Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
június 1-el kibasztuk C Allen-t
Klaci79
Laci, ezért a hírért még jobb jegyet szerzek Neked.. 😊
Alter Egó
de várjál, kiegészítettem és így nem annyira szép...de csak kiderül, hogy miért azonnali hatállyal küldtük el
több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Klaci79
Laci, ezért a hírért még jobb jegyet szerzek Neked.. 😊
több mint 8 éve
ráadásul most olvasom, hogy nem június 1-el....érthetetlen...így csak 1,7 millát spórolunk 4,4 helyett...nem értem ezt miért így csináltuk

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
nem is írtál mókot csak Fa-lista vezetgetés mén, tessék dógozni! 😉
sutianap
Idézem magamat régebbről előbbre (és a lokális .xls játékban is tippeltem egy CB-t, de "nem nyert"):
"1. kör Darian Thompson / SS / Boise
2. kör Jihad Ward / DE / Illinois
3. kör Nick Vannett / TE / OSU
4. kör Jonathan Jones / CB / Auburn
7. kör Alex Lewis / OT / Nebraska
7. kör Morgan Burns / CB / Kansas State
7. kör Nick Kwiatkoski / ILB / West Virginia"

"Egy sörért bármilyen tippet mondok, lévén ki nem állhatom a sört, főleg ha csak egy! 😊
Szvsz első körben BPA lesz: ha Andrew Billings marad, akkor ő, ha épkézláb CB marad, akkor ő (Eli Apple, talán Kendall Fuller, inkább nem Mackensle Alexander), a másodikban behúzzuk az Offense needet (guard vagy tackle), aztán jöhet a safety vagy DE/OLB viadal."

Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne.
tenorx
"Szimpatikus srác és "van benne valami" 😊 Ha kipottyan Billings és van vér a pucájukban nem "maradék" CB-t húzni, akkor tökéletes BPA."Alter Egó
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
néha asszem igaza van az Ezedesnek, példáula a mindent idejében, kéthét múva lesz a draft, pöröghetnének a mokk mókák erre szezonkiszámolósat jáccunk úgy hogy mongyuk fogalmunk sincs ki a first CB, mivan ha Heyward edobja magát az edzőtáborban, vagy Bell otókázik egyet a zöldközi hengeren, vagy Punci nem épül fel, vagy Micsellt elüti egy autó.
Mokkokat ezerszámra!
sutianap
Sütti, csakhogymá ippeg az aktualittás vót soron, aztán meg mokkot is írtam már ölöget, de még fojtatnyi vágyom... azhogy mikor jön a villamós megolyanmint, hogyha nagyapám omnibusz lett vóna, akkor a tetején... Ettőmég rulez Szoldádosz(tig), és süssönanapreánk sokáig. 😊 RISZPEKT UND PÍSZ! 😊
Alter Egó
nem is írtál mókot csak Fa-lista vezetgetés mén, tessék dógozni! 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
a legfrissebb épp a schedule, most van itt az ideje 😀 de én írtam is, hogy Apple leveszi a pályáról OBJ-t...ez jó egy első körös mock-nak is
a többi jogos
Klaci79
de hogy veszi le ha egy csapatban jáccanak?
sutianap
nem hiszem, hogy tudnánk megfelelő értéket adni OBJ-ért 😀
bár jelzem két éve én Pittsburghbe mockoltam
több mint 8 éve
néha asszem igaza van az Ezedesnek, példáula a mindent idejében, kéthét múva lesz a draft, pöröghetnének a mokk mókák erre szezonkiszámolósat jáccunk úgy hogy mongyuk fogalmunk sincs ki a first CB, mivan ha Heyward edobja magát az edzőtáborban, vagy Bell otókázik egyet a zöldközi hengeren, vagy Punci nem épül fel, vagy Micsellt elüti egy autó.
Mokkokat ezerszámra!
sutianap
Sütti, csakhogymá ippeg az aktualittás vót soron, aztán meg mokkot is írtam már ölöget, de még fojtatnyi vágyom... azhogy mikor jön a villamós megolyanmint, hogyha nagyapám omnibusz lett vóna, akkor a tetején... Ettőmég rulez Szoldádosz(tig), és süssönanapreánk sokáig. 😊 RISZPEKT UND PÍSZ! 😊
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
a legfrissebb épp a schedule, most van itt az ideje 😀 de én írtam is, hogy Apple leveszi a pályáról OBJ-t...ez jó egy első körös mock-nak is
a többi jogos
Klaci79
de hogy veszi le ha egy csapatban jáccanak?

több mint 8 éve
a többi jogos
több mint 8 éve
Mokkokat ezerszámra!

több mint 8 éve
Végignézve a sorsolást, latolgatva az esélyeket én a következőket mondom: .... 11-5
Klaci79
Kicsit másképpen, de ugyanaz jött ki Nekem is 😊

@WAS W, CIN W, @PHI W, KC W, NYJ W, @MIA W, NE L, BYE, @BAL L, DAL W, @CLE W, @IND L, NYG W, @BUF L, @CIN L, BAL W, CLE W
11-5 => playoff csoportelsőként.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
szerintem ez a 9-7 is nagyon pesszimista nézet, ahhoz az kéne, hogy a tavalyinál több sérült legyen...
én hiszek abban, hogy akár kiemeltek is lehetünk a PO-ban
igaz, hogy van olyan, hogy rövid hetesek vagyunk, de az egész idényben a legtávolabbi utazás is csak miamiba lesz, szerintem az egyik legkevesebbet a steelers fog utazni
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Jogos,kicsit keveset aludtam az éjjel,szóval 9-7 a vége..😊
több mint 8 éve
Végignézve a sorsolást, latolgatva az esélyeket én a következőket mondom:
Washingtonban nyerhetünk, de sokszor tapasztalom, hogy az év elején beragadunk. Most előbbit várom inkább, mert Bell-Brown-Ben végre újra együtt. Tippem: W
Bengals otthon. Burfict nélkül!? Szinte kötelező győzelem. Tippem: W
Eagles idegenben. Elvileg ez egy nyerhető meccs, de nem szoktunk mi 3-0-al rajtolni. Tippel: L
Chiefs. Hazai pályán, veszélyes ellenfél. Viszont úgy tűnik kint leszek a meccsen és | nagyképűen | azt mondhatom, még nem voltam vesztes Steelers meccsen 😀 Tippem: W
Jets otthon. Nem tudni ki irányít a zöldeknél, de mindenképpen verhető alakulatnak tűnnek most. Tippem: W
Dolphins Miamiban. Megérkezünk a párás melegbe és rögtön ráfázunk. Tippem: L
Pecc otthon. Ha csak egy meccset nyerünk, akkor ez legyen az 😊, de nyerjünk többet és ez is közte legyen. Okosan, taktikusan verhetőek. Tippem: W
Bájvík!
Ravens idegenben. Egyfolytában cumizunk ellenük, most se lesz ez másképp. Tippem: L
Cowboys otthon. Illene elkapni "amerika csapatát". Romo sokat fekszik majd a sérült vállán. Tippem: W
Browns idegenben. Hagyományosan szeretjük az újonc irányítókat. LeBeau iskola, ráadásul ha komolyan gondoljuk akkor ez nem lehet probléma. Tippem: W
Colts. Luck ismét megmutatja, hogy ő tényleg 1/1-es irányító. Kikapunk 70-63-ra. Tippem: L
Giants. Hazai pályán az óriásokat megverjük. Az újonc CB Eli Apple leszedi a pályáról OBJ-t 😀 Tippem: W
Bills idegenben, nem sétagalopp. Addigra azonban már ismét peches sérülések és formahanyatlások sújtják szegény északiakat. Szoros meccsen, de behúzzuk. Tippem: W
Bengals idegenben. 9-4-re állunk amikor utazunk bengáliába. "B" csapattal kikapunk, de 5 kiegészítő ember pályafutása így is véget ér. Tippem: L
Ravens otthon. Már egy ideje nem tudjuk megverni őket. De kétszer egymás után nem fognak minket oda-vissza verni. Tippem: W
Browns otthon. Kellemes ellenfél szokott lenni, főképp hazai pályán. Josh Gordon egymaga 250 yardot kap el, de így is sima a vége. Tippem: W

11-5
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
A sorsolás nem kedvez JH-nak a sok ünnepi meccs miatt így lehet mégsem folytatja, legalább is most ezt nyilatkozta
astroid
Ezt hol láttad?
"Retirement sounds better than ever when you realize you'd have to work on Thanksgiving, Christmas & New Year's.😡🚶🏿"
Ennyit mondott. Ebben én nem érzem azt, hogy vége. Csak bosszús, mert remélte, hogy egy kicsit nyugisabb lesz az utolsó szezonja.
polamalu
úgy legyen örülnék ha tolna még egy idényt, azért elég elmebeteg időpontok...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A lényeg, hogy az egyik Bengals-meccset letudjuk, amíg Búrkifli eltiltott. Ezt nagyon szerettem volna és szerencsére így is lett. Meg annak is örülök, hogy a vége már-már hagyományosan a Browns ellen lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Facebookon írta, hogy köszönhetően ennek a sorsolásnak a visszavonulás gondolata sokkal vonzóbb lett. Nagyon nem tetszik neki, hogy hálaadáskor meg karácsonykor is meccsünk van.
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A sorsolás nem kedvez JH-nak a sok ünnepi meccs miatt így lehet mégsem folytatja, legalább is most ezt nyilatkozta
astroid
Ezt hol láttad?
"Retirement sounds better than ever when you realize you'd have to work on Thanksgiving, Christmas & New Year's.😡🚶🏿"
Ennyit mondott. Ebben én nem érzem azt, hogy vége. Csak bosszús, mert remélte, hogy egy kicsit nyugisabb lesz az utolsó szezonja.

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 270 — Steelers fan
Azért december 25 vasárnap és január 1 vasárnap fix időpont volt eddig is, ebben sok újdonság neki sem lehetett..
Erre jött még rá a hálaadás napi meccs. (okt. 23-t meg nem hiszem, hogy ünnepelné)
több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A bye week-ig 2-4 a vége 8-7.
Blitzburgh
A legjobb vagy a legrosszabb eredményt nem veszik számításba ezután?
kittli
Több sebből vérzik...eleve 16 meccses az alapszakasz 😊 hogy a többiről ne is beszéljek.
Bengals a 2. fordulóban!!! Ez remek hír, talán megúszhatunk egy sérülést 😊

Viszont csak nem tudtak úgy sorsolni, hogy 25-én mehessek hazai meccsre. Most vagy irány Philadelphia vagy át kell tervezni az egész utat....😕
Klaci79
Annyi minden történt az elmúlt 24 órában, féltem lemaradtam valamiről. Ramsé az 1/1, kihozták az új menetrendet, a 'pool meccse, Lewis 9 nyilasa....
Azt hittem bevezettek valami műkorcsolyás szabályt ahol nem minden pontot vesznek figyelembe. 😉
kittli
Biztos csak a Pats meccset vizsgálni fogják egész évben, mert ott történni fog valami! 😊
több mint 8 éve
mázli, hogy | egyelőre | csak 4 éjszakai meccsünk van, viszont szokatlanul kevés a 7 órás meccs
több mint 8 éve
Blitzburgh
kittli
Több sebből vérzik...eleve 16 meccses az alapszakasz 😊 hogy a többiről ne is beszéljek.

Viszont csak nem tudtak úgy sorsolni, hogy 25-én mehessek hazai meccsre. Most vagy irány Philadelphia vagy át kell tervezni az egész utat....😕
Klaci79
Annyi minden történt az elmúlt 24 órában, féltem lemaradtam valamiről. Ramsé az 1/1, kihozták az új menetrendet, a 'pool meccse, Lewis 9 nyilasa....
Azt hittem bevezettek valami műkorcsolyás szabályt ahol nem minden pontot vesznek figyelembe. 😉
több mint 8 éve
Blitzburgh
kittli

több mint 8 éve
Blitzburgh