Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...

Big B
Öööööööööööööööö... Ilyet tőlem biztosan nem olvastál. 😊
Soldados
Lehet, hogy személyesen mondtad, amikor még sokat szidtuk Tomlint és Haley-t, hogy már pedig az offense statok mennyire jók. 😊

A cikk is ezt írja, hogy javulunk Haley-vel (és Tomlinnal) de mégis elmennek olyan meccsek, amiket nyerni kéne.
Ha azok a meccsek is meglennének, akkor PO-ban is több esélyünk lehet tovább menetelni.
Big B
Szerintem keversz valakivel, vagy félreértetted, amit mondtam. Én kb Haley első éve óta mondom, hogy ki kéne b.szni. 😉
Soldados
Ezt meg tudom erősíteni. Elég sokat beszélünk Soldival, idén talán nem annyira, de mióta üstökös van Ő csal Táltost akar.
polamalu
Azt is többször leírtam, hogy az eddigi 5 idényéből egyedüliként a tavalyival voltam elégedett összességében. De ott is voltak szörnyű meccsei.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Big B Pittsburgh Steelers 62
Na legközelebb családi napon megvitatjuk, ne terheljük ezzel itt a nagyérdeműt 😉
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 243 — 毎日何かを学ぶ
Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...

Big B
Soldados
Lehet, hogy személyesen mondtad, amikor még sokat szidtuk Tomlint és Haley-t, hogy már pedig az offense statok mennyire jók. 😊

A cikk is ezt írja, hogy javulunk Haley-vel (és Tomlinnal) de mégis elmennek olyan meccsek, amiket nyerni kéne.
Ha azok a meccsek is meglennének, akkor PO-ban is több esélyünk lehet tovább menetelni.
Big B
Szerintem keversz valakivel, vagy félreértetted, amit mondtam. Én kb Haley első éve óta mondom, hogy ki kéne b.szni. 😉
Soldados
Ezt meg tudom erősíteni. Elég sokat beszélünk Soldival, idén talán nem annyira, de mióta üstökös van Ő csal Táltost akar.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Big B
Soldados

Big B

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Big B
Soldados

több mint 8 éve

Big B

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 958 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
 www.behindthesteelcurtain.com/pittsburgh-steelers-opinions-reactions-news-updates/2016/7/28/12237166/entering-2016-steelers-offensive-coordinator-todd-haley-has-passed
gabistar
Ez egy tök jó írás, hogy mi történt az elmúlt 5-6 évben Big Bennel és Haley-vel, és érzem, amikor Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...
de akkor miért nem sikerül meccseket nyerni? Pontosabban kulcs meccseket megnyerni, vagy papíron is gyengébb csapatokat elnáspángolni.
és akkor talán Home Field előnnyel mennénk PO-ba, és Bell-nek nem kell titokban sérülten játszani.

Meg a RZ offense-ünkkel kellene valamit kezdeni, ha már ennyire szuper jók vagyunk.

Itt van nálam a töréspont a Haley-Tomlin takaroggy(!) és a Haley-Tomlin a király között.
Big B
Soldi védi Haley-t????? Az egyik legnagyob szószólja a " Fire Haley"-nek 😊. Amúgy pedig nagyon szívesen megnézném ezt az O-t egy új cordinatorral. SZóval felőlem is repülhet a jó öreg Todd 😊.

több mint 8 éve
 www.behindthesteelcurtain.com/pittsburgh-steelers-opinions-reactions-news-updates/2016/7/28/12237166/entering-2016-steelers-offensive-coordinator-todd-haley-has-passed
gabistar
Ez egy tök jó írás, hogy mi történt az elmúlt 5-6 évben Big Bennel és Haley-vel, és érzem, amikor Soldi mindig védi Haley-t, hogy mennyivel jobb lett Ben és a csapat támadójátéka...
de akkor miért nem sikerül meccseket nyerni? Pontosabban kulcs meccseket megnyerni, vagy papíron is gyengébb csapatokat elnáspángolni.
és akkor talán Home Field előnnyel mennénk PO-ba, és Bell-nek nem kell titokban sérülten játszani.

Meg a RZ offense-ünkkel kellene valamit kezdeni, ha már ennyire szuper jók vagyunk.

Itt van nálam a töréspont a Haley-Tomlin takaroggy(!) és a Haley-Tomlin a király között.
több mint 8 éve
Beachum-ért milyen comp. pick jár?
astroid
A comp. pickek később derülnek ki.

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674
Beachum-ért milyen comp. pick jár?
több mint 8 éve
Ti milyen szerződést láttok reálisan Bell-nek? Ugye elég sokat volt sérült és már volt eltiltott is, de amikor pályán volt akkor brutális teljesítményt rakott le.
fodi91
a minimum egy frencsájzteg, de lehet többet kéne adni
zzz888
A tag már biztos, a szerződésen meg dolgoznak.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Ti milyen szerződést láttok reálisan Bell-nek? Ugye elég sokat volt sérült és már volt eltiltott is, de amikor pályán volt akkor brutális teljesítményt rakott le.
fodi91
a minimum egy frencsájzteg, de lehet többet kéne adni
több mint 8 éve
fodi91 196
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Green a Jetsnél kapitánykodik, erről lecsúsztunk
astroid
akkor ugy latszik portert nem hiaba hoztak vissza es marad. bar meg kirughatjak, de akkor mar ezt elobb meg tehettek volna. vagy vissza se kellett volna hozniuk ( mondjuk ez a po ban akkor nagy hiba lett volna szerintem, es nagyon ketarcu dolog, hogy egy hiba es mesz..). meg nem nagyon lehetett panaszunk a munkajara. az hogy mit csinalt off field, az meg mas teszta. tisztaztak, meg jo hogy volt body kamera. porter amugy amikor idehoztak eddzonek, mar akkor sem a nyugis horgaszasrol volt hires. lol. en orulnek ha maradna.
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674
Green a Jetsnél kapitánykodik, erről lecsúsztunk
több mint 8 éve
Az NFL pedig vizsgálódik Bell sérült jelentése (pontosabban annak hiánya) kapcsán.

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Meg hoztunk egy OLB-t Farrington Huguenin reserve/futures contract-al

több mint 8 éve
Dangerfield is re sign
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 788
2. Cobi Hamilton is aláírt. Ő az egyik ERFA idén 540.000$-ért marad

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Former Steelers guard Alan Faneca, one of the 15 finalists for the Pro Football Hall of Fame vote in two weeks, said in a Tweet: “Never played a game in NE where that did not happen. Every single time.” :

Ugy latszik bostonban adnak a fire drillekre, foleg nagy meccsek elott. Hogy ha egyszer eles eset lesz, biztosan jol kezeljek ezeket. Persze ha mindez igaz. Ki mit tud errol, amit mond A. Feneca? En meg nem hallottam. Lol nem mintha nem kaptunk volna ki. Nem kell ez.

Csak kivancsi vagyok mennyire igaz, mert azert egy hf jatekos szavara mar csak ad az ember. De en meg nem hallottam. csak az utolsorol. Persze ami eleg is volt. Es persze veletlen is tudom.

www.post-gazette.com/sports/steelers/2017/01/22/pittsburgh-steelers-hotel-fire-alarm-afc-championship/stories/201701220220

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Rájöttem: mi nem csak nézői, hanem "elszenvedői"vagyunk a szezonnak 😊 😊 és minden csontot jó megrágni, ha a kocsonya elfogyott...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 788
Nix mar alá is írta új szerzodeset

1 év 615.000$

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Tomlin 10 éve alatt 1-1 OC és DC csere volt, ezért nem hiszek a cserében. Mindkettőt belülről oldotta meg, ezért gondolom Fichtnert egyetlen reális jelöltnek.
Soldados
Ertelek. Es en is igy gondolom, hogy ha nagy blamat nem csinalnak a stabilitas miatt maradnak. De ezt itt ugy ertem, hogy te sem gondolod, hogy tenyleg nagy esely van barmi fele OC valtozasra. Vagy tevedek? Foleg hogy ha ben vissza jon akkor meg meg annyi sem, mint egy masik qb val. Mert nincs ido ra elpazarolni. Es tudjuk hogy haleynek is 2 3 ev koruli idobe kerult mire ben beleszokott. Szoval ez vele nalam kb 0 eselyhez kozelit. Mas qb val talan tobb, ha rookie. Ha nem akkor megintcsak keves pl romoval mert a keret anyag most jo. De hat nem en vagyok ugyebar a donto. Lol.
gabistar
Továbbá Tomlin a 2 koordinátori cseréből is csak az egyiket akarta a 10 év alatt. Ugyebár ő továbbra is Arians-szal képzelte a jövőt, de a Rooney-család közölte, hogy nem hosszabbít Arians-szal.
Soldados
Igen, amit belinkeltem haley rol, abban benne van, miert, hogyan stb alakult at a csapat az arians eratol haley ig. Es hogy ki akarta, miert es hogy milyen OCt akartak. Es hogy mit fogalmaztak meg tomlin fele. Aki tudja, olvassa el. Erdekes. Ugyanis rooney ek csak meghataroztak korvonalakban mit akarnak. Tomlin valasztott, hogy kit akar utana. Szoval... Lol. Egyetlen hatrany, hogy csak angolul van.

több mint 8 éve
Tomlin 10 éve alatt 1-1 OC és DC csere volt, ezért nem hiszek a cserében. Mindkettőt belülről oldotta meg, ezért gondolom Fichtnert egyetlen reális jelöltnek.
Soldados
Ertelek. Es en is igy gondolom, hogy ha nagy blamat nem csinalnak a stabilitas miatt maradnak. De ezt itt ugy ertem, hogy te sem gondolod, hogy tenyleg nagy esely van barmi fele OC valtozasra. Vagy tevedek? Foleg hogy ha ben vissza jon akkor meg meg annyi sem, mint egy masik qb val. Mert nincs ido ra elpazarolni. Es tudjuk hogy haleynek is 2 3 ev koruli idobe kerult mire ben beleszokott. Szoval ez vele nalam kb 0 eselyhez kozelit. Mas qb val talan tobb, ha rookie. Ha nem akkor megintcsak keves pl romoval mert a keret anyag most jo. De hat nem en vagyok ugyebar a donto. Lol.
gabistar
Továbbá Tomlin a 2 koordinátori cseréből is csak az egyiket akarta a 10 év alatt. Ugyebár ő továbbra is Arians-szal képzelte a jövőt, de a Rooney-család közölte, hogy nem hosszabbít Arians-szal.

több mint 8 éve
Soldados