Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én Chip Kellyt nem szeretném. De lehet rám cáfolna. Végülis ilyen arzenálja sehol nem volt.

Akinek nagyon örülnék, de semmi esély rá, az Hue. Vagy újra Arians. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 604 — Chiefs GM
és akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?
zzz888
Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
kriSTEELan
csip-csip-kelly
somoskovig
Érdekes lenne 😊 az ő up tempo-jába jobban illik egy mobilisabb irányító, ami meg minden csak nem Ben.
kriSTEELan
Azt viszont megnézném, mit csinálna Bell-lel. 😊

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
és akkor kit lehetne az üstökös helyére hívni, aki változást hozna pozitív irányba?
zzz888
Ennyire nem látom át, hogy ki szabad, ki mozdítható, ki aki igazán jó, de én már ott tartok, hogy bárki mással megnézném, hogy mit tud ez az offense. Aztán persze az is benne van, hogy mással rosszabb lenne (kizártnak tartom 😉 )
kriSTEELan
csip-csip-kelly
somoskovig
Érdekes lenne 😊 az ő up tempo-jába jobban illik egy mobilisabb irányító, ami meg minden csak nem Ben.

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 604 — Chiefs GM
zzz888
kriSTEELan
csip-csip-kelly

több mint 8 éve
zzz888

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
több mint 8 éve
 www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/

Vagy egy lágyék sérülést eltitkolni a csapat előtt (is).......nem értem, de tényleg.....mindezek szerint teljes edzéseket nyomott fájdalom mellett, ahelyett, hogy jelezte volna és esetleg mondjuk úgy készül a csapat is, mármint a Bell nélküli játékra, vagy mondjuk arra, hogy inkább WR-ben álljon fel......persze lehet sumákoltunk, bár a liga ezt keményen bünteti, így nem hiszem....
Klemó
Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
gabistar
Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.

Szóval összességében nem hiszem, hogy a visszavonulás fenyegetne, de komolynak gondolom az üzenetet......egész egyszerűen abból fakadóan is, hogy ezzel még Ben nem jött elő soha.....sőt, ő volt az egész csapat motivátora.....
Klemó
Tomlin elmondta, hogy magánbeszélgetéseken Ben ezt már az előző szezonokban is pengette, csak a nyilvánosság elé nem állt vele. Ki tudja milyen sérülése lehet amiről nem beszélnek és folyamatosan hátráltatta picit. Vagy a sok sérülés összessége. Lehet érzi, hogy tudna jobbat, de a teste nem engedi.
polamalu
Bent "ismerve" sérülés sose zavarta, én mást látok bele. Azt, hogy a "visszavonulását" nem mondta ki biztosra, másra vár. Talán személyi változásra. Mint ismert Ben, igen hisztizett Haleyre első időkben, aztán miután Tomlin egyértelművé tette,hogy Haley marad, beállt a sorba. Lehet eddig tartott a türelem... Egyébként kinti fórumokban is pedzegetik ezt (utalva meccs közbeni fejcsóválásra, és szájról olvasott, magyarázkodásként társaknak mondott "Haley hívta"), mindenesetre kíváncsi leszek.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 245 — 毎日何かを学ぶ

Vagy egy lágyék sérülést eltitkolni a csapat előtt (is).......nem értem, de tényleg.....mindezek szerint teljes edzéseket nyomott fájdalom mellett, ahelyett, hogy jelezte volna és esetleg mondjuk úgy készül a csapat is, mármint a Bell nélküli játékra, vagy mondjuk arra, hogy inkább WR-ben álljon fel......persze lehet sumákoltunk, bár a liga ezt keményen bünteti, így nem hiszem....
Klemó
Valszeg eleget hianyzott mar po ban. Es kb ugy volt vele, hogy most vagy soha. Es majd lejon es feljon dewill. Halottuk mar korabban, hogy jatekosok agyraszkodast titkoltak el csak hogy jatszhassanak kezdhessenek. O meg mar nem eloszor dolt ki, hianyzott volna po ban. Ugy lehetett vele, vagy bejon vagy lejon. Persze ez nem mentesit. De egy afc donton ki akarna nem ott lenni? Kar. Gyanus volt hogy olyan hamar lejott es hogy szinte semmi nagy dolog nem tortent vele. De az is lehet tereles volt. Nehogy dewillre keszuljenek. Lol.
gabistar
Nem a konkrétan azt kell komolyan venni, hogy Ben visszavonul. Ha összeolvassuk mit nyilatkozott még, akkor látjuk, hogy a jövővel is foglalkozott, ami azért jelzés. De, hogy mondani akart ezzel valamit az 1000%. Nyilván olvassuk majd a spekulációkat, de biztosan benne van Brown, biztosan ott van Bryant, nomeg Wheaton, de akár minden fiatal WR, mert lássuk be ez a WR corp idén nem állt össze egy egésszé, az eltiltás, a sérülések és a forma miatt. Biztos ott van az is, hogy Ben látványosan visszaesett idén főleg idegenben (ami nekem döbbenet volt az a nyomás során jött hibái, amiben ő az egyik legjobb volt...). De azt gondolom az O összességébeni alulteljesítése se motiválhatja. No és ezen felül lehet ott van az is, hogy szeretné, ha olyan OC-val dolgozhatna akivel 100% az összhang.

Szóval összességében nem hiszem, hogy a visszavonulás fenyegetne, de komolynak gondolom az üzenetet......egész egyszerűen abból fakadóan is, hogy ezzel még Ben nem jött elő soha.....sőt, ő volt az egész csapat motivátora.....
Klemó
Tomlin elmondta, hogy magánbeszélgetéseken Ben ezt már az előző szezonokban is pengette, csak a nyilvánosság elé nem állt vele. Ki tudja milyen sérülése lehet amiről nem beszélnek és folyamatosan hátráltatta picit. Vagy a sok sérülés összessége. Lehet érzi, hogy tudna jobbat, de a teste nem engedi.
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 801

Klemó
gabistar

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 801

Klemó
gabistar
Már Tomlin árnyalta tegnap a képet, hogy tudott róla, de mivel tudott edzeni Bell nem tulajdonított neki jelentőséget. Persze igen PO és AFC döntő, de azzal, hogy nem tudsz 100%-on pörögni a csapatod csapod be, ahelyett, hogy készülne az egész team valami másra. Mindegy történelem....
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
BB szájából elhangzottak visszavonulásra utaló mondatok. Egyetértünk, hogy ezt nem kell komolyan venni? Pont Ő aki félvakon, törött gerinccel is játszana ha engednék. Bár már nincs a toppon, de el kell ismerni, hogy az ellenfeleknél is top 5 a kijáró tisztelet szintjén. Csapaton belül még rengeteg pluszt adhat (pl. Nagy Laci a dánok ellen).Én simán marasztalnám, meg is lenne az új OC-tek 1-2 éven belül.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202

Klemó
több mint 8 éve
Na sracok akkor tartsunk mar szavazast, ki kit tartana jo OC nek itt nalunk? Es ki az aki elerheto lenne ? Mert itt mondjuk hogy jo lenne a csere stb. De azt soha sem, hogy kire tudnak, aki jobb. Es most nem kell az a vicc, hogy barki jobb nala stb, mert akkor azt annak fogjuk venni, hogy nem tudsz jobbat. Lol. Mert ezt mar mindenki elmondta rola, hogy barki jobb mint Haley. 😀 Elotte meg barki jobb volt mint arians. Lol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
öööö, talán ezért vannak az orvosok a stábban, hogy ezügyben ők gondolkodjanak és a HC pedig a releváns infók birtokában döntsön.
Sobri Jóska
A Green szerződésről hallottál-e már?
Jan
Változtat e bármin is?
Sobri Jóska
Az orvosi stáb kompetenciájának megítélésén.
Jan
Felfogás kérdése.
Attól, hogy egy orvos(i stáb) is tévedhet, még valószínű, hogy kompetensebb, mint egy HC.
Nem kell egy HC-nak gondolkodnia egy sérülésről.

Mike Shanahant ezért rühellem, mert ő RGIII-nél is úgy gondolta, hogy jobban ért az orvosláshoz, mint az orvosok. Ráment egy tehetséges játékos karrierje.
Sobri Jóska
Vagy csak az allasat feltette jobban. lol.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
BRÉKING: James Harrison folytatja 2017-ben. "I'm not done!"
AlterEgó
Ezt rögtön a meccs után mondta, annyira nem bréking 😊

FK felvetette, hogy AB-t el lehetne cserélni, szerintem nettó hülyeség, de kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok.

Itt a cikk btw:  fuzovelkifele.com/2017/01/24/a-steelers-elcserelheti-antonio-brownt/
ervinator
Ezt ma posztolta, a meccs után csak feltételesen szólt, akárcsak tavaly.
Az FK-nak nem ez az első hülyesége, vagy ha tudsz angolul, akkor azé, ahonnan smittpalizták a cikket. 😊
AlterEgó
Nem, ezt valóban rögtön a meccs után nyilatkozta.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
BRÉKING: James Harrison folytatja 2017-ben. "I'm not done!"
AlterEgó
Ezt rögtön a meccs után mondta, annyira nem bréking 😊

FK felvetette, hogy AB-t el lehetne cserélni, szerintem nettó hülyeség, de kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok.

Itt a cikk btw:  fuzovelkifele.com/2017/01/24/a-steelers-elcserelheti-antonio-brownt/
ervinator
Ezt ma posztolta, a meccs után csak feltételesen szólt, akárcsak tavaly.
Az FK-nak nem ez az első hülyesége, vagy ha tudsz angolul, akkor azé, ahonnan smittpalizták a cikket. 😊
több mint 8 éve
Néhány apróság Tomlin szezonzárójáról:
- nem érte váratlanul Ben mondata, állítólag nem ez az első idény, amikor megpendítette neki ezt, csak most mondta először nyilvánosan
- Tomlin beszélni fog vele, mint mindenkivel leül szezonértékelőt tartani, általában Ben az utolsó
- Tomlin és a Steelers természetesen azt szeretné, ha folytatná
- Bryant ügyében wait and see üzemmódban van. Ahogy szerintem mindannyian. 😊
- Tomlin tudott Bell sérüléséről, de nem gondolta komolynak.
Soldados
- Tomlin nyitott Harrison és DeWill visszahozatalára - innentől előbbi tulképpen done deal, csak a mikor a kérdés
- Tomlin semmi konkrétat nem mondott az edzői stábbal kapcsolatban - él a remény

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
öööö, talán ezért vannak az orvosok a stábban, hogy ezügyben ők gondolkodjanak és a HC pedig a releváns infók birtokában döntsön.
Sobri Jóska
Jan
Változtat e bármin is?
Sobri Jóska
Jan
Felfogás kérdése.
Attól, hogy egy orvos(i stáb) is tévedhet, még valószínű, hogy kompetensebb, mint egy HC.

Mike Shanahant ezért rühellem, mert ő RGIII-nél is úgy gondolta, hogy jobban ért az orvosláshoz, mint az orvosok. Ráment egy tehetséges játékos karrierje.
Sobri Jóska
Nem erre ment rá, de a felelősségvállalással kapcsolatos nézeted osztom.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
A magam részéről egészen biztos vagyok benne, hogy egy szezont még vállal Ben, de a kettőt sem tartom kizártnak. Nyilván ő érzi a testi megpróbáltatások hatását, de most szerintem a csalódottság beszél belőle, azt hihette, hogy ez a mi évünk. Ugyanakkor azt is látnia kell, hogy most minden adott, hogy óvja, óvhassa magát. Van egy brutálisan jó OL, amely megvédi őt és van egy brutálisan erős futójátékunk, ami még tehermentesíti is őt. Ennél ideálisabb helyzetben sosem volt. Plusz van egy SB-kaliber csapat is, hogy a színpadon vonulhasson vissza. Szóval amikor kikerül a mostani vereség hatása alól, akkor szerintem rájön, hogy érdemes még egyszer nekifutni, ahogy Manningnek is érdemes volt. És akkor együtt vonulhat vissza Harrisonnal és mondjuk Warrennel, így az utolsó fecskék is eltűnnek a 2005-ös bajnokcsapatból. Szerintem Harrison, Pouncey, Bell, AB ráveszik még egy évre, ahogy annó Bettist is rávették a társak. (Persze ott az SB detroiti helyszíne is vonzó volt Bettisnek).

De akkor se dőlök kardomba, ha mégis a befejezés mellett dönt, de akkor ezt az FA kezdete előtt tegye, hogy tudjunk lépni, mert nekünk most nincs időnk rookie QB-ra, most van bajnokesélyes csapatunk. És akkor most SPOILER ALERT: ha Ben visszavonul időben, jó eséllyel Tony Romo lesz az irányítónk 2 évre. A Dallas tuti AFC-be szeretné cserélni, de az is biztos, hogy mivel Jones fiaként szereti, ezért Romo kívánságának megfelelően bajnokesélyes csapathoz akarja. Sokba nem kerülne a kora, a sérülékenysége és a giga szerződése miatt (legfeljebb 2-3. kör). Egyszerűen mindhárom félnek full ideális párosítás lenne. És hogy ő meghalna a gyűrűért abban is biztos vagyok.

De ha mégis draftolni akarunk QB-t (ami a Romo-tréd mellett is simán elképzelhető), akkor sincs gond az 1/30-as pickkel, A mostani vállalható kezdők közül Prescott, Brady, Wilson, Cousins, Carr, Dalton egyike sem volt első körös. 1-2 évet tanulhatna Ben vagy épp Romo mögött.
Soldados
Romo jo jatekos de porcelan. Mar volt ilyen jatekosuk. A po ban egyet futott td lett aztan ki is esett. byron leftwich.
gabistar
Elit fal lenne előtte, brutális futójátékkal, nem sok ütés érne. Persze lehet, hogy a kevésbe is belesérülne, de mi van ha nem. Jobb opciónk biztosan nem lenne nála.
Soldados
Az volt dallasban is. Ezzel együtt ha úgy alakul sztem is üvölt magáért ez a frigy.
peach
Parádés lenne.
Amadeus91
Csak azt akartam mondani, hogy akkor mar inkabb bent beszeljek ra, mert romot szeretem, de tul serulekeny. Tudom jo a falunk. De akkor is. Es mondjuk ha ben megy akkor rovid tavra jo. Erre irtad gondolom mint szukseges megoldas. De ez is inkabb csak ilyen hirtelen felkapasbol valo green fele dolog lenne. Tudjuk hogy serulekeny. De tudjuk hogy nincs mas jo. Es akkor ez van.

Kell o ha ben elmegy ez nem kizart. De azert melle foleg kellene egy korai koros csere qb, ami nem lesz ha idehozzuk. Es ha kidol akkor ugyanugy vegunk van. Es hosszu tavon is. Szoval nyogve nyelosen jo dontes. De en inkabb bent neznem, addig amig a draftrol valaki le nem csereli. Ha meg elmegy megint az lesz jobban bennunk, ami eddig is bennunk volt. Hogy ha ben leserult az egesz csapatnak kb annyi volt.

Na ez romoval megsokszorozodna. Szoval beszeljek ra bent. Hozzanak koran qbt feltrade stb. Es ha kesz a qb menjen nyugdijba ben. Talan ennyit szerintem o is megtesz a csapatert. Hacsak nincs komoly serulese. Amirol mindig mondtuk, hogy lehet van valami nala, mert fura inteket dob. Es mintha nem a regi onmaga lenne. Aztan persze megint vissza jott.

Szoval imadkozzunk inkabb benert es egy hosszu tavu megoldasu qb ert. Mint egy serulekeny qb ert, aki valszeg leserul es meg landry jones se lenne backupnak a po ban kb. Persze ez tulzas. De szubjektiv velemeny.

Valamint, ha mar nem akar jatszani, mert latja hogy ugy sincs eselyunk nyerni ezzel az eddzoi stabbal, emberekkel, stb akkor meg sajnos szerintem ugy is visszavonul. Akkor kenyszerpalyan jon romo. Es johet a nagyobb ima minden meccsen mint eddig. Mert ben legalabb jobban birta az utest. Vagy hamarabb vissza tudott jonni egy serulesbol. Meg ha altalaban hianyzott is a szezonok soran. Romonal nem igazan volt ez igy.

Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 305
Sobri Jóska
Jan
Változtat e bármin is?
Sobri Jóska
Jan
Felfogás kérdése.

Sobri Jóska
De miért utàlod? Neked nem ártott semmit.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 422 — #NoStress
Sobri Jóska
Jan
Változtat e bármin is?
Sobri Jóska
Jan
Felfogás kérdése.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 453 — Steelers fan
Sobri Jóska
Jan
Változtat e bármin is?
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Sobri Jóska
Jan
Változtat e bármin is?

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 453 — Steelers fan
Sobri Jóska
több mint 8 éve
- Tomlin tudott Bell sérüléséről, de nem gondolta komolynak.
Soldados