Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
az agyamat eldobom....nem mintha olyan borzalmasan rossz lenne....de ahogy mi választani tudunk néha, az katasztrófa
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha már a hét elején a Bell pick került felidézésre, Burns kiválasztására egyelőre nem mondok semmit, inkább visszamegyek a meccsfelvételekhez, és megpróbálok valami pozitívat találni ebben a pickben azon kívül, hogy needre jött.
több mint 8 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
azt mondjak ket kulon kategoria o meg az elotte valasztot cica cb. szoval mi a velemenyetek???
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
CB jött!!!! 😊

Artie Burns a Miamiról.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
ok milyen a srac?
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.
Soldados
mi bajod volt a s ekkel? jo lesz meg nekunk a nem tul okos, de talan valtozo shamarko vagy az oreg rutinos rokaban bizol inkabb?
gabistar
Cornerünk nincs. Ennyi. Gay mögött senki. Inkább Goldent nézem a kezdőben safetyként, mint Cockrellt CB-ként.

De mindegy, mert Jacksont sajna kivitték a cicák. 😕 Így én letrédelnék, ha jön megfelelő ajánlat.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.
Soldados
Safety a másodikban jön 😉 , cb a 3-ban, és most Billings (jinx)

több mint 8 éve
Soldados
mi bajod volt a s ekkel? jo lesz meg nekunk a nem tul okos, de talan valtozo shamarko vagy az oreg rutinos rokaban bizol inkabb?
több mint 8 éve

több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Apple, Joseph
Billings (JIII) pls pls pls

több mint 8 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
Esnek ki a cbk és a safetyk. Érik a Ragland
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Én Cravensért szurkolok ma.
tenorx
én meg a Csteelersért 😛 Egyébként a végső tippem mára: Karl Joseph, S (West Virginia)
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én Cravensért szurkolok ma.
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Szakmám
Mai menü
Bilingz túrós csuszával...
sutianap
Sütti a végére is Bilingz-fan lettem (mock draftilag, meg egyáltalán) de egy faktorral nem számósz, amivel sok helyen számónak, hogy a Cicák már juszt is kihúzzák előlünk... 😊 A spermium-faktor náluk általános, ugye.
több mint 8 éve
coheed91 Pittsburgh Steelers 1
Sziasztok,

Egy ideje már olvasom a fórumot, de akkor most be is kapcsolódnék a beszélgetésbe.

Az első körre talán a legjobb pick Billings lenne, bár félek, hogy nem csak mi szerettünk bele és valamelyik DT needes csapat kiviszi előlünk. Szóval én egy hátratradenek is örülnék, mert elég sok lyukat kell tömni idén: elsősorban a védelemben. Az első kör legvégén is szinte biztos elérhető lesz Joseph, Butler, talán valamelyik első körre taksált Cb is (bár én nem húznék első körben CB-t)

Az első 4 körben, ami biztos lesz szerintem:
NT, S, CB, WR

Bryant eltiltásával és a körülötte lévő bizonytalansággal szerintem a támadókhoz inkább WR várható mint OL, pl Shepardnek örülnék. A többi need egyértelmű.
A sorrendet azon kívül, hogy ki lesz elérhető elsőkörben nagyban befolyásolja, hogy a safetyk között mi a sorrendünk: megnéztünk vagy egy tucatot.

Furcsa hogy OLB-t nem nagyon néztünk, mert gondolom azt tudták, hogy Harrison idén folytatja, de jövőre biztos visszavonul és nem ártana ha addig kikupálna egy rookie-t maga helyett, vagy bíznak Jarvis Jones feltámadásában? Én nem tenném...

Szóval ma hajrá Billings vagy szerezzünk még picket+Joseph!

Szerkesztette: coheed91
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Csak hogy ne legyünk sablonosak: mivel jövőre Harrison visszavonul és csak egy minőségi OLB lesz a rosteren, meghúzzuk a váratlant, és kihúzzuk Floydot az első körben. Jelige: bust helyére bust!
Szokol
szép lenne 4 év alatt 3 OLB az első körben...
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Csak hogy ne legyünk sablonosak: mivel jövőre Harrison visszavonul és csak egy minőségi OLB lesz a rosteren, meghúzzuk a váratlant, és kihúzzuk Floydot az első körben. Jelige: bust helyére bust!
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Ike is Billingset választotta.
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Szakmám
Mai menü
Bilingz túrós csuszával...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Szerintem Süti szokta jól belőni, nem?
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Szerintem William Jacksont húzzátok az elsőben, csak egy tipp. Két éve Jarvis Jonest, tavaly Dupreet tippeltem hozzátok, akkor bejött, gondoltam most is megpróbálom.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
nem hiszem, hogy más csapatnál jobban eltalálnák...nyilván vannak egyszerűbb tippek, mondjuk a top 10, meg bonyolultabbak 20 felett. mivel általában ott húzunk, nem könnyű belőni, hogy az előttünk lévő csapatok végül kit preferálnak. mondjuk az első 3-5 helyen még lehet mindig telitalálatod lesz, de 5-10 között is már minimum kétesélyes...10-15 között már elkezdődnek a bajok és akkor még mindig ott lehet egy trade, ami megbolygatja az egészet...adják az égiek, hogy mindig 20 felett húzzunk és ne találják el a választásokat a szakértők....természetesen kivétel Soldi 😊 😉
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Egy provokatív kérdés: valakinek sikerült belőni valamelyik évben legalább az első 2 körben a Stellers-hez húzott játékosokat legalább poszt szinten? Visszanézve az utóbbi évek mókjait nem sok sikeres listát találtam 😀
astroid
Robi Heywardot telibetalálta anno és DeCastrot is favorizálta bár mintha a mockban már "elvitte" volna előlünk más. Így akkor az a pick nem számít. 😊
több mint 8 éve
A 2007-es drafton nemhogy poszt szerint, de 3 embert név szerint telibe találtam: Timmons, Woodley, Sepulveda és asszem a posztokat tekintve talán csak a 3. körös TE-t (Spaeth) nem találtam el.

Jó rég volt. 😊

Amúgy ez volt a Colbert-Tomlin páros talán legjobb draftja, rögtön első közös évükben: Fent említett négyesen kívül Gay is ekkor érkezett, plusz Ryan McBean DE (mondjuk ő Denverben teljesedett ki). Az egyetlen olyan pickünk, akiből semmi sem lett, az a 7. körös WR volt: Baker.

De amúgy - ha emlékeim nem csalnak - tavaly eltaláltam az OLB-CB párost az 1-2. körre. (Neveket már évek óta nem mondok, mert rájöttem, hogy az tök felesleges, úgyis az idő dönti el, kiből mi lesz, nem azon múlik, hogy kinek milyen a megítélése a draft előtt. Ezért nem hőbörögtem annó a Bell over Lacy dolgon sem.)

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Egy provokatív kérdés: valakinek sikerült belőni valamelyik évben legalább az első 2 körben a Stellers-hez húzott játékosokat legalább poszt szinten? Visszanézve az utóbbi évek mókjait nem sok sikeres listát találtam 😀