Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Billings kapcsán a red flag komoly lehet....de nekem Hargrave nagy kedvencem lett.....egyedül a kis egyetemi program az amit negatívumként lehet felírni, de egyébként mind a passz, mind a futás ellen effektív, a hybrid sémában is használható játékost hoztunk. Ez nem csak azért nagy dolog, mert a Heyward-Hargrave-Tuitt trió gyilkos lehet, hanem azért, mert a hybrid felállásoknál utóbbiak végre pihenhetnek....
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Igazából egy FS-SS-CB poszton bevethető játékos Davis és inkább a S a természetes(ebb) posztja, DE amikor egy-egy TE szélső WR pozícióba áll fell, akkor a védelemnek is reagálnia kell. No ilyenkor jön jól pl. hogy van egy ilyen játékosod (is).
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Igen! Ő ugye DB, de itt már szétszedik őket. Lake egyértelműen utalt rá, hogy mindkét safety poszton számítanak rá és mint SS kezdheti az idényt. Igaz addig még sok víz ugyebár.tavaly 3 meccsen is CB-t játszott...nekem tetszik ez a húzás, még ha nem is őt vártam feltétlenül 😊Emiatt a 3 meccs miatt írják az nfl.com-on CB-nek?
Klaci79
kittli
több mint 8 éve
tavaly 3 meccsen is CB-t játszott...nekem tetszik ez a húzás, még ha nem is őt vártam feltétlenül 😊Emiatt a 3 meccs miatt írják az nfl.com-on CB-nek?
Klaci79
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Tavaly nagyjából a snapek 1/3ban volt fent NT, ha ez idén is így marad, akkor azt a 3. éves McCullersnek kell vinnie, akinek 3. évében már nem kellene félkésznek lennie, szóval itt az ideje mutatni valamit. Gondolom év vége felé, vagy sérülés esetén majd próbálgatjuk Hargravet.
Szokol
több mint 8 éve
Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?
több mint 8 éve
astroid
571
Azért az szép volt mikor Heyward olvasta (mintha meg lett volna beszélve. hogy a 3.-ra jön a falba valaki 😀 ) a Hargrave húzást és a végén elmosolyodott. Egyébként nekem először jött be a tippem a posztokra, de a nevektől igen messze jártam. Összességében nekem tetszik az eddigi háttérinfók alapján.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Az alapján igen, bár a 3. körben Hargrave már bőven benne volt. 2. nap pedig jött az infó, hogy valami nem frankó Billings térdével. Ez nekünk újdonság meg a mock íróknak, de a FO-nak nyilván nem az. És csúszik is tovább, bár persze vetminért a 4. körtől már simán vállalható, ha már egyszer a legproblémásabb LB-ket már kivitték.Safety poszton nem tudom mi volt a helyzet, de ha NT húzás előtt bent van Billings és mást választunk az wtf kategória az előzetes mockok alapján!Gyakorlatilag azt mondtuk a draft előtt, hogy a védelembe ILB és DE kivételével kell kezdő. A posztokat a legkevésbé égető OLB kivételével kilőttük, bár más nevekkel, mint bárki várta volna.Csak Burns volt WTF pick, a másik két úriembert eléggé körbeudvaroltuk a draft előtt.
Logikus draft eddig, nem várt nevekkel.
Szokol
Shilkor
Szokol
több mint 8 éve
Safety poszton nem tudom mi volt a helyzet, de ha NT húzás előtt bent van Billings és mást választunk az wtf kategória az előzetes mockok alapján!Gyakorlatilag azt mondtuk a draft előtt, hogy a védelembe ILB és DE kivételével kell kezdő. A posztokat a legkevésbé égető OLB kivételével kilőttük, bár más nevekkel, mint bárki várta volna.Csak Burns volt WTF pick, a másik két úriembert eléggé körbeudvaroltuk a draft előtt.
Szokol
Shilkor
több mint 8 éve
Gyakorlatilag azt mondtuk a draft előtt, hogy a védelembe ILB és DE kivételével kell kezdő. A posztokat a legkevésbé égető OLB kivételével kilőttük, bár más nevekkel, mint bárki várta volna.Csak Burns volt WTF pick, a másik két úriembert eléggé körbeudvaroltuk a draft előtt.
Szokol
több mint 8 éve
Gyakorlatilag azt mondtuk a draft előtt, hogy a védelembe ILB és DE kivételével kell kezdő. A posztokat a legkevésbé égető OLB kivételével kilőttük, bár más nevekkel, mint bárki várta volna.Logikus draft eddig, nem várt nevekkel.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Szerintem a poszt innentől másodlagos. Ahol mindenképpen kellett erősíteni, oda draftoltunk az első két napon, a továbbiakban nyugodtan lehet rendre azt húzni, akiben a legtöbb fantáziát látják. Az persze előfordulhat, hogy pl. szigorúan BPA alapon egy RB-t kicsivel többre taksálnak, mint egy CB-t, mégis inkább utóbbit viszik el kettejük közül, mert ezen a poszton vékonyabbak vagyunk, oda jobban elkél egy project, de alapvetően szerintem az lesz az elv, hogy az elérhető legjobb prospectet húzzuk.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Most nem könnyű megmondani ki jöhet. De próbáljuk meg összeszedni.Ami az O-t illeti. Nagyobb érdeklődést mutattunk Dak Prescott, Brandon Allen és Vernon Adams iránt. Hogy komolyan gondoljuk e a QB poszt erősítését az jó kérdés. Hogy áldoznánk e rá 4. kört? Ebben nem vagyok biztos, de 6.-ban ha valamelyik még ott van, akkor simán.
RB-ket nézve Devontae Booker és Tyler Ervin lehet célpont. De minek draftolnánk a 4. körben RB-t? Hiszen van két nagyon jó jelenleg. Utóbbi a visszahordások miatt jöhet esetleg. De természetesen ha addig nem megy ki akkor a mai 2. választással már szívesen látnám őket.
Pharoh Cooper jöhet akár a 4. körben is. Ő szintén a spec team szereplés miatt lehet vonzó. Jay Lee is olyan WR, akivel komolyabban foglalkoztunk. 4.-ben még korainak tűnik.
Aki szerintem nagyon megérné most az Jerald Hawkins. Vele is randiztunk Pit-ben, illetve Caleb Benenoch-al is, ő is jó húzás lenne, márpedig gyanítom, hogy fogunk hozni valakit OL-be.
TE csak egy van, aki 7. kör körül jöhet és komolyabb érdeklődést mutattunk iránta, az pedig Ryan Malleck.
Ha tovább erősítjük a védelmet, akkor Jeremy Cash, Jayron Kearse, Deon Bush, Trae Elston vagy
Jarrod Wilson jöhetne safety posztra. Kizárni semmit nem tudok, de nem hiszem, hogy jönne bármelyik, hacsak nem bpa alapon. Első kettő már a 4. körben is érdekes lenne.
Komolyabban érdeklődtünk még Jatavis Brown ILB iránt is. Nem lepne meg, ha őt behúznánk, mint ahogy hátrébb esetleg Elandon Roberts is jöhet erre a posztra.
Komoly esélyes lehet Dadi Nicolas edge rusher mostantól bármikor. Volt egy halvány érdeklődés Derrick Alexander iránt is, de szerintem ő UDFA is könnyen lehet.
Hátsó körökbe várható csere DL emberek, mint Quinton Jefferson vagy David Onyemata. Utóbbinak örülnék jobban. Dean Lowry is látogatást tett Pit-ben.
Ha tovább nézzük a secondary-t, akkor D.J. White, Jonathan Jones, Tavon Young, Brandon Williams,
Ken Crawley (ő KR is), DeAndre Elliott és Ryan Smith (szintén KR is) volt monitorozás alatt a részünkről. Kissé erősnek tartom az újabb CB húzást, talán ha KR is, akkor több az esély.
A felsoroltakat mind jobban megnéztük, találkozó egyebek. Természetesen lehet az is, hogy mint Burns esetében nem derült ki, hogy vele is beszéltünk egy pro day-en. Ebben az esetben viszont nem tudnám felsorolni, hogy kik várhatóak mára 😊
több mint 8 éve
Mi (Ki) várható ma? QB/WR lehet?
több mint 8 éve
Klemó
5 667
YessssssssssEz olyan pick volt mint 2 eve a negyedikben Bryant.....
De reg volt ilyen hogy a negyedik kortol mar azt mondom hogy minden csak bonusz, de igy van....
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Soldi nincs netkozelben a hétvégén! Éjjel en küldtem el neki a választásokat SMS-ben. Vasárnap estig nem lesz.
több mint 8 éve
Nem követtem az éjjel, de visszaolvasva azt látom, hogy egységes az öröm 😀 Remélem ez a 3 pick gyorsan beépül, és már idén, akár, hozzá tudnak tenni egy jó meneteléshez. Mondjuk még Soldi nem mondta el a véleményét, de talán nem fog fanyalogni nagyon 😀
több mint 8 éve
Hargrave is, ígéretes 2. nap. Nem fognak kiemelni az elemzők, hogy A+ draft lenne Pittsburghben, de én teljesen kivagyok békülve ezzel a három választással. Külön öröm Hargrave a 3. körben.
több mint 8 éve
no flacco
317
Bingo. Annak külön örülök, hogy a bejelentés helyett a birka Miller tartalmas válaszait hallgathattam. (Bezzeg ha hozzánk került volna.
több mint 8 éve
Nagyon nagyon tetszik a 2 mai pick 😊
" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Yesssss!Hargrave recorded 22 TFL and 13.5 sacks last season. 10 of those came over his final five games.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Javon Hargrave, ha most tippelnem kellene...
több mint 8 éve
no flacco
317
Most már mondhatod
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nekem már megvan kit húzunk, de a Bengals pick előtt nem merek mondani semmit
több mint 8 éve
no flacco
317
Devontae Booker, vagy Braxton Miller jöhetne....