Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
trevis fíni OLB
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....
több mint 8 éve
Klemó
5 667
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕Most gondolj bele....ha Scoobe csak egy-egy meccset ront el most nincs Boswell....úgy is nézheted, hogy egy 6. kört adtunk érte.... 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Itt igazi kincseket lehet találni. És van is bent néhány még, akiből könnyen lehet...A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Hargrave is, ígéretes 2. nap. Nem fognak kiemelni az elemzők, hogy A+ draft lenne Pittsburghben, de én teljesen kivagyok békülve ezzel a három választással. Külön öröm Hargrave a 3. körben.www.youtube.com/watch?v=EZkyilvXrWQ
laby
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
lehet jobb így...
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Állítólag fel akartunk jönni az ötödik körbe, valószínűleg RB-ért vagy QB-ért, de mire olyan pickre került a sor, amit megfizettünk volna, már kimentek a célpontjaink.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Régi sémában gondolkodtunk, ahol az NT elsősorban lyukakat töm be és ennyi. Azóta viszont a liga fejlődött, változott és ezt most követjük le. Még amikor Taamu-t hoztuk nem játszottunk ennyi nickel formációt, mint most. Culáger egyébként méretéhez képest gyors, ha fejlődik lehet belőle egy korrekt backup, így most a klasszikus 3-4 felállásnál vele kezdünk.Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
Jan
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
17 órával ezelőtti hozzászólásom:"25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀"
kár, hogy nem fogadtam senkivel 😀
több mint 8 éve
de culáger a 6. körben jött...Antonio Brown is, na és? 😊
zzz888
több mint 8 éve
de culáger a 6. körben jött...
több mint 8 éve
Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Hawkinsról írták.."Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"?
Klemó
steelwolf
Egyébként Billings nem túl alacsony és zömök egy 4-3 sémába, vagyis ő nem prototipus NT?
több mint 8 éve
"Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"?
Klemó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Billingset viszont közelről fogjuk látni....Bengals elvitte végül....nagy kérdés mennyi igaz a pletykákból...de nekünk már DT nem kell, OT viszont annál inkább
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Billingset viszont közelről fogjuk látni....Bengals elvitte végül....
több mint 8 éve
Klemó
5 667
"Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"
több mint 8 éve
vassadi
15 617
BPA alapon húztuk szerintem, de az OT egyébként is azok közé a posztok közé tartozik, ahol a leginkább jól jön egy project. Korrekt pick.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Jerald Hawkins...Jó...nagyon jó.....rég volt ennyire tudatos a draftunk....(pici szerencsével az elején az utóbbi évek legjobb draftja lehetett volna)
több mint 8 éve
Klemó
5 667
A PFS-t hagyjuk....statisztikai alapon pusztán a számok alapján dolgoztak. Inerjúk, upside-ok, hozzáállás, ellenfelek, meccs szituációk...mind-mind elemzendő és fontos. Egyébként anno ha jól olvastam a híres HOF dradtunkat is lehúzták....hát látjuk....Davis esetében egyértelmű marhaság, hogy CB-ként értékelik, viszont Burns kapcsán tény, hogy nyers, rengeteg a hiba még a játékában...így kétségtelen tény, hogy reach....by the way ha Butlert olvasom, akkor azt veszem ki, hogy WJ lett volna bezony a pickünk, de Burnst is első körösnek értékeltük, így vittük.
Ami pozitív: világosan látjuk, hogy Burnsnek kell egy év, vagyis folyamatosan kell beépíteni. Emellett Davis kapcsán is tudjuk mik a gyengék, látjuk hol az upside-ok.
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
LOL A pro football focus burns-t és davis-t is a nap 5. legrosszabb pickjének választotta, nagyon nagy baromságok megint!például davis mint CB?
Lake 2 percel a választás után tisztán megmondta, hogy SS/ FS- ként számít rá
több mint 8 éve
Igazából egy FS-SS-CB poszton bevethető játékos Davis és inkább a S a természetes(ebb) posztja, DE amikor egy-egy TE szélső WR pozícióba áll fell, akkor a védelemnek is reagálnia kell. No ilyenkor jön jól pl. hogy van egy ilyen játékosod (is).Akkor ő fogja megfogni Gronkot!
Klemó