Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Épp ma néztem meg a régi GM draftokat, ott 4/28-ként 10. RB. volt. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Nekem nem kell visszakeresnem, mi volt Bell draftolásakor, tisztán emlékszem rá, utólag tényleg vicces. 😊 Ha nem könyvelem el valamikor a pre-draft process elején annak, ami akkor volt, hanem végig követem, akkor én sem hőbörögtem volna a draftolásakor. Rookie mistake. 😊 De miután kiválasztottuk és jobban beleástam magam a dolgaiba, már Steelers.hu-ra is egész pozitív hangvételű cikket írtam róla: steelers.hu/leveon-bell/
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Visszakapta Brady a büntit...klassz
több mint 8 éve
Draft után lesznek cutoltak.Tomlin és Colbert draft előtti sajtótájékoztatójának lényege:mifele veteran CB van meg a piacon, aki ertelmes lenne a D-be?
- feltrédelni nem fogunk. (semmi meglepő nincs ebben az 5-6. körös pick hiánya miatt)
- draft után lehet visszahozzuk Gradkowskit
- draft után még lehet igazolunk egy veterán CB-t.
Soldados
xtaki
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki
3 442
Tomlin és Colbert draft előtti sajtótájékoztatójának lényege:mifele veteran CB van meg a piacon, aki ertelmes lenne a D-be?
- feltrédelni nem fogunk. (semmi meglepő nincs ebben az 5-6. körös pick hiánya miatt)
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Brandon Allent a hatodikba, drága barátom, látom nem sikerült megszeretni a gunsligeristákat, - sima négybe visszükbocsi Süti...épp kérni akartalak titeket, hogy bíráljátok meg nyugodtan, csak még a szöveget nem sikerült leírnom 😊
sutianap
nem volt egyszerű összerakni a morzsákból és lehet ki is hagytam valamit....
Allen is érdekes eset, mert őt is csak pro day-en néztük meg
több mint 8 éve
Brandon Allent a hatodikba, drága barátom, látom nem sikerült megszeretni a gunsligeristákat, - sima négybe visszük
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Talán végre sikerült a képet feltőltenem:www.kepfeltoltes.hu/160425/abcd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Persze kell némi magyarázat is. Eltöltöttem néhány órácskát, hogy felkészülten várhassuk a draftot. A táblázatban azok a játékosok szerepelnek, akikre figyelmet fordítottunk az elmúlt hetekben hónapokban. Pirossal azok a játékosok akik egészen Pittsburgh-ig jöttek. Nyilván a helyi játékosokkal kapcsolatban félrevezető lehet ez, de őket sem tudtam másképp jelölni. Zöld színnel jelölve azok akiknek a pro day-én megjelent a FO. Korábban főképp azokból választottunk, akik nálunk is voltak, de most pl Billings-et eléggé körbeudvaroltuk, de el nem jött hozzánk. Így az is eszembe jutott, hogy szeretnénk rá felhívni a figyelmet, hogy aztán egy másik DT vagy éppen Joseph megmaradjon nekünk. Hát Nkemdichen nagyon meglepődnék, de Robinsonon már kevésbé. Joseph kapcsán eléggé húznám a számat. De lehet őt én lőttem be rosszul és második körben már nagyon jó lenne.
Az is jól látható, hogy benne van egy olyan szcenárió, hogy az első két körben safety és DT jön. Más poszton játszó játékos nem is volt nálunk, akiket első két körbe várnék. Ugyanakkor a 3. körben is van bőven safety jelölt. Itt van is egy hiba, de már nem akartam újra feltölteni a képet: Cash safety ugyebár. Bocsánat.
Itt ugyanakkor a jelöltek közül csak Booker akit nem tudok elképzelni nálunk. Miért ne lehetne WR éppen. Bár nem lenne igazán ésszerű, nem tudni mi lesz a kis füvesünkkel, Wheaton szerződése lejár, stb. de kellene a mélység is Tuitt-Heyward mögé, van itt CB is végre, de ha nem jött korábban akkor safety poszt is szóba jöhet.
4. kör, én CB-t várok, persze safety itt is volt nézegetve, Brown szerintem itt elég korai lenne
Hátul pedig nézelődtünk mindenfelé, hát így van rendjén....
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Tomlin és Colbert draft előtti sajtótájékoztatójának lényege:- feltrédelni nem fogunk. (semmi meglepő nincs ebben az 5-6. körös pick hiánya miatt)
több mint 8 éve
ma járt le a 6 hét ami előtt azt mondta deebo, hogy dönt játszik e még egy évet...Mivel az edzést nem hagyta abba, ma pl traktor (vagy valami munkagép) gumi görgetéssel melegített, gondolom folytatja. Ha nem akarná akkor az edzésekből már visszavett volna.
zzz888
sztem
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Pont az jutott eszembe, hogy Laci mekkora istenkirály.... 😊Ez még akkor is túlzás lenne, ha igaz lenne 😊
Nem csak Ádi emlékezik rá. Erről szólt akkor az élet, Laci nagyon "szerelmes volt", Ádi meg hűtötte kicsit, aztán hümmögött mikor behúztuk, de aztán kibékült a pickkel végül... 😊
Egyébként Ádi véleménye is helytálló volt, mondván azzal a súllyal, amit a fősulin cipelt magával bizonyosan nem lett volna sikere. Kellett a mostani Bellhez az az workethic amit persze már a pro day-en tapasztalt a stáb, így azért nem zsákbamacskát "vettünk".
Érdekes egyébként, hogy pont abban az évben nem volt első körös RB és mi voltunk az elsők akik a második körben először választhattunk a felhozatalból...
Klemó
Másrészt viszont teljesen a benyomásaimra hagyatkoztam. Sokszor láttam Bell mit művel a pályán, de ha valaki megkérdezi, hogy mi az amit látok benne, hogy majd az NFL-ben megállja a helyét, hát nagyokat nyeltem volna 😊
Mindenesetre amekkora bakikat tud lőni a FO, időnként annyira betalálnak. És ez általánosságban igaz mindenkire (kivétel persze a Browns, gondolom ők valami jósdában szedik össze az infókat). Mondjuk vannak olyan általános igazságok, mint pl Javis Jones esete, amit nem tudok igazán hová tenni. Ha itt a bowl.hu-n 3-4 szurkoló azt mondja nem lesz belőle semmi és kint pedig ezt mégse látják, az igencsak furcsa. Ugyanakkor Bell esete majdnem a fordítottja. Ebből is látszik, hogy jó nagy lutri az egész.
több mint 8 éve
Emlékeim szerint én sem nagyon hőbörögtem Bell miatt.
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Pont az jutott eszembe, hogy Laci mekkora istenkirály.... 😊Nem csak Ádi emlékezik rá. Erről szólt akkor az élet, Laci nagyon "szerelmes volt", Ádi meg hűtötte kicsit, aztán hümmögött mikor behúztuk, de aztán kibékült a pickkel végül... 😊
Egyébként Ádi véleménye is helytálló volt, mondván azzal a súllyal, amit a fősulin cipelt magával bizonyosan nem lett volna sikere. Kellett a mostani Bellhez az az workethic amit persze már a pro day-en tapasztalt a stáb, így azért nem zsákbamacskát "vettünk".
Érdekes egyébként, hogy pont abban az évben nem volt első körös RB és mi voltunk az elsők akik a második körben először választhattunk a felhozatalból...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Munkakedvemet elfújta a szél, így most visszanéztem a fórumon a korábbi draftjaink értékelését. A legszembetűnőbb az a letargikus életérzés volt, amikor kihúztuk Bellt a második körben! 😀Jaj de jó hogy írtad....pedig kurvára nincs most erre időm, de mégis visszanéztem gyorsan mit írtam Bell-ről. De még nem fórumoztam akkor sajnos 😕
Ajánlom nektek is, utólag "vicces" írások jöttek össze.
Két másik tanulsága van még a történetnek:
- Robiluma nagyon hiányzik a közösségünkből!
- Suti baromira érzi a draftjainkat!
Szokol
Pedig bőven szembementem az akkori mainstream véleményekkel. Szerencsére Ádi emlékszik szerintem rá, mert én nagyon örültem neki és draft közben beszélgettünk róla. Igaz Lacinak is örültem volna. De engem megfogott a játékával az MSU-n, teljesen ráépült az ottani O. Pont az lehetett volna vele a gond, hogy túlhasználták. De jó visszanézni ilyesmit....
Mondjuk ha már Bell így félre lett "értve", Jarvis Jones-t nagyon eltalálták szakértőink! 😕
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Munkakedvemet elfújta a szél, így most visszanéztem a fórumon a korábbi draftjaink értékelését. A legszembetűnőbb az a letargikus életérzés volt, amikor kihúztuk Bellt a második körben! 😀Ajánlom nektek is, utólag "vicces" írások jöttek össze.
Két másik tanulsága van még a történetnek:
- Robiluma nagyon hiányzik a közösségünkből!
- Suti baromira érzi a draftjainkat!
több mint 8 éve
ma járt le a 6 hét ami előtt azt mondta deebo, hogy dönt játszik e még egy évet...
több mint 8 éve
Wr sztem marhaság kivéve ha nem egyeljük ki Tövist a Zöldövezetből, mer akó rászúrunk.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Hah depot mockban cb csak 6-7 körben, 1 S, 2 OLB, 3 WR...Smooooooke on the water...
kishaszi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Hah depot mockban cb csak 6-7 körben, 1 S, 2 OLB, 3 WR...Érdekes, de sztem nem jön be, de az tutti hogy az első három körben lesz offense pick.
kishaszi
több mint 8 éve
Hah depot mockban cb csak 6-7 körben, 1 S, 2 OLB, 3 WR...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
3sja Holtby minden képzeletet felülmúló formát mutat...
több mint 8 éve
A Caps ellen semmi kihagyás nem fér bele, fegyelmezettnek kell maradni, mert a Caps PP ilyen ját€kosokkal mindig potenciális game-serie deciding faktor lehet, Oviera meg rá kell állítani vkit, aki a budira is kíséri, ahogy nekem tanították anno. Nagyonegyben vannak, Trotz kb. Babcock szint, AO-t beállította a sorba. Nem mi bagyunk a favoritok, de meg lehet fogni őket is.
több mint 8 éve
Alapvetően egyetértek. Kicsit olyan érzésem van a PP-nél, hogy felküldöm a Malkin-Crosby duót, rajtuk kívül any two támadót és védőnek Letangot, aztán ők megoldják. És nyilván lehetne figurákat látni, gyakoroltatni, ami nálunk valóban nincs, vagy nem látni, hanem sokkal inkább improvizatív játékot látunk.Ha már pár hete szóba került a Penguins. A tegnapi meccset megnéztem élőben és nem bántam meg. 3-4 éve nem láttam ennyire jól összerakott Penguins-t. Kezdem elhinni, hogy idén megint nagyon jók lehetünk. Lehet, nem nyerjük meg, de ez a csapat képes rá, vagy legalábbis ezzel a hokival bárkivel felveszi a versenyt szerintem. Aztán, hogy nyer-e, az majd kiderül. Félelmetesen jó hokit nyomtak, az első negyed pedig különösen élményszámba ment. Igazi Playoff hoki volt. A Pens gyorsabb, erőszakosabb, céltudatosabb, hatékonyabb volt és zseniálisan ölte meg az emberhátrányos helyzeteket. Ez a siker alapja. Az, hogy jók vagyunk előnyben, az számomra alap kell hogy legyen olyan játékosokkal, mint Malkin is Crosby.Az a baj h mióta Malkinék vannak sose láttam koncepciózusan tudatos power play játékor tőlünk. Gondolok itt arra, hogy még egy tökucsó csapatban is sokszor látni tudatosan egy bizonyos figurára, pontra, játékos skilre kijátszott pp-játékot. Lásd Ovecskin a jobb bedobópont és vas környéke, Weber one-timerre kijátszott NSH forma, Tampánál Stamkos slapperre kijátszott akár középről, akár oldalról vagy régen Kovalcsuk ugyanez akár a kékről, lehetene sorolni. Pedig Genonanak is olyan laser-beam release van, hogy ihaj. Most már Kessellel is lehetne rjazolni. Esetleges mindig. S ez kb. a bűn kategória volt mindig... ( másik dolog h pl. pont ezért nem is értem a mai napig a csapatokat, hogy erre lehet készülni s alap lenne h ha Ovie jégen akkor 1 embert le kell SH-ban is cövekelni jobb bekk posztra oszt sanyi...) Visszatérve egyetlen ilyen trademark PP figuránk volt: Crosby jobbról cross-ice pass Whitneynek, kb. fél évig ment, aztán... Mindig voltak időszakaink, amikor a 30 %-ot ostromolta a PP-nk de inkább volt improvizációs eredményesség v szituácios "véletlenek". Aztán ezek rendre el is halnak pláne PO-ra, aikor a tight-D dominál.
Külön öröm, hogy a Rangers-t most nagyon eltángáljuk az elmúlt 2 évért. 😊
Soldados
kishaszi
A lényeg, hogy ez a Rangers elleni párharc sztem brutál meggyőző volt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, főleg a Caps ellen. Simán kieshetünk, de ezzel a játékkal sztem bárkit le lehet győzni.
több mint 8 éve
Ha már pár hete szóba került a Penguins. A tegnapi meccset megnéztem élőben és nem bántam meg. 3-4 éve nem láttam ennyire jól összerakott Penguins-t. Kezdem elhinni, hogy idén megint nagyon jók lehetünk. Lehet, nem nyerjük meg, de ez a csapat képes rá, vagy legalábbis ezzel a hokival bárkivel felveszi a versenyt szerintem. Aztán, hogy nyer-e, az majd kiderül. Félelmetesen jó hokit nyomtak, az első negyed pedig különösen élményszámba ment. Igazi Playoff hoki volt. A Pens gyorsabb, erőszakosabb, céltudatosabb, hatékonyabb volt és zseniálisan ölte meg az emberhátrányos helyzeteket. Ez a siker alapja. Az, hogy jók vagyunk előnyben, az számomra alap kell hogy legyen olyan játékosokkal, mint Malkin is Crosby.Az a baj h mióta Malkinék vannak sose láttam koncepciózusan tudatos power play játékor tőlünk. Gondolok itt arra, hogy még egy tökucsó csapatban is sokszor látni tudatosan egy bizonyos figurára, pontra, játékos skilre kijátszott pp-játékot. Lásd Ovecskin a jobb bedobópont és vas környéke, Weber one-timerre kijátszott NSH forma, Tampánál Stamkos slapperre kijátszott akár középről, akár oldalról vagy régen Kovalcsuk ugyanez akár a kékről, lehetene sorolni. Pedig Genonanak is olyan laser-beam release van, hogy ihaj. Most már Kessellel is lehetne rjazolni. Esetleges mindig. S ez kb. a bűn kategória volt mindig... ( másik dolog h pl. pont ezért nem is értem a mai napig a csapatokat, hogy erre lehet készülni s alap lenne h ha Ovie jégen akkor 1 embert le kell SH-ban is cövekelni jobb bekk posztra oszt sanyi...) Visszatérve egyetlen ilyen trademark PP figuránk volt: Crosby jobbról cross-ice pass Whitneynek, kb. fél évig ment, aztán... Mindig voltak időszakaink, amikor a 30 %-ot ostromolta a PP-nk de inkább volt improvizációs eredményesség v szituácios "véletlenek". Aztán ezek rendre el is halnak pláne PO-ra, aikor a tight-D dominál.
Külön öröm, hogy a Rangers-t most nagyon eltángáljuk az elmúlt 2 évért. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Egy újabb elfogadható mokkolás az nfl.com tollászaitól:Round 1 CB William Jackson III, Houston (Andrew Billings Lions pick!)
Round 2 DT Javon Hargrave, South Carolina St.
Round 3 S Jeremy Cash, Duke
Round 4 OG Vadal Alexander, LSU
Round 6 WR Marquez North, Tennessee
Round 7 P Riley Dixon, Syracuse
Round 7 DE Jonathan Woodard, Central Arkansas
Korábbi tippek (és akik húzzák őket helyettünk):
Round 1 A. Billings / Lions, R. Ragland / Colts, B. Kaufusi / Broncos
Round 2 R. Nkemdiche / Chargers, A. Burns / Ravens, K. Joseph / Giants, E. Apple / Dolphins, A. Robinson / Raiders, M. Alexander / Colts
Round 3 J. Ward / Texans, D. Thompson / Raiders, S. Calhoun / Lions, C. Westerman / Titans
Round 4 M. Killerbrew / Bengals, N. Kwiatowski / Bucs
Szerkesztette: Gizinéni