Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Thompson-Hargrave 2-3 és akkor első meccsen megcsinálom azt amit Blake nem kényszerített ki belőlem... 😊))))Thompson egy igazi playmaker (szintén). Egy Golson-Shazier-Burns mellé....azt mondom "fun to watch".....
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Kezdem Én is azt érezni, hogy Burnst hozzuk akkor is, ha elérhető WJIII...tudjuk, hogy nálunk a karakter mennnyit számít és az tényleg nem semmi, hogy 20 évesen a srác nem omlott össze hanem éppen ellenkezőleg megértve, hogy most ő jön, mindent beleadott. “Artie is a special kid,” said Colbert. “He has a child. He’s in a relationship with the mother of the child. It’s solid. He has younger brothers that really have fallen under his care after his mother’s passing. It will be a challenge for him, but I give the kid a lot of credit for doing what he’s doing and really putting his career aside because he’s going to take care of his family first and foremost. I think that says a lot about his character. It will be a challenge for him. It’s a lot to undertake. It will be part of our duties to help him succeed in that venture. I really think it speaks volumes about his character.”
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Megint mellé. 😊 [/quote]😊 Hjaj hát fogok Én fölét is lőni no, ugatom a szakmát csak.....ezért vagytok ti, hogy a sok balfaszságot berúgjátok a kapuba.....sarkazva/ollózva..... 😊
több mint 8 éve
2. körben én Thompsonnak és Billingsnek örülnék, ha lecsúszna hozzánk. Ha mindkettő elérhető lenne, nem is tudom kit választanék. Talán a nagyobb need miatt Billingset. Az elég brutál DL lenne, ami a sec hiányosságait el tudja tüntetni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én nem éreztem pánikot a részünkről. Szerintem senki olyan gyorsan nem adta le a pickjét, mint mi. Tudtuk, kit akarunk. Annyira gyors volt, hogy egészen biztosan nem is gondolkoztunk se másban, se trédben. Sőt egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ha bent van Jackson, akkor ő a választásunk. (Persze, lehet, hogy igen) Egyszerűen mostanság védelemben a sebességre és a playmaker ability-re megyünk rá, ez pedig Burns és nem Jackson.Mindegy, én nagyon örülök. A saját véleményem szerint minden áron CB kellett és az jött, így én elégedett vagyok. Az, hogy a választás jó-e, úgyis csak évek múltán derül ki. Ideális esetben Cockrellt akár év közben ki is szoríthatná Burns. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ezzel is úgy tűnik, hogy mindenképpen próbáljuk növelni a sebességet a védelemben. Igazából teljesen kibékültem ezzel a húzással, még akkor is, ha év elején mondjuk a Cockrell-Gay párossal kezdünk. Közvetlen mögöttük rendkívül jó alapanyag van. Én még Grant-ről se mondanék le. A Bengals húzása érdekes volt, de valamilyen szempontból érthető. Nekik nem gondolom, hogy CB kellett volna itt, de úgy vannak vele, hogy az is jó, ha a Steelers nem húzhatja akit szeretne. Kicsit furcsa hozzáállás, de nyilván jól megfontolták, hiszen a needjeik maradtak változatlanok. Viszont a DL a 2. körben nagyon erős lesz, a WR poszt már jóval kevésbé. Bár ha Fuller az első körben kiment.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
No egyébként ennyit arról, hogy WJ már rég kimegy....nem tudom őt húztuk volna-e, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a zónázásba kerestünk embert és ide Burns az akit az atletikus képességei miatt a legjobbnak ítéltünk. Golson is ezért volt választva, de ő slot CB-ként, így hát most uccu neki meg lehet mutatni....Megint mellé. 😊 Burns tipikus press corner alapanyag, így több mint valószínű, hogy ebbe az irányba fogunk elmenni. A kérdés csak az, hogy mikor, mert Burns nem day 1 starter. Meg így Golson helyzete is érdekes, akit zónázást is nem keveset alkalmazó rendszerben képzeltek el kezdőként, de így jó eséllyel marad slot corner, ahol egyébként is kikötött volna valószínűleg.
Klemó
Burns egyébként a meccsfelvételeken nem első körös szint, viszont fizikumából és atletikusságából adódóan nagyon jó alapanyag, és ami még a kiválasztása mellett szólhatott, az a fiatal kora (két nap múlva tölti csak be a 21-et) és az ebből adódó upside, illetve a playmaker képesség, ami ugye már tavaly is az egyik elsődleges szempont volt a DB választásainknál. Egyértelműen project, de Lake-nél jó kezekben lesz.
Az a WR run nem csak a Bengals-szal babrált ki, hanem közvetve velünk is, mert meggyőződésem, ha marad nekik elkapó, akkor azt húznak, hozzánk pedig lecsúszott volna WJIII és ő lett volna a választottunk. Burns draftolásának így azért van egy kis panic move jellege, bár azt meglátásom szerint jól mérték fel, hogy méretes szakadék volt az 1/25-nél és a következő választásunknál behúzható cornerek között, míg DL-ből és/vagy safety-ből szinte biztosan lehet majd jó értéket húzni a második kör végén is, úgyhogy ilyen szempontból (is) védhető a pick. A Broncos helyére való letrade szerintem is megléphető lett volna, de nyilván tartottak a Pantherstől vagy épp attól, hogy valaki betradelne elénk CB-ért, és nem akartak kockáztatni.
Nem egy álompick, hajszálon múlt, de most nem jött be az, mint tavaly Dupree-nél, hogy egy jóval többet érő, első számú needre érkező prospect lecsúszott hozzánk az első körben, de összességében szerintem így sincs okunk a fanyalgásra.
több mint 8 éve
Aludtam egyet és továbbra is örülök. A mai fociban az NT posztnak sokkal kisebb az értéke egy jó szélső cornerrel szemben. (A DE méretű embereket nem is értem, miért várják hozzánk, cserét húzunk Heyward és Tuitt mögé? Ugyan.) Így nem volt kérdés, hogy hova kell az 1. pick. Reachnek reach, így egyedül azt csináltam volna máshogy, hogy letrédeltem volna a Denver helyére. Szinte biztos, hogy ott is elérhető lett volna Burns és lenne egy plusz 3. körünk.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Szóval a U proday-en mindenki ott volt, mondogatták is sec-et nézünk, de Busht vittük vacsizni, ő hátsókörös S. Elképzelhető a duplázás.Éppen most nézem vissza, hogy miképpen is volt ez. Rengeteg helyre elmentek Tomlin és Colbert kéz a kézben. Persze ott volt Lake is velük március 30-án. Úgyhogy meg lehet jegyezni a dátumot, mert 2016-ban jött olyan pali az első körben, akit különösebben sehol sem lehetett látni, hogy közelebbről megnéztünk volna. Persze biztosan tájékozódtunk eleget, de se Pit-be nem hívtuk el, se vacsorázni nem vittük el, semmi ilyen.Ha viszont ilyen húzásokat csinálunk, rendesen borulhat ezentúl a apapírforma nálunk.
Ezekszerint a prioritás az első két karikában a pályára lépő CB volt, úgy ítéltük meg, szerintem helyesen, hogy második végén nem lesz benn ijen játékos, a Bungli kicseszett velünk, de nézzük úgy hogy ők csak rohannak a KillerBee megfogására. Ezér innentől várok egy O skill húzást, hogy bekaphassák....
sutianap
több mint 8 éve
Szinte biztos vagyok benne, hogy Burnst nem vittük volna. Elég komoly reach és Gettleman nem hiányposztra draftol, hanem BPA-z.Nagyon úgy tűnik, hogy eleve is ő volt a célpont. Szinte egyből leadtuk a cetlit, és a Denver által felajánlott trade-be sem mentünk bele, mert őt akartuk. Bár én azért azt a plusz 3. kört elfogadtam volna és 32-n ugyanúgy behúztam volna Burns-t a helyükben, mert bent lett volna még... 😉A Panthers miatt nem mentünk bele a trade-be. Nekik is kell(ett) CB ne feledd, és a sémájukba Burns sokkal inkább bele is illett/illik, így minden bizonnyal őt vitték volna. Butler náluk tipikus BPA pick volt.
kriSTEELan
Klemó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
WJ III-nek voltak intjei, szerintem mac. alexanderrel keveritek, ő volt az aki csak leütni tudta, igaz csak 2 td-t engedett tavaly...egy kicsit csalódott vagyok, de csak azért mert mást vártam(pl:billings), belegondolva teljesen védhető a választás,
-nagy upside, és már első meccsen special teamer lehet a gyorsasága miatt,
-fejlődnie kell a kézhasználatban, mind az elkapás megakadályozásában, és abban is, hogy ne menjen sok zászló miatta,
-karakter szinten kiváló(családi problémák ellenére, ő volt aki a családját "eltartotta" a tragikus események után),
-viszonylag kevésszer volt kezdő
-nagyon fiatal: 20
- viszonylag vékony, szerintem kéne rá egy kis izom még, gyorsaságvesztés nélkül
- majdnem 6 láb magas, hosszú kezek 33,1/4
- ahhoz képest, hogy atletizált " csak " 4.46-ot futott a combine-on(de junior állami bajnok sprinter)
- jól tudja az oldalvonal felé terelni az elkapót
több mint 8 éve
Mint embert maximálisan csípem, de mint játékos a falra másztam tőle. De ez az én egyéni szociális problémám! 😊- legalább nem WJ3 jött, tőle kirázott volna a hideg (rövid távon előrébb lesznek vele a cicák, de egy CB tudjon INT-et fogni!)Ike sem tudott, még is szerettük. 😊
Szokol
laby
több mint 8 éve
- legalább nem WJ3 jött, tőle kirázott volna a hideg (rövid távon előrébb lesznek vele a cicák, de egy CB tudjon INT-et fogni!)Ike sem tudott, még is szerettük. 😊
Szokol
Nekem abszolút nincs bajom a választásunkkal. Hiányposzt, jól mozog, jók az adottságai, eltudja kapni a labdát ha úgy van...stb Innentől csak rajta múlik, hogy mennyire akarja, és mennyit dolgozik azért hogy jó játékos legyen.
Nem néztem statisztikát, de azt tudom hogy az utóbbi évek top CB játékosai kevés százaléka tudott érvényesülni az NFL-ben is.
Szóval ha számokban szeretném kifejezni, ha az előtte kiment CB-k közül választunk lehet hogy van 40% esélyünk, hogy aranyt találunk, nála van 35%?!
Nincs nagy különbség közöttük, és úgy néz ki hogy mi Őt szerettük volna a rendszerünkbe.
több mint 8 éve
Most, hogy sikerült egy kicsit végig gondolni ezt a picket, azt mondom, hogy nem őt vártam, de nincs különösebb rossz érzés bennem a választás miatt. Annyira gyorsan jött a pick, hogy én azt gondolom, hogyha Jackson bent is marad lehet akkor is Burnst hozzuk el. Végre amúgy egy termetes gyerek, aki nem kicsit atletikus is. Szerintem nagyon nagy potenciál van benne.
" class="embed">
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Hát igen, az mondjuk igaz. De emiatt akkor nagyjából az is biztos, hogy mi tuti CB-t (Burnst?) akartunk vinni, és nem BPA-zni akár DL emberekkel.Nagyon úgy tűnik, hogy eleve is ő volt a célpont. Szinte egyből leadtuk a cetlit, és a Denver által felajánlott trade-be sem mentünk bele, mert őt akartuk. Bár én azért azt a plusz 3. kört elfogadtam volna és 32-n ugyanúgy behúztam volna Burns-t a helyükben, mert bent lett volna még... 😉A Panthers miatt nem mentünk bele a trade-be. Nekik is kell(ett) CB ne feledd, és a sémájukba Burns sokkal inkább bele is illett/illik, így minden bizonnyal őt vitték volna. Butler náluk tipikus BPA pick volt.
kriSTEELan
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Nagyon úgy tűnik, hogy eleve is ő volt a célpont. Szinte egyből leadtuk a cetlit, és a Denver által felajánlott trade-be sem mentünk bele, mert őt akartuk. Bár én azért azt a plusz 3. kört elfogadtam volna és 32-n ugyanúgy behúztam volna Burns-t a helyükben, mert bent lett volna még... 😉A Panthers miatt nem mentünk bele a trade-be. Nekik is kell(ett) CB ne feledd, és a sémájukba Burns sokkal inkább bele is illett/illik, így minden bizonnyal őt vitték volna. Butler náluk tipikus BPA pick volt.
kriSTEELan
több mint 8 éve
Na akkor legyek hű magamhoz és értékeljem a draftot:- kellett a CB nagyon!
- rendben vannak a méretei, ha tavaly kiakadtam a törpe miatt, most legalább méretben megfelelő a srác!
- bent van még Billings, ki lehet húzni a másodikban (érdekes, hogy mennyire hátul volt az nflnetwork ranglistáján, amit mutogattak közvetítés közben)!
- illett volna első körben olyan játékost hozni, aki hozzá is tud majd valamit tenni a 2016-os évhez!
- legalább nem WJ3 jött, tőle kirázott volna a hideg (rövid távon előrébb lesznek vele a cicák, de egy CB tudjon INT-et fogni!)
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Nagyon úgy tűnik, hogy eleve is ő volt a célpont. Szinte egyből leadtuk a cetlit, és a Denver által felajánlott trade-be sem mentünk bele, mert őt akartuk. Bár én azért azt a plusz 3. kört elfogadtam volna és 32-n ugyanúgy behúztam volna Burns-t a helyükben, mert bent lett volna még... 😉
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Megsimerve a srácot. 1 évvel hamarabb jön a draftra, mint kellene. Ennek oka, hogy anyukája meghalt, apuka börtönben is volt, nem volt más választás, jönni kellett. Utolsó évében 6 INT-et húzott be, ami Sean Taylor óta a legtöbb Miamiban, vagyis nagyot fejlődött 2015-re. Prototipus outside CB alkata van és egyesek nagy karriert jósolnak/jósoltak neki...volt olyan aki azt mondta, hogy a class legjobbja lehet az NFL-ben. Nem lett volna bent második körben, így most azt mondom, hogy várjunk egy évet az értékeléssel...Kicsit másképpen közelítve. NT-DT szinte mind bent, így azt tudtuk/láttuk, hogy második, de akár a harmadik körben is jöhet majd szép value. Nem volt bent már Joseph (azért az ahol elvitték...hm....egy sérült játékost), Neal sem, így nem volt bent olyan pick akit érdemes lett volna húzni SS-ként. BPA alapon húzhattunk volna egy Garnetet, vagy egy Nkemdichet, de ennek nem lett volna nagy értelme.
No és itt jön a második kör, és itt azt gondolom az lesz az irányelve, mekkora SS run lesz előttünk. Mackók vannak még dögivel és most ahogy látom simán elképzelhető, hogy Hargrave ott lesz a 3. körben is. Így nem zárok ki egy OLB picket sem.
Azért a Bengalst is megszívatta a rendszer. Olyan WR run volt előttük, hogy öröm volt nézni. Röhögtem is rajtuk. No és hát amikor megláttam a pickjüket persze fogtam a fejem, de nekik is maradt a BPA és ráadásul tudták, hogy ezzel WJ nem csúszik le hozzánk. No azért viszont ott megnézem majd az 53-as roster összeállítást és a cutokat, lesz izzadás a PS összeállításakor...
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Nem követem az egyetemi focit, elolvastam a prospekt ismertetőket, olvastam a fórumot, mockokat, akit érdekesebbnek találtam arról néztem videókat, de ennyi volt a draftra a "felkészülésem". Ilyen előzmények mellett az első reakcióm a "kiafaszomezazártibörnsz?" volt, a második meg, hogy "ezért felkelhettem kettőkor, hatra meg mehetek dolgozni..."
Tiszta sor, CB-t kell(ett) húzni, bár az 1.nap után nem érzem azt, hogy biztosan most kellett tennünk.
Bár, minél többet gondolkodom rajta...
Lehet belemagyarázom, de azután, hogy a cicák kiválasztották Jacksont, nem volt nagy gondolkodás azon, hogy kit akarunk húzni, Artie Burns és kész. Előtte 3 WR, 1 OLB, C,DE ment ki, tehát igazából rákészülhettünk rendesen a történetre, nagyon nem rondítottak bele a képbe. Esetleg annyi lehetett a csavar, hogy az első 24 választásból kiment már 4 CB + 2 S viszont DT meg 1.
Szóval így a végére lassan meggyőzöm magam, hogy adott körülmények között ez volt a jó döntés.
több mint 8 éve
Szóval a U proday-en mindenki ott volt, mondogatták is sec-et nézünk, de Busht vittük vacsizni, ő hátsókörös S. Elképzelhető a duplázás.Ezekszerint a prioritás az első két karikában a pályára lépő CB volt, úgy ítéltük meg, szerintem helyesen, hogy második végén nem lesz benn ijen játékos, a Bungli kicseszett velünk, de nézzük úgy hogy ők csak rohannak a KillerBee megfogására. Ezér innentől várok egy O skill húzást, hogy bekaphassák....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klemó
5 667
No egyébként ennyit arról, hogy WJ már rég kimegy....nem tudom őt húztuk volna-e, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a zónázásba kerestünk embert és ide Burns az akit az atletikus képességei miatt a legjobbnak ítéltünk. Golson is ezért volt választva, de ő slot CB-ként, így hát most uccu neki meg lehet mutatni....Nem tudom, Én csalódott vagyok, Én első körben "plugin" játékosokat várok és Burns nem az és ez ebből a szemszögből nekem reach.
Viszont mivel magas srác, atletikus, és alapvetően jó, így ezek a CB-k nem szoktak a 2. körnél lejjebb csúszni, valószínűleg ez volt a logika és talán az, hogy sok benne az upside...és úgy néz ki, hogy azt azonosítottuk, hogy a lényeges dolgokat lehet javítani. Mindenesetre Lake vizsgázni fog most Burnsszel és Golsonnal....
A Nagy mackó DT-k viszont mind bent vannak még, így pláne azt gondolom, hogy lesz esély, hogy Harggrave bent legyen. De most már az a kérdés, nem csúszik-e lejjebb....
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...Már-már vicces a Bengals draft politikája egyébként. CB mindenekelőtt....az elmúlt 10 évben talán 4. alkalom, hogy első picket húztak, de talán ha szűkítem az időkeretet, akkor még sűrűbb az arány....ő dolguk, csak fura ilyen CB állomány mellett ez.....BPA pick volt most....
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
lassan megyek végre aludni, aztán mire felkelek remélem Ádi leírja a frankót...de nekiugrom a videónak
több mint 8 éve
gabor25
5 144
hat nekunk gondolom ezert is valasztottad volna ot mert nem artana egy jo fizikalis cb mert nem volt. es ennek lattok az eredmenyet. marmint volt c. allen de o inkabb nem jatszott. es ike ota nem nagyon volt ilyen stilusu. es a nagy wr es fizikalis wr ek ellen azert kell nekunk is fizikalis cb. es nem csak kovezzetek meg de alacsony es gyengebb golson.. jo lesz o labda hawknak. de azert a magas fizikalis wr ellen az erot nem potolja a ballhawk kepesseg.Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊Ő is kiment. 😊
Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
Klaci79
Nekem meg Apple. Nem a legjobb cornernek tartották, és én sem, de nekem például így is ő volt a kedvencem, pont azért mert hihetetlen fizikálisan játssza ezt a posztot. 1/23-ra vittem az 1/10-et. 😉
Soldados