Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Érdekes fejtegetésre leltem a draft kapcsán:Jaja, Billings kedvenc nekem is...T.J. Green komoly reach ahogy írod, egy elpazarolt második körnek gondolnám. Szinte biztos, hogy DeCastrot megtartjuk, hosszabbítunk. Az nem kizárt, hogy hozunk OL-t, de ha már hozunk, akkor sokkal inkább olyat gondolnék aki flexibilis(ebb), vagy olyat, aki steal. Westermann szerintem egyik sem. Egyébként a puntert simán hoznám Én is, ez nem kérdés, de a 2-3. kör miatt nem tetszene a dolog, akkor inkább odaadnám valamelyik picket egy második körös feltrade-ért, majd a harmadikban vissza, ott hoznék mondjuk SS-t....aztán a negyedikben/ötödikben (a vissza trade után) mondjuk egy OL-t.....stratégia fiam, stratégiaaaa... 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Első kör: Billing, eddig semmi érdekes
Második kör: T.J. Green DB a Clemsonról. Nem rossz játékos, kifejezetten jó méretekkel, de a 2. körben komoly reach lenne. Ennek ellenére tetszetős a srác. Magasságához képest elég gyors, hosszú karokkal és WR múlttal.
3. Westerman OG, ezt alá is írnám. DeCastro utolsó éve jön a szerződéséből, egyelőre nem is hallottam semmit a hosszabbításáról, pedig jó lenne még idén meglépni
4. Miles Killebrew SS, jöhet
6. Tom Hackett P Utah...a class legjobb puntere...és látjuk milyen fontos szerepe van egy punternek a játék alakításában...
7. Keith Marshall RB és Roger Lewis WR lenne a 7. kör. Előbbi vagy lyuk vagy fa...utóbbi meglepő lenne ha a 7. körig csúszna, de ha hozzánk csúszik bár lenne.
Nekem tetszene egy ilyen forgatókönyv. Győzzetek meg ha nem jó...😊
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Érdekes fejtegetésre leltem a draft kapcsán:Első kör: Billing, eddig semmi érdekes
Második kör: T.J. Green DB a Clemsonról. Nem rossz játékos, kifejezetten jó méretekkel, de a 2. körben komoly reach lenne. Ennek ellenére tetszetős a srác. Magasságához képest elég gyors, hosszú karokkal és WR múlttal.
3. Westerman OG, ezt alá is írnám. DeCastro utolsó éve jön a szerződéséből, egyelőre nem is hallottam semmit a hosszabbításáról, pedig jó lenne még idén meglépni
4. Miles Killebrew SS, jöhet
6. Tom Hackett P Utah...a class legjobb puntere...és látjuk milyen fontos szerepe van egy punternek a játék alakításában...
7. Keith Marshall RB és Roger Lewis WR lenne a 7. kör. Előbbi vagy lyuk vagy fa...utóbbi meglepő lenne ha a 7. körig csúszna, de ha hozzánk csúszik bár lenne.
Nekem tetszene egy ilyen forgatókönyv. Győzzetek meg ha nem jó...😊
több mint 8 éve
Ott a pont. 😉13-0 és megvan az első kiemelés? 😀nagyon maximum 3M-et, de inkább 2-höz közel adnék Hoyernek, többért nem érné meg, a második cicák elleni meccsen őt kell játszatni, és nem annyira baj, ha búrkifli szokásos gyökér formáját hozzaEl sem tudok képzelni olyan forgatókönyvet amelyben egy egészséges, vagy kicsit sérült Big Ben ne játszana a Bengals ellen.
zzz888
kittli
Klaci79
Nem mertem nagyot álmodni. 😀
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
13-0 és megvan az első kiemelés? 😀nagyon maximum 3M-et, de inkább 2-höz közel adnék Hoyernek, többért nem érné meg, a második cicák elleni meccsen őt kell játszatni, és nem annyira baj, ha búrkifli szokásos gyökér formáját hozzaEl sem tudok képzelni olyan forgatókönyvet amelyben egy egészséges, vagy kicsit sérült Big Ben ne játszana a Bengals ellen.
zzz888
kittli
több mint 8 éve
lemaradt egy: 😀nagyon maximum 3M-et, de inkább 2-höz közel adnék Hoyernek, többért nem érné meg, a második cicák elleni meccsen őt kell játszatni, és nem annyira baj, ha búrkifli szokásos gyökér formáját hozzaEl sem tudok képzelni olyan forgatókönyvet amelyben egy egészséges, vagy kicsit sérült Big Ben ne játszana a Bengals ellen.
zzz888
kittli
szóval ennyire kell komolyan venni amit írtam...
több mint 8 éve
nagyon maximum 3M-et, de inkább 2-höz közel adnék Hoyernek, többért nem érné meg, a második cicák elleni meccsen őt kell játszatni, és nem annyira baj, ha búrkifli szokásos gyökér formáját hozzaEl sem tudok képzelni olyan forgatókönyvet amelyben egy egészséges, vagy kicsit sérült Big Ben ne játszana a Bengals ellen.
zzz888
több mint 8 éve
nagyon maximum 3M-et, de inkább 2-höz közel adnék Hoyernek, többért nem érné meg, a második cicák elleni meccsen őt kell játszatni, és nem annyira baj, ha búrkifli szokásos gyökér formáját hozza
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Állítólag Hoyer után érdeklődünk! Sztem jobb opció mint Jones...de akkor mi van Gradoval-cut?L. Jones 3. számú QB lesz jövőre is azt hiszem és ezt azt gondolom az FO sem gondolja másként. Gradkovsky helyett keresünk és 2. számút. Válla sérült meg tavaly, 35 környékén van (ha nem felette), lejárt a szerződése...Hoyer kapcsán az a kérdés, hogy a fejében helyrerakta-e, hogy igazából ő egy faintos backup QB lehet az NFL-ben, illetve . Ha igen, akkor itt van a legjobb helye, ha nem, akkor nem.
steelwolf
több mint 8 éve
Állítólag Hoyer után érdeklődünk! Sztem jobb opció mint Jones...de akkor mi van Gradoval-cut?
több mint 8 éve
a mi korner válogatási kritériumainknál elsődeleges az egyetemi meccs tapasztalat, nem akarunk oneyearwondert húzni, ebben a hasonítási rendszerben egyedül VillámDzsekó három felel meg a többiek mind húsz meccs alattiak. Ezér veszik fixre, - ha CB lesz első körben, - TUTTI, akkor őt visszük, ezen kívül negyedikben is biztosra lehet venni a CB választást Young/J.Jones/White/C.Jones quartett valamelyike, Ha engem kérdel - Tavon Young a Templomosoktól.mockdraftgameAhogy olvasgatom a híreket erre a pickre IRL iselég nagy esély van. Tomlin is reggelizgetett a sráccal meg a komplett FO is igencsak bele van buzulva (állítólag). Mennyire illene ő hozzátok (hasonlítva a korábbi CB-itekhez méretben és stílusban)?
az arcom elől behúzta a bengals Bilingzet, mekenzit én nem szeretem, így
1 25 Pittsburgh Steelers William Jackson, CB (Houston)
sutianap
Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Kwiatkowski biztos nem csúszik le 7. kör végéig..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Ahogy olvasgatom a híreket erre a pickre IRL iselég nagy esély van. Tomlin is reggelizgetett a sráccal meg a komplett FO is igencsak bele van buzulva (állítólag). Mennyire illene ő hozzátok (hasonlítva a korábbi CB-itekhez méretben és stílusban)?A magassága, a gyorsasága, valamint a "mi jön most?"-előrejelzője miatt ígéretes kezdő bal cornernek (főleg, hogy a korábbi két kezdő (A. Blake, C. Allen) már nincs (B. Boykin is elment), D. Grant és S. Golson pedig nem kezdő CB-k, de zónában nem működik, oda az olyan "alulméretezett" CB-k kellenek, mint Golson. Illik hozzánk, sztem jobban, mint R. Cockrell, aztán majd meglátjuk, hogy él-e a bizalommal. 😊
Bazzani
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Süti, az másfél hónapja összerakott mokk vót, ergo elavult (ezévót hülyeség Vannett), nosza itt egy újabb:Kivjatovski faszagyerek, meg úgy negyediktől teccetős is, de Thomsonnak nagyon erősnek érzem az első karikát, s még Dzsihadnak is a kettest. Nick Vanettet meg feleslegesnek - egyenesen tud futni, max egy curl, ha éppen meg tudja csinálni, blokk nemlétezik nála.nem is írtál mókot csak Fa-lista vezetgetés mén, tessék dógozni! 😉Idézem magamat régebbről előbbre (és a lokális .xls játékban is tippeltem egy CB-t, de "nem nyert"):
sutianap
"1. kör Darian Thompson / SS / BoiseAlter Egó
2. kör Jihad Ward / DE / Illinois
3. kör Nick Vannett / TE / OSU
4. kör Jonathan Jones / CB / Auburn
7. kör Alex Lewis / OT / Nebraska
7. kör Morgan Burns / CB / Kansas State
7. kör Nick Kwiatkoski / ILB / West Virginia"
Alter Egó
szóval tessék még dógozni rajt
sutianap
1. DT A'Shawn Robinson, Alabama / CB William Jackson III, Houston
2. CB Artie Burns, Miami / OLB Shilique Calhoun, Michigan St.
3. DT Vincent Valentine, Nebraska / S Miles Killerbrew, Southern Utah
4. CB Jonathan Jones, Auburn
6. OT Alex Lewis, Nebraska
7. CB Morgan Burns, Kansas State
7. ILB Nick Kwiatowski, West Virginia
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
mockdraftgameAhogy olvasgatom a híreket erre a pickre IRL iselég nagy esély van. Tomlin is reggelizgetett a sráccal meg a komplett FO is igencsak bele van buzulva (állítólag). Mennyire illene ő hozzátok (hasonlítva a korábbi CB-itekhez méretben és stílusban)?
az arcom elől behúzta a bengals Bilingzet, mekenzit én nem szeretem, így
1 25 Pittsburgh Steelers William Jackson, CB (Houston)
sutianap
több mint 8 éve
Kaboly tömören összefoglalja a needeket:😀😀😀
Mark Kaboly @MarkKaboly_Trib 1m1 minute ago Pennsylvania, USA
Steelers 1st round pick: CB
Steelers 2nd round pick: CB
Steelers 3rd round pick: CB
Steelers 4th round pick: CB
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
mindennel egyetértek...kivétel talán, hogy Ward-nál a 2. kört nem érzem annyira erősnek, kicsit alulértékeltnek tartom. De ha csak a 3.-ban jönne még szebb lenne. Thompson ne jöjjön az elsőben, Venett meg egyáltalán ne...max a végén, de addigra elkélKivjatovski faszagyerek, meg úgy negyediktől teccetős is, de Thomsonnak nagyon erősnek érzem az első karikát, s még Dzsihadnak is a kettest. Nick Vanettet meg feleslegesnek - egyenesen tud futni, max egy curl, ha éppen meg tudja csinálni, blokk nemlétezik nála.nem is írtál mókot csak Fa-lista vezetgetés mén, tessék dógozni! 😉Idézem magamat régebbről előbbre (és a lokális .xls játékban is tippeltem egy CB-t, de "nem nyert"):
sutianap
"Egy sörért bármilyen tippet mondok, lévén ki nem állhatom a sört, főleg ha csak egy! 😊
Szvsz első körben BPA lesz: ha Andrew Billings marad, akkor ő, ha épkézláb CB marad, akkor ő (Eli Apple, talán Kendall Fuller, inkább nem Mackensle Alexander), a másodikban behúzzuk az Offense needet (guard vagy tackle), aztán jöhet a safety vagy DE/OLB viadal."
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne."Szimpatikus srác és "van benne valami" 😊 Ha kipottyan Billings és van vér a pucájukban nem "maradék" CB-t húzni, akkor tökéletes BPA."Alter Egó
tenorx
sutianap
több mint 8 éve
Kivjatovski faszagyerek, meg úgy negyediktől teccetős is, de Thomsonnak nagyon erősnek érzem az első karikát, s még Dzsihadnak is a kettest. Nick Vanettet meg feleslegesnek - egyenesen tud futni, max egy curl, ha éppen meg tudja csinálni, blokk nemlétezik nála.nem is írtál mókot csak Fa-lista vezetgetés mén, tessék dógozni! 😉Idézem magamat régebbről előbbre (és a lokális .xls játékban is tippeltem egy CB-t, de "nem nyert"):
sutianap
"Egy sörért bármilyen tippet mondok, lévén ki nem állhatom a sört, főleg ha csak egy! 😊
Szvsz első körben BPA lesz: ha Andrew Billings marad, akkor ő, ha épkézláb CB marad, akkor ő (Eli Apple, talán Kendall Fuller, inkább nem Mackensle Alexander), a másodikban behúzzuk az Offense needet (guard vagy tackle), aztán jöhet a safety vagy DE/OLB viadal."
Egyébként az én álomdraftomban Su'a Cravenst húzzuk. Lehet, hogy nem a legnagyobb needre jön, de nagyon kivételes prospectnek tartom. Nagy közhely a következő Polamalut ráhúzni, de mégis kb. azt látom benne."Szimpatikus srác és "van benne valami" 😊 Ha kipottyan Billings és van vér a pucájukban nem "maradék" CB-t húzni, akkor tökéletes BPA."Alter Egó
tenorx
több mint 8 éve
Ha kimegy az összes értelmes CB és Andrew Billings! Akkor kit draftolhatunk? Nkemdiche?-Annak igen örülnék!!nem megy ki, sok a CB
steelwolf
több mint 8 éve
Ha kimegy az összes értelmes CB és Andrew Billings! Akkor kit draftolhatunk? Nkemdiche?-Annak igen örülnék!!szerintem(nem sorrend): Vernon Butler egy kicsit gyengébb mint billings, de hasonló,
steelwolf
Noah Spence 3-4 OLB, pont jól jönne, de nem annyira jó a futás ellen, szerintem tanult a kirugásból, legalább is azt lehet észre veni
Nkemdiche: neki karakter problémája van, nem tudom, hogy megkockáztatnák e Colberték pont egy Bryent ügy után
esetleg Correa, Decker de ha mind kimentek a CB-k és Billings is akkor valaki meg kicsúszik hozzánk, szóval akkor vagy BPA, vagy hátra tréd ami sajnos nem valószínű
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Miért vágtuk ki? Mert nyilván nem ment bele a paycutba, amit kértünk tőle.Azt értettem, hogy miért, azt nem hogy miért nem jun 1-el. Ha ennek ez az oka (vagyis hogy nem marad jövőre dead money) akkor tiszta már.
Miért nem júni 1-gyel? Mert az idei capünkbe belefér a teljes capbünti, így nincs értelme átpörgetni a jövő évre.
A tippelgetésekben csak egyet nem értek. A Coltsot miért veszitel vereségre? Mostanság hagyományosan ütjük a Csikókat blowout meccseken. Sima W lesz most is. 😊
Klaci: én emlékszem sajnos vesztes Steelers-meccsre, amit a helyszínen láttál. (bár nem a Heinzen)
Soldados
A Colts ellen mostanában valóban jók vagyunk, de inkább az otthoni meccsek jutnak eszembe. Nem mondom, hogy nem lehet meg az a meccs, mint ahogy meg lehet bármelyik szinte, mert a Bengals-t is meg tudjuk verni idegenben (idén is sikerült) a Philly elég szarul áll eddig, a Bills is verhető kategória. Csak nem hiszem, hogy összejön a 11-5-nél jobb eredmény és ez egy logikus vereség lenne. Még ha jobbak is vagyunk (teljes csapattal).
| Ha minden igaz, most a Heinzen leszünk Zolival a KC elleni meccsen. Erős szervezés alatt áll a dolog. Úgy pedig még csak egy hosszabbításos Falcons elleni győzelmen voltam. |
több mint 8 éve
Ha kimegy az összes értelmes CB és Andrew Billings! Akkor kit draftolhatunk? Nkemdiche?-Annak igen örülnék!!
több mint 8 éve
Miért vágtuk ki? Mert nyilván nem ment bele a paycutba, amit kértünk tőle.Miért nem júni 1-gyel? Mert az idei capünkbe belefér a teljes capbünti, így nincs értelme átpörgetni a jövő évre.
A tippelgetésekben csak egyet nem értek. A Coltsot miért veszitel vereségre? Mostanság hagyományosan ütjük a Csikókat blowout meccseken. Sima W lesz most is. 😊
Klaci: én emlékszem sajnos vesztes Steelers-meccsre, amit a helyszínen láttál. (bár nem a Heinzen)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
na de akkor átpörgetheted az idei pénzt jövőre....bár biztos megvan az oka, hogy így csináltuk, nyilván nem véletlenjúnius 1-el kibasztuk C Allen-tHogy jövőre ne legyen utána dead money. Az újoncok így is beleférnek a sapiba, mást meg már úgyse hozunk.
ráadásul most olvasom, hogy nem június 1-el....érthetetlen...így csak 1,7 millát spórolunk 4,4 helyett...nem értem ezt miért így csináltuk
Klaci79
Shilkor
több mint 8 éve
június 1-el kibasztuk C Allen-tHogy jövőre ne legyen utána dead money. Az újoncok így is beleférnek a sapiba, mást meg már úgyse hozunk.
ráadásul most olvasom, hogy nem június 1-el....érthetetlen...így csak 1,7 millát spórolunk 4,4 helyett...nem értem ezt miért így csináltuk
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Kaboly tömören összefoglalja a needeket:Mark Kaboly @MarkKaboly_Trib 1m1 minute ago Pennsylvania, USA
Steelers 1st round pick: CB
Steelers 2nd round pick: CB
Steelers 3rd round pick: CB
Steelers 4th round pick: CB