Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 420
5 futásból azt megállapítani, hogy limitálták, vagy "mi lett volna", az irgalmatlan hülyeség. Konkrétan semmi nem derült ki. 5 futás nem mérvadó. 2 drive-ban futott kettőt-kettőt, a harmadik legelején megsérült. Ez még kindulási alapnak is kevés. (A Fins ellen 4 futásból ugyanúgy 18 yarddal kezdett, mint a Pats ellen 😉 )
Soldados
Persze lehet futott volna ellenallhatatlanul meg X yardot, de irgalmatlan hulyeseg ellenere is az elso negyedben ( kozel) 5 db futason tartottak. Elottem van ahogy Beli papa idot ker es lebaszarintja a vedelmet, mert Bell majd futni fog mint az orulet. Ez a meccs olyan volt mint a KC elleni, nem volt igazan veszelyben a gyozelem csak itt a szamok is mutattak, Sem BB sem Bell nem jatszott ellenallhatatlanul, igaz Bell a meccs 3/4 ben virithatott volna.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megkezdtük az offseasont, igazoltunk 11 játékost.

Running backs Gus Johnson, Brandon Brown-Dukes, Karlos Williams, and Dreamius Smith, cornerbacks Brandon Dixon and Mike Hilton, offensive linemen Keavon Milton and Matt Feiler, safety Jacob Hagen and wide receiver Marcus Tucker mind hosszabb-rövidebb időt volt a PS-ünkben idén, az egyetlen kivétel Dez Stewart Wr, aki a Packers PS-ét erősítette idén.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szesze New York Giants 21 846 — Giants fan
Nemtom, igazából most nem olyan nehéz bekerülni a top10 D-be, mert jelenleg kevés a jó védelem, a támadósorok átlaga sokkal magasabban van, mint a védelmek átlaga, így egy top10es védelmet egy csomó támadósor simán szét tud szedni a jelenlegi mezőnyben.
(Éppen ezért én baromira örülök neki, h a Giants D most tényleg nagyon jó, eleve sokkal jobban szeretem a deffense-domináns focit és sokkal stabilabban is hozható egy jó D teljesítmény, mint egy O, de sajnos éppen idénre hullott szét az offense nálunk annyira, h egy ilyen brutál deffense se volt elég egy SB runhoz.. ez nagyon bosszantó)
Szesze
Ez is igaz. Sőt, konkrétan szerintem egyetlen elitvédelem sem volt idén az egész idényt tekintve. Én pont ezzel magyarázom ezt a siralmas PO-t, hogy 10 meccsből egyetlen jó meccs volt és 2 szoros, 8 halálsima. Mindenesetre tetszik az irány, amerre haladunk a D-ben, jövőre kell még egy szintet lépni.
Soldados
Hát lehet, h ez az oka, de az biztos hogy ez a PO idén nagyon gáz 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nemtom, igazából most nem olyan nehéz bekerülni a top10 D-be, mert jelenleg kevés a jó védelem, a támadósorok átlaga sokkal magasabban van, mint a védelmek átlaga, így egy top10es védelmet egy csomó támadósor simán szét tud szedni a jelenlegi mezőnyben.
(Éppen ezért én baromira örülök neki, h a Giants D most tényleg nagyon jó, eleve sokkal jobban szeretem a deffense-domináns focit és sokkal stabilabban is hozható egy jó D teljesítmény, mint egy O, de sajnos éppen idénre hullott szét az offense nálunk annyira, h egy ilyen brutál deffense se volt elég egy SB runhoz.. ez nagyon bosszantó)
Szesze
Ez is igaz. Sőt, konkrétan szerintem egyetlen elitvédelem sem volt idén az egész idényt tekintve. Én pont ezzel magyarázom ezt a siralmas PO-t, hogy 10 meccsből egyetlen jó meccs volt és 2 szoros, 8 halálsima. Mindenesetre tetszik az irány, amerre haladunk a D-ben, jövőre kell még egy szintet lépni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Hát ez egy váratlanul csúnya és elég vállalhatatlan vereség volt.. Én, mint írtam is korábban azt vártam, h mindkét csapat hosszú drive-okat fog vezetni, mert mindkét védelmet sokkal gyengébbnek tartottam, mint a másik támadósorát. Ezt most is így vélem és nagy szegénységi bizonyítványnak tartom a Steelers offense részéről, hogy magukhoz képest egy ilyen gyenge szintet tudtak csak hozni, pedig a Pats védelem sztem semmivel nem volt jobb, mint amire számítani lehetett. Az a baj, h itt nem volt szükség a Belichick féle mágiára se, annyira megzavarta a csapatot Bell kiesése, illetve olyan béna playhívások voltak a meccs érdemi részében (ami nem tartott sokáig..) a pittsburghi offense részéről, h esély se volt, főleg hogy a védelem is teljes betlit tolt, nyoma nem volt a mostanában mutatott felfelé ívelésnek (mondjuk ezen az oldalon én erre is számítottam nagyrészt, egy elit offense ellen ez benne volt a pakliban).
Túl sok elemzésnek nincs is értelme ezzel a meccsel kapcs, tényleg csak az edzők felelősségéről érdemes beszélni, üvölt a szituáció az offense coord cseréért, mert itt nem a WR2 hiányon múlik a dolog ez nyilvánvaló.. itt most nem azt kell(ene) nézni, h egy egész jó offense van, ezért nem kell váltani, hanem úgy kell nézni, h egy ilyen offense állománnyal bárkit odaültetsz a kispadra csak jobbat tud kihozni ebből. De komolyan, bárkit. BigBennel pl semmi baj nem volt ezen a meccsen, nincs itt leszálló ág, egy normális edzővel szinte levédekezhetetlen támadójátékot kellene produkálni minden meccsen.. erre egy középszerű D simán megfogja őket az év legfontosabb meccsén, ez kb szégyen kategória nálam.
Szesze
That's it. Szinte hihetetlen az esetemben, éppen ezért tűnik fel, hogy veled 99%-ban mindig egyetértek. 😊
Soldados
Amiben én mondjuk nem értettem egyet veled az előzetes latolgatásokkal kapcsolatban az az volt, h te sztem jobbnak láttad ezt a pittsburghi védelmet annál, mint amilyen szintet valójában képvisel jelenleg. Te rendszeresen "jó"-nak tituláltad, sztem meg max közepes szint.
Szesze
Ez mindig érdekes kérdés, hogy mi a "jó" és a "közepes". A 16pluszmínusz 4 hely mondjuk nálam a közepes. A Steelers amit a szezon második felében csinált nálam azért 8-10. Def körüli a ligában. Ez nálam a jó. A számok ugyan ennél is jobbak voltak, de abban én sem hittem, hogy ez - a számok által mutatott - TOP5 körüli egység. Egyszerűen csak jó. Azt továbbra is úgy gondolom, hogy legalább némi Off. segítséggel, jobb lehetett volna a Def. De semmit nem kapott azn O-tól, így szép lassan meghaltak.
Soldados

Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Hát ez egy váratlanul csúnya és elég vállalhatatlan vereség volt.. Én, mint írtam is korábban azt vártam, h mindkét csapat hosszú drive-okat fog vezetni, mert mindkét védelmet sokkal gyengébbnek tartottam, mint a másik támadósorát. Ezt most is így vélem és nagy szegénységi bizonyítványnak tartom a Steelers offense részéről, hogy magukhoz képest egy ilyen gyenge szintet tudtak csak hozni, pedig a Pats védelem sztem semmivel nem volt jobb, mint amire számítani lehetett. Az a baj, h itt nem volt szükség a Belichick féle mágiára se, annyira megzavarta a csapatot Bell kiesése, illetve olyan béna playhívások voltak a meccs érdemi részében (ami nem tartott sokáig..) a pittsburghi offense részéről, h esély se volt, főleg hogy a védelem is teljes betlit tolt, nyoma nem volt a mostanában mutatott felfelé ívelésnek (mondjuk ezen az oldalon én erre is számítottam nagyrészt, egy elit offense ellen ez benne volt a pakliban).
Túl sok elemzésnek nincs is értelme ezzel a meccsel kapcs, tényleg csak az edzők felelősségéről érdemes beszélni, üvölt a szituáció az offense coord cseréért, mert itt nem a WR2 hiányon múlik a dolog ez nyilvánvaló.. itt most nem azt kell(ene) nézni, h egy egész jó offense van, ezért nem kell váltani, hanem úgy kell nézni, h egy ilyen offense állománnyal bárkit odaültetsz a kispadra csak jobbat tud kihozni ebből. De komolyan, bárkit. BigBennel pl semmi baj nem volt ezen a meccsen, nincs itt leszálló ág, egy normális edzővel szinte levédekezhetetlen támadójátékot kellene produkálni minden meccsen.. erre egy középszerű D simán megfogja őket az év legfontosabb meccsén, ez kb szégyen kategória nálam.
Szesze
That's it. Szinte hihetetlen az esetemben, éppen ezért tűnik fel, hogy veled 99%-ban mindig egyetértek. 😊
Soldados
Amiben én mondjuk nem értettem egyet veled az előzetes latolgatásokkal kapcsolatban az az volt, h te sztem jobbnak láttad ezt a pittsburghi védelmet annál, mint amilyen szintet valójában képvisel jelenleg. Te rendszeresen "jó"-nak tituláltad, sztem meg max közepes szint.
Szesze
Ez mindig érdekes kérdés, hogy mi a "jó" és a "közepes". A 16pluszmínusz 4 hely mondjuk nálam a közepes. A Steelers amit a szezon második felében csinált nálam azért 8-10. Def körüli a ligában. Ez nálam a jó. A számok ugyan ennél is jobbak voltak, de abban én sem hittem, hogy ez - a számok által mutatott - TOP5 körüli egység. Egyszerűen csak jó. Azt továbbra is úgy gondolom, hogy legalább némi Off. segítséggel, jobb lehetett volna a Def. De semmit nem kapott azn O-tól, így szép lassan meghaltak.

több mint 8 éve
Szesze
Soldados
Gondolom abban is egyetértetek, hogy jövőre legyen Giants-Steelers SB 😀
Klaci79
A két csapatból lehetne most egy kurva jót csinálni, azt még Hailey se tudná elbaszni 😊
(bár igazából nekünk csak egy fele ilyen jó OL kéne, mint ami nektek van most, már az is elég lett volna egy SBhez idén)

több mint 8 éve
Szesze
Soldados
(de mondjuk én ugyanezt gondolom a Pats D-ről is és azt várom, h a SB-on szét is szedi őket ez az Atlanta.. más kérdés, h a másik oldalon is ez várható és a Belichick faktor miatt így esélyesebb a Pats ott is sajnos)

több mint 8 éve
Szesze
Soldados
Klaci79
Én már idénre is azt vártam, de aztán a Pats-fanok felvilágosítottak, hogy idén a Birodalom visszavág éve van, ebből viszont az következik, hogy jövőre jön a Jedi visszatér. 😊 A kérdés csak az, ki a Jedi? Mondjuk sajna Eli-nak van olyan szerencsétlen feje, mint Luke-nak. 😊

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 791
Szesze
Soldados
több mint 8 éve
Szesze

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
Túl sok elemzésnek nincs is értelme ezzel a meccsel kapcs, tényleg csak az edzők felelősségéről érdemes beszélni, üvölt a szituáció az offense coord cseréért, mert itt nem a WR2 hiányon múlik a dolog ez nyilvánvaló.. itt most nem azt kell(ene) nézni, h egy egész jó offense van, ezért nem kell váltani, hanem úgy kell nézni, h egy ilyen offense állománnyal bárkit odaültetsz a kispadra csak jobbat tud kihozni ebből. De komolyan, bárkit. BigBennel pl semmi baj nem volt ezen a meccsen, nincs itt leszálló ág, egy normális edzővel szinte levédekezhetetlen támadójátékot kellene produkálni minden meccsen.. erre egy középszerű D, középszerű teljesítménnyel simán megfogja őket az év legfontosabb meccsén, ez kb szégyen kategória nálam.

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674
Mi a véleményetek a hosszabításokkal kapcsolatban? (bár jó lett volna ha még mindig az SB a téma)
Én valami ilyesmit gondolok, lehet kihagytam néhány játékost akinek le fog járni a szerződése...

bell tag
timmons 1 év
deebo +10 év 😀))
Dwill 1 év
tüszi 1 év
nix 3 év
landry 1 év
greg warren 1 év
matthews 1 év
finney 3 év
hubbard 1 év
cockrell 1 év
boswell 3 év
grimble 1 év
chickillo 1 év
dangerfield 1 év
steven johnson, wheaton, wallace, hamilton, d. johnson, shark cut
astroid
Összes ERFA és RFA, 1 év (azaz Boswell és Nix is). AZ UFA-k közül Harrison 1 év, Timmons 2-3, Bell tag és tárgyalni egy 4-5 éves hosszútávúról. DeWill szintén max 1 év, de felőlem draftolhatunk is a helyére egy csere RB-t.
Soldados
Csatlakozom, de nálam DeWill 1 év és valami reményteljes csikó még jöhet is a 4-5. körben...azért komoly lesz most a RB felhozatal, tehát tehetséget ott is lehet találni...és szépen építgetni...JH 10 évet soknak tartom...azért 4-5 év múlva már az ő képességei is megkopnak 😀
Klaci79
Persze a +10 évet viccnek szántam bár el tudnám képzelni a csapat körül valamilyen (segéd)edzői poszton. A tisztelet biztos meglenne.
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 791
Mi a véleményetek a hosszabításokkal kapcsolatban? (bár jó lett volna ha még mindig az SB a téma)
Én valami ilyesmit gondolok, lehet kihagytam néhány játékost akinek le fog járni a szerződése...

bell tag
timmons 1 év
deebo +10 év 😀))
Dwill 1 év
tüszi 1 év
nix 3 év
landry 1 év
greg warren 1 év
matthews 1 év
finney 3 év
hubbard 1 év
cockrell 1 év
boswell 3 év
grimble 1 év
chickillo 1 év
dangerfield 1 év
astroid
Összes ERFA és RFA, 1 év (azaz Boswell és Nix is). AZ UFA-k közül Harrison 1 év, Timmons 2-3, Bell tag és tárgyalni egy 4-5 éves hosszútávúról. DeWill szintén max 1 év, de felőlem draftolhatunk is a helyére egy csere RB-t.
Soldados
Csatlakozom, de nálam DeWill 1 év és valami reményteljes csikó még jöhet is a 4-5. körben...azért komoly lesz most a RB felhozatal, tehát tehetséget ott is lehet találni...és szépen építgetni...JH 10 évet soknak tartom...azért 4-5 év múlva már az ő képességei is megkopnak 😀
több mint 8 éve

bell tag
timmons 1 év
deebo +10 év 😀))
Dwill 1 év
tüszi 1 év
nix 3 év
landry 1 év
greg warren 1 év
matthews 1 év
finney 3 év
hubbard 1 év
cockrell 1 év
boswell 3 év
grimble 1 év
chickillo 1 év
dangerfield 1 év
astroid

több mint 8 éve
5 futásból azt megállapítani, hogy limitálták, vagy "mi lett volna", az irgalmatlan hülyeség. Konkrétan semmi nem derült ki. 5 futás nem mérvadó. 2 drive-ban futott kettőt-kettőt, a harmadik legelején megsérült. Ez még kindulási alapnak is kevés. (A Fins ellen 4 futásból ugyanúgy 18 yarddal kezdett, mint a Pats ellen 😉 )

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 674

bell tag
timmons 1 év
deebo +10 év 😀))
Dwill 1 év
tüszi 1 év
nix 3 év
landry 1 év
greg warren 1 év
matthews 1 év
finney 3 év
hubbard 1 év
cockrell 1 év
boswell 3 év
grimble 1 év
chickillo 1 év
dangerfield 1 év
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 420
Ja, és még valami. Aki azt írja, hogy Bellt levették a pályáról, annak egyrészt gratulálok, hogy ezt a 2 drive-ban mutatott 5 egészséges futásából meg tudta ítélni, másrészt valszeg azt az 5 futást sem látta.

Íme:
1-10-PIT 22 - (13:01) 26-L.Bell right guard to PIT 25 for 3 yards - közepes
2-7-PIT 25 - (12:27) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to PIT 31 for 6 yards - jó
1-10-PIT 39 - (10:06) (Shotgun) 26-L.Bell right guard to PIT 45 for 6 yards - jó
2-9-NE 47 - (8:19) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to NE 44 for 3 yards - közepes
2-10-PIT 16 - (2:36) 26-L.Bell up the middle to PIT 16 for no gain - nem jó, ebben a playben sérült meg, így a 6. futása már nem is releváns

Tehát egészségesen volt 2-2 jó és közepes és csak egy rossz futása. Ez nem épp arra utal, hogy megfogták volna...
Soldados
En donto tobbsegben olyat talaltam, hogy limitaltak nem pedig levettek Bell-t a palyarol es az igaz ugyan volt 2 jo futasa, az egyik kozepesnel belekenyszeritettek titeket a dobasra ( 2/9re a KC ellen sima first down lett) ami nekik nagyon jo eredmeny, de nem nyiltak lyukak, es a fal tolta azt a 3 yardot ami mogott ugyanolyan turelmesen varta a legkisebb kulcslyukat akar de nem jott ami emberes munka volt a reszukrol. De ha mar csak a szamokat nezzuk, akkor ( egye fene a 6.ne nezzuk) 5/18 yard 3.6y/c gyakorlatilag egy negyed alatt, ha felszorzom 4-el akkor se Bell-i szamok jonnek ki. Egyszeruen ok hatekonyabban tartottak feken a legnagyobb sztarotokat addig is amig palyan volt.
no
Itt a matek sztem félrevihet, egy pihent egység lehet 3,6-on tartja, de ha megy a futás és fáradnak csak beesik 1-2 10+ is. Az meg azért csak viszi feljebb. Általában a matek jó, de itt sztem annyi más egyéb tényező van, hogy így nézni botorság.
polamalu
persze igy igaz, es en vagyok az utolso aki a szamokkal jon, de reagaltam ra (Es ugyanugy jott volna par no gain is). De te azt lattad, hogy ti farasztottatok oket Bell futasaival? Az latszott, hogy az elozo 2 meccshez kepest limitalva volt. Ebben az utemben haladt volna a meccs, nemhogy faradtak nem lettek volna, de gyakorlatilag mindent dobnotok kellett volna. A 3 adatbol pont azt vetted ki ami nem gaz akar jo is (csak Bell-tol te sem ezt vartad), de 5 kiserlete volt a legjobb jatekosotoknak 18 yardert, atlagos eredmenyre toltak le az atlagon feluli jatekost. Amugy a jatekhelyzet alapjan az elso 3 labdaerintese jo, a 2. ketto rossssz lett. A 2db 3 yardos futas kozott is oriasi kulonbseg van hozadekban, az elso 50-50 szitut eredmenyezett es ki is hasznaltatok (Bell reven), a 2. egyertelmu passzszitut eredmenyezett.
Ha csak az "erzetrol" beszelunk allt a 2 fal egymassal szemben Bell mogottuk szokasosan turelmesen varta a rest, ami nem alakult ki es oldalrol odaertek ( vegtelenul leegyszerusitve termeszetesen). Biztos kiszabadult volna parszor es hianyzott Bell, de ha megnezed nem tolta le oket a palyarol.
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
Nem mindegy, azon a meccsen sok 3&out-ot csinált a D-nk, időben nagyon keveset volt a NE O a pályán. Ha jól emlékszem egy gyors TD-t csináltak egy Ben int-ből, azon kívül szinte semmit nem engedett a D.
Jan
Igen, jól emlékszel.
Ma reggel óta azon filózom, hogy annak a meccsnek a védekező stratégiája miért nem lett a Steelers blueprintje Brady ellen. Előtte-utána nyomtátok a zóna védekezést egy kivétellel (2004, alapszakasz) a tegnapihoz hasonló eredménnyel.

Az meg külön meglepetés számomra, hogy valamelyik Steelers DB azt nyilatkozta, hogy a flea flicker játékot nem látták (videón). Baszki, nincs két hónapja, hogy a Ravens ellen eljátszottuk! Hogan-re. Milyen felkészítés ez??
tomi-tomi
Szerintem azert, mert azt meg lebeau talalta ki es vitelezte ki 3-4 el. (butler presztizs) Es hat mi mar nem azt jatszuk. De en is ezt mondom, hogy butler azert valtoztathatott volna erre a meccsre, de nem tette. Brady ellen allando nyomas kell, allandoan valtozo helyrol stb. Mert amit mi csinaltunk, az a jovoben is csak arra lesz eleg ellene, hogy vegig asszisztaljuk ezzel a zonazassal a sajat veresegunket. A texans is ez miatt tunt nekem jobb def nek ellenunk, mint mi ellenuk. Es barmelyik csapat zonazik varva bradyt ezt kapja aldaskent. Nem csak mi. Es nem csak brady szedne szet a zonat. Egy jo qb dolga pont ez egy valamire valo off al.
gabistar
Ryan Clark szerint ahhoz a gameplanhez most nincsenek meg a játékosai a Steelersnek.
 youtu.be/nuA4YHPgv_k?t=5m9s
kisdef
Ja lattam tegnap a personal nem volt jo ra. De akkor miert is nincs meg a megfelelo ember? Tudom ne legyunk akaratosak. De az hogy lehet, hogy a pats nek minden evben nagy valtozas utan megvan. Ha ez valtozik, akkor is, ha az akkor is. Barmikor. Nekunk meg most hiperszuper o sem eleg tdt csinalni az elozo po meccsen es kb a mostaniban sem, a meccs vege fele levok mar nem erdekelnek. A defhez nincs meg a megfelelo ember.

Ez valakinek a pici hibaja nem? Lol. Tudom, ezert szep az nfl. Ezert van salary cap. Draft. Fa. Etc. De meg NE adaptiv barmi tortenik. Mi mindig kitalalunk valamit miert nem. Tavaly mert bell nem volt. Most mert bell kiesett. Vagy megfogtak. Vagy nincs meg a def personel. Mindig van valami. Akkor igy kb soha sem lesz megint sbnk mert mindig lesz valami, ami nem optimalis. Es vagy kitalalsz valamit. Vagy nem. Mi nem tudtunk. Tudom hogy a sec nem teljesen ok. De csak az elmult ket evben huztunk ide koran.

Tudjuk hogy az olb nem ok. Huztunk is mar 3 eve folyamatosan ide. De problema nincs megoldva. Tudom Heath elment. Erre mi hoztuk greent megoldottuk nem. Hoztunk egy serulekeny cbt 2. korben, akinek jok a kvalitasai, de le van irva hogy gondja lehet nflben mind magas wr ek ellen, mind durability reszen. Serult is 2 eve. Detto Greennel.

Eddzok reszerol haley semmi jelet nem mutatta egy trukkos playre, csak az o 3. es 1 re hivott hosszu passzra. Az az o trukkos hivasa. Mig a masikok td ertek el a trukkos playukbol.
gabistar
Náluk kész def. és O rendszerek vannak, amibe a megfelelő elemeket illesztik bele (ahol máshol használhatatlan emberekből is lehetnek jó eséllyel és nagy százalékkal hasznos emberek), cserébe - kivételektől - skill playerek eltekintve - nincsen sok szupersztárjuk.

Nálunk sztem alapvetően rendszerhibás pl. a secondary, nem a játékosok erősségére épít a játékrendszer (zónázás). O oldalon pedig sztem emberanyagban sokkal gyengébbek vagyunk, mint a 2014-2015-ös offense, éppen a WR2 (Bryant) és a checkdown TE (Miller) hiánya miatt. Nagyon egy vagy kétdimenziós lett a játékunk (AB és Bell).

Ami az AFC döntőig kiemelt minket az idei PO-ban - ami szerintem az elmúlt 10 év egyik leggyengébb állománya a csapatok komplett játékerejét tekintve - az OL kiváló munkája, mind pass prot-ban, mint run blockingban. Na ez borult fel Bell kiesésével, mert DeWill-nek már máshogy kellett blokkolni, mert másképpen fut.
több mint 8 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 008
Sziasztok Pitt fanek!

Nagyon régóta követem a topikot read only módban, most elérkezettnek látom az időt a hozzászólásra 😊

Én nem vagyok lesújtva a vereség miatt, bár szorosabb meccsre számítottam (a harmadik negyed 10. percéig néztem), de a keret még nincsen készen sem egy SB-ra, sem a NE-féle rendszer levédekezésére. (Már pedig a Patriots-ot általában egyszer verned kell a döntőhöz.)

Utóbbira nincsen meg az emberanyagunk, ahhoz fizikálisabb és jobban rotálható DL, pass rush-ban Dupree-nél erősebb OLB kellene (persze sokat fejlődött, de még nem Woodley), illetve egy effektívebb zónaátadás a sec-től.

Ráadásul - úgy láttam - Bradyék még tekertek is egyet a no huddle-ön, így esélyünk sem volt odaérni a G.O.A.T.-hoz.

Mindettől függetlenül meg lett volna a recept a szoros meccsre, de az O gameplan és a kulcsszituációs játékhívások szörnyűek voltak Haley-től (lásd 3&1-re hosszú passz Coates-ra???). Kár, hogy Bell kiesett, ő lehetett volna döntő faktor, mert nem tudhatjuk, hogy 20 futásnál mennyire működött volna az, hogy a Pats állandóan feláldoz egy LB-t a gapek betömésére a második szinten (Van Noy v. HT).

Soldival egyetértek abban, hogy Haley rendszere - ha nincs teljes fegyverzet - mint most Bryant és Bell - képes rendszeresen becsődölni, és én sem értem, hogy O oldalon miért nem vettük át az Arians-féle playbook-ot. Tomlin mondjuk abban tanulhatna BB-től, hogy visszanyúlhatnánk néha a régebben bevált módszerekhez, Bill ettől sohasem ódzkodott.

Butler alapvetően a front sevent különösen szépen fejleszti, de ez a zónázás a sec-ben tragédia (ami nyilván egy NE ellen hatványozottabban látható). Tomlin másik hibáját abban látom, hogy - megfelelő emberanyag nélkül - Tampa2-t (is) játszat (ls. Golden??? coverben), holott Gay, Cockrell és Burns testfelépítése is az emberezéshez, jammelésre van kitalálva, és a safety-k is ebben jók.

Butler viszont szerintem sokat egyszerűsített a LeBeau sémán, ami nehezen tanulható volt, ez nagy kredit neki. A hétfő hajnali meccsen viszont pl. Timmons-t sokszor nagyon rosszul használtuk, többször volt coverben Edelman-en, amit Gronknál még érthető is lenne, de nem itt, cserébe blitz-re alig küldtük (legalábbis, amíg követtem a meccset).
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 800
 www.steelersdepot.com/2017/01/leveon-bell-says-didnt-tell-team-groin-injury/

Vagy egy lágyék sérülést eltitkolni a csapat előtt (is).......nem értem, de tényleg.....mindezek szerint teljes edzéseket nyomott fájdalom mellett, ahelyett, hogy jelezte volna és esetleg mondjuk úgy készül a csapat is, mármint a Bell nélküli játékra, vagy mondjuk arra, hogy inkább WR-ben álljon fel......persze lehet sumákoltunk, bár a liga ezt keményen bünteti, így nem hiszem....
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 245 — 毎日何かを学ぶ
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.Jan
És ez nem elég baj? 😊

Egyébként nekem külsősnek ez nem csak a playoffban tűnik így ahogy írok. Én kívülről egy olyan offense-t látok, amelyik agyonver olyan defense-eket, amelyik talentben messze van tőle, vagy pedig matchupban ideális a számára, aztán vastagon szenved minden olyan defense ellen, amelyik talentben közel van, és matchupban is képes felkészülni. Nem csak playoffban, hanem folyamatosan, idényben, playoffban, mindig, évek óta. Annyira, amennyire egy ilyen tehetséges rosternek nem szabadna szenvednie.

Mert egyébként szerintem ez egy bőven SB szinten tehetséges roster. Elsősorban offense oldalon lenne az, ha kijönne a maximum, mindig. De nem jön ki. Ezért ki se lehet maxolva a szezon. Akkor lenne kimaxolva, ha jó teljesítménnyel, a maxot az asztalra téve, jó gameplannel, felkészülten kiállva az ellenfél jobb lett volna. De bennem nem ez maradt meg. Pedig, szerintem az SB győzelem képessége ebben a Pittsburghben bőven megvan. Nem megvolt, nem meglesz, hanem meg is van. Nem rosszabb ez a roster, mint bármelyik másik élcsapaté. Az, hogy van néhány sérült, hát istenem. Nem akarok Soldi nihilista nézőpontjába helyezkedni ("a bíró nem számít, ha nem nyersz ellenszélben, akkor nem vagy elég jó"), de sérülések tényleg mindenkinél, mindig előfordulnak. Vannak ugyan rosszabb évek meg jobbak, de egy WR2 kiesése nem lehet indok semmire. A Ravens rostere mennyivel volt jobb 4 éve? Vagy a tavalyi Denveré? Vagy a három évvel ezelőtti Seattle-é? Vagy a 2009-es Saints-é? Vagy a 2010-es Packersé? (Náluk konkrétan a fél csapat IR-n volt, úgy nyertek.) Nem volt egyik roster se markánsan jobb, hanem jobban játszottak, jobban voltak felkészítve. Szerintem az Atlanta rostere se jobb. Máshogy jók, van amiben jobbak - több a passz célpont pl. - , de cserébe máshol meg gyengébbek. Az igazi különbség az, hogy jobban játszanak, jobban felkészültek, jobb formában vannak.

Én nyilván nem fogok Tomlinozni, meg Hailey-zni, semmi közöm hozzá. De hogy nem egy WR2 ledraftolása fogja itt meghozni az áttörést szerintem, az ziher.
peterk2005
Ezek a csapatok abban különböztek tőlünk, hogy amikor nyertek, akkor lehet hogy általában véve a roster nem volt jobb mint a miénk most, de valamelyik egységük (általában a D) magasan kiemelkedett a mezőnyből, és mindegyiknél volt valami olyan amit a legjobban csináltak. Pl ha jól emlékszem a 2010-es Packersé volt akkor a legjobb passzvédekezés a ligában, rengeteg labdát szereztek, és a SB-on is csináltak 1(vagy 2?) picksixet, amivel meg is vertek minket.

Mit tudnál mondani amiben mi most kiemelkedünk a mezőnyből, amit senki sem csinál jobban?
Jan
On-line feltölteni a Face-ra videót az öltözőből, pl. Vagy hajnalban már a terembe menni egy győztes meccs után 😀
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 453 — Steelers fan
Nézd, nekem alapvetően nem 1-1 konkrét play a bajom Haleyvel (nyilván az is, de nem elsősorban) hanem az hogy a 6 PO meccsén sorban 17, 18, 16, 30, 18, 17 pontot szerzett. Ez nagyon gyenge egy olyan O-tól, ami nagyjából komplett, tehát van jó fal és QB, és a skill posztokra is jutnak top játékosok. Ennyit a Texans is szerzett idén OL, QB és top WR nélkül.Jan
És ez nem elég baj? 😊

Egyébként nekem külsősnek ez nem csak a playoffban tűnik így ahogy írok. Én kívülről egy olyan offense-t látok, amelyik agyonver olyan defense-eket, amelyik talentben messze van tőle, vagy pedig matchupban ideális a számára, aztán vastagon szenved minden olyan defense ellen, amelyik talentben közel van, és matchupban is képes felkészülni. Nem csak playoffban, hanem folyamatosan, idényben, playoffban, mindig, évek óta. Annyira, amennyire egy ilyen tehetséges rosternek nem szabadna szenvednie.

Mert egyébként szerintem ez egy bőven SB szinten tehetséges roster. Elsősorban offense oldalon lenne az, ha kijönne a maximum, mindig. De nem jön ki. Ezért ki se lehet maxolva a szezon. Akkor lenne kimaxolva, ha jó teljesítménnyel, a maxot az asztalra téve, jó gameplannel, felkészülten kiállva az ellenfél jobb lett volna. De bennem nem ez maradt meg. Pedig, szerintem az SB győzelem képessége ebben a Pittsburghben bőven megvan. Nem megvolt, nem meglesz, hanem meg is van. Nem rosszabb ez a roster, mint bármelyik másik élcsapaté. Az, hogy van néhány sérült, hát istenem. Nem akarok Soldi nihilista nézőpontjába helyezkedni ("a bíró nem számít, ha nem nyersz ellenszélben, akkor nem vagy elég jó"), de sérülések tényleg mindenkinél, mindig előfordulnak. Vannak ugyan rosszabb évek meg jobbak, de egy WR2 kiesése nem lehet indok semmire. A Ravens rostere mennyivel volt jobb 4 éve? Vagy a tavalyi Denveré? Vagy a három évvel ezelőtti Seattle-é? Vagy a 2009-es Saints-é? Vagy a 2010-es Packersé? (Náluk konkrétan a fél csapat IR-n volt, úgy nyertek.) Nem volt egyik roster se markánsan jobb, hanem jobban játszottak, jobban voltak felkészítve. Szerintem az Atlanta rostere se jobb. Máshogy jók, van amiben jobbak - több a passz célpont pl. - , de cserébe máshol meg gyengébbek. Az igazi különbség az, hogy jobban játszanak, jobban felkészültek, jobb formában vannak.

Én nyilván nem fogok Tomlinozni, meg Hailey-zni, semmi közöm hozzá. De hogy nem egy WR2 ledraftolása fogja itt meghozni az áttörést szerintem, az ziher.
peterk2005
Ezek a csapatok abban különböztek tőlünk, hogy amikor nyertek, akkor lehet hogy általában véve a roster nem volt jobb mint a miénk most, de valamelyik egységük (általában a D) magasan kiemelkedett a mezőnyből, és mindegyiknél volt valami olyan amit a legjobban csináltak. Pl ha jól emlékszem a 2010-es Packersé volt akkor a legjobb passzvédekezés a ligában, rengeteg labdát szereztek, és a SB-on is csináltak 1(vagy 2?) picksixet, amivel meg is vertek minket.

Mit tudnál mondani amiben mi most kiemelkedünk a mezőnyből, amit senki sem csinál jobban?
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 453 — Steelers fan
Mentálisan törték már úgy meg a Steelerst, mint tegnap? Fura volt látni a csapatotokat. Pont amikor 10 évente egyszer nektek szurkolok, akkor múlik el az a tartás, hit és (jó értelembe vett) arrogancia, amit úgy gyűlölök ellenfélként. A második félidőben simán megadtátok magatokat. Semmi tűz, semmi bírózás, semmi bunyó. Tudom, Rókalyuk, tél, PO, BB, Brady, de bakker ti meg a Steelers vagytok. Ki más? Nagyon nem ilyen meccset vártam. Igazából nem láttam még így kikapni a Vasast.

Vagy ti nem éreztétek így?
nasheem
Volt már ilyen, ugyanitt, amikor 55-öt kaptunk tőlük. Az a negatív franchise rekord nálunk, pár éve volt.
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 245 — 毎日何かを学ぶ
Ja, és még valami. Aki azt írja, hogy Bellt levették a pályáról, annak egyrészt gratulálok, hogy ezt a 2 drive-ban mutatott 5 egészséges futásából meg tudta ítélni, másrészt valszeg azt az 5 futást sem látta.

Íme:
1-10-PIT 22 - (13:01) 26-L.Bell right guard to PIT 25 for 3 yards - közepes
2-7-PIT 25 - (12:27) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to PIT 31 for 6 yards - jó
1-10-PIT 39 - (10:06) (Shotgun) 26-L.Bell right guard to PIT 45 for 6 yards - jó
2-9-NE 47 - (8:19) (Shotgun) 26-L.Bell up the middle to NE 44 for 3 yards - közepes
2-10-PIT 16 - (2:36) 26-L.Bell up the middle to PIT 16 for no gain - nem jó, ebben a playben sérült meg, így a 6. futása már nem is releváns

Tehát egészségesen volt 2-2 jó és közepes és csak egy rossz futása. Ez nem épp arra utal, hogy megfogták volna...
Soldados
En donto tobbsegben olyat talaltam, hogy limitaltak nem pedig levettek Bell-t a palyarol es az igaz ugyan volt 2 jo futasa, az egyik kozepesnel belekenyszeritettek titeket a dobasra ( 2/9re a KC ellen sima first down lett) ami nekik nagyon jo eredmeny, de nem nyiltak lyukak, es a fal tolta azt a 3 yardot ami mogott ugyanolyan turelmesen varta a legkisebb kulcslyukat akar de nem jott ami emberes munka volt a reszukrol. De ha mar csak a szamokat nezzuk, akkor ( egye fene a 6.ne nezzuk) 5/18 yard 3.6y/c gyakorlatilag egy negyed alatt, ha felszorzom 4-el akkor se Bell-i szamok jonnek ki. Egyszeruen ok hatekonyabban tartottak feken a legnagyobb sztarotokat addig is amig palyan volt.
no
Itt a matek sztem félrevihet, egy pihent egység lehet 3,6-on tartja, de ha megy a futás és fáradnak csak beesik 1-2 10+ is. Az meg azért csak viszi feljebb. Általában a matek jó, de itt sztem annyi más egyéb tényező van, hogy így nézni botorság.