Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azt viszont nem igazán látom bele, hogy az első két körben a sec-be hozzunk, még ha rá is férne az erősítés.
Úgyhogy S-DL-CB-OL sorrendet várok az első 4 körben.
Klaci79
Akkor most mi? Safety is secondary.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy lesz secondary az első két kör valamelyikében (vagy akár mind a kettő is megeshet ha nagyon ferdén alakul a draft).
laby
bocs, rosszul fogalmaztam...azt nem látom bele, hogy mindkét húzás oda megy...az egyik 100% hogy az lesz
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Azt viszont nem igazán látom bele, hogy az első két körben a sec-be hozzunk, még ha rá is férne az erősítés.
Klaci79
100%-ig biztos vagyok benne, hogy lesz secondary az első két kör valamelyikében (vagy akár mind a kettő is megeshet ha nagyon ferdén alakul a draft).
laby
szerintem úgy értette, hogy mind az első 2 pickünk a sec.be megy nem valószínű
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Klaci79

Szerkesztette: laby

több mint 8 éve
Soldados
kriSTEELan
Cockrell nagyon is gyengus volt. 😉 Blake-nek is volt 2 INT-je, ettől még nem lesz valaki jó.

Jelenleg jó szívvel nem látom, hogy ki áll fel Gay másik oldalán... Ergó nincs kezdő cornerünk. Cockrell gyenge, Golsont vegyük úgy, hogy slotban azt várjuk, hogy jó lesz és van egy Grant még, aki tavaly rosterre is alig fért fel.

Hát ez nem karcsú, hanem értékelhetetlen. Megdöbbentőnek és kapitális hibának gondolnám, ha nem jönne CB az 1-2. körben. És őszintén szólva kizártnak is tartom. (Kivéve, ha esetleg vmi trédben szerzünk, ahogy annó B-Macet visszahoztuk).

Mindezt a safety poszttal szembeállítva azt mondom, hogy Golden nem egy ász, de annyira nem aggódnám szét magam, ha ő lenne a kezdő.
Soldados
Furcsa ez, mert persze mindenki szeretne egy jobb játékost látni Gay mellett, ugyanakkor annyira nézegetjük a 3.-4. körben elérhető CB-ket, hogy egyre kisebbnek tartom annak valószínűségét, hogy erre az első két körben sort kerítünk. Sőt! Nagyon egyenes magyarázatnak tűnt ez a draft után hozunk majd CB-t magyarázat. Ezt éppen annyira vehetjük komolynak, mint a NT poszt értékének meghatározása. Úgyhogy minden jel szerint azzal a safety választással indítunk. Azt viszont nem igazán látom bele, hogy az első két körben a sec-be hozzunk, még ha rá is férne az erősítés.
Úgyhogy S-DL-CB-OL sorrendet várok az első 4 körben. Mindent felülír, ha olyan játékos jönne le, akit bpa alapon úgyis hoznánk, lásd a tavalyi év
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ezzel nem értek egyet. Van egy jó CB-nk. Mögötte senki. De tényleg senki. Cockrell bőven átlagon aluli, a másik kettő meg egyetlen snapet játszott az NFL-ben. Ez a sor úgy ahogy van értékelhetetlen jelenleg.

Mitchell egy jó safety. Golden tavaly azért több meccsen kezdőként játszott és nem vallott szégyent. Nem mondom, hogy hosszútávú megoldás, de azért sokkal bíztatóbb a maga posztján, mint Cockrell CB-ként, illetve néhány száz playjel többet is láttunk belőle, mint a 2 tavalyi rookie-ból. És ott van Shamarko is, aki ugyan segghülye, de legalább 3 éve ismeri a rendszert.

Az én véleményem szerint a CB-poszt sokszorosan égetőbb, mint a safety. De azért próbálok barátkozni a S-pickkel, hogy ne akadjak ki nagyon, ha azt választanánk első körben. 😊
Soldados
Cockrell közel sem volt olyan homály ahhoz képest hogy szeptemberben training camp után jött hozzánk nulla rendszerismerettel (1 Ff, 2 int).
De nem is ez a lényeg, én arra akartam utalni, hogy az 1 körös CB pick nem lesz mindenáron, mivel simán benne van, hogy előttünk kiviszik az 1 körre érdemeseket, és ha ez így lesz, akkor nem lesz 2ikban sem, ott 100, hogy safety-t húzunk (ha csak nem az elsőben Joseph) a Bell, Cash, Neal, Thompson, Green közül szvsz.
kriSTEELan
Cockrell nagyon is gyengus volt. 😉 Blake-nek is volt 2 INT-je, ettől még nem lesz valaki jó.

Jelenleg jó szívvel nem látom, hogy ki áll fel Gay másik oldalán... Ergó nincs kezdő cornerünk. Cockrell gyenge, Golsont vegyük úgy, hogy slotban azt várjuk, hogy jó lesz és van egy Grant még, aki tavaly rosterre is alig fért fel.

Hát ez nem karcsú, hanem értékelhetetlen. Megdöbbentőnek és kapitális hibának gondolnám, ha nem jönne CB az 1-2. körben. És őszintén szólva kizártnak is tartom. (Kivéve, ha esetleg vmi trédben szerzünk, ahogy annó B-Macet visszahoztuk).

Mindezt a safety poszttal szembeállítva azt mondom, hogy Golden nem egy ász, de annyira nem aggódnám szét magam, ha ő lenne a kezdő.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Ezzel nem értek egyet. Van egy jó CB-nk. Mögötte senki. De tényleg senki. Cockrell bőven átlagon aluli, a másik kettő meg egyetlen snapet játszott az NFL-ben. Ez a sor úgy ahogy van értékelhetetlen jelenleg.

Mitchell egy jó safety. Golden tavaly azért több meccsen kezdőként játszott és nem vallott szégyent. Nem mondom, hogy hosszútávú megoldás, de azért sokkal bíztatóbb a maga posztján, mint Cockrell CB-ként, illetve néhány száz playjel többet is láttunk belőle, mint a 2 tavalyi rookie-ból. És ott van Shamarko is, aki ugyan segghülye, de legalább 3 éve ismeri a rendszert.

Az én véleményem szerint a CB-poszt sokszorosan égetőbb, mint a safety. De azért próbálok barátkozni a S-pickkel, hogy ne akadjak ki nagyon, ha azt választanánk első körben. 😊
Soldados
Cockrell közel sem volt olyan homály ahhoz képest hogy szeptemberben training camp után jött hozzánk nulla rendszerismerettel (1 Ff, 2 int).
De nem is ez a lényeg, én arra akartam utalni, hogy az 1 körös CB pick nem lesz mindenáron, mivel simán benne van, hogy előttünk kiviszik az 1 körre érdemeseket, és ha ez így lesz, akkor nem lesz 2ikban sem, ott 100, hogy safety-t húzunk (ha csak nem az elsőben Joseph) a Bell, Cash, Neal, Thompson, Green közül szvsz.

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
1-2. körben én DL-t és safety-t várok, méghozzá inkább ebben a sorrendben, cornert pedig csak a harmadik körben. CB-ből 1/25-nél szerintem nem lesz olyan, aki nekünk megfelelne, William Jackson szerintem addigra már rég kimegy, a nagy Apple preferálást pedig nem igazán értem, nem tudom kinek mennyire szúrt szemet, de ő egy press-only corner, a mi rendszerünkben (hacsak nem lesznek nagy változások, de aligha) szerintem meghalna.

Van egy olyan érzésem, hogy Karl Joseph nálunk fog kikötni, ő tipikus Steelers pick lenne.
vassadi
Úr Isten de imádnám ha Karl Joseph nálunk kötne ki. Iszonyatosan imádom a játékát, Pittsburghbe való gyerek. 😊

Ennek ellenére én is inkább CB-t preferálnám ha lesz még bent olyan akit jó értéknek tart a csapat.

Azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogyha Apple jönne akkor módosulna a playbook is. Ha (tegyük fel) van egy jó CB-d, akit bátran ráraksz bárkire 1-1-ben, akkor Ő játszhat független emberezést, ameddig a többiek zónáznak,embereznek, blitzelnek...akármi.
Vannak fasza vegyes play-jek.
Ha egyáltalán a csapat gondolkodik a draftolásán, akkor biztosan nem zónázásra hoznánk.

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Draft day baby....

Dezsőben gondolom lesz valaki...mikor kerülünk sorra cirka?
Klemó
2 kor kezdődik és 10 perc egy húzás...olyan 6 körül jöhetünk...ha kicsit begyorsul, mert páran lecsapnak a választottra, akkor fél 6
Klaci79
Már 5:30kor vége volt tavaly

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha nem jön day1 starter CB az első körben, akkor a rookie idén nem jelent megoldást a poszton. Ha pedig idén nem lesz megváltó, akkor felesleges 1. körben húzni. Hacsak nem BPA is egyben. FA lesz az a draft után vagy nyáron
Spy
CB-ből nem elég kettő, mert 2 kezdő poszt van. Abból legalább 5 kell a rosterre és még az 5. is lát pályát, szóval én elég egyértelműen az elsőnapos CB mellett vagyok. És ne feledjük, a 4 CB-nkből Grantnek még rosterre kerülés sem sikerült amíg sérülés miatt fel nem hoztuk PS-ből. Na ez nekem nem túl megnyugtató.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ha nem jön day1 starter CB az első körben, akkor a rookie idén nem jelent megoldást a poszton. Ha pedig idén nem lesz megváltó, akkor felesleges 1. körben húzni. Hacsak nem BPA is egyben. FA lesz az a draft után vagy nyáron
több mint 8 éve
Nincs CB-nk. Az 1. körös DL-t (konkrétan NT-t) még be tudom nyelni, de a safety-t nem. Gay után ki is van? Cockrell... Ja, meg 2 olyan CB, akik tavaly ketten együtt egy, azaz 1 snapet játszottak: Golson és Grant...

Kizártnak tartom, hogy ne érkezzen CB az 1-2. körben.
Soldados
Hát safety-nk sincs. 😊
Szerintem ha elsőben kiviszik előttünk JIII-at és Apple-t akkor leghamarabb 3-ban jön CB, mivel 2. körre taksált CB-ket nem is nagyon néztünk (+ Tomlin nyilatkozata, hogy draft után hozunk még CB-t)
Egyébként meg nagyobb need szerintem az safety nekünk, mint a corner... (egy neadjisten Michel sérülés után érdekesen nézne ki a két kezdő S)
CB: Gay, Cockrell, Golson, Grant, Frey, Shabazz, Garner
S: Mitchell, Golden, Thomas, Ventrone, Dangerfield, Vinopal
kriSTEELan

több mint 8 éve
Nincs CB-nk. Az 1. körös DL-t (konkrétan NT-t) még be tudom nyelni, de a safety-t nem. Gay után ki is van? Cockrell... Ja, meg 2 olyan CB, akik tavaly ketten együtt egy, azaz 1 snapet játszottak: Golson és Grant...

Soldados
Hát safety-nk sincs. 😊
Szerintem ha elsőben kiviszik előttünk JIII-at és Apple-t akkor leghamarabb 3-ban jön CB, mivel 2. körre taksált CB-ket nem is nagyon néztünk (+ Tomlin nyilatkozata, hogy draft után hozunk még CB-t)
Egyébként meg nagyobb need szerintem az safety nekünk, mint a corner... (egy neadjisten Michel sérülés után érdekesen nézne ki a két kezdő S)
CB: Gay, Cockrell, Golson, Grant, Frey, Shabazz, Garner
S: Mitchell, Golden, Thomas, Ventrone, Dangerfield, Vinopal

több mint 8 éve
Tartanék egy fajta kis utolsó draft elemzést. Természetesen csak a magam szurkolói szempontjából. Most itt félreteszem, hogy kinek örülnék, kinek nem és csak azokra az olvasott dolgokra hallgatok, amit az elmúlt években a Steelers draftjaiból és az ellenfelek needjeiből összerakok.
Ugyebár évek óta folyamatosan szó van az első körös CB választásról. Idén még inkább, mint az elmúlt években. Hogy mi szól mellette, azt mindannyian tudjuk. Hogy mi szól ellene? Az első körös CB-k közül talán csak Alexander és Jackson III voltak azok, akiket jobban megnéztünk a pro day-en. Kettejük közül nekem utóbbi tetszene jobban, bár a Clemson védő játékára se lehetett különösebb panasz. Tavaly érdekes módon, teljesen elment a FO a labdaszerzések felé a CB-ket illetően. Nekem nincs kétségem abban, hogy ezt a vonalat most is folytatni fogják és megpróbálnak "ügyes kezű" embereket találni a secondary-be. Ha ezt is megvizsgáljuk, akkor Alexander nem felel meg az új idők szavának. Nagypofájú, vagány srác, de szerintem nem olyan, akit keresünk. William Jackson III már jobban megfelel ennek a kritériumnak is. Tavaly 5 pick-je volt (2 TD). Olyan formálhatóbb játékosnak tűnik, mint Alexander, ráadásul az a pici magasságbéli fölénye is megvan, ami NFL szinten azért jól jöhet.
Más CB (így Apple) nem igazán került szóba az első körben.
CB-n kívül komolyabban vizsgáltuk a DT-ket. Andrew Billings vacsinál annyira egyértelmű választásnak tűnt, hogy az már szinte gyanús. Elképzelhető, hogy csak a megtévesztés kedvéért volt ez a nagy összeborulás, mondom ezt főképp azért, mert a poszt értékét lehúzta Tomlin egy későbbi nyilatkozatában. Na de mi van, ha éppen Tomlin nyilatkozata a smoke-screen. Robinson és Nkemdiche nekem meglepő választás lenne. Elég sok DL need-es csapat van most előttünk, így azon se lennék meglepve, ha már nem lennének elérhetőek számunkra az említett DT-k egyike sem. Kettejük közül előbbi nem elég jó a passz siettetésben, utóbbi pedig nem volt elég produktív az egyetemen, pedig a képességei nagyon megfelelőek. Így igazán 100%-ban egyiküknek se tudnék örülni.
Maradt Karl Joseph safety, aki mivel egy lyukas posztra jönne, akár az első naptól kezdő lehetne. Minél többet nézem, annál jobban tetszik, bár lehet ez annak is köszönhető, hogy próbálom elfogadni a választási lehetőséget 😀
Rá lehet fogni, hogy prototipus safety lenne a Steelersben. Nagyon produktív, tavaly 4 meccsen 5 pick-et szerzett. Ha a tavalyi évet sérülés miatt nem kell szinte teljes egészében kihagynia, valahol nagyon magasan lenne a határ számára. Az offseasonben ha jól követtem valahol a 3. körtől indult a szakértőknél, de mostanra a legtöbbet meggyőzött azzal, hogy az első körben már húzhatják.
Bengals (PRI), Bills (PRI), Broncos (PRI), Colts (PRI), Cowboys (PRI), Giants (PRI), Jets (COM), Ravens (PRI), Steelers (PRI), Texans (PRI) és a Vikings (PRI) vizsgálták, így elég nagy érdeklődés van irányába.

Amennyiben a térde rendben van, nagyon adná magát ez a választás. Vagy őt, vagy pedig Darian Thompson-t nagyon várom a Steelershez. Utóbbinak elképesztő labdaérzéke van, de nem gondolnám, hogy egy első körös prospect. Úgyhogy várjuk meg ezt az éjszakát, Thompsonra holnap kerülhet sor.
Vizsgálhatjuk egyébként a különböző posztokat, hogy mennyire vagyunk meg, itt egyértelmű, hogy kezdő safety-je nincs a csapatnak Mitchellen kívül. Úgyhogy a safety első kör mellett nagyon sok minden szól.
több mint 8 éve
Draft day baby....

Klemó
2 kor kezdődik és 10 perc egy húzás...olyan 6 körül jöhetünk...ha kicsit begyorsul, mert páran lecsapnak a választottra, akkor fél 6
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Draft day baby....

több mint 8 éve

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Robert Nkemdiche az ,ügyei' miatt nem jött szóba nálunk?
steelwolf
kb olyan, mint tavaly volt shane ray, : ha jól emlékszek ő is mint nkemdiche volt nálunk visiten draft előtt, és neki is voltak ügyei
(őt is az elejére jósolták, aztán jöttek az asszem drogproblémák)
amúgy igen, ha azok nem lennének akkor kb top 5-10-ben simán kimenne szóval ha hozzánk csúszna biztos behúznánk, de így nem hiszem, hogy bepróbálkoznának vele colberték

Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Robert Nkemdiche az ,ügyei' miatt nem jött szóba nálunk?
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Kicsit sütisen, rüheli a fizikális játékot a lelkem... 😊
Klemó
Épp ellenkezőleg, sőt olykor már túlságosan is fizikális. Apple pont hogy olyan corner, akivel folyamatosan press covert kell játszatni, épp ezért nálunk, ahol távolról sem csak ennyire egydimenziós játékot várnak el a CB-ktől, szerintem nem válna be.

Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
1-2. körben én DL-t és safety-t várok, méghozzá inkább ebben a sorrendben, cornert pedig csak a harmadik körben. CB-ből 1/25-nél szerintem nem lesz olyan, aki nekünk megfelelne, William Jackson szerintem addigra már rég kimegy, a nagy Apple preferálást pedig nem igazán értem, nem tudom kinek mennyire szúrt szemet, de ő egy press-only corner, a mi rendszerünkben (hacsak nem lesznek nagy változások, de aligha) szerintem meghalna.

Van egy olyan érzésem, hogy Karl Joseph nálunk fog kikötni, ő tipikus Steelers pick lenne.
vassadi
A press-only corner azt jelenti, hogy közel áll fel az emberéhez, mintha tapadna rá, utána viszont néhány yard helyet hagy neki és nem ütközik vele a LOS-on, ugye?
Bocsánat, de csak egy szurkoló vagyok, a szakértést meghagyom másoknak 😊
Klaci79
Klemó
Ezért lesz a 3. körben nekünk tökéletes pick D.J. White. Fizikálisabb, 5-11, 3y starter, team captain...

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
több mint 8 éve

vassadi
A press-only corner azt jelenti, hogy közel áll fel az emberéhez, mintha tapadna rá, utána viszont néhány yard helyet hagy neki és nem ütközik vele a LOS-on, ugye?
Bocsánat, de csak egy szurkoló vagyok, a szakértést meghagyom másoknak 😊
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

több mint 8 éve
Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!
Szokol
Ilyeneket ne írj, mert merevedésem lesz 😀
Klaci79
Laci erről álmodik, mióta a srác elkezdett az egyetemen játszani 😀
polamalu
Bíztam abban, hogy nem a nevem megpillantása váltotta ki belőle ezt a reakciót. Most megnyugtattál egy kicsit 😉
Szokol
Rossz az aki rosszra gondol. De szerintem ezt a témát kiveséztük alaposan. 😀
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Én írok egy vadat, mert ilyen tipp még úgy sem volt: Hackenberget be fogjuk húzni a 4. körben!
Szokol
Ilyeneket ne írj, mert merevedésem lesz 😀
Klaci79
Laci erről álmodik, mióta a srác elkezdett az egyetemen játszani 😀
polamalu
Bíztam abban, hogy nem a nevem megpillantása váltotta ki belőle ezt a reakciót. Most megnyugtattál egy kicsit 😉