok. De direkt az AF-t hoztam,mert kimagaslottak O reszrol az egesz ligabol, egy kb Sanu kulonbseggel keretileg. A NE-el szemben elonybe is vagytok keretileg O reszrol, de jatekban ok a jobbak, ahol egy Hogan PO rekordot (fr) kapott el annal a FR-nal amelyik kb 20 eve "uralja" az AFC-t. Nem gondolom hogy ot szeretnetek Wr2-nek (de jol mutatott a palyan), de megforditva Rodgers lehet piszok jo lenne NE-ben.

En O reszrol WR2 nelkul se latok jobb keretet az AFC-ben a tieteknel.
[/quote]NE def jobb mint a mienk alapbol minden statban. NE off minimum olyan mint a mienk. De nekunk mint mondtuk nem a jatekosokkal van baj. Mert a kezdo sor jo. De a 6. 7. 8. szamu wr aki a ps bol jon be ev kozben es 3. wrt jatszik azt vegyuk mar eszre, hogy nem versenyezhet egy olyan csapat wr soraval, akik mar legalabb ossze vannak szokva. Ezt azert adod. Hiaba maradt nekunk brown es ben, bell out a meccsen NE ellen. Akkor most hol is az elony? AZ o def uk megette a mi off unkat. Mi def ensunket meg megettek az o azaz a ne off ja. Szoval nincs mirol beszelni ki a jobb. Ennyi. Mas teszta lenne de csak off oldalon, ha wheaton, bryant, coates, dhb, egeszseges egesz evben es jatszik ja es bell.

De mikor kidoltek vagy leserultek akkor jott a b wr csapatresz, egy jo deff elen es raadasul bell nelkul. Es egy kozepes jo def egy jo off ellen. Es lattuk az eredmenyet. Ez volt. Az off eddig is ketelu fegyver volt pl miaminal is. jott bell. brown. bell. brown. bell. bell. brown. stb. Na NE ellen bell sem volt sokaig. A ketelo fegyver egyeluve valt. Es vege is lett.
[/quote]En a keretrol beszelek nem a mutatott jatekrol. Persze jobb lenne meg tobb es jobb fegyverrel, de a NE elkapoi akik nem nevezhetok vilagsztaroknak ( azza fogja tenni a rendszer oket ) es osszeszokottnak sem- Hamilton, Rodgers vs Hogan, Mitchell. A rendszer, a bizalom, a picivel jobb teljesitmenyt nyujto QB a fo kulonbseg ami markans produkcio kulonbseget okozott az esetukben.

A NE ellen ( csak a sajat egyeni, meccs elott is hangoztatott velemenyem szerint ) nem volt eselyetek, de ennel szorosabbat vartam es potencialban meg tobbet varnek...
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674
Sean Davis-t beválogatták a 2016-os NFL All-Rookie team-be. Ennek nagyon örülök, nagyon jó volt látni az első 3 körös rookie fejlődését a 2016-os szezonban. Nekem ez volt az egyik meghatározó élmény, a ravens elleni győzelem és Bell futásai után, a 2016-os szezonban.
több mint 8 éve
...
no
.
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak.
Klaci79
Tévedésben vagy Laci, Coates király, bezzeg NELSON AGHOLOR alias #kingofdrops ! 😊 😊 😉
AlterEgó
meg siman is nehez elkapni az amcsi focit. Nem hogy dupla torott es serult kezzel. Nem csoda ha van drop. Elotte, marmint ev elejen jo volt.
gabistar
Nála már előtte is volt bőven...egyébként pedig ha a törött ujjak miatt nem tud labdát elkapni, akkor miért dobják felé? Valahol ez nagyon sántít..
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 768 — Keep pounding
A tippek többsége továbbra is edge rushert jelez hozzánk első körben. Nem túl nagy meglepetésre WR a 2. legtöbb tipp és CB a 3.
Közben találkozunk Mobile-ban Ryan Switzer-el. Hogy ő tette e naggyá Mitch Trubisky-t vagy fordítva azt nem tudom (ha egyáltalán naggyá tette 😊 )
 www.youtube.com/watch?v=D9moabrcPeQ
Klaci79
Switzer qrva jó, a következő Welker/Edelman sztem, tehát tuti a Patsbe megy.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
...
no
.
Klaci79
AlterEgó
több mint 8 éve
...
no
.
Klaci79
több mint 8 éve
Komolyan sracok a kezdo 11 O jatekosbol: a fal qva jo passznal-dobasnal egyarant, a futo ( min top3 futo, top1 elkapo-futo), top3 Wr1, es BB ( aki iden meg elvihetne a feleloseg egy reszet). Ez 8 piszok jo, persze konnyebb lenne ha lenne legitime WR2-WR3-TE, de a ligaban nem sok ilyen O van. Az AF szetszedte a ligat es nezzetek a 2 csapatresz kozotti kulonbsegeket. JJ jobb AB-nal, de Bell meg jobb a futoiknal es szerintetek Sanu a mutatott jatek kulonbsegenek a donto hanyada? Szerintem Shanny es az idei BB.
Ellenfelkent nem is tudom, Haley-vel is tul jok ( szerencsere nem konzekvensen), viszont az uj figuraval ki tudja mire mennetek, de az elejen lehet lenne visszaeses. DPees fel tudnam ajanlani, hogy duplan jol jarjunk 😊
no
az okfejtés kapcsán kb mintha a Moneyball-t látnám.
nincs miről beszélni, Haley gyenge láncszem, de aki azt hiszi, egyedül övé a balhé, az szűk látókörű...AB csak akkor jó, ha megfelelő labdákat kap, Bell egyedül nem fog tudni nyerni egy Patriots védelem ellen, bármilyen OL is van, ami ugyan valóban elit közeli, de azért hasonló másik 3-4 van a ligában
rosszak voltak a playhívások, de pont a KC elleni meccsen Big Ben rossz RZO döntésénél kellett rájönnöm arra, hogy itt minimum kettőn áll a vásár.
És Ben se véletlen emlegeti a visszavonulás lehetőségét. Nem Haley-vel van baja, hanem a saját teljesítményével. Ő is tudja, hogy ennél azért több kell.
Ha most sikerül úgy lehozni az idényt, hogy Green néha játszani is tudjon és legyen normális WR2 a csapatban (remélem Bryant lesz az, mert nem bízom a frissen draftolt korai körös WR-einkben) akkor összeállhat amit látni szeretnénk.
Lehet nem Sanu a 2 csapat közti különbség, de a Patriots is bajban lett volna ha nem csinál nagy elkapásokat Edelman mellett még Amendola is vagy éppen Mitchell. AB mellett nem volt igazán jó célpont vagy egyszerűen nem bízott bennük Ben.
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak. Év végére ez elfogyott, ahogy Haley tudománya is.
Klaci79
En nem irtam, hogy egyedul, sot en BB-t is annak tartom ( iden), mert egy elesebb ( remelem mindenkinek tetszik a jelzo) BB-vel AB is, es mindenki mas is jobban viritott volna.
De en csak az O-rol irtam, nem arrol miert jobb a NE osszesegeben. Azert mert jo a NE D, azert nem ellenallhatatlanul dominans es el lehet verni oket, de az O-kel egyutt mar nehez diok. De direkt az AF-t hoztam,mert kimagaslottak O reszrol az egesz ligabol, egy kb Sanu kulonbseggel keretileg. A NE-el szemben elonybe is vagytok keretileg O reszrol, de jatekban ok a jobbak, ahol egy Hogan PO rekordot (fr) kapott el annal a FR-nal amelyik kb 20 eve "uralja" az AFC-t. Nem gondolom hogy ot szeretnetek Wr2-nek (de jol mutatott a palyan), de megforditva Rodgers lehet piszok jo lenne NE-ben.

no
NE def jobb mint a mienk alapbol minden statban. NE off minimum olyan mint a mienk. De nekunk mint mondtuk nem a jatekosokkal van baj. Mert a kezdo sor jo. De a 6. 7. 8. szamu wr aki a ps bol jon be ev kozben es 3. wrt jatszik azt vegyuk mar eszre, hogy nem versenyezhet egy olyan csapat wr soraval, akik mar legalabb ossze vannak szokva. Ezt azert adod. Hiaba maradt nekunk brown es ben, bell out a meccsen NE ellen. Akkor most hol is az elony? AZ o def uk megette a mi off unkat. Mi def ensunket meg megettek az o azaz a ne off ja. Szoval nincs mirol beszelni ki a jobb. Ennyi. Mas teszta lenne de csak off oldalon, ha wheaton, bryant, coates, dhb, egeszseges egesz evben es jatszik ja es bell.

De mikor kidoltek vagy leserultek akkor jott a b wr csapatresz, egy jo deff elen es raadasul bell nelkul. Es egy kozepes jo def egy jo off ellen. Es lattuk az eredmenyet. Ez volt. Az off eddig is ketelu fegyver volt pl miaminal is. jott bell. brown. bell. brown. bell. bell. brown. stb. Na NE ellen bell sem volt sokaig. A ketelo fegyver egyeluve valt. Es vege is lett.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
A tippek többsége továbbra is edge rushert jelez hozzánk első körben. Nem túl nagy meglepetésre WR a 2. legtöbb tipp és CB a 3.
Közben találkozunk Mobile-ban Ryan Switzer-el. Hogy ő tette e naggyá Mitch Trubisky-t vagy fordítva azt nem tudom (ha egyáltalán naggyá tette 😊 )
Klaci79
ebben a videóban annyi szkrín hívás volt, hogy ha héli meglátja, egyből ráránt 😀
több mint 8 éve
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 416
Komolyan sracok a kezdo 11 O jatekosbol: a fal qva jo passznal-dobasnal egyarant, a futo ( min top3 futo, top1 elkapo-futo), top3 Wr1, es BB ( aki iden meg elvihetne a feleloseg egy reszet). Ez 8 piszok jo, persze konnyebb lenne ha lenne legitime WR2-WR3-TE, de a ligaban nem sok ilyen O van. Az AF szetszedte a ligat es nezzetek a 2 csapatresz kozotti kulonbsegeket. JJ jobb AB-nal, de Bell meg jobb a futoiknal es szerintetek Sanu a mutatott jatek kulonbsegenek a donto hanyada? Szerintem Shanny es az idei BB.
Ellenfelkent nem is tudom, Haley-vel is tul jok ( szerencsere nem konzekvensen), viszont az uj figuraval ki tudja mire mennetek, de az elejen lehet lenne visszaeses. DPees fel tudnam ajanlani, hogy duplan jol jarjunk 😊
no
nincs miről beszélni, Haley gyenge láncszem, de aki azt hiszi, egyedül övé a balhé, az szűk látókörű...AB csak akkor jó, ha megfelelő labdákat kap, Bell egyedül nem fog tudni nyerni egy Patriots védelem ellen, bármilyen OL is van, ami ugyan valóban elit közeli, de azért hasonló másik 3-4 van a ligában
rosszak voltak a playhívások, de pont a KC elleni meccsen Big Ben rossz RZO döntésénél kellett rájönnöm arra, hogy itt minimum kettőn áll a vásár.
És Ben se véletlen emlegeti a visszavonulás lehetőségét. Nem Haley-vel van baja, hanem a saját teljesítményével. Ő is tudja, hogy ennél azért több kell.
Ha most sikerül úgy lehozni az idényt, hogy Green néha játszani is tudjon és legyen normális WR2 a csapatban (remélem Bryant lesz az, mert nem bízom a frissen draftolt korai körös WR-einkben) akkor összeállhat amit látni szeretnénk.
Lehet nem Sanu a 2 csapat közti különbség, de a Patriots is bajban lett volna ha nem csinál nagy elkapásokat Edelman mellett még Amendola is vagy éppen Mitchell. AB mellett nem volt igazán jó célpont vagy egyszerűen nem bízott bennük Ben.
Még év elején voltak az O-nak komoly meccsei, amikor Coates (annak ellenére, hogy az nfl legnagyobb droppkirálya) vagy DHB vertikális célpontot nyújtottak. Év végére ez elfogyott, ahogy Haley tudománya is.
Klaci79

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 792
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ilyen WR crops al -AB ennyi van a játékunkban nem több nem kevesebb. Épkézláb route runner nincsen, Hamilton és Coates kb arra volt jó, hogy a vonal mellett vagy gyorsabb volt a CB -nél vagy nem és ha gyorsabb is volt akkor 70% -ban droppolt. Amint volt AB től különböző target aki eltudott kapni (Green) akkor ment is a szekér.
Razi
Más össze tenné a két kezét, ha ilyen állomány lenne a keze alatt. És ez igaz Klaci Benre vonatkozó részére is.
Soldados
Ne legyünk már skizifrének. Egy második WR kritikus egy O kapcsán, nem véletlenül húznál Te is akár már a másodikban. Azt is szarrá rágtuk miért. Ben állapota, formája pedig a másik limitáló tényező volt. Ha pedig a kettőt összeadom, akkor ez így együtt egy limitált O lehetőség elit WR és elit RB ide, vagy oda. Ebben is lehet vita, csak feleslegesen. Az is igaz, hogy Hailey sem cserélné el ezt másra és benne van a keze abban nagy százalékban, hogy ez az O nem nyújtott többet ennél, de hogy ő lenne az oka annak egyedül, hogy ez az O összességében alul teljesített az önmagában leegyszerűsítő bullshit.

Még egy dolog. Ez az O azzal emelkedett ki 2015/16 idényben, hogy mindig számítani lehetett arra, hogy jön a vertikális passz. Idén ez eltűnt, Bryant kiesése és Coates és DHB sérülése után. Nem lehet elvárni, ha még konzisztens numero kettes WR sincs, hogy egy OC kreatiív játékokkal ezt megoldja. Persze ha van egy tűéles QB-ja, akkor még ez is túlélhető, de ez is hiányzott így pedig maradt az, hogy ha újat húztunk, akkor megleptünk egy D-t, ha pedig nem tudtunk, akkor beleszürkültünk.
Klemó
Egyet mindig mindenki elfelejt. Elit OL. És ez az, ami miatt igenis sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből az O-ból még ebben az állapotában is. És hogy ez nem így volt, arról elsősorban az OC tehet. Persze voltak egyéni hibák is, de az OC felelős azért, hogy évek óta alulteljesít az egységünk. És pontosan kreatív playhívásokkal lehetett volna feldobni ezt az O-t, de erre még csak kísérletet sem láttunk, még azt sem mondhatjuk el, hogy megpróbálta volna, ugyanis meg sem próbálta feldobni 1-2 kreatív, váratlan playjel. Ha betli volt az elejétől, akkor végignézte, hogy a végére terített betli legyen. Ez számomra elfogadhatatlan.

Számomra leülepedve még inkább takaradó a véleményem, ha Haleyről van szó.
Soldados
Nem tudom...olvastam tőled olyat a győzelmi szériában, hogy ez az O most jobban tetszik, min tavalyi, mert ha üt az óra, akkor odaver.....nos....ez nem vág össze a terített betli mondatoddal....de mindegy is.....

Nem feledem az OL-t. Nem véletlen hogy Bell elképesztő számokat hozott....tudom ez Bell és nem az OC...

Félreértés ne essék nem mentegetem Hailey-t a felelősség szemszögéből. De fene tudja, nekem egy akkori Ben, egy Warddal, Holmes-szal, Washingtonnal, csúcson levő Millerrel, és Parkerrel a hátuk mögött....a Brown, Rogers, Hamilton, James, Bell ötöshöz mérhetőnek vélem....és igen talán az OL miatt még mindig utóbbira szavaznék kérdés nélkül, de no azért gondolkodnék kicsit.... 😊
több mint 8 éve
Avagy a hegylako. Csak egy maradhat (WR).

img2.brain4.photobox.com/770875674fdd80337c482bfa95f547af1c8fa3b6bc3f2f2f82a6168f25c4fddbf99b65f9.jpg
több mint 8 éve
A Browns dobta McCownt. Egy ideális világban visszaállnánk a három QB-s rosterre, ahol BB, McCown és egy draftolt rookie viríthatna, Landry Jones pedig mehetne isten hírével!
Szokol
Pedig LJ annyira jo volt iden is, hogy nem kellett melle iden se senki. Bar a 3 qbs hagyomanyos felallas illo volna. Foleg, hogy ben nem mai csirke. Kell egy uj qb aki majd lecserelheti hosszu tavon kezdokent. Meg addig egy veteran, amig ez a qb beletanul. De hat lattuk iden se kellett mas. LJ egyedul megoldja. Haha.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 366 — Steelers fan
A Browns dobta McCownt. Egy ideális világban visszaállnánk a három QB-s rosterre, ahol BB, McCown és egy draftolt rookie viríthatna, Landry Jones pedig mehetne isten hírével!
több mint 8 éve
no
Továbbá meg lehet nézni egyesével személyre lebontva a Pats-szel is az összehasonlítást. A TB-BB és Edelman-Rogers párharcon kívül kb semmit nem buknánk. Csak ott Hoganekből is hősök lesznek. Ott kidől Gronk és észre se veszed jószerivel.

Még ez az idei Steelers O is sima TOP3 kellett volna hogy legyen, de ha szigorú vagyok, akkor TOP1. De ebből semmit se láttunk.

Tényleg, mondjon bárki bármit, hogy mit vett észre, mit próbált kitalálni Haley? Hátha csak én nem vettem észre, hogy ő mennyire próbálkozott, hogy kreatív legyen, hogy megoldásokat találjon az amúgy igencsak kevéske problémára. Én semmit, de több szem többet lát alapon megkérdezlek titeket is. 😊

Ahogy csillapodik bennem a fájó kiesés úgy látom egyre gyengébb láncszemnek, a szintlépés gátjának Haleyt - már megint...
Soldados
Ertjuk es ertheto. De ott volt egy bennet nevu srac. Naluk, akit most meg is akarnak tartani. De mint mar irtam 6.7.8. szamu wr rel. Es utana kezdo rb bell nelkul mit csinalsz a NE ellen? Vesztesz. Mi irtuk, hogy mindket csapatresztol A tipusu jatek kell. Sem def sem off sem volt kozeleben ennek. Hany dropp is volt. Fel altak belole. Nem.

Def fel tudott mutatni valtozast az allando zona hatarokra dobasra? Nem nyaltak a yardokat mintha muszaj volna. Szoval akkor mar a deft is szidjuk kicsit. Ketton all a vasar. Ja es van egy Fo eddzo is. Aki A dontoben pl odament es valtoztatott a jatekon. Nalunk meg altalaban all a palya szelen ha vesztesre allunk.

Es vegigaszisztalja, ahogy a szeretett haley bicskaja beletorik egy def be. Vagy a def bicskaja most beletort a ne off ba. Es csinalt valamit. Nem. Szoval 3 eddzon allt a vasar. De en figyeltem mar milyen nyugodtan all tomlin az oldalvonalnal amikor az off nem halad, ahelyett hogy mondjuk hatna jatekosokra, beszelne veluk, vagy legalabb lelkesitene. Ha mar nem szol bele. Mert nem ert hozza. Es hagyja hogy Haley szabad kezuleg vigye el a teljes balhet.

Neha ugy tunik. Igy tudod en azt tudom mondtani. En nekem semmi kozom hozza, ez csak haley hibaja. De hat te vagy a fonoke. Lol. Es a csapat erdeke az diktalja, hogy beszeljetek, akkor beszeljetek.

cbspittsburgh.files.wordpress.com/2017/01/miketomlin.jpg?w=640&h=360&crop=1

több mint 8 éve
Azért így jobban belegondolva most év végén jön ki, hogy valójában mennyire durván rosszul álltunk WR ből évközben:
Ugyan van NR1 pozícióban egy AB84, tavaly a WR2 Wheanton out, WR3 Bryant out, WR4 DHB szezon közepén out WR5 Coates még DHB elött out aztán vissza-vissza jött de kb. csak decoy -nak mint látszott szezon vége után egyből műtét. Volt egy kb Rookie Eli Rodgers aki ha mindenki egészséges a PS ből sem jött volna fel, nem beszélve egy Hamiltonról vagy egy Ayers aki mint most megtudtuk szezon vége után szintén a műtőasztalon kezdte az offseasont. Szóval ezt a szezon ilyen 6-7-8. számú WR -el toltuk nem csodálom, hogy Ben kilett a végére, meghogy Bell toltuk labdával ha kellett ha nem. És kicsit megvédve Haley -t egy ilyen WR corps ra playbookot csinálni évközben hát senkinek sem kívánom.
Razi
Rogers helye az első héttől biztos volt, mint slot WR és teljesen rendben is van azon a poszton. Az egyetlen ember, aki valós hiányt jelentett, az Bryant, mint WR2. De így is volt elég fegyverarzenálja Haleynek, szóval cseppet sem tudom sajnálni, hogy elit QB-val, AB-vel, a liga legjobb futójával és mellé egy elit OL-lel ekkora nulla teljesítményt tett le az asztalra.
Soldados
Meg wheaton leserulve, meg coates leserulve. Utana Dhb jo volt amig le nem serult. Szoval az mar 3+. Es Barmelyik visszatert mint coates kettos torott ujjal nagyon jol jatszott. Csak futott routokat es kesz. Vagy mikor vegre dhb is visszatert, akkor mar ugy kiestek a ritmusbol, hogy meg a 6.7.8. wr is jobb volt naluk. Szoval az egeszseges wheaton, coates, bryant hianyzott nagyon nem csak egy. Meg a meg par kozepes szintu deep threat dhb pl.

Szoval sem ayers sem eli sem hami kozeleben sincs wheaton, coates (egeszseges), bryant szintjenek. Mivel ez volt az elso evuk. Rookiek, nem voltak osszeszokva bennel. Es mig elobbiek kozepes szint, eli kicsit jobb lesz iden mint a tobbiek slotban. De nem hasonlithatoak a top 4 wr hez.

Aki AB Bryant Wheaton Coates. Utana jon slotban ok eli/dhb egy szinten kb. Ev vegen eli jobb volt. Hamilton Ayers (psbol) hat it mar el is mondtuk mirol beszelunk. Csak tisztan latas vegett. Szoval aki latta ev elejen a steelerst. A kezdo AB Wheaton Coates sal az latta az igazi steelers arcat. Aki utana latta a gyengyelkedest, az latta a felminositett dhb eli hamilton. Kesobb meg mar ayers wr kedeset is. Na ezek kevesek voltak egy jo csapat ellen. Mig az elso felallas meg ab ben bell lel killer bees zel liga elit off. A masik felallas 2. eli 3. wr hami 4.ayers 5 torott ujju coates meg liga normal off. Ezert is tudtak tobben megfogni. Ezert sem tudtunk sem a kc ellen tdt csinalni, meg szenvedtunk a ne ellen. Meg kaptunk ki ev kozben is a serult wr ekkel, es a B csapatos wr sorral.

több mint 8 éve
no