Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
...Világ egyik legfeleslegesebb tevékenysége draftot értékelni 2 nappal a húzás után. 😊
Grade: C-
Nem túl biztató a rotoworld írása, de úgysem ez számít. Nekünk szerintem elég annyi, hogy a secondary javuljon a tavaly sokszor siralmas képhez képest és ha ez megvan, akkor a többi már csak az offense-en múlik.
Klaci79
Csak fejből néhány az utóbbi évek értékeléseiből : Bell reach a 2. körben. Jarvis Jones jó pick 1/17-re. (vagy 1/15? mindegy) Curtis Brown hatalmas húzás 3. körben stb, stb... hagyjuk. 😊
Van aki azt látja hogy kimentek a kiszemelt CB-k, nálunk bepánikoltak és behúztak 1/25-re egy 2. körös játékost. Én meg azt látom, hogy kellett egy kezdő CB, és az első kör végén behúztuk az elérhető legjobb CB-t. Hogy mennyire volt jó pick, az kb 2-3 év múlva fog eldőlni, nem ma.
több mint 8 éve
A 6. kör játékosai kapcsán pedig Antonio Brown (alacsony, nem elit sebesség) és Kelvin Beachum (zömök amorf test, rövid karok) a mondásom, vagyis kijelenteni egy Ayersről, vagy egy Feeney kapcsán hogy max special teamer lesz, az bátor, de egyben buta kijelentés is.Inkább realista, mert minden Brownra jut 30 roster-töltelék.
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Pittsburgh SteelersBurns kapcsán a vélemények szélsőségesek. Tudtuk, hogy nyers, így lehet úgy is nézni, hogy az is marad. Ha Davist mint cornert értékeljük és nem a LOS-hoz közeli teljesítményét, akkor igen, lehet merengeni azon, hogy sok volt az engedett TD-je......4. körben pedig már nincs kész játékos, dönthetsz, hogy vagy egy kiforrottabb de közepes játékost keresel, vagy egy prospectet nagy upside-dal. A 6. kör játékosai kapcsán pedig Antonio Brown (alacsony, nem elit sebesség) és Kelvin Beachum (zömök amorf test, rövid karok) a mondásom, vagyis kijelenteni egy Ayersről, vagy egy Feeney kapcsán hogy max special teamer lesz, az bátor, de egyben buta kijelentés is.
1 (25). Miami CB Artie Burns
2 (58). Maryland DB Sean Davis
3 (89). South Carolina State DT Javon Hargrave
4 (123). LSU OT Jerald Hawkins
6 (220). Washington LB Travis Feeney
7 (229). Houston WR/PR DeMarcus Ayers
7 (246). Temple ILB Tyler Matakevich
Overview: Heavily linked to Eli Apple and Karl Joseph before the draft, the Steelers were zoned in on early-round defensive backs. More of a project than most first-rounders, Burns is a raw boom-bust prospect who was widely not seen as a top-32 player. That pick looks like a need-driven reach. Davis is an impressive athlete, but coughed up ten touchdown passes over his final two college seasons and is a corner-safety 'tweener. Hargrave was my favorite Steelers pick. While not necessarily a solution at nose tackle, Hargrave is a disruptive interior presence who wrecked the Mid-Eastern Athletic Conference, twice winning MEAC Defensive Player of the Year. A sub-baseline-NFL athlete, Hawkins was another reach in round four. Feeney, Ayers, and Matakevich will likely max out on special teams. Although GM Kevin Colbert hit on some needs, I wasn't thrilled with the value he got from this draft and I'm not convinced the Steelers came away with many (any?) early-career impact players.
Nem túl biztató a rotoworld írása, de úgysem ez számít. Nekünk szerintem elég annyi, hogy a secondary javuljon a tavaly sokszor siralmas képhez képest és ha ez megvan, akkor a többi már csak az offense-en múlik.
Klaci79
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Deeeeboooooooooooooooooooooooooooooooooo: "I'm back!"Championship, Baby, championship!!!!!!!!!!!!!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Pittsburgh Steelers1 (25). Miami CB Artie Burns
2 (58). Maryland DB Sean Davis
3 (89). South Carolina State DT Javon Hargrave
4 (123). LSU OT Jerald Hawkins
6 (220). Washington LB Travis Feeney
7 (229). Houston WR/PR DeMarcus Ayers
7 (246). Temple ILB Tyler Matakevich
Overview: Heavily linked to Eli Apple and Karl Joseph before the draft, the Steelers were zoned in on early-round defensive backs. More of a project than most first-rounders, Burns is a raw boom-bust prospect who was widely not seen as a top-32 player. That pick looks like a need-driven reach. Davis is an impressive athlete, but coughed up ten touchdown passes over his final two college seasons and is a corner-safety 'tweener. Hargrave was my favorite Steelers pick. While not necessarily a solution at nose tackle, Hargrave is a disruptive interior presence who wrecked the Mid-Eastern Athletic Conference, twice winning MEAC Defensive Player of the Year. A sub-baseline-NFL athlete, Hawkins was another reach in round four. Feeney, Ayers, and Matakevich will likely max out on special teams. Although GM Kevin Colbert hit on some needs, I wasn't thrilled with the value he got from this draft and I'm not convinced the Steelers came away with many (any?) early-career impact players.
több mint 8 éve
Érdekes...Kényszerpályára kerültünk a sec játékosokat illetően, ez van.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000659278/article/mike-tomlin-steelers-could-have-three-rookie-starters
tenorx
Viszont annyiban megértem, és egyet is értek vele, hogy ha a D valami fontosabb mutatóban 31. a ligában, akkor ott valamit lépni kell, nincs mese. Ha a stáb úgy látja hogy valamelyik rookie többet tudna hozzátenni a játékhoz, akkor őt kell játszatni, egyértelmű.
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
No offense, teljesen laikusként. Mennyi hiányzik szerinted? 15-20 kg izom kb (szerintem kb az már a b@szott durva kategória, ergo mondjuk olyan minimum 10 kg)? Simán ellensúlyozhatja jó olvasással és úgy tűnik robbanékony is, azzal is kompenzálhat...etc (Amit te is mondasz). Mellesleg ilyen helyen nem kunszt annyit erősödni. Illetve minimum egy-két éve van rá, hogy erősödjön, és 7. körös, ergo ha bejön jó, ha nem nem.www.steelers.com/videos/videos/Matakevich_I_model_my_game_after_Luke_Kuechly/220d462e-3f20-4d12-99d1-da34bfc502bfMatakevich az egyik legérdekesebb prospect. Igazi vezér a pályán és kívül is, fantasztikus munkamorállal. De iszonyat fizikális hátrányban van NFL-szinten. Kíváncsi vagyok, az akaratával képes lesz-e ellensúlyozni testi hiányosságait.
Még a draft előtt....tetszik a gyerek....most mondom, hogy komoly gondja lesz Williamsnak is, hogy ne szorítsa ki....
Klemó
Soldados
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
www.steelers.com/videos/videos/Matakevich_I_model_my_game_after_Luke_Kuechly/220d462e-3f20-4d12-99d1-da34bfc502bfMatakevich az egyik legérdekesebb prospect. Igazi vezér a pályán és kívül is, fantasztikus munkamorállal. De iszonyat fizikális hátrányban van NFL-szinten. Kíváncsi vagyok, az akaratával képes lesz-e ellensúlyozni testi hiányosságait.
Még a draft előtt....tetszik a gyerek....most mondom, hogy komoly gondja lesz Williamsnak is, hogy ne szorítsa ki....
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 667
www.steelers.com/videos/videos/Matakevich_I_model_my_game_after_Luke_Kuechly/220d462e-3f20-4d12-99d1-da34bfc502bfMég a draft előtt....tetszik a gyerek....most mondom, hogy komoly gondja lesz Williamsnak is, hogy ne szorítsa ki....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
jött még:Cheatham Norrils Toledo, corner
Brandon Johnson Penn State, running back
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
visszaigazoltuk Gradkowski-t...bölcs döntésremélem egészséges tud maradni....egészségesen ül végig a kispadon 😊
több mint 8 éve
AB84 h-h 6. körig csúszott? /Vagy 6. körre volt taksálva? / Ennyire ,nyers' volt? Mi returnernek hoztuk vagy wr-nek? Mennyi kérdés, de mi a válasz!?ügyetlenek voltak az ellenfelei nagyon, miközben az ő Central Michiganje ott hegyeskedett a top25 végében rendre, évente 1-2 vereséggel max.
steelwolf
a MAC konferenciában minden csapatban volt egy 1200 yardos WR szinte, nem lógott ki olyan durván felfelé.
több mint 8 éve
AB84 h-h 6. körig csúszott? /Vagy 6. körre volt taksálva? / Ennyire ,nyers' volt? Mi returnernek hoztuk vagy wr-nek? Mennyi kérdés, de mi a válasz!?
több mint 8 éve
Na ez a draft is lement, szép volt, jó volt. A magam részéről olyan semmilyenre tudom értékelni ezt a draftot, se jóra, se rosszra. Mentségemre szóljon, hogy valahogy most nekem ez az egész év olyan fura volt: akit kirobbanó tehetségnek írtak, annak vagy térde nem volt vagy füvezett, a többieknél ott volt legalább egy nagy kérdőjel. Nem is tudok elképzelni olyan reális húzásokat, amitől most kirobbanó öröm lenne bennem.Ha pozitívumot akarok megfogalmazni, akkor az az, hogy olyan játékosokat húztunk nagy részt, akikben van potenciál, lehetnek kezdők a későbbiekben.
Ha negatívumot akarok megfogalmazni, akkor ugyanezt írom, mert nem látom, hogy a 2016-os szezonra erősödtünk volna jelentősen ezen a drafton.
több mint 8 éve
Soldi nem akarok türelmetlennek tünni/na jó már az vagyok ☺/érdeklődnék a dvd- ügyében ,mi újság velük.Csam mert elvonási tüneteim vannak február óta.☺
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hawkins nem G backup, soha nem játszott ott, de az alkata miatt alkalmas lehet rá, de ennyi. Adams szintén zenész, de nála még ugye a sérülés is faktor. Persze reménykedhetünk, hogy Hawkins beválik és mindjárt G poszton is bevethető, de ezen a poszton egy sérülés és folyik be a víz lássuk be....Hókins is G bekápp, s van még Manhart meg Adams isVagy lehet az újoncok gondolták úgy, hogy ott megvagyunk és nem sok esélyük lenne nálunk, ezért nem írtak alá hozzánk. 😊udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Quinton Schooley/C NC State – 6’3/3 294
Zárójelben a grade, már akiknél találtam. Maradt bőven olyan játékos, akit előzetesen a 7-be vártak, de nem nagyon mozdultunk rájuk. Ha ezek közül bárkiből focista lesz, az kész csoda
Klaci79
kriSTEELan
Amúgy az UDFA névsor ilyen szempontból nem mérvadó. Ha érdemben meg akarják erősíteni a backup állományt, akkor úgyis veteránt igazolnak. De egyébként a Villanueva, Foster, Pouncey, DeCastro, Gilbert, Harris, Hawkins, Wallace(, Hubbard) sorral neki lehet menni a szezonnak. Bár rögtön hozzá is teszem, hogy egy korrekt csere OG leigazolását még tudnám díjazni, mert Hubbardtől én továbbra sem vagyok elragadtatva, már tavaly is megváltam volna tőle, Wallace elsődlegesen center poszton backup, az pedig egyelőre talány, hogy Hawkins-szal adott esetben csere guardként is számolni akarnak/lehet-e.
vassadi
sutianap
több mint 8 éve
Hókins is G bekápp, s van még Manhart meg Adams isVagy lehet az újoncok gondolták úgy, hogy ott megvagyunk és nem sok esélyük lenne nálunk, ezért nem írtak alá hozzánk. 😊udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Zárójelben a grade, már akiknél találtam. Maradt bőven olyan játékos, akit előzetesen a 7-be vártak, de nem nagyon mozdultunk rájuk. Ha ezek közül bárkiből focista lesz, az kész csoda
Klaci79
kriSTEELan
Amúgy az UDFA névsor ilyen szempontból nem mérvadó. Ha érdemben meg akarják erősíteni a backup állományt, akkor úgyis veteránt igazolnak. De egyébként a Villanueva, Foster, Pouncey, DeCastro, Gilbert, Harris, Hawkins, Wallace(, Hubbard) sorral neki lehet menni a szezonnak. Bár rögtön hozzá is teszem, hogy egy korrekt csere OG leigazolását még tudnám díjazni, mert Hubbardtől én továbbra sem vagyok elragadtatva, már tavaly is megváltam volna tőle, Wallace elsődlegesen center poszton backup, az pedig egyelőre talány, hogy Hawkins-szal adott esetben csere guardként is számolni akarnak/lehet-e.
vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nézegetem Ayers videókat....persze tudom van bennem egy 6. körös képe, de akkor is mondom, mokány vagány gyerek és anno Brownt nézegetve is ugyanezt gondoltam.....visszahordásait figyelve kifejezetten látszik, hogy nem csak a blokkok és nem csak a sebessége miatt tudott hozni számokat, nagyon jó érzéke van.....Én azt mondom, hogy ha az elsőben WJ hozzánk csúszik, akkor A+ a draftunk, de így is minimum Én B+, vagy A- minősítést adnék. Nekem Hargrage a no brainer pick és érdemes megnézni hogy Mitchell milyen érzelemmel beszélt róla. Még Tuitt kapcsán sem láttam ennnyire lelkesnek.
Mikor kezdődik már a szezooooooooooon..... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Én elégedett vagyok a drafttal.Az 1. körös CB volt a legfontosabb szerintem és szinte bizonyosan a csapatnál is ez volt a prioritás. Aztán még kellett safety és NT. Ezt mind meg is kaptuk az első 3 körben. Talán az meglepett, hogy 1-3. körben nem volt egyetlen O-pick sem (én WR-t vártam 3.-ban), de Hargrave kihagyhatatlan volt a mi needünkkel a harmadikban.
A magam részéről én nem hittem se a QB-, se P-draftban. Viszont returner kellett, és ezt hoztunk is WR formájában. Ez mindenképpen pozitívum. Illetve a távozó LB-ket pótolni kellett a spec teamben.
A draftunk megítélése nyilvánvalóan az első 3 körön múlik, hiszen ott viszonylag gyorsan be kéne épülniük, mivel needre jöttek. Az extrát szerintem Feeney beválása hozhatná. Mert jövőre már nem lesz Harrison és JJ sem tűnik hosszútávon megoldásnak.
Betűs értékelést nem írok, azt majd az élet dönti el. Én annak örülök, hogy a posztok tetszenek, még akkor is ha volt benne reach. Ami egyértelmű, az elmúlt években egyértelműen rámentünk a sebességre. Gyors, atletikus csapatot akarunk a labda mindkét oldalán.
több mint 8 éve
és még Mike Adams is visszatér idén a sérülésből...Munchhak magic még rajta is segíthet
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Valószínűleg a Browns-nál ennek nincs nagy jelentősége 😊 de azért ha azt nézzük, hogy mondjuk átlagban minden 2,5. játékosból lesz nfl szinten valami, akkor ha ugye 14 húzásod van több ilyened lehet. A Browns nagyon az elején van a csapatépítésnek és igazából más lehetőségük nem nagyon van, mint a draftról építkezni
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Egyetértek, egy veterán OG backup még elkellene és Én nem lennék meglepve (bármilyen fura), ha esetleg egy veterán CB-ben még gondolkodnánk, vagyis Burns beépítését nem siettetnénk.Egyébként by the way csak egy kérdés. Soha nem értettem, hogy miért annyira óriási dolog rengeteg pickkel rendelkezni. A Brownsnak 14 pickje volt. Ebből 9 az 1-4. körökben. Ez mind derék, csak az a bibi, hogy szinte kizárt, hogy az összes srác rosterre menjen. Így simán előfordulhat, hogy 1-2 tehetséget így elbuknak...rosszul látom?
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Vagy lehet az újoncok gondolták úgy, hogy ott megvagyunk és nem sok esélyük lenne nálunk, ezért nem írtak alá hozzánk. 😊udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Klaci79
kriSTEELan
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Klaci79