Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Számomra érthetetlen volt az egész meccs, főképp ami az O-t illeti.Szinte teljesen egyetertek, de egy ket dolog. A DC sokkal jobb meccset rakott le naluk. En az O-t jobban hibaztatom, foleg BB-t. BB-nek nagyot kellett volna nyujtani (ahogy varhato volt) es ez nem sikerult. Nem segitettek azz elkapok, de neki sem elete meccse volt. A D# szamomra kettos erzetet hozott, en nnem vartam a Denveri passrusht es hatul remenyteljesek, de nem keszek. A zonazast a KC ellenihez kepest jobban oldottak meg, par esetet leveve (az ablakok kisebbek es kevesebb ideig voltak nyyitva de TB nem AS.).
És ebben nem Tomlint tartom hibásnak, hanem Haley-t. Tomlin abban hibás, hogy Haley itt dolgozik. Bár az is igaz, hogy nem neki kell elkapni a labdát, de erre meg hoznak egy olyan játékost a 3. körben aki az elkapható labdák 70%-át elejti és az amerikai szaksajtó epésen "felkiált" a twitteren ha elkap egy labdát.
Szóval kezdve az elején, nagyon tetszett a KC ellen, hogy nem kezdtük el tömni Bell-t labdával, hanem kicsit rövid passzokkal igyekeztünk elbizonytalanítani a védőket. Itt ennek nyomát se láttam. Tudták, hogy futni fogunk és futottunk is szépen az ölükbe. Persze nem ment jól a futásblokkolás, nagyon felkészültek belőle, de amikor meg váltottunk jöttek a pontatlan labdák, a droppok vagy egyszerűen kellően agresszív volt a bostoni D. És teszem hozzá pontosan ugyanazt a tempót toltuk egészen végig, amitől úgy látszik képtelenek vagyunk eltérni. Mi mindig szépen hagyjuk, hogy az ellenfél védelme cseréljen, nehogy fáradtak legyenek vagy sietniük kelljen. Persze Bell sérülése megpecsételte az egészet, de előtte sem éreztem, hogy most a falat meg tudnák nyitni neki. Bostonban csak úgy tudsz nyerni, ha extrát teszel le az asztalra, de mi a tudásunk 50%-át sem tudtuk nyújtani. Csak a rakkolós szarság. Pedig még nem is lehetett volna azt mondani Big Benre, hogy pontatlan volt. Persze 20+-nál hozta a szokásos homályt, de bőven elég lett volna 10 yardokkal haladni, de arra sem voltunk képesek.
Nyilván minden más, ha az első félidő végén TD-t szerzünk, talán nagyobb lett volna a hit, de a jó csapatnak van szerencséje és mi nem voltunk azok. Ismét nem lehet elmenni a RZO mellett szó nélkül. Teljesen megérdemelt vereség volt ez egy olyan csapattól, aki nem tud fél yardról megcsinálni egy TD-t a rókalyukban. A másik oldalon TB megcsinálta volna simán a feladatot, mi meg odaállunk FB nélkül, hogy nesze DeWill fussá be. Áh...Haley takaroggy
A D#-t nem tudom annyira hibáztatni. Ezúttal nem volt elég nyomás, márpedig tudta mindenki, hogy ha nem ütik TB-t azt csinál amit akar. Jól megvédték persze, de bőven elég volt neki 2 mp, hogy üres embert találjon. Itt éreztem hatalmas hiányosságokat. Egyrészt ez a zónázás nem működik ilyen QB ellen. Gay teljesen elveszett volt Hogan mellett, de ha más őrizte is hülyét csinált a LB-ek mögötti területen mindenkiből. Amíg a pecc D megütötte az elkapókat a LOS-on, nálunk halálos nyugalommal mehettek 10-15 yardot, hogy megfordulva szabadon kapják el a passzt. Egy olyanra emlékszem, hogy JH odabaszott egyet Hogannak, ki is zökkent a ritmusból. Az hogy Golden nem safety, hanem csak oda teszik eddig is világos volt, de az hogy Mitchell-t így át lehessen baszni, na az teljesen új lenne, ha nem láttam volna idén év elején, hogy mennyire szarul tud játszani.
Egyébként ami miatt mi szopunk állandóan a pecc ellen, hogy nekik pontosan az az erősségük, ami a mi gyengénk, vagyis a zónahatárok tökéletes megjátszására nem tudunk reagálni. Teljesen mindegy, hogy Gronk vagy Hogan ér oda. Egyébként nem gondolom, hogy ezen feltételen játékosok érkezésével lehetne javítani, mert a védekezést kellene jobban alakítani inkább, hiszen alig alig érzek tehetségbeli különbséget a két D között, csak ők tudják, hogy hogyan lehet odatenni némi extrát a szokásos sablonok mellé.
Idei összegzés: azt gondoltam idén bármi összejöhet és tulajdonképpen a liga 3-4. legjobb csapat lett a Steelers, ami azért nem rossz eredmény 3 rookie-val a védelemben Heyward hiányával, Bryant hiányával. (ugyanakkor az is tény, hogy nem lesz olyan év, hogy a 22 kezdőből mindenki rendelkezésre álljon az egész évet tekintve) Vegyes év volt ez, mert voltak remek dolgok, de szörnyűek is ott az év közepén. Bryant kiesésével a legnagyobb esélyesből rögtön visszaléptünk. Sajnos tény ami tény, egy rakás ügyes WR-ből nem lesz NO2. Egy pillanatra megemlékeznék, hogy itt olyan NO2 WR volt, mint Sanders például még néhány éve.
Ami a jövőt illeti: nagyon kell védelemben valaki passrusher, aki egyszer kiváltja JH-t. Dupree nem elveszett pali, de azért megnézném egy jó felkészülés után. ILB-né is Timmons helyett kellene valaki, rá már nem nagyon lehet számítani, de két fiatal gyors ILB elég szépen festene, már ha Shazierhez hasonlót találnánk tehetségben is. Golsonról még mindig nem tudunk semmit, de slot CB kellene továbbra is. Illetve a DL-be se ártana találni valakit, mert az hogy Tuitt az összes snap-nél a pályán van, akárcsak Heyward nem túl egészséges. Cockrell se lesz soha a büdös életben több egy átlagos CB-nél, bár így is több, mint amit várhattunk tőle korábban.
Az O-ba Bell és AB új szerződése prioritás, de nagyon kell Bryant, a fakezű Coates-ot pedig max a spec-ben kívánom látni.
Hogy TE poszton mi lesz, azt nem tudom. JJ szépen fejlődött idén, de Green képességei alapján elit TE. Csak hát ott valami fejben nincsen rendben. Ennyi pénzért pedig de 4 meccset játsszon egy évben, mert az vicc, hogy valaki agyrázkódással kihagy 6 meccset ebben a sportban. Mennyen szanatóriumba akkor és benyelünk dead money-t, de legalább tudjuk, hogy kell TE.
Nem néztem a meccs végét, mert a jóra szerettem volna emlékezni, nem pedig arra, hogy egy baromi jó csapat hülyére ver minket. De ez van...most megnézem a W-E Shrine game-et...hátha látok valami értelmeset 😊
Jó pihenést mindenkinek.
Klaci79
Viszont ha jovore ugy kezditek azz evet ahogy az alapszakasszzt befejeztetek, az ujakkal kiegeszulve akkor felkotheti a csoport a gatyajat
több mint 8 éve
Számomra érthetetlen volt az egész meccs, főképp ami az O-t illeti.És ebben nem Tomlint tartom hibásnak, hanem Haley-t. Tomlin abban hibás, hogy Haley itt dolgozik. Bár az is igaz, hogy nem neki kell elkapni a labdát, de erre meg hoznak egy olyan játékost a 3. körben aki az elkapható labdák 70%-át elejti és az amerikai szaksajtó epésen "felkiált" a twitteren ha elkap egy labdát.
Szóval kezdve az elején, nagyon tetszett a KC ellen, hogy nem kezdtük el tömni Bell-t labdával, hanem kicsit rövid passzokkal igyekeztünk elbizonytalanítani a védőket. Itt ennek nyomát se láttam. Tudták, hogy futni fogunk és futottunk is szépen az ölükbe. Persze nem ment jól a futásblokkolás, nagyon felkészültek belőle, de amikor meg váltottunk jöttek a pontatlan labdák, a droppok vagy egyszerűen kellően agresszív volt a bostoni D. És teszem hozzá pontosan ugyanazt a tempót toltuk egészen végig, amitől úgy látszik képtelenek vagyunk eltérni. Mi mindig szépen hagyjuk, hogy az ellenfél védelme cseréljen, nehogy fáradtak legyenek vagy sietniük kelljen. Persze Bell sérülése megpecsételte az egészet, de előtte sem éreztem, hogy most a falat meg tudnák nyitni neki. Bostonban csak úgy tudsz nyerni, ha extrát teszel le az asztalra, de mi a tudásunk 50%-át sem tudtuk nyújtani. Csak a rakkolós szarság. Pedig még nem is lehetett volna azt mondani Big Benre, hogy pontatlan volt. Persze 20+-nál hozta a szokásos homályt, de bőven elég lett volna 10 yardokkal haladni, de arra sem voltunk képesek.
Nyilván minden más, ha az első félidő végén TD-t szerzünk, talán nagyobb lett volna a hit, de a jó csapatnak van szerencséje és mi nem voltunk azok. Ismét nem lehet elmenni a RZO mellett szó nélkül. Teljesen megérdemelt vereség volt ez egy olyan csapattól, aki nem tud fél yardról megcsinálni egy TD-t a rókalyukban. A másik oldalon TB megcsinálta volna simán a feladatot, mi meg odaállunk FB nélkül, hogy nesze DeWill fussá be. Áh...Haley takaroggy
A D#-t nem tudom annyira hibáztatni. Ezúttal nem volt elég nyomás, márpedig tudta mindenki, hogy ha nem ütik TB-t azt csinál amit akar. Jól megvédték persze, de bőven elég volt neki 2 mp, hogy üres embert találjon. Itt éreztem hatalmas hiányosságokat. Egyrészt ez a zónázás nem működik ilyen QB ellen. Gay teljesen elveszett volt Hogan mellett, de ha más őrizte is hülyét csinált a LB-ek mögötti területen mindenkiből. Amíg a pecc D megütötte az elkapókat a LOS-on, nálunk halálos nyugalommal mehettek 10-15 yardot, hogy megfordulva szabadon kapják el a passzt. Egy olyanra emlékszem, hogy JH odabaszott egyet Hogannak, ki is zökkent a ritmusból. Az hogy Golden nem safety, hanem csak oda teszik eddig is világos volt, de az hogy Mitchell-t így át lehessen baszni, na az teljesen új lenne, ha nem láttam volna idén év elején, hogy mennyire szarul tud játszani.
Egyébként ami miatt mi szopunk állandóan a pecc ellen, hogy nekik pontosan az az erősségük, ami a mi gyengénk, vagyis a zónahatárok tökéletes megjátszására nem tudunk reagálni. Teljesen mindegy, hogy Gronk vagy Hogan ér oda. Egyébként nem gondolom, hogy ezen feltételen játékosok érkezésével lehetne javítani, mert a védekezést kellene jobban alakítani inkább, hiszen alig alig érzek tehetségbeli különbséget a két D között, csak ők tudják, hogy hogyan lehet odatenni némi extrát a szokásos sablonok mellé.
Idei összegzés: azt gondoltam idén bármi összejöhet és tulajdonképpen a liga 3-4. legjobb csapat lett a Steelers, ami azért nem rossz eredmény 3 rookie-val a védelemben Heyward hiányával, Bryant hiányával. (ugyanakkor az is tény, hogy nem lesz olyan év, hogy a 22 kezdőből mindenki rendelkezésre álljon az egész évet tekintve) Vegyes év volt ez, mert voltak remek dolgok, de szörnyűek is ott az év közepén. Bryant kiesésével a legnagyobb esélyesből rögtön visszaléptünk. Sajnos tény ami tény, egy rakás ügyes WR-ből nem lesz NO2. Egy pillanatra megemlékeznék, hogy itt olyan NO2 WR volt, mint Sanders például még néhány éve.
Ami a jövőt illeti: nagyon kell védelemben valaki passrusher, aki egyszer kiváltja JH-t. Dupree nem elveszett pali, de azért megnézném egy jó felkészülés után. ILB-né is Timmons helyett kellene valaki, rá már nem nagyon lehet számítani, de két fiatal gyors ILB elég szépen festene, már ha Shazierhez hasonlót találnánk tehetségben is. Golsonról még mindig nem tudunk semmit, de slot CB kellene továbbra is. Illetve a DL-be se ártana találni valakit, mert az hogy Tuitt az összes snap-nél a pályán van, akárcsak Heyward nem túl egészséges. Cockrell se lesz soha a büdös életben több egy átlagos CB-nél, bár így is több, mint amit várhattunk tőle korábban.
Az O-ba Bell és AB új szerződése prioritás, de nagyon kell Bryant, a fakezű Coates-ot pedig max a spec-ben kívánom látni.
Hogy TE poszton mi lesz, azt nem tudom. JJ szépen fejlődött idén, de Green képességei alapján elit TE. Csak hát ott valami fejben nincsen rendben. Ennyi pénzért pedig de 4 meccset játsszon egy évben, mert az vicc, hogy valaki agyrázkódással kihagy 6 meccset ebben a sportban. Mennyen szanatóriumba akkor és benyelünk dead money-t, de legalább tudjuk, hogy kell TE.
Nem néztem a meccs végét, mert a jóra szerettem volna emlékezni, nem pedig arra, hogy egy baromi jó csapat hülyére ver minket. De ez van...most megnézem a W-E Shrine game-et...hátha látok valami értelmeset 😊
Jó pihenést mindenkinek.
több mint 8 éve
Nyilván nem segített Bell kiesése, de amíg játszott addig is korrektül limitálta a Pets a futást. Ettől függetlenül még lehetett volna keresni valónk ha... Csak tényleg sok volt a ha. (RZ, droppok, fumbli, Hogan ellen sem volt ellenszer.)A Killer B-t kivégezte a másik két B.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Csak ugy mint Green nel is. Hm miert jon el chargers tol. Sorozatos agyraszkodas miatt. Ok miert nem tudott jatszani itt nalunk? Je ugyanez. Szoval remelem a scouting orvosi es egyeb csoportunk nem szalad bele ilyen masodik koros, vagy 20 millas blamaba. Sokba kerultek ezek nekunk.Francokat. Telesco nem akart 2 TE-nek is kezdőfizetést adni, Gates-cel egyszerre járt le, a franchise történetének egyik legnagyobb legendáját tartotta meg inkább, Green pénzéből meg ink a védelmet erősítette (olyan "gyökerek" érkeztek a védelembe mint Casey Hayward vagy Brandon Mebane).
gabistar

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ebben nincs új gabo, BB egY kiba.. zseni. Tomlin meg,..., bírom, de lassan kezd elég lenni nekem, hogy kimerül "motivátor" funkcióban (durván sarkítva). ...
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Nekem komoly csalódás volt a Steelers a labda mindkét oldalán, egyáltalán nem éreztem azt a meccs folyamán, hogy lenne reális esélyük nyerni. Tavaly a Broncos ellen az ezer sérülés ellenére egy sokkal élesebb csapat futott ki a pályára, itt most az volt az ember érzése, hogy már az öltözőben eldőlt az egész. Nyilván ezen nem segített Bell kiesése, valamint a diszkréten megfújt hazai pálya, de pl Bell sérülése előtt is volt két nulla pontos drive (az első 3&outnál 3&1-re mi a faszom volt a 4-5. számú WR-nek dobott 40 yardos passz). Billybá sztem rommá verte Tomlint, azt csináltak amit akartak (mondjuk ez is védhető azzal, hogy dőlt a terv Bell kiesésével), csak nem véletlen az eddigi egymás elleni mérleg. Szóval én szoros meccset vártam, és sajna nem azt kaptam, de ettől még egy erős alapokra épülő fiatal csapat van itt (főleg D oldalon fiatal), kíváncsi vagyok milyen kontraktusok kerülnek Bell és Brown elé az offseasonban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nekem az jutott eszembe, hogy ki lehet kapni a Rókalyukban, de ne így már, na ... És O koordinátort is húzni kéne...
több mint 8 éve
1. Olb kell nagyon.Sztem a hajo ott ment el fejben h nem tudtuk fel yardrol megcsinalni a 1st&goalt. A D-t pedig azzal roppantottak ossze mentalisan hogy a 3rd downokat futoszalagon csinaltak meg. Ez van. Rohadt kivancsi vagyok hogy innen meg epitkezni tudunk, vagy bomlunk, szeretnem azt gondolni hogy elobbi!Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕Asszem tomlin nyilatkozata, hogy jol felterkepeztuk azokat az ah okat, most inkabb csak visszafele igaz. Mert semmit sem latok abbol, amit mondott. Es ezt 1.5 napig plusz egy hetig csinaltak. Az eleg keves.
The terrible towel
Persze a trukkos jatekot is benyeltuk (asszem akkor tort el a mecses, meg a robert golden td n amikor csak setalt kozepen egy ev elejen meg kezdo safety lol), a fumbet se mi szereztuk meg, amikor a mi kezunkben volt.
De a trukkos jatekig legalabb volt eletjel. Utana viszont agyondominaltak minket ahogy varhato volt. Es gaz hogy ok tudtak valtoztatni, mi meg semmit. Marmint nekik nem nagyon kellett. De egy het alatt es rank szabni a jatekokat. Stb.
gabistar
The terrible towel
2. WR kell nagyon. Itt kell egy draftrol. Bryant lutri lesz. Coates most nem tudom hogy meggyogyult e mar, de meg mindig nem a kettos ujjtores elotti onmaga volt. Szoval kell a biztositek. Es kell hogy ok haroman felnojenek AB melle.
3. A tobbi wr nek fel kell szintugy noniuk a feladathoz. A jo szintre es a megbizhato elkapo szintre. Mind rogers, mind hamilton. Nem tudom hogy dhb marad e, nem tudom wheaton marad e.
4. Ez csak opcio, de vissza kellene hozni a 3 qb rendszert. Egy veteran game manager tapasztalt es egy fiatal feltorekvo qb versenyzese 2. 3. helyert.
5. Nem tudom mi a sorsa Green nek. De ez nem allapot. www.spotrac.com/nfl/pittsburgh-steelers/ladarius-green-9926/ Az hogy jovore kapjon 5 m et es ne tudjon jatszani kicsit sok lenne.
Szoval emberi szemmel is nezve, ha ez az egesz veszelyes volt mar korabban az egeszssegere, akkor lehet abbahagyja. Vagy abba kene hogy hagyja.
Ha elmegy Green. Akkor el tudok kepzelni egy TEt a drafton 2. 3. korben. Ha marad bennt valaki. Aki instant impact jatekos lehetne, mint miller. Mert ma pl ez is hianyzott. JJ sehol sem volt. Es kettos TE felallas vagy hasonlo. Vagy ami miatt ide hoztak JJ nyakara Greent. Szubjektiv velemeny.
6. Kesei koros qb draft, aki BB helyet atveszi nyugdijba vonulasa utan. Na jo nem, hanem 2. 3. szamunak.
Ol sor jol nez ki.
K ok.
P ok.
Ls ok, ha meg marad.
Def oldalon. Huh. A mai meccs alapjan tul sok minden kellene. Pl jo eddzoi hivasok, vagy jo jatekosok a jo hivasokhoz. Nem is ertem miert nem tortent jammeles. Valtoztatas a vedo oldalon. Van egy talan vissza tero slot cbnk. Egy jol beegett zone def semank. O mar megint itt vagyunk. Bocsi.
CB sor. Artie burns talan bevalik elso szamu cb nek jovore kevesebb hibaval. Ertem ezalatt, hogy jol jatszott, de parszor jol be burns oltek ot is par trukkos jatekkal. Rookie mistake persze. Szoval jovore jobb lesz. Cockrell 2. szamu iden jo volt cb nek (ev meglepetese nekem).
Ma azonban egyik cb jateka sem tetszett. De talan mivel jon vissza golson es ha bevalik es ha jo lesz.. akkor itt jol megvagyunk?
Nem hinnem hogy teljesen jol, de a pass rush hianya volt ma a legnagyobb hiany (meg a zona, es no jammales stb). Szoval W. gay mar nem fiatal. Es nem tudni meddig tud jatszani kezdo szinten, mivel 32 eves. 10 eve van a ligaban. Iden jol jatszott, remelem meg igy is fog sokaig.
De azert bemozgattak ot is valamiert, es at adta a nr1 cb kezdo helyet, az elso koros fiatalnak burnsnek
(ez kb normalis eljaras egy bevalt elso koros eseteben).
Igy lesz ez majd nem sokara, valoszinuleg ha egyben tud maradni golsonnal is. Hogy beepul majd egyre tobbet es tobbet slot cb nek es atveszi gay helyet, ha kierdemli. De cb amugy is mindig kell a sok wr es felallasok miatt. Ugyhogy a az elso korben valasztott 8. helyen justin gilbert remelem ugyanigy beepul a rendszerunkbe es nemcsak mint visszahordo, hanem mint ertekes cb is. Mert azert nem sok elso koros cbnk van. Sot nem sok korai koros cbk van most aki bevetheto. Egy burns. Egy ir. Es egy tradelt gilbert, akinek nyilvan uj meg a rendszer ha jol tudom. Szoval talan itt megvagyunk.
A nyomas hianya mind az olb mind a dl lelken szarad. Szoval kell dl ember? Heyward tuit hargrave kezdok neve jol hangzik es meg waltone is. Szoval nem hinnem, hogy hozunk max rotacioba embert. De az is fontos lancszem. Hogy ne legyenek faradtak a meccs vegen. Bar inkabb szerintem vegig nyomjak, ameddig csak birjak. Vagy a szokasos 2 dl nel ott van cserenek meg hargrave, walton, mccullers. Bar a hegy inkabb nincs is ott. De jo csere talan.
Fs SS ma szinten nem hozta meg az elfogadhato szintet. Davis mivel rookie igy ertheto, mitchellel viszont kemenyebb leszek. Egy free safetyt egy ismeretlen wr siman lefutott mar nem eloszor. Vagy meg a hires paros golden ft mitchell eseteben hajmereszto td ket engedtek. De azt inkabb betudtam annak, hogy golden volt boven nem kezdo jatekos szint. De viszon mitchell elso eveben itt is boven jatszott rosszul. Tudom, mivel utana bevalottak hogy serult volt. Tavalyi szezonban mar jobb is volt. Aztan viszont iden is kezdte golden nel ugyanezt, ala ma is golden sima td. Mindegy nekem egy fst ne fusson le egy hatodik szamu elkapo.
Vagy joparszor kerult mogenk iden szabad elkapo, anelkul hogy lereagaltuk volna jol stb. Nekem ugy tunik kicsit kezd lassu lenni fs nek. Es lehet jobb SS posztra mint FS nek. Mert 8 eve jatszik. Nem azt mondom hogy ez jo otlet lenne nalunk, csak azt, hogy a ligaban egyre tobb az alacsony gyors elkapo is. A magas es gyors elkapok mellett. O meg mar nem tunik olyan gyorsnak. De lehet csak en latom igy, bar ha jol tudom olvastam arrol, lehet bemozgatjak ot ss nek es mas lesz fs akkor meg golden vagy davis rol beszeltek ev elejen. Mindegy jo lenne egy gyors es jo fs. Lesz e? Nem hinnem.
SS gyorsan meglesz. Mert mar meg van davis szemelyeben. Eles a contraszt kozte es az elodje altal kepviselt jatekszint kozott golden vs davis.
Oh az lb sor. Az orokos steelers kedvenc reszleg. A jopar eve huzodo, J harrison, lamarr woodley potlasa meg a mai napig tart. Hiaba ment JH cincybe, hiaba konyorogtuk vissza, hiaba igazoltuk le jason worldsot. Meg mindig ott tartunk, hogy ezek szoba jovo kerdesek. De legalabb ugy nez ki iden egyet kipipalhatunk. Es letudhatunk valahara. OLB Dupree ugy latszik jo lesz woodley oldalan. De mivel mar nem is tudom hanyadik korai koros pickunket aldoztuk erre, meg mindig ott tartunk, hogy james harrison a vedelem egyik legjobb lb je stb.
Es megint csak ot kell potolni egy korai koros pickkel dupree masik oldalara OLB. Mint irtam korabban. Kozepen ILB timmons es ILB saci es a csereik szerintem jok. Timmons kezd kicsit az idosebb kategoriaba esni nemsokara. Bar a sebessege meg nem mutatta ezt. Es ha JH eletkorabol indululnk ki, ami 38 akkor meg lehet benne foci. Saci fiatal tapasztalt kezdo. Szoval ez gyors es konnyu. Ha meg eszembe jut valami kicsit lehet finomitom. Addig is jok legyetek.
PS: ez az iras nem tukrozi kinek jar le a szerzodese stb. Csak a meccs utan irtam hirtelen.
A sokk es a meccs utani dolgok miatt majd ezt ujra megosztom az uborka szezonba erve, amikor kevesebb hir lesz. Mert most kevesebb ember olvas. Nezzetek majd el nekem.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Grat nektek a szezonhoz, sajnáltam, hogy Bell nem tudta tovább tolni, mondjuk szerintem a körülményekhez képest egész jól limitáltuk 😊 Jövőre remélhetőleg Bell-lel, Gronkkal, Bryanttel játszunk egymás ellen végre 😊Igy sem volt sok eselyunk, nem kene meg a kituno cb sorunkhoz gronk is. lol. 😀 De azert koszi.
Wyatt
több mint 8 éve
Hat nem tudom. Mert sok minden kellene. Tisztara mint a piacon. Pl a def a jocskan lebogott. Ez mind jatektervezes, mind jatekosanyag miatt is. Nem ertem miert csak ok tudtak jammelni, ab ugy utkozni, hogy nem hogy route ot nem futott, hanem a foldon fekudt.Sztem a hajo ott ment el fejben h nem tudtuk fel yardrol megcsinalni a 1st&goalt. A D-t pedig azzal roppantottak ossze mentalisan hogy a 3rd downokat futoszalagon csinaltak meg. Ez van. Rohadt kivancsi vagyok hogy innen meg epitkezni tudunk, vagy bomlunk, szeretnem azt gondolni hogy elobbi!Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕Asszem tomlin nyilatkozata, hogy jol felterkepeztuk azokat az ah okat, most inkabb csak visszafele igaz. Mert semmit sem latok abbol, amit mondott. Es ezt 1.5 napig plusz egy hetig csinaltak. Az eleg keves.
The terrible towel
Persze a trukkos jatekot is benyeltuk (asszem akkor tort el a mecses, meg a robert golden td n amikor csak setalt kozepen egy ev elejen meg kezdo safety lol), a fumbet se mi szereztuk meg, amikor a mi kezunkben volt.
De a trukkos jatekig legalabb volt eletjel. Utana viszont agyondominaltak minket ahogy varhato volt. Es gaz hogy ok tudtak valtoztatni, mi meg semmit. Marmint nekik nem nagyon kellett. De egy het alatt es rank szabni a jatekokat. Stb.
gabistar
The terrible towel
Brady szanaszet szed minden vedelmet nyomas nelkul, kb mint minden qb de o meg jobban. A nyomas alatt nem csak a blitzet ertem. Hanem azt hogy az embereink oda tudjanak erni hozza. Meg kene nezni majd a szamait. Hany siettetes, hany sack, hany... volt mert en nem tul sokra emlekszem. Enelkul meg o olyan mint egy killer machine.
Akkor lehetne zavarba hozni, ha konstans nyomas van rajta, 4 dl emberrel giants nal volt, meg a houston nal is volt erre pelda blitz nelkul es vele is. Anelkul csak al, mint ben es jo qb leven siman jott a passz tiz yardra pl edelman nak. Nem teptem a hajam, de azert fel tettem magamnak a kerdest hogy allhat tok uresen a tiz yardnal a legfontosabb celpontjuk. Ja zonazas. Ja brady is tudta. Ja edelman is tudta. Ja csak mi nem.
A masik trukkjuket is jol kihasznaltak, az oldalvonalhoz a zona szelehez valo dobas, ott allt a jatekos uresen, mig mi mentunk akkor persze 3 an egy emberre. Ismet zona. Golden Td allok kozepen mellettem egy NE elkapo lehet az en emberem, lehet nem. Mit csinaljak. A ugysem erek oda, mit erolkodjek TD.
Ok tudnak trukkos jatekkal beszivatni minket, mi meg meg felkeszulni sem tudtunk semmi eredmenyessel ellenuk ez a katasztrofa. Tovabb nem is sorolom. A zonazas nem jo tb ellen. A blitz sem. De az hogy hagyjuk hagy verjen agyon az foleg nem. Valtoztatni kene valamit. Ah nem mar. Olyan jol ki lett talalva. Mar ugy sem tudunk. Regebben felidoben, akar egy egesz tamado, vagy vedekezo semat at tudtak az eddzok varialni nalunk tortent ilyen?
En nem lattam. Mindegy szep volt fiuk. Marmint nem a meccs. Az eddigi munka ev kozben.
több mint 8 éve
Grat nektek a szezonhoz, sajnáltam, hogy Bell nem tudta tovább tolni, mondjuk szerintem a körülményekhez képest egész jól limitáltuk 😊 Jövőre remélhetőleg Bell-lel, Gronkkal, Bryanttel játszunk egymás ellen végre 😊

több mint 8 éve
ps: Koszonjuk a szezont. Azt sem gondoltam volna, hogy bejutunk a rajatszasba ennyi wr serules es sorozatban 4x kikapott meccs utan. Aztan meg abban sem voltam biztos, hogy a finst le tudjuk gyozni. Es meg egy hetig nezhetjuk oket jatszani. Utana a kc ellen tudtam idegenben barmi lehet. De dominaltunk, bar az eredmeny lehetett volna mas is. Es ott mar megmutatkozott, hogy az off docogos. 0 td. Es tobb int utotte fel a fejet a meccseket. Az utan meg oszinten csodanak tartottam volna, hogy ha a patset iden elverjuk. Nagyon jo defuk, meg az o juk is. Es elso szamu kiemeltek. Hiaba ez van. Es ezt ki is hoztak a palyara. Mi meg nem tudtuk lereagalni, azt amit ok nagyon jol kitalaltak ellenunk. Ha nincs ab, ha nincs bell, akkor a killer bee iden a wr es egyeb dolgok miatt bice boca csapat lesz/lett. Es ezen most dewill sem tudott valtoztatni. Jobbak voltak. Es sokkal. Talan majd ha brady nyugdijas lesz es viszi magaval bb et is, akkor talan el tudjuk egyszer majd verni oket. Vagy nem. Lol.
több mint 8 éve
Sztem a hajo ott ment el fejben h nem tudtuk fel yardrol megcsinalni a 1st&goalt. A D-t pedig azzal roppantottak ossze mentalisan hogy a 3rd downokat futoszalagon csinaltak meg. Ez van. Rohadt kivancsi vagyok hogy innen meg epitkezni tudunk, vagy bomlunk, szeretnem azt gondolni hogy elobbi!Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕Asszem tomlin nyilatkozata, hogy jol felterkepeztuk azokat az ah okat, most inkabb csak visszafele igaz. Mert semmit sem latok abbol, amit mondott. Es ezt 1.5 napig plusz egy hetig csinaltak. Az eleg keves.
The terrible towel
gabistar
több mint 8 éve
Először is: nyert a jobb csapat.Nagyon csúnyán elvertek minket, ettől függetlenül ez egy szép szezon volt, megint sikerült előre lépni, már nem vagyunk messze attól, hogy tényleg megcsináljuk. Persze ez most furán hangozhat egy ilyen vereség után.
A meccsre áttérve:
Bell sérülése után egyértelmű volt, hogy csoda kéne. Ehhez jön a dropolt TD, a kilépett TD, a fél yardról elbaszott támadásunk (na itt különösen hiányzott Bell), a kihagyott XP és még biztosan lehetne sorolni. Ráadásul az egész stratégiánk borult Bell kiesésével, ezt nem tudtuk túlélni, viszont ha ezt nem tudod megoldani, nem is érdemelsz SB-t. Ez van. Egyszerűen nem volt valid 2. elkapónk. Hamilton, DHB, Coates hasznos kiegészítő, de nem 2. WR. Rogers egész jó slot WR, de ugye ő is belehibázott a fumblival. Ez így kevés. Bell kiesett, DeWill-lel nem működött a futás, 2. WR nélkül pedig csak szenvedtünk az egész meccsen. Nagyjából ennyi a sztori.
A védelem is gyengus volt, de nagyon sajnáltam őket, teljesen kiszolgáltatta az Offense. A Pats első 2 drive-jából 3 pontot szerzett. Mi nullát. Pedig előnyépítéssel ennél azért jobb képet is festhetett volna a D. De mondhatnám a 2. félidőt is. Egyenlítésért kezdtünk, de semmi. Aztán jött a turnover után a short field. Szóval semmi segítséget nem kapott a D. Egyszerűen az O nem tudta megcsinálni a kulcsdrive-okat, a D így fokozatosan elfáradt és feladta a küzdelmet.
Jövő:
Az O-ba kell Number 2 WR. De nagyon. Remélni lehet Bryant visszatérését, óriásit lendítene az O-n, de erre építeni és ebben bízni nem lenne kifizetődő. Egy valid No. 2 WR óriásit dobna rajtunk, Bryant pedig különösen, mert egészen gyilkos adottságokkal rendelkezik. Azt azért megint megjegyzem, hogy bár nem fogják elküldeni, de Haley továbbra is gyenge láncszem. Mit talált ki erre a meccsre? A Pats húzott flea flickert, voltak láthatóan jól megtervezett playek, nálunk semmi. Csak a sematikus sablonos hívások. Egyszerűen semmi újat nem láttunk és semmit nem tudott kitalálni Bell kiesésére sem. A védelemnél kell egy OLB Harrison helyére és lassan el kell gondolkodni egy ILB-n Timmons helyére, ehhez kell még a fiatalok fejlődése és meg is vagyunk, plusz ugye jövőre újra megpróbálja Golson és újra lesz Heyward. Nem rossz ez így, tényleg csak néhány apró puzzledarab (WR, OLB, ILB, sérültek visszatérése és a fiatalok fejlődése) hiányzik csak.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕Asszem tomlin nyilatkozata, hogy jol felterkepeztuk azokat az ah okat, most inkabb csak visszafele igaz. Mert semmit sem latok abbol, amit mondott. Es ezt 1.5 napig plusz egy hetig csinaltak. Az eleg keves.
The terrible towel
Amugy meg mar mas is megmutatta, hogy hogy lehet megverni minket. Vagy mennyit erunk bell, meg brown nelkul. Sajnos most nem ki vettek a jatekbol bellt. Hanem nem jatszott. De nem hiszem hogy sokat futott volna az elejen. Ab mellett meg nincs senki. Es sem rogers sem hamilton sem coates sem dhb nevet most egy jo darabig hala istennek nem kell hallanom. Nem azert mert nem jok. Csak mert nem tudtak azt tenni, amire valok. Egy hogen vagy ki agyondominal minket nalunk meg vannak elkapasok. De nem elegek. Lol. Ja es persze a fumble. Na ezert kell korai koros WR es vegre jo. Es most meg jobban azt mondom 2 jo elkapo TE is a rosteren. Egynek jo jj. Meg kell egy gronk nekunk is. Lol. Ab edelman. Az mar ugy is meglenne. 😀
Az orvosi stabunkak mar kb itt a masodik koros cb valasztasanal elmehetett a villany az elemzes olvasasakor. WEAKNESSES Might be considered too small to play outside in the NFL. Three of his four touchdowns allowed came against receivers 6-foot-4 or taller. Smallish frame combined with aggressive tackling could lead to durability concerns
Csak ugy mint Green nel is. Hm miert jon el chargers tol. Sorozatos agyraszkodas miatt. Ok miert nem tudott jatszani itt nalunk? Je ugyanez. Szoval remelem a scouting orvosi es egyeb csoportunk nem szalad bele ilyen masodik koros, vagy 20 millas blamaba. Sokba kerultek ezek nekunk.
Es a lelkesito szoveg is inkabb az marad tomlintol mint igazi munkanak. Ab is tudta lehet, hogy ott mar talan vege a korhintanak. Es azert is tette fel. Lol. Ha visszanezi a rekordunkat NE ellen (ami akkor persze meg nem tartalmazta a jovo heti meccs eredmenyet, mert akkor igazan konnyu lett volna.... de www.footballdb.com/teams/nfl/pittsburgh-steelers/teamvsteam?opp=19 ) nem kell nagy eszunek lenni ehhez. Vagy hogy a jo def juk ellen megint valszeg szenved majd az o. Es a NE mindig leveszi a legjobb egy ketto fegyveredet. Es hat erre nem keszultunk fel. Vagy nem volt meg az emberanyag. Lol.
A harminc pont is megvan barmelyik heten felteve a def nek. Ahogy az off nyilatkozta. Csak nem a jo oldalon. Lol.
több mint 8 éve
Nekem meg a masik legnagyobb buntetes amit kiosztott a steelers. Az az, ahogy jol megbuntettuk Blountot. Aki most masodik super bowljara megy. Szegeny biztos sir, hogy nem tudott beilleszkedni a steelersbe, vagy hogy bell lel spangaztak. Es jol megbuntettuk mert rossz hatassal volt bellre, meg a csapatra. Es tudom, igy is volt. Valoszinuleg. De most biztos azon rohog, hogy elete legjobb hibaja volt, amit akkor csinalt. Es most ezt enekli... www.youtube.com/watch?v=WFWkm8F9G-w
több mint 8 éve
Csak a jol megszokott teritett betli a Foxborough-ban a labda mind2 oldalan... Bredi azt csinal ellenunk amit akar, akkora pudingok vagyunk hogy szanalmas. Azert szep sezlony volt osszessegeben! Talan jovore csak 10ponttal basz meg minket a Pats, remenykedjunk ebben... 😕
több mint 8 éve
rohadtul nem a TE hiányzik, hanem egy valid Number 2 WR és Bell. Csak Rogers van slotban, nincs 2. WR-ünk ez jön ki a meccsen.Egyetértek. Lehetőleg nem AB testfelépítésű elkapó kellene, hanem egy magas redzone célpont. Ahogy szezon előtt is említettem, nincs magas célpontunk akit a beszűkült pályán lehetne keresni.
Soldados
Coates meg borzalmas sajnos.
több mint 8 éve
Az influenza járvány margójára:Talan meg a tuzriadira is jo lol.
Nem mondjuk, hogy igaz, de..... 😀
Tényleg csak egy jó poén, no offense 😀
polamalu
több mint 8 éve
mostmar beteszem, asszem felrobbant a hid, lol... Ahogy az elozo videomban volt. www.footballdb.com/teams/nfl/pittsburgh-steelers/teamvsteam?opp=19
több mint 8 éve
rohadtul nem a TE hiányzik, hanem egy valid Number 2 WR és Bell. Csak Rogers van slotban, nincs 2. WR-ünk ez jön ki a meccsen.Te jatszhato wr kent is. Ahogy gronk is. Es a wr t mar kb ev eleje ota en mondom, hogy kell. Szoval nem kell meggyoznod azzal sem. lol. Ti mondtatok van jo sok wr nem kell vs en big ben mar lenyilatkozta hogy szerinte kell nr 2 wr szoval nem en voltam okos. Csak figyeltem mit mond. Lol. Mindegy ez a pecc mindig tudja hogy szivasson meg minket, mi meg kb sose. Ez a gaz. Mikor nyertunk ellenuk po ban? Volt ilyen a bb es tom brady era alatt nem emlekszem ra. Akkor lettunk sbk amikor ok nem voltak bent vagy mas kiverte oket. Orok mumus. Lol. Az indi colts volt igy vele. De ok legalabb a vegen csak megleptek a szinte lehetetlennek tunot. Mi meg csak mindig almodozunk. Hajnali haromkor nathasan a hidegben a hotel elott. lol. Es igen klaci. Nem ertem miert nem lehet oket leutkozni, minek adjuk tudtara bradynek ki hol all. Tudom hogy a gyors elkapoknal sajnos kell, de mig ok brownt foldre tepertek 5 yardon belul mi hatramegyunk es csodalkozunk..
Soldados
több mint 8 éve
és még sok más sincs sajnos....ez a pecc sokkal érettebb csapat...a zónát meg mit játszunk dugja fel magának Butler...azért szép idén volt...
több mint 8 éve
rohadtul nem a TE hiányzik, hanem egy valid Number 2 WR és Bell. Csak Rogers van slotban, nincs 2. WR-ünk ez jön ki a meccsen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ha green nem tud soha tobbet jatszani akkor mar kidobtunk kb. Vagy ha annyit jatszik mint iden. Es a draft meg nem 20 m. Ilyet nem mondtam. Csak hogy akar egy fa is johet Te olcson. Ennyi. Nem 20 m. Csak mint TE. Nem tudom mi a szerzodese Green nek, de ha nem jatszik meglatjuk potoljak e. En szerintem igen. Es olcson draft. 2. 3. kor. Attol fuggoen. Mert wr unk van eleg. Csak meg nem eleg jok (fiatalok tapasztalat, hianya). De Te elkapo van egy. JJ. Szoval Olb wr te sorrenden nem lepodnek meg vagy akar olb te wr sorrenden sem. De nem kell meggyozni. Mert tevedhetek. De a wr jeinkkel is bejott amit mondtam egesz evben. Mindegy. Nem ez a lenyeg.egyrészt 20 millát nem dobunk ki 1 év után, 2 Jesse teljesen potens pótló ember.TE nem kell, teljesen megbízható JJ. Number 2 WR viszont nagyon kell.Szoval most nem orulnel Greennek? Meg ha igy volna minek hoztak ide ot 20 m ert ev elejen amikor mar megvoltunk? Csak kerdes. Csak azert mert azt hiszem david johnson is droppolt mar ma. Es ha van ket TE d aki tud elkapni is, akkor a playbook is mas. Nem?
Soldados
gabistar
Soldados