Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
udfa-k:Canaan Severin/WR Virginia – 6’2/1 212
Devaunte Sigler/DE Jacksonville State – 6’3/4 298 (4.9)
Grant Campbell/ILB Baylor (tryout) – 6’0/2 229
David “D.J.” Reeves/TE Duke – 6’4/7 250
Jacob Huesman/QB Chattanooga (tryout) – 6’0/5 226
Javien Elliott/CB Florida State (tryout) – 5’11 184
Christian Powell/RB Colorado – 5’11 229
Johnny Maxey/DT Mars Hill – 6’4/2 293
Zack Shaw/OLB Indiana – 6’2/1 259 (tryout)
Nick Arbuckle/QB Georgia State – 6’0 225 (tryout)
Tyriq McCord/OLB Miami (FL) – 6’2/4 2439
Giorgio Newberry/DE Florida State: 6’5/4 285 (4.8)
Jay Rome/TE Georgia – 6’4/3 248
Quinton Schooley/C NC State – 6’3/3 294
Zárójelben a grade, már akiknél találtam. Maradt bőven olyan játékos, akit előzetesen a 7-be vártak, de nem nagyon mozdultunk rájuk. Ha ezek közül bárkiből focista lesz, az kész csoda
több mint 8 éve
Klemó
5 667
No Matakevich viszont nálunk biztos ILB...egy szerelő masina. Nagyon jó érzékei vannak, de fizikálisan gyenge...kérdés mit tud a profik között. ST playert keresünk, aki backup ILB-nek is megállja a helyét. Timmons-Shazier-Williams mögött..
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Ezek már bónusz körök...ha bejön örülünk, ha nem, hát nem....jöjjenek az UDFA-k akkor....
több mint 8 éve
Gizinéni
522
kíváncsi vagyok ki jöhet....most a 7. körben komolyabb csúszókat is bevállalnakMég egy OLB, készülünk a JJ és Deebo utáni időkre, de ciki lett volna az elején ismét és sokadszorra idehúzni...
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
kíváncsi vagyok ki jöhet....most a 7. körben komolyabb csúszókat is bevállalnak
több mint 8 éve
Gizinéni
522
A Broncos elpecázta előlünk a mindenhol nekünk mockolt puntert, hoztunk hát egy punt returnert 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
kellett is a tavalyi után
több mint 8 éve
Klemó
5 667
visszahordóka prospect is megjött....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
több mint 8 éve
demarcus ayers WR
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Nyilván fizikumát tekintve sem kész NFL-játékos, és egyébként is egy ex-safety-ről van szó.Már javítottam is a posztom...mert pont belefutottam Porterbe....de nekem annyira vékony ehhez a gyerek, ezért kérdeztem...Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Már javítottam is a posztom...mert pont belefutottam Porterbe....de nekem annyira vékony ehhez a gyerek, ezért kérdeztem...Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Porter lesz az és úgy tűnik OLB-nek szánjukMajd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Safetyből lett lb, gyors, agresszív, de nem elég éles. Coverben kiváló, de edge rusban még fejlődnie kell. Tackle és sack is van nekijje bőven.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
csk volt a tavaly draftolt Hau'oil Kiahaha-t váltotta Buck poziban...Hát már tavaly sem voltunk lassúak, de ma már Sapp bácsi is beláthatja, hogy lassan futóversenyben verhetetlenek lennénk csapatilag... 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2. legjobb 40 yardot futotta....tényleg atlétikai csapatot építünk 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Róla nem sokat tudok még, de az egyértelmű, hogy erre a posztra is érdemes volt hozni valakit.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Ohh, dehogy nem tartotta senki... 😊)))Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
vassadi
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Travis Feeney OLB
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó